עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by חן מ,

היי לכולם האם יש תוכנה טובה שמאפשרת לשמוע שיר מיוטיוב,ואז הורדתו באופן אוטומאטי אל המחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by ozba77,

שלום, יש אתר עם הרבה מאוד תמונות, ואני רוצה לשמור את התמונות על המחשב. שמעתי שיש תוכנות שיודעות להוריד את האתר כולו למחשב. מישהו מכיר תוכנה כזו ? תודה

• 2 תגובות
    • 7k צפיות
  3. Started by surfface,

אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אודה לסיועכם בהמלצה על תוכנה להורדת/שמירת סרטוני פלאש ואחרים מהאינטרנט , לדוגמא מ-youtube

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. ב-Windows XP Pro יש מודול שנקרא Remore Desktop שמאפשר להתחבר למחשב ה-host המריץ Windows XP Pro מכל מיני clients המריצים סוגים שונים של Windows, החל מ-Win98. הלקוח רואה את המסך כאילו עשה log in במחשב ה-host עצמו. למרבה הצער ל-Windows XP home אין את המודול הזה והוא ינו יכול לשמש host באותה צורה. המטרה שלי היא להתחבר מהרשת הפנימית ולא דרך אתרי אינטרנט שונים המאפשרים משהו דומה. פעם היתה תוכנה של סימנטק, PCAnyWhere שעשתה משהו דומה דרך טלפון או אינטרנט. אני מחפש תוכנה חליפית, רצוי חינמית, המאפשרת זאת דרך ה-intranet. תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by huber,

הי. בעבר כשהשתמשתי ב XP נעזרתי בתוכנה בשם WINWALL להחלפה יזומה של הרקע (כשניתן היה לבחור בכל הפעלה מחדש, או בכל זמן קצוב מראש). אני רוצה שוב את האופציה הזו אך שמי לב שהפסיקו לעדכן את התוכנה ב 2005: http://www.freewebs.com/yue_hong/Winwall/index.htm יש למישהו רעיון לתוכנה דומה שעובדת בויסטה היטב - תוכנה שהוא מכיר וניסה כבר?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני מבקש אם מישהו מכם מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוח קבצים בין משתמשים (לא תוכנת שיתוף) אלא תוכנה כמו שבאיי סי קיו יש שליחת קבצים רק שזה לא תמיד עובד שם, אז אני מבקש תוכנה שנגיד לי יש כמה פרטים (שמלאתי) ואני מוצא משתמש אחר ואז אנחשנו יכולים לשלוח קבצים אחד לשני. מקווה להבנה תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. האם יש כזאת תוכנה שבה אני קובע את הרקעים שהתחלפו וכל כמה זמן הם יתחלפו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מישהו מכיר ? חיפשתי בפורום ובגוגל ולא מצאתי . תודה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by naoriko,

יש לי סרטים ותרגום בנפרד אני רוצה לחבר בנייהם שיהיו מחוברים לתמיד אבל אין לי תוכנה אני צריך שמות של תוכנות שמחברות תרגום לסרט תודה לכל מי שמגיב

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by Asaf.Y,

מחפש תוכנה להכנת באנרים המיועדים לפירסומות..? יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by .nimiking.,

אני מחפש תוכנה שיכולה לצלם סרט במחשב. אם אתם נותנים תוכנה אז גם הסבר איך להשתמש בה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 104952,

שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להכנת עתיפות לדיסקים ( חינמית ) ? חשוב שתיהיה הכי נוחה לשימוש שיש ולא כבדה , ושיהיה אפשר להכניס תמונות חיצוניות לעטיפה. תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by lmlm,

אני צריך אחת כזאת . יש למשהו? ואם אפשר גם מ AVI ל MP3. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by blanco,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר מקובץ של power point ל Avi כולל הנפשות . בקיצור אני מחפש דרך להמיר מצגת לקובץ ווידאו אבל כולל ההנפשות שיש במצגת . תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, אני מחפש תוכנה מהירה ונוחה שתכווץ לי תגודל של כמה קטעים שאני רוצה לעלות ל youtube ..זה 57.6 מגה ל 3 דקות (19.2 לדקה) ב avi..ואין לי שום בעיה שאיכות תהרס והכל..ולא משנה לי הפורמט העיקר שהאתר יקרה וכל נגן וידאיו נפוץ (כמו מדיה פלייר , ווינמפ..)אז אם יש משו שמכווץ טוב (כדי לחסוך בזמן הupload) אשמח לשמוע.. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by at,

מחפש תוכנה להמרנ וצריבה של DIVX , XVID וכד' לפורמט DVD רגיל. עדיפות לתוכנה אחת שתעשה הכל מעדיף שתוכל להוסיף כתוביות בעברית לסרט עדיף ולא חובה שתוכל להמיר כמה קבצים ל DVD אחד. {עוד אופציה נחמדה אבל לא הכרחיות זה שתכבה את מחשב בתום התהליך} ראיתי שיש את nero vision או משהו כזה איך היא?באיזה חבילה של nero היא באה? איך התוכנה הזאת ? http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=25175&archive=&ttitle=המרת_סרטים_לדי-וי-די_2.0.11_/_ConvertXto<b>DVD</b>_v2.0.11 שמעתי על Avi 2 Dvd , איך היא ? האם היא רק מ VCD ל DVD או בכלל לקבצים של DIVX? שאלות אחרות שקשורות לנושא: 1. האם יש פורמטים ואיכויות שונות שניתן לצרוב בהן את…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by at,

שוקל לעבור לתוכנת דואר של THUNDERBIRD (בעיקר בגלל שיש גירסת portable) האם יש גם שם קובץ שמכיל את הודעות (כמו ה PST של ה OUTLOOK)? האם יש תוכנת המרה של קובץ PST לזה של ה THUNDERBIRD (כולל הפרדת הספריות)? ובמקרה שאתחרט, יש גם תוכנה שממירה הפוך מה THUNDERBIRD ל PST? לסיום אני משער שבעברית יש תמיכה נכון? תודה לעונים, טל

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by D-M-X,

מישהו מכיר תוכנה כזאת? (בבקשה אל תגידו לי לחפש כי חיפשתי כבר ולא מצאתי פה...)

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by arik100,

אהלן אשמח לתוכנה שממירה פורמט של MP4 לMP3 בחינם אני מכיר HANDBRAKE אבל היא ממירה רק וידאו לוידאו... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by huber,

לאחרונה אני מחפש דברים ברשת להזמנה מארה"ב די הרבה... יש איזושהי תוכנה שבה אוכל להקיש סכום מסוים והיא בעצמה תשאב את שער הדולר הנוכחי מהרשת ותמיר לש"ח?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום רב לכולם. אני מחפש תוכנה להמרה של מוזיקה מדיסק אודיו וגם מקבצי אימג' בפורמטים שונים (APE, FLAC AAC, ACC,WAVE וכו') לפורמטים שונים (לרוב MP3). שתעשה זאת באיכות טובה וגם תהיה אפשרות לבחור בין איכות שונה וגם בין מצבי Stereo, Mono וכו'. רצוי מאוד שתאפשר גם ישירות כתיבת Tags info כמו Artist, Albom וכו'. לפניכן השתמשתי בשביל המרה בתוכנת צריבה Nero8 באפשרות Extract Audio, אבל כשעברתי ל-Nero9 היכולות בכירה בתוכנה נהיו קטנות יותר וגם איכות ההמרה נמוך יותר (לא יודעה למה הם עשו זאת). לכן אני מחפש תוכנה חדשה תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. אני מנחש שכבר חרשו את הנושא אז בבקשה תנו קישור להודעה אחרת

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by Zadu,

שלום, יש לי תיקייה עם 541 קבצי תמונה בפורמט BMP ואני רוצה להפוך את כולם לJPEG (כמובן לא לעבור אחד אחד כי זה יקח שעות). איזה תוכנה חינמית יכולה לעשות את זה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by kobibo,

שמעתי שישנה תוכנה קטנה וחינמית היודעת להמיר קבצי DIVX לפורמט של DVD והיא יודעת לעשות את זה דיי טוב . אודה לעזרה מהיכן ניתן להשיג אותה ? ( הזכירו אותה גם בתוכנית זומביט ).

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים