עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hararim,

אני מנסה להוריד קובץ גדול(4.5gb) דרך קישור מאתר והאימיול לא קולט אותו כאשר את כל הקבצים האחרים הוא קולט ללא בעיה והקישור תקין בוודאות. האם יכול להיות שיש הגבלה לגודל הקובץ באימיול?ואם כן איך משנים את ההגדרה?

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by SendaRider,

אני ואחי עשינו רשת המופעלת דרך ראוטר וכרטיס רשת בנייד, ומהירות האינטרנט היא 1.5, שמתי לב שבזמן האחרון מאז התקנו את הרשת, האינרנט נהיה איטי, וכשאני נכנס לאימיול ומנסה להתחבר לשרת כלשהו, זה רושם לי את זה : 09/05/2008 01:21:58: אזהרה Razorback 3.1 (193.138.205.25:5000) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. 09/05/2008 01:21:59: LowID -- Trying Again (attempts 1" תודה מראש לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. יש לי את התוכנה acronis disk director ואני רוצה למחוק מחיצה ושהשטח שלה יעבור למחיצה אחרת. ניסיתי בכמה דרכים וראיתי שנשאר בסוף unallocated space איך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. שלום רב, אני זקוק לתוכנת UNINSTALL עבור מחשב לפטופ של החברה. אני עצמי משתמש בתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 שנחשבת לאיכותית, אבל שילמתי כסף עבור רישיון חוקי. פניתי ליצרנית בשאלה האם אוכל להתקין את התוכנה על מחשב נוסף, נאמר לי שאהיה חייב לרכוש רישיון גם עבורו. לכן, לפני שאני נאלץ שוב להכניס את היד לכיס ( ), רציתי לברר האם קיימת חלופה חינמית, שתעשה את העבודה בצורה טובה. בדקתי ברשימת התוכנות בדביק, ולא מצאתי משהו כזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by דנדן,

התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. באתר הרשמי יש רק דרייבר לקול, אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת, וכל שאר הדברים שיש ל XP

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. רוצה לשדרג....לא בטוח אם זה משפר משמעותית או מה הדיעה הרווחת אם כדאי לשדרג שהרי SP2 בווינדוס - שווה ביותר (כידוע) אז לסיכום - האם כדאי לשדרג את אופיס 2003 - בSP2 המיוחד שלו? THX

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  8. התוכנה עולה לי בדוס רושמת כל מיני דברים קיצר לא עושה כלום רק נותנת לי פקודות לרשום מה הם אומרות?? ואיך אני מבטל את זה שהתוכנה עולה לי עוד לפני שהמחשב מעלה את הוינדוס?? (כי זה עושה לי שוב ריסט ואני מתעצבן לחכות עד שיעלה שוב) תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. Started by omri123,

שלום יש לי כרטיס TV עם התוכנה WINPVR הבעיה היא שבהתקנה של התוכנה הוא רושם לי ERROR האם ניתן להוריד תוכנה אחרת או שלכל כרטיס TV יש את התוכנה שלו? ישנו קובץ מצורף עם התמונה של הERROR [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by mr_x,

רציתי לשאול שאלה בקשר ל EMULE ו-ZoneAlarm Security Suite version 6. אני משתמש בתוכנת ZoneAlarm Security Suite version 6 ,כאשר אני מפעיל את המיול למרות שאני מקבל HIGE ID אני לא מצליח לעבור את המהירות הכוללת של 30 (כל ההורדות ביחד) למרות שיש לי 1.8 MBPS מהירות חיבור לרשת. בכל פעם שאני מנסה באשף התוכנה של המיול להגדיר מהירות גבוה דווקא מהירות ההורדה יורדת תודה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by eli_kats,

אני מחפש תוכנה להמרת סרטי וידיאו ידידותית ביותר ועושה עבודה טובה בלי להרוס את האיכות של הסרט בעיקרון יש לי דיסק מקודד ל VCD ואני רוצה להפוך אותו ל DIVX בלי להרוס את האיכות ושלא יתפוס יותר מדי מקום הסרט המקודד...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by iakovl,

אני כרגע משתמש באופן אופיס 1.1.0 בעיברית בגלל בעיה שיש לי בWORD של מיקרוסופט השאלה היא איזה פורמטים שאופן אופיס יכול לייצר WORD קורא כמו שצריך ניסיתי את הDOC אבל יש בעיות תאימות וגם איך אני יכול להפוך את הטקסט (הפוך על הפוך לא עובד) מ דחמא -> אמחד

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by No_Man,

איך אני עושה שמתי שהמצגת רצה, לחיצה לא תעביר לשקופית הבאה, אלא רק ההיפר-לינקים יעבדו וכל לחיצה, בכל מקום שאין בו היפ-לינק לא תעשה כלום. (מדובר ב-Office 2003 בעברית) תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by slrr,

יש כזה דבר אופיס 2007 X64??

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. אני צריך לעלות סירטון בגודל של 2 MB 640X480 זמן 3 דקות העלתי לYoutube אבל רואים את הכתוביות גרוע. יש איזה אתר אחר ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by shlomifounis,

יש לי בעיה עם התוכנה Ai Booster של ASUS מישהו אולי מכיר את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. היי! ביצעתי גיבוי למחשב עם תוכנת Acronis TrueImage Deluxe צרבתי אותו לאחר מכן ניסיתי לפתוח אותו במחשב אחר. כשהגעתי בתוכנה לבחירת קובץ האימג' קיבלתי את ההודעה הבאה: this is not the MAIN VOLUME of the image archive please insert the volume marked main volume to start working wite this archive מהי פשר הודעה זו? מה זה MAIN VOLUME? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי אופיס 2007 כשאני מקבל מייל אני רוצה לשמור אותו בסיומת MSG. האווטלוק קבוע על סיומת HTML. כששומרים מאות מיילים ביום יש לשנות הסיומת בשמירה מ HTML לסיומת MSG כל פעם מחדש! האם מישהו יודע איך אפשר לקבע את האווטלוק שישמור תמיד בסיומת MSG. תודה לכולם יאיר

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by בזיק,

אם אני מפעיל את התוכניות usdownloader ו- MAtlab המחשב קורס, והתוכנית windbg מציינת שזו בעיה עם הדרייבר שציינתי. זה דרייבר שייך לavg. הקריסה קורית רק אם אני מעלה את התוכניות לאחר שהמחשב פעל זמן מסוים. אם אני מעלה אותן מייד זמן קצר לאחר עליית המחשב (לאחר שעלה הavg) אז אין קריסה. הסרתי את הavg והתקנתי מחדש. לא עזר רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by LeM0n^,

אני מנסה להתחבר למירק ובכל סרבר שאני מנסה להתחבר אליו הוא רושם לי: Unable to connect to server (connection time out) דרך אגב, יש לי ראוטר ואת הפיירול הרגיל של XP.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. יש לי DVD של פייונר (קניתי היום) ואני צריך להפוך את הכתובית בעברית כדי שאני אראה אותם טוב בDVD האם יש תוכנה כזאת? (הקובץ +התירגום שאני רוצה לצרוב חוקיים לגמריי)

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי סרט בXVID ואני רוצה לראו תבDVD אז ניסיתי לצרוב VCD אז הנרו קודד אותו אבל זה היה 783 מגה ויש לי דיסקים של 780 איזה בעסה ביזבזתי שעה מהחיים שלי מה לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by מאור247,

אני מחפש תוכנה טובה פשוטה וקלה להפעלה בשביל לערוך סרט וידאו(מצגת) מתמונות של טיול שעשיתי מישהו מכיר תוכנה טובה??....תודה

25. Started by shaithebest,

שלום לכולם הורתי תוכנה שהמליצו עליה בעיתון ,תוכנה חינמית שאמורה להגביר את מהירות הנייד\נייח בכך שהיא מפנה מקום מה-RAM הקיצר הורדתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה ורק נזק התוכנה גרמה לנייד שלי בכך שעכשיו הוא עובד ממש לאט אם אתם מכירים את התוכנה ויכולים להסביר לי איך לתפעל אותה בדיוק אני אשמח תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים