עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש לי MX1000 עכשיו אני רוצה להשתמש בכפתוריי הקדימה ואחורה להרצה מהירה של דפים בדפדפן אבל משום מה הדפדפן בכלל לא מגיב לפקודות וב IE כן,רציתי לשאול מה צריך לעשות בשביל ש ב FF הכפתורים האלה יפעלו לי. ואני משתמש בגירסה העברית הכי חדשה של FF תודה

2. אני יודע שיש איזה קראק שמעיף תכוכב ואת ההודעה המציקה הזאת. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק אליו? תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  3. אני אוהב את התוכנה אבל אין לי מכשיר אייפוד - כיצד אני מעלה את הסרטים במחשב שלי לתוכה? בתודה מראש, יניב

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. הבעיה חוזרת על עצמה, יש תוכנות שכשאני מפעיל אותן זה ישר רושם לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד. למה? כי הן לא תומכות בוויסטה? יש אפשרות לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. חברה נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש חלש שלא מאפשר לי לשחק במשחקים פשוטים כמו GTA בלי לאגים. יש לי עכשיו IntelPentium4 1.7 GeForce 5500FX שהביאו לי 128 RAM אני משתמש בווינדוס XP והוא לוקח לי הרבה זכרון יחסית למחשב שלי. אז רציתי שיהיה לי על אותו ה HD שני Window's אחד למשחקים , ואחד לגלישה ולתוכנות חלשות... וכדי להתקין את Windows 98 אני צריך שסוג הכונן יהיה FAT32 אבל הוא NTFS... אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות שכונן D יהיה FAT32 וכונן C יהיה NTFS ובכל כונן יהיה WINDOWS שונה... אם זה אפשרי ומישהוא יכול להסביר לי איך אני עושה את זה (ושכל הדברים ב C ישמרו) אודה לו מאד :} יש לי לוח אם שלא מאפשר להוסיף זכרון ולכן אני תקוע אם המחשב הזה עד החופש הגדול (עד שאני ילך לעבוד) תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by benibenny,

שלום המחשב שלי לא פותח את המסנג'ר ובבדיקה שהוא עשה הוא מוצא בעיה בKEY PORTS הוא אומר שזו בעיה בפרוקסי או בפיירוול (ניתקתי את הפיירוול גם של ווינדוס וגם של הראוטר האלחוטי של בזק ) מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  7. אני צריך תוכנה שבעקרון תראה בכמה אנחנו מנצלים תספק כח שבמחשב. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. יש לי Windows XP SP2 וכל פעם הנורטון פאנדה מנסה להתעדכן והוא מודיע לי שהוא לא מצליח הנה תמונה : מה יכול להיות הבעיה??? ??? :s05: ???

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  9. Started by dabaz,

אני מנסה להפעיל קובץ AVI אבל הוא נפתח לי.... הורדתי את כל המקודדים וקבצים אחרים עובדים לי.... ועוד שאלה: אם איזו תוכנה אני יכול לפתוח קובץ עם סיומת mkv? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. שלום יש לי שאלה ובעיה. יש לי מחשב חדש.. ויש לי בעיה בגלישה.. שאני גולש באקספלורר יותר מחמש דקות החייגן מתנתק... אבל אם אני 100000 שעות באימיול או באייסיקיו או במסנג'ר או בכולם יחד אז אין בעיה.. זה אומר שמשהו באקספלורר גורם לזה. איך אני מסלק את התקלה המפגרת הזו ? אמרו לי שאולי זה ספיוורים או משהו כזה ואין לי מושג.. הפעלתי את Ad-aware ו-Spy sweeper זה מצא כמה קבצי קוקיז ומחק אותם אבל עדיין הבעיה שם.. והנורטון אינטרנט סקיורטי שווה לתחת לא מצא כלום והוא על הפנים.. מה נראה לכם שיש למחשב שלי ? וואי איזה באסה שבוע וחצי יש לי את המחשב החדש וזה מבאס תחת שאני לא יכול לגלוש יותר מדיי באתרים כי אז זה מתנתק ואז אני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט.. זה מדכא עד כדי כך שאני כבר ב…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי צורב dvd ואני רוצה לצרוב סרט שיש לי על המחשב לנגן ה dvd שלי בסלון. חיפשתי בנרו 6 את האפשרות לצרוב סרט בפורמט dvd אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה נמצאת האפשרות הזאת בנרו? ואם אין את האפשרות בנרו, אז על איזה תוכנה חינמית או בתשלום אתם ממליצים לי להשתמש שתוכל לצרוב סרט בפורמט dvd? תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  12. יש כזו אפשרות בכלל? והאם ניתן להקליט גם מחלון וידאו של MICROMEDIA כמו למשל בבלוג טי וי של האתר תפוז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by alia,

שלום לכולם אני מעוניין להעביר hd בין 2 מחשבים עם ציפסים שונים קראתי באחד הנעוצים שצריך לבטל דרייברים ide+agp אני לא מוצא את הדרייבר של agp יש לי אקספי בעברית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by rjjb7,

כשאני עושה גוסט גודל הקובץ אימג' שמתקבל הוא פונקצייה של מה? כמובן של גודל השטח דיסק שבשימוש... אבל מה היחס בין גודל הקובץ שנוצר לבין שטח הדיסק שבשימוש? ביתר פירוט, אם אני מבצע גוסט על כונן C שלי והקיבולת של C היא 30 ג'יגה ואני משתמש ב24 ג'יגה מתוך ה30...מה יהיה גודל קובץ האימג' שיווצר?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. Started by zaroor,

משהו יכול להסביר כיצד אפשר להעתיק דיסק dvd למחשב ולשלוח ב ICQ כקובץ

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  16. כול מה שאני מוריד זה תמיד עושה HASHFAIL וככה מוריד בלי סוף,למה זה? האם ההרדיסק שלי עומד למות??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by Lancer,

יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by elior90,

הקלטתי סרט מהתוכנה Camtasia Studio מי שמכיר ועשיתי את זה הרבה פעמיים והסרט עבד ועכשיו הקלטתי סרט והוא עושה לי תשגיאה הזאת: Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_N…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. שלום יש לי קרספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 וכאשר אני מתקין תוכנה כמו Spyware Doctor או System Mechanic וכו' הוא אומר לי שכול מה שאני פותח הוא וירוס. נגיד אני נכנס לFF הוא מקפיץ לי חלון לIE מקפיץ לי חלון לICQ מקפיץ לי חלון זה משגע אותי יש אפשרות לפתור את זה. חשוב לציין שזה הפסיק ישר אחרי שמחקתי את המתוכנות האלה.... אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by שמעון 17,

חברה אני צריך תוכנה להמרה מקובץ audio ל mp3

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by talic35,

פתחתי את הכונן וחיפשתי את שם ההתקן ולא מצאתי אין לי את הדרייבר מה אני יכולה לעשות כדי למצוא את שם ההתקן?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. אחרי שהתבאסתי על תוכנת הבי אס פלייר ראו הודעות קודמות התחלתי בחיפוש אחר תוכנה חדשה לצפייה בסרטים.. וזאת אחרי שחזרתי לגרסאות קודמות של התוכנה ושוב אותה הבעייה. אשר תדע לחבר כתובית לסרט בזמן אמת. שהממשק שלב יהיה בעברית ושלא תהיה לי התנגשות עם ערכת הצבעים AERO שקיימת בויסטה אשר מותקן על המחשב שלי.. למבינים בלבד. רק מי שיודע מה זה ה AERO הזה יוכל לענות לי..... בתודה מראש מאיר

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by Nu_Jerzey_Devil,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקטין את הרזוולציה של קליפים ככה שאני יוכל להעביר אותם לפלאפון ולנגן אותם מישהו מכיר תוכנה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. לא ידעתי איך לנסח את הכותרת אז אם מישהו יודע שיגיד לי ואשנה אותה. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להחליט דרכה אילו יישומים ישמיעו קול ואילו לא. אני אתן דוגמא, אני שומע מוזיקה ובו זמנית אני מתקין משחק, ההתקנה של המשחק [COD2 לצורך העניין] משמיעה מוזיקה קלאסית מאוד דרמטית שדי מפריעה לי לשמוע מוזיקה. האם יש דרך שאני אוכל להשתיק יישומים שאני רוצה ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by guyk,

התקנתי את התוכנה Xilisoft ממדור התוכנות המומלצות פה בפורום. עכשיו, יש לי מצלמת וידיאו שמצלמת על dvd. והבנתי איך הופכים את הקבצים מVOB לMPG... המצלמה עשתה לדיסק פיינלייז כך שהוא יכול לעבוד אם מכניסים אותו לדיוידי. אבל כשאני מנסה לראות את הקטעים אני רק רואה קטע אחד של 5 שניות והשני (שאמור להיות ג'יגה) מסומן כ0 בתים ורואים רק את התפריט - כך רואים אם מכניסים לדיוידי. אני רוצה לערוך, ולחתוך קטעים מהדיסק ואני לא יכול.. אני מאוד מאוד לחוץ בזמן.. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים