תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה שם של תוכנה (ומאיפה אני יכול להוריד אותה) שמאחדת סרטים. אני מוריד סרטים מהקזה בשני חלקים(700 מגה כל חלק) הסרטים הם בד"כ DIVX וגם רשום לפעמים MPG4 ן-V3 מה זה? ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תראו יש לי סרט AVI שמחולק לשני חלקים, אחד 800 מגה ואחד ל100 מגה. אני רוצה לאחד אותם לקובץ AVI אחד כדי לקודד אח"כ לVCD. יש תוכנה כזאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק קשיח של 250 GB שמחולק ל2 מחיצות (לא שוות), עכשיו קיבלתי דיסק קשיח של 20GB, פרמטתי אותו ואני רוצה להוסיף את כולו למחיצה קיימת בדיסק קשיח של ה250GB, אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם יש תוכנה לאיחוי שתעשה לבד לופים, שהיא מסיימת למשל עם C שתעשה עוד כמה פעמים. אני רוצה להשאיר לילה אחד שיעשה כמה לופים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי HD שבוצע בו פורמט לאחר שימוש בתוכנה RECOVER MY FILES הצלחתי להחזיר את תיקיית ה JPG שלי כם כל התמונות 1.5G זהו כמעט הגודל המקורי של התיקיה אולי 50-100 מגה פחות הבעיה היא שאינני רואה את הקבצים בפתיחה כאילו ניזוקו האם יש תוכנה שיכולה לנסות לשחזר לי את התמונות???
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה שכאשר אתה לוחץ עלייה אז היא מראה לך את הסימאות של כל מי שהתחבר אצלך מהמחשב שלך זה ממש חשוב אני לא זוכר את הסיסמה של האייסקיו שלי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לתוכנה חינמית \ גירסת ניסיון שמאפשרת לאסוף מרחוק נתוני חומרה ( סוג מעבד\זיכרון \דיסק קשיח ) ממחשבים הנמצאים ב DOMAIN
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ידוע לי שיש תוכנה קטנה שיודעת להחליף את ה מאק אדרס עם איפוס שם מחשב ועוד כמה איפוסים לרגיסטרי אני מחפש אותה כיוון שאני עושה אימגים שנכנסים לתוך רשת אירגונית ואינני רוצה שיכנסו תחת אותם הגדרות ושמות כדי לא ליצור התנגשיויות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיהיו לה אופציות של: יצירת טאג לפי שם הקובץ שינוי שם הקובץ לפי הטאג העתקת/העברת הקובץ לסיפרייה בשם (לפי אחד מהשדות בטאג)
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה ביתית המאפשרת איתור טלפונים סלולרים על המפה, כמו שיש לאיתורן ולמשטרה! תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדרך כלל הבקשה היא לתוכנה שתשחזר קבצים שנמחקו. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי היסטוריה של קבצים שנמחקו כולל שמות קובץ ומיקום מקורי. אם היא גם יודעת לשחזר זה אחלה אבל יותר חשוב לי לדעת מה נמחק אם בכלל! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אני מחפש תוכנה שיכולה לאתר לי רשתות אל חוטיות בעזרת הWIFI ואם אפשר גם לדעת את המרחק תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
פעם ביקשתי ממישהו עזרה בנוגע ל-Windows להפתעתי, הבנאדם שלח לי קובץ Gif חמוד ביותר שבו רואים את הפעולות שאני צריך לעשות בזמן אמת, כמו סרטון, כלומר ממש רואים את העכבר שלו זז ולוחץ על כפתורים, פשוט חמוד! זה היה לפני המון זמן ואני לא זוכר באיזו תוכנה הוא השתמש, אתם מכירים במקרה את התוכנה הזו? אני מחפש אותה כבר הרבה זמן.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנה ידידותית למשתמש לצורך הקמת קטלוג וביצוע הזמנות ע"י אנשי מכירות ו/או לקוח סופי.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה (לא כמו פרימייר או אביד) שמכילה נטו אפקטים שונים של סאונד לעריכת וידאו ובאותה הזדמנות גם אולי אתר ממנו אפשר להסיג קבצי אודיו שונים בנושא. תודה!!!!!
-
אני מחפש תוכנה (עדיפות לחינמית (ואפילו יותר לקוד פתוח)) פשוטה שאפשר לארגן איתה את אוסף הסרטים (ולשלוף בקלות בשעת הצורך). מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש תוכנה כמו WMP שאפשר לארדן איתה סרטים, היא מורידה את העטיפה, אפשר למיין סרטים...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב מלא תמונות מבולגנות. אני מחפש תוכנה שיש לה אפשרות לסדר את התמונות בתיקיות לפי תאריכי הצילום (שרשומים ב-exif). יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב בית, (שארכיטקטים משתמשים בה) ליצוב הקירות ומיקום של כל דבר, מישהו מכיר תוכנה מקצועית כזו?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים. יש לי בקשה, קצת מוזרה. בעצם למה מוזרה, שילמתי על זה, אני רוצה לראות מה זה שווה. יש לי מחשב נייד חדש, והזמנתי איתו סוללה של 12 תאים. אני רוצה לראות כמה זמן הוא מחזיק מעמד בווינדווס, בלי שימוש, אבל לא כשהוא במצב סטנדביי, וכשהרשת האלחוטית פועלת. עכשיו, ברור שאני יכול לבדוק באיזה שעה הדלקתי אותו ומתי הוא נכבה, אבל אני לא מתכוון לשבת לידו ולחכות שהוא יתכבה, זה כמה שעות טובות. מה שאני רוצה לעשות, זה להשאיר אותו דולק, עד שהסוללה תתרוקן לגמרי, והוא יתכבה, אבל כשאני אכנס לווינדווס, אני אוכל לראות בעזרת תוכנה מסויימת כמה זמן הוא היה דלוק, או בטח יותר פשוט, באיזו שעה הוא נכבה. יש מצב לעשות את זה אולי דרך ה EVENT LOGGIN בווינדווס XP? בבקשה תעזרו לי, אני במצב נוא…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. האם יש דבר כזה תוכנה לניטור ובדיקה של רכיבי המחשב (טמפרטורות, ביצועים, סקטורים פגומים וכו'...) שעולה מCD גם אם אין לי HD? ואל תגידו לי BIOS. תוכנה כמו MEMTEST - שבודקת טמפרטורות וכו'... תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שבודקת שהספק כשיר מבחינת חלוקת חשמל וכדומה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני יודע שיש איזה תוכנה שבודקת את תקינות הווינדוס על המחשב ומתקנת תקלות .. יש באמת כזאת ?.. איפה אני משיג אותה..?.. נראה לי שיש לי בעיה ב"סיסטם 32" ניסיתי להתקין איזה משחק והקובץ של הסטאפ לא עובד במקום זה הוא רושם לי הודעת שגיאה שיש חוסר תאימות שהסיסטם32/ אוטו אי.אקס.אי לא יכול להריץ את אמ אס דוס.. מה אני עושה ..?. . תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-