עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RavivRavR,

תודה.

2. Started by עוד מישהו,

שלום לכולם. צצה לי בעיה ממש מתסכלת. כשאני מנסה להכניס ל USB מאחורה ואפילו מקדימה הוא לא מצליח לזהות לי את העכבר או המקלדת. וכשהוא מנסה להתקין את הדרייבר. והוא רושם את זה: זה גם ככה כשאני מנסה להכניס את העכבר וגם את המקדלת. ולפעמים בכלל העכבר לא מגיב כי הוא לא מצליח לזהות אותו ב USB עכשיו בלילה אני חיברתי את העכבר ל PS2 והוא עובד. וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים ואין תוצאה. מה יכולה להיות הבעיה? תוטדה מראש

3. משהו בסגנון הזה: http://www.projectseven.com/products/menusystems/pmm/ אבל חינמי.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by Singularity,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. חשבתי להתקין את התוכנה אבל יש לי כמה שאלות לפי כן: 1. האם יש אפשרות לקנות טלפון אלחוטי שרק הוא יצלצל כאשר מישהו עם התוכנה הנ"ל מצלצל אלי? 2. האם גם השיחות לחו"ל למישהו שיש לו את התוכנה הן בחינם? 3. האם צריך ראוטר או שיש טלפונים אלחוטים שמתחברים למודם? 4. מישהו יכול להמליץ לי על טלפון אלחוטי לSKYPE? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לחבילת אבטחה (לדוגמה: Norton Internet Security 2006)

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  6. התקנתי win xp sp 2 (ואולי זה לא קשור, כי התקנתי גם עוד דברים), ומאז המסנג'ר שלי לא נותן לי לקבל קבצי mp3. הוא מוחק אותם מיידית. אין פה שום קטע של אנטי וירוס או דברים כאלה, רק משהו במסנג'ר. אפשר לפתור את זה בפתרונות לא רציניים שפועלים אמנם (למשל - להחליף את סיומות הקבצים), אבל הם לא פתרונות נוחים. למישהו יש פתרון רציני בשבילי? חיפשתי כבר במלא פורומים, בארץ ובחו"ל... תודה, אביב.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by snaidis,

ברשותי MAXTHON 2 ויש לי בעיה קטנה לדוגמא אם פתוח לי TAB כלשהו ואני רוצה לשנות את הכתובת שבו, אז כשאני משנה ולוחץ ENTER הוא פותח לי את האתר ב TAB חדש. חיטטתי בהגדרות אך לא מצאתי משהו שיכול לסדר את זה. אולי יש למישהו מושג? תודה. עריכה:בסדר כבר הסתדרתי, אבל רק בשביל שהתרד לא יהיה לדווא אז בשביל לפתור את "הבעיה" נכנסים להגדרות של מקסתון הולכים ל TABS BAR ותחת הכותבת Open New Tab from צריך להוריד שם את ה V ב Address Bar.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by SendaRider,

אני ואחי עשינו רשת המופעלת דרך ראוטר וכרטיס רשת בנייד, ומהירות האינטרנט היא 1.5, שמתי לב שבזמן האחרון מאז התקנו את הרשת, האינרנט נהיה איטי, וכשאני נכנס לאימיול ומנסה להתחבר לשרת כלשהו, זה רושם לי את זה : 09/05/2008 01:21:58: אזהרה Razorback 3.1 (193.138.205.25:5000) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. 09/05/2008 01:21:59: LowID -- Trying Again (attempts 1" תודה מראש לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  9. יש לי את התוכנה acronis disk director ואני רוצה למחוק מחיצה ושהשטח שלה יעבור למחיצה אחרת. ניסיתי בכמה דרכים וראיתי שנשאר בסוף unallocated space איך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  10. היי, רציתי לרכז בת'רד אחד גדול את כל התוכנות שצריך בדיוק לאחר הפרמוט, לא קרה לכם שפרמטתם ומאוד רציתם פתאום איזה תוכנה ועדיין לא התחברתם לרשת, או שהתחברתם ושחכתם את שם התוכנה? כנזכר לעיל רציתי לרכז את כל התוכנות הדרוש ממש לאחר ההתקנה של המחשב, אני רוצה לשם דגש יותר על התוכנות ה"מיינסטרימיות" שמשתמשים בהם ביום יום ופחות תוכנות נישה כמו Photoshop , 3DsMax וכו' אני אתחיל ממספר תוכנות שבהתאמה נחלק את כל התוכנות לתתי קטגוריות כמו "צריבה","אבטחה", ISO Tools,(תוכנות) שיתוף קבצים\הורדה שונות וכו' טוב, אני אתחיל: WinRAR Nero 6.6 (או 7) ACDSee PhotoManager (או Power PACK עם רוצים גם עורך תמונות פשוט) Emule\Bittorrent\FlashFXP\Whatever ICQ MSN MESSENGER MV2 Player ו\או VLC Player אנט…

11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי מסנגר לייב ועד עכשיו לא היה בעיות איתו... עכשיו פתחתי חשבון חדש....ואני לא מצליח להתחבר אליו...כל פעם שאני מנסה המסנגר הופך ללא מגיב...ולחשבונות אחרים אין לי בעיה... ועוד דבר...ניסיתי למחוק את ההתקנה והצלחתי.... התקנתי שוב והבעיה לא נפתרה....אבל עכשיו אני לא יכול להסיר אותו כי הוא לא מופיע ברשימה של "הוספה הסרה"...כי גם בהתקנה הוא נתקע באמצע והפך ללא מגיב...מה אני עושה? יש פתרון....התקנתי לייב 8 וזהו...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by Bezo,

שלום כולם. שאלתי היא האם יש בשוק תוכנות נוספות שמקליטות תוכנות משחקים או את המסך. (בוידאו כמובן) .. כדוגמא FRAPS .? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by itaic,

ב AVG הוא לא מצליח להתחבר לשרת וב S&D בשביל ההתקנה הוא צריך להתחבר לשרת ואני לא מצליח בנוסף לזה בלי קשר.. בימים האחרונים יש לי איטיות משוועת בגלישה כל עמוד כמו פה ב באתר לוקח 2-3 דקות תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. והחיפוש עבד בפעם הראשונה, החיפוש השני שלי כבר לא מראה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי את האינטיוירוס פנדה ולפני זה היה לי נורטון 2003 ואני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שפנדה תעשה לי בדיקה לבד ועידכון לבד כמו בנורטון?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי אופיס 2007 כשאני מקבל מייל אני רוצה לשמור אותו בסיומת MSG. האווטלוק קבוע על סיומת HTML. כששומרים מאות מיילים ביום יש לשנות הסיומת בשמירה מ HTML לסיומת MSG כל פעם מחדש! האם מישהו יודע איך אפשר לקבע את האווטלוק שישמור תמיד בסיומת MSG. תודה לכולם יאיר

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by assaf990,

כשאני מחפש משהו באמיול אז הוא נותן לי תוצאות חיפוש לפי החיפוש האחרון שחיפשתי ולא זה שכעת אני נותן לו. עשיתי "נקה" + "הסר הכל" לא עוזר יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שיכולה להמיר קבצים מסוג 3gp לקבצים מסוג avi או mpeg מישהו מכיר כזאת תוכנה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. Started by רועי מלר,

היי.. לאחרונה התחלתי שימוש ב - Vista Ultmate 64Bit אני בחיפוש ארוך כלפיי תכנים שנתמכים במערכת - אנטי ספייוור והגנה שקופה הם העיקריים, אשמח לכל עזרה, הפנייה (:

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by benjamin_har,

שלום, צרבתי דיסק תמונות, ועל הצריבה הראשונה הוספתי צריבה נוספת(multisession disk), ובעקבותיה כאילו נמחקו התמונות הראשונות מהדיסק (הדיסק איננו CD RW). ממבט על המאפיינים של הדיסק כאילו קיימים בו 389 MB במקום הקיבולת שלו (700MB). אודה לכל עצה איך אני יכול להיות נגיש ל- session הראשון שנצרב. בן

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by xlSnaK,

כשאני נכנס ל nView Properties אז צריך להיות כזה דבר בצד עם כל התפריטים ואין לי איך אני עושה שהוא יהיה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בפונטים במקסטון ובאקפלורר אני רואה עיברית מצוין אבל כל הפונטים השתנו לי למשהו אחר!מוזרים כאלה איך אני מחזיר את הפונטים למצב הקודם? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. אסביר: א. אם הוא מצא משהו נגוע בקובץ הפעלה אז למחוק את הקובץ הזה או שהתוכנה TDS מזייפת?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by ruff stuff,

היי יש לי את התוכנה ומשום מה לא יודע מה עבר עליי הגדרתי את ההגדרות מחדש לאחר מכן עלתה לי ההודעה ששרזה זיהתה את חומת האש לי ושההורדות צפויות להיות איטיות לפני זה ההודעה לא עלתה האם עליי לפתוח פורטים מחדש האם זה יזרז את ההורדה או שלהשאיר את במו שזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  25. שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.