עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Do As Infinity,

תמיד כשאני מכבה את המחשב מבלי לסגור את התהליכים של ה-Catalyst ידנית (CLI.exe) קופץ לי מן חלון ש-NET Broadcast 1.5 או משהו דומה לא הצליח לסגור את עצמו ואני צריך ללחוץ על "סיים עכשיו". בנתיים אני בכלל לא משתמש בקטליסט, ואם אני כן משתמש בו אז אני מוודא שאני סוגר את כל התהליכים שלו לפני שאני מכבה את המחשב. אני יודע שזו בעיה מוכרת בדרייברים של ATi, אבל יש לה פתרון? ATi לא שמה לב לזה כשהיא מוציאה דרייברים חדשים? חשבתי שהם אשכרה יקראו את "הפידבק" הזה שאנחנו נותנים להם.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by -R-E-L-,

יותר נכון miniDVD. :lamer: :s05:

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  3. יש לי את התוכנה acronis disk director ואני רוצה למחוק מחיצה ושהשטח שלה יעבור למחיצה אחרת. ניסיתי בכמה דרכים וראיתי שנשאר בסוף unallocated space איך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by deso,

אני עשיתי REGISTER ומילאתי את כל מה שצריך, אך בסוף הוא רושם שיש בעיה ב Error Data ועוד משהו על PROBLEM CONNECTING FIREWALL ??? תודה עריכה: Dissapointment.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by Omri643,

הפעלתחי את התוכנה וגרמת לה לזהות את הקול שלי הקול שלי מזוהה טוב,אבל יש בעיה דוגמא: נגיד בא לי לפתוח את START אז אני אומר לו סטארט,הוא מבין את הקול שלי וכותב אפילו למעלה START MENU אבל זה לא נכנס לתפריט עצמו של הסטארט ככה גם בתיקיות נגיד אני אומר לו Omri הוא כותב למעלה Open Omri אבל לא נכנס לתיקייה וגם שאני עושה Show Numbers זה לא פותח לי את התיקייה(לא רק בדסקטופ) אבל שאני אומר לו נגיד Open Firefox הוא מראה לי את התפריט הזה,אני אומר לו מס' ואז אוקיי וזה עולה! וגם בתוך הפיירפוקס,אני אומר להראות מספרים,בוחר נגיד טאב כלשהו ואומר אוקיי ,זה נכנס!!! מישהו יודע מה הבעיה? זה ממש מעצבן!!!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by Dante_9,

איך מגבים את ה- Extensions? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by ruff stuff,

שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות האופטימליות לקאזה לייט. חיבור adsl 750 . תודה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. ההודעה התחילה לקפוץ מלפני שבועיים... הורדתי כל תוכנה אפשרית של אנטי ספיווארים וכל הדברים האלה.. (מצטער אני כנראה די בור בכל העסק...) ואני לא מסוגל להעלים אותה... הסריקה של התוכנות גם לא מוצאות שום דבר ואומרות שהכל תקין... בין היתר.. לא יודע אם בגלל זה או בגלל משהו אחר שגם כנראה יושב לי על המחשב מהירות הגלישה איטית יותר ממה שהיתה... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  9. לפעמים כשאני טוען דף מסויים בדפדפנים לא משנה אם זה FF זה טוען אותו לבן אם זה IE זה אומר שיש בעיה, אחרי שאני עושה כמה פעמים ריענון לדף הוא ניטען מה הבעיה כאן? האם יש תוכנה שמראה לי איזה תוכנות כמה לוקחות מרוחב הפס שלי?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. מה אתם אומרים? היה נורטון וזה היה חרא.. כבד ולא עושה כלום. אני מחפש אחד חדש. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by DLS,

שלום ! אני מנסה לפתוח תוכנה וזאת ההודעה שקיבלתי: מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by kill_b7,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילו משחקי הplayoff של nba וכידוע בארצינו הקטנה אין ספקיות טלוויזיה נורמלית אז אין שידורים של המשחקים. רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה(או דרך)בה ניתן לראות בשידור חי את הערוצים האמרקנים TNT ו/או ABC ?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  13. Started by MYST,

Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי אופיס 2007 כשאני מקבל מייל אני רוצה לשמור אותו בסיומת MSG. האווטלוק קבוע על סיומת HTML. כששומרים מאות מיילים ביום יש לשנות הסיומת בשמירה מ HTML לסיומת MSG כל פעם מחדש! האם מישהו יודע איך אפשר לקבע את האווטלוק שישמור תמיד בסיומת MSG. תודה לכולם יאיר

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by Lotar_88,

שלום לאחר שראיתי שהעבירו נושא כזה לפורום תוכנה פתחתי את הדיון שלי פה אז ככה יש לי וידאו LG EC-490W ולאחרונה קניתי כבל להמרת סרטים מוידאו או כל מקלט דיגיטלי לפי מה שאמרו באתר שקניתי ממנו הכבל מתחבר ל usb במחשב בצד שני יש לו חיבור צהוב\לבן\אדום\s-video מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך לחבר את הכבל הזה ? איך לגרום לזה לעבוד ? ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by stio,

שלום רב, לאחרונה כל הזמן קופצים לי חלונות פרסומת מטעם תוכנת Customer Support. את התוכנה הנ"ל אני לא התקנתי בכלל. בתפריט "התחל" התוכנה ממוקמת אחרי תוכנת BSplayer, ולכן אני חושב שהתוכנה הותקנה יחד איתה. האם אפשרי להסיר את התוכנה הנ"ל מבלי לפגוע בתוכנות אחרות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by במבה רטובה,

7.0 ? יש גם live ? זה אותו הדבר ? ומאיפה מורידים

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הורדתי אותה ואין לי משוג אין אני מפעיל אותה?

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by ZorD,

שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) כשאני מכניס סיסמה משלי ואחר כך מנסה להתחבר למחשב שלי (יש אופציה כזאת, זה למטרות בדיקה או משהוא כזה) אז אני נכנס לאתר ששם אני אמור למלא את שם המשתמש שלי והסיסמה ותמיד …

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  20. משום מה התחילו להופיע לי הודעות שאומרות שיש איזושהי בעיה בחיבור באזוראוס(כלומר הוא לפעמים מתנק חלק מהטורנטים ומתחבר מחדש) וכדי להמנע מזה אני צריך להתקין את הגרסא החדשה שיצאה של JAVA ו(1.5).משום מה זה נראה לי חשוד.יווצאת גרסא חדשה ו"במקרה"נוצרות לי בעיות,והוא יודע שיש גרסא חדשה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by InMoRTaL,

אני משתמש בווינדוס אקס פי - SP1, הבעיה היא כזאת: פירמטתי לפני משהו כמו חצי שנה וכל הזמן היו לי תיקיות שלא קשורות ולא ידעתי אם להעיף אותם או לא, רוב הקבצים זה עם סיומת CHK. השתמשתי בתוכנה Norton Ghost בשביל שכונן D ישאר, כדאי לי למחוק את הקבצים? הנה תמונות: http://img57.exs.cx/img57/1190/untitled450.jpg http://img57.exs.cx/img57/3143/untitled451.jpg http://img57.exs.cx/img57/1356/untitled452.jpg http://img57.exs.cx/img57/8467/untitled453.jpg

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by Mr.positive,

יש תוכנת DJ בשם PRO DJ אני לא ממש יודע אבל איפו אני יכול להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס קול המובנה של הלוח אם שלי מהאתר של Asus אבל ההורדה של הקבצים נעצרת באמצע. ניסיתי להוריד גם בבית, גם בעבודה וגם אצל חבר ולא הצלחתי. יש לוח אם עם מעבד של אינטל, INTEL Socket 775 Model: P5PL2 מישהו יכול לעזור לי??

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אהלן כאשר קופצת לי השגיאה הנ"ל, האינטרנט מתנתק פתאום, ואי אפשר לשמוע מוסיקה. החייגן מראה שגיאה, והווינדוס טוען שאין חומרה שיכולה להפעיל צלילים. ברגעים שזה קורה פתאום הווינדוס מחליף ערכת נושא לכמה שניות ואז חוזרת הערכה הרגילה. את הבעיה אני פותר בריסט, אבל הבעיה חוזרת שעה אחרי ההפעלה מחדש. יש לי ווינדוס אקס פי. מישהו?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים