תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בV2.0 RC3 BUILD 878. שמתי לב שמאז שהתקנתי את הגרסה הזו אף פעם לא עברתי את מחסום ה7 ק"ב ... בדקתי את אותם אתרים מהם הורדתי עם התוכנה אם תוכנות אחרות, והמהירות הייתה גבוהה בהרבה, מה שאומר שהבעיה היא בFlashFXP. חיפשתי בהגדרות אם יש איפשהו אופצייה להגבלת מהירות, ומצאתי, אך היא לא הייתה מסומנת. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי הקלטתי קטע עם הכרטיס טלוזיה שלי עכשיו הבעיה היא שהקול והתמונה לא באותו פריים(אתה שומע אותו מדבר אבל השפתיים שלו לא נעות יש הדל בן הקול שלו לסרט הוא שניה וחצי משהו כזה) ואי אפשר לראות ככה שום דבר יש דרך לפתור את זה? תודה ומצטער אם זה בפרום הלא נכון.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
A script in this movie is causing Macromedia Flash 6 to run slowly. If it continues, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? מה אפשר לעשות.... לעדכן גירסת פלאש או משהו?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזושהי תוכנה שמאפשרת להמיר בין MPEG לDIVX? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ניסיתי את שתי הגרסאות האחרונות של התוכנה (lite, pro), ובשתיהן משום מה אני רואה רק את כונן C. יש לי 6 מחיצות על שלושה דיסקים קשיחים, חלקן NTFS וחלקן FAT32. אין שום דבר שמבדיל את המחיצה הזאת מהשאר, אבל זו עדיין המחיצה היחידה שאני רואה. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה ומפעיל DIVX אני לא יכול לעשות אותו למסך מלא (ALT+ENTER) רקכאשר אני מפעיל קודם כל קליפ MPG ואחכ DIVX מה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי קובץ mpeg אבל לצערי יש בו בעיות באודיו, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את הבעיות ההלו?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
גליצ'ים כמו בעיות קול פריים פריז וכאלה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו של סוני המצלמת גם תמונות סטילס. קבלתי עם המצלמה תוכנת picturegear 4.1 של סוני - התוכנה משמשת ללכידה מהמצלמה וכן לצפיה בתמונות כמו ACDC. לצערי התוכנה כבר לא ברשותי. באתר של סוני לא הצלחתי להוריד את התוכנה - הקובץ מגיע פגום. האם יש למישהו רעיונות מהיכן ניתן להוריד את התוכנה או לחילופין תוכנה שעושה את אותו דבר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני מעוניין להוסיף לו כתוביות קבועות. לאחר שהוספתי את הכתוביות בעזרת פילטר של vobsub, עשיתי save avi - F7 אבל זה תמיד נתקע לי ב-8 אחוז...מה הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איני יודע מה גורם לבעיה הזאת אבל כשאני רוצה לפתוח קבצים ששמורים לי על הכונן הוא מודיע שישנה שגיעה והתוכנה תסגר!!! ו-UNABLE TOOPEN THIS FILE/FORMAT תעזרו לי בבבקשה , הקבצים האלו חשובים לי נורא!!!! מראש תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי 3 HD בזמן שאחד היה מחובר ללוח 2 האחרים היו מחוברים לRAID התקנתי XP ועבדתי זמן מה. עשיתי GHOST לHD שמחובר ללוח לHD שמחובר לRAID. הכל עבר כמו שצריך ואז החלפתי את ההרד דיסק שמחובר ללוח לRAID ןזה שהיה מחובר לRAID ללוח. בקיצור ווינדוס עןלה רק שאת הC הוא השאיר לדיסק שהעברתי לRAID והאות שהוא נותן עבור הדיסק שממנו אני עושה BOOT הוא G בקיצור גיליתי שאת ה PAGE FILE הוא שם על הדיסק הישן (זה שממנו עשיתי GHOST) והSYSTEM ב G ולכן אי אפשר היה לשנות אותיות ביטלתי את הPAGE FILE והצלחתי לשנות לC את האות אבל G אי אפשר, בקיצור ניתקתי את ההרד דיסק הבעיתי וניסיתי לעלות עם ההרד דיסק החדש אבל ווינוס נתקע בשלב העליה. אשמח לפתרונות \ רעיונות
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לאחר התקנת הדרייברים החדשים, נכנסתי להגדרות עשיתי OVERRIDE וזה לא עזר, התקנתי את NV REFRESH TOOL גם זה לא עזר לצערי! האם יש דרך לתקן את בעיית הריצוד במשחקים עם הגרסא הנ"ל ? בתודה, מר. לוץ!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
hello, im using dvdx program in order to convert dvd to avi the problem is that the procces is real slow ??? ??? ??? only 10/2 frames per sec in: p4 1700 256mb ddr 333 ti4200 vga is it my comp or maybe the program?? זה הגיוני???
