עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי טבלה ב WORD שאני רוצה להציג לאחר הדפסה בגודל של מטר*מטר וחצי איך אני עושה את זה? יש אפשרות ב WORD? יש תוכנה שיודעת לעשות את זה בלי לפגוע באיכות הטבלה? יש לי מדפסת A3 ואני רוצה להדפיס בה, ע"י שילוב מס' דפים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by ns,

אני צריך סידיקי לאופיס 2000 פרופשנן !!!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by kyyle,

איך אני משתמש ב-AD AWARE6? יש לי פרסומות שקופצות איך שאני פותח את האינטרנט,איך אני נזהר שלא למחוק דברים חיוניים?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by Moo^Moo,

מנהלים, זה לא וורז... נכנסתי לאתר של EJAY והורדתי את התוכנה, אבל יש בעיה בהתקנה, אז אני מחפש את התוכנה "בנרות..." בבקשה, PLZ, למי שיש או יודע מאיפה להשיג EJAY HIPHOP 4... אני אפילו יביא לאדם פנטיום 3 800...

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by FireStar,

היי שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה להפוך קובץ מסוג Mov ל-Avi.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by gshhar,

איך ה-EMULE? שמעתי שזו תוכנה ממש טובה אבל ממש מסובכת,איך המבחר?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by badatz,

האם GHOST משאיר איזושהם עקבות כאשר אני משכפל דיסקים קשיחים ואם כן איך ניתן להפתר מהם ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by frodo,

כשאני פותח את האקספלורר אז נפתחת לי עם אתר הבית גם פרסומת כזאת או משהו בשליש התחתון של המסך,זה נקרא SFUX או משהו. איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by frodo,

מה נותנת תוכנת הורדה? הרי אפשר גם בלי לא? ואיזה מומלצת?--flashget,getright או אחרות?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by amir.o,

יש לי את winamp 2.76 כל פעם שאני רוצה להפעיל שיר התוכנה מראה שהוא מתנגן אבל בלי סאונד רק אם אני הולך לאייקון של ה- volume בשורת משימות ונוגע בעמודה של ה- wave יש סאונד אבל כשעובר שיר שוב אין סאונד וככה זה נמשך עד שאני מתעצבן :AR15: בתוכנות אחרות זה לא קורה אבל אני קשור לווינאמפ. למישהו יש עצה ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by moskitos,

שמעתי שיש תוכנה שפותחים איתה סרטים והיא מחפשת אוטומטית את הכתוביות במחשב ופותחת אותם,האם זה נכון ואיפה אני יכול להשיג אותה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום, ברשותי Windows Media Player 9 בעברית ומערכת הפעלה WinXP Pro Corp SP1 באנגלית. כשאני מפעיל סרט על מסך מלא (במדיה פלייר 9), רואים בהתחלה במסך מלא, אך עם פסים של ה-Controllers מלמעלה ולמטה (הכפתורים של ה-play, pause וכו'...) לאחר כשתי שניות שאני לא נוגע בעכבר, ה-Controllers נעלמים ואז רואים באמת במסך מלא. אך הבעיה היא שכל תזוזה, אפילו תזוזה ממש קלה של העכבר, גורמת ל-Controllers לחזור ואז שוב הסרט לא במסך מלא... רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר שלא יראו את ה-Controllers במסך מלא.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח קובץ בסיומת msstyle או בסיומת theme ותציג לי איך ייראה ה"התחל", איך ייראו החלונות, הצבעים, הפונטים וכו' ב-theme שאותו פתחתי - מבלי להתקינו. כלומר שאני אוכל לראות איך ה-Theme נראה, אך לא אצטרך לפתוח אותו ל-c:\WINDOWS\Resources\Themes ואח"כ ליישמו (Apply) כדי לדעת איך הוא נראה... תודה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by holly man,

שלום לכולם!! אני מחפש בבקשה מדריך לאמיול!! ;D מישהו מכיר או יכול לעזור לי!! אני יודע שרק מהתוכנה הזו ניתן להשיג משחקים ל- ps2! תודה מראש ואתם אחלה של פורום!!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. פתחתי היסטורי שלי עם מישהו, רציתי למחוק הודעה אחת, ובטעות לחצתי על Delete All... :-\ כל ההיסטורי שלי איתו נמחק. אבל הוא לא נמחק טוטאלית, כי אם פותחים את ה-System Notice, ונכנסים שם למעלה ל-Deleted Items, כל ההודעות נמצאות שם. אז הקבצים עצמם של השיחות לא נמחקו לי מההארד דיסק. יש דרך לשחזר את כל ההודעות האלה לתוך ההיסטורי שלי עם אותו אדם??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by naorai,

שלום יש לי בעיה מעצבנת נורא לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ הוא נותן לי את ההודעה הבאה: -x-driver[bot4]- *** You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. (150 seconds remaining until timeout) ואז הזמן יורד בקפיצות של 30 שניות ואז הוא פשוט לא מוריד מה אני אמור לעשות? אני מבקש לפרט תשובות (לא גאון במירק ???)

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. איזה תוכנה טובה לשיתוף קבצים אתם מכירים(חוץ מהקאזה כבר אמרתי?!)? עם מבחר גדול.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by edoson,

שמעו בעייה מוזרה: אתמול קידדתי סרט DVD מיובא לAVI, הורדתי לו כתוביות, אבל מה?? הDVD היה 29.97 FPS, הקידוד 23.97 (דרך אגב, למה?), הכתוביות שהורדתי 23.97 FPS. לאחר סנכרון ה2 דקות הראשונות וה-2 דקות האחרונות מתואמות. אבל כל האמצע לא! אחרי 2 דקות מתחילים כבר להרגיש שהכתוביות מופיעות אחרי הסאונד, כלומר ה-FPS של הכתוביות גבוה מהFPS של הסרט!! אמרתי לעצמי אולי הכתוביות לא באמת בקצב של 23.97, בוא נשנה אותם. לאחר השינוי, אותה בעייה בדיוק. כלומר הקובץ המקורי אכן היה 23.97. מה שאומר שהFPS של הסרט הוא מתחת 23.97, למרות שכל תוכנה שהשתמשתי אמרה לי שהוא 23.97. אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל. יש עצות?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by zzroni,

שלום לכולם. הורדתי סרט וכשאני מנסה להפעיל אותו עם win media player אני מקבל את ההודעה הנ"ל. יש לי win xp הקובץ עם סיומת avi איזה codec אני צריך ומאיפה אפשר להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  20. בוקר טוב, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקחת תמונה סרוקה שיש בה טקסט, ולסובב אותה בדיוק כמה שאני רוצה - אך בלי לפגוע באיכות. כי ב-ACDSee 5 , כשאני מסובב את התמונה, הטקסט יוצא מרוח ומודגש ממה שהיה בהתחלה וזה פוגע באיכות... תודה רבה ויום טוב לכם, אורן.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבודקת כל רכיב במחשב ואומרת לך איזה רכיב יש לך ומפרטת לך עליו... אני מחפש תוכנה לא סתם שמראה מה יש אלא גם מראה מה הוא יודע לעשות כי אני התקנתי PC MARK ו- SISOFT SANDRA והם לא מספרות לי יותר מדי אני רוצה שהתוכנה גם תראה לי לא רק את החלקים כמו מעבד זכרון לוח אם וכו'... אלא גם DVD צורב ודברים כאלה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי בעיה עם משהו מאוד בסיסי.... אני לא כל כך יודע איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב... יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני DCR-PC101E שבה יש גם אפשרות לצלם לכרטיס זיכרון. כשאני מחבר את המצלמה למחשב, המחשב מזהה אותה והכל בסדר ואני גם רואה את התמונה על המסך, אבל כשאני נכנס ל - EXPLORER ולוחץ בתפריט של ההתקן (ע"י לחצן ימני) על GET PICTURES אני מקבל הודעה שלא נמצאו תמונות על כרטיס הזיכרון למרות שהוא מלא... אני רוצה לציין שאני מחבר את המצלמה למחשב בחיבור פיירווייר ובמדריך של המצלמה יש הוראות רק לגבי חיבור USB (הייתי בטוח שזה אותו הדבר, אבל כנראה שלא...) יש למישהו מושג מה אני עושה לא נכון, או פיתרון אחר (ע"י תוכנה או משהו...) להורדת התמונות מכרטיס הזיכרון?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by gambit_elaad,

יש תוכנה שאפשר לראות איתה טלויזיה ללא כרטיס טלויזיה? כי אני זוכר שהיה לחבר שלי כזו תוכנה שעובדת על הלויין! עם יש אני ישמח לקבל לינק אם אין תנו הצעות לכרטיס טלויזיה! תודה מראש :saint:

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. ??

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.