תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה שאומרת האם הdvd הוא מולטיזון, ואם הוא לא האם יש תוכנה שיודעת להפוך כל dvd (זהdvd של מחשב נייד ולא בא לי שהוא יהרס) למולטיזון.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד הייתי רוצה לדעת האם יש תוכנה או אפשרות אפילו בתאוריהלהשתמש בinfrared של המחשב כדי שיהיה ניתן לשלוט על המחשב באמצעות שלט. אני לא משוגע פשוט חשבתי אם אפשר שמחשב וpalm יקשרו דרך אינפרה וpalm יכול לשמש כשלט לטלוויזיה למה שיהיה ניתן לשלוט על המחשב עם שלט של טלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר ברשת (חיבור משותף של 2M- במקרה הממוצע 20K לא להתלהב) ובזמן האחרון ההורדות נהיו ארוכות ואף בלתי נסבלות. הורדתי כל מיני עזרים ד.קזה 2 ו= KAZOOM .... וללא הצלחה. ניסיתי כל מיני סוגים של קבצים וממקורות שונים וללא הצלחה. אולי משהו מוגדר אצלי לא טוב? משהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? רק לשם ההדגמה - אני לא מצליח להוריד יותר מהר מ- 3K!!! בד"כ המצב הוא שיש קובץ שיורד בקצב "מהיר" 1-2K מדי פעם הוא "מפציץ" ב- 3K לזמן מוגבל. והשאר מגרדים את ה- 0.7K במקרה הטוב, או לא עוברים את ה- 0.5K. רצוי לציין שאני מוריד לא יותר מ- 5 קבצים ואותו הדין גם להורדת שני קבצים במקביל. **תנסו לדמיין הורדת סרט של שני חלקים ב- 0.09K לאורך........המון זמן. אם יש רעיונות או תוכנות יותר טובות....... תודה נ…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי (למעשה לחבר...) אחרי שמרנדרים את הסרט הוא יוצא "קופץ" - כומר לא זז חלק (כלומר FPS נמוך מאוד). מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש אפשרות להוריד מפענחי dvd לmediaplayer 9 יש ארבע מפענחים שונים. האם כדאי להוסיף מפענח dvd למדייה פלייר במקום תוכנת dvd מלאה. אם כן אז איזה אחת מהרשימה: http://windowsmedia.com/9series/Personalization/Plugins.asp?page=4&lookup=Plugins#DVDDecoder
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי אי סי קיו ושכחתי את הסיסמא שלה, יש לי א תהקבצים החשובים של הדטא יש למישהו הצע מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את המחשב של אחותי לאינטרנט התקנתי לה קאזה והיא פשוט התמכרה לתוכנה, עכשיו לבעיה.. כלום מכירים איך זה בקאזה כמעט חצי מהקבצים שם הם פורנו והדבר האחרון שאני רוצה שאחותי תוריד קובץ והיא תמצא שם אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו :-[ , שמתי את הפילטר בתוכנה אבל אני צריך להיות בטוח ב100% שהפילטר עובד למישהו היה ניסיון עם זה?. תודה מראש ;D .
