עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 ויש לו כרטיס מסך של ATI דגם Mobility Radeon X300 ואני לא מצליח להריץ משחק בשם crashday, ברגע שאני לוחץ על קובץ הEXE של המשחק פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא הפעלתי את המשחק בכלל, הסמל של העכבר הופך לשעון חול לשניה וזהו... אני חושב שהבעיה נובעת מזה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן, אבל בניסיון לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת) ומה שמוזר לי הוא שהדרייבר שאני מנסה לוריד שוקל פחות ממגה איך זה יכול להיות? **עריכה** עדכנתי את המשחק והבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by matan101010,

זה רושם לי שהאופיס נעול שאני מנסה לרשום משו או לעשות משהו ודבר שני מאיפה אני מוריד חבילה בעברית? תודה, מתן.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  3. אשמח אם תגיבו... ה 3DMark_Vantage לא עובד לי... יש לי ויסטה 64ביט (יש לי שגיע בהתקנה ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. חבר שלי היה נוכח בהופעה חייה של הלהקה האהובה עליי בחו"ל ואני מעוניין לחלץ את ה-audio לפורמט mp3 על מנת לשמוע אותו בנגן ה-mp3 שלי . מה הדרך הפשוטה, הקלה ורצוי החינמית לעשות זאת ? אנא תנו שמות של תוכנות שידוע לכם שהן מאפשרות לבצע זאת.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה מקצועית, ומרשימה בעלת יכולות עיבוד ועריכה בנוסף. תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by dani k,

שלום אנשים. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows xp בגרסת 64 bit. כאשר אני מנסה להתקין את נורטון 2006 , מופיעה ההודעה הבאה: "this product requires windows 2000 service or greater a 32- bit version of windoes XP.setup will exit" מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by davenos,

פירמטתי את המחשב , היו לי מספר מודים של EMULE ואני וגיביתי את כולם(לא את EMULE , את הCONFING )ואני לא יודע באיזה CONFING לבחור , לפי מה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by blanco,

איך אני צורב קובץ iso האם אפשר בנרו? אם כן אז איך?? אם לא אז מה לעשות?? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  10. יש סרטון בFLASH שאני ממש רוצה את המוסיקה שלו, מישהו מכיר תוכנה להפרדה? ניסיתי לגגל אבל לא מצאתי משהו בעובד...[br]פורסם בתאריך: 31.05.2008 בשעה 17:11:25 אם עוזר לכם לראות את האתר, אז הכתובתhttp://www.websterhall.com/2007_websterhall/video/01_vdo_main.php תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by Dawn,

עכשיו צצה עוד איזו בעיה... אני מתחיל לעבוד כמה שניות במובי מייקר פיתאום קופצת הודעה כזאת: ואז שאני עושה OK זה יוצא מהמובי מייקר. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by p_q,

שאני לוחץ על הכפתור: "חיפוש בעיות" אז SPYBOT נישארת בחלון של הבדיקה (כמו בתמונה המצורפת, התוכנה עצמה לא ניתקעת אפשר ללחוץ על כפתורים אחרים) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by ex_,

היי הורדתי את התוכנה בכדי לשלוט על המאוורר (שהוא בעייתי בדגם זה) יש עוד אופציות שאני לא מבין מה לעשות איתם אם מישהו יודע אשמח לשמוע תמונה 1 מהתפריט הזה אני נכנס לאופציות בתמונה 2 (מה הכוונה בחלק המסומן?) + אם יש עוד טיפים לגבי התוכנה-שתפו.... תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by nahum8,

אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור Accaprls ו instrumentals לשם יצירת רמיקס. האקפלה שאני צריך אני לא מוצא אותה... בקיצור אם ישנה תוכנה כזאת אנא תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by ex_,

היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by RavivRavR,

תודה.

19. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אז ככה יש לי בעיה עם סייגיט... שמתי לב בזמן האחרון שהוא לא עולה עם המחשב למרות שמסומן אצלו בהגדרות לעלות בכל סטרטאפ.. ומאוד מעצבבן כל הפעלה להפעיל אותו מאשר שהוא יעלה לבד... אגב פעם הוא היה עולה בהתחלה מה עושים? ניסיתי כבר להוריד את ה"וי" מהאופציה שיעלה כל הפעלה ולאשר את זה ואז להיכנס שוב ולסמן את האופציה שהוא כן יעלה וזה לא עזר.. אז בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה רבה רבה

20. Started by DJPOWER,

שלום, האם ניתן להפעיל את 5 ולא את 6 כי זה לא מאפשר לי זה עושה לי שגיאה של הICQ.. ואם לא יש תוכנה כמו BORINGCQ ל6? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לחבילת אבטחה (לדוגמה: Norton Internet Security 2006)

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by oorenww,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם ושני כוננים קשיחים RAID1 כדלקמן: לוח אם ‏P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ דיסק קשיח * 2 ‏640GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ הבנתי שמייד עם תחילת ההתקנה של - WINDOWS XP אדרש להשתמש בדרייבר כלשהו על דיסק FLOPPY שלא נמצא ברשותי. אודה באם תוכלו להכווין אותי כיצד אוכל להשיגו או קישור להורדה, ומה בדיוק עלי לעשות בהתקנה. תודה מראש. אורן

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  23. הועפתי מחברות באתר כלשהו וכשאני מנסה להכנס להרשם מחדש הוא מזהה את המחשב שלי איכשהו . ניתקתי את האינטרנט וחיברתי מחדש וזה לא עזר , כנראה הוא מזהה את המחשב בצורה אחרת ולא לפי ה IP. מישהו יודע איך זה עובד ואיך זה ניתן לשינוי בשביל שאוכל להרשם מחדש (פירמוט לא בא כרגע בחשבון) תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. יש לי G5 ויש לו אפשרות לזוז עם הגלגלת שמאלה וימינה, אף פעם לא ניצלתי את האפשרות הזאת. איך אפשר להגדיר שהזזת הגלגלת שמאלה או ימינה תעביר לשוניות?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים