תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ראוטר חדש, והאינטרנט עובד מצוין, גם לגלוש, גם מיילים גם טורנט וכד'... אבל המסנג'ר לא מתחבר, האם זה בעיה כללית במסנג'ר או אצלי ברשת?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי למעלה מ 50 סרטים במחשב ואני רוצה להדביק את הכתובית על הסרט לצמיתות.. באיזה תוכנה אתם ממליצים להישתמש ? עם אפשר תוכנה מהירה ......!!! :-\
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
משתמשים בה לנטרל CD, עכשיו עשיתי Enable והוא קורס, אצל אחי זה עובד טוב אני כרגע בלי צורב כי הוא מנוטרל.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לMSN SPACES שלי או של יוזרים אחרים. לא מופיע האייקון של כניסה ל SPACE שלי במסנגר למעלה, וכשאני מנסה לראות SPACE של אחרים אני מקבל הודעה שאי אפשר להיכנס עכשיו ולנסות להיכנס מאוחר יותר : We cant get to this space right now. Please try again later. כדאי לציין שזה קורה רק כשאני משתמש במסנגר (יוזר) שלי וזה קורה על כל מחשב, יוזרים אחרים של מסנגר מצליחים להכנס לSPACES על אותם מחשבים שניסיתי. יש למישהו מושג ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם יום אחד שלחו לי מהמסנגר חבר שלי איזה לינק עכשיו אני הפעלתי את הלינק שהוא דומה לזה רק ששניתי אותו : http://00.000.000.0:12745/index.htm (במקום ה 0 היו רשומים מספרים אבל עשיתי הכל 0 שבטעות לא תכנסו) והוא רשם לי שיש לי וירוס במחשב עשיתי בדיקה והכל והוא מצא משהו והוא הצליח להסירו יש לי נורטון 2006 עכשיו הוא קישר אותי לתיקיה במחשב והינה היא אני מראה לכם אותה ואפילו ניסתי לבצע סריקה עם נורטון רק על הקובץ הזה והוא לא נתן בכלל אפילו למחוק את הקובץ לבד בSAFE MODE אי אפשר, אין שום דבר להסיר אותו זה הקובץ: מה אפשר לעשות ? איך אני יכול למחוק את הקובץ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
עכשיו צצה עוד איזו בעיה... אני מתחיל לעבוד כמה שניות במובי מייקר פיתאום קופצת הודעה כזאת: ואז שאני עושה OK זה יוצא מהמובי מייקר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה חמורה במחשב ,מידי פעם התוכניות "קופאות " במחשב וכאשר אני מנסה לפתוח ישום כל שהוא, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לפתוח את היישום למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב הרצתי כל התוכנות נגד "רושעות" ורוגלות" ואנטי וירוס נמצאו לי "סוסים טרויאניים" והתוכנה בודדה אותם.אבל הבעיה ממשיכה מה זה יכול להיות? תודה רבה. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות אקס פי גרסא ביתית.
-
- 7 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצורך עקיפת קצב הרענון למעלה מ60 הרץ אני משתמש באנוידייה ריפרש טול אבל התוכנה אינה מספקת את ההרצים הגבוהים ביותר עם הפורס וואר החדשים ולכן אני נאלץ להשתמש בגרסאת 30.82 הישנה במקצת, אמנם הכרטיס שלי מיושן והוא מדור הג'יפורס 2 אבל הייתי מעוניין בדרייברים החדשים ואם זאת לקבל את ההרצים הגבוהים ביותר משמע: 1152*864@100Hz 1200*1600@72Hz במה אתם משתמשים ואיך זה עובד ? אגב** לא ניתן לעקוף את קצב הרענון של ברירת המחדל בתוכנה..... כבר ניסיתי
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר. יש לי גם פיירפוקס אבל שאני מנסה להפעיל את האספלורר הוא פותח לי רק את דף הבית ולא מוכן לפתוח אתרים אחרים בנוסף אחרי שהסרתי את האקרובט והתקנתי אותו שוב הוא מסרב לעבוד. הוא נותן לי כל מיני הודעות שגיאה למרות שהורדתי את הגירסה החינמית
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק והוא קרס לי בקטע מסויים. לאחר מכן הסרתי, התקנתי מחדש ואותו דבר, באותו מקום הוא קרס. הסתכלתי ב"דוח השגיאות של ווינדוס" והוא אמר לי שהבעיה בקובץ C:\DOCUME~1\yan\LOCALS~1\Temp\7072_appcompat.txt שבספרייה temp. מישהו יכול לעזור? עריכה: עכשיו בדקתי שוב, ובכל פעם שאני נכנס הקובץ הבעייתי שגורם לקריסה משתנה. מה שכן, כל הקבצים האלה הם מאותה ספריית temp.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה כשאני משתמש בנגן פלאש באתרים כמו יוטיוב למשל. יש לי כרטיס קול סטנדרטי של REALTEK עם כמה ערוצים... מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT - 2 speakers REAR - 2 speakers SIDE - 2 speakers והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים רגילים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ. אבל, בפלאש-פלייר- למשל יוטיוב, שומעים רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש בבית, זה בלתי אפשרי. אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום יש לי את כרטיס הרשת 3com etherlink xl 10/100 pci 3c905c-tx, ושידרגתי את המערכת ל vista. באתר 3com מצאתי את הדריבר של אותו כרטיס הרשת אבל הוא מתאים רק לגירסאות יותר ישנות מ vista(עידכון של 2003). אפשר לעשות משהו בעניין? תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
תמיד כשאני מכבה את המחשב מבלי לסגור את התהליכים של ה-Catalyst ידנית (CLI.exe) קופץ לי מן חלון ש-NET Broadcast 1.5 או משהו דומה לא הצליח לסגור את עצמו ואני צריך ללחוץ על "סיים עכשיו". בנתיים אני בכלל לא משתמש בקטליסט, ואם אני כן משתמש בו אז אני מוודא שאני סוגר את כל התהליכים שלו לפני שאני מכבה את המחשב. אני יודע שזו בעיה מוכרת בדרייברים של ATi, אבל יש לה פתרון? ATi לא שמה לב לזה כשהיא מוציאה דרייברים חדשים? חשבתי שהם אשכרה יקראו את "הפידבק" הזה שאנחנו נותנים להם.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מוריד על מהירות מקסימלית במחשב שלי, וברגע שאנחנו מחברים את אח שלי ברשת לאינטרנט, המהירות של ההורדה שלי צונחת לאזור ה50 בזמן שהוא לא מוריד כמעט כלום, הוא מוריד גג על 20 .. יש סיבה הגיונית לזה?
-
- 7 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שנועלת את מערכת ההפעלה XP ומאפשרת רק להשתמש בדפדפן ולגלוש באינטרנט ולא לעשות שום פעולה אחרת אם מישהו מכיר כזאת תוכנה אשמח לקבל המלצה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
primax Colorado 19200 xp לסורק ! יש לי תדיסק והוא עד ל 98 ! בע חיפשתי בגוגל מצאתי משו אבל לא עזר לי
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
באתר הרשמי יש רק דרייבר לקול, אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת, וכל שאר הדברים שיש ל XP
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעבר כבר כתבתי על הבעיה הזו - כשהאימיול עובד, אחרי כמה שעות החיבור של האינטרנט נופל לי. יש לי מודם ADSL, ואחרי כמה שעות אני רואה שהחיבור "מת" - יש עליו סימן תקלה. מרגע זה - אני צריך לעשות RESET למחשב כדי לפתור את הבעיה. פעולות שעשיתי: - החלפתי מודם - עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת - בדקתי FTP TRAFFIC עם סקריפט - העלאה והורדה של קבצים גדולים בקצב גבוה - אין בעיה. מה שגיליתי עכשיו - זה שבאימיול הMAX CONNECTIONS שלי היה 400. הורדתי אותו לצורך הבדיקה ל-10 - והבעיה נפתרה! אבל זה לא בסדר. אני אמור להשתמש ב400 בלי שום בעיה. מה הסיבה לכך? האם 400 זה באמת יותר מדי? איזה ערך צריך לשים? מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הפרט הזה אומר על הסיבה לתקלה? האם יש סיכוי שזו בעיה …
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום תוכנה אחת: תוכנה למצלמת אינטרנט: שאפשר לצם וידאו וסתם תמונות.. תוכנה שניה: תוכנה שממירה קובץ DIVX לIFO או BUF.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אז ככה עד אתמול השתמשתי במסנגר 8 לייב. פתאום ניסיתי להוסיף את ידידה שלי לרשימה והוא לא נותן לי... לא מאפשר לי ללחוץ על הכפתור בכלל של ההוספה. אני לוחץ עליו וכלום לא קורה. ואצלה אני מופיע ברשימה... נכנסתי למסנגר דרך אתר אינטרנט שמפעיל את המסנג'ר בג'אווה , ופתאום אני רואה שהיא כן ברשימה שלי... העפתי את המסנג'ר 8 והתקנתי 7.5. שם הכל עובד סבבה . פתחתי לעצמי מייל חד והעברתי את כל הרשימה.. עכשיו הבעיה: יש לי מייל חדש ורשימה חדשה. במסנגר 7.5 הכל עובד סבבה. כשאני נכנס למסנג'ר 8 זה לא עובד לי! נכנסתי ממחשב אחר וזה כן עובד. נכנסתי עם שם משתמש אחר והמסנגר 8 גם עובד! אז מה אני עושה??!!! הסרתי והתקנתי 20 פעם כבר וזה לא נותן לי להיכנס עם המשתמש החדש שלי במסנג'ר 8 במחשב שלי!!! יש שיטה ל…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
-
חבר הוריד את soul calibar 3 , ויש 44 חלקים שכל אחד 50 מגה~ , השאלה זה איך צורבים את זה? עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרת סרטי וידיאו ידידותית ביותר ועושה עבודה טובה בלי להרוס את האיכות של הסרט בעיקרון יש לי דיסק מקודד ל VCD ואני רוצה להפוך אותו ל DIVX בלי להרוס את האיכות ושלא יתפוס יותר מדי מקום הסרט המקודד...
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-