עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Wizard Of Oz,

איך אפשר להוסיף כתוביות ל-VCD??

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

האם אפשר להמיר mp3 ל realaudio?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  3. Started by eizik26,

שלום אנשים שמעתי שעם emule elements אפשר להגיע למהירויות גבוהות מישהו שמע עליו?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by maverick,

פרויקט "מוזילה ישראל" הכריז על חבילת שפה חדשה, שמתרגמת את שפת הממשק של הדפדפן החופשי לעברית וניתנת להורדה מאתר האינטרנט של הפרויקט. לכתבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by x-dude,

אני רואה טלוויזיה דרך VirtualDub אבל המסך לא שלם..חסרה כמות גדולה של תמונה מלמטה,איך אני יכול לשנות שאני יראה את כל המסך נורמלי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by jj516,

חיפשתי בגוגל, אך לא נמצא שום דרייבר שניתן להורדה, WINDOWS XP. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. אני מחפש תוכנה כמו Alcohol 120% אבל משהו שיהיה אפשר לעשות Virtual CD במקום לקבצים כמו iso וcue אלא מקבצים דחוסים כמו rar, tar, zip... תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by DJO,

יש לי בעיה שמלווה אותי כבר כמה שנים ואפילו המשיכה אחרי שקניתי מחשב חדש. אתר הבית שלי זה וואלה ואני קורא שם המון כתבות, לפעמים שאני פותח כתבה יש כמה מילים חסרות, שפשוט לא מופיעות, אני מגלה את זה לא כי יש רווח או משהו איפה שאמורים להיות המילים (אין רווח כזה) אלא כי אני פשוט שם לב שחסרה מילה ושזה לא נראה בסדר. אני עושה ריפרש לעמוד והכל מסתדר. קורא לי גם שאני מעיין בכתבות באתר הארץ. אני לא אופטימי, אבל אם יש למישהו מושג אז בבקשה.. ???

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. שלום! הורדתי סרט מתוכנת bittorrent, וקבילתי שלושה סוגי קבצים: vob. ifo. bup. כאשר כל אחד מקבצי ה-vob שוקל כג'יגה, והשאר מאוד קטנים... למישהו יש מושג איך פותחים קבצים אלו על מנת שאפשר יהיה לראות את הסרט? אני בטוח שיש פה כמה שיודעים.... תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by lazy-bones,

אני צריך תוכנה שיכולה להפוך כל קובץ סרט, לקובץ asf

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. יש לי כמה חשבונות אימייל ואני רוצה ש2 מהם הוא יבדוק קודם איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by zoloboy,

אהלן הורדתי סרט שהיה רשום שהוא vhs rip כשאני מנסה לראות אותו עם מדיהפלייר הור רושם לי הודעת שגיאה 80040111 אין לי מושג מה זה וניסיתי לברר באינטרנט אבל לא מצאתי מידע למישהו יש מושג איך אני יכול לצפות בסרטים האלה תודה מראש חברה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by tomer_et,

אני לא יודע בדיוק מה קרה אבל אני לא מצליח להפעיל קטעי Flash בגלישה בדפדפן (IE). כשאני מגיע לאתר שיש בו קטעי Flash אני מקבל מסגרות עם X אדום (כמו של לינק שבור). יכול להיות ששיניתי משהו בהגדרות האבטחה או משהו אחר - בלי כוונה. גם כשניסיתי להתקין מחדש את הפלייר של פלאש מהאתר שלהם לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by topgun,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אם לא תעבירו את ההודעה. יש לי סרט על המחשב, עכשיו עוצמת הקול שלו מ-מ-ש נמוכה. רק אם אני שם את הרמקולים על פול ווליום, את העוצמה של המערכת על מקסימום וכו' - אז שומעים בצורה נורמלית-, אבל בגלל כל ההגברות יש מלא רעשי רקע וכאלה. חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביר את הווליום בתוך הסרט, אבל הוא לא זכר איזה. מישהו מכיר תוכנה כזו + הוראות הפעלה (אם צריך)? או למישהו יש דרך אחרת להגביר את הקול בסרט? ??? ??? תודה מראש נ.ב-יש לי XP+SP1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלושת הWINAMPים הם: Winamp 5.02 Full Winamp 5.02 Pro Winamp 5.02 SnowPatrol יש לי את שלושתם אני לא יודע מה להתקין מביניהם הSNOWPATROL הוא 6.5 מגה בערך השאר 4.5 בערך . . . HELP ME

16. Started by shimon956,

שלום לכולם היום באתי לעשות live update ופתאום אני רואה שיש לי בעיה אם האמיל הנה תמונה להמחשה ועכיו כול הקטע שבדקי וירוסים ואין זה לא מצא לי כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by RubberDuck,

יש לי עותק חוקי למהדרין של דנסגייד2003 שנמצא במצב מחפיר שרוט וכו'. אני מעוניין ליצור לו עותק גיבוי במקרה והדיסק המקורי יחדל מלתפקד. מי שהוא מכיר את ההגנה שיש לתוכנה הזאתי? מישהוא ניסה ליצור העתק של התוכנה הזאתי? צריבה פשוטה\איטית\CDRWIN\העתקה וכו' העלו חרס אצלי וכנ"ל עוד כמה coasters לאוסף... למישהוא יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר תוכנה טובה ולא כבדה מידי שאפשר ליראות איתה תמונות? חוץ מACDSee? תוכנה שתראה לי כמה פיקסלים יש לתמונה, שיהיה אפשר לעבור תמונה בלחצית כפתור ועוד כל מיני דברים קטנים... אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור, תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by lital_shoham,

הורדתי קובץ EXE מאתר של סטודנט שלומד איתי (קובץ לפריסה עצמית) וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא נותן הודעת שגיאה שזה לא קובץ WIN32 תקף. מה עושים?! בתוך הקובץ אמורים להיות דפי המבחנים לדוגמא. הבחור לא נמצא בארץ כרגע. את אחד הקבצים ניתן לראות את תכנו ע"י rar אבל אי אפשר לפתוח אותו. מה עושים??

20. תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by wow,

כשאני ממיר סרט אז חוץ מהאפשרויות של VCD ו-SVCD יש גם DVD. אם אני בוחר ב-DVD האיכות של הסרט נשארת טובה כמו במקור (שממירים ל-VCD ו-SVCD האיכות יורדת טיפה)? והאם אני צריך מדיה של DVD וצורב של DVD עלמנת לצפות בזה במכשיר DVD אם אני ממיר את הסרט בפורמט הזה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by bizs,

שלום יש לי במחשב קבצי avi שאני רוצה להמיר אותם למפאג כדי לצפות בטלוויזיה וניסיתי לעשות את זה אם התוכנהtmpegen ולא הצלחתי אתם מכירים איזה תוכנה או דרך אחרות לעשות את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by pms1,

יש לי סרט שבמקור הקול התמונה והכתוביות תואמים ,אבל אחרי שהדבקתי כתוביות לצמיתות ,החצי הראשון של הסרט הכל תואם ,ואח"כ הקול מקדים את התמונה עד סוף הסרט . מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. ראיתי את התוכנה Redline בכתבה באתר HardOCP בכתובת הזאת: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTc5 אני מחפש את התוכנה הזאת כי גם לי יש Sapphire 9600XT מסדרת Atlantis ב OEM אז לא קיבלתי את הבאנדל... אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד את זה זה יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.