עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי בעיה עם האימיול כאשר אני עושה בדיקת פורטים אז הוא פותח את האתר של הבדיקה ומראה על בעיה. דבר ראשון' הפורטים פתוחים בראוטר. דבר שני נסיתי לבטל את ZONE ALARM (הפירוול של ווינדוס לא עובד) ועישתי שוב את הבדיקה של הפורטים ואז הכל היה בסדר. מה שאומר שהבעיה היא עם הפיירוול. ניסיתי לפתוח את הפורטים ב ZONE ALARM ככה: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial128.html אבל זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. לדוגמא כאן : http://img77.imageshack.us/img77/6808/ynetrssjp2.jpg הישור הוא שמאלה (כמו כל ה Bookmarks) ולא ימינה כמתבקש בעברית, האם ניתן להגדיר ש RSS מסויימים יהיה ישור לימין ובאחרים ישור לשמאל ? זה דיי לא נוח שתחילת הידיעה מוסתרת.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. בתצוגת לוח השנה נעלמו לי ה"משימות" אשר היו מוצגות בצד ימין מתחת לתצוגת החודשים עצמה. אני לא מצליח להחזיר את זה או למצוא איפה זה בכלל נשלט. אנא עזרתכם (מצ"ב תמונה והסבר). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

התקנתי את הכל אבלרק אם הכרטיס קול יש לי בעיות אני מתקין את הדרייור אבל אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שלו כדי להגדיר את הרמקולים כלומר 5.1 עם הוא יעבוד בDTS או לא קיצור פשוט לא מצליח להפעיל את התוכנה מישהו הצליח??

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. יש לי כמה שאלות על אקספלורר..... מה בדיוק הוא עושה ?! כי...בXP הוא פותח חלונות (אם אני לא טועה) והוא מצרך חשוב! עכשיו ככה לי ולכמה חברים שלי האקספלורר עושה בעיות! לחבר אחד שלי... הוא מעמיס על הCPU של המחשב... ובגלל זה הוא לא יכול להוריד דברים מהאינטרנט.. יום אחד הוא סגר אותו והופיעה לו חלון של הורדה בלבד בלי כל הווינדוס כאילו החלון והרקע נטו! והמהירות עלתה.... עכשיו הוא גולש בעזרת דפדפן אינטרנט אחר והוא לא צריך אותו! יש דרך להסיר אותו?! כי לפי מה שאני יודע... הווינדוס... יוצר מחדש את האקספלורר אולי אפשר איך שהוא להחליף אותו! או.... לגרום לווינדוס להפעיל את החלונות בעזרת תוכנה אחרת או דפדפן אחר! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by Director,

שלום לכולם . הורדתיסרט מאתר מסויים וזה הוריד לי אותועם שוליים (2 קווים שחורים בצידו התחתון והעליון של המסך). אפשר לסגור אותם דרך המחשב ? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

שלום, נתקלתי בבעיה שבה הפיירוול אינו שומר את החוקים שאני נותן לכל דבר גישה לאינטרנט.. יש איזה פיתרון לבעיה? *אני משתמש בגרסה האחרונה של התוכנה 2.0.7.1 גרסת ניסיון

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by ilay22,

למי שיצא לו להשתמש, התוכנה מסתדרת טוב עם עברית? (בGMAIL השורות מתבלגנות בגלל שילוב של אנגלית וערית, הניקוד לא במקום וכו,) וניתן לסנכרן אותה עם GMAIL?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה ( יותר נכון לאחי) . תופעה שהחלה לפני בערך שבוע שבה כל פעם שאני צופה בסירטון/ סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה אני רואה את זה בזום X50 האם מישהו מכיר את התופעה ? האם מישהו יודעת על פיתרון אפשרי ? תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by not_connected,

אני לא מוצא את האפשרות לנטרל את הפעולה. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי בעיה ב-norton ghost גירסאות 9 ו 10 שתיהם לא מזהים לי את הכוננים בתור צורבים וכך אני לא יכול לגבות ישר לDVD ,התוכנה מזהה את הכוננים בתור כונני read only תודה מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by amit27,

הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר את המיקרפון של האוזניות או המיקרופון הרגיל ואני לא מצליח ניסיתי הכול.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by ITSIK86,

בשביל להכנס לאתרים מוגנים צריך לעשות enable referers בפיירוול או בדפדפן תסבירו לי איך אני מאשר את הreferers הזה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  15. העניין הוא כזה: כאשר אני פותח סצנה חדשה אני רואה את הצירים ואת האובייקט רק כאשר אני מקרב מאוד את ה-view וכאשר אני מתרחק מעט - הציר מתחיל להיעלם בהדרגה, כאילו הכל מוסתר ע"י שדה בלתי נראה כלשהו... ניסיתי שינויים של מליון הגדרות ב-prefrences וב - display בנוסף עשיתי repair להתקנה וכלום לא הולך... למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by siin,

Symantec Fax Starter Edition קיים לאחר התקנת אופיס איך משתמשים ומפעילים את השרות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. באתר הרשמי יש רק דרייבר לקול, אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת, וכל שאר הדברים שיש ל XP

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by tomer87,

יש לי את הפיירוול וגם את האנטיווירוס...ושאר התוכנה של מאחה הדיסק נראת לי כבר כמיותרת.... מהבחינה הזאת שאני חושב שזה מעט לי את המחשב....מה אתם אומרים כדאי להוריד אותה??? והאם זה ישפיע על המחשב???... תומר בכר

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. עד עכשיו השתמשתי בפיירפוקס אבל אז רציתי לנסות את דפדפן הכרום של גוגל והחלטתי לעבור להשתמש בו. התקנתי אותו והעברתי את כל הסימניות וכל מה שצריך אבל מה שלא עבר אלו הסיסמאות שלי מהפיירפוקס וזה למרות שסימנתי בהגדרות שיעביר גם סיסמאות, היסטוריית גלישה. מה עושים כדי להעביר?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. אני אוהב את התוכנה אבל אין לי מכשיר אייפוד - כיצד אני מעלה את הסרטים במחשב שלי לתוכה? בתודה מראש, יניב

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. הערך HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger כותבים REGEDIT בRUN ואז מנתבים עד לתקיה MSNMessenger ואז עושים עליה חץ ימני ואז EXPORT ואז שומרים אותו זה כמה קילובייט ואז מעלים לפורום..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. יש לי ויסטה 64. יש איזו תוכנה שמגבילה רוחב פס כמו NETLIMITER אבל בחינם. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להפעיל את NETLIMITER ב VISTA 64 בפרטי אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. האקספלורר שלי מתפקד נורמלי עד למצב בו אני לוחץ על לינק הפותח דף אחר או כשאני רושם כתובת אתר בשורת המשימה ומנסה להכנס במצבים אלו פתאום נפתח דף חדש ושניהם נתקעים, מכאן והלאה כל פעם שאסגור דף אחד יפתח עוד אחד (גם תקוע) והמצב לא נפתר עד שאני "סוגר משימה" ממנהל המשימות ובכך סוגר את שני הדפים יחדיו לאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 מהמחשב בגלל שהיה לי קצת כבד על המחשב (מאד ישן) אולי זו הסיבה בכל מקרה אודה לכם אם תעזרו בכל דרך אפילו בלהסביר לי איך מתקינים מחדש את האקספלורר (6)

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. אין לי מוסג, גם לאחר עידכון כל החומרה האפשרית מביוס ועד אחרון הדרייברים, המחשב ממשיך לקרוס דקה לאחר מעבר למצב משחק אולי זו בעיית מערכת משולבת בדירקט אקס? חיפשתי רבות בפורומים זרים אך לא מצעתי ישועה לא כל המשחקים גורמים לקריסה הדמו של אוברלורד גורם בתוח גם נוורווינטר גורם רול אוף דיוטי עובד חלק בכל מיקרה אלו הם נתוני המערכת תודה OS Name Microsoft Windows XP Professional Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 OS Manufacturer Microsoft Corporation System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model 965P-S3 System Type X86-based PC Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 GenuineIntel ~2399 Mhz Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 Genuin…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. והחיפוש עבד בפעם הראשונה, החיפוש השני שלי כבר לא מראה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים