תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הורדתי אותה ואין לי משוג אין אני מפעיל אותה?
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כול מה שאני מוריד זה תמיד עושה HASHFAIL וככה מוריד בלי סוף,למה זה? האם ההרדיסק שלי עומד למות??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האימיול מראה לי את האזהרה הזאת לפעמים (לא בכל פעם שאני מתחבר!!) ב"יומן" שלו שאני מנסה להתחבר!! יש לי קספרקי אינטרנט סקיוריטי 6 והפורטים בו פתוחים כראוי!!(משהו יכול להביא לי מדריך טוב כדי שאני יראה אם פתחתי את הפורטים טוב?) יש לי נתב של אדימקס והפורטים פתוחים גם בו!! בגלל זה אני לא מבין מה הבעיה! ואני מקווה שתעזרו לי שאני באימיול האימיול לא זז לי ושלא נדבר על שאר הדברים שקשורים לאינטרנט ויש ל סתם שאלה יכול להיות שהבעיה הזאת נובעת בגלל חיבור איטי לאינטרנט?? איך אני יודע איזה מהירות חיבור יש לי לאינטרנט?? ולמה יש לי בעיה כזאת באימיול?? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
נכנסתי הגדרתי את הגדרות המאורר כמו שאני רוצה ואני לא רואה שום שינוי הנה תמונה (בקרוב אני אעלה סרטון) הגדרתי שמטמפ' 56 ומעלה המאורר יתחיל לעלות RPM כמו שאתם רואים זה על 70 ולא עלה שום RPM ואישרתי תפרופיל מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
:s05: XP יש לי
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי נייד חדש והסמל של הסוללה בשולחן העבודה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם זמן נותר???????????????
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD במחשב ואני מעוניין לצרוב לי סרט בפורמט AVI ולראות אותו בנגן DVD שלי בסלון. בנוסף לצריבה אני רוצה לשים לו תרגום(יש לי קובץ תרגום crt). איך אני שם את התרגום?, שהסרט ינגן אותו בנגן DVD שלי עם תרגום. תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקטין את הרזוולציה של קליפים ככה שאני יוכל להעביר אותם לפלאפון ולנגן אותם מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מחפש דרביר לwindows xp64 של כרטיס טלויזה של avermedia מדגם m785 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מחפש תוכנת צפייה שאפשר להפוך בה את התמונה ב180 מעלות. ושתהייה אפשרות לצפות עם כתוביות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם התוכנה DISKEEPER. אני משתמש ב XP בעברית וכל הטקסטים בתוכנה דורסים אחד את השני. כאילו כל הטקסט מיושר לימין במקום לשמור על המיקום המקורי. מישהו נתקל בבעיה או יודע לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי כרטיס win-tv pvr 15 mce kit יש לי ויסטה אולטימט עם מדיה סנטר התקנתי תכרטיס הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני בשיחה עם מצלמה במסנג'ר אז זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי...המצלמה לא נדלקת בכלל.... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מכיר את pcanywhere וגם שמעתי על שירות דרך הדפדפן שולה כסף ונקרא gotomypc. האם יש תוכנות שדומות לpcanywhere? תודה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בפתיחה ראשונה בכל יום , internet explorer נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
היי שוב, :s05: הAVG שלי זיהה את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR פעמיים ביום בערך הוא מתריע עליהם ואני מסמנת REMOVE AS POWER USER ו משהו עם VAULT ? שהבנתי שזה אמור לכלוא את הקובץ או משהו ה אני לא יודעת אם זה קשור לוירוס אבל החל מהיום ה AVG שזהה עידכונים אבל לא מצליח ליצור קשר עם השרת כדי להוריד אותם יש לי ספייבוט יש לי ADAWARE עשיתי סריקות עם כולם במצב רגיל ובמצב סייף שום דבר לא עוזר. ואז הורדתי את AVILA אבל בהתקנה הוא אמר שאיזשהו קובץ שונה והוא לא יכול להתקין... יש לכם הצעות??? אני די מבוהלת ואני ממש לא יכולה לפרמט את המחשב ....
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב פועל באיטיות. כל פעילות נמשכת זמן רב, כולל חיבור לאינטרנט. בבדיקת ביצועים, פעילות ה - CPU, מגיעה עד 100%. הפעילות יורדת עד אחוז אחד וחוזרת עד 100%. הפעילות - לא יציבה. ביצעתי את הפעולות הבאות, כשבסיום על פעולה הפעלתי את המחשב ועשיתי בדיקת ביצועים - התוצאה המתקבלת הינה איטיות שלא משתנה. הפעולות שעשיתי: 1. ניקיון עם קומפרסור. כולל פירוק כל הכרטיסים והרכבה חדש. 2. התנתקתי מהאינטרנט. 3. פירקתי את כל הכרטיסים: תקשורת, מסך, כרטיסי זיכרון וכרטיסי הזיכרון. התקנתי כל כרטיס זיכרון בנפרד בכל אחד מ - 2 הסלוטים בנפרד. 4. פירקתי את המאוורר והמעבד, ניקתי, מרחתי משחה והרכבתי מחדש. 5. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו אותו מחדש, עם תכנת ההפעלה בלבד - ללא התקנה של תוכנות נוספ…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתקנתי את כרטיס המסך, (והוא גם אתקין משהו שנקרא hdmi audio driver) לא שמעתי ברמקולים הימני קדמי והשמאלי קדמי. הסרתי את ההתקנה והתקנתי את הדרייברים מחדש (מהדיסק של לוח האם) וכעת איני שומע בכלל בכל הרמקולים. (יש לי 5.1) כשניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס קול מהאתר של אסוס (יש לי לוח P5Q PRO) קובץ ההתקנה נותן לי הודעה does not support this operaing system: WNT_5.1P ?? אני על XP SP3
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הרגו אותנו עם הבילבול קישקוש הזה. ציטוט מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254990,00.html
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עכשיו צצה עוד איזו בעיה... אני מתחיל לעבוד כמה שניות במובי מייקר פיתאום קופצת הודעה כזאת: ואז שאני עושה OK זה יוצא מהמובי מייקר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שעות התנתקתי מהICQ. עכשיו כשאני רוצה להתחבר שוב אני לא מצליח, הוא נתקע לי ב- Loading Contact List... ניסיתי להתקין מחדש, להתקין גירסא אנגלית במקום עברית, כלום לא עזר מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אינני בטוח אבל לפי הבנתי המועטה מטרתו של נורטון גוסט הוא לגבות לך את המחיצה וכך לאחר פירמוט אפשר יהיה להחזיר הכל..... השאלה היא אם מפרמטים המטרה היא בעצם שהמחשב יעבוד מהר יותר ולנקות אותו מזבל... האם המחשב באמת עובד טוב יותר ומתנקה אם לאחר הפירמוט למשל של מחיצת וינדוס אני מחזיר לשם את כל החומר שהיה שם???.. תודה ..
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אופרה, ןחש לי בעיות עם אתרים כמו טורק שהתפריטים נמצאים באמצע המסך או בYNET שאני מגלגל ופתאום מופיע מלבן לבן ומעצבן איך אני מסדר את זה? :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-