עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי יש לי מחשבון גרפי מסוג tu 82 ואני יודע שאפשר להעבר אליו תוכנות ומשחקים רק שאין לי אתר שאפשר לעשות את זסה דרכו... אז אם אפשר בבקשה קישור לאתר כזה אני ממש אשמח... (את הכבל כבר יש לי) תודה מראש אור חן...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. משהו איכותי ויחסית ידידותי למשתמש

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by ybe,

באיזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לזהות את סוג הקידוד של סרטי וידאו( אני מתכוון לתוכנה שיודעת לזהות את כל הסוגים,כולל:mpeg-1,mpeg-2,mpeg-4,avi,וכו')?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. התוכנה מחפשת מקורות וכל זה אבל היא פשוט לא מורידה כלום, ה-STATUS הוא WAITING . וברגע שאני מצליח להוריד ב-EMULE אז הקצב הוא בסביבות הקילובייט. בבקשה, מי שמבין , העזרה מתבקשת .

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  5. שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות 1.האם divx יותר טובה או פחות טובה מ-xvid 2.ומה ששאלתי בכותרת

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by King Of Action,

הסקר הראשון מבית KING OF ACTION . הצביעו והשפיעו !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by guy_pr,

שלום יש לי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק וראות אותו ב DVD איך אני עושב את זה ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by BrAvE_HeArT,

התוכנה לא רוצה להתחבר לשרת של kazaa ואני לא יודע למה כשאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי connecting וזה לא מצליח להתחבר ??? יש למישהו הצעות???

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט פשוטים (רגילים או מהרשת) לתוך מסמך word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב ביתר נוחות מתוך word. לעיתים קובץ טקסט יכול להיות 50 עמודים אבל אחרי שמקטינים את הפונט, מצמצמים שורות, מגדילים שוליים מגלים שאפשר בהרבה פחות עמודים. אחת התקלות שנתקלתי בה הרבה היא גלישת שורות או wrapping. למשל, בקובץ טקסט השורה תגלוש לשורה הבאה באמצע המשפט השני נניח. אם אני אפתח את הקובץ ב- word או אעתיק ואדביק את הטקסט למסך חדש, השורה תראה תקינה אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא למשל חושבת שכל מילה בתחילת שורה צריכה אות גדולה (באנגלית). ואז אם אני אקטין את גודל הפונט או ארחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט ישאר חת…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by Rayman_1,

בבקשה זה ממש דחוף לי...!!!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by tomer_et,

יש לי סרטים בפורמט MPG ואני רוצה להמיר אותם ל - AVI כדי לחסוך במקום. כשאני מנסה להמיר אותם ע"י VIRTUAL DUB אני מקבל קובץ גדול יותר. סביר להניח שאני עושה משהו לא נכון... ניסתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי פיתרון. מישהו שמבין בעניין יכול אולי להסביר בכמה מילים איך לבצע את ההמרה של הקובץ? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by zolder,

הורדתי את התוכנה CLONE CD עלמנת לצרוב משחק שיש בו חסימה. בתוכנה יש 3 אפש'(לאחר שבחרתי כמובן COPY CD): CREATE CUE SHEET DELETE AFTER A SUCCESSFUL WRITE COPY ON THE FLY בחרתי בשלישית התקנתי את המשחק אבל זה לא צרב טוב כי בדיסק הצרוב המשחק לא עובד ובמקורי כן. למה זה לא יצא לי?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by Argo013,

שלום לכולם. יש לי בעיית LOWID כשאני מתחבר ל- EMULE+. קודם כל אני מחובר דרך מודם כבלים של מת"ב והספק הוא NETVISION (ויש לי XP). היה לי פעם FIREWALL של SYGATE אבל הוא עשה לי בעיות חיבור עם מודם הכבלים (חיבור USB) לכן הסרתי אותו. כאשר אני פותח את EMULE+ תחילה אני מקבל הודעת LOWID וקישור לבדיקת פורטים נוספים (80) בנוסף לפורט 4662 (או משהו כזה) שהוגדר תחילה.בבדיקה שני הפורטים מחזירים תשובה שהם סגורים.למרות זאת בסוף אני מצליח להתחבר לאחד השרתים. אם אני מבין נכון LOWID משפיע על מהירות הורדה. אודה למי שיסביר מה ההשפעות של LOWID ומה הפתרון לבעיה שלי (איך פותחים פורטים?). תודה לכולם .

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  14. Started by alexrta,

יש איזה שרת אחד שכל פעם שאני מנסה להיתחבר הוא כותב לי את ההודעה הבאה UNABLE TO RESOLVE SERVER זה התחיל רק היום לפני זה לא הייתה לי שום בעייה להיתחבר עליו וחוץ מזה חברים שלי מתחברים לשרת בלי בעייה בבקשה עזרה!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by frodo,

איך משתמשים בתוכנה הזאת ועד כמה היא טובה ומצליחה לצרוב דיסקים עם הגנה?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. Started by i.k,

מישהו יודע מתי יוצאת התוכנה 3dmark 2003 ומה כול הדבר הזה עם השעון מתחיל לרוץ לאחור?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by .AloN,

מישהו יכול לתת לי הסבר קצרצר על התוכנה הזאת ? והאם היא ניתנת להורדה בחינם ? תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  18. אתמול התקנתי את ACDSee 4.0. יחד עם התונה הותקנה אצלי תוכנה בשם PICAVIEW. אני ממש לא רוצה את התוכנה הזאת ולכן רציתי להסיר אותה - אבל התוכנה לא נוספה לתפריט של הוספת/הסרת של WIN ולא מופיע שום קובץ של UNINSTALL. בקובץ העזרה של התוכנה רשום שבשביל להסיר אותה יש לעשות זאת דרך התפריט של WIN. אמרתי לעצמי שאני כבר אסיר את כל התוכנה של ACDSee - אבל הדבר היה נכון גם לגביה. אני פשוט לא יודע איך להסיר את התוכנה. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by oren,

שלום, רציתי לדעת מה זה האפשרות "VBR" כשאני מקודד ל-Mp3 ומה ההבדל בין קידוד עם VBR וללא... בנוסף, רציתי לדעת למה יש קבצי Mp3 שאני רואה ב-winamp את ה-KBps שלהם כל הזמן משתולל בין 128 ל-192 למשל... מה זה?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gshhar,

אני מחפש תוכנה שניתן בעזרתה לצרוב דיסקים מוגנים היא נקראת קולון,מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by f-4,

אנשים אני זקוק לעזרה אם מישהו יכול להמליץ על שם של תוכנה טובה להמרת קובצי צליל מקובץ mp3 ל פורמט cda (דיסק רגיל ) דחוף. בתודה f-4

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. מי שיודע ומי שלא ניתן לפרוץ ממש בקלות לשרתי IIS, אלא אם כן מתקינים את העדכונים לסוגיהם. חיפשתי אצל מיקרוסופט ולא מצאתי... מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול להוריד את העדכונים? אני ממש לא רוצה שמישהו יפתח אצלי פאב ויעלה לי דברים. הIIS מותקן על חלונות XP. אז.. תודה. MOOMOO

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by Lioriii,

שלום רב! אני צריך שתמליצו לי על תוענה שיכולה לעבוד על מחשב מרוחק מהבית שלי למחשב במשרד ע"י חיבור לאינטרנט הכוונה היא ע"י הגדרת IP ,חוץ מהתוכנה PCANYWHERE. האם ישנה עוד תוכנה רק יותר פשוטה?? אני פשוט לא הצלחתי לעבוד עם ה-PCANYWHERE !!!???? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by E-tay,

אפשר לעשות משהו כדי להוסיף עוד סמיילים לאייסיקיו?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. Started by edoson,

הורדתי לא מזמן כמה תוכנות נדרשות בקאזה, וקיבלתי אותן כקובץ EXE ללא ICON. כשאני מנסה לפתוח אותם מופיע חלון CMD למס' שניות ומיד נסגר. הניחוש שלי הוא שאין לי תוכנה מתאימה לפתיחת הקובץ. יש למישהו רעיונות איזה? (הקובץ מסתיים ב *.ISO)

• 7 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים