עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התחלתי לעבוד יותר עם Mozilla (שדרך אגב, עובד הרבה יותר מהר עם HWzone), אבל הפונט הברירת מחדל של Mozilla די מציק. רציתי לשנות אותו לפונט ש Explorer משתמש איתו באתר הזה אבל לא מצאתי... יש למישהו מושג ? תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by kikkler,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. לאחרונה רכשתי לראשונה כונן די וי די והיום ניסיתי להציג סרט, שזז במהירות איטית להחריד. הכונן הוא של טושיבה, המחשב xp2500+ והכרטיס מסך Radeon9500 ניסיתי להציג אותו גם במדיה פלייר וגם בנגן שמקבלים עם הרדאון, אותם תוצאות.. יש איזו דרך להוריד מעט מהאיכות או משהו בסיגנון, בשביל שהמהירות תהיה נורמאלית ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. נתקלתי כרגע בשיטוטי באינטרנט בחבילת התוכנות: Winternals Administrators Pak v4.0 Enterprise Edition אני מכיר חלק מהתוכנות בחבילה זו ואני חייב לומר שתוכנות אלה/גרסאות קודמות שלהם בהחלט עזרו לי בשיקום מערכות נפולות שלי ושל אחרים. מומלץ ביותר:

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by t,

מישהו יכול להגיד לי מה זאת התוכנה הזאת ואיך אני מפעיל אותה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by wow,

אני מעוניין לפתוח FTP מהמחשב שלי בעזרת המדריך הזה http://planet.nana.co.il/zbengnet/8.htm איך יוכלו אנשים להתחבר אלי? איך זה הולך? מה\מו\מי?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by gshhar,

למישהו יש נסיון? מישהו מכיר? האם הנורטון עדיפה או שזה פופולארי אז כולם הולכים על זה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה טובה שאיתה אפשר לצרוב מוזיקה עדיף גם שתהיה חינמית.. *בבקשה לא להמליץ על NERO תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by udi,

התקנתי את NERO 6 וכאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעה לי הודעה שאומרת שחבילת השפה אינה תומכת בשלי וזה סוגר את הNERO מה אפשר לעשות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by Real_Me,

יש לי תוכנה בשם CUTOFF שמקצצת מסוף קובץ וכמובן יש SPLITTERS אבל אלה לא נוחים למטרה הזו כך שאני צריך תוכנה שמקצצת קטע בגודל כלשהו מתחילת קובץ כלשהו. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, רציתי לשאול עם מישהו מכם מכיר תוכנת מנהל זיכרון טוב לחלונות XP ? האם מישהו מכיר את APPLICATION WARP והאם כדאי להתקין? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by efrat,

אם אתם מחפשים תוכנת צ'ט קולית\וידאו רצינית !!!! יצאה תוכנה חדשה שמאפשרת לכם לדבר ולראות אנשים מכל העולם ... מ-6 עד - 22 חלונות וידאו באיכות גבוהה ומהירה ואודיו מצוין. אפשר להשתמש התוכנה החינם וכן ישנן 3 אפשרויות תשלום ומוסיפות לכם אפשרויות. כנסו ונסו את CUWORLD http://www.cuworld.com אנא זכרו...אם זאת כוונתכם או לא נהכם מייצגים את ישראל אז....שמרו על התנהגות נאותה תודה ותהנו

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by benkapon,

מחפש תוכנה שממירה מ mp3 to 40poly שאני יוכל להוריד שירים לפלאפון

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. אוקיי אז אני לומד ASP ... כדי להפעיל את הקבצים שאני מכין המחשב צריך להיות שרת אז יש תוכנה כזאת לדוגמא PWS שמותאמת ל WIN 98 לי יש XP יש תוכנה שמתאימה לה? שתהיה גם פשוטה... עד עכשיו השתמשתי ב 98 שבמחשב השני שלי שהוא איטי רצח P1

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by NOSTREDAMUS,

שבת שלום ושנה טובה. לאחרונה הורד.... קניתי את התוכנה אדיו קלינינג לאבס, יש לומר שאני התרשמתי מהאיכות שלה לנקות סאונד אבל יש בעייה אחת קטנה! התוכנה שומרת את הפרוייקטים בקבצי VIP ואני מעוניין לשמור את הקבצים ב- MP3..... הכיצד ? :-\ בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by ccc,

אם למשל התקנתי דרייבר והוא לא עובד, בעיות תוכנה וכו'... אני רוצה לשחזר.. במה להשתמש מהאופציות הבאות בלבד! (Sys Restore ) של מיקרופוסט ממש לא GoBack (System Work Utillly ) Norton Ghost 2003 אני יודע שהגו באק לוקחת 10 אחוז מהקשיח והגוסט יוצר קובץ שחזור מה ההבדל? מה יותר אמין וטוב למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

איפה יש אתר\תוכנה שבהם אפשר לתרגם טקסט בעברית לאנגלית?

17. ארכין ממוחש בעברית לשמירת טפסים סרוקים כולל תמונות ומסמכים שיתן לינק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז ככה, אחרי מספר פסקי זמן ממושכים אני חזרתי לעבוד עם Visual Studio.Net והפעם בעיקר בC# כשבעבר תיכננתי הרבה בVB (יש לי איתו עבר ארוך מאז VS4, אחח הנוסטלגיה ;D ). אז ככה, ניתקלתי בכמה דברים שאיך לומר, מעצבנים, ואני לא מוצא איפה לשנות את ההגדרות שקשורות אליהם (לא מצאתי בשום מקום בVS. לא גם לא בOPTIONS, למרות שיכול להיות שפיספסתי משהו): 1) בפרוייקט שאני עושה אז שיניתי את אחד הערכים של אובייקט מסויים בInitializeComponent והיצבתי בהם סדרה של משתנים. בעיקרון זה כמה משתנים שמתחברים לאחד והמשתנה הזה מוצב בערך באובייקט (oleDbConnection1.ConnectionString במקרה הזה). עכשיו, כל פעם שאני מוסיף אובייקט כלשהו חדש לForm אז השורות קוד של המשתנים והoleDbConnection1.ConnectionString וההצבה…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by pro,

תוכנת DIVX שלי פותחת חלון ERROR וכתוב ככה: SAXParseExcepsion: Fatal Error at line 1, char 1 ולפני יומיים הוא עבד חלק עזרו לי בבקשה (תודה)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by dot com,

כשאני מקבל הודעה בicq אני מקבל את ההודעה ההוראה ב- "0x63003733" ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "0x025601cc". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". ואני לא יכול לראות את ההודעה. וגם אחרי שבדקתי וירוסים קיבלתי את ההודעה הזאת. אני עובד על WINDOWS XP תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by KRS1,

חיברתי מודם חיצוני למחשב שלי, במהלך ההתקנה ה XP התריע שיש בעיות עם הדרייברים הנוכחיים של התוכנה - בכל מקרה לאחר ההתקנה המודם עבד אבל נוסף לי לאייקוני ה STARTUP שלי עוד סמל. הסמל מציין safely remove hardware - ומכוון להסרה של המודם....השאלה היא איך אני מעיף את ההודעה הזו בלי להסיר את המודם.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by gal,

היי קניתי אתמול צורב TEAC X40 וקיבלתי איתו את NERO גרסת OEM השאלה שלי מה ההבדל בין גרסה רגילה לOEM האם גם באו אי אם אפשר לצרוב דיסק מוסיקה והוא מעביר מאמ פי 3 ישר לCDA ? ובכלל מה ההבדלים? גל

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by tomer_et,

יש לי שאלה דיי בסיסית. כשאני רוצה לשנות את הגודל של המסך עם התוכנה אני מקבל הודעה שאני צריך קודם לבחור מסך. איך עושים את זה? ההודעה שאני מקבל היא: no window is selected to select window bring it to foreground first and press the hotkey. איפה נמצא ה - foreground?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by oren,

כאשר אני מנגן מדיה במדיה פלייר הישן והטוב (גרסה 6.4) הוא לא מנגן אותם אוטומטית ואני נדרש ללחוץ תמיד על Play לאחר טעינת קובץ מדיה, לפני הפירמוט הכל היה בסדר ורק הייתי צריך להפעיל קובץ מדיה והוא היה מתנגן אוטומטית בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור ה-Play. האם יש דרך לסדר זאת כך שהנגן ינגן אוטומטית קבצי מדיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.