עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כשאני מפעיל אותה, נפתח לי המסך פתיחה שלה( ריבוע קטן ואומר לי שהוא סורק את הרכיבים) ופה התוכנה נתקעת (לא מגיבה) התוכנה לא מגיעה למסך שניתן להריץ אותה, ניסיתי כמה פעמים להתקין ולמחוק. יש פיתרון?

2. Started by solo53,

באתר של http://www.yes.co.il בכפתור של מדריך מישדרים למעלה כל לחיצה עליו היתה פותחה טב מימין עכשיו כבר לא הדף מישנה איך מוגדר אצלכם באופציות המקסטון תחת הגדרות טב

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. שלום. נתחיל מיזה, איך אני מוצא את התיקייה של ההיסטורי של אייסי פרו החדש, והאם ניתן להעביר אותו לדוגמא לDISKONKEY ולקרוא אתההיסטורי הזה במחשב אחר. כן אני חטטן במצב שאני נמצא בו כרגע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. Started by desert,

אני לא מעוניין באקרובט רידר , יש משהו אחר , קל יותר מבחינת משאבים?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by stio,

שלום רב, לאחרונה כל הזמן קופצים לי חלונות פרסומת מטעם תוכנת Customer Support. את התוכנה הנ"ל אני לא התקנתי בכלל. בתפריט "התחל" התוכנה ממוקמת אחרי תוכנת BSplayer, ולכן אני חושב שהתוכנה הותקנה יחד איתה. האם אפשרי להסיר את התוכנה הנ"ל מבלי לפגוע בתוכנות אחרות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום, אני מפעיל סרט וזה מציג לי את זה כך, יש איזה הסבר לזה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by LeM0n^,

אני מנסה להתחבר למירק ובכל סרבר שאני מנסה להתחבר אליו הוא רושם לי: Unable to connect to server (connection time out) דרך אגב, יש לי ראוטר ואת הפיירול הרגיל של XP.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by s_b54,

התקנתי נרו שקיבלתי עם הצורב התקנתי גם את המדיה פלייר של הנרו ומאז שהתקנתי אותו התחילו לי בעיות כשאני מנסה להפעיל סרט (כשאני רק לוחץ עליו פעם אחת אפילו לפני שאני מפעיל את הסרט) הוא כותב שלי שגיאה שקובץ ה advrcntr2.dll לא נמצאה מה לעשות הורדתי את הקובץ ושמתי אותו וזה עדיין לא עבד התקנתי מחדש וזה לא עבד הסרתי את הנרו לגמרי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by Mr.positive,

יש תוכנת DJ בשם PRO DJ אני לא ממש יודע אבל איפו אני יכול להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  10. ערב טוב לכולם! יש לי בעיה מאוד מעצבנת. באחד הפורומים שאני גולש בכל פעם שאני נכנס לדף אחר או מרענן אני צריך קודם לאשר את ההודעה הזו: http://www.siz.co.il/up.php?file=duy3dmmimya4.gif עם אני לא לוחץ על "כן" או "לא" זה לא מציג לי את הדף.

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  11. אם כן, גם את האיכות? בכל מקרה אני רוצה לנסות, למישהו יש מושג באיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ואם אפשר הסבר קצרצר גם איך. תודה מראש ;]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. יש לי מקלדת של logitech Elite ועל המקלדת יש קיצורי דרך (למי שלא מכיר) לדוגמא כפתור של HOME אז הוא נכנס לאינטרנט (הכוונה ל Explorer) איך אני משנה את כל הכפתורים שיפתחו לי עם הדפדפן של FIREFOX?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by kobra12,

מחפש דרביר לwindows xp64 של כרטיס טלויזה של avermedia מדגם m785 תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  14. Started by danm,

שלום קיבלתי את ה8800GTS וחיברתי אותו עם DVI והמתאם המתאים לטלויזיה (למקום היחידי שהוא יכול להתחבר) אני לא מצליח שהמחשב יזהה את הטלויזיה אין לי מושג למה (הדרייברים מעודכנים של הכרטיס מסך)

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. אני מחפש תוכנה שתנצל את כוח העיבוד ווידיאו שבכרטיס איזה תוכנות תומכות בתקנים האלו? והאם בחבילת הקודדים K-LITE יש את התמיכה?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  16. Started by hagai1,

שלום כשאני מנסה להסיר את visual Studio .NET אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: Setup is unable to determine a valid ordering for the installation. See the error log for further details ניסיתי להתקין מחדש ולהסיר, וניסיתי להסיר במצב בטוח - לא עזר. מצורף קובץ Error-Log של ההתקנה מערכת ההפעלה שלי היא Win xp pro sp2 תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  17. הנה תמונה כדי שתבינו יותר: הבעיה היא לא תקלה טכנית, היא פשוט בעיה קטנה אבל מאוד מאוד מעצבנת. אני פותח את ה-ICQ, אבל החלון של ה-ICQ עולה כחלון מאוד קטן. זה לא בעיה להגדיל אותו, אבל אחרי כמה פעמים של פתיחת החלון והגדלתו זה נהיה ממש ממש אבל ממש מעצבן. אז יש לכם מושג איך אני עושה שכשאני לוחץ על האיקון החלון של ה-ICQ יעלה כשהוא יותר גדול?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by kobi_af,

: תודה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by liiight,

כשאני מפעיל את הEMULE, אז מדי פעם הראוטר עושה מעין חצי ריסט כזה. כלומר, כתוב לי שהכבל רשת מנותק, ואז הוא חוזר להיות מחובר ומקבל IP, אבל החיבור לאינטרנט לא מתנתק. עבדתי בהתחלה עם WAREZFAW ועברתי לגרסה הרגילה של EMULE PROJECT. הורדתי את מס' החיבורים ל100 וזה עדיין עושה את זה. זה עבד לי במשך כמה חודשים טובים כשהחיבורים היו על 2000 בלי בעיות שכאלו. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. השאלה שלי היא, מדוע יש שני process-ים כאלו (AVP), אחד רשום לי כ-system והשני רשום לי על שם היוזר שלי במחשב. יש גם הבדל בצריכת הזיכרון של כל אחד מהם, אם אני לא טועה, זה שרשום כ-system צורך יותר זיכרון אבל לא ברמה היסטרית בכלל. האם יש צורך בשני ה-process-ים האלו או שאחד מהם לא נחוץ בכלל?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by Croopy,

אממ אז ככה אנימ מחפש תוכנה תוכנה שתיקח כל סוג של סרט על המחשב שלי ותקודד אותו ל MPEG4

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  22. Started by משיקומי,

בזמן האחרון הפיירפוקס מתנהג נורא מוזר. כשאני נכנס לאתר אז זה מראה רק חצי ממנו (לפעמים זה קוטע סקריפטים באמצע) ואני צריך לעשות כמה פעמים "רענן" כדי שזה יראה את כל האתר במלואו. בבקשה תגידו לי איך אני מסדר את זה. אי אפשר לגלוש ככה.

23. Started by ShahafH,

שמעו אנשים עשיתי Repair לוונידוס ועכשיו זה עשה לי בעיות עם הCCC. מחקתי והתקנתי מחדש אבל כשאני מדליק את המחשב הוא אומר שהתוכנה צריכה להסגר. איך פותרים את הבעיה? תודה. עריכה: אפשר לנעול, פתרתי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  24. שאני מנסה לקודד ולהעביר את הפריימים דרך וירטואל דאב.... את השגיאה שבתמונה... ויש שם גם משהו לא ברור עם וירטואל דאב מסומן בירוק אין שגיאת VBR [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  25. Started by deso,

אני עשיתי REGISTER ומילאתי את כל מה שצריך, אך בסוף הוא רושם שיש בעיה ב Error Data ועוד משהו על PROBLEM CONNECTING FIREWALL ??? תודה עריכה: Dissapointment.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.