עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sweet_Tooth,

יש לי קטע וידיאו של 25FPS ויש לי בנפרד את האודיו שלו ב 23.975 FPS אז איך אני יכול להתאים את שניהם זה לזה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by asilic,

הי הימרתי 2 קבצי DIVX ל 2 קבצי MPEG2 בעזרת התוכנה VIRTUALDUB וצירפתי תרגום בעברית עכשיו קבלתי 2 קבצי MPEG2 שכל אחד שוקל כ 1.2 גיגה אני רוצה לחבר את הקבצים ואח"כ לחתוך אותם ל 3 דיסקים בנפח של 800 מגה כל אחד פה מתעוררת הבעיה כאשר אני מחבר את הקובץ בעזרת TMPGENC אני מקבל קובץ של כ 2.4 גיגה אבל שאני מנסה להריץ את הסרט לסופו אני לא מצליח הוא מגיע על לחצי בערך וכל הזמן הBAR זז קצת ולא מאפשר לי להגיע לסופו ולכן אני לא מצליח לחתוך את הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה CANNOT READ FROM THE INPUT FILE בתוכנה BBMPG מבקש את עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  3. אני ממש לא מבין בתוכנות האלא אני צריך אחת טובה וקלה להפעלה... תודה מראש לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by yoss,

מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני מחפש תוכנת CAPTURE נוחה לצפייה בווידאו מתוך כניסת הCOMPOSITE. אני לא מחפש תוכנה לקידוד או לדברים בסגנון VIRTUAL DUB אלא משהו שאפשר בקלות לצפות איתו בFULL SCREEN בלי הגבלת דקות או דברים דומים. חרשתי הרבה בכל מיני DNLD.COM וTUCOWS אבל כולם לא פועלים או לא כל המסך או עם הגבלת זמן

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. מחפש תוכנה רצינית לוועידות במחשב (וידאו + סאונד) יענו כמו נטמיטינג - רק תוכנה יותר רצינית ובעלת אפשרות לניהול כל החברים בה שתראה מי מחובר + ליצור ועידות + ישלוט במי שמחובר וכו' .

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by aaabbbcccddd,

תוכנה זו מבית חברת extensis מיועדת לניהול פונטים אשמח לדעת כיצד משתמשים בה ??? ומושכים ממנה פונטים לתוכנות גרפיקה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by miim17,

מידע על המערכת ועל מצב הרשת?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by WarMachine,

אוקיי יש לי את ההרקולס והוא מעודכן לדרייברים הכי חדשים שיש,SP1 של אקספי,בקיצור כל מה שצריך. עכשיו אני התקנתי את תוכנת Atomix mp3 וכשאני מנסה להפעיל אותה אז הווינדוס מראה חלון של פעולה לא חוקית ואני חייב לסגור אותה,היא אפילו לא נפתחת יש רק את הסמל שלה ויש שגיאה,אין לי מושגגגג למה זה קורה . בקשר לתוכנה השנייה היותר חשובה ומשמעותית והיא Alcatech.BPM-Studio.Professional.v4.603. אני מתקין את התוכנה הזאתי וכשאני לוחץ על קובץ הEXE השגיאה הבאה מתרחשת: הנה שתי התוכנות לא היו מותקנות אצלי לפני עדכון הדרייברים של הכרטיס קול כך שאני לא יכול לדעת אם זו בעיה בדרייברים או לא... אנא עזרו לי. נ.ב: לא ידעתי אם התראד מתאים לפורום תוכנות או לפורום הזה,אז אם טעיתי מודר העבר לאן שצריך.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. הורדתי סרט הוא אמריקאי אבל תירגמו אותו מילולית לרוסית ( נו - זה התרגום הזה שגבר אחד אומר ברוסית את כל מה שהשחקינים אומרי באנגלית ) הקטע הוא שאני שומע ברקע את האנגלית ועליה את התרגום האם יש תוכנה שתוריד את התרגום הרוסי כדי שאני אוכל לשמוע אך ורק את האנגלית ?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by EagleX2,

שלום הורדתי את השרת אפצ'י האחרון שיצא ויש לי בעיה! אני פשוט לא יודע איך מגדירים אתר ואיך מפעילים את השרת בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. ברשותי מצלמת WebCam אשר אני משתמש בה ליצירת סרטונים ותמונות. בכל התוכנות שראיתי עד כה מוצג הוידאו המוקלט על המסך תוך כדי ההקלטה. מה שאני מחפש זו תוכנה שתקליט את הוידאו בלי להציג אותו על המסך, כלומר שתקליט ברקע. תודה וערב טוב. עריכה:כל הודעה שלא תיהיה קשורה לנושא תימחק!כל בעיה שיש למישהו בקשר לדיון שיפנה אלי לפרטי.אני מזהיר מראש בתודה KoDkOd

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by jj516,

אנשים יש לי שאלה, איך אני מציג מונה שמתחיל ב 1 ומסתיים ב 100 ואיך אני שולט במהירות העלייה של המונה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

בדקתי בWCPU והוא לא מראה לי את מהירות הזיכרון - האם זה נורמלי - יש לי DDR333

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by G1,

ברשימת שירים שאמורים להיות רשומים בעברית ה-winamp 3 מראה ג'יבריש. איך מסדרים את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  16. חברים שלי שלחו לי לאיי סי קיו החדש שלי אנשים ולא קיבלתי אותם כנראה בגלל שמשהו בהגדרות שלי לא טוב. בבקשה למי שיש ידע בנושא יתבקש לעזור לי. תודה מראש "SHUTGUN".

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by berner,

חברים שלום אני צריך הדרכה/מדריך לעבוד עם התוכנהPARTTION MAGICE7/8 בשיטה של STEP BY STEP בברכה :bash:

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by EagleX2,

אוקיי שלום אני יודע שזה לא המקום אבל כיוון שאין כאן פורום בוני אתרים אז אני ישאל את שאלתי כאן עכשיו התקנתי את השרת אבל אני פשוט לא יודע איך להגדיר את האתר שום דבר לא עוזר לי icq:125580601 בתודה מראש נעם גרמיזה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. נכנסתי לאתר מסויים.. נגיד שאני רוצה להכנס אליו שוב אחרי כמה דקות אז מספיק שאני מקליד את ה 2/3 אותיות הראשונות של כתובת האתר ואז יש חלון קטן מלמעלה שמראה לי את הכתובת המלאה.. וגם בנוסף לזה,הדף יטען לי יותר מהר כי הוא נשמר ב temporary internet files עכשיו,נגיד שלאותו אתר אני רוצה להכנס אחרי שבוע(ממתי שנכנסתי אליו בפעם הראשונה) אז כשאני רושם את ה 2/3 אותיות ראשונות זה לא מראה לי חלון עם הכתובת המלאה! הוא "שכח" ! .. או מקרה אחר-שנגיד הוא כן זוכר את הכתובת המלאה,אבל אם אני במקרה של לגלוש ofline (אני משתמש בזה לעיתים)אז זה לא ייכנס לאתר,ואני כן רוצה שזה ייכנס! אז במקרה הזה הוא זוכר את הכתובת אבל שוכח את האתר! .. עשיתי 3 דברים שבכל זאת ל א עזרו לי שהם- 1.ב tools-> intern…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. זה פשוט קרה פתאום האפשרות נעלמה ואני כעת לא יכול לכווץ את האודיו ל MP3! איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by urich,

האם יש תוכנה שאומרת האם הdvd הוא מולטיזון, ואם הוא לא האם יש תוכנה שיודעת להפוך כל dvd (זהdvd של מחשב נייד ולא בא לי שהוא יהרס) למולטיזון.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by גליל,

כל פעם שאני פותח את אחת מתוכנות האופיס עולה לי הודעה שהוא מעדכן לפרונט פייג' והוא צריך את הדיסק התקנה. אני לא יודע מה זה הפרונט פייג' ואני לא צריך אותו אבל בגלל זה אני צריך לפתוח את התוכנות קודם ורק אח"כ מסמך שאני רוצה איך מבטלים זאת?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. ANY SUGGESTIONS?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. 1. היכן אני בודק את עוצמת הווליום של צד מסויים(R או L) וכיצד אני משווה את העוצמה בשני הצדדים?(צד ימין תמיד יותר חזק, ואני מעוניין שהם יהיו שווים). 2. באיזו אופציה בתוכנה אני יכול להשתמש כדי לנקות רעשים מהסאונד? תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.