תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
למי שיצא לו להשתמש, התוכנה מסתדרת טוב עם עברית? (בGMAIL השורות מתבלגנות בגלל שילוב של אנגלית וערית, הניקוד לא במקום וכו,) וניתן לסנכרן אותה עם GMAIL?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קטעי פלאש שמעולם לא עבדו לי בפיירפוקס, באקספלורר (בו הם תמיד עובדים), אך מסיבה מסומימת, מהיום בצהריים כל פעם שאני נכנס נגיד לוחץ play באסקפלורר אני עובר ישר באותו דף לפיירפוקס, שם הוידאו לא עובד. (באתר של קשת ארץ נהדרת\ כל השאר) תודה לעוזרים! :]
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה ב-norton ghost גירסאות 9 ו 10 שתיהם לא מזהים לי את הכוננים בתור צורבים וכך אני לא יכול לגבות ישר לDVD ,התוכנה מזהה את הכוננים בתור כונני read only תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר את המיקרפון של האוזניות או המיקרופון הרגיל ואני לא מצליח ניסיתי הכול.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ גדול(4.5gb) דרך קישור מאתר והאימיול לא קולט אותו כאשר את כל הקבצים האחרים הוא קולט ללא בעיה והקישור תקין בוודאות. האם יכול להיות שיש הגבלה לגודל הקובץ באימיול?ואם כן איך משנים את ההגדרה?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני ואחי עשינו רשת המופעלת דרך ראוטר וכרטיס רשת בנייד, ומהירות האינטרנט היא 1.5, שמתי לב שבזמן האחרון מאז התקנו את הרשת, האינרנט נהיה איטי, וכשאני נכנס לאימיול ומנסה להתחבר לשרת כלשהו, זה רושם לי את זה : 09/05/2008 01:21:58: אזהרה Razorback 3.1 (193.138.205.25:5000) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. 09/05/2008 01:21:59: LowID -- Trying Again (attempts 1" תודה מראש לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי את הפיירוול וגם את האנטיווירוס...ושאר התוכנה של מאחה הדיסק נראת לי כבר כמיותרת.... מהבחינה הזאת שאני חושב שזה מעט לי את המחשב....מה אתם אומרים כדאי להוריד אותה??? והאם זה ישפיע על המחשב???... תומר בכר
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני הורדתי את ה-Partition Magic גיסאת דמו ולא הצלחתי לשנות פורמט כונן, אפשר לשנות את זה בוינדוס או משהו? +אני רוצה להגדיל את נפח הכונן כי יש לי 100GB שלא בשימוש...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אני חייב תוכנה לשחזר את הקבצים הקודמים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר את כל המידע הנוכחי בoutlook שלי(כל הדואר,תיקיות וכו') לoutlook במחשב החדש שלי? אם כן,איך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ההודעה התחילה לקפוץ מלפני שבועיים... הורדתי כל תוכנה אפשרית של אנטי ספיווארים וכל הדברים האלה.. (מצטער אני כנראה די בור בכל העסק...) ואני לא מסוגל להעלים אותה... הסריקה של התוכנות גם לא מוצאות שום דבר ואומרות שהכל תקין... בין היתר.. לא יודע אם בגלל זה או בגלל משהו אחר שגם כנראה יושב לי על המחשב מהירות הגלישה איטית יותר ממה שהיתה... תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח דף עם סרט כמו בוואללה חדשות הוא מוציא לי הודעת שגיאה וקורס יש לי את כל העדכונים של הווינדוס sp3 וכרגע אני עם מדיהפלייר 9 ניסיתי גם את 11 אבל הבעיה נשארה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שוטטתי לי במחשב, ונתקלתי בתיקיה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report, שם יושבים להם קבצי ה-LOG של ה-AV שלי - Kaspersky. משום מה אלו לא קבצים קטנים כלכך... יש מה לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חבר שלי מחק חומר חשוב מאוד מההארדיסק שלו! עכשיו איך קוראים לתוכנה שמראה את כל החומר שמחקת ולא כתבת עליו מחדש?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים אני רואה סוג של בהירות... איך אני מסדר את זה? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אתמול התחלתי להשתמש בזה וזה נראה דיי טוב.. השאלה שלי היא איך אפשר לשנות גודל של מודל שהורדתי.. הורדתי מודל של מקלדת וזה קטן מאוד ולא מתאים לשולחן ??? עריכה: הצלחתי..
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.faqil.com/guides/amp.html כלי להתקנת קבצי air http://www.faqil.com/guides/ar.html
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל המהותי בין Vista Home edition לבין Vista Home premium? שאלה נוספת היא : האם עדיף לי לקחת premium אם אני עובד הרבה עם פוטושופ ואוטוקד או שזה לא משנה? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
דרושה תוכנת שדרוג ממערכת הפעלה ישנה לאקס-פי. דיסק ומדבקה ו/או רישיון. עמוס. 0505790621. Atgg10@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב dvd ואני רוצה לצרוב סרט שיש לי על המחשב לנגן ה dvd שלי בסלון. חיפשתי בנרו 6 את האפשרות לצרוב סרט בפורמט dvd אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה נמצאת האפשרות הזאת בנרו? ואם אין את האפשרות בנרו, אז על איזה תוכנה חינמית או בתשלום אתם ממליצים לי להשתמש שתוכל לצרוב סרט בפורמט dvd? תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב-לוח אם אינטל dq965gf 3 גיגה בעיה 1. אין קול, רשום כי אין התקן שמע. מה ניתן לעשות? בעיה 2. הארד דיסק sata ,המחשב אינו מזהה אותו,מה ניתן לעשות ? תודה . אהוד
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני לא מעוניין באקרובט רידר , יש משהו אחר , קל יותר מבחינת משאבים?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לאחר שראיתי שהעבירו נושא כזה לפורום תוכנה פתחתי את הדיון שלי פה אז ככה יש לי וידאו LG EC-490W ולאחרונה קניתי כבל להמרת סרטים מוידאו או כל מקלט דיגיטלי לפי מה שאמרו באתר שקניתי ממנו הכבל מתחבר ל usb במחשב בצד שני יש לו חיבור צהוב\לבן\אדום\s-video מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך לחבר את הכבל הזה ? איך לגרום לזה לעבוד ? ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-