עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by atias aviv!,

יש לי בעיה באיטרנט ואני לא יודע אך לפתור אותה... הבעיה היא שנגיד אני נכנס לוואלה ואני נכנס למשחקים, אז אני לוחץ על המשחק ו אז נפתח החלון שלו אבל אין שם את הכותבת אז כלום לא ניפתח ניסיתי ללעשות רענן אבל לא מצליח זה לא קורה רק שם זה קורה בכול לינק שאני לוחץ אלו... יש כאלה שנפתחים במקום מה שיש לי אז זה לא בעיה אבל שנפתח קישור חדש אז יש בעיה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by rjjb7,

כשאני עושה גוסט גודל הקובץ אימג' שמתקבל הוא פונקצייה של מה? כמובן של גודל השטח דיסק שבשימוש... אבל מה היחס בין גודל הקובץ שנוצר לבין שטח הדיסק שבשימוש? ביתר פירוט, אם אני מבצע גוסט על כונן C שלי והקיבולת של C היא 30 ג'יגה ואני משתמש ב24 ג'יגה מתוך ה30...מה יהיה גודל קובץ האימג' שיווצר?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. כול מה שאני מוריד זה תמיד עושה HASHFAIL וככה מוריד בלי סוף,למה זה? האם ההרדיסק שלי עומד למות??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by Carlito,

יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by eegg,

היה לי פעם תוכנה שכאילו גלאי כשראה משהו זז אז הוא צילם תמונה וגם היה בתוכנה משהו לשידור לאינטרנט תודה ולא אכפת לי אם זה שתי תוכנות נפרדות

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. בזק שלחו לי אימייל שאומר שהגיעו תלונות שמחשב שלי שולח דואר זבל לאנשים וזאת חובתי לטפל בזה אז התקנתי את mcafee והוא באמת מצא וירוסים מחק אותם וחשבתי שזהו אחרי ראיתי שהmcafee בודק אימיילים שהמחשב שלי שולח ולא שלחתי שום אימייל אז הבנתי שכנראה יש לי תוכנה ששולחת אותם... אז פשוט חסמתי את מה ששולח דרך אופציה בmcafee אבל תקובץ עצמו אני לא יכול למחוק והוא עושה שימוש במעבד וגורם לזה שהמחשב יתקע מה אפשר לעשות בשביל להסיר את זה בלי לפרמט את המחשב אני יודע איזה קובץ זה אבל הוא של ווינדוס ואין אפשרות למחוק אותו כי המחשב אומר שהוא חיוני...

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  8. Started by adam12345,

היי האם משהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קבצי AC3 וDTS לFLAC, או אפילו OGG (עדיף FLAC) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by eranx,

שלום לכולם... אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לפתור את התקלה הזאת אז אשמח לשמוע לרעיונתכם. בזמן האחרון כשאני משמיע מוסיקה דרך נגן ה FOOBAR 0.83 שלי, לפתע המוסיקה נעצרת. לא מדובר בשיר מסוים, דיסק מסוים או דקה מוקצבת. זה ראנדומלי לחלוטין. אמרתי לעצמי, אוקיי, אולי הנגן עצמו דפוק... התקנתי מחדש, ללא הועיל. בניסיון אחר עלה שלאחר עצירתו של השיר, גם נגן הווינאמפ איננו מסוגל לנגן את השיר, אם כי הוא מתחיל לנגן שניה-שתיים ראשונות ונעצר. גם MP3, OGG, ו FLAC אינם מנגנים. אולם, כאשר אני מנגן את השיר בעזרת WMP או BSPLAYER, לעזאזל, השיר מתנגן לו בהנאתו. כך שאני די שולל באגים בוא נאמר בLAME 3.97B2 שאני משתמש. פסי-קול של סרטים גם מתנגנים להם. לא זכור לי שהתקנתי משהו משונה בזמן האחרון שיכול…

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

התקנתי עכשיו קונפבולטור, ויש לי כמה שאלות: 1)איך מוסיפים "פגישות" או "אירועים" ללוח השנה. 2)מחקתי את כל התזכורות, ואני לא מוצא את הלחצן של הוסםת תזכורת, איפה הוא נמצע עכשיו? 3)האם יש NOTEBOOK כזה, עם כמה לשוניות לKONFABULATOR?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by idanmal,

חברים אני חייב עזרה זה כבר מעצבן..... יש לי בעיה שלא מסתדרת לי בפייר פוקס ...ישנם אתרים שאני לא מצליח לראות כמו שצריך בדפדפן הזה, כמו לילה ואחרים האתר נפתח מוזר, או שהכתב יוצא על התמונות במין בלאגן כזה,או שיש נושאים באתר שאי אפשר ללחוץ עליהם בכלל ולעומת זאת באקספלורר כן אפשר. רציתי שאולי תענו לי על השאלה אולי פיירפוקס לא תומך בכל האתרים כמו שצריך או שיש איזה תוסף שמתקן את הבאגים האלה בבקשה תעזרו לי....

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by talic35,

פתחתי את הכונן וחיפשתי את שם ההתקן ולא מצאתי אין לי את הדרייבר מה אני יכולה לעשות כדי למצוא את שם ההתקן?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by eladh777,

יש לי צורב DVD במחשב ואני מעוניין לצרוב לי סרט בפורמט AVI ולראות אותו בנגן DVD שלי בסלון. בנוסף לצריבה אני רוצה לשים לו תרגום(יש לי קובץ תרגום crt). איך אני שם את התרגום?, שהסרט ינגן אותו בנגן DVD שלי עם תרגום. תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by Nu_Jerzey_Devil,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקטין את הרזוולציה של קליפים ככה שאני יוכל להעביר אותם לפלאפון ולנגן אותם מישהו מכיר תוכנה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מחפש תוכנת צפייה שאפשר להפוך בה את התמונה ב180 מעלות. ושתהייה אפשרות לצפות עם כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. לא ידעתי איך לנסח את הכותרת אז אם מישהו יודע שיגיד לי ואשנה אותה. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להחליט דרכה אילו יישומים ישמיעו קול ואילו לא. אני אתן דוגמא, אני שומע מוזיקה ובו זמנית אני מתקין משחק, ההתקנה של המשחק [COD2 לצורך העניין] משמיעה מוזיקה קלאסית מאוד דרמטית שדי מפריעה לי לשמוע מוזיקה. האם יש דרך שאני אוכל להשתיק יישומים שאני רוצה ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by yonib5,

פעם היתה לי תוכנת ריגול שנקראה : invisiabale keloger לגבי הדיוק של כול אות ואות אני לא בטוח אבל זה היה שמה בטוח!!! אני זוכר גם שהאייקון היה של בלש עם זכוכית מגדלת... בצבעים כחול, וצהוב אם אני לא טועה. לא רלוונטי מצאתי אותה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by FatallChill,

יש תוכנה שאני יכול לראות בעזרתה איזה ספק יש לי ?

19. Started by dragon772,

אני עושה חיפוש ב אנטי וירוס והוא מצא לי איזה 3 טרויינים אני מוחק אותם או שם בקוורנטין ולחר זמן קצר מופיע הודעה על אותו טרויין שהאנטי וירוס מחק באותו מקום הקובץ חוזר למחשב מה לעשות?????? :s05: :s05: ועוד שאלה: ניסיתי גם לבדוק וירוסים בשרות הבדיקה באתר של פנדה וזה התקין לי קבצים במחשב בשביל שיוכל לבצע את הבדיקה ועכשיו אני לא יכול לבצע בדיקה עם האנטי וירוס שלי איך אני מוחק את הקבצים שהפנדה שם במחשב?? תודה רבה לעזורים!!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by hemyx,

אודה לכל מי שיכול לתת לי טיפ: בזמן האחרון סרטים שכוללים פס קול ac3 5.1 ערוצים, יוצאים לי מסינק, ולא משנה באזו תכנת עיבוד אני משתמש (WinAVIVideoConverter; TMPGEncDVDAuthor16.exe; Shortcut to VirtualDub_148_AC3.exe או אחרות). סרטים עם PCM רגיל או ac3 סטריאו, נשארים מסונכרנים. מה לעשות???? משווע לעזרה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by maorsh18,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600GT VIVO אשר תומך כידוע בכניסת וידאו אני מעוניין להקליט מהטלויזיה בעזרת חיבורי RCL אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי להקליט בעבר מצאתי תוכנה (CRISS TV) אבל היא לא הייתה טובה מספיק...

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  22. אני מכיר את pcanywhere וגם שמעתי על שירות דרך הדפדפן שולה כסף ונקרא gotomypc. האם יש תוכנות שדומות לpcanywhere? תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by RobiNooB,

יש לי בעיה ! חיברתי את הOUTLOOK ל ג'י מייל הכל טוב ויפה מקבל הודעות הבעיה היא שזה לא מצנזר לי את הפילטרים ב OUTLOOK (מה שמסומן לי ב ג'י מייל) אני עדיין מקבל אותם ..!! (אנשים ששמתי שאני לא רוצה לקבל מהם אי מיילים) העלתי תמונה מה אני עושה ? האמתי שפתאום התחילו להגיע כל האנשים ששמתי בפילטרים ולא נגעתי בכלום !! מישהו ניתקל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by Lavender,

היי שוב, :s05: הAVG שלי זיהה את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR פעמיים ביום בערך הוא מתריע עליהם ואני מסמנת REMOVE AS POWER USER ו משהו עם VAULT ? שהבנתי שזה אמור לכלוא את הקובץ או משהו ה אני לא יודעת אם זה קשור לוירוס אבל החל מהיום ה AVG שזהה עידכונים אבל לא מצליח ליצור קשר עם השרת כדי להוריד אותם יש לי ספייבוט יש לי ADAWARE עשיתי סריקות עם כולם במצב רגיל ובמצב סייף שום דבר לא עוזר. ואז הורדתי את AVILA אבל בהתקנה הוא אמר שאיזשהו קובץ שונה והוא לא יכול להתקין... יש לכם הצעות??? אני די מבוהלת ואני ממש לא יכולה לפרמט את המחשב ....

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים