עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobibo,

לפני יומיים החלה הבעיה באימיול (0.47C ) האימיול נפתח תמיד ב low id וגם בכל חיבור לשרת אחר אני מקבל low id. הפורטים פתוחים כמו שצריך ב router שלי וכמו כן ב firewall של ה windows, גם כשאני בודק את הפורטים באימיול אני מקבל "ןי " ירוק שמראה לי שאין שום בעיה בפורטים שלי. כמו כן נסיתי גם לבטל כליל את ה firewall של ה windows ושום דבר נראה שלא פותר לי את בעיית ה low id. נסיתי להחליף לפורטים אחרים וזה בדיוק עזר לי לפעם פעמיים ושוב חוזר לי ל low id . נסיתי את הפאצ' שרץ ברשת לגבי הגבלת ה connections וגם זה לא הועיל. שמתי לב שבעיה מופיעה גם אצל אחרים במיוחד בפורומים בחו"ל. מה שמוזר שעד לפני יומיים הכל עבד חלק ויפה. אודה לעזרה ואו כיוון פתרון אחר.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by Aviv Bromberg,

למה שאני מריץ סרטון מופיע לי חלון שרשום: Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. if you were in th middle of something, the information you were working on might be lost. For more infomation about this eror, click here למה זה? אני משתמש במדיה פלייר גרסה 10 מה שמוזר אני עדין רואה את הצגת הסרטון, אבל אם אני יוצא מההודעה הכל חוזר לשולחן העבודה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. השתמשתי במירנדה עד לפני כחודש בערך אבל היא התחילה לעשות בעיות. שולחים לי הודעות ואני לא מקבל את ההודעות האלה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר מסתבר שזה לא רק אני , יש לי עוד 10 או יותר חברים שגם הם לא מקבלים הודעות . יש בעיה עם המירנדה בחודש או יותר האחרונים . ניסיתי לעבור לאיי סי קיו אבל קצת קשה לי לחזור אליו אחרי שהתרגלתי למירנדה , אבל יש בו בעיה אחרת כמו כל התוכנות מסרים האחרות שהשתמשתי בהן. או שחסר אנשים ברשימה או שהם לא מזוהים וזה רושם אותם כמספרים או שמות מוזרים. אני צריך תוכנה כלשהי שתדע לייבא את הקובץ DAT של המירנדה . אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by maorsh18,

מחפש תוכנה ליצירת מסוף בין שני מחשבים המחוברים ברשת ישירה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by אביחי,

כאשר אני מנסה לנגן dvd ב Windows Media Player 10,מופיע השגיאה הבאה: וכאשר אני לוחץ על מידע נוסף כתוב : הערה: בנגן אחר אני מצליח להפעיל.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. התקנתי Maxthon v1.6.3 (אני לא אוהב את גירסה 2). ב-Windows XP x86 וב-Windows XP x64 זה עובד בסדר. אבל, בויסטה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב ומפעיל את Maxthon, מופיע המסך של Support Maxthon (למרות שאני מבטל את הוי), כל הסידור האישי שלי של הסרגלי כלים שלו מתאפס לי, ואני מקבל הודעה ש-Maxthon לא מוגדר כדפדפן ברירת-המחדל (לא הפעלתי דפדפן אחר). אם אני סוגר את Maxthon ופותח אותו מחדש אז זה בסדר. זה מתאפס רק אחרי שאני מאתחל את המחשב. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי מסנגר לייב ועד עכשיו לא היה בעיות איתו... עכשיו פתחתי חשבון חדש....ואני לא מצליח להתחבר אליו...כל פעם שאני מנסה המסנגר הופך ללא מגיב...ולחשבונות אחרים אין לי בעיה... ועוד דבר...ניסיתי למחוק את ההתקנה והצלחתי.... התקנתי שוב והבעיה לא נפתרה....אבל עכשיו אני לא יכול להסיר אותו כי הוא לא מופיע ברשימה של "הוספה הסרה"...כי גם בהתקנה הוא נתקע באמצע והפך ללא מגיב...מה אני עושה? יש פתרון....התקנתי לייב 8 וזהו...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by solo53,

לשימוש כמו VCR תוכנה התומכת ב EPG להקליט מייס

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. הבעיה חוזרת על עצמה, יש תוכנות שכשאני מפעיל אותן זה ישר רושם לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד. למה? כי הן לא תומכות בוויסטה? יש אפשרות לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by adirss,

מה ההבדל בין פורמט מלא לבין פורמט מהיר הקויק ליפני התקנת הוינדוס מה כדי ומתי

11. Started by y_a_n_i_k,

וקופץ חלון כחול, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by Domovoi,

אני מוריד משהו מסוים (חוקי) בהתחלה זה הוריד על מהירות של 185 KB\S עכשיו זה מוריד על 6 KB\S למה?!?! ומה זה PEERS? גם כן ההורדה בצבע אדום מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by giggsy11,

מחקו לי את ההודעה משום מה, אני לא מבין למה היא הייתה עם תוכן ואם כוונה, לא קיבלתי אף הסבר על כך, אז אני אעלה את השאלה שוב: לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציע לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה

14. Started by hedva,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458961,00.html

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  15. על כמה זיכרון ווינדוס נקי (בלי אנטי ווירוס וכו') אמור לעבוד כי אצלי זה בערך על 500 איזה תהליכים אפשר לבטל ? ואיך עושים את זה ? עשיתי סריקות עם Ad-Aware SE Spyware Doctor Kaspersky

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by gator_play12,

התוכנה עושה לי SEND DONT SEND ברגע שאני מנסה לעלות קובץ

17. אני צריך לעלות סירטון בגודל של 2 MB 640X480 זמן 3 דקות העלתי לYoutube אבל רואים את הכתוביות גרוע. יש איזה אתר אחר ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by eladbu,

בעיה עם גימייל עשיתי לגימייל פרופיל באאוטלוק 2003 בצורה מסודרת ולפי כל ההנחיות באתר גימייל הבעיה היא שברגע שאני עושה שלח קבל זה מושך מיילים ממש באיטיות ואפילו נתקע ומפסיק פתאום בגלל שהוא לא מצליח למשוך מיילים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by udi,

שלום יש לי את האפשרות כרגע להתקין OFFICE 2003 שאלתי היא האם יש הבדל כל כך גדול בין שני הגרסאות { כפי שהבנתי 2003 עוזרת רק לאנשים שיש להם רשת בבית } או להשאר בגירסת XP תודה על העזרה .

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  20. Started by desert,

אני לא מעוניין באקרובט רידר , יש משהו אחר , קל יותר מבחינת משאבים?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by Belgid,

dss

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. מה צריך לעשות שהוא יהיה פעיל

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by Big_White,

לאחר התקנת הדפדפן הדפדפן מוריד תמונה תחת סיומת JPEG והשם המקורי לאחר כמה זמן הוא מתחיל להוריד תמונות ב BITMAP ותחת השם UNTITLED בלי ששיניתי הגדרות כל שהן מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצבו הקודם? תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by adam12345,

היי האם משהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קבצי AC3 וDTS לFLAC, או אפילו OGG (עדיף FLAC) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. שלום יש לי 2 מסכים LCD נפרדים בגודל 19 אינץ'.זה אומר שאני רואה מסך יותר רחב. זה בשביל משחקים אני רואה בגדול רחב. אבל יש לי בעיה אני מקבל מחברים אימיילים קבצי PowerPoint ואני מפעיל קובץ תצוגה ורואה תצוגה מלאה ויש באמצע בין מסכים תמונה חצי. איך אני מפעיל ב- PowerPoint 2003 שיתן לי תמונה תצוגה רק מסך אחת מלא באמצע ולא בשתי מסכים מלאים תמונות חצויים? צריך להיות אופצייה שינויי גודל תצוגה בתוך הגדרות PowerPoint 2003.אני לא מוצא.ולא יודע. מישהו יודע איך עושים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים