עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אודה לסיוע שלכם, לא מצאתי מענה לזה בחיפוש קצר בגוגל. אני מעוניין ליצור סקריפט שיפתח לי אפליקציה מסויימת על מסך מספר 1 ואפליקציה שנייה על מסך מספר 2. מדובר על 2 מסכים שמחוברים למחשב אחד בEXTENDED MODE. הרבה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yanivgold11,

שלום רב יש לי מחשב פנטיום 3 - WIN XP SP3+ אנטי וירוס AVG 8 + FIRE WALL של ZONEALARM. באתי לבצע התקנה של אימיול והמחשב התריע על תקלה - הוא לא מאפשר לי לפתוח את הקובץ של אימיול ואף מתריע על סוס טרויאני. מה כעלי לעשות כדי לסדר את הנושא ?! תודה מראש !

3. שלום אני מנסה להתקין מדפסות (שני סוגים) על מחשב בן 3 עם XP PRO עברית חוקי. ההתקנה נכשלת כי לא רואה את המדפסות. בבירור מול המחשב השני שכן רואה את המדפסות (ובו ההתקנה מצליחה) גיליתי שחסר לי USB001 VIRTUAL PORT כפי שניתן לראות בצילום מחשב שני. גיגלתי וניסיתי להוסיף USBMON.DLL וזה לא עוזר!! יש הרבה שיש להם את הבעייה אך לא מצאתי פתרון. אשמח מאוד מאוד מאוד לפיתרון. בברכה, יהודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  4. עד היום השתמשתי ב ACDSEE היתרון הגדול שלה היה טמון בכך שהיה אפשר להמיר קבצי photoshop ל JPG בעזרת הקלקה על המקש הימני של העכבר , התוכנה יצרה קיצור דרך מובנה. כיום אני לא משתמש בACDSEE , וכדי להמיר קבצי photoshop ל JPG אני צריך להשתמש בתוכנה יעודית די מסורבלת. האם מישהו מכיר תוכנה שדומה ל ACDSEE ומאפשרת לי גם את הפיצ'ר ACDSEE איפשרה?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להזין אקורדים ושהיא תנגן אותם איך שאני רוצה + אפשרות ליצירת ביט? יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה שתגרום לCD של הלפטופ שלי להשאר סגור כל עוד לא פתחתי אותו. אצלי הCD ממוקם בקדימה של הלפטופ ומדי פעם הוא נפתח לאחר שהרגל שלי נתקעת בו בטעות. פעם מצאתי תוכנה שנועלת את הCD ומשחררת אותו רק כשרוצים ואחרי הפרמוט אני לא מצליח למצוא אותה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by staieb,

אנשים יש לי קצת בעיות , אז ככה התקנתי לאחי windows 7 במחשב שלו , עכשיו יש קצת בעיות .. קניתי לו כרטיס רשת (WIRELESS) מסוג TP-Link TL-WN851N , בחנות אמרו שהכרטיס תומך WINDOWS 7 ,קניתי את הכרטיס אך ורק בגלל הwindows אז אני באמת לא רוצה לדעת שקניתי את הכרטיס סתם , כי היה לי אחד לפני שעבד עם XP ולא תמך ב7 . אז ככה ,התקנתי את הכרטיס עם הדרייבר הכי חדש , גם ידני וגם דרך מנהל ההתקנים , עכשיו הוא לא מוצא רשתות הוא מראה רק גרף עם X עליו , הדרייבר של הLAN מותקן כראוי ואני באמת לא יודע מה הבעיה , עכשיו כשניסיתי להעביר את המחשב לחדר עם הראוטר וחיברתי כבל רשת אז עבד האינטרנט , הייתי מאוד שמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה ...אני מקווה שאפשר לפתור את זה עם הווינדאוס 7 , עם אני יעבור לXP אנ…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by comando,

שלום אני מחפש תוכנה להמיר מי סידי ל mp3 ואם אפשר גם עזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. האם קיים דבר כזה..? אני יודע שיש תוכנה בשם מירנדה אבל אני פשוט מעדיף את התצורה של האי סי קיו שאני רגיל אליה... ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל יש לי איסי קיו לייט 4.1 מה יותר קל הוא או המירנדה הזה? תודה

• 38 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by nfch11,

אני מנסה לפתוח שני קבצים שונים כאשר מופיע לי שתי הערות שונות(ניתן לראות בתמונה) מה בבקשה עלי נדרש? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  11. Started by ad!17,

היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו windows vista 64bit הכל הלך חלק עד הערב.. נכנסתי לאינטרנט עם הדפדפן פיירפוקס שלי(ואחר כך גם האקספלורר) וכל מיני אתרים שעלו לי יפה מאוד קודם, הקפיצו לי הודעות מוזרות כמו למשל 'This is a shared page'. או 'The webpage cannot be found'. אם זה חשוב אז האתרים שלא עלו לי הם וtorec.net לא התעסקתי אם האינטרנט, לא שיניתי הגדרות,כלום. עשיתי reset לאינטרנט..כלום לא עזר.. במחשב השני שלי שבו מותקן windows xp 32bit הכל עלה חלק. יש בעיה ידועה עם האינטרנט בגרסת ה64bit חוץ מזה שאי-אפשר לראות flash? תודה לעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  12. אם יש ל VISTA 64BIT עדיף

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. למישהו קרה שתוכנת בבילון האחרונה גורמת למעבד לקפוץ ולהשאר על 100 אחוז ? למישהו יש פתרון ? תודה.

14. Started by [NOS],

יש כזה דבר? אם כן, עם איזו תוכנה פותחים את זה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by uzi2,

מישהו יכוללעזור לי בהסבר קצר בבקשה איך אני מגדיר באאוטלוק את כל הנימענים בסימני שאלה??? כלומר שאני שולח דואר למספר נמענים , אני לא רוצה שכולם יראו את כולם. המון תודה למתנדב להסביר

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת עם יש תוכנות רציניות ואיכותיות אשר נותנים לך תמונת מצב מלאה על הHDD שלי במיוחד עם תצוגה גרפית ? שאלה אחרונה.. לוח האם שלי לא תומך בRAID וגם לא הHDD שלי (IDE) האם ניתן להתקין בקר חיצוני שיאפשר לי כן לעשות RAID ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. שלום!! יש לי ווינדוס 64BIT ויש כל מיני תוכנות (IE, PHOTOSHOP..)שיש שני אפשרויות להכנס אליהם, אפשרות של 64BIT ואפשרות של כניסה רגילה. משהוא יכל להגיד לי במה עדיף לי להכנס ומה ההבדל בניהם? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sos,

שלום! אני ממש חייב את העזרה שלכם! כתבתי עבודה כלשהי ב-word ובטעות נסגר לי הקובץ מבלי ששמרתי....רציתי לדעת אם יש דרך...כל דרך שאני אוכל לשחזר את הקובץ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by idanmal,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לעריכת תרגומים משהו קל לא מעצבן וקשה משהו שאפשר להכין תרגומים לפי שמיעה תודה רבה לכולם...

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by DXT,

כי אני מקבל אימיילים של פרסומות מעצבנות (כמו הרבה אנשים) מכל מיני מקומות ופשוט אין דרך להפסיק את זה (הunsubscribe לא עושה כלום..). אז איך אפשר לעשות שהאאוטלוק ישר ימחוק הודעות שמגיעות מכתובת מסויימת?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. 1 כמעט בטוח עבודה של האקרים עם יש דרך לגלות מי זה ההאקר? מחר אני מפרמט לה גם ככה ומתקין הכל מחדש עם תוכנות פיירוול... אבל בכלליות יש דרך לגלות מי זה פורץ?

22. Started by yoni321,

טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. יש לי במחשב אלבום שלם, אבל הוא לא מחולק למספר קבצים של שירים, הוא כולו בתוך קובץ APE אחד. אני רוצה להשאיר את האלבום באותו הפורמט, אבל במקום שיהיה לי את האלבום בקובץ אחד, אני רוצה לחלק את הקובץ למספר השירים של האלבום במקור, כל אחד בנפרד. איך אני עושה את זה? פרטים של הקובץ:

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

יש לי את הדפדפן של פיירפוקס, וכשאני מנסה לשלוח אימייל (וואלה!) למישהו, אז במקום להעביר אותי למסך שבו הוא אומר לי שהאימייל נשלח, הוא מציג פס אדום כזה בין הכתובת שאליו נשלח האימייל לבין ההודעה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אני לא יודע גם באיזה סוגי קבצים האייפוד תומך. אני צריך תוכנה שתקודד קבצי MP4 שהאייפוד יוכל לנגן

• 5 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.