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה התוכנה פשוט לא מתחברת לשום סרבר! איך אפשר להתחבר לסרברים?!?! בבקשה תעזרו לי כי שמעתי שזאת תוכנה טובה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את התוכנה זה אומר לי את השגיאה ההבאה: בבקשה תעזרו לי..!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תכנה שבה אני אכניס רשימה של סרטים ואת הכתוביות המתאימות להם ואנגן אותם אחד אחרי השני מבלי להתעסק עם התכנה. תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זה פשוט קרה פתאום האפשרות נעלמה ואני כעת לא יכול לכווץ את האודיו ל MP3! איך אני מחזיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה דעתכם על המדייה פלייר? פשוט , אני חושב שהוא ממש ממש מסורבל לשימוש, לא ידידותי בכלל (עם כל הלחצנים הקטנים הבלתי נראים והסרבול הנורא שבהוספת מספר קבצים ברצף...), וגם מכוער מאד. בכל הנוגע לסרטים יש לו מספר פאקים מעצבנים: 1. ה-FULL SCREEN עם הפסים המעצבנים בצדדים 2. מחסור בפונקציות בסיסיות (או הסרבול בהפעלתם) כמו פרטים על קובץ הווידאו, פריימים דיספליי, ג'אמפ טו, ועוד 3. אי אפשר להפעיל כתוביות, ואי אפשר לערוך את ההופעה שלהם (DELAY וכו') בכלל נראה לי שבכל הנוגע לסרטים התוכנה הזאת דיי פרימיטיבית. בכל הקשור לאודיו, WINAMP יותר נוחה ויפה לעין. אז מה בעצם אני אומר? השאלה היא האם להחליף את המדייה פלייר ב2 תוכנות כמו WINAMP ו RADLIGHT. הרי למדייה פלייר יש הרבה פלוסים שאני בטח לא …
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לצערי לא הצלחתי להכין קטע של סרט "הפוך" - מהסוף להתחלה. האם הפתרון היחידי הוא לקחת פריים - פריים ולסדר אותם מהסוף להתחלה, או שיש שם פיצ'ר שעושה את זה. אם לא, האם ב ULEAD זה קיים?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לדעתי נורטון 2003 המלא ופוטושופ5.5 הכי שווים
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, ואיך שה-WIN עולה, המחשב מתחבר מפעיל את החייגן ומנסה להתחבר. אם אני עושה DISCONNECT אז אחרי 2 דקות הוא מנסה שוב, ומוציא אותי מכל תוכנית שאני נמצא בה. יש לי XP , ועל המחשב יש אנטיווירוס של NORTON. מישהו יודע למה?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעיוות תמונות כמו SuperGoo עם אתם מכירים אתם יכולים לתת לי שמות?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
הנורטון מצא Backdoor trojen ולא הצליח למחוק אותו. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר מסויים.. נגיד שאני רוצה להכנס אליו שוב אחרי כמה דקות אז מספיק שאני מקליד את ה 2/3 אותיות הראשונות של כתובת האתר ואז יש חלון קטן מלמעלה שמראה לי את הכתובת המלאה.. וגם בנוסף לזה,הדף יטען לי יותר מהר כי הוא נשמר ב temporary internet files עכשיו,נגיד שלאותו אתר אני רוצה להכנס אחרי שבוע(ממתי שנכנסתי אליו בפעם הראשונה) אז כשאני רושם את ה 2/3 אותיות ראשונות זה לא מראה לי חלון עם הכתובת המלאה! הוא "שכח" ! .. או מקרה אחר-שנגיד הוא כן זוכר את הכתובת המלאה,אבל אם אני במקרה של לגלוש ofline (אני משתמש בזה לעיתים)אז זה לא ייכנס לאתר,ואני כן רוצה שזה ייכנס! אז במקרה הזה הוא זוכר את הכתובת אבל שוכח את האתר! .. עשיתי 3 דברים שבכל זאת ל א עזרו לי שהם- 1.ב tools-> intern…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
נכנסתי ל http://www.zigzag2000.co.il אחכ לחצי על משהו מהתפריט מימין.. ואז פתאום אני רואה- Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ככה זה הראה לי גם לגבי שאר הדברים בתפריט ואף דברים באמצע העמוד! מה זה?? למה אסור לי להכנס??
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, נתקלתי באתר בו אני צריך לחפש דף בודד, אך אינני מוצא אותו, אני יודע בערך מה שמו של הדף, בערך, אך בכל זאת אינני מוצא אותו. היש תכנה שבה אני אקליד: www. 123456789.com, ואני אקבל את כל הדפים באתר? בתודה מראש, אמיר.
-
הכוונה שאם אני כותב מילה בחיפוש , שלא יופיעו לי כל המילים האחרות שחיפשתי
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-