עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה, שפשוט תקליט VIDEO IN וLINE IN (של הסאונד...) בשקט, ז"א אני אקבע שם שעה והגדיר אותה בהתחלה והיא כבר בשעה הזאת תדלק ותקליט בלי צורך שאני אראה את הוודיאו הנכנס ואשמע את הקול, יש תוכנה כזאת ? אם היא בדרך גם תקודד את זה, אז זה יהיה בכלל מעולה. תודה מראש לעוזרים. ד"א אני משתמש בVIVO בX1900XT שלי אם אתם צריכים עוד מידע בקשר לכניסה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. שמעתי שיש את התוכנה של SYMANTEC גוסט (GHOST). איך היא? איזה גרסא מומלצת? אפשר מדריך קטן איך עובד כל הגוסט בעצם. ואם יש המלצה על תוכנה אחרת, אז אשמח גם לשמוע. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. Started by oded6188,

ICQ 4 Lite לא מתחבר... כל האייסיקיום האחרים כן מצליחים לעבוד רק אייסיקיו 4 לא אין פייר וול שיכול לעשות בעיה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by blanco,

איך אני צורב קובץ iso האם אפשר בנרו? אם כן אז איך?? אם לא אז מה לעשות?? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by SAOD,

לאחר מספר מסכים כחולים החלטתי לנתח קבצי DUMP ולהפתעתי גיליתי שהגורם לכך הוא קספרסקי אינטרנט 6... מוזר גם שאני איתו כחודש\חודשיים ורק עכשיו זה התחיל. לאחר בדיקת ה-DUMP, התברר לי שזה בגלל "klif.sys", חיפוש קטן בגוגל נתן לי תוצאה מרשימה של בעיה מוכרת בתוכנת האנטי וירוס קספרסקי אך דווקא על מערכת 2000 ולא על XP, מה גם שבעיה זו "הסתדרה" לאחר UPDATE מהחברה עוד ב-2005... קצת מוזר לא? XP+2006? האם מישהו ניתקל בבעיה זו? האם מישהו לאחר התקנת קספרסקי ניתקל במסכים כחולים? האם מישהו נתקל ב- "KLIF.SYS" ללא קשר לקספרסקי? אשמח לעזרה לפני שאני מעיף אותו קיבינימסטיק וחוזר לפלוץ 32.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by p_q,

שאני לוחץ על הכפתור: "חיפוש בעיות" אז SPYBOT נישארת בחלון של הבדיקה (כמו בתמונה המצורפת, התוכנה עצמה לא ניתקעת אפשר ללחוץ על כפתורים אחרים) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  7. יש לי כמה שאלות על אקספלורר..... מה בדיוק הוא עושה ?! כי...בXP הוא פותח חלונות (אם אני לא טועה) והוא מצרך חשוב! עכשיו ככה לי ולכמה חברים שלי האקספלורר עושה בעיות! לחבר אחד שלי... הוא מעמיס על הCPU של המחשב... ובגלל זה הוא לא יכול להוריד דברים מהאינטרנט.. יום אחד הוא סגר אותו והופיעה לו חלון של הורדה בלבד בלי כל הווינדוס כאילו החלון והרקע נטו! והמהירות עלתה.... עכשיו הוא גולש בעזרת דפדפן אינטרנט אחר והוא לא צריך אותו! יש דרך להסיר אותו?! כי לפי מה שאני יודע... הווינדוס... יוצר מחדש את האקספלורר אולי אפשר איך שהוא להחליף אותו! או.... לגרום לווינדוס להפעיל את החלונות בעזרת תוכנה אחרת או דפדפן אחר! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  8. אז נכון שממליצים בעוגן על תוכנות חינמיות... אבל זה מלפני חודשיים , אולי יש מאז דברים חדשים.. ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by ophir555,

פרסתי תוכנת סימולטור טיסה שהורדתי מהרשת.(2 גיגה) לאחר מכן התוכנה בקשה ממני להכין 4 דיסקים ולמספרם וכך אומנם עשיתי. בשלב הבא התבקשתי להכניס דיסק אחר דיסק ושוב כך עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להריץ את המשחק הוא אומר לי הכנס דיסק 4והתחל. אני עושה כך אבל כלום לא קורה. חשבתי אולי כי ההעלאה מהרשת נדפקה ,מחקתי הכל ושוב העלתי ממקור אחר ושוב אותה בעיה. י מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אז ככה יש לי בעיה עם סייגיט... שמתי לב בזמן האחרון שהוא לא עולה עם המחשב למרות שמסומן אצלו בהגדרות לעלות בכל סטרטאפ.. ומאוד מעצבבן כל הפעלה להפעיל אותו מאשר שהוא יעלה לבד... אגב פעם הוא היה עולה בהתחלה מה עושים? ניסיתי כבר להוריד את ה"וי" מהאופציה שיעלה כל הפעלה ולאשר את זה ואז להיכנס שוב ולסמן את האופציה שהוא כן יעלה וזה לא עזר.. אז בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה רבה רבה

11. התקנתי במחשב נייד IE7 חוקי.הוא נתקע לי.הסרתי אותו ואח"כ גם האינטרנט לא פעל.עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by dudi2002,

שאני נכנס לאתר הזה www.go4score.com, התוצאה אצלי היא הפוכה. למשל במשחק הפועל עכו - עירוני ראשל"צ, התואה היא כרגע 1-0 לראשון (שמשחקת בעכו), כלומר ה1 בצד שמאל (של ראשל"צ) וה0 בצד ימין (של עכו). הבעיה שאצלי זה הפוך. כלומר ה-1 בצד ימין - כאילו עכו מובילה 0-1. מה העניין?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להוריד תחום תדרים מסויים. כלומר, להשאיר רק גיטרה חשמלית ולא תופים למשל... תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by mystic-d,

מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנת FLASH PLAYER ? (אבל לא של ADOBE) תודה !

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכול םאני משתמש בתוכנה שנקראת ACE-HIGH MP3 WAV WMA OGG Converter שהיא תוכנה מעולה! העניין הוא שקניתי עכשיו נגן מאוד איכותי ואני רוצה להעביר את קבצי ה WAV שלי לפורמט MP3! וכוון שאני רוצה להגיע לאיכות מירבית בהמרה יש בתוכנה כמה פילטרים שהייתי רוצה שתעזרו לי לכוון בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by jooey,

מאז שהתקנתי את Norton Internet Security 2006 ישנם אתרים מסוימים שלא עולים לי ואני רואה רק דף לבן מלא בג'יבריש (זה לא כמו בעיה בקידוד כי אני לא רואה בכלל את העיצוב של האתר). דרך אגב, אחד מהם זה HWZone... מישהו יודע פיתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by Wingedbull,

הוא נוטה להתקע ולא להגיב אחרי כמה זמן בכניסה לאתרים מסויימים. זה לא היה לי לפני כן במחשב הקודם, זה בגרסאת MAXTHON 2, זה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה. תודה. *הסרתי והתקנתי מחדש כבר, אבל הבעיה חוזרת על עצמה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש לי MX1000 עכשיו אני רוצה להשתמש בכפתוריי הקדימה ואחורה להרצה מהירה של דפים בדפדפן אבל משום מה הדפדפן בכלל לא מגיב לפקודות וב IE כן,רציתי לשאול מה צריך לעשות בשביל ש ב FF הכפתורים האלה יפעלו לי. ואני משתמש בגירסה העברית הכי חדשה של FF תודה

19. Started by ElasticMan,

פירמטתי את המחשב של אבא שלי התקנתי WIN עדכנתי את כל השטויות של WIN וגם את הIE7 (כל זאת לאחר שהפכתי את WIN ל-VALIDATED , כלומר חוקי מבחינתם) עכשיו כשאני מפעיל את IE7 ומנסה להיכנס לאתר כלשהו...אני מקבל את ההודעה "the requsted lookup key was not found in any active activation context" למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by eyal2323,

שלום קניתי HD נייד וכאשר אני מחבר אותו למחשה הוא עובד לי במהירות נורא איטית וחסרת תועלת. אני מחפש דרייבר להתקן hi speed usb בבקשה מישהו יכול לתת לי קישור !!!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. Started by AsD[eyal],

אני מיתכון לפורמט של הפלאפונים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. Started by nadav275,

שלום. בעיה שהתגלתה אצל חבר- ברגע שמעלים את icq (הגרסא החדשה 5.1) הרזולוציה יורדת ל 640x480 וגם הגדרות הצבעים משתנות ל 16 צבעים או משהו דל דומה... הבעיה החלה לאחר החלפה למסך 17" דק של פיליפס... תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל גם לגבות את ההיסטורית הודעות של האיסיקיו איך אני עושה זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

מדוע אין לי קריאה של טפ' ה-HD(מפרט רשום).ומדוע אין התאמה בין הטפ' של התוכנות? שאלה נוספת-האם ל-EASYTUNE5 של GB ניתן לבוסיף מלבד את טפ' המעבד גם טפ' נוספות? תודה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by benibenny,

שלום המחשב שלי לא פותח את המסנג'ר ובבדיקה שהוא עשה הוא מוצא בעיה בKEY PORTS הוא אומר שזו בעיה בפרוקסי או בפיירוול (ניתקתי את הפיירוול גם של ווינדוס וגם של הראוטר האלחוטי של בזק ) מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים