עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בוקר טוב וחג שמח לכולם! הבעיה היא שישנם כמה אתרים קבועים שאני גולש בהם, ובד"כ הכל עובד ללא בעיה רק שהיום משום מה צצו כמה תקלות משונות... אתר אחד לא נפתח בכלל, ואתר שני רושם את זה: Bad Request, Your browser sent a request that this server could not understand... כמובן שאני מבין את המשפט. וזה רק שני האתרים לא עובדים, כל שאר האתרים נפתחים רגיל. עכשיו לפי מה שידוע לי שאם הבעיה היתה באקספלורר אז לא היו נפתחים אתרים בכלל. האם התיאוריה שלי נכונה או שאני טועה...?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by s_b54,

התקנתי נרו שקיבלתי עם הצורב התקנתי גם את המדיה פלייר של הנרו ומאז שהתקנתי אותו התחילו לי בעיות כשאני מנסה להפעיל סרט (כשאני רק לוחץ עליו פעם אחת אפילו לפני שאני מפעיל את הסרט) הוא כותב שלי שגיאה שקובץ ה advrcntr2.dll לא נמצאה מה לעשות הורדתי את הקובץ ושמתי אותו וזה עדיין לא עבד התקנתי מחדש וזה לא עבד הסרתי את הנרו לגמרי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by benjamin_har,

שלום, צרבתי דיסק תמונות, ועל הצריבה הראשונה הוספתי צריבה נוספת(multisession disk), ובעקבותיה כאילו נמחקו התמונות הראשונות מהדיסק (הדיסק איננו CD RW). ממבט על המאפיינים של הדיסק כאילו קיימים בו 389 MB במקום הקיבולת שלו (700MB). אודה לכל עצה איך אני יכול להיות נגיש ל- session הראשון שנצרב. בן

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. קיבלתי שגיאות מוזרות והרצתי את התוכנה REG והיא גילתה 300 שגיאות התקנתי אותה והיא מחקה אותם השאלה אם זה עושה באמת משהו ? או שזה סתם ? רשום 0 בעיות אחרי הניקוי . מה זה בכלל רגסטרי ?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by Mr.positive,

יש תוכנת DJ בשם PRO DJ אני לא ממש יודע אבל איפו אני יכול להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי תשובה. אני לא מצליח לצפות בסרטונים באתרים כמו נענע וואלה וכו', כל אלה שמקבלים את השירות מחברת- castup ניסיתי את זה עם שני דפדפנים- אוואנט, ופיירפוקס. מישהו יודע במקרה מה עלולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  8. Started by avishai1b,

עשיתי פורמט למחשב ואני לא זוכר איזה קודקים הורדתי פעם שעברה, אז הורדתי איזה משהו שלא עובד לי כלכך טוב, האיכות הרבה פחות טובה ממה שהיה לי וגם הסאונד ממש חלוד, אפשר לקבל הצעות לקודקים טובים? (לא חובה HD אבל עדיף)

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. העברתי קובץ מהוידאו למחשב. רק ששומעים את הסאונד רק מצד שמאל. יש תוכנת עריכה שיודעת לטפל בזה ככה שישמעו משני הרמקולים?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  10. מכירים את המצב הזה שמישהו נותן לכם לינק למשל לראפיד ויש שם מלא קבצי ראר שצריך להוריד? אז אני מחפש שטיטב כלשהי או תוכנה לשאני אוכל להוריד את כל הקבצים האלו בלי כל פעם ללחוץ על אחד אחר ... זקוק לתוכנה שתוריד הכל עד הסוף בקיצור.

11. Started by רוני15,

יש לי אאוטלוקאקספרס וכול פעם כשאני פותח הודעה הוא מראה לי את החלון של ההודעה אבל עם הסימן של השעון חול ולא מראה לי את תוכן ההודעה .. כאילו הוא פותח לי את החלוםן של ההודעה אבל משאיר אותו ריק עם הסמל של השעון חול.. יש למשהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. בגרסא הזו האם יש דרך להסיר את מגבלת ה 20...30...אותיות ל SMS אחד ? תודה.

13. Started by noambaum,

בכל פעם שאני מעדכן את הWINAMP אפשרויות הרדיו הופכות ל-SHOUTCAST החדש והוא ממש מעאפן! אפשר לינק לקובץ שיחזיר לי את הרדיו הישן והטוב של הWINAMP שלי? נ.ב. מישהו פה שם פעם לינק אבל חיפשתי ואני לא מוצא את הת'רד ההוא

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. לעשות זאת עם פקודת dir בדוס?? תודה..

15. שלום, אני רוצה להתחיל לעבוד בתיקון מחשבים, ואני לא יודע איזה תוכנות אני צריך לקחת איתי: מהם 3 האנטיוירוסים הכי טובים? 3 המשחקים הכי יפים? 3 תוכנות ניקוי הטובות? חוץ מתוכנות בסיסיות אלה אני צריך עוד תוכנות כגון: תוכנה לבדיקת זיכרון מיקרוסופט וורד תוחנה לבדיקת חום של המעבד, ונתוני חומרה. דיסק של ויסטהה ואקס פי פוטושופ winrar האם שחכתי משהו? תוסיפו את תוכנות "החובה" לדעתכם, כמו כן אני ישמח 5אם תענו לי על שאלות ה מהם 3 ה... הכי טובים. תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by kobi_af,

: תודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by KRS1,

בעבר סוני סיפקה עם מכשירי המינידיסק שלה את תוכנת openmg - jukebox, כיום היא מחלקת גם עם הדגמים היותר חדישים וגם עם הפחות חדישים ( כגון mzn510,mzn707) את תוכנת ה sonicstage. מישהו ניסה ויודע מה היתרונות של ה sonicstage לעומת ה jukebox?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by ImAllMostAwake,

מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס בין שני מחשבים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי תכנה שעובדת רק בדוס ואני צריך להכין דיסקט הפעלה לדוס יש לי xp ואני צריך שיעבדו העכבר(אלחוטי של מיקרוסופט) והכרטיס קול רילטק 97 אונבורד מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה כמובן תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  20. POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. כיצד מגדילים? אני משתמש ב VISTA תודה רבה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום יש לי את כרטיס הרשת 3com etherlink xl 10/100 pci 3c905c-tx, ושידרגתי את המערכת ל vista. באתר 3com מצאתי את הדריבר של אותו כרטיס הרשת אבל הוא מתאים רק לגירסאות יותר ישנות מ vista(עידכון של 2003). אפשר לעשות משהו בעניין? תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. שלום, יש לי בעיה ( יותר נכון לאחי) . תופעה שהחלה לפני בערך שבוע שבה כל פעם שאני צופה בסירטון/ סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה אני רואה את זה בזום X50 האם מישהו מכיר את התופעה ? האם מישהו יודעת על פיתרון אפשרי ? תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by TectoR,

אתמול המחשב שלי השתגע וכל פעם דקה שתיים אחרי שעלה, תוכנות התחילו להיתקע והסרגל למטה (עם ההתחל וכו') נתקע. עשיתי שיחזור מערכת אבל זה לא עזר, אז פירמטתי את המחשב. הכל היה בסדר עד הבוקר, ועכשיו שוב אותה בעיה, הסרגל למטה נתקע וגם כמה תוכנות. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by dannygnh,

אני זקוק דחוף ביותר לדריברים ללוח אם בשם : gfxpro ht2543cb1 נסיתי בהמון אתרים ולא הצלחתי.

• 6 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים