תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! עלי לבקש ממכם עזרונת יש לי מחשב נייד חדש, ZX5000 אמור להיות בו כרטיס אלחוטי פנימי, איך אני יודע אם יש או אין וכיצד אני מנסה להפעיל אותו? יש תוכנה מיוחדת נפרדת ממה שבא עם חלונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור מה outlook express לGMAIL ואני מקבל בזמן האחרון הרבה timeouts כשאני מנסה לשלוח מיילים (ובעבר זה עבד טוב). העלתי את הזמן עד timeout ל5 דקות (בעבר הוא היה דקה) והבעייה עדיין לא נפתרה. לדוגמא אני מנסה לשלוח מייל (עם קובץ בגודל 1.16M) כבר 3 ימים וזה פשוט לא זז. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הורדתי את המקסטון החדש גירסה 2 ואני נורא אוהב את הדפדפן הזה ותמיד השתמשתי בוא. הבעיה שלי עם הגרסא החדשה זה להגדיר את פתיחת הסימניות כמו שאני רגיל. כלומר, כשאני עושה לחצן ימני ואז" פתח בכרטיסיה חדשה" אז הוא פותח כרטיסיה חדשה ונכנס אליה וזה מעצבן אותי בטירוף כי ככה כל פעם אני צריך לחזור לכרטיסיה הקודמת שלי כי אני רגיל לפתוח כמה ואז לעבור על מה שפתחתי. מישהו יודע מה לעשות ?.. מקווה שהבנתם אותי.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שמראה את כמות המתח/הספק שכל המחשב מנצל יחד מתוך הספק?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מפעיל אותו אבל אחרי שהו מסם לטעון הוא לא מציג כלום בחלון הראשי ואני לא יכול לעבוד בכלל וניסיתי להתקין מחדש ולא עובד ושום דבר שעשיתי לא זז.... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שבת שלום פירמטתי אתמול מחשב HP Compaq dx2300 Microtower עכשיו אני לא מצליח להשיג לו את הדרייבר של הכרטיס רשת אני חושב שיש לו אחד מובנה חיפשתי כבר בכל אתר אפשרתי הפכתי את גוגל 100 פעמים לא מצאתי כלום אני משתגע כבר בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
SPEED FAN לא מזהה כלום חוץ מ HD. EVEREST האחרונה הכי הכי מזהה הכל ואומרת שהמעבד ב 45 מעלות במנוחה. Intel® Desktop Utilities מזהה הכל חוץ מה H.D ואומרת שהמעבד במנוחה נמצא ב 38 מעלות. למי עלי להאמין? גם כשאני נכנס ל BIOS זה מראה לי 38 מעלות (כמו התכנה של אינטל). מהם הטמפ שאומרת התוכנה של אינטל? מה זה 1/2/3/4/5 שבתמונה? ושאלה אחרונה: למה המעבד מסתובב רק על 1000RPM? זה תקין? בדקתי אותו הוא חדש ללא אבק ופועל חלק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להגדיר ביומן שכאשר פגישה כלשהי שהתקיימה כבר תמחק אוטומטית מהרשימה הכיצד?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
סתם לדוגמה אם אני לוחץ CTRL+C, אז שיציג לי על המסך CTRL+C. מצאתי תוכנה כזאת למאק, אבל לא ראיתי כזאת לווינדוס...
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להעיף אותה אבל היא בכלל לא רשומה בהוספה\הסרה וקיצר איאפשר למחוק אותה כמו שצריך אני צריך תוכנה שתעשה את זה תודה מראש אלכס.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר מופעל סרט שנפתח משולב בדף אינטרנט רק שומעים אבל לא רואים. הציעו לי להתקין FFDshow אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? בתודה, הכותב.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם יש תוכנה\פקודה\דרך מסויימת אחרת ... שכאשר אני פותח תוכנה מסויימת זה יבקש ססמא קודם לפני העלתה ? אני רוצה לנעול את תוכנת WORD\INCREDIMAIL והאי מיול שלי ע"י ססמא ... ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ! בד"כ כאשר אני נתקל בקבצים שלא ניתנים להורדה אלא רק לשמיעה בלבד אני "מטפל" בהם בעזרת FlashGet או BitCommet או בתוכנות להעתקת אתרים כמו HTTTRACK או OFFLINE EXPLORER. הפעם אני נתקל בשרת עקשן ששום תוכנה מהתוכנות הנ"ל לא הצליחה לטפל בו. זה הקישור לקובץ: http://www.esnips.com/doc/363594e9-2d87-4587-ad09-d29f88a4872d/he-10/?widget=flash_player_chello
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מעביר קובץ מהטורבו סי אל הוורד מבלי שכל האותיות התבלבלו
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל כל מיני סירטונים באינטרנט אז אין קול. אבל כשאני שומע שירים במחשב יש קול. מישהו יודע אולי מה הבעייה.? היתקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס קול. (אני רוצה לציין שפירמטתי את המחשב לפני כמה ימים)
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה עם הנוד 32 , הורדתי קובץ כלשהו באימיול שהתחזה לתוכנה מסויימת והפעלתי אותו, לא הייתה שום התראה על וירוס, לאחר מכן המחשב איתחל את עצמו, עכשיו שחלונות עלה האנטיוירוס נוד 32 לא עולה ומוצגת הודעת השגיאה הנ"ל יכול להיות שיש איזשהו וירוס, כיצד אני מטפל בזה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום הורדתי את Google Desktop ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את היומן שבו לא מקושר דרך האינטרנט ככה שאני לא יצטרך כול פעם לפתוח את האינטרנט ולעדכן אותו שאני יוכל פשוט דרך Google Desktop תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן,צרבתי כרגע סרט על דיסק DVD בעזרת צורב LITE ON וכשאני מכניס את הדיסק לנגן דיוידי הוא קורא אות כמה שניות וכותב משו כמו SEQ PLAY וזהו אין תגובה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היה מותן לי במחש net limitter... הסרתי אותו ועכשיו ניסיתי להתקין שוב. כל פעם יש לי שגיאה שכאילו הנטלימיטר כבר מותקן במחשב... הסרתי אותו ! הוא לא מופיע בהוספה\והסרה, הוא לא מופיע בשום חיפוש שאני עושה במחשב וגם לא בערכים של הרגי'סטרי.. אז מה עושים? איפה ניתן לחפש אולי נשאר איזה רמז לתוכננה?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
איך אני שומר קובץ OFFICE XP שיוכלו לראות אותן בגרסה קודמת של אופיס בפריסה נכונה!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באחד המחשבים שלי, כל פעם מחדש שאני מדליק אותו מוצגת לי הודעה " נמצאה חומרה חדשה " ואז המחשב מתחיל לחפש אותה . אין שום חומרה חדשה בדקתי הכל , יש לי מקלדת USB מחוברת אולי זאת הבעיה, ומדפסת משולבת של BROTHER . אשמח לשמוע על פתרונות, אולי אפשר לבטל את האפשרות של הצגת ההודעה. תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברגע שאני מצלם מסך ורוצה לעבוד עם הצייר לאחר שתי דקות עבודה מציג את ההודעה שמצורפת למישהו הצעות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה גירסה התוכנה הזאת של Corel Paint Shop Pro Photo X2 גירסה 10 או גירסה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
על האוטלוק יש לי חשבון של GMAIL שעובד אחלה, עכשיו הגדרתי בחשבון של GMAIL שיורדו המיילים מהתאריך העכשיו והלאה הבעיה היא שאם יש כמה מיילים והוא לא מוריד את כולם בבט אחת הוא מוריד כמה מיילים פעם אחת פעמיים 20 פעם וכן הלאה. איך אפשר לעשות שאחרי שהוא הוריד מייל אחד כבר שהוא לא יחזור להוריד אותו שוב?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-