תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
למה אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת? מה היא אומרת?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטון באיכות גבוהה כמו לדוגמא ביוטיוב בHD או אתר בו הסרט באיכות גבוהה זה לא רץ רצוף אלא מקוטע לכל אורכו. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
וset margins לא מחזיר אותם, איפה לעזאזל אני מוצא אותם?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם כדאי להמיר את ה FAT32 שיש לי בכונן C ל NTFS ? אם כן במה זה ישפיע על מערכת ההפעלה ?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסנגר לייב ועד עכשיו לא היה בעיות איתו... עכשיו פתחתי חשבון חדש....ואני לא מצליח להתחבר אליו...כל פעם שאני מנסה המסנגר הופך ללא מגיב...ולחשבונות אחרים אין לי בעיה... ועוד דבר...ניסיתי למחוק את ההתקנה והצלחתי.... התקנתי שוב והבעיה לא נפתרה....אבל עכשיו אני לא יכול להסיר אותו כי הוא לא מופיע ברשימה של "הוספה הסרה"...כי גם בהתקנה הוא נתקע באמצע והפך ללא מגיב...מה אני עושה? יש פתרון....התקנתי לייב 8 וזהו...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס TV עם התוכנה WINPVR הבעיה היא שבהתקנה של התוכנה הוא רושם לי ERROR האם ניתן להוריד תוכנה אחרת או שלכל כרטיס TV יש את התוכנה שלו? ישנו קובץ מצורף עם התמונה של הERROR [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כשאני מריץ את SPYBOT היא תמיד נתקעת כשהיא מגיעה לsmitfraud c או משהו כזה. השארתי את התוכנה במשך לילה שלם והיא עדיין היתה תקועה באותו מקום. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אני חייב תוכנה לשחזר את הקבצים הקודמים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כשאני מפעיל אותה, נפתח לי המסך פתיחה שלה( ריבוע קטן ואומר לי שהוא סורק את הרכיבים) ופה התוכנה נתקעת (לא מגיבה) התוכנה לא מגיעה למסך שניתן להריץ אותה, ניסיתי כמה פעמים להתקין ולמחוק. יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרת סרטי וידיאו ידידותית ביותר ועושה עבודה טובה בלי להרוס את האיכות של הסרט בעיקרון יש לי דיסק מקודד ל VCD ואני רוצה להפוך אותו ל DIVX בלי להרוס את האיכות ושלא יתפוס יותר מדי מקום הסרט המקודד...
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום ! אני מנסה לפתוח תוכנה וזאת ההודעה שקיבלתי: מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לא משנה לי איזה , אקספלורר , פייפוקס, קרום , כל אחד מהם יהיה טוב כי הם יודעים לקחת נתונים אחד מהשני, הבעיה היא שאף אחד מהם לא יודע לקחת נתונים מספארי משום מה..
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה Ai Booster של ASUS מישהו אולי מכיר את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
צריך מדריך שיעזור לי להעביר את סירטי הוידאו שלי (שיש לי במצלמת הוידאו הלא דיגיטאלית) למחשב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אם אני מפעיל את התוכניות usdownloader ו- MAtlab המחשב קורס, והתוכנית windbg מציינת שזו בעיה עם הדרייבר שציינתי. זה דרייבר שייך לavg. הקריסה קורית רק אם אני מעלה את התוכניות לאחר שהמחשב פעל זמן מסוים. אם אני מעלה אותן מייד זמן קצר לאחר עליית המחשב (לאחר שעלה הavg) אז אין קריסה. הסרתי את הavg והתקנתי מחדש. לא עזר רעיון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
התקנתי נרו שקיבלתי עם הצורב התקנתי גם את המדיה פלייר של הנרו ומאז שהתקנתי אותו התחילו לי בעיות כשאני מנסה להפעיל סרט (כשאני רק לוחץ עליו פעם אחת אפילו לפני שאני מפעיל את הסרט) הוא כותב שלי שגיאה שקובץ ה advrcntr2.dll לא נמצאה מה לעשות הורדתי את הקובץ ושמתי אותו וזה עדיין לא עבד התקנתי מחדש וזה לא עבד הסרתי את הנרו לגמרי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קיבלתי שגיאות מוזרות והרצתי את התוכנה REG והיא גילתה 300 שגיאות התקנתי אותה והיא מחקה אותם השאלה אם זה עושה באמת משהו ? או שזה סתם ? רשום 0 בעיות אחרי הניקוי . מה זה בכלל רגסטרי ?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס קול המובנה של הלוח אם שלי מהאתר של Asus אבל ההורדה של הקבצים נעצרת באמצע. ניסיתי להוריד גם בבית, גם בעבודה וגם אצל חבר ולא הצלחתי. יש לוח אם עם מעבד של אינטל, INTEL Socket 775 Model: P5PL2 מישהו יכול לעזור לי??
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה פשוטה וקלה להפעלה בשביל לערוך סרט וידאו(מצגת) מתמונות של טיול שעשיתי מישהו מכיר תוכנה טובה??....תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
חשוב שיהיה אפשר לעבוד דרך ראוטר
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Bittornado כקליינט הביטורנט שלי. יש לי חיבור 1.5mbps של אינטרנט מהיר, ולמרות זאת ההורדות שלי נורא איטיות - 10-20kbps, אלא אם כן לקובץ יש ממש הרבה seeds וממש מעט leechers, שבמצב כזה ההורדות יכולו להגיע ל-40-45kbps. אני שמעתי על אנשים שבאמצעות אותו החיבור לאינטרנט מורידים על 180-190kbps אותם קבצים שאני מוריד. קראתי את כל המדריכים להעלאת מהירויות ההורדה, ניסיתי להתקין את הפאטץ' שמוריד את הגבלת מכסת הפורטים ב-SP2, ניסיתי לפתוח פוטים חלופיים, אחרים שאמרו לי שהם טובים, ניסיתי לכבות את הפיירוול שיש לי, ניסיתי לשחק עם הגבלת מהירויות ה-download וה-upload, ניסיתי להשתמש בקליינטים אחרים (Bitlord, Uttorrent), אך שום דבר לא עזר. הציעו לי גם לפרמט את המחשב, אך זה המוצא …
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי תשובה. אני לא מצליח לצפות בסרטונים באתרים כמו נענע וואלה וכו', כל אלה שמקבלים את השירות מחברת- castup ניסיתי את זה עם שני דפדפנים- אוואנט, ופיירפוקס. מישהו יודע במקרה מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
??? יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מחפש תוכנה UNINSTALL להכל ש"מקליטה" התקנה של דברים אחרים ומבצעת מחיקה מלאה של כל הקבצים והדברים שהותקנו ושונו במחשב וברגיסטרי ומחזירה למצב הקודם לפני ההתקנה של התוכנה. אני יודע שיש כאלה אבל אני לא זוכר את השם שלה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-