עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roky,

לפני הבעיה שלי ,איני בטוח אם אני במקום המתאים בקשר לנושא העיתי אז אם אני צודק בבקשה תפנו אותי למתאים רציתי לדעת מאיפה(להוריד) ואיך (להתכין ) כותרות (תרגום) לסרטים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך DVD לDIVX או כל פורמט איכותי אחר

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת?? אני צריך את השם דחוף!!!!! תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם. פעם הייתי חבר קבוע בפורום הזה אבל עם הזמן נהייתי עסוק ולא מצאתי זמן להיות חבר בקהילה. לאחרונה אני מחפש המון זמן תוכנה ואני לא מוצא. היום פתאום נזכרתי שאולי פה (איפה שנמצאים האנשים שמבינים בתחום) אני ימצא מישהו שיוכל לעזור לי למצוא אותה. מה שאני מחפש בדיוק זה תוכנה שתוכל להעתיק לי דיסקים למחשב למרות שיש בדיסקים שריטות. אני יודע שזה לא הגיוני, אבל מה שאני מחפש זו אפשרות להעתיק את הקבצים לדיסק הקשיח למרות שחלקם לא ניתן לקריאה. את החלק התקין של הקובץ אני רוצה להוציא מהדיסק ואת החלק הבלתי תקין אין לי בעיה שהוא יועתק כנתונים חסרי משמעות. את מה שאני רוצה לעשות לא ניתן לעשות בלי תוכנה מיוחדת שכן בהעתקה רגילה אם יש בעיה בקריאה של קבצים מהדיסק אז כל ההעתקה נפסקת. יש מיש…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. MODS, אני לא יודע אם מותר או אסור אבל ראיתי כמה THREADS שעוסקים בתוכנות P2P. אז ככה, עזבו אתכם מ-EMULE KAZZA IMESH WINMX וכו'... לפחות אם אתם רוצים פרקים של סדרות או סרטים. תתחילו פה: http://bitconjurer.org/BitTorrent בשביל התוכנה עצמה (חינמית לחלוטין). תמשיכו פה בשביל הפרקים/סרטים וכו': http://205.158.61.205 http://wwww.hotfire.net בערוצי IRC (פשוט תעשו חיפוש ערוצים עם המילה TORRENT) והכי חשוב פה: www.google.com חפשו BITTORRENT ותמצאו הרבה...... דוגמא לכדאיות: פרק של BUFFY ששודר בארצות הברית היום נמצא אצלי כבר כמה שעות.... כנ"ל לגבי חברים ER וכל סדרה אחרת... תהנו.

6. Started by yoniby,

ככה, יש לי איזו תוכנה לעיוות קול ורציתי לעצבן חבר, זכרתי שפעם לפני כמה שנים (לפני האי די אס אל...) חבר שלי היה מתקשר מהמחשב.... יש לי מיקרופון... רציתי לדעת אם זה אפשרי אם אי די אס אל, ואם כן אם איזו תוכנה... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SUBX2,

מישהוא מוכן לתת לי שמות של תוכנות שמצרפות לסרט תרגום והופכת אותו לקבוע על הסרט

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. קודם כל נתחיל במפרט של המחשב: כרטיס המסך עליו מדובר: AsusTek Geforce2 Gts V7700Pro Deluxe 64MB Agp *4 הלוח אם עליו מדובר הוא: ASUS A7V-E SOCKET A המעבד הוא: AMD ATHLON 1400 MHZ מערכת ההפעלה היא: WINDOWS XP PRO SP1 עד היום השתמשתי בדרייברים של NVIDIA ולאחרונה החלטתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של אסוס כי סיפרו לי שזה עדיף. נוסף לכך התקנתי גם תוכנה בשם SMART DOCTOR 2, והתוכנה רושמת את הבעיה הבאה: "Your VGA card vlotage 1.5 is out of safe bound. Motherboard dosen't supply with reliable 1.5 vlotage. please contact with motherboard manufacturer". הטמפ' של הצ'יפ של הכרטיס מסך היא כ46 מעלות בחורף ולא ראיתי שינוי משמעותי מהחודשים הראשונים שקניתי את הכרטיס. הבעיה הזאת כנראה לא היית…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. משהו יודע ? אם כן תוכלו לעזור לי ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by itaysk,

ICQ2003PRO על WINXPPRO מה הבעייה? חרשתי על האפשרויות

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by nforce,

חוץ מ- Trilian ? ל- Windows ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. (כמעט כל פעם) שאני מגיב בפורום ההודעה אכן נכנסת אבל הרבה מאד פעמים האקספלורר קורס... וזה התחיל רק בזמן האחרון ורק בפורום הזה. מי מה מו?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. קבצי קו לפלאפונים תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by benor,

לפעמים שאני מוריד קבצים במירק אז ההורדה לא מצליחה וזה רושם לי Dcc Pending אתם יודעים מה זה אומר? והאם אפשר לעשות משהו עם זה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=352627 יהיה אפשר לעקוף את זה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by edoson,

אני משתמש בDVDX כדי להמיר DVD לAVI, השאלה היא מהם ההגדרות הטובות ביותר מביחנת רזולוציה וFPS, כך שסרט של שעה ו50 דקות יקודד ל895MB. כמעט בכל הגדרה שניסיתי הסרט יוצא יותר מ-1GB. כמו כן, מה קובע את רוחב בסרט על המסך, הFPS או הרזולוציה?? וגם כאשר בוחרים במקודד של DIVX, מה הKBPS המומלץ? בקיצור ההגדרות המומלצות ביותר לדעתכם לקבלת סרט באיכות כמה שיותר טובה שלא עובר את ה900MB.

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by MetalB,

הורדתי סרט שאמור גם להיות בו קול כמובן... משום מה אני רואה רק תמונה ואין קול!! בטוח חסר לי איזה codec אבל אני לא מבין איזה התקנתי divx הכי חדש וגם את הישן יותר מה עוד יכול להיות חסר לי ???

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by smalery,

שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנה "Panasonic MPEG Encoder", שכשאני מתחיל לקודד סרט, לאחר קידוד של 24MB (כאשר הקובץ החדש מגיע לגודל הנ"ל), התוכנה רושמת את ההודעה הבאה: Video Data Rate or VBV Buffer Size Is Too Small והקידוד נפסק. למישהו יש מושג מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by holly man,

לא יודע איך משתמשים באמיול ושמעתי שהיא תוכנה טובה להורדת משחקי קונסולות!! ;D מבקש עזרה בבקשה!! :'( אם אפשר אני מחפש מדריך לאמיול!!! ??? תודה מקרב לב ושבוע טוב!!! :smoke:

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  20. זו תוכנה מצויינת עושה את כל מה שסנדרה עושה אך ביתר קלות ומהירות AIDA 32

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by Peri228,

אני מחפש תוכנה ליצירת קטלוגים ... מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מסמן כל קובץ EXE או ACE או RAR תמיד רואים את מספר הגודל שלו בסטטוס בר למטה, ומשום מה את קובצי WINZIP לא רואים, האם יש פיתרון לזה (חוץ מלחיצה ימנית בעכבר לאפשרויות) ?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by dino,

מהכותרת הבנתם בטח איזה תוכנות עושות את הבעיה, אני מנסה להתקין Norton PersonalFirewall גם 2002 וגם 2003 ויש בעיה, באמצע ההתקנה הוא מעלים את החלון ולא רואים אותו יותר, אחרי שעושים ריסט למחשב לאחר ההתקנה התוכנה לא מגינה אוטומטית על המחשב ואי אפשר לשנות את זה {ניסיתי}, והיא יוצאת הרבה פעמים שאני בתוך התוכנה מעצמה, בקיצר יש בלאגן, יש לי Microsoft Windows 2000Pro + Windows 2000 Service Pack 3, אותו דבר קורה לי גם עם ה-ZoneAlarmPro, ממש מעצבן, אני לא יכול להתקין שום תוכנת הגנה. אז מהר זה דחוף, תעזרו לי כל מי שיודע. תודה מראש, מתן.

24. Started by i.k,

יש לי בעיה עם הורדת משחקים ב-emule אני מנסה כול הזמן להוריד משחקים או דברים אחרים ולא מצליח תסבירו לי בבקשה איך מורידים משם ואיזה אופציות צריך לשנות בתוכנה כדי להוריד אני כרגע מישתמש עם emule ver 0.26d

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו אני מתחבר לאיזשהו פאב ftp מסוים והוא אומר לי את ההודעה הזאות WinSock 2.0 Connecting to ***** Connected to *******Port 314 220 Serv-U FTP Server v3.0 for WinSock ready... USER pnw 331 User name okay, need password. PASS (hidden) 530 Not logged in. Connection failed Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1 מה זה אומר כי אתמול הצלחתי להתחבר לפאב הזה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.