תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי ל tucows ומצאתי כזו אך כל שעלה בידי להוריד זה ad aware. אודה למי שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
טוב...נידבקתי לפני כשבוע וחצי :-X (להבא יחסים ברשת - תמיד אקיים רק בצורה בטוחה). : לאחר מאבקים קשים לפני כשבוע וחצי - המחשב הוחזר לפעילות שנראתה לי תקינה. אני משתמש ב NOD32 וורסיה 3.0.684.0 מעודכנת ו COMODO FIREWALL. מדי פעם עדיין ה NOD מוצא לי קבצים נגועים על הדיסק הראשי שכולל את מערכת ההפעלה (למרות שסרקתי אותו - והוא היה נקי לפני שבוע וחצי). מאיפה הממזר הזה מתקין את עצמו מחדש? (לא מצאתי שום דבר חשוד ברשימת האפליקציות הרצות ב TASK MANAGER.) האם ע"מ להפיץ את עצמו הוא צריך להיות מופעל מקובץ EXE מודבק - כשהקובץ הזה מופעל? (או שהוא יכול להפיץ את עצמו מקבצים מודבקים שלא מורצים?)
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה. על מנת לפתוח קובץ xml של היסטוריה של מסנג'ר כשהוא נמצא על המחשב, צריך לשים אותו בתיקיית ההיסטוריה של המסנג'ר ורק אז הוא יפתח.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בעת לחיצה של העכבר על עמוד אינטרנט הטקסט נבחר במקום שלא יקרה כלום לפי מה שאני זוכר זה צירוף כפתורים שצריך ללחוץ שמשנה את זה. לא מצאתי בחיפוש ולא בגוגל תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חברים, יש בידי מחשב נייד והרצתי בו תוכנות כמו pcmark 3dmark aquamark ברצוני לדעת מה כל תוצאה מסמלת, זאת אומרת יחס של 600-650 תוצאה של כונן קשיח, וכך הלאה. האם ישנה טבלה מסויימת המשווה בין יחס התוצאות למילים? (מן הסתם חייבת להיות כי אחרת איך ניתן לדעת כל תוצאה למה היא שווה?)
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ונותן הודעת שגיאה ומה שאני צריך לעשות זה להפעיל את האנטיוירוס ידנית
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של ATI את הדרייבר אבל עפם היתי מוריד היה אוד פווול אופציות שעושים מאיפנים לכרטיס מסל וחסר כל הTV אני רוצה לחבר אותו ל TV ואין לי את כל התוספת מאיפה אני מוריד
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות להשתיל קטעים מסירטונים אחרים בתוכנית השאלה אם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה על קטע שרץ בשידור חי ושזה יצא באיכות גבוה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב אתר אינטרנט פשוט אומנם והתחלתי לעבוד על אקספלורר 7 הרגיל (הישן והטוב) והכל עבד כמו שצריך, התקנתי את האקספלורר 8 אני אפילו לא יודע למה, קיצור הרבה דברים משתנים פתאום בדף שעיצבתי למשל כפתורים של טופס (כמו סקר כזה שמסמנים תשובות) ונגיד הטקסט שהיה בתוך מסגרת שעיצבתי פתאום בורחים מחוץ ועל המסגרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת? צריך עזרה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש תמורה פרטי תודה... עריכה: לא ידעתי שאבור מצטער
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי משתמש באייקון הזה ב FF כדי לפתוח ולכתוב אימיילים בנוחות, מאז FF 2.0 האייקון של thunderbird נעלם מה- customise toolbar , אם הוא בכלל היה שמה מלחתחילה, אולי זה בעצם מ- TB עצמה? הלכתי לאיבוד.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש גירסה חדשה יותר ? כי לא מצאתי בגוגל... יש תוכנה אחרת שמתאימה ?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אצלי היו טורנט כבר עובד המון זמן מצויין דרך torrentleech ושאר טראקרים סגורים לאחרונה מוריד מאוד לאט בלי ראוטר מודם כבלים ללא חייגן ללא יוטורנט בפעולה הורדה משרת FTP או HTTP מוריד תקין על 1000 קילובית תמיד בהגדרות היוטורנט אני מעלה על 50 ומדי פעם משנה את הפורט בכפתור "פורט אקראי" לאחרונה זה לאט אז אני בודק בכפתור"בדוק אם הפורט מנותב כהלכה" אז אני מקבל תשובה כזו: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 40793 on 84.108.237.236... Error! Port 40793 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolut…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיחות של בזק דרך מודם ADSL דגם ALE130 האם זה אפשרי? ואיזו תוכנה מבצעת את זה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
Source אם משהוא מעוניין.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מישהו ניסה את התוכנה הזו ? האם יש תמיכה בעברית ? למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותה בזול יחסית ?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להתקין אצל חבר VB - מדיסק מקורי (יש לציין שנוסו מספר גרסאות נוספות מדיסקים אחרים). בתחילת ההתקנה (בכל המקרים) המחשב מציג הודעה שחסר הקובץ shell.dll ומפסיק את ההתקנה. מה לעשות? לאן להתקין קובץ חדש של DLL ? ואיך בדיוק? (זה אמור להיות בדיסק או משהו?) העניין דיי דחוף, אז אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש 8)
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
כן היום קראתי ידיעה בTECHNO על יציאת תוכנת p2p חדשה אלא שהחידוש הוא שהיא מבית microsoft הנה הקישור http://www.neowin.net/comments.php?id=9502&category=mainom עכשיו מה שמעניין הוא שלפני יותר משנה אמרתי נבואה על מה שקורה שmicrosoft לוטדת עניים לכל חלקת תוכנה טובה מי יודע אולי נראה יום אחד תוכנה מקבילה לphotoshop מבית מיקרוספט ואולי דברים גרועים מכך יקרה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, כל פעם כשאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים תחת שם המשתמש שלי אני לא מצליח בגלל שלא מופעלים אצלי cookies. איך להפעיל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Adobe Premiere Elements גירסה 3 וכשניסיתי להתקין נפתח לי החלון הראשון של ההתקנה ששאל אותי איזו שפה אני בוחר (הייתה שם אפשרות רק לעיברית) וברגע שלחצתי לו אישור קיבלתי הודעת שגיעה AutoPlay\LangData\he_IL\lang.dat\ וכשאני לוחץ אישור אני מקבל את ההודעה DATA_FILE_VERSION וכשאני לוחץ על אישור אז התכנית התקנה נסגרת חשוב לציין שבדקתי כבר בהגדרות שפה אצלי וכל האפשרויות שקשורות לעברית או לאנגלית מסומנות המסך הראשון שאני רואה זה המסך השני זה המסך השלישי זה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת, אחד עם 2000 ואחד עם XP מהמחשב עם הXP אני מצליח להכנס ל200 אבל ההפך אני לא מצליח, הוא דורש שאני יכניס סיסמא למרות שבXP לא מוגדרת שום סיסמא... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחקתי תקיה גדולה של אמא שלי בטעות ואני מנסה לשחזר אותה עכשיו ניסיתי בכל תוכנה אפשרית לשחזור ואני לא מוצא אותה וגם התקיה הזאת היתה שפרמטתי את המחשב לפני כמה ימים אז עשיתי שחזור קבצים לפני פרמוט ואז זה מראה לי את כל המחשב התקיה היתה בשולחן העבודה ושאני נכנס לDocuments and Settings זה מראה לי שהשם של התקיה של המשתמש הוא המשתמש שלי עכשיו שהוא שם שונה וגם כל הקבצים בתקיה הזאת זהיים לקבצים שיש בתקיה הזאת עכשיו מה לעשות??????????
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי להכין עבודה ואני מעוניין להגדיר שבכל שורה יהיו רק 12 מילים, ושזה יסדר את זה אוטומטית. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-