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני כמה שנים הייתה לי איזה תוכנת טוטו שפועלת על דוס, הארד דיסק הלך לי והיא הלכה איתו... אני לא יודע איך להשיג אותה, מי שהבאתי ממנו אין לו יותר את התוכנה והוא לא זוכר מאיפה השיג אותה. האם יש למישהו את התוכנה ויכול לשלוח לי? כי היא מאוד חשובה לי. או שמישהו מכיר איזה תוכנה דומה שיש לאפשרויות שונות של צימצום..., שיטות ....ועוד?? תוד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ AVI (ללא קול) ואני צריך לחבר לו קובץ בפורמט AC3 (לא אכפת לי להמיר אותו לMP3 סטריאו) איזו תוכנה מתאימה לזה ואיך בדיוק אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחפש תוכנה של מכונת תופים. לא מערכת, אלא מכונה, הכוונה שזה פלטה כזו עם כמה פדים וכל פד זה סוג אחר של תוף (בס, סנטר, מצילה וכו'..) אז אני צריך דבר כזה וירטואלי- תוכנה במחשב של מכונת תופים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אתמול הכנתי לבן דוד שלי שני דיסקים של שירים, חלקם בעברית.... ניכנסתי לתוכנת העטיפות של הנרו (אגב נרו 5), והעברית הופיעה לי שם הפוך... ניסיתי הכל... וכלום לא עבד... שיניתי שם את הפונט מ western ל hebrew וגם זה לא עזר... אני נואש... דחוףףף תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.... עד היום עבדתי עם התוכנה והכל עבד מעולה. עד שנתקלתי בסרט DVD שמוקלט ב PAL וב 16:9 ו ב 20.0000000FPS ????!!!! התוכנה לא מאפשרת לי לעבוד בכזה FRAME RATE, כמו כן סרטי PAL עד כמה שידוע לי לפי התקן הם תמיד 25.00000FPS. למישהו יש רעיון? ה DIVX יוצא בסדר מבחינת תיזמונים אבל התמונה לא עוברת חלק. תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא מדריך מפורט לתכנה Ulead Cool 3D גרסא 3.5? אני פשוט לא מצליח להבין את התכנה הזאת...
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שאני מפעיל אותו אז הוא נותן לי את הודעת השגיעה הבאה: מה עושים? אני הסרתי והתקנתי כמה פעמים וזה לא עוזר...
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זוהי תוכנת התקשרות לחו"ל דרך המחשב. אתר הבית:http://www.e-phone.co.il/main.html התעריפים שלהם מאוד זולים!!! אבל מחיר המינמום שחייבים לשלם הוא 25 $ אני מעונין להתקשר לארה"ב דרכם. אשמח לקבל תגובות או המלצות אחרות... ;D תודה מראש משה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר של חברת פלאפון והולך לשמוע איזה צלילים חדשים יש אני לוחץ על הכפתור שישמיע לי את הצלצול ואני לא שומע כלום... והרמקולים כן עובדים... זה פותח לי חלון כזה קטן ומראה שהוא צריך לנגן את הצלצול אבל אני לא שומע כלום.. http://imd.gonext.co.il/gonext/zazabox/pc/pre_cate_frm.php?mall=2 זה האתר ממנו אני מנסה לשמוע את הצלילים... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת שניהם עם XP PRO ובמחשב בראשי יש נורטון פיירוול עכשיו רציתי לדעת אם ניתן להגביל את הגלישה באינטרנט במחשב שמחובר דרך המחשב הראשי?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
Hello, I've been trying to install the phpBBHeb101 forum in my website but I just don't know what to fill in these text boxes : Database server name / DNS : Database name : Database username : Database Password : If someone can help me out here it would be awesome. Thanks.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-