עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omer1789,

רואים תמונה אך אין סאונד בחלק מהסרטים שהורדתי, מה עושים? תודה עריכה: הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה עם האימיול כאשר אני עושה בדיקת פורטים אז הוא פותח את האתר של הבדיקה ומראה על בעיה. דבר ראשון' הפורטים פתוחים בראוטר. דבר שני נסיתי לבטל את ZONE ALARM (הפירוול של ווינדוס לא עובד) ועישתי שוב את הבדיקה של הפורטים ואז הכל היה בסדר. מה שאומר שהבעיה היא עם הפיירוול. ניסיתי לפתוח את הפורטים ב ZONE ALARM ככה: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial128.html אבל זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  3. שאני מוריד קובץexe אני מקבל קובץ מדיה מה עושים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. Started by J0HNiE,

שלום, נתקלתי בבעיה שבה הפיירוול אינו שומר את החוקים שאני נותן לכל דבר גישה לאינטרנט.. יש איזה פיתרון לבעיה? *אני משתמש בגרסה האחרונה של התוכנה 2.0.7.1 גרסת ניסיון

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by RavivRavR,

תודה.

6. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אז ככה יש לי בעיה עם סייגיט... שמתי לב בזמן האחרון שהוא לא עולה עם המחשב למרות שמסומן אצלו בהגדרות לעלות בכל סטרטאפ.. ומאוד מעצבבן כל הפעלה להפעיל אותו מאשר שהוא יעלה לבד... אגב פעם הוא היה עולה בהתחלה מה עושים? ניסיתי כבר להוריד את ה"וי" מהאופציה שיעלה כל הפעלה ולאשר את זה ואז להיכנס שוב ולסמן את האופציה שהוא כן יעלה וזה לא עזר.. אז בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה רבה רבה

7. Started by simonidis,

שלום.. ברשותי אנטי וירוס nod32 במודול של amon רשום לי ב infected - 718330 ו cleaned רק 14762 איך זה יתכן?? יש לציין שכאשר אני עושה סריקה ידנית לא נימצאים שום קבצים נגועים.. לעזרתכם אודה.. סימון..[br]פורסם בתאריך: 19.04.2008 בשעה 01:32:23 הנה קובץ מצורף אשר מתאר איך ניראה אצלי המודול amon[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

שלום, האם ניתן להפעיל את 5 ולא את 6 כי זה לא מאפשר לי זה עושה לי שגיאה של הICQ.. ואם לא יש תוכנה כמו BORINGCQ ל6? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. משהו בסגנון הזה: http://www.projectseven.com/products/menusystems/pmm/ אבל חינמי.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by Singularity,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. חשבתי להתקין את התוכנה אבל יש לי כמה שאלות לפי כן: 1. האם יש אפשרות לקנות טלפון אלחוטי שרק הוא יצלצל כאשר מישהו עם התוכנה הנ"ל מצלצל אלי? 2. האם גם השיחות לחו"ל למישהו שיש לו את התוכנה הן בחינם? 3. האם צריך ראוטר או שיש טלפונים אלחוטים שמתחברים למודם? 4. מישהו יכול להמליץ לי על טלפון אלחוטי לSKYPE? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה ( יותר נכון לאחי) . תופעה שהחלה לפני בערך שבוע שבה כל פעם שאני צופה בסירטון/ סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה אני רואה את זה בזום X50 האם מישהו מכיר את התופעה ? האם מישהו יודעת על פיתרון אפשרי ? תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by not_connected,

אני לא מוצא את האפשרות לנטרל את הפעולה. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by amit27,

הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  15. העניין הוא כזה: כאשר אני פותח סצנה חדשה אני רואה את הצירים ואת האובייקט רק כאשר אני מקרב מאוד את ה-view וכאשר אני מתרחק מעט - הציר מתחיל להיעלם בהדרגה, כאילו הכל מוסתר ע"י שדה בלתי נראה כלשהו... ניסיתי שינויים של מליון הגדרות ב-prefrences וב - display בנוסף עשיתי repair להתקנה וכלום לא הולך... למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by refael,

שלום יש לי מספר סרטים שברצוני ליצרוב אןתם על דיסק DVD 1 וליצור להם תפריט משלי מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. Started by siin,

Symantec Fax Starter Edition קיים לאחר התקנת אופיס איך משתמשים ומפעילים את השרות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by Rhx,

שלום, זה תמיד קורה לי.. וזה מתחיל להפריע.. כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, הוא מראה לי את השגיאה "לא ניתן להתחבר", ואז אני עושה תקן שגיאות, ואז הוא נכנס.. מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. באתר הרשמי יש רק דרייבר לקול, אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת, וכל שאר הדברים שיש ל XP

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. באחרונה כשאני מעלה כל דיסק ב-SETUP לא עולה אוטומטי אלא מראה את הקבצים שבדיסק האם השינוי בכוננים ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. האם כדאי להמיר את ה FAT32 שיש לי בכונן C ל NTFS ? אם כן במה זה ישפיע על מערכת ההפעלה ?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  22. אני אוהב את התוכנה אבל אין לי מכשיר אייפוד - כיצד אני מעלה את הסרטים במחשב שלי לתוכה? בתודה מראש, יניב

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  23. Started by itaic,

ב AVG הוא לא מצליח להתחבר לשרת וב S&D בשביל ההתקנה הוא צריך להתחבר לשרת ואני לא מצליח בנוסף לזה בלי קשר.. בימים האחרונים יש לי איטיות משוועת בגלישה כל עמוד כמו פה ב באתר לוקח 2-3 דקות תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. אפשר ליצור אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  25. מה אתם אומרים? היה נורטון וזה היה חרא.. כבד ולא עושה כלום. אני מחפש אחד חדש. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים