עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yossia23,

ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. מחפש תכנה טובה חוץ מ-bsplayer תודה.

3. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מחפש תוכנת צפייה שאפשר להפוך בה את התמונה ב180 מעלות. ושתהייה אפשרות לצפות עם כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by מיכה,

שלום לכולם. המחשב פועל באיטיות. כל פעילות נמשכת זמן רב, כולל חיבור לאינטרנט. בבדיקת ביצועים, פעילות ה - CPU, מגיעה עד 100%. הפעילות יורדת עד אחוז אחד וחוזרת עד 100%. הפעילות - לא יציבה. ביצעתי את הפעולות הבאות, כשבסיום על פעולה הפעלתי את המחשב ועשיתי בדיקת ביצועים - התוצאה המתקבלת הינה איטיות שלא משתנה. הפעולות שעשיתי: 1. ניקיון עם קומפרסור. כולל פירוק כל הכרטיסים והרכבה חדש. 2. התנתקתי מהאינטרנט. 3. פירקתי את כל הכרטיסים: תקשורת, מסך, כרטיסי זיכרון וכרטיסי הזיכרון. התקנתי כל כרטיס זיכרון בנפרד בכל אחד מ - 2 הסלוטים בנפרד. 4. פירקתי את המאוורר והמעבד, ניקתי, מרחתי משחה והרכבתי מחדש. 5. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו אותו מחדש, עם תכנת ההפעלה בלבד - ללא התקנה של תוכנות נוספ…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by shirNoshe,

הרגו אותנו עם הבילבול קישקוש הזה. ציטוט מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254990,00.html

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by KRS1,

בעבר סוני סיפקה עם מכשירי המינידיסק שלה את תוכנת openmg - jukebox, כיום היא מחלקת גם עם הדגמים היותר חדישים וגם עם הפחות חדישים ( כגון mzn510,mzn707) את תוכנת ה sonicstage. מישהו ניסה ויודע מה היתרונות של ה sonicstage לעומת ה jukebox?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. שלום. היום התקנתי את קספרסקי מחקתי את האנטי וירוס הקודם שהיה לי (התקנתי את גירסת ההדגמה/ניסון תיקראו לזה איך שאתם רוצים) קיצר אחרי זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט הוא רושם לי שיש לי גירסה מוגבלת אני הסתכלתי על המודם והרוטר הכול היה תקין.. אחי היה מחובר באותו זמן רק אני לא התלחתי ניתקתי את החוטים חיברתי מחדש ניסיתי הכול קיצר לא הצלחתי להתחבר מחקתי את הקספרסקי לגמרי עשיתי RESTART ורק אז התחבר לי האינרטנט אגב ניסיתי גם לכבות ולהדליק מחדש את המחשב האינטרנט עדיין לא עלה.. למה הקספרסקי חוסם אותי להתחבר לאינטרנט.. (אני מדבר על האנטי וירוס לא הFIREWALL) אני עדיין רוצה לראות את גירסת ההגדמה למישהו יש רעינות?

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by omer1789,

רואים תמונה אך אין סאונד בחלק מהסרטים שהורדתי, מה עושים? תודה עריכה: הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. Started by jeyjey,

שלום לכולם לפני כמה שעות התנתקתי מהICQ. עכשיו כשאני רוצה להתחבר שוב אני לא מצליח, הוא נתקע לי ב- Loading Contact List... ניסיתי להתקין מחדש, להתקין גירסא אנגלית במקום עברית, כלום לא עזר מה אני עוד יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. אל תשאלו למה, סיפור ארוך.. אני זקוק בשביל אחי הגדול דרייברים לכרטיס מסך ענתיקה ששמתי כרגע זמנית במחשב שלו. החברה - Cirrus Logic, דגם CL543X/CL544X כל אתר שמצאתי בינתיים אומר לי שאני צריך להוריד קודם איזה תוכנה של זיהוי דרייברים או חרטה כזאת או אחרת. אשמח אם מישהו יעזור לי ואולי יצליח למצוא לי הורדה ישירה לדרייבר הזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by tomystein,

1. איך אתם מפרמטים? מהי השיטה האהובה עליכם? אתם משתמשים בתוכנות או בדיסק BOOT? מי היא התוכנה הטובה יותר לפרמוט ? ACRONICS או PARTITION MAGIC? יש אחרות טובות? 2. איך אץם יודעים אם אתם מורידים גרסה שהיא BOOT? כשמורידים אז הרבה פעמים רשום שזה BOOT אבל זה לא נכון ואחר כך המחשב לא מזהה את הדיסק כBOOT? איך אתם מוודעים את זה? צריך לצרוב בדרך מסויימת בשביל זה? תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by RavivRavR,

תודה.

14. Started by Or94,

אוקיי שנה שעברה קניתי קספרסקי והיום בדיוק נגמר לי התאריך שלו אז נאלצתי למחוק אותו ולהתקין אנטי וירוס חינמי. התחלתי במחיקה של הקספרסקי והכל עבד טוב ואז פתאום באמצע המחיקה הופיעה מסך כחול עם שגיאה. עשיתי ריסט למחשב ואז כשניסיתי למחוק הופיעה לי ההודעה הבאה: This action is only vaild for products that are currently installed ואני לא מצליח למחוק. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by Singularity,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. חשבתי להתקין את התוכנה אבל יש לי כמה שאלות לפי כן: 1. האם יש אפשרות לקנות טלפון אלחוטי שרק הוא יצלצל כאשר מישהו עם התוכנה הנ"ל מצלצל אלי? 2. האם גם השיחות לחו"ל למישהו שיש לו את התוכנה הן בחינם? 3. האם צריך ראוטר או שיש טלפונים אלחוטים שמתחברים למודם? 4. מישהו יכול להמליץ לי על טלפון אלחוטי לSKYPE? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. SPEED FAN לא מזהה כלום חוץ מ HD. EVEREST האחרונה הכי הכי מזהה הכל ואומרת שהמעבד ב 45 מעלות במנוחה. Intel® Desktop Utilities מזהה הכל חוץ מה H.D ואומרת שהמעבד במנוחה נמצא ב 38 מעלות. למי עלי להאמין? גם כשאני נכנס ל BIOS זה מראה לי 38 מעלות (כמו התכנה של אינטל). מהם הטמפ שאומרת התוכנה של אינטל? מה זה 1/2/3/4/5 שבתמונה? ושאלה אחרונה: למה המעבד מסתובב רק על 1000RPM? זה תקין? בדקתי אותו הוא חדש ללא אבק ופועל חלק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by mystic-d,

מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנת FLASH PLAYER ? (אבל לא של ADOBE) תודה !

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by jooey,

מאז שהתקנתי את Norton Internet Security 2006 ישנם אתרים מסוימים שלא עולים לי ואני רואה רק דף לבן מלא בג'יבריש (זה לא כמו בעיה בקידוד כי אני לא רואה בכלל את העיצוב של האתר). דרך אגב, אחד מהם זה HWZone... מישהו יודע פיתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by AmStAf-,

יש לי דבר כזה . יש לי אפשרות של סטריאו מיקס אבל היא באפור . יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? ניסתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שוב . אני לא יודע אם זה של הצ'יפ או של הלוח אמ. יש ביכלל דרך לדעת? הכרטיס קול שלי זה: alc 883 אשמח לפיתרון. תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. Started by sgt_flippy,

הפעולה שלו היא כך: מתי שאני נכנס לתיבת הפקודות וכותב cmd הוא מאתחל את עצמו ומתי שאני מוריד איזה קובץ הוא מאתחל את עצמו מישהו יודע מה זה? ואיך אני מעיף אותו?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

איך אני מבטל את ההתראה שקופצת כל שנייה שמישהו מתחבר, זה מרתיח ! תודה רבה אנשים ! ערב טוב ושבוע טוב !

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. היה מותן לי במחש net limitter... הסרתי אותו ועכשיו ניסיתי להתקין שוב. כל פעם יש לי שגיאה שכאילו הנטלימיטר כבר מותקן במחשב... הסרתי אותו ! הוא לא מופיע בהוספה\והסרה, הוא לא מופיע בשום חיפוש שאני עושה במחשב וגם לא בערכים של הרגי'סטרי.. אז מה עושים? איפה ניתן לחפש אולי נשאר איזה רמז לתוכננה?? תודה..

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. יש לי בעיה ונראה לי שהיא נבעה לאחר שהתקנתי את תוכנת PC BOOSTER מפני שלפניה היא לא הייתה ועכשיו בגללה אני עומד להתקין WINDOWS מחדש. פשוט מופיעים לי זיגזגים סביב המון אובייקט במשחקים וב WINDOWS ואי אפשר לבטל אותם גם על מקסימום פילטרים והחלקת השינון .התצוגה פשוט השתבשה בעיקבות התוכנה אבל אני לא בטוח בזה גם כי שמתי לב לזה רק לאחר התקנת התוכנה.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. טוב, המחשב בתהליכי קריסה. אני חייב להציל כמה שיותר דברים, ובראשם הlibrary נiTunes. איך עושים את זה?? אני חייב לעשות את זה באון ידני כי אני ל יכול להריץ תוכנות בכלל! אז איזה קבצים צריך לגבות? תודה Install

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים