תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ DLL ישן שכתבתי והקוד מקור שלו אבד השאלה אם מישהו מכיר תוכנה שמנסה להפוך את הקובץ חזרה לשפת C
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי מקצועית להפיכת DVD ל-DIVX\XVID?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
שלום האם יש תוכנה שמאפשרת הפיכת ווידיו 90 מעלות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי קראתי על כמה תוכנות להפיכת פורמטים שונים, אך לא הבנתי איזה תוכנה מומלצת להפיכת וידאו לאודיו. אשמח לתשובתכם איזה תוכנה מתאימה לכך ממה שהמליצו. תודה דיידו
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לצרוב כמה סרטים וקטעי וידאו לדיוידי שלי, ואני חייב תוכנה טובה ונורמלית להפכית הקבצים ל-MPG כדי שאני יוכל לצפות בהם. יש למישהו המלצה על תוכנה מסויימת אבל תחסכו ממני את WINMPG כי ניסיתי אותה והיא מורידה את האיכות של הקובץ וגם היא לא עוברת את ה-30 דקות יש מן חסימה כזאת של 30 דקות וזהו. אז תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב אני רואה את הכתוביות בסרט בצורה רגילה ,כאשר צרבתי על DVD את הסרט והכתוביות ,בטלויזיה זה מופיע הפוך ,האם מישהו יודע מה עושים ,כיצד הופכים את הכתוביות שניתן לקרוא בצורה רגילה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה ואמינה כנ"ל. פעם הייתה אפשרות מובנית להפוך כל תמונה לרקע וכל סרטון לשומר מסך.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה טובה להפיכת קבצי FLAC לMP3. יש המלצות? עדיף שתהיה חינמית. תודה לעוזרים! אלון
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתפעיל משחק עם סיומת smc זה נראה לי אמולטור. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה להפעלת המצלמה והמקרופון במחשב נייד חדש שרכשתי אבל שיכולה להקליט גם . תודה
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בשם tsedit להפעלת שלט אלקטרוני ישן [שלט לדים]. זו תוכנה ישנה העובדת על dos אך אני לא מוצא זכר לה או למשהו דומה ברחבי האינטרנט. האם למישהו יש מושג? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להגדיר קבצים מסויימים שאותה היא תפעיל. למשל: לאחר הפעלת התוכנה יהיה תפריט כאשר: אם לחצתי על מקש מס' 1, היא תפעיל את שולה מוקשים. אם לחצתי על 2, היא תפעיל את סוליטר מקש 3 יפעיל את אופיס כו'. התוכנה תיהיה בעלת טיימר להפעלת הקבצים. אם מישהו מכיר תוכנה כזו או דומה, אשמח לדעת על כך. תודה רבה, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאפשר לערוך בה שיר צורה כזאת שאני יוכל להפריד ין ערוצים לדוגמא לקחת שיר ולהוריד את הערוץ של השירה...
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להדגיש את הצלילים של כלים מוזיקליים מעל לקול של הזמר. אם יש כזאת אני אשמח ללינק. אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
ובכן, הכותרת אומרת הכל : ולמי שלא הבין אותי, אני מחפש תוכנה שתוכל להפריד את הסאונד מהוידאו, ניסיתי כל מני ממירים ועורכי וידאו וקול - אך הכל לשווא ??? שום דבר איננו עובד, אני מקווה שתוכלו לעזור לי The Wizard
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט בלו ריי 1080P שהפס קול מקדים באיזה 30 שניות אני מחפש תוכנה להפרדת הפס קול ולהדבקת פס קול בסרטי HD תודה :
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להציג מסד נתונים שהכנתי שACCESS, ולא האקסס עצמו. הדבר דחוף מאוד, המון תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמציגה בצורה מסודרת את כל מפרט החומרה במחשב ברשימה... פעם הייתה לי תוכנה טובה כזאת אבל אני לא זוכר את השם שלה
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתציג לי את כל קבצי MP4, על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או דרך להציג תמונות על כל המסך , ללא פסים שחורים תוכנה שיודעת להציג על כל המסך . התוכנה שמגיעה עם הפונקציה בסיסית של וינדוס 7 מציגה לי עם פסים שחורים אם למישהו ישי פיתרון לזה זה גם מעולה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה אשר מציגה את רוחב הפס (uploadו-download) של כל פרוסס במחשב. כמו הtask manager -> processes, אבל עם עמודה של רוחב פס (כלומר מהירות ולא כמות תעבורה). אני מכיר את הנט לימיטר אבל אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-