עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobi3211,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנה שבודקת את הCD-ROM איך אני יודע מה הרמה שלו ואם הוא נהרס תודה לעונים

2. Started by yoel12,

שלום אשמח לקבל המלצות לתוכנה לבדיקת frame-times במשחקים בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בframe-times בין הpc לקנסולות?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. לפי דעתי יש לי בעיה עם הזיכרונות או עם הHD ואני צריך תוכנה/ות שתאפשר ל לבדוק אותם מתוך ווינדוס. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק כמה WATTS צורך המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by CrossFire,

יש איזה תוכנה לבדיקת איכות המיקרופון, את תגידו לי כמו ה-record בוינדוס אלא אחר שמורידים.... חבר שלי אמר לי שהוא לא שומע אותי כל כך טוב....

6. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת ביצועי המחשב?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 22:30:56 מישהו מכיר תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבדתוכנה שפועלת ברקע וניתן יהיה לראות גרף של ההתחממות לאחר שיצאתי מהמשחק

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by madror,

לאחרונה קניתי מחשב חדש וההרגשה שלי היא שביצועי המערכת שלו אטיים משהוא. קשה לי לשים את האצבע איפה הבעיה , אבל בוא נגיד שמחשב פנטיום 4 בן 3 שנים עושה פחות או יותר את אותה העבודה בכמעט אותה המהירות (מדבר בעיקר בתוכונות לבניית אתרי WEB ופוטו שופ). כאמור קשה לי לאפיין היכן הבעיה ולכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה לבדיקת מהירות המערכת (לא ביצועי 3D !) פעם היתה תוכנה בשם "סנדרה" או משהוא שכזה. אשמח לכול המלצה מהפורום המלומד. תודה מראש, דרור.

8. Started by GodLike,

שלום. רציתי לדעת איזו תוכנה בודקת כל חלק במחשב ומדווחת אם הוא מתפקד בצורה תקינה ומספק את מירב הביצועים שהוא מסוגל לתת. תודה מראש. פז.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום. אני מחפש תוכנה שבודקת את מצב הדיסק הקשיח (טמפרטורה וכל זה...). אני זוחר שיש איזה תוכנה אם דוקטור משהו ולא מצליח למצוא אותה ולהיזחר איך קוראים לה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  10. המליצו לי על Hdat שצרבתי כ-ISO ועשיתי מהדיסק BOOT אבל אין לי מושג איזו אופציה לבחור. בחרתי NTFS וזה ביקש ממני לרשום משהו ככה שאין לי מושג מה לעשות בהמשך. יש המלצות לתוכנות טובות אחרות אולי?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  11. Started by Micahell bet.,

אני מחפש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח, יש לי 80JB WD , מכירים תוכנה שמיועדת רק לו אולי? בכל מקרה זה לא משנה לי, אם אתם מכירים תוכנה שבודקת סקטורים פגומים וכו'. אנא המליצו. בתודה.

12. Started by silky,

היי, בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349920.0 אני אשמח לקבל תוכנה שתבדוק לי את ה HD שלי בצורה מקיפה. הורדתי תוכנה של WD אבל לא מצאתי שם אפשרות לבדיקת תקינות הכונן. תודה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  13. Started by shimon23,

שלום מישהו מכיר איזה תוכנה שבודקת אם הזיכרון טוב? הייתה לי תוכנה כזאת והיא נמחקה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yair_gobani,

איזה ץוכנה תוה אתם מכירים שבודקת את מחום של המעבד ושל הלוח אם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Bose,

שלום חברה אני קצת מודאג לגבי החום של המעבד שלי בגלל שבטעות הורדתי תמשחה טרמית כמו איזה אידיוט ( ) אז אני מאוד מאוד מאוד אודה למי שיביא לי לינק להורדה של תוכנת טמפ' של מארז מעבד וכו'. תודה מראש לעוזרים.

16. Started by crik,

האם יש תוכנת בדיקה שבודקת את כל הרכיבים של הלוח אם שהכל תקין כמו שצריך ?? תודה, משה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by abc2007,

שלום אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה הספק המחשב שלי דורש במקסימום מאמץ(כלומר שתעשה מבחן מאמץ לרכיבים ותראה לי מה הטמפרטורה וכמות ההספק הנצרך של כל רכיב במהלך הבדיקה)

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. Started by ofirterev,

שלום לכולם ,אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרדיסק תוכנה שבודקת את התקינות שלו כמו התוכנה שיש בוינדוס היא פשוט לא עובדת לי תוכנה שבודקת האם יש bad sektor בהרדיסק

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , נזכרתי שכמה אנשים חיפשו פה תוכנה שתבדוק ביסודיות את הזיכרון של המחשב , אז מצאתי משהו כזה , שטוענים שזאת התוכנה הכי טובה לבדוק את העניין . תהנו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by moshen1169,

אני צריך:1. תוכנה לבדיקת תקינות של זכרונות ללא צורך בשימוש בדיסקט 2.תוכנה לבדיקת תקינות של דיסקים קשיחים

21. Started by dj shay 30010,

אני צריך שם או לינק של תוכנה פשותה שתגיד לי כמה מעלות חום יש על ה HDD :-\

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. הי, החלפתי לא מזמן את מערכת ההפעלה לחלונות 7 מ XP. במערכת ההפעלה הקודמת עבדתי עם speedfan הנוחה, גירסא 4.38. כאשר החלפתי את מערכת ההפעלה התקנתי את הגירסא האחרונה של speedfan - 4.40, אך התוכנה לא עבדה. מישהו יודע האם צריך לשנות משהו בהגדרות על מנת שהתוכנה תעבוד ב win7 או לחילופין מכיר תוכנה טובה לניטור החום ומהירות המאורר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. כותרת, אם זה משנה מחשב ASUS X556U אשמח להמלצה לתוכנה לא מסובכת לתפעול, תודה.

24. Started by Elad87,

טמפ ממוצעת של המערכת כולה ומו כן אני מענין לדעת לבדוק טמפ בחלקים מסוימים כמו מעבד כרטיס מסך וכו'

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by Voodude,

קניתי היום מאורר נוסף ואני רוצה לבדוק מה הטמפ' של המחשב איתו למישהו יש לינק לתוכנה?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים