תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי למעלה מ 50 סרטים במחשב ואני רוצה להדביק את הכתובית על הסרט לצמיתות.. באיזה תוכנה אתם ממליצים להישתמש ? עם אפשר תוכנה מהירה ......!!! :-\
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שיהיה 3D עם אפקטים טובים,ולא את השומר מסך של הדגים\אקווריום הנפוץ הזה,נמאס לי ממנו. עדיף אחד שיאמץ לי את הכ.מ (6600GT) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
משתמשים בה לנטרל CD, עכשיו עשיתי Enable והוא קורס, אצל אחי זה עובד טוב אני כרגע בלי צורב כי הוא מנוטרל.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כשאני מפעיל במדיה פלייר סרט אוטומטית המחשב טוען את הכתוביות דרך vobsub ושם רואים תכתוביות רגיל ובעברית.. כשאני מקודד סרט בwinavi הוא גם טוען את הכתוביות אבל במקום עברית זה ג'יבריש.. איך אני יכול לעשות שזה גם שם יהיה בעברית?? (נכנסתי לvobsub וזה שם על עברית..) בכל התוכנות שמפעילות את vobsub זה בעברית חוץ מwinavi.. תעזרו לי בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לMSN SPACES שלי או של יוזרים אחרים. לא מופיע האייקון של כניסה ל SPACE שלי במסנגר למעלה, וכשאני מנסה לראות SPACE של אחרים אני מקבל הודעה שאי אפשר להיכנס עכשיו ולנסות להיכנס מאוחר יותר : We cant get to this space right now. Please try again later. כדאי לציין שזה קורה רק כשאני משתמש במסנגר (יוזר) שלי וזה קורה על כל מחשב, יוזרים אחרים של מסנגר מצליחים להכנס לSPACES על אותם מחשבים שניסיתי. יש למישהו מושג ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בעבר סוני סיפקה עם מכשירי המינידיסק שלה את תוכנת openmg - jukebox, כיום היא מחלקת גם עם הדגמים היותר חדישים וגם עם הפחות חדישים ( כגון mzn510,mzn707) את תוכנת ה sonicstage. מישהו ניסה ויודע מה היתרונות של ה sonicstage לעומת ה jukebox?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
התרנתי עכשיו ווינדוס חדש והורדתי את כל התוכנות מחדש אבל כשאני רוצה להיכנס תוכונות מופיע לי השגיאה הבאה: (מצורף תמונה) אותה הודעת שגיאה גם לאייסיקיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור מה outlook express לGMAIL ואני מקבל בזמן האחרון הרבה timeouts כשאני מנסה לשלוח מיילים (ובעבר זה עבד טוב). העלתי את הזמן עד timeout ל5 דקות (בעבר הוא היה דקה) והבעייה עדיין לא נפתרה. לדוגמא אני מנסה לשלוח מייל (עם קובץ בגודל 1.16M) כבר 3 ימים וזה פשוט לא זז. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
עכשיו צצה עוד איזו בעיה... אני מתחיל לעבוד כמה שניות במובי מייקר פיתאום קופצת הודעה כזאת: ואז שאני עושה OK זה יוצא מהמובי מייקר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שעות התנתקתי מהICQ. עכשיו כשאני רוצה להתחבר שוב אני לא מצליח, הוא נתקע לי ב- Loading Contact List... ניסיתי להתקין מחדש, להתקין גירסא אנגלית במקום עברית, כלום לא עזר מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצורך עקיפת קצב הרענון למעלה מ60 הרץ אני משתמש באנוידייה ריפרש טול אבל התוכנה אינה מספקת את ההרצים הגבוהים ביותר עם הפורס וואר החדשים ולכן אני נאלץ להשתמש בגרסאת 30.82 הישנה במקצת, אמנם הכרטיס שלי מיושן והוא מדור הג'יפורס 2 אבל הייתי מעוניין בדרייברים החדשים ואם זאת לקבל את ההרצים הגבוהים ביותר משמע: 1152*864@100Hz 1200*1600@72Hz במה אתם משתמשים ואיך זה עובד ? אגב** לא ניתן לעקוף את קצב הרענון של ברירת המחדל בתוכנה..... כבר ניסיתי
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כיצד מגדילים? אני משתמש ב VISTA תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
משהו בסגנון הזה: http://www.projectseven.com/products/menusystems/pmm/ אבל חינמי.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. חשבתי להתקין את התוכנה אבל יש לי כמה שאלות לפי כן: 1. האם יש אפשרות לקנות טלפון אלחוטי שרק הוא יצלצל כאשר מישהו עם התוכנה הנ"ל מצלצל אלי? 2. האם גם השיחות לחו"ל למישהו שיש לו את התוכנה הן בחינם? 3. האם צריך ראוטר או שיש טלפונים אלחוטים שמתחברים למודם? 4. מישהו יכול להמליץ לי על טלפון אלחוטי לSKYPE? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לחבילת אבטחה (לדוגמה: Norton Internet Security 2006)
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי השתגע וכל פעם דקה שתיים אחרי שעלה, תוכנות התחילו להיתקע והסרגל למטה (עם ההתחל וכו') נתקע. עשיתי שיחזור מערכת אבל זה לא עזר, אז פירמטתי את המחשב. הכל היה בסדר עד הבוקר, ועכשיו שוב אותה בעיה, הסרגל למטה נתקע וגם כמה תוכנות. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני זקוק דחוף ביותר לדריברים ללוח אם בשם : gfxpro ht2543cb1 נסיתי בהמון אתרים ולא הצלחתי.
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בפיירפוקס אבל אז רציתי לנסות את דפדפן הכרום של גוגל והחלטתי לעבור להשתמש בו. התקנתי אותו והעברתי את כל הסימניות וכל מה שצריך אבל מה שלא עבר אלו הסיסמאות שלי מהפיירפוקס וזה למרות שסימנתי בהגדרות שיעביר גם סיסמאות, היסטוריית גלישה. מה עושים כדי להעביר?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
וset margins לא מחזיר אותם, איפה לעזאזל אני מוצא אותם?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסנגר לייב ועד עכשיו לא היה בעיות איתו... עכשיו פתחתי חשבון חדש....ואני לא מצליח להתחבר אליו...כל פעם שאני מנסה המסנגר הופך ללא מגיב...ולחשבונות אחרים אין לי בעיה... ועוד דבר...ניסיתי למחוק את ההתקנה והצלחתי.... התקנתי שוב והבעיה לא נפתרה....אבל עכשיו אני לא יכול להסיר אותו כי הוא לא מופיע ברשימה של "הוספה הסרה"...כי גם בהתקנה הוא נתקע באמצע והפך ללא מגיב...מה אני עושה? יש פתרון....התקנתי לייב 8 וזהו...
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה עד אתמול השתמשתי במסנגר 8 לייב. פתאום ניסיתי להוסיף את ידידה שלי לרשימה והוא לא נותן לי... לא מאפשר לי ללחוץ על הכפתור בכלל של ההוספה. אני לוחץ עליו וכלום לא קורה. ואצלה אני מופיע ברשימה... נכנסתי למסנגר דרך אתר אינטרנט שמפעיל את המסנג'ר בג'אווה , ופתאום אני רואה שהיא כן ברשימה שלי... העפתי את המסנג'ר 8 והתקנתי 7.5. שם הכל עובד סבבה . פתחתי לעצמי מייל חד והעברתי את כל הרשימה.. עכשיו הבעיה: יש לי מייל חדש ורשימה חדשה. במסנגר 7.5 הכל עובד סבבה. כשאני נכנס למסנג'ר 8 זה לא עובד לי! נכנסתי ממחשב אחר וזה כן עובד. נכנסתי עם שם משתמש אחר והמסנגר 8 גם עובד! אז מה אני עושה??!!! הסרתי והתקנתי 20 פעם כבר וזה לא נותן לי להיכנס עם המשתמש החדש שלי במסנג'ר 8 במחשב שלי!!! יש שיטה ל…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שוטטתי לי במחשב, ונתקלתי בתיקיה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report, שם יושבים להם קבצי ה-LOG של ה-AV שלי - Kaspersky. משום מה אלו לא קבצים קטנים כלכך... יש מה לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אנשים! לפני כחודש בהמלצת הפורום הזה התקנתי את האנטי וירוס של NOD32 ופייראול של ZONEALARM. במילים פשוטות אני לא הכי מרוצה מהם ואני לא בטוח שזאת חבילת הגנה המושלמת. עשיתי בדיקות מקיפות באתרים נוספים והבנתי שיש אנטי וירוס של AVIRA שנחשב מעולה. אני אשמח לשמוע דעות של מביני עניין בנושא. אני רוצה לשקיע כסף על מנת לדאוג שהלפטופ שלי יישאר בלתי פגיע. עד לא מזמן עבדתי עם מקאפי ואני חושב אולי דווקא לרכוש את החבילת אבטחה שלהם. ראיתי את הנושא הנעוץ אך המידע עדיין חלקי... בתודה מראש, עפר
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-