תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי ILLUSTRATOR CS3 , אין לכל חבילת הCS3 גרסה של ME , אבל ראיתי אנשים שמכניסים איכשהו פונטים בעברית לתוכנה וכותבים בעברית (למשל אצלנו במעבדות יש עברית, נכון צריך קצת להסתבך ולכתוב בכתב ראי אבל הפונטים קיימים)- אצלי בבית הם פשוט לא מופיעים בכלל באפשרויות פונטים- איך אני יכול לייבא לשם פונטים עבריים.? (אני חוזר, אני מבין שאין תמיכה רישמית בעברית ושזה יצריך כתב הפוך, אבל לפחות שיהיה כתב (כרגע אין שום פונט בעברית, ואני כבר חוזה עוד בעיה שהוא לא יבין את הפונטים ויכתוב אותם בריבועים. כרגע אני מוריד גרסת הדגמה רשמית מהאתר של ADOBE , אולי שם יהיה...למרות שלא נראה לי בבקשה עזרה מישהו שפתר את המחלוקת?
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
עכשיו הבעיה הרצינית התעוררה: אפילו הדיסק המקורי של המשחק לא פועל! כשאני מכניס אותו ומשחק, הוא רושם: Cannot Read A: בטל ביטול מה לעזאזל הבעיה הזאת?! לפי דעתי, כשמפעילים את המשחק מהמחשב הוא מחפש בכל הכוננים את המשחק, החל מA: ועד לD: וE:.. ייתכן דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ועכשיו כשאני מכניס משהו בשדה של הכתובת מתבצע חיפש ב Google ולא ב: I FEEL LUCKY של Google. אני רוצה להוסיף Bookmark ל I Fell Lucky של Google עם Key word כל שבכל פעם שאני אכתוב בשדב הכתובת את ה Keyword+ מילה אני אקבל אוטומטית את התוצאה הראשונה של I fell locky. מה "הקוד" (Location) שאני צריך להוסיך בשביל ה Bookmark הזה...
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי חצי שנה של שימוש במחשב ללא אנטיוירוס החלתתי להתקין קאספרסקי,אתמול הכל היה טוב היום נכנסתי לפיירפוקס ופשוט שום דבר לא נפתח דף לבן וזהו ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של התוכנה כולל הפירוול ושום דבר לא עוזר בINTERNET EXPLORER הכל עובד מצוין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ערב טוב חברים! התקנתי את התוכנה הזאת בכדי לצפות בטלוויזיה וכשאני מפעיל אותה היא נותנת לי הערת שגיאה "cannot detected device, please check hardware or re-install driver" עכשיו: הסרתי את הדריוור התקנתי מחדש שוב ושוש וזה עדיין לא עובד...מה עושים...יש הצעות? ???
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את מערכת ההפעלה ורציתי לדעת כמה רשיונות באים עם גרסת הUltimate. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי סרטון באינטרנט שאני רוצה להוריד אותו אבל הוא לא נמצא באתר כמו YOUTUBE אלא זה סרטון פלאש עכשיו את הכתובת של הסרטון לא עוזר לי כי הסרטון עצמו נמצא ביחד עם תמונה של מישהו וזה קורה רק שהסרטון עצמו באינטרנט ושאני מוריד אותו אז הסרטון יהיה בלי התמונה של אותו אחד לכן הדעתי למסקנה שעלי לצלם את המסך(להסריט אותו)השאלה איזה תוכנה תעשה את זה?באיכות מק=סימלית! תודה
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם קיים וירוס שיגרום לתוכנת האניט-וירוס להיסגר כל פעם שפותחים אותה(זה מה שקורה לי) ומה אני יכול לעשות בנידון אני הודה אם תענו לי מהר(זה המחשב של אחותי ועוד שבוע וחצי היא טסה לחו"ל)
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי הרבה שירים אני רוצה לדעת איך אני יכול להדביק עליהם שם מסויים "שייך לבלה בלה"...זכויות יוצרים...... ושאף אחד לא יוכל להיכנס לפרטים במאפיינים ולשנות את זה, אני רוצה להטמיע את זה. תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תוכנה לגרפיקה תלת מימדית למי שמכיר מחפש מדריכים למשתמש מתחיל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מתקינים EMULE חדש על ישן כדי שישמר הקרדיט???
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להתקין את תוכנת "פוטושופ 7" בעברית, וקיבלתי את הודעת השגיאה המצורפת. יש דרך לגרום לתוכנה לעבוד בכל זאת? מצורפים גם קבצי ההתקנה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
חברה נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש חלש שלא מאפשר לי לשחק במשחקים פשוטים כמו GTA בלי לאגים. יש לי עכשיו IntelPentium4 1.7 GeForce 5500FX שהביאו לי 128 RAM אני משתמש בווינדוס XP והוא לוקח לי הרבה זכרון יחסית למחשב שלי. אז רציתי שיהיה לי על אותו ה HD שני Window's אחד למשחקים , ואחד לגלישה ולתוכנות חלשות... וכדי להתקין את Windows 98 אני צריך שסוג הכונן יהיה FAT32 אבל הוא NTFS... אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות שכונן D יהיה FAT32 וכונן C יהיה NTFS ובכל כונן יהיה WINDOWS שונה... אם זה אפשרי ומישהוא יכול להסביר לי איך אני עושה את זה (ושכל הדברים ב C ישמרו) אודה לו מאד :} יש לי לוח אם שלא מאפשר להוסיף זכרון ולכן אני תקוע אם המחשב הזה עד החופש הגדול (עד שאני ילך לעבוד) תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
התקנתי את ה-XP64 ויש לי עכבר מסוג Microsoft Intellimouse explorer 1.0a ואני לא מוצא דרייבר הורדתי את ה-INTELLIMOUSE 5.5 החדש כאילו אבל העכבר שלי לא מופיע שם ואני חייב דרייבר בלי הכפתורים שיש לי בעכבר אני לא יכול לתפקד !! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להציג מסד נתונים שהכנתי שACCESS, ולא האקסס עצמו. הדבר דחוף מאוד, המון תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש תוכנה להורדת איכות (KBPS) בMP3 ואם אפשר העברה לAAC הבתי שזה פורמת חיסכוני יותר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום. אני יודע שהשאלה הזאת לא בדיוק רלוונטית לפורום אבל זה הפורום שהכי קשור לשאלה שמצאתי אז הנה היא : אנשים טובים אתם יודעים אולי איך פותחים ערוץ במירק שנשאר אונליין תמיד??? (גם כשהוא ריק) תודה [/glow]
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי בכרטיס הקול כניסת LINE IN. אני רוצה להשתמש בה כדי להקליט אודיו (ב2 ערוצים, סטריאו) ממקור שיש לו שקע של 3.5MM. איזו תוכנה תאפשר לי לעשות זאת? רצוי גם שתהיה איכות קול כמה שיותר גבוהה: נניח OGG או עדיף WAV. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה של SPYWARE במחשב. לאחר סריקות מרובות של אנטיוירוס (Norton Corporate + NOD 32) הוסרו כל הוירוסים, ולאחר מספר סריקות של Ad-Aware SE + Windows Defender + SPY BOOT + SPY SWEEPER (האחרון לא מעודכן), נשארה "חתימה" של הSPYWARE. צירפתי לכם תמונה למטה, כאשר בחלק התחתון ישנו האייקון של הספייור / וירוס + הודעה שהוא מקפיץ, ובחלק העליון צירפתי את דף הבית שהוא משתלט עליו. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שכן תצליח להסיר לי אותם. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהורדתי מיוטוב באמצעות הFast Video Downloader, שזה פלאג אין חמוד של פיירפוקס, אז יש שם קטע מוסיקה שאני רוצה להוציא ממנו ולהפוך אותו לקובץ MP3, מישהו מכיר תוכנה לזה? אגב, הקובץ שהורדתי מיוטוב הוא בפורמט flv עכשיו, תודה מראש לכולם =]
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כל אתר כמעט שאני נכנס הדפדפן מעביר אותו לCOMPBLIATY VIEW אין לי מושג למה! ניסיתי לבטל את זה אבל זה חוזר שוב ! זה ממש מעצבן זה מטעין לי אותו מחדש! יש פיתרון או משהו?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
יש אפשרות להגדיר שבשורת הכתובת של הFF יהיה כתוב רק באנגלית?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-