תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחברת למסנג'ר... איך שהוא מזהה את החשבון ועומד להתחבר .. פתאום המסנג'ר נתקע (לא מגיב). עשיתי ריסט... לא עוזר. בבקשה ! עזרה דחוף . תודהץ
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם שווה לי להוריד את התוכנה IMESH? (חברים שלי סיפרו לי שזה חרא של תוכנה)
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין אנטי ווירוס אך לא יכול הודעות שגיעה (נסיתי מס אנטי וירוסים) יש לציין שכוננן C לא מלא ויש מקום. חומת מגן לא פעילה משהו יכול לעזןר לי?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב דואל קור 1.83 גיגה הרץ זיכרון של 1 גיגה שעובד על וינ אקס פי sp3 לאחר ההדלקה לוקח לו די הרבה זמן לעלות ולאחר לחיצה על הדפדפן לוקח לו זמן נוסף. יש אפשרות לזרז את העלאה שלו? אולי להוריד תוכנות שלא אמורות לעלות בעת ההדלקה? ואם כן איך אפשר להוריד אותן. ארצה להוסיף ולציין שאני גולש עם ראוטר של בזק 1025 w במהירות חבילה של 2.5 מגה וגם שהאנטיוירוס שלי לא עדכני אני עשיתי סריקות לגילוי חוגלות דרך כמה תוכנות והכל היה נקי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם הרצה של תוכנות במקביל להורדת קבצים בתוכנות כמו ביטורנט יכולה להשפיע על מהירות ההורדה? אם נגיד אני מריץ משחק או תוכנות כמו אנטיווירוס או IE, בזמן שאני מוריד קבצים - האם זה משפיע לרעה או לטובה על מהירות ההורדה?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שמתי לב לשוני האיכות בין ווינאפ למדיה פלייר10 וזאת התוכנה בה אני משתמש כיום. ידוע לכם על משהוא יותר טוב? לינקים יהיה אחלה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה אשר סורקת אתר מסויים שאני נותן לה בתדירות כלשהי ובמידה והיא מזהה שינוי (כל שינוי) שתשלח לי מייל לדואר האלקטרוני שלי. מצאתי את פלאג אין של FireFox שנקרא "UpdateScanner" שהוא עושה בדיוק את מה שאני רוצה אך אין לו את האופציה של שליחת מייל ברגע שהוא מזהה שינוי אלא מודיע באמצעות הקפצת חלון במחשב מה שלא עוזר לי כי אני רוב היום לא על המחשב. האם יש למישהו פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי בחומרה אך נראה לי שזה מתאים גם לכאן. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכו…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי הרבה פקודות שרשמתי בRUN איך אני יכול למחוק את הרשימה הזו?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, עקרונית השאלה בכותרת, מישהו מכיר תוכנה שכזו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היה לי נוד 32 4 הסרתי אותו והתקנתי אנטי וירוס נוד 32 5 לקראת סוף ההתקנה הוא מביא לי שגיאה ולא נותן לי להתקין גם את ה5 וגם את ה4 במחשב אחר שלא היה בו אנטי וירוס ההתקנה עובדת מצוין
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק שנידפק וקשה לקרוא ממנו את החומר לכן אני רוצה להעביר ממנו הכככללל לארדיסק אחר ואמרו לי שהדרך הטובה ביותר היא התוכנה SpinRite v6.0 ואני לא יודע להשתמש בה אז אם מישהו מנוסה ועבד איתה פעם אז בבקשה עזרו לי איך אני עושה COPY מהארדיסק הדפוק אל הארדיסק החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לפיצול קובץ mp3 ארוך לפי טיימקודים? (אין קובץ cue) תודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
??? קבלתי בדואל מכתב שכאשר אני פותחת אותו מתנגנת מנגינה. איך ניתן לראות את קובץ הקול שבמכתב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס והוא לא מוצא את ההארד דיסק SATA שלי, הבעיה ידוע בהתקנות רגילות אבל באלה של עם הSP2 מובנה היא אמורה לכלול את הדרייברים. אבל לכל מקרה הורדתי את הדרייברים מהאתר של GIGABYTE ובתאור כתוב: "Silicon Image 3112 / 3512 SATA Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) " (מהאתר http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1839) בהתקנה אני לוחץ F6, טוען את הדרייבר וזה לא פועל, עדיין שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום חברים. הבקשה שלי, כאן בשביל חבר: יש למישהו מושג מה משמעות ההודעה: wdf01000.sys , המתקבלת תוך כדי נסיון להתקין מערכת הפעלה מחדש - גם WIN7 וגם XP. בתהליך ההתקנה, דיי בהתחלה , מתקבל הודעה שחסר הדרייבר : wdf01000.sys . איני יודע אם זו בעיית תוכנה או חומרה. אודה לכם על כול עזרה שתתקבל, ובדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנת צורה בסיסית מאוד בAS ורציתי לדעת איזה פקודה יש לי על מנת לבצע פתיחת תיקיה. כלומר ליצור - BUTTON שכשאני לוחץ עליו נפתחת לי תיקית יעד ע"פ מיקומה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום נכנסה לי למחשב תוכנה בשם radio canyon. היא מפציצה לי את הדפדפן בחלונות קופצים. ניסיתי להסיר אותה וקיבלתי הודעת חסימה מהאנטי וירוס (אווסט). אחרי זה ניסיתי עוד ולא הצלחתי בכלל (גם לא קיבלתי הודעה). מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנה מקצועית לשמירת אתרים עם כל התוכן על המחשב,שאני אוכל לראות אותם גם שאני לא מחובר לאינטרנט. קיימת תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
סרקתי את החתימה שלי ושמרתי במחשב הרקע של החתימה הוא לבן איך אני הופך את הרקע לשקוף
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מאוד חשוב ודחוף לי לא היצלחתי למצוא באתר של מיקרוסופט >>> אולי לא חיפשתי טווב מחפש קובץ אחד להורדה חופשית >>>SP2 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לקבל התקנה לסורק umax astra 2000p ככה הוא ניראה - http://ecx.images-amazon.com/images/I/71Y9VHGVP8L._SL500_AA280_.gif
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
זה מוגדר על הלחצן האמצעי ותמיד האתר יורד לי למטה או עולה למעלה...
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-