תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי אאוטלוקאקספרס וכול פעם כשאני פותח הודעה הוא מראה לי את החלון של ההודעה אבל עם הסימן של השעון חול ולא מראה לי את תוכן ההודעה .. כאילו הוא פותח לי את החלוםן של ההודעה אבל משאיר אותו ריק עם הסמל של השעון חול.. יש למשהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום רב! מכיוון שהבעיה שלי תישמע מוזרה אז אסביר בקצרה את הרקע לבעיה. לחלק מהסרטים אין כתוביות בעברית, לכן אני משתמש במתרגם האוטומטי של גוגל שיתרגם לי כתוביות מאנגלית לעברית. הבעיה שכשאני רושם את זה: <-- בגוגל בתרגום זה מופיע ככה: <- לדוגמה: 00:00:15,000 --> 00:00:20,000 All source references for material in this video presentation can be found in that document. יופיע ככה: 00:00:15,000 -> 00:00:20,000 מקור הפניות עבור כל החומר הזה מצגת וידאו ניתן למצוא במסמך זה. לכן לאחר שגוגל מתרגם לי את הכתוביות אני צריך לעבור על כל שורה ולהוסיף מקף נוסף, וזאת עבודה מייגעת. השאלה שלי האם אפשר לקחת טקסט שלם ובאופן אוטומטי בכל מקום בו מופיע מקף לעשות שיופיעו שני מקפים ?? או או…
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי 3 דפדפנים על המחשב כרגע: אקפלורר, כרום ופיירפוקס. מתוכם, רק האקספלורר עובד והשניים האחרים מציגים:"דף אינטרנט זה אינו זמין." את הכרום ניסיתי להתקין מחדש ואת הפיירפוקס התקנתי כדי לבדוק אם גם הוא לא עובד. עדיין, שניהם מסרבים לעבוד. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעדכן את הWINAMP אפשרויות הרדיו הופכות ל-SHOUTCAST החדש והוא ממש מעאפן! אפשר לינק לקובץ שיחזיר לי את הרדיו הישן והטוב של הWINAMP שלי? נ.ב. מישהו פה שם פעם לינק אבל חיפשתי ואני לא מוצא את הת'רד ההוא
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לעשות זאת עם פקודת dir בדוס?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הרגו אותנו עם הבילבול קישקוש הזה. ציטוט מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254990,00.html
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם יום אחד שלחו לי מהמסנגר חבר שלי איזה לינק עכשיו אני הפעלתי את הלינק שהוא דומה לזה רק ששניתי אותו : http://00.000.000.0:12745/index.htm (במקום ה 0 היו רשומים מספרים אבל עשיתי הכל 0 שבטעות לא תכנסו) והוא רשם לי שיש לי וירוס במחשב עשיתי בדיקה והכל והוא מצא משהו והוא הצליח להסירו יש לי נורטון 2006 עכשיו הוא קישר אותי לתיקיה במחשב והינה היא אני מראה לכם אותה ואפילו ניסתי לבצע סריקה עם נורטון רק על הקובץ הזה והוא לא נתן בכלל אפילו למחוק את הקובץ לבד בSAFE MODE אי אפשר, אין שום דבר להסיר אותו זה הקובץ: מה אפשר לעשות ? איך אני יכול למחוק את הקובץ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה בכדי לשלוט על המאוורר (שהוא בעייתי בדגם זה) יש עוד אופציות שאני לא מבין מה לעשות איתם אם מישהו יודע אשמח לשמוע תמונה 1 מהתפריט הזה אני נכנס לאופציות בתמונה 2 (מה הכוונה בחלק המסומן?) + אם יש עוד טיפים לגבי התוכנה-שתפו.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
1. איך אתם מפרמטים? מהי השיטה האהובה עליכם? אתם משתמשים בתוכנות או בדיסק BOOT? מי היא התוכנה הטובה יותר לפרמוט ? ACRONICS או PARTITION MAGIC? יש אחרות טובות? 2. איך אץם יודעים אם אתם מורידים גרסה שהיא BOOT? כשמורידים אז הרבה פעמים רשום שזה BOOT אבל זה לא נכון ואחר כך המחשב לא מזהה את הדיסק כBOOT? איך אתם מוודעים את זה? צריך לצרוב בדרך מסויימת בשביל זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
אני מבקש שתמליצו לי על תוכנה טובה ופשוטה לעריכת קבצי ווידאו אני לא רוצה משהו מקצועי רק משהו שייאפשר לי "לחתוך" חלקים מקבצי ווידאו שונים ולחברם ביחד ניסיתי כבר להשתמש בWindows Movie Maker אבל התוכנה קורסת כל פעם שאני טוען אליה קובץ ששונה מפורמט WMV תודה
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ( יותר נכון לאחי) . תופעה שהחלה לפני בערך שבוע שבה כל פעם שאני צופה בסירטון/ סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה אני רואה את זה בזום X50 האם מישהו מכיר את התופעה ? האם מישהו יודעת על פיתרון אפשרי ? תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
העניין הוא כזה: כאשר אני פותח סצנה חדשה אני רואה את הצירים ואת האובייקט רק כאשר אני מקרב מאוד את ה-view וכאשר אני מתרחק מעט - הציר מתחיל להיעלם בהדרגה, כאילו הכל מוסתר ע"י שדה בלתי נראה כלשהו... ניסיתי שינויים של מליון הגדרות ב-prefrences וב - display בנוסף עשיתי repair להתקנה וכלום לא הולך... למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הועפתי מחברות באתר כלשהו וכשאני מנסה להכנס להרשם מחדש הוא מזהה את המחשב שלי איכשהו . ניתקתי את האינטרנט וחיברתי מחדש וזה לא עזר , כנראה הוא מזהה את המחשב בצורה אחרת ולא לפי ה IP. מישהו יודע איך זה עובד ואיך זה ניתן לשינוי בשביל שאוכל להרשם מחדש (פירמוט לא בא כרגע בחשבון) תודה
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני ואחי עשינו רשת המופעלת דרך ראוטר וכרטיס רשת בנייד, ומהירות האינטרנט היא 1.5, שמתי לב שבזמן האחרון מאז התקנו את הרשת, האינרנט נהיה איטי, וכשאני נכנס לאימיול ומנסה להתחבר לשרת כלשהו, זה רושם לי את זה : 09/05/2008 01:21:58: אזהרה Razorback 3.1 (193.138.205.25:5000) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. 09/05/2008 01:21:59: LowID -- Trying Again (attempts 1" תודה מראש לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק לתוכנת UNINSTALL עבור מחשב לפטופ של החברה. אני עצמי משתמש בתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 שנחשבת לאיכותית, אבל שילמתי כסף עבור רישיון חוקי. פניתי ליצרנית בשאלה האם אוכל להתקין את התוכנה על מחשב נוסף, נאמר לי שאהיה חייב לרכוש רישיון גם עבורו. לכן, לפני שאני נאלץ שוב להכניס את היד לכיס ( ), רציתי לברר האם קיימת חלופה חינמית, שתעשה את העבודה בצורה טובה. בדקתי ברשימת התוכנות בדביק, ולא מצאתי משהו כזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
התוכנה עולה לי בדוס רושמת כל מיני דברים קיצר לא עושה כלום רק נותנת לי פקודות לרשום מה הם אומרות?? ואיך אני מבטל את זה שהתוכנה עולה לי עוד לפני שהמחשב מעלה את הוינדוס?? (כי זה עושה לי שוב ריסט ואני מתעצבן לחכות עד שיעלה שוב) תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פורמט מלא לבין פורמט מהיר הקויק ליפני התקנת הוינדוס מה כדי ומתי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אני חייב תוכנה לשחזר את הקבצים הקודמים
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום כולם. שאלתי היא האם יש בשוק תוכנות נוספות שמקליטות תוכנות משחקים או את המסך. (בוידאו כמובן) .. כדוגמא FRAPS .? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
והחיפוש עבד בפעם הראשונה, החיפוש השני שלי כבר לא מראה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים אני רואה סוג של בהירות... איך אני מסדר את זה? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-