עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לי ולאח שלי יש רשת עם כבל רשת מוצלב עכשיו אני התקנתי את KASPERSKY ANTI-HACKER והוא עם הגדרות הראשוניות שלו והוא חוסם את אח שלי הוא לא מצליח לגלוש באנטרנט אך אני יכול לסדר את זה כדי שהוא יוכל לגלוש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by freee,

שלום, אני רוצה לדעת איך אפשר לשמור את כול הרשימה שלי באיסקיו. כי אם נגיד יהיה לי פריצה אז אני יוכל להחזיר הכול ואז יהיה סבבה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by Lavender,

היי שוב, :s05: הAVG שלי זיהה את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR פעמיים ביום בערך הוא מתריע עליהם ואני מסמנת REMOVE AS POWER USER ו משהו עם VAULT ? שהבנתי שזה אמור לכלוא את הקובץ או משהו ה אני לא יודעת אם זה קשור לוירוס אבל החל מהיום ה AVG שזהה עידכונים אבל לא מצליח ליצור קשר עם השרת כדי להוריד אותם יש לי ספייבוט יש לי ADAWARE עשיתי סריקות עם כולם במצב רגיל ובמצב סייף שום דבר לא עוזר. ואז הורדתי את AVILA אבל בהתקנה הוא אמר שאיזשהו קובץ שונה והוא לא יכול להתקין... יש לכם הצעות??? אני די מבוהלת ואני ממש לא יכולה לפרמט את המחשב ....

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by M.G.,

הפסקתי הורדה של קובץ מסויים כשהוא הגיע ל-50%, ואז מחקתי את הקבצים - גם את קובץ הטורנט וגם את קבצי המידע. כעבור כמה ימים רציתי להוריד את אותו הקובץ מחדש. הורדתי את אותו קובץ הטורנט, והתחלתי להוריד - הבעיה היא שההורדה נמשכה מ-50% והלאה, למרות שאת ה-50% הראשונים מחקתי... האם יש אפשרות לבטל את זה? כלומר, שכל פעם שאני מפסיק הורדה באמצע ומוחק את הקבצים, אם אני רוצה להוריד אותם שוב, אז שההורדה תתחיל באמצע? אני מקווה שהבנתם מה שאמרתי... ;D לצורך העניין, אני משתמש בביטורנדו.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום אני משתמש ביוטוררנט בגירסא החדשה, יש לי מקום פנוי ב2 כוננים בכל כונן 10 גיג'ה פנוי. אני שם להורדה קוסץ של 4 ג'יגה והם רושמים לי שאין מקום פנוי בכונן. למה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. ברצוני לקנפג את ה- IE6 כך שייפתח תמיד עם אותו Endcoding קבוע מראש. (Auto selec) לא עוזר לי.. האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by benbig,

תראו יש לי מיספרי איסי נגיד ברשימה והסיסמא שמורה אך אני מוצא תסיסמא היה לי פעם איזה תוכנה אני לא זוכר איזה תעזרו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים מקשי החיצים פשוט מפסיקים לתפקד אצלי ורק אתחול של הFF מחזיר אותם לפעולה ולפעמים פשוט סגירת הTAB ופתיחתו מחדש (לא RELOAD) היא המוצא ולפעמים זה קורא גם עם מקשי END/HOME. מישהו שמע אולי על בעיה כזו ו/או יש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. אני מנסה לצרוב סרט\פרק של סדרה לדיסק רגיל לא DVD כי הצורב שלי רגיל. יש לי את התוכנה נרו (יאיר, חיחיחי) ואין לי מושג מה צריך לבחור בה ..VCD SVCD ? או בעצם DATA ? סליחה על הבורות ותודה מראשש

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by p_q,

שאני לוחץ על הכפתור: "חיפוש בעיות" אז SPYBOT נישארת בחלון של הבדיקה (כמו בתמונה המצורפת, התוכנה עצמה לא ניתקעת אפשר ללחוץ על כפתורים אחרים) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by Dubek,

שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של תוכנת Open Office ורציתי להתקין אותה, אבל כשההתקנה מתחילה, התפריט כתוב בג'יבריש. אני משתמש ב- Windows 2000. ניסיתי להעביר את כל המאפיינים ב- Regional settings לעברית, אבל זה עדיין לא סידר את הבעיה. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. אני מפעיל אותו אבל אחרי שהו מסם לטעון הוא לא מציג כלום בחלון הראשי ואני לא יכול לעבוד בכלל וניסיתי להתקין מחדש ולא עובד ושום דבר שעשיתי לא זז.... מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by galCool,

כאשר אני מנסה למחוק את המשחק ע"י uninstall הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "error 1316.A network error occurred while attempting to read from the file" מישהו?! תודה!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by nim901,

התקנתי אתמול אופרה, ןחש לי בעיות עם אתרים כמו טורק שהתפריטים נמצאים באמצע המסך או בYNET שאני מגלגל ופתאום מופיע מלבן לבן ומעצבן איך אני מסדר את זה? :'( [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. ברגע שהמחשב שלי נכנס ל SLEEPMODE הוא מ תנתק לי מהרשת איך אפםשר לתקן זאת. יש לי מחשב נייד ואני בכל זאת מעוניין שיהיה לי SLEEP מוד אבל שלא יתנתק מהאינרנט הוא מחובר ב WIFI ל ראוטר תודה מראש. *שחכתי לציין יש לי וינדוס XP*

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. Started by kong5,

יש לי אמיול עכשיו יש לי פייר וול שקוראים לוmcafee security center עכשיו שאני מנסה להעיל את האימיול הוא לא נותן לי ואם אני אומר לא כן הוא לא נותן לי לגלוש באינטרנט אז אני חייב לכבות את האימיול. מה אני עושה איך אני מפעיל את האימיול שגם הפייר וול דולק??? אני חיייב עזרה תודה לעוזרים?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by ElasticMan,

פירמטתי את המחשב של אבא שלי התקנתי WIN עדכנתי את כל השטויות של WIN וגם את הIE7 (כל זאת לאחר שהפכתי את WIN ל-VALIDATED , כלומר חוקי מבחינתם) עכשיו כשאני מפעיל את IE7 ומנסה להיכנס לאתר כלשהו...אני מקבל את ההודעה "the requsted lookup key was not found in any active activation context" למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. הועפתי מחברות באתר כלשהו וכשאני מנסה להכנס להרשם מחדש הוא מזהה את המחשב שלי איכשהו . ניתקתי את האינטרנט וחיברתי מחדש וזה לא עזר , כנראה הוא מזהה את המחשב בצורה אחרת ולא לפי ה IP. מישהו יודע איך זה עובד ואיך זה ניתן לשינוי בשביל שאוכל להרשם מחדש (פירמוט לא בא כרגע בחשבון) תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום הורדתי את התוכנה הבאה - Style Xp ושמתי THEME שיש בתוכנה עצמה,אבל אני זוכר עוד תוכנה שהשתמשתי בה אני לא זוכר את השם שלה אני חייב ! או שתגידו לי פה ואני יזכר מה התוכנות לעיצוב הווינדוס כמו Style Xp ? ואם יש לכם THEME יפה שאתם ממליצים לי עליו אז תגידו לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. באחרונה כשאני מעלה כל דיסק ב-SETUP לא עולה אוטומטי אלא מראה את הקבצים שבדיסק האם השינוי בכוננים ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

האם אפשר להמיר mp3 ל realaudio?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by דוד חיים,

שלום לחברי הפורום. לפני רגעים מספר ניסיתי לצרוב דיסק אודיו רגיל דרך ווינדוס מדיה פלייר, בחלון מצד שמאל - target - נפתחו לי כל הקבצים שהיו לי בדיסקאון-קי ברוב תמימותי סימנתי את כולם ולחצתי delete, הייתי בטוח שהוא רק ינקה אותם מהחלון... מסתבר שנמחקו לי כל הקבצים מהדיסקון-קי... אני אובד עצות, חצי שעה לפני שידור ברדיו וכל המוזיקה נמחקה.. שלא לדבר על פרוייקטים שנמחקו. האם למישהו יש פיתרון???? תודה מראש, דוד חיים.

23. ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by ido2309,

שלום לכולם! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר את כל המידע הנוכחי בoutlook שלי(כל הדואר,תיקיות וכו') לoutlook במחשב החדש שלי? אם כן,איך? תודה!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  25. Started by oren99,

תראו את הוידאו על מה שהיא עושה. די שווה. קיבלתי הזמנה להשתתף בBETA שלהם ויש לי עוד 5 הזמנות. אם מישהו ירצה. http://www.xobni.com/learnmore/

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים