תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להשתמש ב-TVTool אבל התוכנה נתנה לי הודעת שגיאה שהתוכנה עובדת רק על כרטיסים מבוססים על טכנולוגיה של nVidia ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-Utlity שמגיע עם הדרייבר. בתודה, --Vega.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מתחיל להתחרט על רכישה קראתי את המדריך להכנת שלט IRDA תשע פינים, וראיתי את המתאם USB בזול, לאחר הקנייה פתאום שמתי לב שכותבים פה שהתוכנה שמצויינת במדריך לא מתאימה למתאמי ה-USB מישהו מכיר תוכנה שתתאים ל-USB IRDA או למהר לבטל את הקנייה? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לצפות במה שמלמת האינטרנט שלו ''רואה'' , דרך העבודה. כלומר להתחבר אל המצלמה מרחוק ולהשתמש בה בתור מצלמת מעקב. האם יש איזשהי תוכנה שמבצעת את הפעולה הזאת? תודה מראש לעונים ומצטער על הניסוח המוזר, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה והכי ידידותית למשתמש ל'קידוד סרטי DVD לפורמט DivX/XviD? אני מעוניין בתוכנה שעושה שימוש ב-SSE3, ומותאמת במיוחד לעבודה עם מעבד כפול ליבות, לצורך ניצול מקסימלי של יכולת העיבוד של שתי הליבות במעבד.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתוכל 'לקרוע' לי בלוגים, כך שבלוגים שאני ממש אוהב - אוכל לקרוא גם כשאני Offline. משהו כמו דפדפן אוף-ליין כזה, רק שבטוח 'יקרע' לי את כל הבלוג, ולא רק את המאמרים שאני גולש בהם. מישהו מכיר/יודע/שמע משהו? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה פשוטה שלוקחת את הסרט ואת הכתוביות ויוצרת מהם קובץ אחד, ז"א שיהיה אפשר לצרוב את הסרט ולראות אותו בDVD דיווקס עם כתוביות, תודה. (ולא להגיד לי חיפש חיפוש כי בחיפוש אין תוכנה פשוטה, יש מדריכים מלפני 3 שנים שבכלל לא פועלים...) תודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה או משהו שיגרום לי לתוצאה הבאה - אני צורב משהו בלעדי עם זכויות שלי בדיסק רגיל (DATA), ונותן לאנשים מסויימים. אני מעוניין שמידע זה ישאר רק על הדיסק שאני צרבתי, ולא יהיה ניתן להעתיקו ב COPY או צורב או למחשב (גומה לסרטי DVD). איך אני עושה את זה....? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעשות RIP לDVD מקורי שברשותי. חשוב שיתמוך בהמרה ישירה לקובץ avi למשל. תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית שאול להתקין אותה ובעת שהמצלמת רשת תזהה תענועה היא תתחיל לצלם. יש תוכנה אחת בשם GOTCHA שהיא ממש טובה לזה אבל היא בתשלום ואחי 30 יום אי אפשר להשתמש בה יותר וגם במשך ה 30 יום היא תפעל רק לחצי שעה. אז יש לכם הצעה טובה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
השגתי כבל לפלאפון הזה, סתם קבל פשוט כזה לא כתוב עליו חברה או משהו הוא מתחבר לUSB עכשיו אני מחפש תוכנה שאני יכול להשתמש בה..ניסיתי את הOxygen לא הלך לי טוב יש תוכנה אחרת אולי יותר טובה?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות בה מיקסים וכל מיני דברים יעני לLIVE למסיבות .... מישהו מכיר משהו איכותי ?
-
חבר שלי מאנגליה הגיע לארץ והביא איתו את הgps שלו אני חושב שיש לו אותו על הפוקט פיסי אבל אני לא בטוח בקיצור הוארוצה תוכנה עם המפות והכבישים של הארץ יש כזאת ואיך קוראים לה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת אם מישהוא מכיר תוכנה לGPS למחשב PC אם כבישים עירוניים בישראל . אני מכיר הרבה תוכנות אבל הם לפאלם ולא מצאתי למחשב PC. תודה רבה מארש לכולם ....
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את האפשרות לOFFLINE FOLDERS שיש בXP. אם מישהו מכיר אשמח להמלצה. אפילו אם זה לקנייה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
איזה תוכנה תהיה התוכנה הכי טובה בשביל לראות טלוויזיה עם הכרטיס טלוויזיה שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה עם אילו תוכנות עובדים בתוכניות ריאליטי (כוכב נולד, האח הגדול וכו') כשחצי מדינה שולחת SMS איפה זה נקלט? עם איזו תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס 2008 נגמר לו ה15 יום השתמשות ניסיונית אז מחקתי אותו והתקנתי מחדש ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי אזרה שיש לי תוכנה לא מורשת במחשב בנוסף הוא מציע לי מידי פעם לשפר את הוינדוס...
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין תוכנה במחשב, יש לי XP SP3 אבל הוא כותב לי שאני צריך SP1 לפחות. מה עושים במקרה כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהוא מכיר את התוכנה הזאת ? אני מנסה להעיף אוץה מה TESKBAR ללא הצלחה הרצתי בדיקת SPY . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שאני עושה unistall אם זה דרך הקובץ או דרך add/remove הוא מראה כאילו שהוא עושה , מסיים , אבל התוכנה עדיין חיה ובועטת
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לתיכנון בתים ואיני יודע איך קוראים לה איך היא נראית אבל אני יודע שאני צריך תודה מראש ROSHOS
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לאי.מייל בסגנון Outlook , אני רוצה שיהיו כמה דברים שלפי מה שאני יודע אין ב-outlook, בעיקרון אני מחפש תוכנה מגניבה בסגנון incredimail , אני רוצה כשאני נכנס לאי.מייל ויש אי.מייל חדש אני אוכל להגדיר צליל שזה יעשה (אין ב-incredimail ), שתבדוק אוטומטית אי.מייל כל כמה זמן, שתוכל לסנן ספאם . משהו נוח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש תוכנה לאיחוד של כמה סרטים אבל שלא תפעל רק עם קובץ AVI אלא גם אחרים,כי אני לא תמיד יודע איזה קובץ יש לי. יש תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-