תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק והוא קרס לי בקטע מסויים. לאחר מכן הסרתי, התקנתי מחדש ואותו דבר, באותו מקום הוא קרס. הסתכלתי ב"דוח השגיאות של ווינדוס" והוא אמר לי שהבעיה בקובץ C:\DOCUME~1\yan\LOCALS~1\Temp\7072_appcompat.txt שבספרייה temp. מישהו יכול לעזור? עריכה: עכשיו בדקתי שוב, ובכל פעם שאני נכנס הקובץ הבעייתי שגורם לקריסה משתנה. מה שכן, כל הקבצים האלה הם מאותה ספריית temp.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת האנטי וירוס Bitdefender 8 ויש לי כמה שאלות לגביה: 1.האם היא יעילה בהסרת וירוסים וגילויים? 2.האם היא מתעדכן לעיתים קרובות? 3.האם היא נחשבת כבדה ומעמיסה על המערכת? (לוקחת כ30M של זכרון) ועל אנטי-וירוסים בכללי.. על איזה אתם ממליצים? אני זקוק לאנטי וירוס קליל,שמזהה ומסיר וירוסים בקלות ושמתעדכן לעיתים קרובות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להפעיל את 5 ולא את 6 כי זה לא מאפשר לי זה עושה לי שגיאה של הICQ.. ואם לא יש תוכנה כמו BORINGCQ ל6? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. חשבתי להתקין את התוכנה אבל יש לי כמה שאלות לפי כן: 1. האם יש אפשרות לקנות טלפון אלחוטי שרק הוא יצלצל כאשר מישהו עם התוכנה הנ"ל מצלצל אלי? 2. האם גם השיחות לחו"ל למישהו שיש לו את התוכנה הן בחינם? 3. האם צריך ראוטר או שיש טלפונים אלחוטים שמתחברים למודם? 4. מישהו יכול להמליץ לי על טלפון אלחוטי לSKYPE? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
למי שיצא לו להשתמש, התוכנה מסתדרת טוב עם עברית? (בGMAIL השורות מתבלגנות בגלל שילוב של אנגלית וערית, הניקוד לא במקום וכו,) וניתן לסנכרן אותה עם GMAIL?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לחבילת אבטחה (לדוגמה: Norton Internet Security 2006)
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי McAfee 2006 ומתי שאני מנשא לפתוח את McAfee AntiSpyware הוא חושב לשניה ולא עושה כלום למה זה ואך אני פותר את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום! בתוכנה word שאני רושם טקסט אחרי שאני רושם משפט אני רוצה לרדת שורה ולהתחיל אחת חדשה... שאני לוחץ enter כדי לרדת שורה המחשב יורד שורה וחצי ולא אחת למרות שאני רושם ברווח של שורה בודדת בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום ! רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לזהות פנים בזמן ה LOGON ולאבטח לי את המשתמש? לא ידעתי בדיוק איך לנסח זאת אבל אני מתכוון כמו זיהוי טביעת אצבע אבל לפנים. אני ישמח אם מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתהפוך WMV ל MPEG, אבל שתוכל הרבה קבצים במכה ולא אחד אחד כמו בTMPGEnc. הכותרת אומרת הכל בעצם. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, רציתי לרכז בת'רד אחד גדול את כל התוכנות שצריך בדיוק לאחר הפרמוט, לא קרה לכם שפרמטתם ומאוד רציתם פתאום איזה תוכנה ועדיין לא התחברתם לרשת, או שהתחברתם ושחכתם את שם התוכנה? כנזכר לעיל רציתי לרכז את כל התוכנות הדרוש ממש לאחר ההתקנה של המחשב, אני רוצה לשם דגש יותר על התוכנות ה"מיינסטרימיות" שמשתמשים בהם ביום יום ופחות תוכנות נישה כמו Photoshop , 3DsMax וכו' אני אתחיל ממספר תוכנות שבהתאמה נחלק את כל התוכנות לתתי קטגוריות כמו "צריבה","אבטחה", ISO Tools,(תוכנות) שיתוף קבצים\הורדה שונות וכו' טוב, אני אתחיל: WinRAR Nero 6.6 (או 7) ACDSee PhotoManager (או Power PACK עם רוצים גם עורך תמונות פשוט) Emule\Bittorrent\FlashFXP\Whatever ICQ MSN MESSENGER MV2 Player ו\או VLC Player אנט…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לסנכרן את ה-Outlook שלי בבית- עם ה-Outlook שלי בעבודה, באמצעות האינטרנט, האם מישהו מכיר תוכנה שכזאת? ועדיף משהו שנוסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאימיול יש לי אימיול של אימיול פרוג'קט הרגיל V0.45b והוא לא מתחבר לי לשרתיםמה לעשות אולי תתנו לי פורטים אחרים אני יודע מה תעזרו לי \: בעעעע תודה מראש..!!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב, כל זמן מה אני מתנתק מכל הפורומים, מהאימייל וכל הדברים האחרים שדורשים התחברות. אני תמיד מסמן "זכור אותי" בהתחברות אבל זה לא עוזר. אני משמתמש ב-IE8 וזה לא היה ככה בהתחלה. האבטחה מוגדרת לי בינונית-גבוהה, הפרטיות מוגדרת בינונית. אני לא מוחק קוקיס (לא באופן מודע לפחות) בהיסטוריית הגלישה רשום לי שדפדפן שומר היסטוריית גלישה למשך 20 יום. אפילו ניסיתי להסיר את IE8 אבל הבנתי שאי אפשר להסיר את IE8 אם מותקן אצלי SP3 על ה-XP. האם מישהו מכיר דרך אחרת? בכל ההתחברויות המחשב זוכר את המשתמשים והסיסמאות(מופיעים ברשימה) אבל צריך להקליד אותם כל פעם מחדש. בפיירפוקס זה לא מתרחש. אני לא מעוניין לעבור לפיירפוקס מפני ש-IE8 מהיר יותר משמעותית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אז ככה עד אתמול השתמשתי במסנגר 8 לייב. פתאום ניסיתי להוסיף את ידידה שלי לרשימה והוא לא נותן לי... לא מאפשר לי ללחוץ על הכפתור בכלל של ההוספה. אני לוחץ עליו וכלום לא קורה. ואצלה אני מופיע ברשימה... נכנסתי למסנגר דרך אתר אינטרנט שמפעיל את המסנג'ר בג'אווה , ופתאום אני רואה שהיא כן ברשימה שלי... העפתי את המסנג'ר 8 והתקנתי 7.5. שם הכל עובד סבבה . פתחתי לעצמי מייל חד והעברתי את כל הרשימה.. עכשיו הבעיה: יש לי מייל חדש ורשימה חדשה. במסנגר 7.5 הכל עובד סבבה. כשאני נכנס למסנג'ר 8 זה לא עובד לי! נכנסתי ממחשב אחר וזה כן עובד. נכנסתי עם שם משתמש אחר והמסנגר 8 גם עובד! אז מה אני עושה??!!! הסרתי והתקנתי 20 פעם כבר וזה לא נותן לי להיכנס עם המשתמש החדש שלי במסנג'ר 8 במחשב שלי!!! יש שיטה ל…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום כולם. שאלתי היא האם יש בשוק תוכנות נוספות שמקליטות תוכנות משחקים או את המסך. (בוידאו כמובן) .. כדוגמא FRAPS .? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות שפה מעברית לאמגלית (או להיפך) באמצעות alt+shift כאשר אני נמצא בחלון של IE7. מצאתי שזה באג ידוע אבל חוץ מ- workaround שהוא Alt+ פעמיים shift לא מצאתי איך פותרים את הבעיה... האם מישהו יודע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום הורדתי שיפור מסויים למדיה פלייר 11 וזה סתם דופק לי הכל ואין לי מושג איך להעיף אותו משם!! ניסיתי הכל כבר אין לי מושג
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים אני רואה סוג של בהירות... איך אני מסדר את זה? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול אבל הוא בסרגל כלים יש לי X על הרמקול והוא רושם שלא מחובר רמקולים. מה לעשות זה דחוף?. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אין יותר מדי מקום בכותרת לפרט אז אני יסביר מה אני מחפש ... לצורך העניין יש לי במחשב קובץ MP3 שבמקור הוא בכלל היה WAV שהמירו אותו בעזרת איזושהיא תוכנה...(סתם דוגמא) אני צריך תוכנה שיכולה להגיד לי מה סוג הקובץ המקורי שהיה מלכתחילה ובנוסף שתגיד לי גם בעזרת איזה תוכנה ניתן לפתוח אותו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילו משחקי הplayoff של nba וכידוע בארצינו הקטנה אין ספקיות טלוויזיה נורמלית אז אין שידורים של המשחקים. רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה(או דרך)בה ניתן לראות בשידור חי את הערוצים האמרקנים TNT ו/או ABC ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-