עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש תוכנה\פקודה\דרך מסויימת אחרת ... שכאשר אני פותח תוכנה מסויימת זה יבקש ססמא קודם לפני העלתה ? אני רוצה לנעול את תוכנת WORD\INCREDIMAIL והאי מיול שלי ע"י ססמא ... ? תודה .

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  2. באחרונה כשאני מעלה כל דיסק ב-SETUP לא עולה אוטומטי אלא מראה את הקבצים שבדיסק האם השינוי בכוננים ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by מורן_ב_85,

היי חברה!! יש לי בעיה קטנה. אני לקוח פרמיום ברפיד-שר, ואני משתמש בפלאש-גט. עד היום הייתי מוריד משם מלא קבצים על ידי גרירת הלינק מהאתר לחלון הגרירות בפלאש גט והיה מוריד לי בסבבה. מאתמול, ברגע שאני גורר את הלינק של הקובץ שברצוני להוריד לפלאש-גט, הוא מתחיל להוריד אותו ומוריד 5Kb ממנו ונותן לי התראה שהקובץ ירד!! עכשיו ניסיתי להתקין מלא גירסאות של הפלאש-גט וזה לא מסתדר... אותו דבר קורה לי עם גט רייט! חייב עזרה דחוףףףףףף איך אני מסדר את התוכנה או מה לעשות שאני יוכל להוריד בעזרתה מהרפיד-שר???

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום! בתוכנה word שאני רושם טקסט אחרי שאני רושם משפט אני רוצה לרדת שורה ולהתחיל אחת חדשה... שאני לוחץ enter כדי לרדת שורה המחשב יורד שורה וחצי ולא אחת למרות שאני רושם ברווח של שורה בודדת בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by AsD[eyal],

אני מיתכון לפורמט של הפלאפונים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  6. Started by nadav275,

שלום. בעיה שהתגלתה אצל חבר- ברגע שמעלים את icq (הגרסא החדשה 5.1) הרזולוציה יורדת ל 640x480 וגם הגדרות הצבעים משתנות ל 16 צבעים או משהו דל דומה... הבעיה החלה לאחר החלפה למסך 17" דק של פיליפס... תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by LP_Fan,

שלום לכולם. רציתי להירשם לSkypeOut כדי להתקשר לחו"ל. יש לי כמה שאלות: בהרשמה רשום שאני צריך להכניס את הפרטים שהאמצעי תשלום שלי שומר עלי (Please use the address your payment provider has on file for you). אז לירשום את מה שרשום ב כרטיס אשראי, בעברית או באנגלית. האם אפשר להשתמש ב ישראכארט? אם אני יתעה במשהו יהיה אפשר לשנות או שזה לא משנה?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by omri123,

שלום יש לי כרטיס TV עם התוכנה WINPVR הבעיה היא שבהתקנה של התוכנה הוא רושם לי ERROR האם ניתן להוריד תוכנה אחרת או שלכל כרטיס TV יש את התוכנה שלו? ישנו קובץ מצורף עם התמונה של הERROR [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. הבעיה חוזרת על עצמה, יש תוכנות שכשאני מפעיל אותן זה ישר רושם לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד. למה? כי הן לא תומכות בוויסטה? יש אפשרות לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל גם לגבות את ההיסטורית הודעות של האיסיקיו איך אני עושה זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  11. כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!

12. חברה נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש חלש שלא מאפשר לי לשחק במשחקים פשוטים כמו GTA בלי לאגים. יש לי עכשיו IntelPentium4 1.7 GeForce 5500FX שהביאו לי 128 RAM אני משתמש בווינדוס XP והוא לוקח לי הרבה זכרון יחסית למחשב שלי. אז רציתי שיהיה לי על אותו ה HD שני Window's אחד למשחקים , ואחד לגלישה ולתוכנות חלשות... וכדי להתקין את Windows 98 אני צריך שסוג הכונן יהיה FAT32 אבל הוא NTFS... אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות שכונן D יהיה FAT32 וכונן C יהיה NTFS ובכל כונן יהיה WINDOWS שונה... אם זה אפשרי ומישהוא יכול להסביר לי איך אני עושה את זה (ושכל הדברים ב C ישמרו) אודה לו מאד :} יש לי לוח אם שלא מאפשר להוסיף זכרון ולכן אני תקוע אם המחשב הזה עד החופש הגדול (עד שאני ילך לעבוד) תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  13. שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש מהמלצה של מישהו פה בפורום ובאמת מחשב תותח בויסטה, מפעיל את BioShock בהגדרות הכי גבוהות כולל רזולוציה D: בקיצור שקיבלתי את המחשב התקנתי XP וניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק של ה AUDIO והכל והוא רושם שגיאה driver not found עכשיו אני בויסטה ומתקין טוב את הדרייברים, ואני נשאר בויסטה אבל רציתי לדעת אם אני יחזור ל XP עדיין יהיה לי את השגיאה כי עשיתי 2 פירמוטים בגלל זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by et_gershon,

מה אני יכול לעשות, אני לא יודע כבר איך לצרוב סרט כמו שצריך. תראו נגיד אני רוצה לצרוב סרט כמו מת לחיות 4, שזה סרט ארוך. אז אם אני רוצה לצרוב אותו כ-VCD או כ-SVCD זה אומר לי שזה שוקל יותר ממה שאפשר (אפילו שזה לא)... וכשאני צורב אותו כ-make your own dvd, אז בזמן הצגת הסרט, הסרט מגמגם בשלב מסויים ובסוף חוזר לתפריט ההתחלה... מה אני יכול לעשות?? ובאיזה צורה אתם צורבים? איתי

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. אני מחפש תוכנה שתוכל לשמור דפי אינטרנט כל כמה שניות מזמן מסויים עד זמן אחר . זאת כדי לעקוב אחר מחירי סגירה של מכרזים באתרים של מכירה פומבית האם משהו מכיר תוכנה שתתחיל לשמור בשעה מסוימת תמונות מסך או דפי אינטרנט עד לשעה מסוימת בה נסגר המכרז. (עדיף תוכנת חינם שאפשר להוריד) תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. היי יש לי בעיה באחד המחשבים שלי, כל פעם מחדש שאני מדליק אותו מוצגת לי הודעה " נמצאה חומרה חדשה " ואז המחשב מתחיל לחפש אותה . אין שום חומרה חדשה בדקתי הכל , יש לי מקלדת USB מחוברת אולי זאת הבעיה, ומדפסת משולבת של BROTHER . אשמח לשמוע על פתרונות, אולי אפשר לבטל את האפשרות של הצגת ההודעה. תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by natijarufi,

שלום לכולם.. יש לי בעיה באקספלורר..שאיך שאני פותח אותו...בדיוק אחרי כמה שניות באות לי ההודעות הבאות.. אחרי שאני לוחץ על "click here" מגיע לי החלון הזה ובחלון הזה אחרי שאני לוחץ "click here" מגיע לי החלון הזה מישהו יכול לעזור ? תודה..=]

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by mastercod,

אני כותב באופיס מילה ואחרי המילה הזאת זה לא כותב כלום גם כשאני מחפש משהו בגוגל זה כותב מילה ואז זה לא ממשיך בקיצור זה קשור בכתיבה בכל מקום תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  19. בויאנמפ מבטלים את הסימון של ה-open duplicate windows איך עושים את זה באפשריות של FF?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by alonpartuk,

נכנסתי לאתר של creative ולא מצאתי הכרטיס קול שלי הוא : creative sb pci 128 (ensoniq es1371 ) sound card תודה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. Started by lspmaster,

צריך מקודד מ-RM ל- DIVX/XVID *בקשה - אל תזרקו שמות של תוכנות אני רוצה משהו שאתם יודעים שעובד כי אתם הצלחתם... לחפש בגוגל ולהוריד כל אחד יודע...

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. כול מה שאני מוריד זה תמיד עושה HASHFAIL וככה מוריד בלי סוף,למה זה? האם ההרדיסק שלי עומד למות??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by elior90,

הקלטתי סרט מהתוכנה Camtasia Studio מי שמכיר ועשיתי את זה הרבה פעמיים והסרט עבד ועכשיו הקלטתי סרט והוא עושה לי תשגיאה הזאת: Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_N…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  25. שלום יש לי קרספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 וכאשר אני מתקין תוכנה כמו Spyware Doctor או System Mechanic וכו' הוא אומר לי שכול מה שאני פותח הוא וירוס. נגיד אני נכנס לFF הוא מקפיץ לי חלון לIE מקפיץ לי חלון לICQ מקפיץ לי חלון זה משגע אותי יש אפשרות לפתור את זה. חשוב לציין שזה הפסיק ישר אחרי שמחקתי את המתוכנות האלה.... אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.