תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בדרך לפרמוט והעברה של מחשב עכשיו איך אני מגבה בoutlook את האנשי קשר (לא את ההודעות, אני יודע איך מגבים את ההודעות) את האנשי קשר, הרשימה שברגע שרושמים אות במקום של איימיל אז יש רשימה של כל מי ששלח לך הודעה, איך אני מגבה את זה ומעביר למחשב חדש? אני מדבר ב-outlook 2003
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה,כשאני מנסה להפעיל את Sandra, אז אני מקבל ישר שגיאה: Could not initialise! Check database file,database server or MDAC אני משתמש בwindows xp sp2 מעודכן בלי שיגאות ,Spyware או וירוסים. תעזרו לי בבקשה לפתור את זה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בזק שלחו לי אימייל שאומר שהגיעו תלונות שמחשב שלי שולח דואר זבל לאנשים וזאת חובתי לטפל בזה אז התקנתי את mcafee והוא באמת מצא וירוסים מחק אותם וחשבתי שזהו אחרי ראיתי שהmcafee בודק אימיילים שהמחשב שלי שולח ולא שלחתי שום אימייל אז הבנתי שכנראה יש לי תוכנה ששולחת אותם... אז פשוט חסמתי את מה ששולח דרך אופציה בmcafee אבל תקובץ עצמו אני לא יכול למחוק והוא עושה שימוש במעבד וגורם לזה שהמחשב יתקע מה אפשר לעשות בשביל להסיר את זה בלי לפרמט את המחשב אני יודע איזה קובץ זה אבל הוא של ווינדוס ואין אפשרות למחוק אותו כי המחשב אומר שהוא חיוני...
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בפונטים במקסטון ובאקפלורר אני רואה עיברית מצוין אבל כל הפונטים השתנו לי למשהו אחר!מוזרים כאלה איך אני מחזיר את הפונטים למצב הקודם? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לא מצאתי את זה ב costmize google :
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
לאחר שנמאס לי מה Winamp החלטתי לחפש נגן אחר שיהיה טוב יתמוך בעברית ויהיה קליל ולפי המלצות כאן באתר עברתי ל QMP . הבעיה שיש לי היא שלאחר השמעה של שיר ( כל שיר ) לאחר שנייה בערך השיר לנעצר לקצת פחות משנייה ( מאין תקיעה ) ולאחר מכן ממשיך להתנגן. ב media player זה לא קורה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
פעם היתה לי תוכנת ריגול שנקראה : invisiabale keloger לגבי הדיוק של כול אות ואות אני לא בטוח אבל זה היה שמה בטוח!!! אני זוכר גם שהאייקון היה של בלש עם זכוכית מגדלת... בצבעים כחול, וצהוב אם אני לא טועה. לא רלוונטי מצאתי אותה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אודה לכל מי שיכול לתת לי טיפ: בזמן האחרון סרטים שכוללים פס קול ac3 5.1 ערוצים, יוצאים לי מסינק, ולא משנה באזו תכנת עיבוד אני משתמש (WinAVIVideoConverter; TMPGEncDVDAuthor16.exe; Shortcut to VirtualDub_148_AC3.exe או אחרות). סרטים עם PCM רגיל או ac3 סטריאו, נשארים מסונכרנים. מה לעשות???? משווע לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הקופון של HL2, מה שאמר שאני יכול להרודי את כל המשחקים (כמעט ) שמופיעים בSTEAM אז הורדתי את CS SOURCE - רק שהוא בכלל לא שאל אותי איפה להתקין את זה- ולא שם לי בכלל הפעלה של המשחק במחשב- כך שהדרך היחידה שאני יכול להפעיל את זה זה באמצעות הSTEAM- ז"א אני חייב להכנס לשם ומשם להפעיל את המשחק. וזה ממש מעצבן- ועוד יותר כשנגיד האינטרנט לא מחובר אז אני בכלל לא יכול לשחק? (עם CS זה פחות מפריע לי כי במילא זה משחק למולטי, אבל כשHL2 ייצא זה ממש יחרפן) מישהו יודע מה העניינים עם זה? אם אפש רלעשות משהו בנדון? כי זה לא הגיוני שזה עובד רק ככה.. (בבקשה בעלי הSTEAM ובעלי הקופונים- עזרתכם)
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה ! חיברתי את הOUTLOOK ל ג'י מייל הכל טוב ויפה מקבל הודעות הבעיה היא שזה לא מצנזר לי את הפילטרים ב OUTLOOK (מה שמסומן לי ב ג'י מייל) אני עדיין מקבל אותם ..!! (אנשים ששמתי שאני לא רוצה לקבל מהם אי מיילים) העלתי תמונה מה אני עושה ? האמתי שפתאום התחילו להגיע כל האנשים ששמתי בפילטרים ולא נגעתי בכלום !! מישהו ניתקל ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש אופציה בנרו שאני יכול לראות שם את כל מה שצרבתי עד עכשיו? :\
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את האפשרות לOFFLINE FOLDERS שיש בXP. אם מישהו מכיר אשמח להמלצה. אפילו אם זה לקנייה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. באימיול אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית,של חלקים פגומים במהלך ההורדה של תכנים בין אם זה קבצי וידאו או קבצי ISO או RAR וכו'. לגבי קבצי וידאו זה פחות מפריע אבל זה יותר קריטי בקבצי ISO וRAR למיניהם.....במהלך הורדה תמיד מופיע לי בLOG משהו עם PART XX CORRUPTED ואחרי זה RECOVERD PART XX MB FROM XX MB.ובד"כ אחרי שאני מוחק את הקובץ ומוריד שוב זה מוריד את הקובץ מחדש ללא בעיות,אבל בצורה שכיחה למדי זה חוזר שוב בהורדה החדשה של הקובץ.די התייאשתי מהעניין.אני בטוח שיש עוד אנשים שנתקלו בהודעות הללו שדי דופקות את הקובץ,האם מישהו הצליח עם פתרון כלשהו? השאלה שלי מתקשרת לביטרונט בעניין זה,האם גם בביטרונט יש את הבעיה הזו?ואם כן איך אני אמור לזהות אותה בLOG? תודה. נ.ב מבחינת גרסאות תוכ…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
פתאום כשאני מפעיל את המחשב ולוחץ במסך על היוזר שלי במסך בחירת יוזרים הוא רושם לי windows cannot lode your profile because it may be corrupted. contact your administrator. לאחר מכן אני עושה אוקיי והוא רושם לי שוינדוס לא מוצא את הפרופיל שלי לכן הוא יפעיל פרופיל זמני וכל שינוי שאני יעשה יכול לא להשמר מה יכולה להיות התקלה ואיך ניתן לסדר אותה ? כמובן שאחרי שאני לוחץ אוקיי הוא מעלה לי יוזר נקי [br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 23:02:41 אני חייב לציין שמדובר על וינדוס אקספי ()אני כרגע כותב מהלפטופ
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו... ??????????????????
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם יום אחד שלחו לי מהמסנגר חבר שלי איזה לינק עכשיו אני הפעלתי את הלינק שהוא דומה לזה רק ששניתי אותו : http://00.000.000.0:12745/index.htm (במקום ה 0 היו רשומים מספרים אבל עשיתי הכל 0 שבטעות לא תכנסו) והוא רשם לי שיש לי וירוס במחשב עשיתי בדיקה והכל והוא מצא משהו והוא הצליח להסירו יש לי נורטון 2006 עכשיו הוא קישר אותי לתיקיה במחשב והינה היא אני מראה לכם אותה ואפילו ניסתי לבצע סריקה עם נורטון רק על הקובץ הזה והוא לא נתן בכלל אפילו למחוק את הקובץ לבד בSAFE MODE אי אפשר, אין שום דבר להסיר אותו זה הקובץ: מה אפשר לעשות ? איך אני יכול למחוק את הקובץ הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח סרט שהורדתי מהאינטרנט ! הורדתי איזה 5 סרטים עכשיו אחד עובד וכל השאר שאני פותח זה כותב לי Cannot Open File אני משתמש ב BSplayer ניסיתי גם בתוכנה DIVX PLAYER וזה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איך אני צורב קובץ iso האם אפשר בנרו? אם כן אז איך?? אם לא אז מה לעשות?? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לדוגמא כאן : http://img77.imageshack.us/img77/6808/ynetrssjp2.jpg הישור הוא שמאלה (כמו כל ה Bookmarks) ולא ימינה כמתבקש בעברית, האם ניתן להגדיר ש RSS מסויימים יהיה ישור לימין ובאחרים ישור לשמאל ? זה דיי לא נוח שתחילת הידיעה מוסתרת.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עד לאחרונה עבדתי עם ת'אנדרבירד אבל היא די עיצבנה אותי. אני מחפש תוכנה או כמה תוכנות שיעשו תעבודה כראוי ויתמכו בEMAILים בעברית (קריאה וכתיבה). רצוי גם הורדה אוטמטית של PODCASTים.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
השאלה בכתורת... כלומר מה הם משפרים... ואם משהו יכול לתת לי קישורים לעידכונים לדרייברים :(1 מסך 2 מעבד(ים)) nvidia geforce 7800 gt amd athlon 64X2 dual core processor 3800+,mmx,3dnow (אני באמת רוצה לדעת מה הם עושים- לא שאלתי את זה בשביל העדכונים-אני לא מבין במחשבים אז לא איכפת לי כול כך מזה )
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מחפש תוכנות כמו אנטי וירוס טוב, תוכנת צריבה, ואופיס. הבנתי שבאופן אופיס אין OUTLOOK זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הכנתי תפריט לדיוידי והתחלתי בתהליך צריבה וכאשר זה עובר לתוכנה DVD writing Tool אחרי כמה שניות זה מביא הודעת שגיאה שהורסת לי דיסק עזרו לי בבקשה אני הרבה פעמים צורב דרך TMPGENC DVD AUTHER והבעיה הזאת חדשה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-