תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. אני מחפש דרך שכל השירים שנמצאתי תחת אותו אומן, או אותו אלבום באופן אוטומתי יקבלו תמונה זהה. כלומר שאני לא אצטרך לעשות את זה באופן ידני. זה נקרא תחת האיטונס כ Artwork. תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב התקנתי את vemule 0.47a ולמען האמת הוא משמ איטי לעומת מה שהיה לי במחשב הישן(שאני לא זוכר מאיפה הורדתי). למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי להאיץ את האימיול?? או שיש לכם איימיול אחר מומלץ? *סליחה אם זה לא המקום לשאלה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי בעיה מוזרה במסנג'ר גירסא: 8.5.1302.1018 בעברית פתאום התחיל לי בעיה שאני לא יכול להתחבר למסנג'ר אני רואה את החלון הראשי עם האימיל והסיסמא לוחץ שם התחבר ואז זה מתחבר לי , נאי רואה את הרשימה שלי ופתאום המסנג'ר קופא ולא מגיב כשאני עושה בדיקת פרטים(שלח אל תשלח של וינדוס) זה נותן לי על פרטים : szAppName : msnmsgr.exe szAppVer : 8.5.1302.1018 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000 - C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Eldar\LOCALS~1\Temp\WER68f9.dir00\appcompat.txt - גיליתי כמה דברים הזויים אני יכול להתחבר עם האימיל הזה דרך המסנג'ר הרגיל שמובנה בוינדוס ועובד בסדר ואני יכול להתחבר עם אימיל אחר …
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
משום מה התחילו להופיע לי הודעות שאומרות שיש איזושהי בעיה בחיבור באזוראוס(כלומר הוא לפעמים מתנק חלק מהטורנטים ומתחבר מחדש) וכדי להמנע מזה אני צריך להתקין את הגרסא החדשה שיצאה של JAVA ו(1.5).משום מה זה נראה לי חשוד.יווצאת גרסא חדשה ו"במקרה"נוצרות לי בעיות,והוא יודע שיש גרסא חדשה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, פתחתי חשבון חדש במסנג'ר (windows live messanger) ואיני יודע איך לעשות חיפוש לאנשים אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
איך אני משנה שם של חומרה במחשב הישן שלי,כי אני תורם אותו ועושה לו OC מ700MHZ ל1000MHZ כך שיהיה רשום להם 1000MHZ. שמעתי על המושג ID STRING,איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, 1) הורדתי פיירפוקס בעברית ורציתי לדעת אם בהשוואה לאנגלית הוא מציג בצורה טובה יותר אתרים שכתובים בעיברית? 2) אני שם לב שישנם אתרים שבהם חלק מהכיתוב מופיע ממש קטן- ככה שאי אפשר לקרוא אותו, וגם בדר"כ לוקח יותר זמן לאתר לעלות בהשוואה ל-IE. יש איזה פתרון לכך? תודה רבה ניר
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת שכל הזמן שאני ניכנס לאקספלורר הווינדוס נותן לי הודעת שגיאה מעצבנת (ההודעות האלה של ה-dont send) בקוצור אני לא יודע מה לעשות איך אפשר לתקן את זה מבלי לפרמט את המחשב ?? תודהה מראש!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שגיאה כזאת כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצים מסויימים כמו טקסט או MSI(חבילת windows installer)לקבצי הטקסט אני פשוט צריך לעשות פתח באמצעות פנקס רשומות אבל לקובץ הMSI אני לא יכול לעשות את זה כי זה קובץ התקנה של תוכנה מסויימת. הינה השגיאה שקופצת מתי שאני מנסה לפתוח את סוגי הקבצים האלו: אין לי וירוסים ספיוורים טרויינים וכדומה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן, לפני בערך ארבעה חודשים קניתי מחשב חדש - 2 ג'יגה זיכרון עם ווינדוז XP (הום אדישן) sp 3. יש לי גם מדיה פלייר בגרסה האחרונה ביותר (11). למרות שהתקנתי עליו את כל הקודקים שהיו לי על המחשב הקודם, באתרים מסוימים אני עדיין לא מצליח לראות וידיאו (בעיקר באתר של ספורט 5). עברתי על כל מדריך אפשרי, כולל כאן באתר, ניסיתי כמעט כל דבר (כולל הסרת הקודקים והתקנה מחדש של אחרים), אבל לא הצלחתי לטפל בבעיה... באתר של ספורט 5 אני שומע סאונד - אבל המסך שחור לגמרי. ובחלק מהסרטים שאני מנסה לנגן על המחשב שלי הצבעים בכלל לא קרובים להיות נכונים (שחור-לבן-ורוד-ירוק שכזה). האם יש כאן מישהו שיהיה מוכן ללכת איתי צעד-צעד עד שנפתור את הדבר הזה? אגב, באתרים אחרים אני דווקא כן מצליח לראות וידיאו... …
