תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה קשור לכאן, לא מצאתי פורופ אחר יכול לעזור ... לאחרונה קופצת לי הודעה עלספיי וור משורת המשיממות. כשלוחצים על ההודעה זה פותח דף הורדה של אנטיוירוס עשיתי סריקה עם האווסט והוא לא מצא כלום... וגם סריקה בad aware, ומה שזה מצא מחקתי זה גם משום מה התקין לי טול בר משל עצמו ושינה לי את דף הבית [שאותם הסרתי] השאלה שלי אם באמת יש חשש או שזאת סתם פרסומת בשביל להוריד את האנטי וירוס ? ואיך אני מורידה את זה ? ניסיתי ב msconfig אבל לא זיהיתי במה לבחור ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. באימיול אני נתקל בבעיה חוזרת ונשנית,של חלקים פגומים במהלך ההורדה של תכנים בין אם זה קבצי וידאו או קבצי ISO או RAR וכו'. לגבי קבצי וידאו זה פחות מפריע אבל זה יותר קריטי בקבצי ISO וRAR למיניהם.....במהלך הורדה תמיד מופיע לי בLOG משהו עם PART XX CORRUPTED ואחרי זה RECOVERD PART XX MB FROM XX MB.ובד"כ אחרי שאני מוחק את הקובץ ומוריד שוב זה מוריד את הקובץ מחדש ללא בעיות,אבל בצורה שכיחה למדי זה חוזר שוב בהורדה החדשה של הקובץ.די התייאשתי מהעניין.אני בטוח שיש עוד אנשים שנתקלו בהודעות הללו שדי דופקות את הקובץ,האם מישהו הצליח עם פתרון כלשהו? השאלה שלי מתקשרת לביטרונט בעניין זה,האם גם בביטרונט יש את הבעיה הזו?ואם כן איך אני אמור לזהות אותה בLOG? תודה. נ.ב מבחינת גרסאות תוכ…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב ופתחתי פורטים בראוטר אבל כשאני עושה בדיקה באימיול הוא עדיין רושם לי שהפורטים סגורים, ויש לי low id. תעזרו לי בקשה אני משתגע! אין לי מושג מה זה יכול להיות לעזאזל, גם ביטלתי לגמרי את הפיירוול של וינדוס, ושום דבר לא עוזר.....
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איפה מגדירים את הפיירפוקס שהוא הדפדפן ברירת מחדל שלי באאוטלוק 2003.כל פעם שאני פותח דף אינטרנט זה ניפתח עם האקספלורר. ברור לי שתוכנה של מיקרוסופט תלך לתוכנה של מיקרוסופט..אבל איך אני יכול להגדיר שזה יעבוד איך שנוח לי ולא איך שנוח להם???
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עד לאחרונה עבדתי עם ת'אנדרבירד אבל היא די עיצבנה אותי. אני מחפש תוכנה או כמה תוכנות שיעשו תעבודה כראוי ויתמכו בEMAILים בעברית (קריאה וכתיבה). רצוי גם הורדה אוטמטית של PODCASTים.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
השאלה בכתורת... כלומר מה הם משפרים... ואם משהו יכול לתת לי קישורים לעידכונים לדרייברים :(1 מסך 2 מעבד(ים)) nvidia geforce 7800 gt amd athlon 64X2 dual core processor 3800+,mmx,3dnow (אני באמת רוצה לדעת מה הם עושים- לא שאלתי את זה בשביל העדכונים-אני לא מבין במחשבים אז לא איכפת לי כול כך מזה )
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מפעיל אותו אבל אחרי שהו מסם לטעון הוא לא מציג כלום בחלון הראשי ואני לא יכול לעבוד בכלל וניסיתי להתקין מחדש ולא עובד ושום דבר שעשיתי לא זז.... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
סתם לדוגמה אם אני לוחץ CTRL+C, אז שיציג לי על המסך CTRL+C. מצאתי תוכנה כזאת למאק, אבל לא ראיתי כזאת לווינדוס...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את Norton Internet Security 2006 ישנם אתרים מסוימים שלא עולים לי ואני רואה רק דף לבן מלא בג'יבריש (זה לא כמו בעיה בקידוד כי אני לא רואה בכלל את העיצוב של האתר). דרך אגב, אחד מהם זה HWZone... מישהו יודע פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הוא נוטה להתקע ולא להגיב אחרי כמה זמן בכניסה לאתרים מסויימים. זה לא היה לי לפני כן במחשב הקודם, זה בגרסאת MAXTHON 2, זה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה. תודה. *הסרתי והתקנתי מחדש כבר, אבל הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום קניתי HD נייד וכאשר אני מחבר אותו למחשה הוא עובד לי במהירות נורא איטית וחסרת תועלת. אני מחפש דרייבר להתקן hi speed usb בבקשה מישהו יכול לתת לי קישור !!!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
היי חברה!! יש לי בעיה קטנה. אני לקוח פרמיום ברפיד-שר, ואני משתמש בפלאש-גט. עד היום הייתי מוריד משם מלא קבצים על ידי גרירת הלינק מהאתר לחלון הגרירות בפלאש גט והיה מוריד לי בסבבה. מאתמול, ברגע שאני גורר את הלינק של הקובץ שברצוני להוריד לפלאש-גט, הוא מתחיל להוריד אותו ומוריד 5Kb ממנו ונותן לי התראה שהקובץ ירד!! עכשיו ניסיתי להתקין מלא גירסאות של הפלאש-גט וזה לא מסתדר... אותו דבר קורה לי עם גט רייט! חייב עזרה דחוףףףףףף איך אני מסדר את התוכנה או מה לעשות שאני יוכל להוריד בעזרתה מהרפיד-שר???
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי גירסת אי-מיול ספציפית במחשב זה זמן רב, ואני מניח שצברתי בה הרבה קרדיט על הורדות. איך אני יכול להתקין גירסה חדשה ולשמור על הקרדיט שיש לי בגירסה הישנה? אני יכול אולי להתקין על הספריה הישנה, אבל הגירסה הישנה שלי זאת גירסה ממש מיוחדת, האם הקרדיט עדיין ישמר?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמתאים למערכת הפעלה הזאת. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לסנכרן את ה-Outlook שלי בבית- עם ה-Outlook שלי בעבודה, באמצעות האינטרנט, האם מישהו מכיר תוכנה שכזאת? ועדיף משהו שנוסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פורמט מלא לבין פורמט מהיר הקויק ליפני התקנת הוינדוס מה כדי ומתי
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
איך אני שומר קובץ OFFICE XP שיוכלו לראות אותן בגרסה קודמת של אופיס בפריסה נכונה!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עשיתי את מה שכתבתי בכותרת, וזה מאוד מציק שהכותרות של המועדפים מופיעים בכתב סימנים וכל מיני שטויות! ויש לי המון אתרים כך שייקח לי המון זמן לעבור אתר אתר ולשנות את השם לעיברית תקינה! איך אני מסדר את הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שוטטתי לי במחשב, ונתקלתי בתיקיה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report, שם יושבים להם קבצי ה-LOG של ה-AV שלי - Kaspersky. משום מה אלו לא קבצים קטנים כלכך... יש מה לעשות נגד זה?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לשמור דפי אינטרנט כל כמה שניות מזמן מסויים עד זמן אחר . זאת כדי לעקוב אחר מחירי סגירה של מכרזים באתרים של מכירה פומבית האם משהו מכיר תוכנה שתתחיל לשמור בשעה מסוימת תמונות מסך או דפי אינטרנט עד לשעה מסוימת בה נסגר המכרז. (עדיף תוכנת חינם שאפשר להוריד) תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הפעלתי טריילר של סרט בHD בQT ואין בו צבע אדום! יש לציין כי לכל סרטי הHD אין אדום ושסרטים אחרים פועלים בסדר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש באופן אופיס 1.1.0 בעיברית בגלל בעיה שיש לי בWORD של מיקרוסופט השאלה היא איזה פורמטים שאופן אופיס יכול לייצר WORD קורא כמו שצריך ניסיתי את הDOC אבל יש בעיות תאימות וגם איך אני יכול להפוך את הטקסט (הפוך על הפוך לא עובד) מ דחמא -> אמחד
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופיס 2007 כשאני מקבל מייל אני רוצה לשמור אותו בסיומת MSG. האווטלוק קבוע על סיומת HTML. כששומרים מאות מיילים ביום יש לשנות הסיומת בשמירה מ HTML לסיומת MSG כל פעם מחדש! האם מישהו יודע איך אפשר לקבע את האווטלוק שישמור תמיד בסיומת MSG. תודה לכולם יאיר
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי רשימה של מיילים שהיגיעו מניוזלטר שפרסמתי >> ולכן הם כולם עם שדות קבועים כולם נמצאים אצלי בתיקייה של OE מחפש תוכנה פשוטה וידידותית >> להפוך את המיילים האלו לדטה בייס >> אקסל או וורד מישהו מכיר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-