עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lordmat,

התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול אבל הוא בסרגל כלים יש לי X על הרמקול והוא רושם שלא מחובר רמקולים. מה לעשות זה דחוף?. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by DLS,

שלום ! אני מנסה לפתוח תוכנה וזאת ההודעה שקיבלתי: מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by No_Man,

איך אני עושה שמתי שהמצגת רצה, לחיצה לא תעביר לשקופית הבאה, אלא רק ההיפר-לינקים יעבדו וכל לחיצה, בכל מקום שאין בו היפ-לינק לא תעשה כלום. (מדובר ב-Office 2003 בעברית) תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by moris,

היי! איך אני פותח פורטים לאימיול בתוכנת אנטי וירוס נורטו 2003? תודה!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב.... מחקתי פעם את התוכנה של symantec אבל עדיין כיאלו משהו נשאר לי מזה וזה מה שמופיע לי איך שאני פותח את המחשב http://img78.imageshack.us/my.php?image=problem1an9.jpg

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. Started by night-fire,

שלום, בן דוד שלי ביקש שאני אחפש לו תוכנה טובה לעריכת סרטים,כמובן שלא חינמית (אני אפילו לא מאמין שיש משהו שווה חינמי ) תקציב אין בעיה רק שלא יהיה גבוה מידיי המחיר (ממילא הוא גר בארה"ב אז יהיה לו זול שם ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני ב Internet Explorer אני מוצא אותו אם נורטון אבל לא יכול למחוק מה אני יכול לעשות הדפדפן לא נפתח לי

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. Started by natijarufi,

שלום לכולם.. יש לי בעיה באקספלורר..שאיך שאני פותח אותו...בדיוק אחרי כמה שניות באות לי ההודעות הבאות.. אחרי שאני לוחץ על "click here" מגיע לי החלון הזה ובחלון הזה אחרי שאני לוחץ "click here" מגיע לי החלון הזה מישהו יכול לעזור ? תודה..=]

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי אופיס 2007 כשאני מקבל מייל אני רוצה לשמור אותו בסיומת MSG. האווטלוק קבוע על סיומת HTML. כששומרים מאות מיילים ביום יש לשנות הסיומת בשמירה מ HTML לסיומת MSG כל פעם מחדש! האם מישהו יודע איך אפשר לקבע את האווטלוק שישמור תמיד בסיומת MSG. תודה לכולם יאיר

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by Lotar_88,

שלום לאחר שראיתי שהעבירו נושא כזה לפורום תוכנה פתחתי את הדיון שלי פה אז ככה יש לי וידאו LG EC-490W ולאחרונה קניתי כבל להמרת סרטים מוידאו או כל מקלט דיגיטלי לפי מה שאמרו באתר שקניתי ממנו הכבל מתחבר ל usb במחשב בצד שני יש לו חיבור צהוב\לבן\אדום\s-video מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך לחבר את הכבל הזה ? איך לגרום לזה לעבוד ? ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. איזה גירסה התוכנה הזאת של Corel Paint Shop Pro Photo X2 גירסה 10 או גירסה אחרת?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by rjjb7,

כשאני עושה גוסט גודל הקובץ אימג' שמתקבל הוא פונקצייה של מה? כמובן של גודל השטח דיסק שבשימוש... אבל מה היחס בין גודל הקובץ שנוצר לבין שטח הדיסק שבשימוש? ביתר פירוט, אם אני מבצע גוסט על כונן C שלי והקיבולת של C היא 30 ג'יגה ואני משתמש ב24 ג'יגה מתוך ה30...מה יהיה גודל קובץ האימג' שיווצר?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. סגרתי את האי סי קיו דרך ה-task manager דרך הפרוסס ואחרי שהפעלתי תאיי סי קיו מחדש אין יותר תסימן של האישור יעני הוי הזה ולא הספקתי לראות מי זה היה יש דרך לשחזר לחזור אחורה שזה שוב יופיע לא נראה ...שאפשר אה? חשוב לי לדעת מי זה היה פשוט תודה לעוזרים

15. קיבלתי שגיאות מוזרות והרצתי את התוכנה REG והיא גילתה 300 שגיאות התקנתי אותה והיא מחקה אותם השאלה אם זה עושה באמת משהו ? או שזה סתם ? רשום 0 בעיות אחרי הניקוי . מה זה בכלל רגסטרי ?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, יש לי את NIS 2005 ובזמן האחרון ניסיתי להכינס לקובץ WORD ולא יכולתי מכיוון שהייתה הודעה שיש בעיה עם תוכנת האנטי וירוס. רציתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שהתוכנה בכלל לא מופיעה בסמלים למטה. לניסיתי להפעיל אותה אבל כל הקישורים לא פעלו. נכנסתי לתקייה בPROGRAM FILES ושם לא היה את קובץ EXE של התוכנה. לכן רציתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש אבל כשאני נכנס להסרה של תוכניות התוכנה פותח "דו"ח לווינדוס" ואי אפשר למחוק אותה. מה עושים?? בעיה נוספת שייש לי ואני חושב שזה גם בגלל NIS היא שהאימיול לא מצליח בכלל להתחבר לשרתים... הוא מודיע שהתחברות של האנטרנט נפלה בעוד שאני יכול לגלוש חופשי

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by yossia23,

ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך לדעת מה השם של האייקון של הסייר תודה מראש לעוזרים עריכה: הסתדרתי כתבתי explorer.exe והוא שם לי את האייקון

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. אהלן כאשר קופצת לי השגיאה הנ"ל, האינטרנט מתנתק פתאום, ואי אפשר לשמוע מוסיקה. החייגן מראה שגיאה, והווינדוס טוען שאין חומרה שיכולה להפעיל צלילים. ברגעים שזה קורה פתאום הווינדוס מחליף ערכת נושא לכמה שניות ואז חוזרת הערכה הרגילה. את הבעיה אני פותר בריסט, אבל הבעיה חוזרת שעה אחרי ההפעלה מחדש. יש לי ווינדוס אקס פי. מישהו?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. הורדתי הרגע את הBS PLAYER הזה.. כי הבנתיש הBSPLAYER בגירסת ה1. לא טוב לקבצי .MVK עכשיו הסרטים עובדים לי בתוכנה.. אבל הוא כל פעם שמפעי את התוכנה מבטל את הAERO שבויסטה.. וזה קצת מפריע לי כשאני באצע הסרט עוצר.. יש איכשהו לפתור את זה? אולי להוריד גירסא פחות טובה.. או לאיודע..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. C:\program files\NavNT\vpmsece.dll could not be installed or loaded זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני נמסה להעלות את האאוטלוק 2003 משיטוט ברשת הבנתי שזה עניין הסרה של נורטון אבל עד כמה שידוע לי מעולם לא היה מותקן על העמדה נורטון אלאטרנד מיקרו.פעלתי לנסות למחוק את ה EXTAND.DAT ולנסות להוריד את הטול של נורטון להסרה אך ללא הצלחה יש לכם מושג כיצד אני פותר את העניין???

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. המלצות חוץ מ addremove

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by tick tak,

לא מצליח להתקין itunes מופיעה הודעת שגיאה(התמונה) משום מה זה מצליח להתקין את הquick time שבה עם itunes תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. אורח

הייי.. שנים שלא הייתי פעיל...ככל הנראה כבר אף אחד כאן לא יזכור אותי... אבל בכל מקרה. נתקלתי בבעיה רציני אם המחשב הראשי שלי.. קצת רקע: יש לי שלושה הארד דיסקים אחד מקסטור 200 GB סאטה שני WD 160 GB סאטה ושלישי מקסטור 40 GB IDE אז הכל התחיל שלקחתי את הWD לחבר להתקין לו כמה דברים מההארד דיסק...וכאשר החזרתי את ההארד דיסק הכל היה בסדר.. יום למחרת המחשב העלה מסך כחול ועשה ריסט...מהרגע הזה ווינדואס לא עלה, הוא הגיע למצב שהוא כותב לי FFFFFFFFF וכל מיני שטויוצת כאלה... (לא מסכים כחולים) וזה הכל.. אחרי שבוע של נסיונות תיקון שרק גמרו למצב יותר גרוע...החלטתי שלא אכפת לי כבר...פירמטתי את שלושת ההארד דיסקים ורציתי להתקין ווינדואס מהתחלה... (השארתי 50 GB של גיבויים של דברים ממש ממש חשובים…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים