תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את הקופון של HL2, מה שאמר שאני יכול להרודי את כל המשחקים (כמעט ) שמופיעים בSTEAM אז הורדתי את CS SOURCE - רק שהוא בכלל לא שאל אותי איפה להתקין את זה- ולא שם לי בכלל הפעלה של המשחק במחשב- כך שהדרך היחידה שאני יכול להפעיל את זה זה באמצעות הSTEAM- ז"א אני חייב להכנס לשם ומשם להפעיל את המשחק. וזה ממש מעצבן- ועוד יותר כשנגיד האינטרנט לא מחובר אז אני בכלל לא יכול לשחק? (עם CS זה פחות מפריע לי כי במילא זה משחק למולטי, אבל כשHL2 ייצא זה ממש יחרפן) מישהו יודע מה העניינים עם זה? אם אפש רלעשות משהו בנדון? כי זה לא הגיוני שזה עובד רק ככה.. (בבקשה בעלי הSTEAM ובעלי הקופונים- עזרתכם)
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי, תישמעו יש לי שתי חשבנות בGMAIL אחד הוא ב POP3 אבל אני רוצה כשאני יכנס לOutLook זה יקבל דואר גם מהחשבון הראשון וגם מה שיש לי עכשיו. בתודה Si-Nom.
-
שלום, יש לי דיסק DVD (לא סרט עם זכויות יוצרים אלא דיסק שיצר חבר) ואני רוצה להפוך את הסרט שעליו לסרט בפורמט DIVX/XVID במקום קבצי הVOB/IFO וכדומה שיש עליו. אתם מכירים תוכנה בשביל זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר חדש, והאינטרנט עובד מצוין, גם לגלוש, גם מיילים גם טורנט וכד'... אבל המסנג'ר לא מתחבר, האם זה בעיה כללית במסנג'ר או אצלי ברשת?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני לא חובב גדול של הכנסת דיסקים לCD-ROM אז חשבתי לעצמי היום האם זה חוקי לקחת את הדיסק המקורי ולהפוך אותו לISO ככה שאני יפעיל אותו דבר כונן וירטואלי..? למה אני רוצה לעשות את זה, הכונן שלי כבר ישן והוא לא צורב כמעט ולאחותי יש את הדיסקים של הסימס + כל החבילות הרחבה ואני משחק BF2 די בקביעות וכל פעםשאני מכניס את הדיסק שומעים את הכונן עובד כמו בולדוסר ואני שם לב לשריטות לאחר שאני מוציא את הדיסק מהכונן. ובנתיים אני לא כסף לכנון צורב חדש ואני גם לא רוצה להרוס את כל הכונן לגמרי. הוא עדין עובד ואני ישתמש בו מתי שאני באמת צריך. אז כל הרעיון הוא להפוך דיסקים לISO ולשחק איתם דרך הכונן הוירטואלי במקום להכניס את הדיסק לכונן. האם זה חוקי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי חברה כאשר אני רואה סרטונים באתרים כמו youtube אני לא שומע כלום, תוכלו לעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שידרגתי לפני כמה ימים לגרסה 0.42, והתחלתי לקבל הודעות בזו הלשון : יש למישהו מושג מה הקטע ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לסרבר על מנת שהתוכנה תתחיל לפעול. מופיעה לי הודעה: Error2250: server unavailable will try contacting server again in 60 minutes.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
בעבר סוני סיפקה עם מכשירי המינידיסק שלה את תוכנת openmg - jukebox, כיום היא מחלקת גם עם הדגמים היותר חדישים וגם עם הפחות חדישים ( כגון mzn510,mzn707) את תוכנת ה sonicstage. מישהו ניסה ויודע מה היתרונות של ה sonicstage לעומת ה jukebox?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שעות התנתקתי מהICQ. עכשיו כשאני רוצה להתחבר שוב אני לא מצליח, הוא נתקע לי ב- Loading Contact List... ניסיתי להתקין מחדש, להתקין גירסא אנגלית במקום עברית, כלום לא עזר מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי בעיה של תוכנות ריגול במחשב של אחותי. כל פעם כל מיני חלונות נפתחים. ADAWARE ו-SPYBOOT + אנטי וירוס לא ממש עזרו. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
זהו קטע אינסטרומנטלי מהופעה , אין לי דרך לקנות אותו ( או להוריד אותו באותה נימה ) , אז אני רוצה להקליט אותו למחשב ( במקום כל פעם להכניס את הdvd בשביל שיר אחד ) . כיצד אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני עומד לפני התקנה מחודשת למחשב שקיבלתי , זאת אומרת אני רוצה לפרמט את הדיסק ולהתקין וינדוס מחדש , האם יש תוכנה שתוכל לעזור לי עם : 1. רישום כל החומרה במחשב כדי שאוכל להוריד דריברים חדשים 2. האם יש תוכנה שיכולה לשמור על דיסק את כל הדריברים שכבר מותקנים כעת ? 3. במידה ויש תוכנות פשוטות אוטומטית שיכולות לעזור לי בתהליך זה אשמח לשמוע עליהם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק והוא קרס לי בקטע מסויים. לאחר מכן הסרתי, התקנתי מחדש ואותו דבר, באותו מקום הוא קרס. הסתכלתי ב"דוח השגיאות של ווינדוס" והוא אמר לי שהבעיה בקובץ C:\DOCUME~1\yan\LOCALS~1\Temp\7072_appcompat.txt שבספרייה temp. מישהו יכול לעזור? עריכה: עכשיו בדקתי שוב, ובכל פעם שאני נכנס הקובץ הבעייתי שגורם לקריסה משתנה. מה שכן, כל הקבצים האלה הם מאותה ספריית temp.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי אנטי וירוס nod32 במודול של amon רשום לי ב infected - 718330 ו cleaned רק 14762 איך זה יתכן?? יש לציין שכאשר אני עושה סריקה ידנית לא נימצאים שום קבצים נגועים.. לעזרתכם אודה.. סימון..[br]פורסם בתאריך: 19.04.2008 בשעה 01:32:23 הנה קובץ מצורף אשר מתאר איך ניראה אצלי המודול amon[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לשמוע שיר אני צריך לשנות לANY FILE בגלל שבמצב פתיחה הרגיל הוא לא מזהה כלום... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
משהו בסגנון הזה: http://www.projectseven.com/products/menusystems/pmm/ אבל חינמי.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. חשבתי להתקין את התוכנה אבל יש לי כמה שאלות לפי כן: 1. האם יש אפשרות לקנות טלפון אלחוטי שרק הוא יצלצל כאשר מישהו עם התוכנה הנ"ל מצלצל אלי? 2. האם גם השיחות לחו"ל למישהו שיש לו את התוכנה הן בחינם? 3. האם צריך ראוטר או שיש טלפונים אלחוטים שמתחברים למודם? 4. מישהו יכול להמליץ לי על טלפון אלחוטי לSKYPE? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קטעי פלאש שמעולם לא עבדו לי בפיירפוקס, באקספלורר (בו הם תמיד עובדים), אך מסיבה מסומימת, מהיום בצהריים כל פעם שאני נכנס נגיד לוחץ play באסקפלורר אני עובר ישר באותו דף לפיירפוקס, שם הוידאו לא עובד. (באתר של קשת ארץ נהדרת\ כל השאר) תודה לעוזרים! :]
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת: כאשר אני מתקין את התוכנה הנ''ל אחרי פירמוט וממשיך להתקין תוכנות אחריו. האם ברגע שאני רוצה לבצע שיחזור הוא מוחק לי לגמרי (כולל קבל dll) את ההתקנות עד למועד שיחזור שבחרתי. כך שלמעשה אין צורך יותר בפירמוט?!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כאשר אני פותח חלון אקסל הוא לא מראה לי את הסרגל כלים של קובץ, כלים.... מה לדעתכם הבעיה.?
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה acronis disk director ואני רוצה למחוק מחיצה ושהשטח שלה יעבור למחיצה אחרת. ניסיתי בכמה דרכים וראיתי שנשאר בסוף unallocated space איך נפטרים מזה?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המקשים של המקלדת במשחקים,שאני לוחץ על w או s הם נתקעים כל כמה שניות ואז צריך ללחוץ שוב מה בעיה?! שאלתי בציוד היקפי ואמרו לי שצריך לשאול פה מה הבעיה!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-