תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש NA 2004 וב NIS 2004 היום פתאום לאחר אתחול של המחשב שניהם לא הופעלו, ניסיתי לאתחל את המחשב מחדש, לא עזר. כאשר ניסיתי להיכנס לתוך האפשרויות ולסמן את האופציות ידנית לא הצלתי להיכנס לתוך NIS מתברר שהוא רושם שאני לא ביצעתי LOG ON כאשר כפתור הLOG בתוכנה אפור ולא ניתן לבצע את הפעולה, בדקתי את חשבון המשתמש שלי בWIN XP שבו אני משתמש והוא מראה שאני מחובר, הUSER שלי מוגדר כ ADMINISTRSTOR. עכשיו במצב הנוכחי אני לא יודע מה בדיוק לעשות, אני לא יכול אפילו להסיר את NIS כיוון שלצורך כך הוא מבקש ממני שאני אהיה במצב LOG ON בתוך התוכנה, NA הצלחתי להסיר אך כמוון להתקין מחדש לא כי הוא מבקש ממניו שוב לעשות LOG ON בNIS. בתודה מראש. עריכה: עקבתי אחרי הוראות הסרה של התוכנה באתר האינטרנ…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהיא הרבה יותר איכותית בניגון MP3 והיא גם ממש נוחה מה דעתכם ואולי למישהו יש שם מלא או יכול להגיד מאיפה להוריד? בבקשה זה די דחוף הWINAMP אוכל זיכרון כמו פיל והוא ממשיותר מידי כבד בישבילי... אני צריך משהו פשוט וידידותי אומרים שהתוכנה הזאת יותר טובה באיכות הניגון ויותר קלה בהרבה תגובות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בעבר פניתי פה כדי לקבל המלצה לחוסם באנרים, והמליצו לי על toolbar של גוגל. היום פתחתי מייל ביאהו ועם המייל קיבלתי toolbar ידידותי ונוח מאוד עם חוסם באנרים מעולה, (יותר טוב משל גוגל) אני רוצה להודות למי שהמליץ על toolbar בכלל , כי רק דרככם נודע לי על האפשרות הזו
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם כדאי להתקין את BitDefender Professional Edition v7.2 ? אם כן/לא אז למה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך אני יכול לתקן את הוירוס הזה האנטי ווירוס שלי מזהה אותו אבל לא מצליח לתקן אותו קוראים לו win32.jeefo בבקשה אם למישהו יש איזה אנטי ווירוס אחר בחינם שיצליח או איזה משהו שמוחק אותו כמו הFIXBLAST שמחק את הרירוס של ה60 שניות. תודה רבה לעושרים הווירוס פשוט התפשט בכול החשב
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אצל אחותי מותקנת המדפסת dj3650 של HP, הדיסק שמלווה עם המדפסת, לאחר ההתקנה והכל, משום מה כל התפריטים והאפשרויות הקשורות למדפסת, כל הקונפיגורציות והחלונות, או בסימני שאלה..או רוסית. ההתקנה עצמה בעברית אפילו, ממש הכל..אבל כל השאר ברוסית...יש למישהו מושג למה ? ועוד שאלה קצת יותר קשורה לפורום אחר אבל עדיין בנוגע למדפסת. היא לרוב נגיד יש לי מסמך ב PDF כלשהו וכשאני בא להדפיס אותו אז לוקח שנה עד שהיא מחליטה להדפיס, היא מכינה את עצמה עם הדפסת דפים מוזרים ולאחר אולי חצי שעה שעה היא מדפיסה (לבסוף).. למה ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש פקודה כזאת אני זוכר מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני יודע שדייבר של הכרטיס מסך עושה 2 דברים בלבד 1. מגדיר את שם המסך שידחף לכל מקום אפשרי 2. מגדיר מקסימום מהירות רענון לכל רזולוציה התקנתי את הפוטושופ הוא הביא לי הודעה מוזרה עשיתי אישור וכל מה שלבן, הפך לצהוב הכל ממש הכל ניהיה בגוון מחריד! לא ידעתי מה לעשות מחקתי את הדרייבר של המסך שיחזור להיות "פלאג אנד פליי" והפוטושופ הסתדר... שוב התקנתי את הדרייבר של המסך שוב אותה בעיה.. מה פה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האנטי וירוס שיש לי לא מצליח להסיר אותו למישהו יש איזו תוכנה שיכולה להסיר אותו?? הנה מידע עליו http://www.viruslibrary.com/virusinfo/Win32.Hidrag.htm
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה FRUITY LOOPS והורדתי את כול הגירסאות ובכל זאת אני לא מצליח להשתמש ב-MIXER FX אאם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בגרסה 6 איך יוצרים חורים? למשל יש לי מרובע ויש לי עיגול, אני רוצה שבמרובע יהיה חור בצורת עיגול.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה פשוט להוריד את הסאונד מקובץ וידאו ואם אפשר גם לקמפרס אותו
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוריד את האתר הזה אבל אני רוצה ר ק את הפורומים בלי הקישורים לאתרים אחרים,רק את הפורומים פה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה. אני יכול לרשום בכתוכת של האתר http://www.hwzone.co.il/community כדי שיוריד רק את הפורומים או שעושים את זה אחרת? ומה עם הקישורים לאתרים אחרים?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
או קיי חברה זה אולי לא הפורום הנכון אבל אני חייב עזרה ראיתי איזה קובץ וידאו במחשב של מישהו שאני לא מכיר זה סרטון של אולי 5 דקות על אנשים שקופצים במים ממש כמו דולפינים משהו פשוט מדהים מה לא ניסיתי לחפש הכל ולא העליתי כלום בחכתי 8) מי שיודע במה מדובר ואיפה אפשר להוריד את זה אני אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי את הקודאק-פאק של K-lite ובאמת הכל עובד כמו שצריך עכשיו, אבל משום מה שמתי לב שכשיש סרט שרצועת הקול שלו מקודדת כ-AC3, הווליום שיוצא הוא מאוד נמוך. האם זו בעיה ידועה? האם הורדה של קודאק AC3 והתקנתו בנפרד תפתור את הבעיה? אשמח אם תעזרו, ניר.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לתוכנה (חינמית / מסחרית) שמאפשרת גיבוי ושחזור מחיצות / כוננים באמצעות כתיבה לצורב DVD. באתר של סימנטק נאמר שהגרסה החדשה של Ghost תומכת בפונקציה כזו, אבל אין שם הורדה של גרסת נסיון... אז, האם מישהו מכיר עוד תוכנות שעושות את זה?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקלוט דף HTML לתוך משתנה בעזרת פקודת ASP ( לא DOTNET ) תודה לעוזרים לירן.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/a/m/e/f/r/e/a/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200206121816365746/200408220454028895/untitled.JPG
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. הורדתי איזשהו סרט דרך תוכנת שיתוף קבצים, במקרה הזה Shareaza, והסרט הגיע ל-100% בהורדה, הופיע לי כבר בספריית ה-Downloads, אבל לא יכולתי להריץ את הסרט - קיבלתי את הודעת השגיאה המפורסמת (או infamous...): (דרך אגב, אם זה עוזר אז מספר הודעה השגיאה הוא 0xC00D1199) הבחנתי שבShareaza ב-Downloads מופיע הסטטוס של אותו הקובץ כ-Moving אבל הוא היה על Pause.כול ניסיון לעשות Resume להורדה עלה בתוהו. נתתי לו כמה ימים וכמה וכמה פעמים שניסיתי לתת לו שיסיים את הmoving שלו אבל לא הולך... עשיתי בטל הורדה והקובץ עדיין בספריית ההורדות הגמורות שלי, אבל עדיין לא ניתן כלל להפעיל אותו (מהסיבות הנ"ל). השאלה שלי, האם זה קשור? האם הקובץ פגום בצורה כלשהי בגלל התהליך שכביכול לא הושלם…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של נטויזן, לאחרונה המסנג'ר הפסיק לזהות אותה..כשאני מפעיל את אשף כיוון הוידאו אני רואה תמונה אבל כשאני נכנס להגדרות המצלמה הוא לא מזהה אותה ורושם : "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או אם תוכנה אחרת", אותו דבר כשאני רוצה להזמין מישהו לשיחת וידאו. חוץ מהמסנגר כל התוכנות מזהות את המצלמה כמו שצריך. ניסיתי להסיר את דרייברים המצלמה ואת תוכנת המסנגר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-