עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Alexkmr,

מחפש תוכנה שיוריד לי על מהירות מהירה ככול האפשר, ושתוריד את כולם אחד אחרי השני אוטומטי. ניסיתי את (E)lephant וRapidshare Plus והם לא עובדים טוב.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. יש לי שאלה איזו תוכנה מומלץ להוריד קובץ נגיד שפורסם ברפידשר והוא מחולק לעשרות קבצים.. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! אני צריך תוכנה להורדות ישירות תוכנה שאם נגיד אני באמצע הורדה ומתכבה לי המחשב אז היא שומרת עד איפה שהורדתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by Cyron,

על איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש להורדת קבצים (חוקיים כמובן) ?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by KKK,

שלום לכולם אני לא יכול להוריד הורדות ישירות במחשב כי כל פעם מתנתק לי האינטרנט! לכן אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שלמרות שמתנתק האינטרנט היא תשמור לי על ההורדה. אני מנסה כבר כמה שעות להוריד את 3DMARK05 וכל פעם האינטרנט מתנתק באמצע!!! תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by DJ_VAKNIN,

אני מחפש תוכנה כלשהי שכאשר אני מוסיף הורדה ישירה מהאינטרנט היא תיכנס בעיקרון לתוכנה ותישמר אצלה (כלומר אותו עיקרון של אימיול אבל להורדות ישירות),כך שאם מתנתק המחשב ההורדה נשמרת אצל התוכנה ובפעם הבאה שאני יתחבר לאינטרנט תהייה המשך הורדה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  7. מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by kikkler,

מן הסתם זה כבר בוקש בעבר, אבל חיפוש לא העלה הרבה בחכתו בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר להזין לה כתובת והיא כבר תוריד את כל האתר למחשב, כולל התמונות והכל.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by jean-paul,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אם אפשר, להורדת אתרים שהסיומת שלהם היא php. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by R0ck,

צהריים איכותיים, אני זקוק לתוכנה שמסוגלת לשמור את כל תכולת האתר (קבצי תמונות, טקסט וכל שאר השיט). המלצות כלשהן? בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. Started by Haflo,

יש למישהו המלצה לתוכנה להורדת אתרים? אני מחפש משהו טוב (יש לי ניסיון עם Snake Web and with Teleport) יש לי לדוגמא אתר בשם www.supercars.net שאני רוצה להוריד בשלמותו אל הדיסק שלי, אני רוצה את כל הקישורים הפנימיים, תמונות, מפרטים וגם לא אכפת לי אפילו את ה Fucking Banners !!! רק שיוריד כמו שצריך...... מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שאני יריץ אותה והיא תוריד לי לבד דרייברים מהאינטרנט או תגיד לי איזה סוג דריבר דריך

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by lm,

אני צריך תוכנה להורדת המילים בשיר(אני יודע שאפשר לרשום INSTRUMENTAL) אם יש פה מישהו שיודע את השם של התוכנה שירשום!!!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. מה עדיף לתוכנה להורדת טורנטים - דיסק מכני או SSD ? יש קשר ל CAHE בדיסק ? איזה אפיונים חשוב לדיסק שעובד בתוכנות הורדה ?

15. היי לכולם, לאח שלי יש כמה מאות טובות של תמונות מהטיול שלו בפרופיל בפייסבוק שמפוזרות בדי הרבה אלבומים, וההורים שלי רוצים שאני אצרוב להם את כולם. השאלה שלי היא אם יש תוכנה שיכולה להוריד לי את כולן בבת אחת, כי רוב הסיכויים שאני אנגח במסך של המחשב עד שאני אנפץ אותו לפני שאני אסיים להוריד את כל הכמה מאות תמונות האלה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים.. בתודה, רן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by HardGore,

הי, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מספר קבצים בו זמנית, לינק לדוגמא- http://www.youtube.com/profile?user=smgakos&view=videos בדף הזה יש עוד דפים, ואני מעונין להוריד את כל הסרטונים שמה בבת אחת.. (כמו אימול שאתה מסמן מה שאתה רוצה וזה מוריד לך במכה..) זה אפשרי? (ניסיתי עם getright אני זוכר פעם מזמן בגרסה 3 אני חושב הצלחתי לעשות משו עם זה אבל הפעם לא הצליח לי ממש.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. יש לי שתי מאווררים של 12 ס"מ כל אחד על המאז , וקשה להירדם איתם. איזה תוכנה תוכל להוריד את המהירות שלהם שאני ישן?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by leoleo,

מבקש המלצה של תוכנה להורדת סרטוני flash

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש איזה אתר עם "סרטון" פלש מאוד חמוד שאני רוצה להוריד למחשב ולשלוח לאנשים... השאלה היא האם יש תוכנה כזו? או מישהו מכיר דרך אחרת? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  20. היי כולם, אני מתכוון לשדרג את הסלון עם טלוויזיית 1080p חדשה ונוצצת (למי שמתעניין - כנראה Sharp XL2E, אבל אולי Sony X-Series אם אני אצליח להוריד את המחיר מספיק ), וכדי שיהיה לי מה לראות בטלוויזיה אני מתכנן לקנות HTPC (או צורב Blu-Ray+נגן, או Streamer) ומנוי לשירות כלשהו להורדת תכני HD מהרשת, כגון iTunes (רק עובד בארץ ). כרגע שירות ההורדות הוא החוליה החסרה. הוא חייב למלא את הדרישות: 1. פועל בארץ (ללא כל מיני תכסיסי פרוקסי מלוכלכים, אלא אם זה איכשהו מצליח למלא את דרישה 3 עם פרוקסי) 2. HD 3. מהיר (רוחב הפס המלא שלי הוא 300 קב"ש, ואני אולי אשדרג אותו אם התוכנה תצדיק את זה. אני לא מצפה ל-Streaming של HD אבל הייתי רוצה להוריד פרק של סדרה בכשעה). 4. חוקי (כדי שתוכלו לקשר …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, יש לי כתובות mms שבהן יש סרטוני וידאו. אני רוצה להוריד את הסרטונים האלה באמצעות תוכנה. כיצד אני יכול לעשות זאת? אם זה משנה, הסרטונים נמצאים ברשת פרטית אליה אני מחובר מהבית בפרוטוקול L2TP.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אני צריך תוכנה מאפשרת להוריד למחשב קבצי וידאו מסוג wmv ו-asf שמשודרים באינטרנט ב-Stream ע"י העתקת הכתובת של הקובץ לתוך התוכנה (רצוי שהתוכנה תכיל מנהל הורדות מובנה, לצורך הורדת מספר קבצים ברצף), כך שניתן יהיה לצפות בסרטונים ב-Offline.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 3d7,

שלום! יש לי בעיה לפעמים לצפות בסרטוני פלאש אונליין. יכול להיות שזה בגלל האימיול ששותה את הרוחב פס, אבל כשהאימיול סגור הצפייה בפלאש נתקעת לפעמים באמצע. מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לתת לה כתובת של אתר, והיא תוריד למחשב את קבצי הפלאש שנמצאים באותו דף לצפייה אופליין? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by StreetRacer,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה להורדת קובץ גיבוי משרת. התוכנה צריכה להוריד באופן קבוע בשעה מסויימת מבלי שאני אגדיר לה הורדה עתידית כל פעם מחדש. ניסיתי את DAP, וזה עובד טוב אבל אני כל פעם צריך להזין מחדש את פרטי הקובץ. האם למישהו יש המלצה לתוכנה כזו ? שוב, הורדה קבועה בכל יום מבלי שאתערב. שמוליק

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by BINI,

שלום ברשותי קובץ סאונד אשר הגיע מהקלטה מרשמקול. הבעיה היא שהקלטה זו מלווה ברעשי רקע, אותם אני מעוניין להוריד מן ההקלטה. האם ישנה תוכנה שתאפשר לי לעשות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 9.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים