תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני צריך תוכנת גיבוי אבל זה גיבוי שיעבור דרך האינטרנט ממחשב למחשב , לכן אני צריך תוכנה מהירה ממש שגם יודעת לזהות רק את הקבצים שהשתנו ורק אותם להעתיק. הכמות המגובה היא בסביבות 10 ג'יגה כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה שתעבור כל פעם על כך הקבצים. עדיף כמובן שזו תהיה תוכנה חינמית מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
נכנס לי וירוס למחשב שגרם כמה בעיות אחת מהן, שנשארה גם אחרי שמחקתי את הוירוס היא שבכל פעם שאני לוחץ קונטרול+אלט+דליט כדי להיכנס ל-TM הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מכיר את pcanywhere וגם שמעתי על שירות דרך הדפדפן שולה כסף ונקרא gotomypc. האם יש תוכנות שדומות לpcanywhere? תודה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
חבר שלי היה נוכח בהופעה חייה של הלהקה האהובה עליי בחו"ל ואני מעוניין לחלץ את ה-audio לפורמט mp3 על מנת לשמוע אותו בנגן ה-mp3 שלי . מה הדרך הפשוטה, הקלה ורצוי החינמית לעשות זאת ? אנא תנו שמות של תוכנות שידוע לכם שהן מאפשרות לבצע זאת.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
העברתי קובץ מהוידאו למחשב. רק ששומעים את הסאונד רק מצד שמאל. יש תוכנת עריכה שיודעת לטפל בזה ככה שישמעו משני הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
1. איך אני מגדיר את hotmail.com בתוכנה? 2. האם אפשר לקבל מיילים משני אימיילים ויותר? (gmail,hotmail) תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איך עושים? אם איזה תוכנה? גרסא מומלצת? תהליך הביצוע? עברתי קצת על הפורום בחיפוש ולא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שאני נכנס לצ'אטים כמו נענע למשל וכאלה אז אני מתקין את פקד ה-ActiveX ואז זה טוען לי את הצ'אט וישר יש לי שגיאות.. למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את האפשרות לOFFLINE FOLDERS שיש בXP. אם מישהו מכיר אשמח להמלצה. אפילו אם זה לקנייה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לעשות זאת עם פקודת dir בדוס?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב , היו לי מספר מודים של EMULE ואני וגיביתי את כולם(לא את EMULE , את הCONFING )ואני לא יודע באיזה CONFING לבחור , לפי מה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ICQ 4 Lite לא מתחבר... כל האייסיקיום האחרים כן מצליחים לעבוד רק אייסיקיו 4 לא אין פייר וול שיכול לעשות בעיה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה בכדי לשלוט על המאוורר (שהוא בעייתי בדגם זה) יש עוד אופציות שאני לא מבין מה לעשות איתם אם מישהו יודע אשמח לשמוע תמונה 1 מהתפריט הזה אני נכנס לאופציות בתמונה 2 (מה הכוונה בחלק המסומן?) + אם יש עוד טיפים לגבי התוכנה-שתפו.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור Accaprls ו instrumentals לשם יצירת רמיקס. האקפלה שאני צריך אני לא מוצא אותה... בקיצור אם ישנה תוכנה כזאת אנא תגידו לי.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עד לאחרונה עבדתי עם ת'אנדרבירד אבל היא די עיצבנה אותי. אני מחפש תוכנה או כמה תוכנות שיעשו תעבודה כראוי ויתמכו בEMAILים בעברית (קריאה וכתיבה). רצוי גם הורדה אוטמטית של PODCASTים.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
1. איך אתם מפרמטים? מהי השיטה האהובה עליכם? אתם משתמשים בתוכנות או בדיסק BOOT? מי היא התוכנה הטובה יותר לפרמוט ? ACRONICS או PARTITION MAGIC? יש אחרות טובות? 2. איך אץם יודעים אם אתם מורידים גרסה שהיא BOOT? כשמורידים אז הרבה פעמים רשום שזה BOOT אבל זה לא נכון ואחר כך המחשב לא מזהה את הדיסק כBOOT? איך אתם מוודעים את זה? צריך לצרוב בדרך מסויימת בשביל זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אינני בטוח אבל לפי הבנתי המועטה מטרתו של נורטון גוסט הוא לגבות לך את המחיצה וכך לאחר פירמוט אפשר יהיה להחזיר הכל..... השאלה היא אם מפרמטים המטרה היא בעצם שהמחשב יעבוד מהר יותר ולנקות אותו מזבל... האם המחשב באמת עובד טוב יותר ומתנקה אם לאחר הפירמוט למשל של מחיצת וינדוס אני מחזיר לשם את כל החומר שהיה שם???.. תודה ..
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש למישהו טיפים? אולי תוכנה אחרת שעושה את העבודה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה בעבר ועתה אין לי צורך בה ניסיתי להסירה עם add remove ולא הצליח כנראה שהיתה הסרה חלקית עתה בעת הפעלת המחשב יוצאת לי הודעת שגיאה יש לי שתי שאלות: האם יש תוכנה המאתרת תוכנות פגומות ומסירה אותן באיזה קובץ יש את רשימת התוכנות העולות בstart והאם אפשר להסירה משם
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי אנטי וירוס nod32 במודול של amon רשום לי ב infected - 718330 ו cleaned רק 14762 איך זה יתכן?? יש לציין שכאשר אני עושה סריקה ידנית לא נימצאים שום קבצים נגועים.. לעזרתכם אודה.. סימון..[br]פורסם בתאריך: 19.04.2008 בשעה 01:32:23 הנה קובץ מצורף אשר מתאר איך ניראה אצלי המודול amon[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
התקנתי את האיי סיק יו 2000B נכנסתי למשתמש שלי והרשימה לא מופיעה :s05: יש דרך לסדר את העיניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מבקש שתמליצו לי על תוכנה טובה ופשוטה לעריכת קבצי ווידאו אני לא רוצה משהו מקצועי רק משהו שייאפשר לי "לחתוך" חלקים מקבצי ווידאו שונים ולחברם ביחד ניסיתי כבר להשתמש בWindows Movie Maker אבל התוכנה קורסת כל פעם שאני טוען אליה קובץ ששונה מפורמט WMV תודה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
למי שיצא לו להשתמש, התוכנה מסתדרת טוב עם עברית? (בGMAIL השורות מתבלגנות בגלל שילוב של אנגלית וערית, הניקוד לא במקום וכו,) וניתן לסנכרן אותה עם GMAIL?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להגדיר ביומן שכאשר פגישה כלשהי שהתקיימה כבר תמחק אוטומטית מהרשימה הכיצד?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
סתם לדוגמה אם אני לוחץ CTRL+C, אז שיציג לי על המסך CTRL+C. מצאתי תוכנה כזאת למאק, אבל לא ראיתי כזאת לווינדוס...
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-