תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה שאפשר לראות איתה טלויזיה ללא כרטיס טלויזיה? כי אני זוכר שהיה לחבר שלי כזו תוכנה שעובדת על הלויין! עם יש אני ישמח לקבל לינק אם אין תנו הצעות לכרטיס טלויזיה! תודה מראש :saint:
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עוד פעם היום, נעלם לי קובץ מרשימת ההורדות של קאזה. קובץ ה-DAT במקומו וחסר לי עוד קצת להשלים אבל איך לחדש הורדה מהמקום שבו הופסקה? כלומר איך מחזירים אותו לרשימה? והאם מישהו יכול להסביר את עצם ההיעלמות? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כשאני מפעיל איזה סרט אז יש מן רעשים מוזרים כאלה מעצבנים שאי אפשר לראות איתם את הסרט איזה מקודד אני צריך לסדר את זה? מישהו יכול לתת לי לינק
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה שם הקובץ:The_Good_Girl_(2002).DVD.SCREENER.DVL.ShareReactor,יש ליבמחשב כל מיני מקודדים וה-WINDOWS MEDIA PLAYER וה-RADLIGHT לא פותחים לי את הסרט. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג איך מפעילים קובץ כתוביות במדיה פלייר 9 ?
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בעזרת התוכנה הפכתי את דיזק ה 80 גיגה לשני כוננים של 40 גיגה ובכל כונן מותקנת מערכת הפעלה כול פעם אם אני מעלה את המחשב עם כונן אחד הכונו השני בלתי נראה ואי אפשר לגשת אליו שאלה 1 : איך אני יכול להעביר קבצים בין הכוננים ? נראה לי שזה קשור לזה שיש מערכת הפעלה בכל כונן לכן הוא לא מאפשר גישה שאלה 2: איך אני יכול למחוק את מערכת ההפעלה מכונן אחד ולא לפגוע בשאר הקבצים שנמצאים באותו כונן ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי את מורטל קומבט טרילוג'י אני מוריד מוריד מוריד... ולא מצליח לפתוח רשום שסוג הקובץ הוא Application אז מה זה בכלל? אפשר לפתוח את זה? אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא נורא..(מקסימום תעבירו...) תודה מראש זלינקו!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע איך לשנות כתובת ד"א במירק 6.03 השדה אפור (לא זמין)?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לצרוב סידי של 90 דקות בנרו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שצריך להוריד את כל הקודקים שיש לי לפניי, לא? אבל אני לא מצליח להוריד את DIVX, אין לי לזה UNINSTALL. הורדתי סרט XVID, והתקנתי את הקודק XVID, אבל רואים מגעיל, בגוון ירוק וחלק מהסרט פשוט לא עולה. יש אפשרות אחרת מלבד להתקין NIMO?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי microsoft office 2000, וכל פעם שמפעילים את ה WORD בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיאה כזאתי: WORD גרם לשגיאה ב VBE6.DLL . אם הבעיה נמשכת נסה להפעיל את המחשב מהתחלה. לא עוזר. שיחזור מערכת לא עזר. זה די דחוף... יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון בכל פעם שאני מדליק את המחשב האיקון של Norton Internet Security מתחיל להבהב (הפיירוול...). כשאני בודק למה הוא כותב לי שנעשה ניסיון של סוס טרויני לתקשר עם הרשת. שאני בודק איזה קובץ מהווה את הבעיה אני רואה שזה הקובץ: EXPLORER.EXE.... איך זה יכול להיות? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל נגיד אם אני לא נוגע במחשב איזה 10 דקות , האיי סי קיו נכבה לי , והופך ל STAND BY MODE. ואין לי מושג למה , נראה לי שזה התחיל לקרות אחרי שהתקנתי : Sygate Personal Firewall PRO 5. זה מאוד מאוד מעצבן , למישהו יש אולי פיתרון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שליטה על מחשב ברשת אשמח למוע על מה אתם ממליצים ושמח במיוחד לקבל קישור להורדה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
זה מה שעם משתשמים שהם שלהם רשום אצלי בעברית(אני מוכח לציין שזה קרה רק אחרי התקנת הXP)
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
כמו שאתם יודעים WIN XP מגיע עם תוכנת FAX מובנית. יש לי בעיה עם התוכנה הזאת ואני ממש צריך את עזרתכם. ממש פשוט - אני מנסה לשלוח איתה FAX אבל במקום לשלוח אותו התוכנה מעבירה אותו לתיקיית ה - OUTBOX ו... זהו. הוא "יושב" שם ואני לא יודע איך פשוט להגיד לתוכנה לשלוח אותו. עזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעיה אנא כל מי שיכול לעזור אודה לא מאד. מחקתי בטעות את תיקיית המועדפים שלי ו"היקרה" לי מאד כמו לכל אחד. המחיקה נעשתה עם מקש Shift שזה אומר מחיקה תוטאלית ובנוסף לכל מחקתי גם את הקבצים המוגנים מסל המיחזור בנורטון 2003 פרו. אנא כל מי שמנוסה בעניין אנא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה שקוראת את הקבצים של QUICKTIME ויכול לפרוש אותם לכל הסך או לפחות לשים פסים שחורים למטה ולמעלה מה שבעצם המדיה פלייר עושה. כי אם אני רואה סרט בQUICKTIME ופורש אותו אל הטלוויזיה זה ממש לא כייף לראות את הDESKTOP שלי ברקע של הסרט(למרות שהוא יפה ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-