תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. ברצוני לשאול האם מישהו יודע על הנתגשות תוכנתית בין חלונות XP הכי עדכנית שמתנגשת עם תוכנות פינקל סטודיו על 3 גרסאות שונות 10 12 ו -14.ניסיתי לעבוד עם שלושתן וכל ה -3 קפאו לי אחרי ההתקנה.התקנתי את כל מה שצריך כל התוכנות ההיקפיות מסביב.ועדיין הבעיה לו פתירה. לדעתי הבעיה שורשית במערכת ההפעלה.אבל אני לא בטוח.זכור לי ניסיון עבר שהמערכת הנל לא עבדה טוב עם כרטיסי קול כמו AC-97. אבל זה מיתוס עתיק..אני מקווה שזה לא אותה בעיה שיש לי עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום מאז שיש לי ויסטה יש דרייבר אחד שלא מתעדכן מצורף צילום רצ"ב גם קצת חומר שמצאתי בגוגל ואין מושג מה לעשות מעבד AMD לוח אסוס לא מצאתי פיתרון באסוס http://www.planetamd64.com/lofiversion/index.php?t20494.html http://www.experts-exchange.com/Hardware/Desktops/PCs/Q_22460812.html http://www.microsoft.com/whdc/system/bus/PCI/ISA-bus.mspx מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מקליט עם AMD gaming evolved ןשאני מייבא לאדובי זה מראה לי רק סאונד עשיתי בencoder זה מראה לי f4v איך אני עורך את הקובץ מבלי לקודד פעמיים?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תודה! אז ככה, יש לי nero ולאחר שצרבתי דיסק אני עכשיו בשלב שאני מכין לו עטיפה.. את על נייר רגיל כבר הדפסתי את האחורה והקדימה, כעת נשאר השלב של הדיסק עצמו, הלכתי וקניתי מדבקות כאלה לדיסק. עכשיו הבעיה עם הנרו שלי היא כזאת כמו כל משתמשי nero גם אצלי יש את התוכנה nero CoverDesigner עכשיו, התוכנה הזאת ממש נוחה לשימוש והיא באמת טובה רק שהיא עושה לי בעיה אחת קטנה או יותר נכון גדולה בשלב של הדיסק.. אז ככה: סיימתי לשים תמונה ולרשום וכו` ואז אני עושה הדפסה ומה שקורה שזה מדפיס לי את הציור של הדיסק בצד שמאל של הדף, בעוד המדבקה נמצאת באמצע! שלוש שעות אני מנסה למצוא כאן פיתרון אך ללא הצלחה!@ מישהו יודע איך אני יכול לגשת להגדרה מסויימת ולשנות את ההגדרה ולעשות שהדפסת הדיסק תיהיה באמצע ולא…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, רציתי להוריד את התוכנה Diskeeper וראיתי שישנם שלושה גרסאות שונות להורדה (כתובות בכותרת), רציתי לדעת מה ההבדלים בים הגרסאות השונות וכמו כן מהם ההבדלים בין גרסאות Corporate, Pro וכו' של WindowsXP אם ישנו אתר שמסביר את ההבדלים בין הגרסאות השונות אשמח לקבל קישור. אם תוכלו להסביר לי כאן - אדרבה. תודה ויום טוב, אורן.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הוא מחפש רק בתוך הINBOX. איך משנים שיחפש בכל האמייל??
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אבל חינמית. לא צריך הרבה אופציות. פשוט שעם כל איתחול, תחזיר את המחשב למצבו המקורי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה בסינכרון תיקיות בעזרת Robocopy או xcopy. יש לי שני כוננים שאני צריך לסנכרן בניהם לפי הלוגיקה הבאה : - מכונן המקור להעביר קבצים שחסרים בכונן היעד. - אם יש תיקיה שקיימת במקור ולא קיימת ביעד - לא להעביר אותה. - העץ בשני הכוננים זהה ומסובך (הרבה תתי תיקיות) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורום ולאחר שקראתי את המדריך הזה נראה שהתוכנה Synctoy יכולה להתאים ,אך יש לי שאלה... האם אני יכול להגדיר שהיא תגבה לי מממספר מקורות שונים? כלומר משני HDD שונים + קובץ או תקייה ספציפית שהיא חשובה לי? או להגדיר תדירות גיבוי שונות עבור קבצים/תקיות שונות? לפי מה שראיתי צריכים להגדיר לה יעד אחד וזה לא עוזר לי , אני לא צריך שהיא תגבה לי את כל המחשב. אם יש תוכנה נוספת שמתאימה .... עריכה: אחרי חיפוש נוסף, למשהו יש נסיון עם התוכנה הזו Backup4all Professional/Standard ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חיפשתי דפדפן חדש כי יש לי איזה באג בפיירפוקס ורציתי לנסות משהו חדש ותשעמו האופרה הזה דפדפן משהו משהו... הקיצר מישהו משתמש בזה ורוצה לתת לי המלצות או משהו?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להפוך לי קבצי MPG לVCD או DVD ושאני יוכל גם לצרף לMPG מוסיקה בנוסף, מישהו מכיר? שמע?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התחילה לי הבעיה הזאת לפני יום-יומיים- כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו, אני מקבל מסך שחור (אבל יש סאונד וכתוביות) יש לי קודקים (ניסיתי להפעיל גם עם k-lite וגם עם ace) וניסיתי בדי הרבה נגנים (Windows Media Played/Classic, MV2Player, Winamp, RealPlayer, VLC) למישהו יש פיתרון? או אולי קודקים רק לוידאו? X: תודה עריכה: לא משנה, הסתדר אחרי ריסטארט X:
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לאימא שלי יש מכשיר אל פסק אדוויס PRV700 Pro, שתוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. התוכנה משתמשת בסביבת Java ככל הנראה. עכשיו, במנהל המשימות של Windows 7, יש שני תהליכים של javaw.exe ואחד מהם צורך מעל ל-50% CPU, ובכך פוגם בביצועי המחשב. מה הסיבה לבעייה ואיך אני יכול לתקן אותה? עדכון: מדובר בבאג בגרסה 2.14 של התוכנה. באתר של אדוויס, ראיתי שהם ירדו לגרסה 2.13SP2. התקנתי והתהליך המדובר לא צורך משאבי CPU.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי משתמש חוקי ואני לא מבין למה שאני רוצה להוריד קאנטר או משהו אחר זה רושם לי שזה ייקח לפחות 5 שעות או לא יותר ופעם זה היה יורד לי ב10 דקות. התקנתי את steam כבר עשרות פעמים ולא עזר..
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שאלה למבינים ולמנוסים. מי מהן בעלת ממשק המשתמש הנוח ביותר מבחינת נגישות ואפשריות? אני מתמקד בשניהם כתוסף לSolidWorks ולא CAD אחרים. לצורך העניין כסטודנט עבדתי עם SolidCAM אבל עבודתי תדרוש שימוש נרחב יותר בMasterCAM לפי התפתחות העניינים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני ממיר סרט אז חוץ מהאפשרויות של VCD ו-SVCD יש גם DVD. אם אני בוחר ב-DVD האיכות של הסרט נשארת טובה כמו במקור (שממירים ל-VCD ו-SVCD האיכות יורדת טיפה)? והאם אני צריך מדיה של DVD וצורב של DVD עלמנת לצפות בזה במכשיר DVD אם אני ממיר את הסרט בפורמט הזה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי בעיות במשחק מסוים ואני חושב שאם אני אגביל לו את ה-FPS אז הן יסתדרו. מישהו מכיר תוכנה שלא גורמת לבעיות וקלה לשימוש? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז ככה יש לאח שלי מסמך ישן מאופיס 97 ושאני רוצה לפתוח אותו באופיס XP הוא מופיע לי בגיבריש מישהו מכיר תתופעה??
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שמעתי שהיא עובדת בשיטה של PEER TO PEER או משהו כזה. מה זו השיטה הזו והאם גם ה-Kazaa Lite הקודמת עבדה באותה השיטה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לאחרונה סרטים חדשים שהורדתי "קיפצו" במדיה פלייר, הסרט רועד כי זה נראה כאילו על כל שני פריימים קדימה הוא קופץ פריים אחורה ניסיתי להפעיל בתכנות אחרות את הסרטים והם עדיין "קופצים" בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איזה codec או מה אני צריך בתודה מראש, דניאל
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שנגיד יש לי סקטורים פגומים הוא לא יכתוב בהם מישהו מכיר משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר קבצי PDF לקבצי Power Point? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ לא דחוס תוך כדי לכידה של קלטת וידאו. כרגע יש לי באופציות של וירטואלדאב את HUFFYUV V2.1.1, מה שנותן לי קובץ של 100 מ"ב על כל דקת וידאו. נראה לי עדיין שאיכות קובץ ה-AVI שהקודק הזה נותן נופלת מאיכותה של קלטת הוידאו והייתי רוצה כמובן קובץ איכותי ככל הניתן כדי שאוכל להמיר בהמשך ל-SVCD בצורה האיכותית האפשרית. אז שאלתי, האם קיים קודק מלבד HUFFYUV שמאפשר קידוד לא דחוס באיכות מעולה? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-