עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, יש את התוכנה הזאת: GameCollector שמקלטגת משחקים של כל האמצעים (PSP, PlayStation 1+2, Wii וכו') עם תמונות, מה שטוב בה זה שמכניסים שם להיא מוצאת את המשחק לבד ומורידה תמונות, תקציר על המשחק והכל..הבעיה הקטנה שקשה לפרוץ אותה (לפחות אני לא מצאתי משהו שעובד.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח! בברכה, ניר ישראל חן.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by urich,

הקבצים שהורדתי באזורוס נשארו עם סיומות 01 02 וכ' ולא של סרט והקבצים מחולקים ל100 קבצים במקום שניים (הורדתי סרטון) למה זה ואיך משנים את זה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by the godfather,

למישהו יש את התוכנה שמתנת את הקבצים שהתקלקלו בtemp ????

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. לעשות זאת עם פקודת dir בדוס?? תודה..

5. שלום, אני רוצה להתחיל לעבוד בתיקון מחשבים, ואני לא יודע איזה תוכנות אני צריך לקחת איתי: מהם 3 האנטיוירוסים הכי טובים? 3 המשחקים הכי יפים? 3 תוכנות ניקוי הטובות? חוץ מתוכנות בסיסיות אלה אני צריך עוד תוכנות כגון: תוכנה לבדיקת זיכרון מיקרוסופט וורד תוחנה לבדיקת חום של המעבד, ונתוני חומרה. דיסק של ויסטהה ואקס פי פוטושופ winrar האם שחכתי משהו? תוסיפו את תוכנות "החובה" לדעתכם, כמו כן אני ישמח 5אם תענו לי על שאלות ה מהם 3 ה... הכי טובים. תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. אם אני רוצה להוסיף את האיש ה201 הוא אומר לי שהסרבר נכשל בהוספה...אם אני מוחק מישהו מה200 ומוסיף את אותו אחד אז זה בסדר הוא מצליח להוסיף אותו לרשימה למלא נאשים שאני מכיר יש יותר מ200 אנשים באייסי איך הם יכולים ואני לא ? עריכה: הצלחתי..צריך להוסיף אותו לקבוצה אחרת.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. הכותרת אומרת מספיק

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  8. שלום , עד לפני יומיים הכל היה בסדר ויכלתי לקבל קבצים באייסיקיו ( 5 ) אבל בדיוק שחבר רצה לשלוח לי תמונות ( חשובות יש לציין ) האייסיקיו חדל לקבל קבצים הICQ למשך כמה זמן יכל לקבל , אך כעת הוא לא מסוגל בכלל ... * יש לי רשת ביתית כבר כחצי שנה .. * ניסיתי גם להתקין איסיקיו 2003B ולהגדיר שיש לי פיירוול וזה לא הולך.. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  9. Started by omer1789,

רואים תמונה אך אין סאונד בחלק מהסרטים שהורדתי, מה עושים? תודה עריכה: הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. עכשיו יש לי בעיה אחרת עם הפירמוט יפה תודה על מציאת הדרייברים יש לי בעיה אחרת עם פירמוט אני מכניס את הדיסקק המקורי של ה xp כשהמחשב דולק . אני עושה הפעלה מחדש של המחשב ואמור לעלות לי עם פתיחת המחשב מין שורה כזאת שהוא מזהה את הדיסק ואני עושה אנטר ואז ההתקנה של הפירמוט עולה לי איך אני פותר את זה ???

11. כיצד מגדילים? אני משתמש ב VISTA תודה רבה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

יש לי בלוח האם שלי GA-G1975X של ג'יגהבייט 3 תכונות ואני לא יודע מה הם... תעזרו לי לדעת מה כל אופצייה עושה: CPU Intelligent Accelerator 2? Memory Intelligent Booster 2? CMOS Reload Switch? מה 3 האופציות האלה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by tsvika,

אני מבקש שתמליצו לי על תוכנה טובה ופשוטה לעריכת קבצי ווידאו אני לא רוצה משהו מקצועי רק משהו שייאפשר לי "לחתוך" חלקים מקבצי ווידאו שונים ולחברם ביחד ניסיתי כבר להשתמש בWindows Movie Maker אבל התוכנה קורסת כל פעם שאני טוען אליה קובץ ששונה מפורמט WMV תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by orion23,

אחרי כמה זמן של עבודה מול המחשב הסמן של העכבר נתקע לי בעוד שהמחשב עדיין מקבל נתונים מהעכבר, אני מתכוון שלמרות שהסמן של הכבר לא זז יותר אני עדיין יכול להשתמש בעכבר ע"י הזזה עיוורת של העכבר והרבה הימורים. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה חדשה של התוכנה הפעם מדובר ברשימה קטנה בכמות אבל גדולה באיכות * תמיכה בסקינים * עיצוב מחדש למסך הגדרות תוכנה, הגדרות חשבון פעולות חוצות חשבון * Freepops: השתמש באימייליה עם שרתי דואר מבוססי רשת כגון הוטמייל, יאהו ועוד רבים נוספים * תיקוני באגים אשמח לקבל הערות והארות אתר התוכנה בעברית: http://www.emailaya.com/il אתר התוכנה באנגלית: http://www.emailaya.com

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום יש לי את כרטיס הרשת 3com etherlink xl 10/100 pci 3c905c-tx, ושידרגתי את המערכת ל vista. באתר 3com מצאתי את הדריבר של אותו כרטיס הרשת אבל הוא מתאים רק לגירסאות יותר ישנות מ vista(עידכון של 2003). אפשר לעשות משהו בעניין? תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by Impreza,

אני עובד עם הכרטיס EZMAKER של AVERMEDIA שמתחבר ל USB 2 עד היום לא היו לי בעיות איתו בלכידת וידאו אבל עכשיו שניסיתי אין תמונה ניסיתי עם 3 תוכנות שונות, NERO, ULEAD וגם MOVIE MAKER ואין לי תמונה. יש סאונד אבל בדקתי והכל מחובר כדאוי וגם ההגדרות של התוכנות נכונות כמו שהיו ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, לשחק עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. או במלים אחרות - מקליטה ושומרת בזמן אמת את כל מה שכרטיס הקול שולח לרמקולים, בעדיפות לפורמט mp3. ואני לא מתכוון לשרוורים שמקליטים דקה וזהו, כאלה לא חסרים לי.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by דנדן,

התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום! בתוכנה word שאני רושם טקסט אחרי שאני רושם משפט אני רוצה לרדת שורה ולהתחיל אחת חדשה... שאני לוחץ enter כדי לרדת שורה המחשב יורד שורה וחצי ולא אחת למרות שאני רושם ברווח של שורה בודדת בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  22. יש לי x800GT והורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI 6.1 אני צריך למחוק את הדרייברים הישנים של הכרטיס מסך או שזה בסדר להתקין עליהם? יש לי במחשב ati control panel ו.. catalyst control center אני צריך למחוק את שניהם? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by orendia,

שלום לכם, לאחר הפסקות החשמל שנגמרו מהסופות שלשלום,המחשב קורס באמצע עבודה,כאשר אני מביט אל ה- Event Log System אין מידע ספציפי האם ישנו מיקום אחר שאני יכול לבדוק למה המערכת קרסה? האם ישנה תוכנה הבודקת את המחשב תחת עומס?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

כל פעם כשאני נכנס לOutlook אני צריך להזין ססמא, שמתי לב שאי אפשר לסמן את remember password האפשרות הזו חסומה... יש לציין שפתחתי כרגע משתמש חדש בOutlook ומאז נוצרה הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by GazzA,

אני לא מצליח להתחבר לאימיול יש לי אימיול של אימיול פרוג'קט הרגיל V0.45b והוא לא מתחבר לי לשרתיםמה לעשות אולי תתנו לי פורטים אחרים אני יודע מה תעזרו לי \: בעעעע תודה מראש..!!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים