עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בוקר טוב יש משהו חינמי כמו TRUE IMAGE ?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  2. שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל המהותי בין Vista Home edition לבין Vista Home premium? שאלה נוספת היא : האם עדיף לי לקחת premium אם אני עובד הרבה עם פוטושופ ואוטוקד או שזה לא משנה? תודה!!!

3. דרושה תוכנת שדרוג ממערכת הפעלה ישנה לאקס-פי. דיסק ומדבקה ו/או רישיון. עמוס. 0505790621. Atgg10@gmail.com

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי. -לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP, וגיביתי מס' קבצים חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן). בקיצור, לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהקנתי שוב את FLASH MX, כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Failed to open document". גם כשאני נכנס לתוכנה עצמה ומשם בוחר באופציית Open ובוחר את הקובץ הרצוי לפתיחה הוא לא פותח אותו מאותה הסיבה. אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (התקנתי גם את FLASH MX 2004 בתקווה שאולי דרכה אני אצליח לפתוח את הקבצים, אבל הבעיה נותרת בעיניה ללא ה…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by desert,

אני לא מעוניין באקרובט רידר , יש משהו אחר , קל יותר מבחינת משאבים?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by אופיר,

שומר המסך במחשב שלי לא עובד. אני מחפש איזשהו כלי שיעזור לי לדבג את שומר המסך. התופעה חוזרת גם ב XP וגם ב - 2000. מחשב אחר (חומרה שונה) עם אותן תוכנות (אנטי וירוס, פיירוול) פועל כיאות. אם שומר המסך מקונפג לעבוד (אפילו שהוא לא יפעל) אז החסכון באנרגיה לא עובד ואז המסך לא נכבה.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  7. שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שיכולה להמיר קבצים מסוג 3gp לקבצים מסוג avi או mpeg מישהו מכיר כזאת תוכנה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  8. יש לי DVD של פייונר (קניתי היום) ואני צריך להפוך את הכתובית בעברית כדי שאני אראה אותם טוב בDVD האם יש תוכנה כזאת? (הקובץ +התירגום שאני רוצה לצרוב חוקיים לגמריי)

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by xlSnaK,

כשאני נכנס ל nView Properties אז צריך להיות כזה דבר בצד עם כל התפריטים ואין לי איך אני עושה שהוא יהיה?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  10. Started by dvvon,

תצודהההההה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  11. שלום. לחבר שלי יש מסנג'ר לדוגמא במחשב שלו. הוא הכניס את הסיסמא והשם משתמש אצלי במחשב במסנג'ר, ואפשר להכנס דרכי למסנג'ר שלו. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין, במסנג'ר אולי, שכל מה שהוא רושם או שרושמים לו, במחשב שלו במסנג'ר שלו, אני אראה? זה ישמר איפשהו בלי שהוא ידע? סתם לדוגמא. תודה

12. שלום יש לי שגיאה כזאת כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצים מסויימים כמו טקסט או MSI(חבילת windows installer)לקבצי הטקסט אני פשוט צריך לעשות פתח באמצעות פנקס רשומות אבל לקובץ הMSI אני לא יכול לעשות את זה כי זה קובץ התקנה של תוכנה מסויימת. הינה השגיאה שקופצת מתי שאני מנסה לפתוח את סוגי הקבצים האלו: אין לי וירוסים ספיוורים טרויינים וכדומה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. אסביר: א. אם הוא מצא משהו נגוע בקובץ הפעלה אז למחוק את הקובץ הזה או שהתוכנה TDS מזייפת?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by M.G.,

אני משתמש ב-Bittornado כקליינט הביטורנט שלי. יש לי חיבור 1.5mbps של אינטרנט מהיר, ולמרות זאת ההורדות שלי נורא איטיות - 10-20kbps, אלא אם כן לקובץ יש ממש הרבה seeds וממש מעט leechers, שבמצב כזה ההורדות יכולו להגיע ל-40-45kbps. אני שמעתי על אנשים שבאמצעות אותו החיבור לאינטרנט מורידים על 180-190kbps אותם קבצים שאני מוריד. קראתי את כל המדריכים להעלאת מהירויות ההורדה, ניסיתי להתקין את הפאטץ' שמוריד את הגבלת מכסת הפורטים ב-SP2, ניסיתי לפתוח פוטים חלופיים, אחרים שאמרו לי שהם טובים, ניסיתי לכבות את הפיירוול שיש לי, ניסיתי לשחק עם הגבלת מהירויות ה-download וה-upload, ניסיתי להשתמש בקליינטים אחרים (Bitlord, Uttorrent), אך שום דבר לא עזר. הציעו לי גם לפרמט את המחשב, אך זה המוצא …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by SpLiNtEr,

http://www.vr-zone.com/articles/First_3DMark_Vantage_Scores_Out/5565.html כבר ניתן לראות שהמסורת של futuremark לקרוא למוצרים על פי שנת היציאה נשברה.(3DMark2006/5 וכדומה) שימו לב לתוצאות!, אי הפשר לדמיין כרגע מהי כמות הצריכה של Vantage!. 8800GTX מקבל 4203?, לא יאומן. -עוד תמונות- http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257 רועי.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. אות למעשה... אל תתפסו יותר מידי למה זה מהר\דחוף זה ממש סיפור ארוך(אבל זה באמת דחוף). אני צריך אחת שלא עושה יותר מידי בלאגן בהחלפה(למרות שבינתיים אין שם כלום),ונורא חינמית,וכן שעובדת עם NTFS. אייל

17. יש לי בעיה אני נכנס לדפדפן אני גולש קצת ואז שאני יוצא זה מסיים לי את התהליך -explorer לבד.. לא את האינטרנט,את המחשב יענו פתאום הכל נעלם כזה ואז זה חוזר אחרי כמה שניות.. משהו דפוק .. זה קורה לי רק שאני נכנס לאינטרנט אין לי ווירוס אין לי כלום!!בדקתי אין כלום!

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ככה בזמן האחרון אני וחבר שלי התחלנו עסק DJ [וגם די מצליחים בזה ] אז החלטנו שנעשה גם מיקסים משלנו כמו DJים אמיתים,אז תביאו איזה תוכנה שאני יוכל לערבב שם בין שני שירים וגם להוסיף כמה מישלי. תודה :-*

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  19. Started by the godfather,

למישהו יש את התוכנה שמתנת את הקבצים שהתקלקלו בtemp ????

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  20. ערכתי את "המפרט", בפרופיל שלי בפורום, ואחרי שעשיתי שמירה כל הכתוב נהיה ענק :-X. צירפתי תמונה. ניסיתי לעשות איפוס דפדפן, אבל לא עוזר. זה קורה לי רק בפורום של HW אגב, בפורמים ואתרים אחרים זה לא קורה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by Rrafi,

קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו... ??????????????????

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  22. היי אנשים אני חדש פה.. אני צריך עזרה ממש דחופה.. יש לי בעיה עם ה system works.. ואני רוצה להסיר את התוכנה במלואה לגמרה.. שלא תשאיר שום דבר מאחוריה במקרה ואני ירצה להתקין בעתיד תוכנה זאתי עכשיו כשניסיתי להסיר דרך ההסרה היא עדיין השאירה קבצי register מאחורה מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה ולהגיד לי איך להסיר? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  23. POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by ex_,

היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. עכשיו יש לי בעיה אחרת עם הפירמוט יפה תודה על מציאת הדרייברים יש לי בעיה אחרת עם פירמוט אני מכניס את הדיסקק המקורי של ה xp כשהמחשב דולק . אני עושה הפעלה מחדש של המחשב ואמור לעלות לי עם פתיחת המחשב מין שורה כזאת שהוא מזהה את הדיסק ואני עושה אנטר ואז ההתקנה של הפירמוט עולה לי איך אני פותר את זה ???

דיונים חדשים בפורומים