עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Spybot,

אני מחפש תוכנה כמו REPLAY AV כדי להקליט STREAMS מהאינטרנט.עדיף בחינם.REPLAY AV,RADIO והשאר לא מתאימות לי.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by myossi0,

יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by Bingo,

אהלן,צרבתי כרגע סרט על דיסק DVD בעזרת צורב LITE ON וכשאני מכניס את הדיסק לנגן דיוידי הוא קורא אות כמה שניות וכותב משו כמו SEQ PLAY וזהו אין תגובה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב, כל זמן מה אני מתנתק מכל הפורומים, מהאימייל וכל הדברים האחרים שדורשים התחברות. אני תמיד מסמן "זכור אותי" בהתחברות אבל זה לא עוזר. אני משמתמש ב-IE8 וזה לא היה ככה בהתחלה. האבטחה מוגדרת לי בינונית-גבוהה, הפרטיות מוגדרת בינונית. אני לא מוחק קוקיס (לא באופן מודע לפחות) בהיסטוריית הגלישה רשום לי שדפדפן שומר היסטוריית גלישה למשך 20 יום. אפילו ניסיתי להסיר את IE8 אבל הבנתי שאי אפשר להסיר את IE8 אם מותקן אצלי SP3 על ה-XP. האם מישהו מכיר דרך אחרת? בכל ההתחברויות המחשב זוכר את המשתמשים והסיסמאות(מופיעים ברשימה) אבל צריך להקליד אותם כל פעם מחדש. בפיירפוקס זה לא מתרחש. אני לא מעוניין לעבור לפיירפוקס מפני ש-IE8 מהיר יותר משמעותית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  5. כשאני מבצע חיפוש של שיר בעברית או כל דבר אחר אז תוצאות החיפוש בג'יבריש מישהו ידוע איך לתקן את זה? ולא אל תגידו לי להוריד את הגירסה החדשה בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  6. שלום רב, יש לי בעיה עם הקאספלורר שלי, אני נכנס לאתר לדוגמא תפוז, ןמנסה ללחוץ על קישור על נגיד רואה תמונה ומנסה להגדיל אותה, זה לא נפתח ולא עושה כלום. ידוע לכם איך לפתור את זה? עשיתי מחיקת קוקיז ומחיקת קבצים לא עזר. חשבתי להסיר את האקספלורר ומכאן לשאלה הבאה, יש אפשרות להסיר אותו? אם כן איך? נסיתי להתקין עליו אקספלורר חדש אבל ישנה הודעה שאומרת שהגירסא שלי יותר מתקדמת מגירסאת ההתקנה ולכן זה בלתי אפשרי. כיצד מסרים בכל זאת את האקספולרר? חשוב לציין כי מדבור באקספלורר 6... תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by יוניק,

במהלך התקנת התוכנה Iceows המערכת הודיע התקנת קובץ inf נכשלה,הסיבה:הגישה נדחתה. מה אושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. אני זקוק לשתי הגרסאות? תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  9. שלום לכולם אז ככה אין יותר מדי מקום בכותרת לפרט אז אני יסביר מה אני מחפש ... לצורך העניין יש לי במחשב קובץ MP3 שבמקור הוא בכלל היה WAV שהמירו אותו בעזרת איזושהיא תוכנה...(סתם דוגמא) אני צריך תוכנה שיכולה להגיד לי מה סוג הקובץ המקורי שהיה מלכתחילה ובנוסף שתגיד לי גם בעזרת איזה תוכנה ניתן לפתוח אותו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by DLS,

שלום ! אני מנסה לפתוח תוכנה וזאת ההודעה שקיבלתי: מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by kobine,

עשיתי ריסט למחשב ושפתחתי את הפיירפוקס הוא חזר למצב כאילו זאת פעם ראשונה שמפעילים אותו (נמחקו המועדפים והדף בית נהיה firefox start ) אני צריך לטעון את הפרופיל שלי כדי שהמועדפים יחזרו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. לא משנה לי איזה , אקספלורר , פייפוקס, קרום , כל אחד מהם יהיה טוב כי הם יודעים לקחת נתונים אחד מהשני, הבעיה היא שאף אחד מהם לא יודע לקחת נתונים מספארי משום מה..

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  13. אהלן, דחסתי סרט מסוים שגודלו 810MB,ב WINACE ל 700MB,אבל התווסף לי בתיקייה עוד קובץ,בעל אותו שם,רק עם סיומת с00, עד כמה שאני מכיר זה גם קובץ דחוס. השאלה שלי אם אני חייב להשאיר אותו? כי אני רוצה לצרוב את הסרט והקובץ ה C00 הזה לוקח 75MB לכן מה עושים?(ביחד 775)-אין לי צורב DVD. אני חייב לצרוב אותו גם? או שאני יכול למחוק אותו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by bobby323,

לחצתי על המדייה פלייר והוא השמיע לי את זה אם אני עושה שמירה אז הוא שומר את ה ASX מצאתי תוכנה שמקליטה תוך כדיי שאני שומע אבל זה מאוד איטי

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by kill_b7,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילו משחקי הplayoff של nba וכידוע בארצינו הקטנה אין ספקיות טלוויזיה נורמלית אז אין שידורים של המשחקים. רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה(או דרך)בה ניתן לראות בשידור חי את הערוצים האמרקנים TNT ו/או ABC ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  16. אני רוצה להתקין FIREWALL בוינדוס ויסטה אבל אני לא יודע מה קיים שתומך בויסטה ומה טוב ??? יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by DS,

אוקי אני לא יודע למה אבל היוטורנט מוריד על מקס 6 ק"ב והסבבה DC מוריד על 12K מה הבעיה באינטרנט ובתוכנות?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  18. יש מחשב נייד עם האנטיוירוס Trend Micro Client Server Suite for Small and Medium Business עכשיו הוא כולל בתוכו דרישה לשרת ביתי כמו IIS או apache. במקרה הזה מותקן אפאצ'. והוא גורם לבעיות בגלישה (לא ניתן להציג דף זה כל דקה, אחרי ריפרש הדף נטען). העפתי את האפאצ', ונראה כי הבעיה נפתרה (לא נמצא ליד המחשב הזה כרגע). עכשיו הבעלים די רגישים בנושא של האנטיוירוס (לא רוצים בתוקף שאני אפנק אותם בנוד32 או משו) האם האפאצ' הזה הכרחי כדי לעדכן או משהו? אם למישהו יש נסיון (סיכוי נמוך) אשמח לדעתו

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by בזיק,

אם אני מפעיל את התוכניות usdownloader ו- MAtlab המחשב קורס, והתוכנית windbg מציינת שזו בעיה עם הדרייבר שציינתי. זה דרייבר שייך לavg. הקריסה קורית רק אם אני מעלה את התוכניות לאחר שהמחשב פעל זמן מסוים. אם אני מעלה אותן מייד זמן קצר לאחר עליית המחשב (לאחר שעלה הavg) אז אין קריסה. הסרתי את הavg והתקנתי מחדש. לא עזר רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by rjjb7,

שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט סרט באותו זמן שהוא פועל במחשב. ז"א, אם אני רואה במחשב סרט מסויים התוכנה אמורה להקליט את הפריימים של הסרט שפועל וכאשר אני מורה לתוכנה להפסיק להקליט היא אמורה ליצור לי קובץ חדש שבו הסרט שיצרתי. (משהו בסגנון של הלחצן המוכר Print Screen שלוכד תמונה אחת רק התוכנה אמורה ליצור קובץ וידאו לא קובץ תמונה..) כל מי ששואל את עצמו למה לעזאזל זה טוב הרי הסרט כבר אצלי בהאדריסק למה לי להקליט אותו שוב?!? הנה כמה תשובות אפשריות: 1) אם אני רוצה רק חלק מהסרט בתור קובץ נפרד ויותר קטן. 2) אם זהו בכלל סרטון פלאש שהועלה לאינטרנט ואני רוצה את אותו סרטון כקובץ אצלי במחשב 3) לערוך את הסרט שבהארדיסק כפי שאני רוצה כלומר לחתוך חלקים וכדומה 4) ולדעתי הסיבה החשובה ביותר…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by ofeky1,

באיזה ערוצים אתם נמצאים רוב הזמן?? אני ב: #וודקה_לימון #שבלול #דובוני_איכפתלי #שושי

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס קול המובנה של הלוח אם שלי מהאתר של Asus אבל ההורדה של הקבצים נעצרת באמצע. ניסיתי להוריד גם בבית, גם בעבודה וגם אצל חבר ולא הצלחתי. יש לוח אם עם מעבד של אינטל, INTEL Socket 775 Model: P5PL2 מישהו יכול לעזור לי??

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  23. שלום. המחשב שלי התחיל לזייף.. מופיעות הרבה שגיאות באמצע האינטרנט יש את השגיאות האלו של הSend וNOT SEND ואז זה סוגר כמעט את כל החלונות. וגם הFPS שלי ירד לאחרונה =\ הרצתי בדיקות עם מיטב האנטי ספיוואר (spy bot S&D, Microsoft Anti Spyware, Ad Aware, Spy Doctor) וגם הרצתי בדיקה עם הAVG שלי והוא לא מצא כלום =\ וגם יש בעייה מעצבנת אני לא מצליח להעביר מעברית לאנגלית וההיפך במקומות מסויימים =( בסרגל כתובות גם. לפעמים שאני יוצא מהאקספלורר יש לי הודעה כזו: אני מוסיף גם לוג של Jhackthis אולי יש פה משהו =\ תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by bikram,

שלום, 1) הורדתי פיירפוקס בעברית ורציתי לדעת אם בהשוואה לאנגלית הוא מציג בצורה טובה יותר אתרים שכתובים בעיברית? 2) אני שם לב שישנם אתרים שבהם חלק מהכיתוב מופיע ממש קטן- ככה שאי אפשר לקרוא אותו, וגם בדר"כ לוקח יותר זמן לאתר לעלות בהשוואה ל-IE. יש איזה פתרון לכך? תודה רבה ניר

• 3 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.