עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GGuyZ,

היי לכולם. קניתי מחשב חדש וברצוני להעביר באמצעות נורטון גוסט את כל החומר מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מה יקרה כאשר אני אפתח את הIMGים בהרד דיסק של המחשב החדש? הרי כל ההגדרות והדרייברים מותאמים למחשב הישן...

2. שלום חברים, ברצוני להגדיר ביומן שכאשר פגישה כלשהי שהתקיימה כבר תמחק אוטומטית מהרשימה הכיצד?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by siin,

Symantec Fax Starter Edition קיים לאחר התקנת אופיס איך משתמשים ומפעילים את השרות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by Astrix-D,

אני צריך דרייבר ללוח אם CUV4X-C. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. Started by מורן_ב_85,

היי חברה!! יש לי בעיה קטנה. אני לקוח פרמיום ברפיד-שר, ואני משתמש בפלאש-גט. עד היום הייתי מוריד משם מלא קבצים על ידי גרירת הלינק מהאתר לחלון הגרירות בפלאש גט והיה מוריד לי בסבבה. מאתמול, ברגע שאני גורר את הלינק של הקובץ שברצוני להוריד לפלאש-גט, הוא מתחיל להוריד אותו ומוריד 5Kb ממנו ונותן לי התראה שהקובץ ירד!! עכשיו ניסיתי להתקין מלא גירסאות של הפלאש-גט וזה לא מסתדר... אותו דבר קורה לי עם גט רייט! חייב עזרה דחוףףףףףף איך אני מסדר את התוכנה או מה לעשות שאני יוכל להוריד בעזרתה מהרפיד-שר???

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. לחברי הפורום שלום ! רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לזהות פנים בזמן ה LOGON ולאבטח לי את המשתמש? לא ידעתי בדיוק איך לנסח זאת אבל אני מתכוון כמו זיהוי טביעת אצבע אבל לפנים. אני ישמח אם מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  7. מישהו יכול לסייע בזה,מכיוון שאין אפשרות דרך add/remove programs ובכל דרך שניסיתי.. :-[

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. מחפש תוכנה שתהפוך WMV ל MPEG, אבל שתוכל הרבה קבצים במכה ולא אחד אחד כמו בTMPGEnc. הכותרת אומרת הכל בעצם. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by OFIRLEVY66,

איך אני מסיר ת הדריבר הישן בעזרת התוכנה?

10. Started by yotam360,

איזה תוכנת אנטי Spyware אתם ממליצים לי לקחת???

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by ofeky1,

שאני לוחץ על קישור (בסתם אתר) מקש ימני "פתח בכרטיסיה חדשה" הדפדפן פותח לי את הקישור בחלון חדש של IE7 משהו יודע מה עושים בנידון?? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by Bingo,

אהלן,צרבתי כרגע סרט על דיסק DVD בעזרת צורב LITE ON וכשאני מכניס את הדיסק לנגן דיוידי הוא קורא אות כמה שניות וכותב משו כמו SEQ PLAY וזהו אין תגובה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. האם זה אפשרי לשלוח פקס מהמחשב אבל ללא המכשיר פקס? יש איזה תוכנה או משהו? http://www.freefax.co.il/ ראיתי את האתר הזה מישהו השתמש בו? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. שלום רב, יש לי בעיה עם הקאספלורר שלי, אני נכנס לאתר לדוגמא תפוז, ןמנסה ללחוץ על קישור על נגיד רואה תמונה ומנסה להגדיל אותה, זה לא נפתח ולא עושה כלום. ידוע לכם איך לפתור את זה? עשיתי מחיקת קוקיז ומחיקת קבצים לא עזר. חשבתי להסיר את האקספלורר ומכאן לשאלה הבאה, יש אפשרות להסיר אותו? אם כן איך? נסיתי להתקין עליו אקספלורר חדש אבל ישנה הודעה שאומרת שהגירסא שלי יותר מתקדמת מגירסאת ההתקנה ולכן זה בלתי אפשרי. כיצד מסרים בכל זאת את האקספולרר? חשוב לציין כי מדבור באקספלורר 6... תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  15. שלום לכולם אז ככה אין יותר מדי מקום בכותרת לפרט אז אני יסביר מה אני מחפש ... לצורך העניין יש לי במחשב קובץ MP3 שבמקור הוא בכלל היה WAV שהמירו אותו בעזרת איזושהיא תוכנה...(סתם דוגמא) אני צריך תוכנה שיכולה להגיד לי מה סוג הקובץ המקורי שהיה מלכתחילה ובנוסף שתגיד לי גם בעזרת איזה תוכנה ניתן לפתוח אותו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי המון היס בקיובייס מישהו יודע איך אפשר להפחית את זה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי. -לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP, וגיביתי מס' קבצים חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן). בקיצור, לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהקנתי שוב את FLASH MX, כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Failed to open document". גם כשאני נכנס לתוכנה עצמה ומשם בוחר באופציית Open ובוחר את הקובץ הרצוי לפתיחה הוא לא פותח אותו מאותה הסיבה. אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (התקנתי גם את FLASH MX 2004 בתקווה שאולי דרכה אני אצליח לפתוח את הקבצים, אבל הבעיה נותרת בעיניה ללא ה…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. האחרונה ששמעתי שיצאה היא גרסה 11, האם יש גרסת Portable יותר מתקדמת שניתן לקנות\להוריד\להשיג?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by BloodFist,

מקווה מאוד שזה הפורום המתאים. יש לי בעיה באופיס, יש לי אופיס XP התקנתי אותו התקנה מלאה לפני חודש בערך, וזה לא התקין לי את סרגל קיצורי הדרך. למישהו יש מושג ממה זה יכול לקרות או איפה אפשר למצוא את זה או משהו דומה בסגנון שיעשה את אותה העבודה?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by Tal14,

ברשותי כרטיס מסך של Nvidia, התקנתי את הדרייברים על ווינדוס XP במחשב שלי קיימים מספר משתמשים אם אני משתמש באופציה של החלף משתמש ההגדרות לא נשמרות לי ואז כשחוזרים שוב למשתמש הקודם ההגדרות של בהירות התצוגה הופכות לברירת מחדל. יש דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. כמו נגיד 100FM, יענו כל מה שאני שומע ואם אפשר לפורמט טוב כמו OGG, AAC וכדומה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by Lol10k,

יש לי כמה שולחים שאני רוצה לחסום,איך אני עושה את זה בתוכנת Mozilla Thunderbird? תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by zerokool,

word 2003 לא מייצר לי את Normal.dot לא חשוב מה עושים הקובץ לא מיוצר ולכן התוכנה לא עובדת תקין מחפש כוונים. ניסיתי להעתיק את הקובץ ממחשב זהה וללא הואיל. ניסיתי לייצר לבד ועדיין אין פתרון התקנה מחדש של כל חבילת ה אופיס לא עזרה מה שנשאר לי זה פירמוט של המחשב מחפש כוונים אחרים ורעיונות יצירתיים תודה מראש

24. למישהו יש מושג איך?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by MiD,

איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים