תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
מי שיש לו עכבר כלשהו של לוג'יטק בטח שם לב לחוסר הנדסת האנוש בדרייברים שלהם לגבי הגדרת מס' השורות בעת סיבוב הגלגלת בעכבר(ע"ע בסקירה על הMX700), קיצר סמתי לב TWEAK UI בTAB של הMOUSE ישנה אופצייה להגדיר את מס' השורות בצעדים בודדים וזה עוקף את ההגדרה של הדרייבר. עד כאן הכל טוב ויפה ואפילו [glow=red, 2, 300]נפלא![/glow] אבל מה, אליה וקוץ בה! בכל איתחול של המחשב ההגדרה הזו מתאפסת(לעשה חוזרת לערך הראשוני שלה(שורה אחת)) וצריך להגדיר אותה מחדש, מישהו יודע על איזה טריק או שיטה כלשהיא לגרום לו לזכור את ההגדרה או משהו בסגנון? למנהלים: לא ידעתי באיזה פורום למקם את ההודעה תעבירו אותה כראות עינכם
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אוקיי. לא מצאתי פורום מתאים שלאלה הזאת אז החלטתי לשאול פה והשאלה שלי פשוטה מאוד איך להגדיר את השרת אפצ'י?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לחלוק קבצים בקאזה מספריה השונה מהסיפריה שאליה יורדים הקבצים. הכוונה שלי היא אם לדוגמה אני מוריד את הקבצים לכונן C ואני רוצה לחלוק קבצים שנמצאים בכונן D. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, שיתן לי לינק לאתר של החברה (כן אני מעוניין לקנות את זה), או שלפחות יתן לי את השם של התוכנה. נ.ב. מלבד תוכנת "אותיות", מניסיון, היא די גרועה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות לגבי AutoCad: 1) מה הגירסה הכי חדשה שלה? 2) למה משתמשים בה? הבנתי משהו עם שרטוט , אשמח לקבל פירוט יותר מפורט קצת בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אפשר לשהשיג או לקנות את התוכנה aqua mark
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני לא רואה אותו.ה-RADLIGHT ועוד תוכנות שאמורות לפתוח אותו לא פותחות ורושמות לי משהו עם ה-CODSC. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים אני משתגע יש לי את הדבר הזה כל היום או שהוא מוריד 2K לשניה או ON WAIT אני לא יודע מה לעשות תעזרו ליבבקשה אני צריך שזה יעבוד מהר!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש,אני לא יודע בדיוק איזה תוכנות שפותחות כל מיני קבצים בעיקר של קריאה להתקין בו. אתם מכירים את זה שאתם באים לפתוח קובץ ואז המחשב אומר לכם שחסר איזה תוכנה? אז לי זה קורה הרבה ויש לי (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) אקרדור 5 או משהו. אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה תוכנות יש שפותחות כל מיני סוגי קבצים? וגם אם מישהו יהיה לו את הזמן והסבלנות להסביר לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, וכאשר אני מפעיל את התוכנה היא אומרת לי שאני יכול להפעיל רק 1 מתוך 4 בדיקות. כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקות, זה טוען לי את זה, ואחרי שזה גומר לטעון זה יוצא לי לDesktop בפתאומיות. האם אפשר לתקן את הבעיה הזאת, או שמחשבי פשוט חלש מדי? מפרט מחשב: P3 500 MHZ GeForce 4 MX440 640 MB Ram
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלומות , בעייה קטנה ,כל פעם שאני מנסה לצפות ב סרט ב XViD , אני מקבל מסך ירוק. רואים משהו ברקע ,אבל כמעט כל המסך ירוק. איך פותרים את זה? ניסיתי להתקין NIMO ,XVID ,DIVX מחדש ועדיים זה לא נפתר!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מדיה פלייר 9.0. כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: windows media player an internal apllication error has occurd איפה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לפתוח קובץ BIN ובאיזה תוכנה מבלי לצרוב?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהו יודע עם איזה תכנה אפשר לפתוח קובץ סרט בפורמט MOV?
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יל סרט והורדתי לו תרגום. כשאני מנגן את הסרט עם התרגום הם לא מסונכרנים. מישהו מכיר דרך קלה (או כל דרך שהיא...) לטפל בבעיה?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
נחמקו לי הפרטישנים בWINDOWS XP הם היו בפורמט NTFS משהו מכיר תוכנה שתוכל להחזיר את ה MBR ולתקן את הנזק
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
איך אני יוצר סרט VCD או SVCD מקובץ AVI? זה חשוב לי כי אני רוצה לצרוב את זה כדיי לראות בDVD. איזו תוכנה מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט ASF , אני לא חודע אם זה אופייני לכל קבצי ASF, אבל אי אפשר לקפוץ איתו קדימה ואחורה. חשבתי להפוך אותו לAVI אבל VIRTUALDUB לא מוכנה לפתוח אותו. יש דרך אחרת?, או תוכנה אחרת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם קאזאה לייט 202 בצורה חלקה וטובה. היום התקנתי את הגירסה העברית של התוכנה - ומאותו הרגע מהירות ההורדה שלי ירדה (בסביבות 5 שלפני זה הייתי מוריד ב50+). הדבר קורה גם כשאני מוריד קובץ שמצוי אצל המון משתמשים. כשאני מבצע חיפוש אני גם רואה שאצל אף אחד מהקבצים המוצעים לי רוחב הפס לא עובר את 20 (שלני זה הייתי רואה 475). ניסיתי להסיר את הגירסה ולהתקין מחדש את הגרסה הישנה (באנגלית), אך הבעיה נשאה כשהייתה. יש לכם רעיון מה יכול היה לקרות?
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי (רק כונן C),של השירים ששמרתי בכונן אחר לא עובדים עם ה-WINAMP,אז הורדתי אותו מחדש ושוב הם לא עובדים אלא רק ב-WINDOWS MEDIA PLAYER,גם סרטים לא עובדים לי עם ה-RADLIGHT,התוכנה נפתחת וכשאני לוחץ על הסרט ולוחץ OPEN אז זה לא מגיב,הם כן עובדים ב-WINDOWS MEDIA PLAYER. דרך אגב,ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את התוכנות מחדש-וכלום,וכשאני מביא סרט על דיסק אז הוא כן עובד עם ה-RADLIGHT. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום שוב אנשים עזרה ממש דחופה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מוריד סרט מהאינטרנט, אני רואה ביחד עם הסרט רקע בצבע ירוק ובסרטים שהורדתי לפני חודש רואים מעולה וזה כבר 5 סרטים אחרונים שהורדתי רואים עם המסך הירוק איך אפשר לסדר את זה?? מקווה שתעזרו לי מאוד בבקשה תודה רבה :spiny: Duke Of Luck
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-