תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום הורדתי את הפיירול Kerio החינמי מהאינטרנט והוא חוסם את האינטרנט...מה לעשות? נ.ב: יש לי אנטי-וירוס NOD32 ומערכת Windows XP Home Edition.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התקנתי אותה אתמול במטרה להחליף את האאוטלוק אקספרס שלא נתמך בווינדוס 7 ויש כמה בעיות עם העברית שם. יש לי כל מיני נושאים בעברית שמופיעים בג'יבריש ולא מצאתי אפשרות לכתוב מימין לשמאל כשפותחים מייל חדש. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1.אין לי אפשרות להתקין תוכנות 2.נוד 32 לא מזהה את הוירוס אלה התמונות שהמחשב מראה לי
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי רשימת סרטים מכובדת על המחשב, אני מחפש תוכנה שתסדר לי את הסרטים ותקל על בחירת סרט. שתכלול תמונה, תקציר, אורך סרט ואם אפשר גם דירוג בimdb. חיפוש בגוגל הביא לי רשימה לא רצינית של תוכנות. מישהו מכיר תוכנה טובה? קיים בכלל דבר כזה, או שjukebox קיים רק בעולם הסטרימרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לפני איזה חודש+- הפעלתי את ה-follow me האוטומטי ב-ICQ, ככה שכל פעם שאני מתנתק, כל ההודעות שנשלחות אליי עוברות ישירות לפלאפון. תוך זמן קצר זה נמאס, אבל עכשיו נעלמה האפשרות לשנות את ההגדרות של ה-follow me, וזה ממשיך לפעול ולשלוח לי הודעות! אני רוצה לחזור להיות כמו משתמש רגיל, מתנתק - ואנ ב-offline. מה עושים?!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
netlimiter couldn't connect to netlimiter 2 service יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי הפכתי קובץ AVI לפורמט DVD וכולל את כל הקבצים הנלווים, אני מחפש בבקשה תוכנה שיוצרת את הקובץ שעושה פרקים לעחר שצורבים. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כוננים של 80 גיגה ב2 מחשבים שונים, אחד אצלי, השני אצל אחותי. מה שאצלי הוא IDE ואצל אחותי הוא SATA, אני רוצה להחליף את הכוננים אבל אני לא רוצה שהיא תרגיש - ז"א אני רוצה לגבות את _כל_ המידע שלה ולהעביר אותו לכונן שלי (שאני אחבר למחשב שלה). רציתי לדעת איך כדאי לבצע את זה - * אימג מהכונן - זה נראה לי הכי מהיר אבל יש לי כמה בעיות - 1, עם איזו תוכנה? 2, הוינדוס יעלה אחרי זה? (כי למשל אם מחליפים לוח\מעבד אז צריך להתקין את הוינדוס שוב) 3, איך אני אוכל לשים את הגיבוי על הכונן? *בעזרת תוכנה כלשהיא, גיבוי קבצים ידנית ואז רק להתקין XP ולשים את הגיבוי בצורה כלשהיא *משהו אחר? תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
למה שאני לוחץ על SHOW DESKTOP גם האייקונים של התוכנה נעלמים ?!!? מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מעולה http://fernandoacorreia.wordpress.com/2008/09/05/delicious-in-google-chrome/
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום, שמי טל ואני מחפש אדם בעל יכולת בניית אתרים גבוהה לפרויקט חדש אותו אני מתכוון להשיק. אני לא ארחיב כאן על הפרויקט עקב שמירה על סודיות, אך הוסיף ואגיד שזוהי הזדמנות עסקית מצוינת למי שמאמין שהוא מסוגל לעשות עבודה טובה. למעוניינים אנה פנו אלי במייל : hammertal@gmail.com אנא שילחו דוגמא לאתר אותו בניתם או שיפצתם, ובמידה ואכן קיימת התאמה בין הצפיות שלי ליכולות שלכם אני אשמח לספר לכם קצת יותר הפרויקט שלי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור דיסק בקטגוריית junkbox cd וכאשר אני מוסיף שירי mp3 שהורדו מאימיול על רובם הוא נותן שגיאה שאומרת שהם פגומים. עכשיו איך יכול להיות שכל כך הרבה שירים פגומים? אולי זאת בעיה כלשהי? או שבאמת אי אפשר לצרוב את הקבצים האלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מקליק על קישור להורדת קובץ במקום לפתוח חלון ששואל אותי מה אני מעדיף לעשות- Save As, Open, Cancel האקספלורר ישר פותח את הקובץ בלי לשאול אותי עכשיו עשיתי Defults בהגדרות וגם Reset Web Settings אבל זה לא עוזר... תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לאחר התקנה של Winows על כונן D, שהיה מלא בתמונות ודברים נוספים. יש טעם לנסות לשחזר ? הפירמוט שבוצע היה פירמוט מלא (לא מהיר). אני הצלחתי בעבר להשתמש ב-Get Data Back For NTFS והצלחתי לשחזר אבל אחרי פירמוט רגיל. האם יש טעםפ לנסות בעזרת תהוכנה הזאת לשחזר חלק מהכונן ? אפילו תמונה אחת תיהיה תוצאה טובה :s05: האם יש תוכנות שיכולות לעשות את העבודה יותר טוב ? אשמח לקבל טיפ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הטלפון למחשב באמצעות הכבל USB של הטלפון ויש לי 2 בעיות: 1-נכון שמחברים למחשב משהו בUSB הוא משמיע צליל כזה? אז שאני מחבר את שלי הוא משמיע צליל קצת אחרת... מאוד דומה לזה שהמחשב משמיע שמנתקים את המשהו הזה מהמחשב... ואז בכלל לא קורה כלום. 2-אני מנסה כניסות אחרות ובכל כניסה משום מה בפעם הראשונה זה עובד, כלומר המחשב פותח לי CONNECTION DETECTED או משהו כזה אבל אז שאני מנתק ומנסה לחבר עוד פעם לאותה כניסת USB המחשב שוב עושה את הצליל הזה שהזכרתי מקודם ולא קורה כלום. עכשיו, שזה כן מזהה אותו אז הוא לא מצליח להתקין אותו. זה אומר A PROBLEM HAS OCCURED DURING HARDWARE INSTALLATION AND YOUR HARDWARE MIGHT NOT WORK PROPERLY הטלפון הוא נוקיה 6500 סליידר ניסיתי על מחשב אחר…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה/פלאגין שמסוגלת לגזור דמות מסרטון עם רקע שמשתנה (למשל, הליכה ברחוב ויש דמות מקדימה - והרקע זז כי אני הולך - ואני רוצה לגזור את הדמות מקדימה שהולכת מקדמת המצלמה) הכוונה בלגזור זה סרטון רק עם הדמות , ועם ערוץ אלפא מקסימלי במקום בו אמור להיות הרקע. וגם, האם יש תוכנה/פלאגין שמסוגלת לגזור דמות מסרטון עם רקע שרועד? (למשל רעידת אדמה) ולכן הדמות מטושטשת , ביחד עם הרקע, מהרעידות - ואני רוצה גזירה עם ערוץ אלפא כך שהטשטוש יועבר אל ערוץ האלפא (כך שהתוכנה תהיה מסוגלת לזהות שהטשטוש שייך לדמות) תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
העפתי לו ויסטה ושמתי XP. עכשיו כשאני מנסה להוריד דרייברים מהאינטרנט מהאתר של HP קורה משהו ממש מוזר, קודם כל, באתר של HP הם קוראים למחשב: HP Pavilion dv6000 CTO Notebook PC. כאשר על המחשב עצמו אין שום זכר ל "CTO"... דבר שני, 90% מהדרייברים שם לא מתאימים למפרט של המחשב... (לדוגמא, יש שם דרייבר למעבד AMD כאשר המעבד במחשב הוא אינטל ליבה כפולה...) על המחשב של חבר שלי כתוב רק HP Pavilion dv6000 ולא מוזכר יותר מזה.... והאופציה הכי קרובה לזה באתר של HP זה רק במה שאמרתי לעיל... (CTO)... מישהו יודע מה הסיפור של זה?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
האוזניות לא עובדות לי כמו שצריך בWIN 7 , זאת אומרת ששומעים חלש מידי גם כשרמת העוצמה על 100% . יש למישהו תוכנה שמגבירה את הקול של כל המערכת ?[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 21:48:47 ?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי , האייפון שלי מסונכרן למייל של העבודה . בסופי שבוע אני מקבל מיילים ואני רוצה לבטל את האפציה לקבל מיילים בסופי השבוע . איך ניתן לבטל את סינכרון ה-outlook בימים שישי שבת ? האם ניתן לבטל את הסינכרון גם בימי חול בשעות הערב? תודה למשיבים !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להפוך סרטי divX לפורמט של DVD, ונתקל בשתי בעיות: 1. עם התוכנה tmpgenc בשלב כלשהו של העבודה המחשב פשוט עושה ריסט 2. עם התוכנה Ulead DVD Workshop בין 40-50% מהעבודה הוא רושם "operation aborted" ניסיתי עם מספר סרטים שונים, ובכולם אותה התוצאה. בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לאוברקלוק/התחממות/תזמון זיכרונות - אז הורדתי קצת מה fsb שלי (xp2100@2000+ ל xp2100@1990+) והחזרתי את הזכרונות לתזמונים מקוריים. עדיין אותה הבעיה. מישהו נתקל בעבר בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לפרמט את המחשב אבל אני רוצה לשמור על המידע של האימיול כלומר על נפח ההורדה וההעלאה שביצעתי לצורך שיחזור לאחר הפירמוט כיצד אני עושה את זה. תודה מרשא
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי עכבר של Logitech ולפני יומיים התעדכן הדרייבר אוטומטית ופתאום ניהיה לי ממשק שליטה של העכבר, סבבה. משום מה אבל עכשיו כל פעם באינטרנט כשאני רוצה לעבור סימניה או ללחוץ על לינק אני חייב ללחוץ פעמיים ואני עובד מהר באינטרנט בין הסימניות ואני רגיל ללחוץ פעם אחת ככה שאני רוצה לבטל את האופציה המעצבנת הזאת! הבעיה היא שאני עובר על כל התפריטים ולא מצליח למצוא מה אני אמור לבטל, איך אני מבטל את השטות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-