עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RavivRavR,

אני מחפש תוכנה צריבה קלה שתעבוד על VISTA 64BIT,אם אפשר אז ללא התקנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by alia,

שלום לכולם אני מעוניין להעביר hd בין 2 מחשבים עם ציפסים שונים קראתי באחד הנעוצים שצריך לבטל דרייברים ide+agp אני לא מוצא את הדרייבר של agp יש לי אקספי בעברית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by kiki666,

תיראו . נגיד ואני מחפש משחק, אני מקבל המון תוצאות. ודווקא המחשק אם הכי הרבה מקורות יהיה בשפה אחרת. עכשיו אני רוצה לדעת, האם זה: Caesar.IV.CD1-ITA.by.Pavel88.iso או זה: Pcgame - Max Payne 2 Crack (Ita).zip זה אומר שהמשחקים האלה הם באיטלקית? או ש ITA זה שם של קבוצה כלשהי שפורצת את המשחקים? ואם כן, אז זה אך ורק באיטלקית או שיש אפשרות לאנגלית? חחחח זה חשוב לי כי דווקא האלה הם אם הכי הכי הרבה מקורות. תדוה לעונים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס קול המובנה של הלוח אם שלי מהאתר של Asus אבל ההורדה של הקבצים נעצרת באמצע. ניסיתי להוריד גם בבית, גם בעבודה וגם אצל חבר ולא הצלחתי. יש לוח אם עם מעבד של אינטל, INTEL Socket 775 Model: P5PL2 מישהו יכול לעזור לי??

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by j,

שלום אני מזין המוווווווווווווון נתונים אבל אני לא רוצה שתא אחד יחזור פעמיים. יש איזה שיטה איך להראות אם הכנסתי תא אחד פעמיים??? אולי משהו שיחסוך את האופציה של המיון..

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  6. הורדתי למחשב סרטון, ואני לא מצליח להפעיל אותו למרות שיש לי את חבילת המקודדים K-LITE MEGA! בתוכנה VLC PLAYER, הקובץ פעל אבל לא ראו את התמונה בכלל...היה אפשר לראות את התמונה רק כפיקסלים גדולים וורודים, ירוקים בלה בלה בלה. אני ניסיתי בעזרת התוכנה GSPOT לגלות איזה קובץ זה, אבל התוכנה רשמה שהיא לא תומכת בו אז לא יכולה לגלות... עם איזה עוד תוכנות אפשר לגלות את סוג הקובץ?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by MaoR_KilleR,

שלום לכם.......... ;D יש לי כמה שאלות נוביות במיוחדדד.... א) לפי מה שהבנתי, אם ה- IP שלי היא 192.168.1.xxx אז זה למעשה IP "מדומה" שנגרם ע''י הפיירוול של הראוטר (במקרה שלי - linksys) ולכן אני לא יכול לארח חברים למשחקים? ב) למה בכלל יש לי כתובת ip כזאת? ג) יש כמה שיטות שאני מכיר כדי לדעת את ה- ip שלך, אבל איך מגלים את הפורט? ד) ב- device manager, לאחר שאני לוחץ על מאפייני ה- COMMUNICATION PORT COM1, ולוחץ על PORT SETTINGS, יש לי אפשרות לשנות כמה דברים שנראים לי משמעותיים.... מה להגדיר ב- BITS PER SECONDS DATE BITS PARITY STOP BITS FLOW CONTROL המון תודות!!! מאוד

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by 104952,

למסנג'ר שלי יש קשיי התחברות... עכשיו...הרבה אתרים אומרים שעליי לעשות את זה - בתוך הקובץ HOSTS... תוסיף את שני השורות הבאות מתחת ל 127.0.0.1 localhost 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net העניין הוא שיש לי 3 סוגים שונים של הקבצים האלו... יש לי hosts hosts.msn hosts (קובץ גיבוי כלשהו) באיזה אחד מהם לכתוב את מה שרשום? האם להוסיף את הסימן #?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. שלום! אחרי תקופת ניסיון די מוצלחת עם הKASPERSKY INTERNET SECURITY 6, חשבנו (המשפחה שלי) לקנות את התוכנה. בדקתי באתר הרשמי של החברה, שלחתי להם אימייל ובדקתי גם בחנויות שמוכרות את התוכנה באנטרנט פה בארץ, ובשום מקום לא הצלחתי לקבל תשובה על השאלה הבאה: כמה רשיונות חוקיים אני מקבל כשאני רוכש גרסת RETAIL אחת של KIS6? אני פשוט יודע שיש מספר חברות (נורטון לדוגמא) שמוכרת למשל 3 רשיונות בחבילה אחת בתשלום אחד. אשמח לקבל תשובה!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by idg83,

מחפש תוכמה דומה לDAEMON תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  11. חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי תשובה. אני לא מצליח לצפות בסרטונים באתרים כמו נענע וואלה וכו', כל אלה שמקבלים את השירות מחברת- castup ניסיתי את זה עם שני דפדפנים- אוואנט, ופיירפוקס. מישהו יודע במקרה מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  12. Started by TelAviv83,

היי.... אני צריך להוסיף סוגריים ל - 500 שורות 500 שורות אחת מתחת לשנייה, בתוכן רשומים משפטים ואני צריך פקודה בסגנון CONCATENATE (אולי היא עצמה...) כדי להשחיל סוגריים בתחילת משפט ובסופו......... האם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  13. שלום חברים, שמעתי לאחרונה (כן רק עכשיו) על פרוייקט joomla CMS לבניית אתרים דינאמים. ורציתי לרכז גם בשבילי וגם לשאר החברים באתר, מידע שקשור למערכת. אשמח אם תתרמו מהידע שלכם ותרשמו הערות לינקים או סתם דברים שעולים לרוחכם הקשור לפרוייקט. מדריכים בנושא התקנה , דרישות מערכת, מגבלות יתקבלו בשמחה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי, תישמעו יש לי שתי חשבנות בGMAIL אחד הוא ב POP3 אבל אני רוצה כשאני יכנס לOutLook זה יקבל דואר גם מהחשבון הראשון וגם מה שיש לי עכשיו. בתודה Si-Nom.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. יש לי הארדיסק SATA ואני זוכר שפעם שעברה שהתקנתי ווינדוס אקס פי פרו זה פשוט זיהה לי אותו... ועכשיו הוא מבקש ממני דרייברים להארדיסק.. בהתקנה של ווינדוס אקס פי הום יש אפשרות אחרת חוץ מלהכניס דיסקט פלופי WD 80GB SATA ABIT NF7SL זה מה שיש לי... תודה מראש... צ'יקו

16. Started by J0HNiE,

שלום, אני לא חובב גדול של הכנסת דיסקים לCD-ROM אז חשבתי לעצמי היום האם זה חוקי לקחת את הדיסק המקורי ולהפוך אותו לISO ככה שאני יפעיל אותו דבר כונן וירטואלי..? למה אני רוצה לעשות את זה, הכונן שלי כבר ישן והוא לא צורב כמעט ולאחותי יש את הדיסקים של הסימס + כל החבילות הרחבה ואני משחק BF2 די בקביעות וכל פעםשאני מכניס את הדיסק שומעים את הכונן עובד כמו בולדוסר ואני שם לב לשריטות לאחר שאני מוציא את הדיסק מהכונן. ובנתיים אני לא כסף לכנון צורב חדש ואני גם לא רוצה להרוס את כל הכונן לגמרי. הוא עדין עובד ואני ישתמש בו מתי שאני באמת צריך. אז כל הרעיון הוא להפוך דיסקים לISO ולשחק איתם דרך הכונן הוירטואלי במקום להכניס את הדיסק לכונן. האם זה חוקי? :s05:

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. Started by kikkler,

אני עושה login לאתרים ומסמן remember לססמא, אבל לאחר סגירה ופתיחה של הדפדפן צריך להכניס של login ו-password. ב- options->security התיבה של remember passwords for sites מסומנת וב- saved passwords אני ממש רואה את כל הlogins וה-passwords לאתרים שבחרתי לזכור ניסיתי uninstall והתקנה מחדש, לא עוזר הדפדפן מעודכן לגרסה האחרונה הבעיה מופיעה לי רק בwindows (בלינוקס זה בסדר) הצעות?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. Started by nir_varon,

אני יודע שטחנו את הנושא מכל הכיוונים האפשריים כבר. אבל בשום מקום אני לא מוצא תשובה מספקת. לא מזמן התקנתי Router חדש וחיברתי אותו ברשת לשתי מחשבים. רק אחד מהם עובד עם הEmule. בכל פעם שאני מתחבר אני מקבל LOWID. פתחתי את כל הפורטים בRouter ובנוסף ביטלתי את החסימה של הFirewall. אבל עדיין אני מקבל LOWID. הם למישהו יש עצה מה כדי לנסות? האם בחירת פורטים אחרים מהפורטים ברירת מחדל של Emule יעזור? אני עובד עם Emule הסטנדרטי .. כדי לי לנסות גרסאות אחרות של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by naoriko,

אני צריך תוכנה לשליטה בתאורה או המלצה...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. יש לי את הפלאג שמראה מה אני שומע, ואני רוצה גם שהתמונה שלי תתחלף לפי התמונה של האלבום. זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by dani k,

שלום אנשים. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows xp בגרסת 64 bit. כאשר אני מנסה להתקין את נורטון 2006 , מופיעה ההודעה הבאה: "this product requires windows 2000 service or greater a 32- bit version of windoes XP.setup will exit" מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. אם אני רוצה להוסיף את האיש ה201 הוא אומר לי שהסרבר נכשל בהוספה...אם אני מוחק מישהו מה200 ומוסיף את אותו אחד אז זה בסדר הוא מצליח להוסיף אותו לרשימה למלא נאשים שאני מכיר יש יותר מ200 אנשים באייסי איך הם יכולים ואני לא ? עריכה: הצלחתי..צריך להוסיף אותו לקבוצה אחרת.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by bennyye1,

כשאני מפעיל במדיה פלייר סרט אוטומטית המחשב טוען את הכתוביות דרך vobsub ושם רואים תכתוביות רגיל ובעברית.. כשאני מקודד סרט בwinavi הוא גם טוען את הכתוביות אבל במקום עברית זה ג'יבריש.. איך אני יכול לעשות שזה גם שם יהיה בעברית?? (נכנסתי לvobsub וזה שם על עברית..) בכל התוכנות שמפעילות את vobsub זה בעברית חוץ מwinavi.. תעזרו לי בבקשה..

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה לדעת איפה מגדירים את הפיירפוקס שהוא הדפדפן ברירת מחדל שלי באאוטלוק 2003.כל פעם שאני פותח דף אינטרנט זה ניפתח עם האקספלורר. ברור לי שתוכנה של מיקרוסופט תלך לתוכנה של מיקרוסופט..אבל איך אני יכול להגדיר שזה יעבוד איך שנוח לי ולא איך שנוח להם???

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by p_q,

שאני לוחץ על הכפתור: "חיפוש בעיות" אז SPYBOT נישארת בחלון של הבדיקה (כמו בתמונה המצורפת, התוכנה עצמה לא ניתקעת אפשר ללחוץ על כפתורים אחרים) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים