תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
העניין הוא כזה: כאשר אני פותח סצנה חדשה אני רואה את הצירים ואת האובייקט רק כאשר אני מקרב מאוד את ה-view וכאשר אני מתרחק מעט - הציר מתחיל להיעלם בהדרגה, כאילו הכל מוסתר ע"י שדה בלתי נראה כלשהו... ניסיתי שינויים של מליון הגדרות ב-prefrences וב - display בנוסף עשיתי repair להתקנה וכלום לא הולך... למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
תוכנה הכי קלה והכי פשוטה... + אולי איזה מדריך שימוש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי G5 ויש לו אפשרות לזוז עם הגלגלת שמאלה וימינה, אף פעם לא ניצלתי את האפשרות הזאת. איך אפשר להגדיר שהזזת הגלגלת שמאלה או ימינה תעביר לשוניות?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על microsoft office 2007 אני משתמש בוורד ואני רוצה להזיז תמונה אבל אני לא מצליח לעשות פריסה ב"צמוד" איך עושים את זה בוורד 2007 ב 2003 פשוט הייתי עושה מקשה ימני ובהגדרות תמונה בוחר בצמוד עריכה : לא חשוב הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אני חייב תוכנה לשחזר את הקבצים הקודמים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה עד אתמול השתמשתי במסנגר 8 לייב. פתאום ניסיתי להוסיף את ידידה שלי לרשימה והוא לא נותן לי... לא מאפשר לי ללחוץ על הכפתור בכלל של ההוספה. אני לוחץ עליו וכלום לא קורה. ואצלה אני מופיע ברשימה... נכנסתי למסנגר דרך אתר אינטרנט שמפעיל את המסנג'ר בג'אווה , ופתאום אני רואה שהיא כן ברשימה שלי... העפתי את המסנג'ר 8 והתקנתי 7.5. שם הכל עובד סבבה . פתחתי לעצמי מייל חד והעברתי את כל הרשימה.. עכשיו הבעיה: יש לי מייל חדש ורשימה חדשה. במסנגר 7.5 הכל עובד סבבה. כשאני נכנס למסנג'ר 8 זה לא עובד לי! נכנסתי ממחשב אחר וזה כן עובד. נכנסתי עם שם משתמש אחר והמסנגר 8 גם עובד! אז מה אני עושה??!!! הסרתי והתקנתי 20 פעם כבר וזה לא נותן לי להיכנס עם המשתמש החדש שלי במסנג'ר 8 במחשב שלי!!! יש שיטה ל…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום הורדתי שיפור מסויים למדיה פלייר 11 וזה סתם דופק לי הכל ואין לי מושג איך להעיף אותו משם!! ניסיתי הכל כבר אין לי מושג
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? היה נורטון וזה היה חרא.. כבד ולא עושה כלום. אני מחפש אחד חדש. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול אבל הוא בסרגל כלים יש לי X על הרמקול והוא רושם שלא מחובר רמקולים. מה לעשות זה דחוף?. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
-
שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל המהותי בין Vista Home edition לבין Vista Home premium? שאלה נוספת היא : האם עדיף לי לקחת premium אם אני עובד הרבה עם פוטושופ ואוטוקד או שזה לא משנה? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אם כן אשמח לדעת איך תודה, yosside
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני צריך לעלות סירטון בגודל של 2 MB 640X480 זמן 3 דקות העלתי לYoutube אבל רואים את הכתוביות גרוע. יש איזה אתר אחר ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של HP עם כ. מסך intel extreme graphics 2 ורציתי למצוא תוכנה שתציג לי את הסרטים במצב של full screen דרך ה- S-Video ע"י סינכרון מלא לטלויזיה. לא הצלחתי באתר החב' למצוא אולי ישנה תוכנה אחרת לזה ?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. אני מחפש דרך שכל השירים שנמצאתי תחת אותו אומן, או אותו אלבום באופן אוטומתי יקבלו תמונה זהה. כלומר שאני לא אצטרך לעשות את זה באופן ידני. זה נקרא תחת האיטונס כ Artwork. תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב-לוח אם אינטל dq965gf 3 גיגה בעיה 1. אין קול, רשום כי אין התקן שמע. מה ניתן לעשות? בעיה 2. הארד דיסק sata ,המחשב אינו מזהה אותו,מה ניתן לעשות ? תודה . אהוד
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי TLN-Bittorrent 4.0 , 2 מחשבים עם רשת, ו2 קווי אנטרנט. במיקרה יצא שעל שני המחשבים יורד אותו טורנט. עכשיו הטורנט עצמו גדול מאוד ובשביל לחסוך זמן רציתי לדעת אם במקום סתם למחוק טורנט אחד אפשר לאחד את כל החלקים מ2 הטורנטים לטורנט אחד. (יש הרבה חלקים בטורנט הראשון שלא ירדו בטורנט השני ולהפך) ובכך לחסוך זמן הורדה יקר. נכנסתי דרך וינדוס לתקייה איפה שהקבצים, אבל לפי וינדוס הגודל שלהם הולך לפי השם שלהם, ולא לפי מה שהביטורנט מראה לי. מישהו יודע איך אפשר לאחד את שני הטורנטים לאחד, אם בכלל? אודה אם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
של חברת Tenebril Incorporated. האם היא תוכנה איכותית או סתם תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי אתמול את המשחק נייד פור ספייד הדמו דרך אגב משחק פיצוץ אבל זה לא קשור לפה ולפני שהורדתי אותו נסתי להוריד אותו מכול מיני מקורות ואחד מהם הוריד לי איזה קובץ אבל בוא היה איטי והפסקתי אותו ופתאום הוא מופיע לי במחיצה של c והוא לא רוצה להמחק אין הקובת לא נמחק משום מה מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קיבלתי שגיאות מוזרות והרצתי את התוכנה REG והיא גילתה 300 שגיאות התקנתי אותה והיא מחקה אותם השאלה אם זה עושה באמת משהו ? או שזה סתם ? רשום 0 בעיות אחרי הניקוי . מה זה בכלל רגסטרי ?
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על מקסטון, ואולי מבינכם המשתמשים שם לב לתופעה שקיצור המקשים ALT + SHIFT (המעבר לאנגלית/עברית) אינו עובד כראוי או שהוא לא מחליף כלל או אחרי כמה פעמים של לחיצות הוא מצליח... המקלדת שלי תקינה, בדקתי 2 מקלדות ליתר ביטחון. וגם בשאר היישומים האחרים זה עובד פיקס. למה זה ? מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול להאיץ קצת את המחשב. מצבו מדרדר... הוא נהיה איטי (לעיתים בפעולות פשוטות מאוד). ה CPU מראה קפיצות בין 4% ל 30% וכן הורדתי את כל התוכנות ב MSCONFIG שאני יודע עליהן... אם יש לכם עוד הצעות, או שתרצו שאני אצלם תמונת מסך של משהו תגידו... אני מחכה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-