תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אנשים אני זקוק לעזרה אם מישהו יכול להמליץ על שם של תוכנה טובה להמרת קובצי צליל מקובץ mp3 ל פורמט cda (דיסק רגיל ) דחוף. בתודה f-4
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מי שיודע ומי שלא ניתן לפרוץ ממש בקלות לשרתי IIS, אלא אם כן מתקינים את העדכונים לסוגיהם. חיפשתי אצל מיקרוסופט ולא מצאתי... מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול להוריד את העדכונים? אני ממש לא רוצה שמישהו יפתח אצלי פאב ויעלה לי דברים. הIIS מותקן על חלונות XP. אז.. תודה. MOOMOO
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך שתמליצו לי על תוענה שיכולה לעבוד על מחשב מרוחק מהבית שלי למחשב במשרד ע"י חיבור לאינטרנט הכוונה היא ע"י הגדרת IP ,חוץ מהתוכנה PCANYWHERE. האם ישנה עוד תוכנה רק יותר פשוטה?? אני פשוט לא הצלחתי לעבוד עם ה-PCANYWHERE !!!???? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שניתן בעזרתה לצרוב דיסקים מוגנים היא נקראת קולון,מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש איזה שרת אחד שכל פעם שאני מנסה להיתחבר הוא כותב לי את ההודעה הבאה UNABLE TO RESOLVE SERVER זה התחיל רק היום לפני זה לא הייתה לי שום בעייה להיתחבר עליו וחוץ מזה חברים שלי מתחברים לשרת בלי בעייה בבקשה עזרה!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את ACDSee 4.0. יחד עם התונה הותקנה אצלי תוכנה בשם PICAVIEW. אני ממש לא רוצה את התוכנה הזאת ולכן רציתי להסיר אותה - אבל התוכנה לא נוספה לתפריט של הוספת/הסרת של WIN ולא מופיע שום קובץ של UNINSTALL. בקובץ העזרה של התוכנה רשום שבשביל להסיר אותה יש לעשות זאת דרך התפריט של WIN. אמרתי לעצמי שאני כבר אסיר את כל התוכנה של ACDSee - אבל הדבר היה נכון גם לגביה. אני פשוט לא יודע איך להסיר את התוכנה. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתכוון שעם לדוגמא יש לי מסמך מוקלד בדף רגיל ואני סורק אותו, האם יש תוכנה שתקרא את הטקס ותהפוך אותו לקובץ של WORD או TXT או כול דבר שניתן לערוך את המילים ולשמור אותם?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הורדתי לא מזמן כמה תוכנות נדרשות בקאזה, וקיבלתי אותן כקובץ EXE ללא ICON. כשאני מנסה לפתוח אותם מופיע חלון CMD למס' שניות ומיד נסגר. הניחוש שלי הוא שאין לי תוכנה מתאימה לפתיחת הקובץ. יש למישהו רעיונות איזה? (הקובץ מסתיים ב *.ISO)
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי Tv-Out והכל פועל וסבבה, אבל זה לא נוח לעבור מהמאפייני תצוגה בין מסך למסך. חוצמזה גם כשאני מפעיל יציאה אחת אז השנייה מתבכה... יש תוכנה שתאפשר לי מעבר נוח יותר בין התצוגות ו/או תתן לי להוציא על 2 הצגים במקביל? נ.ב. יש לי MSI GeForce3 Ti200.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי סרט שמוקרן מהדפדפן עצמו זה סרט שמיועד לנגד התעללות בבעלי חיים (מצורף לינק, אבל רק לבעלי לב חזק mms://wm.tappedinto.com/peta/mym2002_med.wmv) השאלה שלי איך אני יכול לשמור אותו על הדיסק הקשיח? תודה מראש, swan
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הספציפי הזה פשוט לא ידעתי איפה עוד אפשר לשאול. העניין הוא שיש לי שניי קבצי ווידיאו זהים באורכם בדיוק, שניהם אותו סרט באחד האיכות ווידיאו טובה ופס קול לא. ובשני ההפך אני מעוניין להעביר לקובץ עם האיכות ווידיאו הטובה את הפסקול הטוב. אם איזו תוכנה או כמה תוכנות ניתן לעשות זאת? פורמט קבציי הווידיאו זה DIVX . בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות 1.האם divx יותר טובה או פחות טובה מ-xvid 2.ומה ששאלתי בכותרת
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה שמות של תוכנות שמחפשות proxy..אשמח גם לקבל תגובות על התוכנות או מכלאה בעלי ניסיון..תודה! ועוד יותר אני מעדיף-שתרשמו לי כאן בבקשה את כתובת הפרוקסי הכי מהירה שמצאתם ושהיא עובדת כמובן ושאתם משתמשים בו..וזהו.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לאדם המשתמש באתרי סקס לגלוש באתרי סקס כאוות נפשו ולאחר מכן, בלחיצת כפתור, או שדרך שתהיה קלה גם למשתמשים חדשים, להסיר את כל מה שקשור לסקס, למשל את מה שהצטבר ב-AutoComplete, מה שהצטבר בכתובות אחרונות, הסטוריה, מה שנכנס למועדפים וכו'.... אני יודע שקיימות תוכנות כאלו אך לא ידוע לי איזו הכי מומלצת. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסקים של 700 או אולי 715 או אפילו 690 מ''ב נירו מקפיץ הודעה שהוא צריך לעשות finalizing אזמה הוא עושה בדיוק??
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע איך מאיצים את קאזה שיוריד מהר?? יש לי אינטרנט בכבלים 750 תודה רבה מקרב לב לעוזרים!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את IIS של מיקרוסופט מהדיסק של הXP. טוב לא קרא כלום. אני לא עבדתי עם IIS אבל לפי מה שהבנתי צריך להיווצר לי איקון חדש. הדבר היחידי שקרה זה שבדיסק (כונן C), נוצר תקייה שקורים לה INTERBUP וזהו. מישהו יודע מה קרה? זה בסדר? ואיך פותרים את הבעייה? בתודה MOOMOO
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ב - virus definitions כתוב error . כשאני מנסה לעדכן הוא אומר לי שהכל מעודכן. מה הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהחיבור לאינטרנט מתנתק לי בלילה שאני שם את הEMULE להוריד דברים, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק לי כל פרק זמן מסוים את החיבור ובמקרה של ניתוק לבצע חיוג אוטומטי?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה זה האפשרות "VBR" כשאני מקודד ל-Mp3 ומה ההבדל בין קידוד עם VBR וללא... בנוסף, רציתי לדעת למה יש קבצי Mp3 שאני רואה ב-winamp את ה-KBps שלהם כל הזמן משתולל בין 128 ל-192 למשל... מה זה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע הם קבצי MPEG אז רציתי לכווץ אותם ל DIVX והשאלה שלי היא עד כמה אני יכול לכווץ את הקול בלי לפגוע באיכות (MP3)?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי סרטים בפורמט MPG ואני רוצה להמיר אותם ל - AVI כדי לחסוך במקום. כשאני מנסה להמיר אותם ע"י VIRTUAL DUB אני מקבל קובץ גדול יותר. סביר להניח שאני עושה משהו לא נכון... ניסתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי פיתרון. מישהו שמבין בעניין יכול אולי להסביר בכמה מילים איך לבצע את ההמרה של הקובץ? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני תמיד מסיר אותו בעזרת ADWARE אבל הוא תמיד חוזר!!! מה לעשות??? השם שלו הוא IGETNET או משהו כזה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
משהו פה קרא את הת'רד שלי על הבעיות עם המסנג'ר? הקיצר, מסתבר שזה לא רק במסנג'ר אלא בעוד תוכנות דומת כגון יאהו מסנג'ר. למי שעוד לא בעניינים, אז הבעיה שלי היא כזאת: התוכנות הללו דורשות איזשהו ID\פספורט מסויים שאליו אתה צריך להרשם באתר כדי לקבל ת שירותיו. הבעיה היא, שאצלי - למרות שיש לי כבר את הפספורט\ID הזה - אז התוכנה מסרבת להתחבר. גם לאחר שאני לוחץ על הכפתור של קבלת ID חדש, אז האשף לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הגדרות האינטרנט - והם בסדר בדקתי פיירוול - והוא כבוי אני כבר נואש ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה. ה-ICQ לדוגמא פועל מצויין! עוד דבר שגיליתי, הוא שלאחרונה אני לא יכול להכנס לחשבון שלי בהוטמייל או לפתוח חדש (גם ב-com. וגם ב-co.il.). זה מפנה אותי לדף הלבן המעצבן …
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-