תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שתבדוקה טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורות של המחשב. ובנוסף אני גם מחפש תוכנה לבדיקת הביצועים של המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 07:47:03 .
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני בטוח שיש תוכנה כזאת פשוט אני לא מכיר אחת, משהו יכול להביא לי שם של תוכנה כזאת? נגיד אם אני עושה OC לזיכרונות שאני אראה שהם יציבים. תודה
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב כמה בעיות קריסה שיש לי, אני מעוניין לבדוק אם לזיכרון שלי יש חלק בזה, ולכן אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות הזיכרון שלי שתוכל לאבחן בעיות בזיכרון במידה ויש וכד' דרך מערכת ההפעלה! תודה רבה למי שיוכל לעזור לי! DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איזה תוכנת בדיקה טובה ואמינה לבדיקת הארד דיסק מתוצרת חברת hitachi אשמח לקבל המלצות בתודה daido
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיודעת לבדוק מהירות קריאה/כתיבה בכוננים קשיחים וגם בכוננים חיצוניים המתחברים דרך USB יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
-
מאיפה אני מוריד את התוכנה הזאת אני יודע שיש כמה כאלה אבל אני רוצה משהו נו ושאני לא יסתבך עם זה לינק ישיר יעזור תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהו יודע על תוכנה שבודקת מה נפח הקבצים במכונה ושניתן להוציא ממנה דו"ח מסודר של הנפחים?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, שתי שאלות: 1. האם יש תוכנה שבודקת תקינות וביצועי ספק 2. אם אני משאיר את המחשב פועל באופן קבוע 24 שעות האם הספק נחלש יותר מהר? תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שבודקת אם התוכנות במחשב מעודכנות , אני אשמח לקבל לינק או המלצה לתוכנה כזאת תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנה שעושה סריקה על כונן/תיקיה וכו ויכולה לדווח איזה קבצי וידאו/אודיו/תמונה אינם תקינים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתבדוק אם בכונן אחד נמצאים כל הקבצים הדרושים להפעלת המערכת. זאת מכייוון שפעם השתמשתי בתוכנה של analogx ועשיתי בטעות את האפשרות dll archive, והיא מחקה לי כמה קבצים במחשב, אני משתמש בפרטישן אחר, כונן האם שלי הוא f:, ולמשל קבצי ווינדוס ב-c: אני לא יכול למחוק כי אין לי גישה אליהם. יש תוכנה שתבדוק אם בכונן c: נמצאים כל הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי נגן mp3 ובגלל שהכנסתי לו קובץ פגום היה צריך לשלוח אותו למעבדה לתירון... רציתי לדעת אם יש תוכנה שמוצאת קבצים פגומים כדי שלא יקרו דברים כאלה??
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי סרט DVD חדש מTOWER RECORDS שכל הזמן נתקע בפרק 18 (ניסיתי בכמה מכשירים שונים), רציתי להחליף אותו והם אמרו שצריך לבדוק אותו במעבדה שלהם קודם, אז הם שלחו לשם, וזה חזר והם אמרו שאין שום קפיצות או תקיעות... ניסיתי שוב אצלי, ועדיין, נתקע כל הזמן בפרק מסויים, אז רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק קפיצות ותקיעות בדיסק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מכירים תוכנה שתוכל לעזור לי לבדוק שגיאות ולתקן? האפשרות של ווינדווס XP אומרת לי שזה לא מצליח לעשות בדיקה. תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי טובה ואמינה היום בשוק כדי לבדוק תקינות של הארדיסק?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לגביי תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח? (ואל תמליצו לי על Scandisk!)
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה פשוטה ש"עושה את העבודה" ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק בבקשה לתוכנה שבודקת כללית את תקינות (ולא את הביצועים) של חומרת המחשב. מספיק לתת את שמה,ללא ההורדה (אם יש הורדה,היא תתקבל בברכה ;D). תודה
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות ספק הכוח נראה לי שהוא לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להיות בטוח שזו הבעיה
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם סרט בהמרה ל-MPEG 2 , יש איזה פריים אחד שכנראה לא תקין ואי אפשר להמשיך להמיר... יש איזה תוכנה שבודקת תקינות של AVI ?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי חשד שהצורב דפוק. נותן המון FAILים בצריבה גם בAshampoo וגם בצריבה מתוך הווינדוס עצמו כמובן נעשה ניסיון לצרוב במדיות אחרות- ואותו דבר , אפילו לא מצליח להתחיל תהליך של צריבה עידכנתי קשוחה לא ממזמן - לא שינה, צורב מתי שבא לו באיזה תוכנה להשתמש? ? nero Info tool ? VSO Inspector
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-