תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה קשור לכאן, לא מצאתי פורופ אחר יכול לעזור ... לאחרונה קופצת לי הודעה עלספיי וור משורת המשיממות. כשלוחצים על ההודעה זה פותח דף הורדה של אנטיוירוס עשיתי סריקה עם האווסט והוא לא מצא כלום... וגם סריקה בad aware, ומה שזה מצא מחקתי זה גם משום מה התקין לי טול בר משל עצמו ושינה לי את דף הבית [שאותם הסרתי] השאלה שלי אם באמת יש חשש או שזאת סתם פרסומת בשביל להוריד את האנטי וירוס ? ואיך אני מורידה את זה ? ניסיתי ב msconfig אבל לא זיהיתי במה לבחור ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שידרגתי לפני כמה ימים לגרסה 0.42, והתחלתי לקבל הודעות בזו הלשון : יש למישהו מושג מה הקטע ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לעבוד בתיקון מחשבים, ואני לא יודע איזה תוכנות אני צריך לקחת איתי: מהם 3 האנטיוירוסים הכי טובים? 3 המשחקים הכי יפים? 3 תוכנות ניקוי הטובות? חוץ מתוכנות בסיסיות אלה אני צריך עוד תוכנות כגון: תוכנה לבדיקת זיכרון מיקרוסופט וורד תוחנה לבדיקת חום של המעבד, ונתוני חומרה. דיסק של ויסטהה ואקס פי פוטושופ winrar האם שחכתי משהו? תוסיפו את תוכנות "החובה" לדעתכם, כמו כן אני ישמח 5אם תענו לי על שאלות ה מהם 3 ה... הכי טובים. תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כשאני מפעיל במדיה פלייר סרט אוטומטית המחשב טוען את הכתוביות דרך vobsub ושם רואים תכתוביות רגיל ובעברית.. כשאני מקודד סרט בwinavi הוא גם טוען את הכתוביות אבל במקום עברית זה ג'יבריש.. איך אני יכול לעשות שזה גם שם יהיה בעברית?? (נכנסתי לvobsub וזה שם על עברית..) בכל התוכנות שמפעילות את vobsub זה בעברית חוץ מwinavi.. תעזרו לי בבקשה..
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האימיול כאשר אני עושה בדיקת פורטים אז הוא פותח את האתר של הבדיקה ומראה על בעיה. דבר ראשון' הפורטים פתוחים בראוטר. דבר שני נסיתי לבטל את ZONE ALARM (הפירוול של ווינדוס לא עובד) ועישתי שוב את הבדיקה של הפורטים ואז הכל היה בסדר. מה שאומר שהבעיה היא עם הפיירוול. ניסיתי לפתוח את הפורטים ב ZONE ALARM ככה: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial128.html אבל זה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איפה מגדירים את הפיירפוקס שהוא הדפדפן ברירת מחדל שלי באאוטלוק 2003.כל פעם שאני פותח דף אינטרנט זה ניפתח עם האקספלורר. ברור לי שתוכנה של מיקרוסופט תלך לתוכנה של מיקרוסופט..אבל איך אני יכול להגדיר שזה יעבוד איך שנוח לי ולא איך שנוח להם???
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי בעיה של תוכנות ריגול במחשב של אחותי. כל פעם כל מיני חלונות נפתחים. ADAWARE ו-SPYBOOT + אנטי וירוס לא ממש עזרו. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כי זה מה שיש בתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על אקספלורר..... מה בדיוק הוא עושה ?! כי...בXP הוא פותח חלונות (אם אני לא טועה) והוא מצרך חשוב! עכשיו ככה לי ולכמה חברים שלי האקספלורר עושה בעיות! לחבר אחד שלי... הוא מעמיס על הCPU של המחשב... ובגלל זה הוא לא יכול להוריד דברים מהאינטרנט.. יום אחד הוא סגר אותו והופיעה לו חלון של הורדה בלבד בלי כל הווינדוס כאילו החלון והרקע נטו! והמהירות עלתה.... עכשיו הוא גולש בעזרת דפדפן אינטרנט אחר והוא לא צריך אותו! יש דרך להסיר אותו?! כי לפי מה שאני יודע... הווינדוס... יוצר מחדש את האקספלורר אולי אפשר איך שהוא להחליף אותו! או.... לגרום לווינדוס להפעיל את החלונות בעזרת תוכנה אחרת או דפדפן אחר! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת האנטי וירוס Bitdefender 8 ויש לי כמה שאלות לגביה: 1.האם היא יעילה בהסרת וירוסים וגילויים? 2.האם היא מתעדכן לעיתים קרובות? 3.האם היא נחשבת כבדה ומעמיסה על המערכת? (לוקחת כ30M של זכרון) ועל אנטי-וירוסים בכללי.. על איזה אתם ממליצים? אני זקוק לאנטי וירוס קליל,שמזהה ומסיר וירוסים בקלות ושמתעדכן לעיתים קרובות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אופרה, ןחש לי בעיות עם אתרים כמו טורק שהתפריטים נמצאים באמצע המסך או בYNET שאני מגלגל ופתאום מופיע מלבן לבן ומעצבן איך אני מסדר את זה? :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
התקנתי במחשב נייד IE7 חוקי.הוא נתקע לי.הסרתי אותו ואח"כ גם האינטרנט לא פעל.עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכול םאני משתמש בתוכנה שנקראת ACE-HIGH MP3 WAV WMA OGG Converter שהיא תוכנה מעולה! העניין הוא שקניתי עכשיו נגן מאוד איכותי ואני רוצה להעביר את קבצי ה WAV שלי לפורמט MP3! וכוון שאני רוצה להגיע לאיכות מירבית בהמרה יש בתוכנה כמה פילטרים שהייתי רוצה שתעזרו לי לכוון בתודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קטעי פלאש שמעולם לא עבדו לי בפיירפוקס, באקספלורר (בו הם תמיד עובדים), אך מסיבה מסומימת, מהיום בצהריים כל פעם שאני נכנס נגיד לוחץ play באסקפלורר אני עובר ישר באותו דף לפיירפוקס, שם הוידאו לא עובד. (באתר של קשת ארץ נהדרת\ כל השאר) תודה לעוזרים! :]
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אם כן, אשמח לשמוע איך אני לא מבין איך משתמשים בזה - התקנתי את התוסף, הוספתי סקריפט חדש, בnamespace כתבתי את כתובת הדף (זה לא משנה מה אני כותב שם, נכון?) כתבתי שם, בחרתי איזה דפים זה יכלול... כתבתי את הסקריפט, נכנסתי לדף - לחיצה ימנית על הקוף (בתחתית החלון של פיירפוקס מקפיצה לי תפריט - יש V ליד הenabled ו-V ליד שם הסקריפט שאני רוצה שירוץ והנה בדיוק הטקסט של הסקריפט שכתבתי: // ==UserScript== // @name google_test // @namespace [url]http://www.google.*/[/url] // @description just a test // @include [url]http://www.google.co.il/[/url] // ==/UserScript== function alert_tst() { alert('blah!'); } מה הבעייה פה? יש לי הרגשה שאני צריך לגרום לפונקציה alert_tst לרוץ איכש…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ( יותר נכון לאחי) . תופעה שהחלה לפני בערך שבוע שבה כל פעם שאני צופה בסירטון/ סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה אני רואה את זה בזום X50 האם מישהו מכיר את התופעה ? האם מישהו יודעת על פיתרון אפשרי ? תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
כאשר אני פותח חלון אקסל הוא לא מראה לי את הסרגל כלים של קובץ, כלים.... מה לדעתכם הבעיה.?
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם ושני כוננים קשיחים RAID1 כדלקמן: לוח אם P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 דיסק קשיח * 2 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II הבנתי שמייד עם תחילת ההתקנה של - WINDOWS XP אדרש להשתמש בדרייבר כלשהו על דיסק FLOPPY שלא נמצא ברשותי. אודה באם תוכלו להכווין אותי כיצד אוכל להשיגו או קישור להורדה, ומה בדיוק עלי לעשות בהתקנה. תודה מראש. אורן
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הועפתי מחברות באתר כלשהו וכשאני מנסה להכנס להרשם מחדש הוא מזהה את המחשב שלי איכשהו . ניתקתי את האינטרנט וחיברתי מחדש וזה לא עזר , כנראה הוא מזהה את המחשב בצורה אחרת ולא לפי ה IP. מישהו יודע איך זה עובד ואיך זה ניתן לשינוי בשביל שאוכל להרשם מחדש (פירמוט לא בא כרגע בחשבון) תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי השתגע וכל פעם דקה שתיים אחרי שעלה, תוכנות התחילו להיתקע והסרגל למטה (עם ההתחל וכו') נתקע. עשיתי שיחזור מערכת אבל זה לא עזר, אז פירמטתי את המחשב. הכל היה בסדר עד הבוקר, ועכשיו שוב אותה בעיה, הסרגל למטה נתקע וגם כמה תוכנות. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, זה תמיד קורה לי.. וזה מתחיל להפריע.. כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, הוא מראה לי את השגיאה "לא ניתן להתחבר", ואז אני עושה תקן שגיאות, ואז הוא נכנס.. מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני זקוק דחוף ביותר לדריברים ללוח אם בשם : gfxpro ht2543cb1 נסיתי בהמון אתרים ולא הצלחתי.
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-