תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש כל מיני סקריפטים ושטויות...מה הכי כדאי? ועוד שאלה לא הבנתי איך מורידים משם דברים..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול ניסיתי לצרוב קובץ בגודל של 700 מגה ואולי טיפה יותר מה שבדרך כלל אין לנירו בעיה לצרוב... אך משום מה הוא נתן לי הודעת שגיאה שבדיסק אין מספיק מקום לצרוב את אותו קובץ. מאז ניסיתי עוד קבצים בעלי גודל דומה וגם אותם לא הצלחתי לצרוב וגם החלפתי דיסקים. אני משתמש בנירו 60015 בWINXP בצורב פלקסטור pxw2410a אני מבקש עזרה דחוף כי אני חייב לצרוב היום. בתודה מראש פני הארדווי
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שתוכנת ה DEFRAG של נורטון (SPEED DISK) שמגיעה עם SYSTEM WORKS 2003 PRO לא מאחה את כל המידע כמו שעשתה בגירסאות קודמות ולאחר איחוי אני רואה מלא "קוביות" של מחיצות ודברים נוספים מעורבבים. עד כמה שאני יודע תוכנה זאת יודעת לעשות איחוי מלא לגמריי אבל אני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת - האם זה באמת אפשרי ? ואם כן כיצד אני עושה זאת ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת איפה נמצא הקובץ של הפנקס כתובות בווינדווס (לא דרך ה-outlook, כי אני מגבה דרך מחשב של חבר) והאם ההודעות נמצאות גם כן בקבצים שניתן להעתיק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש בעייה שקוראת בתקופה האחרונה. כשאני נכנס למקומות מסויימים, בעיקר בפורומים של תפוז (כמה אירוני) הרי העמודים הם קבצי ASP, והדפדפן אמור לפתוח אותם בלי בעייה. אז זהו, שאצלי זה מדי פעם לא מזהה את זה ושואל אותי אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישר וכו'... (כמו כשלוחצים על קובץ זיפ, ויש לוח עם 4 אפשרויות, ככה לי יש מסתבר עם קבצי ASP) וזה קורה כמה יחסית הרבה בתקופה של השבוע האחרון, וזה מעולם לא היה אצלי קודם. HELP זה גורם לי להשתגע, עד שזה עובר זמנית...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
על מנת להריץ תוכניות בעברית בלי לראות ג'יבריש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי להוריד את Statbar 2.406 החדשה (כרגע אני משתמש ב 2.301) לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את התוכנה התוכנה פועלת אבל היא לא מראה לי את השורה שאמורה להיראות ככה: לחצו כאן אפילו הודעת שגיאה אין, מה הבעייה יכולה להיות? אני משתמש במערכת ההפעלה WinXP. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זה כבר פעם שנייה שזה קורה לי... אחרי כמה ימים של פעולה נורמלית הפיירוול סוגר את עצומ ומסרב להפתח שוב! למרות שהוא פעל מקודם הסמל בטסקבר נעלם וכשאני מפעיל שוב כלום לא קורה... הפורטים פתוחים אגב, זה לא שהוא פשוט העלים את האייקון. פתרתי את זה מקודם ע"י הסרה והתקנה מחדש אבל זה לא הגיוני שכל שבועיים אני יעשה את זה... למישהו יש רעיון מה גורם לזה ומה הפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
I have windows XP and from some reason my IE 6 doesn't work. I download Opera but I have two problems with it - 1. I can't write in hebrew. 2. I cant see hebrew, but not in the right order... EX: If I see Shana tova, on the net I will see "tova Shan" What can I do? 10X by advence. Yours,
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מחבר סרטי MPG עם התוכנה iFilm MPEG Editor?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני פשוט צריך להמיר קבצי תמונות לקבצי וידאו, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הם עובדות בסדר, אם כי איטי בחלון, אבל אחרי לחיצה על ALT+SHIFT הם נתקעות. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תראו מה הבעיה שלי: יש לי נורטון פיירוול 2003, הוא מוצא מידי פעם ניסיון של סוס טרויאני להתקשר (לא בטוח אם למחשב או ממנו), הסוס הוא מסוג SUBSEVEN או BACKDOOR . כשאני מפעיל את האנטי וירוס שלי הוא לא מוצא אותם. אתם מכירים תוכנה טובה לסילוק טרויאנים?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי את הwindows Movie Maker 2 לווינדוס אקספי פרו, ויש אפשרות לשלב סרטונים בסרט. אבל אי אפשר לייבא סרטוני קוויקטיים! וזה פורמט הוידאו של המצלמה הדיגיטלית שלי! אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולכם התחלתי להתעניין בתלת מימד ואמרו לי שהתוכנה הזו טובה מאוד הייתי מאוד רוצה מדריכים עלייה כמו הכרת התפריטים יצרית כל מני דברים וכד' אם תוכלו לתת לי בבקשה מדריכים בעברית אם לא אז אסתפק באנגלית אבל שיהיו תמונות תודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת MOVE MAKER לעיבוד ולהורדת סרטים מווידיאו דיגיטלי. ואני מחפש תוכנה משוכללת וטובה יותר ליצירת DVX או פורמטים אחרים מרצף הביטים שמתקבל מהמצלמה. מי שמע ? מי יודע ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת XP PRO המפרט מפורט, אני צריך להגדיר את המחשב כVPN SERVER - ע"י תוכנה משהוא מכיר תוכנה ? (לא SBOX ולא ISA SERVER שהוא עובד רק על 2000 סרבר) תודה רבה עריכה* מנהלים תעבירו בבקשה את התר'ד לתר'ד תוכנה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מקבל מתנה מחבר שלי פאלם דגם 100 , אחד מהכי גרועים אני יודע. אבל השאלה היא מה אני כבר יכול לשים ב-2 מגה המסכנים שלו? על איזה תוכנות אתם ממליצים שיכולים לרוץ על M100?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ב sensor שבו יש את ה טמפרטורה של המעבד והלןח אם יש aux ולידו תמונה של מסך מחשב מה זה בדיוק ה aux
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרט הוא משתלט לי על המחשב ולא נותן לי לעשות כלם אין עכבר אין מקלדת כלום!!! מנתק אותי מהאינטרנט!! רק כניסה למצב "שינה" מוציא אותי מזה זה גירסה 9 תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני משתמש ב Macromedia Dreamweaver MX ואני לא מצליח לכתוב בעיברית . ניסיתי להתקין את הדבר הזה שמסדר עיברית אבל אני לא מצליח להתקין אותו , וכתוב שזה בישביל גירסאות 3 ו4
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בגרסאות קודמות של ICQ היה ניתן לבדוק את החשבון דואר שנמצא על השרת דואר, באמצעות לחיצה על כפתור. בגרסה החדשה הפונקציה הזו לא קיימת (לפחות לא מצאתי אותה...) אולי יש מישהו שיודע אם אפשר להוסיף (להוריד לחוד?) אותה בצורה כלשהיא לתוכנה עצמה? יש איזה פלאג-אין? (אני יודע שקיימות תוכנות רבות (נפרדות) שבודקות את הדואר על השרת, ולא זו הכוונה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לאבא שלי בעבודה יש מחשב אחד שמחובר לרשת והוא רוצה שרק הוא ועוד שני אשים יוכלו לגלוש באינטרנט. כי הם היחידים שצריכים ונשאר סתם משחקים ולא עובדים (רק להזכיר שהוא המנהל ולא סתם מנייק שרוצה לנעול את המחשב ;D) אז יש תוכנה שמבקשת סיסמה כדי להתחבר לרשת, כך שבלי הסיסמה לא יהיה אפשר להתחבר לאינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-