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה BSplayer שאותה אני מאוד אוהב, רק שמשום מה יש לי תקלה עם התוכנה בזמן האחרון. היא עבדה כמו שצריך ושמתי לב שאחרי ששיחקתי (כנראה) ב- WINDOWS MEDIA CENTER (בויסטה) הסאונד עובד אבל לא הוידיאו, וכל שאר התוכנות עובדות לי בסדר גמור כלומר משהו בתוכנה עצמה. מישהו נתקל או יודע איזו הגדרה צריך לשנות כדי שהתוכנה תעבוד נורמלי? נ.ב הסרתי והתקנתי את התוכנה הרבה פעמים בכל מיני צורות ודרכים כבר בעבר וזה לא עזר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אסביר: א. אם הוא מצא משהו נגוע בקובץ הפעלה אז למחוק את הקובץ הזה או שהתוכנה TDS מזייפת?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של logitech Elite ועל המקלדת יש קיצורי דרך (למי שלא מכיר) לדוגמא כפתור של HOME אז הוא נכנס לאינטרנט (הכוונה ל Explorer) איך אני משנה את כל הכפתורים שיפתחו לי עם הדפדפן של FIREFOX?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את האתרים שעובדים אם התוכנה זאת כי איבנתי שזאת תוכנה מצוינת,כמו bitorent ואפילו יותר טובה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
כל 60 שניות שאני מקליט מהתוכנה Total Recorder יש לי בזזזז,והתוכנה חוקית,למה זה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה לפתוח נוסחה חדשה מופיעה לי שגיאה שרשום בה: שהקובץ עם הסיומת .csproj לא מותקן על המחשב ניסתי למחוק את התוכנה כדי להתקין מחדש אח"כ אבל התוכנה לא יכולה להימחק... 2) מותקן לי על המחשב שתי תוכנות אופיס אחת ENTERPRISE ואחת PROFESSIONAL אני מנסה למחוק את גרסת הפורפשיונל אבל זה אומר לי שחסרים לי קבצים ומסרב למחוק... תודה רבה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני לא חובב גדול של הכנסת דיסקים לCD-ROM אז חשבתי לעצמי היום האם זה חוקי לקחת את הדיסק המקורי ולהפוך אותו לISO ככה שאני יפעיל אותו דבר כונן וירטואלי..? למה אני רוצה לעשות את זה, הכונן שלי כבר ישן והוא לא צורב כמעט ולאחותי יש את הדיסקים של הסימס + כל החבילות הרחבה ואני משחק BF2 די בקביעות וכל פעםשאני מכניס את הדיסק שומעים את הכונן עובד כמו בולדוסר ואני שם לב לשריטות לאחר שאני מוציא את הדיסק מהכונן. ובנתיים אני לא כסף לכנון צורב חדש ואני גם לא רוצה להרוס את כל הכונן לגמרי. הוא עדין עובד ואני ישתמש בו מתי שאני באמת צריך. אז כל הרעיון הוא להפוך דיסקים לISO ולשחק איתם דרך הכונן הוירטואלי במקום להכניס את הדיסק לכונן. האם זה חוקי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה שמתנת את הקבצים שהתקלקלו בtemp ????
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תודה ד"א סופסוף יצא tabmixplus ל FF2
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אם אני רוצה להוסיף את האיש ה201 הוא אומר לי שהסרבר נכשל בהוספה...אם אני מוחק מישהו מה200 ומוסיף את אותו אחד אז זה בסדר הוא מצליח להוסיף אותו לרשימה למלא נאשים שאני מכיר יש יותר מ200 אנשים באייסי איך הם יכולים ואני לא ? עריכה: הצלחתי..צריך להוסיף אותו לקבוצה אחרת.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, משום מה אינני מצליח לבצע יצוא אנשי קשר מאאוטלוק 2003 לאקסל או לכל תוכנה אחרת בטענה "שכלי התרגום לא קיים ולא ניתן להתקינו". האם ישנה אפשרות אחרת ליצא את אנשי הקשר מהאאוטלוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הEMULE, אז מדי פעם הראוטר עושה מעין חצי ריסט כזה. כלומר, כתוב לי שהכבל רשת מנותק, ואז הוא חוזר להיות מחובר ומקבל IP, אבל החיבור לאינטרנט לא מתנתק. עבדתי בהתחלה עם WAREZFAW ועברתי לגרסה הרגילה של EMULE PROJECT. הורדתי את מס' החיבורים ל100 וזה עדיין עושה את זה. זה עבד לי במשך כמה חודשים טובים כשהחיבורים היו על 2000 בלי בעיות שכאלו. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
עכשיו יש לי בעיה אחרת עם הפירמוט יפה תודה על מציאת הדרייברים יש לי בעיה אחרת עם פירמוט אני מכניס את הדיסקק המקורי של ה xp כשהמחשב דולק . אני עושה הפעלה מחדש של המחשב ואמור לעלות לי עם פתיחת המחשב מין שורה כזאת שהוא מזהה את הדיסק ואני עושה אנטר ואז ההתקנה של הפירמוט עולה לי איך אני פותר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-