תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
??? יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין itunes מופיעה הודעת שגיאה(התמונה) משום מה זה מצליח להתקין את הquick time שבה עם itunes תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אשמח אם תגיבו... ה 3DMark_Vantage לא עובד לי... יש לי ויסטה 64ביט (יש לי שגיע בהתקנה ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
נכנס לי וירוס למחשב שגרם כמה בעיות אחת מהן, שנשארה גם אחרי שמחקתי את הוירוס היא שבכל פעם שאני לוחץ קונטרול+אלט+דליט כדי להיכנס ל-TM הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני מכיר את pcanywhere וגם שמעתי על שירות דרך הדפדפן שולה כסף ונקרא gotomypc. האם יש תוכנות שדומות לpcanywhere? תודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
1. איך אני מגדיר את hotmail.com בתוכנה? 2. האם אפשר לקבל מיילים משני אימיילים ויותר? (gmail,hotmail) תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איך עושים? אם איזה תוכנה? גרסא מומלצת? תהליך הביצוע? עברתי קצת על הפורום בחיפוש ולא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לסרבר על מנת שהתוכנה תתחיל לפעול. מופיעה לי הודעה: Error2250: server unavailable will try contacting server again in 60 minutes.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, שפשוט תקליט VIDEO IN וLINE IN (של הסאונד...) בשקט, ז"א אני אקבע שם שעה והגדיר אותה בהתחלה והיא כבר בשעה הזאת תדלק ותקליט בלי צורך שאני אראה את הוודיאו הנכנס ואשמע את הקול, יש תוכנה כזאת ? אם היא בדרך גם תקודד את זה, אז זה יהיה בכלל מעולה. תודה מראש לעוזרים. ד"א אני משתמש בVIVO בX1900XT שלי אם אתם צריכים עוד מידע בקשר לכניסה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שיהיה 3D עם אפקטים טובים,ולא את השומר מסך של הדגים\אקווריום הנפוץ הזה,נמאס לי ממנו. עדיף אחד שיאמץ לי את הכ.מ (6600GT) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
איך אני צורב קובץ iso האם אפשר בנרו? אם כן אז איך?? אם לא אז מה לעשות?? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האימיול כאשר אני עושה בדיקת פורטים אז הוא פותח את האתר של הבדיקה ומראה על בעיה. דבר ראשון' הפורטים פתוחים בראוטר. דבר שני נסיתי לבטל את ZONE ALARM (הפירוול של ווינדוס לא עובד) ועישתי שוב את הבדיקה של הפורטים ואז הכל היה בסדר. מה שאומר שהבעיה היא עם הפיירוול. ניסיתי לפתוח את הפורטים ב ZONE ALARM ככה: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial128.html אבל זה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעיה של תוכנות ריגול במחשב של אחותי. כל פעם כל מיני חלונות נפתחים. ADAWARE ו-SPYBOOT + אנטי וירוס לא ממש עזרו. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני עומד לפני התקנה מחודשת למחשב שקיבלתי , זאת אומרת אני רוצה לפרמט את הדיסק ולהתקין וינדוס מחדש , האם יש תוכנה שתוכל לעזור לי עם : 1. רישום כל החומרה במחשב כדי שאוכל להוריד דריברים חדשים 2. האם יש תוכנה שיכולה לשמור על דיסק את כל הדריברים שכבר מותקנים כעת ? 3. במידה ויש תוכנות פשוטות אוטומטית שיכולות לעזור לי בתהליך זה אשמח לשמוע עליהם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שאני לוחץ על הכפתור: "חיפוש בעיות" אז SPYBOT נישארת בחלון של הבדיקה (כמו בתמונה המצורפת, התוכנה עצמה לא ניתקעת אפשר ללחוץ על כפתורים אחרים) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
התקנתי את הכל אבלרק אם הכרטיס קול יש לי בעיות אני מתקין את הדרייור אבל אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שלו כדי להגדיר את הרמקולים כלומר 5.1 עם הוא יעבוד בDTS או לא קיצור פשוט לא מצליח להפעיל את התוכנה מישהו הצליח??
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה יש לי בעיה עם סייגיט... שמתי לב בזמן האחרון שהוא לא עולה עם המחשב למרות שמסומן אצלו בהגדרות לעלות בכל סטרטאפ.. ומאוד מעצבבן כל הפעלה להפעיל אותו מאשר שהוא יעלה לבד... אגב פעם הוא היה עולה בהתחלה מה עושים? ניסיתי כבר להוריד את ה"וי" מהאופציה שיעלה כל הפעלה ולאשר את זה ואז להיכנס שוב ולסמן את האופציה שהוא כן יעלה וזה לא עזר.. אז בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי אנטי וירוס nod32 במודול של amon רשום לי ב infected - 718330 ו cleaned רק 14762 איך זה יתכן?? יש לציין שכאשר אני עושה סריקה ידנית לא נימצאים שום קבצים נגועים.. לעזרתכם אודה.. סימון..[br]פורסם בתאריך: 19.04.2008 בשעה 01:32:23 הנה קובץ מצורף אשר מתאר איך ניראה אצלי המודול amon[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להגדיר ביומן שכאשר פגישה כלשהי שהתקיימה כבר תמחק אוטומטית מהרשימה הכיצד?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קטעי פלאש שמעולם לא עבדו לי בפיירפוקס, באקספלורר (בו הם תמיד עובדים), אך מסיבה מסומימת, מהיום בצהריים כל פעם שאני נכנס נגיד לוחץ play באסקפלורר אני עובר ישר באותו דף לפיירפוקס, שם הוידאו לא עובד. (באתר של קשת ארץ נהדרת\ כל השאר) תודה לעוזרים! :]
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
בשביל להכנס לאתרים מוגנים צריך לעשות enable referers בפיירוול או בדפדפן תסבירו לי איך אני מאשר את הreferers הזה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
העניין הוא כזה: כאשר אני פותח סצנה חדשה אני רואה את הצירים ואת האובייקט רק כאשר אני מקרב מאוד את ה-view וכאשר אני מתרחק מעט - הציר מתחיל להיעלם בהדרגה, כאילו הכל מוסתר ע"י שדה בלתי נראה כלשהו... ניסיתי שינויים של מליון הגדרות ב-prefrences וב - display בנוסף עשיתי repair להתקנה וכלום לא הולך... למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ברשותי MAXTHON 2 ויש לי בעיה קטנה לדוגמא אם פתוח לי TAB כלשהו ואני רוצה לשנות את הכתובת שבו, אז כשאני משנה ולוחץ ENTER הוא פותח לי את האתר ב TAB חדש. חיטטתי בהגדרות אך לא מצאתי משהו שיכול לסדר את זה. אולי יש למישהו מושג? תודה. עריכה:בסדר כבר הסתדרתי, אבל רק בשביל שהתרד לא יהיה לדווא אז בשביל לפתור את "הבעיה" נכנסים להגדרות של מקסתון הולכים ל TABS BAR ותחת הכותבת Open New Tab from צריך להוריד שם את ה V ב Address Bar.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-