עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by locke,

מישהו יודע איך ךהכין דיסק איתחול רב-איתחולי (או מה שזה לא יהיה)? אני רוצה לשים עליו את ה-BOOT של GHOST ועוד BOOT של EBCD ושתהיה לי אפשרות בחירה בהתחלה איזה איתחול אני רוצה. משהו כמו בדיסקים עם 5/8/10 התקנות שונות של WINDOWS

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by gshhar,

כל פעם כשאני מנסה לשלוח קובץ זה ניכשל. מה ששולחים לי אני מקבל. יש לי פיירוואל(של הווינדוס מבוטל-יש לי XP) ויש לי רשת בבית עם מודם שהוא גם ראוטר. האם אני צריך לפתוח או להגדיר איזה משהו אצלי?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by ETB,

אני רוצה להפוך את האוסף תקליטים שלי לקבצי MP3\wav, חלקם ישנים מאוד (סינגלים, תקליטי 44) וסרוטים רצח. אני צריך המלצה לתוכנה ידידותית וקלה להפעלה שתוכל להפעיל פילטרים על ההקלטות, שינקו את רעשי הרקע של הסריטות והחשמל הסטטי שיוצר המגבר. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by wow,

??

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by גדי א,

הם נמצאים בספריה windows\system32 (מדובר בwin xp) הם כל הזמן מופיעים ב"תהליכים" ולאחרונה גיליתי בהם וירוס ולכן נאלצתי למחוק אותם. לא נראה שיש השפעה על פעולת המחשב, למישהו יש מושג למה הם משמשים?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by FireStar,

שלום לכולם אני סטודנט לכלכלה, ואחד הקורסים שמחייבים לקחת כל סטודנט בשנה הראשונה זה שימושי מחשב. בעיקרון זה די משעמם, כי זה פתח תיקיה, סגור תקיה, צור טבלה בלה בלה בלה ... הבנתם את הקטע לכן רוב השיעורים הללו, אני טופס פינה ומשלים שעות שינה... בסוף כל שיעור, המרצה מחלקת דף עם מטלה לבית ומקבלים עליה ציון. דף עם הוראות לביצוע בוורד. בדר"כ זה שטויות ולכן אני מרשה לעצמי לישון בשיעור...אבל הפעם המרצה התקילה אותי ובאיזה סעיף היא ביקשה להכין בוורד אינדקס ל4 מילים. מה זה בדיוק אינדקס ואיך מבצעים זאת ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי צורב BENQ 4300U, הוא נהדר והתוכנה שבאה איתו ממש קלה אבל היא לא מחלקת תמונות, כלומר עם אני שם שני תמונות או שלוש או ארבע או כל מספר הסורק שומר את זה כתמונה אחת גדולה, יש תוכנה איזו שהיא שיכולה לחלק את התמונות אוטומטית? או שזה תלוי בסורק?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by ydyehuda,

Hi Freeware is mandatory. Its for school thanks, yehuda

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. אני כבר משתמש קבוע כבר יותר משנה בתוכנת הפירוול ZoneAlarm Pro ותמיד שדרגתי כשושחרר עדכון חדש. כשיצא גירסה חדשה 4.5 התקנתי אותה בהתקנה נקייה בשני המחשבים שלי שעליהם הייתה הגירסא 4.0. התקנתי את התוכנה בהתקנה נקייה, וישר אחרי זה התחלתי לפתוח תוכנות ולתת אישורים למי שצריך, כמו שתמיד עשיתי, והגדרתי הכל. אחרי הפעלה מחדש הותכנה "שחכה" את כל ההגדרות והייתי צריך להגדיר שוב הכל, אבל אחרי זה זה כבר נשמר. בכל זאת יש עדיין איזה תוכנה שכל הזמן אני נותן אישור ואפילו מסמן את האפשרות שהZA יזכור את ההגדרה, אבל זה לא עוזר והוא כל הזמן שואל וזה מרגיז. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו? אם כן כיצד עליי לפתור אותם? לחכות לעדכון חדש ולהתקין גירסא קודמת?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by nadav1379,

יש לי בעיה ב all seeing eye מתי שאני רוצה לשחק ואני פותח את התוכנה אז היא הולכת ישר לשורת ההתחל ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני לא יודע מה אני צריך לעשות

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by aviamir,

התוכנה באנגלית שאינה שגורה בפי, אני זקוק לתרגום הוראות הפעלת הגיבוי והשיחזור,בתודה מראש אבי אמיר

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by tomer_et,

התקנתי את תוכנת O&O Defrag - ששמעתי שהיא תוכנת איחוי דיסק מצויינת, אבל יש לי בעיה קטנה. לתוכנה יש כמה סוגי איחוי - ולמרות שקראתי את ההגדרות של כל אחת מהן - אני לא כל כך יודע מה הכי ממולץ. אז למי שמכיר את התוכנה, הייתי שמח אם הוא היה אומר לי באיזה שיטה הכי טוב להשתמש. יש לי שני דיסקים: אחד של 10 ג' שהוא מלא כמעט לגמרי (יש 300 מגה פנויים) ועוד אחד של 30 שמחולק ל-3 כשבפרטישן אחד יש את מערכת ההפעלה והתוכנות המותקנות ובשניים האחרים יש בעיקר קבצי מדיה גדולים. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. ואיזה סגורים? ובכלל כשאני מתקין את התוכנה האם כל הפורטים סגורים\פתוחים?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by esharone,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה פנדה אינטרנט סקיורטי והיא עובדת טוב אבל יש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה בגלל התוכנה ואז התוכנה עולה והכל בסדר צרפתי תמונה של ההודעת שגיאה מישהו יודע מה לעשות? באתר של פנדה לא מצאתי פיתרון

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by Yaniv100,

היימ ישהו יכול לעזור לי בתוכנה languard אני לא מבין דברים מסוימים בה אני אשמח אם תיצרו איתי קשר באריסיקיו 327693432

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. לא יודע למה או מה עשיתי אבל אני לא יכול לראות שום סרט במדיה פלייר על מסך מלא! למה זה קורה? איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  17. אם מישהו מכיר תוכנה כזו אז בבקשה שיכתוב את השם שלה או מקום ממנו אפשר להוריד אותה ממנו (אם זוהי תוכנה חופשית)

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Anas-Nanas,

שלום... רציתי לדעת מהו הפלאג-אין הכי נוח ואיכותי ליצירת אפקטים קוליים בווינאמפ... אז אם למישהו יש ניסיון עם אחד...או שמישהו יכול להמליץ... לינק לא יזיק.... בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by Sma1,

שלום לכולם וחג שמח, אני משתמש ב-NORTON INTERNET SCURITY 2004. כאשר אני מנסה לשנות הגדרות או להסיר את התוכנה אני מקבל הודעה שבה נאמר שאין לי הרשאות אדמיניסטרטור ולכן אין באפשרותי לשנות הגדרות בתוכנה ו/או להסירה, למרות שבפועל החשבון שלי מוגדר כחשבון אדמיניסטרטור. מה עושים? ??? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by devek,

אני מקליט דרכה איזשהו סרט אבל אז כשאני בא לראות אותו אז הוא כל שנייה נתקע ואני לא יכול להמשיך יותר לראות את הסרט! מישהו יודע למה? מה עושים עם זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. שלום! רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיות שאני נתקלתי בעת התקנת שתי התוכנות SystemWorks וInternet Security, שתיהן גרסאות 2004, ביחד - כלומר, אחת במקביל לשניה. כן אני יודע - האנטיוירוס משותף. אבל כמעט תמיד ההתקנות לא הלכו לי חלק, ומעבר לכך פעילות התוכנות אף פעם לא הייתה במיטבה לאחר ההתקנות. פעם האנטיוירוס נחסם, פעם סתם אחת מהתוכנות לא עולה (ועשיתי את כל הרישומים הנחוצים...). הסרות ו/או התקנות מחדש לא תמיד עזרו... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה זה יכול לקרות? והאם יש פתרון...? אגב, כשהשיים היו בגרסאות 2003 הצירוף שלהן לא היווה בעיה כלל...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. שלום לכם, לפני מספר חודשים הצפנתי מספר קבצי טקסט שבכונן הקשיח שלי ע"י ההגנה של מערכת הקבצים NTFS (קליק ימני, Properties, שם בחרתי Advance ואז ...Encrypt) , הקבצים היו מוצפנים ורק אני יכלתי לראותם כשאני מחובר על היוזר שלי. בדיוק כפי שרציתי. הבעיה שלי היא, שפירמטתי את המחשב ושכחתי להחזיר את הקבצים מהצפנתם... והם נשארו מוצפנים ועכשיו כשאני מנסה לפתוח אותם אני לא יכול, הם מסומנים בצבע ירוק, שאומר שהם מוצפנים ע"י NTFS, אבל לפתוח אותם אני לא יכול, כנראה בגלל הפירמוט משהו השתנה... יש לי את הסיסמא של היוזר שלי מהפעם הקודמת - קיימת דרך שאוכל לשחזר את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. שלום לכולם . יש לי בעיה ש וינדוס מסרב להתקין פייאר וול ונורטון אנטי וירוס , מדובר בפנטיום 4 בתחילה המערכת הפעלה אקס פי גירסאת בית , הייתה על כונן D . ו ... E ו.. C היו כוננים של גיבויים . פרמטתי את את C, כמובן גבויים לפני זה , והתקנתי את אקס פי הום על C . מכיון שהיו הבדלי קיבולת בכוננים ש C היה 9 ג'גה ו D 20 \ ו E 11 ג'יגה , חלקתי את הכונננים מחדש עם פרטישן מג'יק את C עשתי 15 ואת D עשתי 10 ואת E עשתי 15 , הכל טוב ויפה , עד שהגעתי להתקנת נורטון אינטרנט סקיוריטי , אחרי ההתקנה לא מופעל שום דבר כלומר שום דבר לא עולה באתחול . ומה גם שנסיתי להסיר אותו הוא סירב בכל תוקף להסרה . נסיתי ידנית מהריגיסטרי והפלא ופלא איך שאני מגיע לעורך רישום של הנורטון עורך הרישום נסגר . לא הייתה…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by erez_sots,

שלום רב, אני מצטרף חדש כאן, ורציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להוריד תוכנה לשליחת הודעות לביפר? אם מישהו יודע, שיעזור לי בבקשה. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by tomer86,

יש לי מלמה דגיטלית שמשמשת אותי כמצלמצת רשת אני רוצה תוכנה אשר תאפשר לי להקליט ולצפות בעזרת המצלמה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.