תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך תוכנה שאומרת את המילים שאני מכתיב לה,אשמח אם זו תיהיה תוכנה ולא האפונקצייה שיש בווינדוס אם אין משהוא כזה,אז אשמח לדעת איך אני עושה זאת בעמצאות הוינדוס תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה מקצועית שיכולה לתת מענה מלא על ביצועים של כרטיס רשת מול שרתי הDHCP,DNS תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
נדבקתי מאיזה מייל כנראה..וירוס tanatos.m הוא מתפשט לכל קובץ EXE שרץ. נועל TASK MANAGER ועוד המון דברים.. יש לי AVG והAVG כל כמה זמן מתריע על קבצים נגועים אך הוא לא מצליח לנקות אותם... בנוסף ניסיתי להכנס לSAFEMODE ומשם לבצע סריקה אך הSAFEMODE לא עולה...בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע ומאתחל.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הוירוס, חיפשתי בגוגל ומצאתי שם כמה דפים אבל שום דבר משם לא עוזר.. יש איזשהי דרך לעשות BOOT עם אנטיוירוס לפני שהווינדוס עולה? מישהו מכיר איזה תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חבר שלח לי טקסט לגימייל. אבל מה שאני קיבלתי היה משהו כזה: ??????? ????? ??? וכו' אני השתמשתי בגרסת ווב של ג'ימייל. הוא השתמש בoutlook express מה לעשות? ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. הסבר מפורט יותר: יש לי קלטות בהן יש הרצאות. ישנם שתי דרכים להעביר את תוכן הקלטת למחשב. 1. חיבור ישיר מהטייפ לכרטיס קול. 2.השמעת תוכן הקלטת בעזרת טייפ ובעזרת מיקרופון חיצוני המחובר לכרטיס קול להקליט ע"י רשמקול (תוכנה המותקנת במחשב) ישירות למחשב. אגב, הילדים שלי (קטנים) רוצים להקליט עצמם…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום קיבלתי דיסק התקנה הבעיה שאין לי CD במחשב איזו תוכנה יכולה להעביר את דיסק ההתקנה לדיסק און קי וממנו להתקין במחשב ?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. התקנתי את כל הדרייברים המעודכנים, וגם תוכנת חומת אש, ZoneAlarm Pro. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט (כבלים) וספק אינטרנט דרך חייגן. אחרי הפעלה מחדש של המחשב אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל כעבור מספר דקות החייגן מתנתק ואין גישה לאינטרנט. אם אני יוצא מתוכנת ZoneAlarm, אני שוב יכול להתחבר לאינטרנט, אז הנחתי שהבעיה היא בהגדרת חומת האש. בעבר התשתמתי באותה תוכנה בגרסה שונה, ואני זוכר שהופיע חלון כמו שהתוכנה זיהתה חיבור לאינטרנט ושאלה האם להגדיר לאינטרנט, אישרתי ואז תחת טאב Zones, הופיעו עוד כמה שורות ואש האינטרנט עבד. אבל עכשיו זה לא קורה. הפתרון היחיד הוא לצאת מהתוכנה ואז החייגן עובד. מישוה שמכיר את התוכנה, מה אני צריך להגדיר בה כך שהחייגן י…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל 2 חלקים ואני רוצה לחבר אותו מתי שאני מחבר אותו אם Easy Video Joiner אני לא יכול לראות את הסרט שהתוכנה חיברה לי אבל שאני רוצה לראות את שני החלקים לפני שחיברתי זה כן מראה מה אני יכול לעשות בשביל לראות את הסרט אחרי שהתוכנה חיברה לי אותו? הורדתי את Cole2k[1].Media.-.Codec.Pack.V6.0.6.-Advanced-.Setup וזה גם לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה ולא FRAPS כי משום מה הם מסרבת לעבוד לי על המחשב ... כל פעם שאני מתקין ומנסה להפעיל פשוט כלום לא קורה ... לא יודע למה התוכנה פשוט לא עולה. בקיצור אני מחפש תוכנה אחרת כמו FRAPS בדיוק שתיהיה כמובן הכי קלה שאפשר כדי שאני אוכל לצלם את עצמי משחק תוך כדי משחק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
המחשב של אמי מחובר לאל פסק Advice PRV 700 Pro, ומותקנת בו הגרסה האחרונה של תוכנת Viewpower (גרסה חדשה יותר מזו שהגיעה עם התקליטור). עד עכשיו היא עבדה מצויין. עכשיו פתאום היא מסרבת לעבוד ולבצע Monitoring. לא בהפעלה עם הפעלת המחשב, וגם כמה שאני מנסה ללחוץ על Start monitoring, זה לא עוזר. ה-Web service port שמוגדר, הוא 15177. איך לפתור את הבעייה? (ראו תמונה מצורפת) עדכון: הבעייה נפתרה ע"י קובץ הסבר לתיקון באג אפשרי לאחר התקנת התוכנה באתר אדוויס. זאת למרות שהתיקון בוצע בעבר. יש מצב שעדכון ה-JRE לגרסה האחרונה נטרל את התוכנה, והייתי צריך לחזור על מה שכתוב שם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5? חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז התחלתי לערוך סרטון וידאו שצולם בפלאפון נוקיה 6288 ושמתי לזה אודיו וקצת טקסט פה ושם (לא השתמשתי בשום אפקט או מעבר) וכשאני בא לשמור (640X480) אז באה לי ההודעה המוכרת שהתוכנה לא יכולה לשמור "in the specified location", עכשיו, מה אני עושה? ניסיתי לשמור באיכות שונה - לא הלך, ניסיתי במקום אחר - לא הלך, העברתי את הקבצים שהשתמשתי בהם בעריכה + הקובץ MSWMM למחשב אחר שברשותי ומשם לשמור - לא הלך, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ואז לשמור - לא הלך, חיפשתי בגוגל מה יכולה להיות הבעיה - מצאתי מלא אנשים שמתלוננים על אותה בעיה ואומרים להם לבדוק שהקובץ לא גדול מ-4 GB ואם יש יותר מידי אפקטים (שלי אין בכלל) וכו' והסרטון שלי עומד בסטנדרטים, אני ממש רוצה כבר לשמור את הסרטון בתור סרטון כבר, מיש…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם אני רוצה להבין איך זה פעול הדבר הזה.. אני מוריד את זה כדי שמה יהיה? כדיש אחר כך המחשב שלי יוכל לקרוא פורמטים שלא יכל לקרוא קודם? זה כמו שלמשל הורדתי פעם פלאג אין לפוטושפ כדי שנאי אוכל לשמור קבצי אייקון? ואם אני מוריד את הדברי האלה, זה יגרום לכל נגן על המחשב שלי לדעת קלרוא תפורמט הזה שהורדתי את זה בשבילו? קודקים ומקודדים זה באמת אותו דבר כמו שאני הבנתי? ו.. הורדתי איזה סרט שהוא בפורמט DIV3 מסתבר פשוט באתי לפתוח את זה בBSplayer ואז זה כותב כזה can't read this format (DIV3) אז.. מישהו יכול לעזור שזה כן יוכל להציג לי את זה?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אפשרות להפעלת MKV עם שני רצועות קול (למשל אחד רגיל ואחד דוקומנטרי או שני שפות שונות) באותו זמן כך שאוכל למפות כל רצועה ליציאת אודיו נפרדת למשל פנל אחורי ישמיע פס קול אחד והפנל הקדמי ישמיע את השני? כל מה שמצאתי זה אנשים שמתלוננים ששני פסי הקול פועלים להם ביחד כשהם רוצים רק אחד אך לא איך עושים את זה ואני מעוניין בדיוק בזה רק בתוספת מיפוי יציאות משתמש בעיקר ב MPC על ויסטה 64 ביט אבל מוכן לשנות (יש שם מיפוי יציאות בפריט של audio switcher ) נ.ב. פעם הפעלתי שני רצועות וידאו שונות ייחד על ידי שימוש ב: avisynth וזה יכול להיות מקום טוב להתחיל אך למרבה הצער הרבה גלים התנפצו על השובר מאז... כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
יש לי מק ואני רוצה לבדוק את היכולות שלו, מישהו מכיר תוכנת באנצ'מרקינג למק ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אופרה, ןחש לי בעיות עם אתרים כמו טורק שהתפריטים נמצאים באמצע המסך או בYNET שאני מגלגל ופתאום מופיע מלבן לבן ומעצבן איך אני מסדר את זה? :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה של מיקרוסופט, windows movie maker אבל היא לא מספקת את הסחורה חותכת את מה שמצולם לקליפים קצרים של עשרות שניות וגם זה לא באופן קבוע אני צריך לצלם הרצאות במשך שעה לפחות לכל סשן, לא מצאתי שום דבר בהגדרות לא נכון (ההגדרה היא לא לצלם יותר משעתיים ,שלוש) ובפועל אחרי צילום של שעה נוצרים עשרות קליפים קצרים וזה ממש לא מתאים אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר, תודה עמוס
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אוקיי שנה שעברה קניתי קספרסקי והיום בדיוק נגמר לי התאריך שלו אז נאלצתי למחוק אותו ולהתקין אנטי וירוס חינמי. התחלתי במחיקה של הקספרסקי והכל עבד טוב ואז פתאום באמצע המחיקה הופיעה מסך כחול עם שגיאה. עשיתי ריסט למחשב ואז כשניסיתי למחוק הופיעה לי ההודעה הבאה: This action is only vaild for products that are currently installed ואני לא מצליח למחוק. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, בעקרון אני משתמש עם רדמיון ואין לי הרבה בעיות אבל רציתי לנסות את REALVNC ויש בעיה אחת שמעצבנת אותי במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 2 והטלויזיה בתור 1 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר 2)? שאני מתחבר עם רדמין אין לי את הבעיה הזאת הוא מתעלם פשוט מהטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן עברתי ממקסת'ון ל FIREFOX משום מה, למרות שהוא מוגדר כדפדפן ברירת מחדל, וחזרתי והגדרתי אותו כך מהאפשרויות שלו - עדיין לינקים מתוכנות שונות של מיקרוסופט, מתעקשים להפתח עם המקסת'ון (תוכנות למשל כמו אווטלוק2003 או מסנג'ר לדוגמא, כאשר לינקים מ ICQ ומתוכנות לא מיקרוסוטיות, נפתחים בFIREFOX כרגיל) יש מצב שזה בגלל איזשהו REGISTRY TWEAK שבזמנו השתמשתי בו בשביל לנעול פתיחה של המקסת'ון כי בעבר עצבן אותי שלינקים מהמסנג'ר נפתחים ב IE רגיל ולא מקסת'ון... אז כנראה שהתקנתי פאטצ' לזה... יש למישהו רעיון איפה אני מתקן את זה , כך שכל לינק, לא משנה מאיפה, יייפתח ב FIREFOX ? עריכה : לפעמים אני לא מחפש לפני שאני שואל חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פתרון בצורת תוכנה, שמאפסת …
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-