תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האקספלורר שלי מתפקד נורמלי עד למצב בו אני לוחץ על לינק הפותח דף אחר או כשאני רושם כתובת אתר בשורת המשימה ומנסה להכנס במצבים אלו פתאום נפתח דף חדש ושניהם נתקעים, מכאן והלאה כל פעם שאסגור דף אחד יפתח עוד אחד (גם תקוע) והמצב לא נפתר עד שאני "סוגר משימה" ממנהל המשימות ובכך סוגר את שני הדפים יחדיו לאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 מהמחשב בגלל שהיה לי קצת כבד על המחשב (מאד ישן) אולי זו הסיבה בכל מקרה אודה לכם אם תעזרו בכל דרך אפילו בלהסביר לי איך מתקינים מחדש את האקספלורר (6)
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה באימיול אני מעלה אותו הכל בסדר מתחיל להוריד יש HIGH ID מוריד בסדר אחרי כמה זמן אני חוזר אני רואה זה בקושי מוריד ורשום LOW ID ניסיתי כמה סוגים של אימיולים וכולם עושים את הבעיה הזאת עכשיו אם אני סוגר את החמור ופותח עוד פעם אז הוא עוד פעם יהיה HIGH ID בהתחלה ואחרי זמן מסויים LOW ID אני אשמח לשמוע מה לדעתכם הבעיה והאם נתקלתם בבעיה כזאת ואתם יכולים לעזור
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני להגדיר בשרת האקצ'נג שלי שכאשר יוזר יפתח את האוטלוק, יוצג מסך פתיחה בו כתוב - X ו Y. היכן אני מגדיר זאת? והיכן זה מתבצע על שרת האקצ'נג או per יוזר בתוכנת ה - Outlook?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באחד המחשבים שלי, כל פעם מחדש שאני מדליק אותו מוצגת לי הודעה " נמצאה חומרה חדשה " ואז המחשב מתחיל לחפש אותה . אין שום חומרה חדשה בדקתי הכל , יש לי מקלדת USB מחוברת אולי זאת הבעיה, ומדפסת משולבת של BROTHER . אשמח לשמוע על פתרונות, אולי אפשר לבטל את האפשרות של הצגת ההודעה. תודה
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח תפורטים של האמיול והוא לא שואל אותי אם לאשר או לא. איך אני פותח אותם? דחוף תודה!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני כותב באופיס מילה ואחרי המילה הזאת זה לא כותב כלום גם כשאני מחפש משהו בגוגל זה כותב מילה ואז זה לא ממשיך בקיצור זה קשור בכתיבה בכל מקום תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את ה ROCKETDOCK החדש.ומשום מה איני מצליח להעלים אותו כאשר חלונות נפתחים למסך מלא והוא תמיד נשאר התצוגה כיצד מעלימים אותו כאשר המסך מלא???
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון המסנג'ר שלי קופא וגם האוטלוק זה התחיל מסתם זמן טעינה ארוך עד שהגיע למצב שפשוט אני לא יכול להעלות את המסנג'ר, (הוא נותן לי מסך לבן ריק וקופא) כשאני עושה CTRL+ALT+DEL הוא כותב עליו "לא מגיב" אני יכול להתחבר למשתמש שלי דרך מחשבים אחרים בלי בעיה באוטלוק קורה לי עכשיו אותו דבר, ברגע שאני מעלה אותו הכל טוב ויפה, כשאני נכנס למייל כדי לקרוא אותו לוקח לו לפחות 10 דקות לפתוח כל הודעה פתחתי קובץ PST חדש, לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אנטי-וירוס (קספרסקי) והוא מעודכן ועובד בצורה חלקה תודה, נדב
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה פשוטה וקלה להפעלה בשביל לערוך סרט וידאו(מצגת) מתמונות של טיול שעשיתי מישהו מכיר תוכנה טובה??....תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
הי, אני צריך ליצור תיבת טקסט שתחליף בזמן ריצה מילים לתמונות . איך עושים את זה???? דחוף!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי קרספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 וכאשר אני מתקין תוכנה כמו Spyware Doctor או System Mechanic וכו' הוא אומר לי שכול מה שאני פותח הוא וירוס. נגיד אני נכנס לFF הוא מקפיץ לי חלון לIE מקפיץ לי חלון לICQ מקפיץ לי חלון זה משגע אותי יש אפשרות לפתור את זה. חשוב לציין שזה הפסיק ישר אחרי שמחקתי את המתוכנות האלה.... אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בפונטים במקסטון ובאקפלורר אני רואה עיברית מצוין אבל כל הפונטים השתנו לי למשהו אחר!מוזרים כאלה איך אני מחזיר את הפונטים למצב הקודם? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
שלום !!! אני מחפש תוכנה עם אקולייזר יעיני שיש בה את הסיגנונות של השירים כמו שיש במדיה פלייר אבל בתוכנה אני יכול גם לעשות שלא יהיה קול לעלות ולהוריד את הבאס וכול מיני שטויות כאלה אבל אני לא רוצה איזה תוכנות למיקסים זה תוכנה שאני רק עושה את הסגנון של השיר וזה מתאים לי את השמיעה הכי טובה לשיר הזה כול היודע למה אני מתכוון שיעזור לי למצוא אותה תודה למי שניסה לעזור לפחות
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
קניתי אתמול מאורר והוא רועש....חיברתי אותו ללוח אם והורדתי-speedfan ועדיין אני לא יכול לשלוט במאורר...איך אני יוכל לשלוט בו???
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
אחרי שהתבאסתי על תוכנת הבי אס פלייר ראו הודעות קודמות התחלתי בחיפוש אחר תוכנה חדשה לצפייה בסרטים.. וזאת אחרי שחזרתי לגרסאות קודמות של התוכנה ושוב אותה הבעייה. אשר תדע לחבר כתובית לסרט בזמן אמת. שהממשק שלב יהיה בעברית ושלא תהיה לי התנגשות עם ערכת הצבעים AERO שקיימת בויסטה אשר מותקן על המחשב שלי.. למבינים בלבד. רק מי שיודע מה זה ה AERO הזה יוכל לענות לי..... בתודה מראש מאיר
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקטין את הרזוולציה של קליפים ככה שאני יוכל להעביר אותם לפלאפון ולנגן אותם מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור קבצים, מדיסק DVD-RW. היה לי מידע על הדיסק, צרבתי עליו משהו חדש ואני חייב לשחזר מה שהיה- מדובר בדבר חשוב ויקר. יש לי תוכנת שחזור ,שמשחזרת תמונות מכרטיסים דיגיטליים של מצלמות, ניסיתי אותה, היא משחזרת רק קבצים קטנים של 2KB. והרבה. קיים משהו כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי 2 תיקיות במחשב שאי אפשר למחוק אותן !!! מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול למחוק ?! תודה לכל העוזרים מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חוויתי משהו מוזר עם התוכנה הזאת norton antivirus לוקח הרבה זמן לסיים full scan בערך כבר 5 שעות ועדיין עושה סריקה לכונן האחרון יש לי דיסק קשיח של 40 גיגה מחולק ל 5 חלקים זה ממש מוזר
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהמליצו לי על התוכנות ביטורנט פה באתר ניסיתי אותם ומשום מה אחרי שאני עוזב את המחשב להרבה זמן ומשאיר את התוכנה של הביטורנט פועלת כדי שיעלה לי הרטיו שאני חוזר למחשב אני רואה שהתוכנה לא פועלת כבר.. זה קרה כבר כמה פעמים...עם כל אחת מהתוכנות האלו UTORRENT, BITCOMET 0.6, AZAREUS בדקתי בהגדרות של כל אחת מהתוכנות ולא מצאתי שום דבר שיכול לפתור את הבעיה ... אולי מישהו מכם מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי.. לפחות עם התוכנה AZAREUS כי היא התוכנה שהחלטתי להישאר איתה, היא נראית הכי נוחה .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה נראה לי זה בסירטונים של quick time , הוא רואה הכל בסגול , סתכלו: http://img242.imageshack.us/img242/5271/sddpj7.jpg http://img62.imageshack.us/img62/9107/faqo3.jpg *הוא התקין כבר פעמים קודקים/QUICKTIME מחדש. משהו יודע מה זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לא ידעתי איך לנסח את הכותרת אז אם מישהו יודע שיגיד לי ואשנה אותה. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להחליט דרכה אילו יישומים ישמיעו קול ואילו לא. אני אתן דוגמא, אני שומע מוזיקה ובו זמנית אני מתקין משחק, ההתקנה של המשחק [COD2 לצורך העניין] משמיעה מוזיקה קלאסית מאוד דרמטית שדי מפריעה לי לשמוע מוזיקה. האם יש דרך שאני אוכל להשתיק יישומים שאני רוצה ?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-