עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vega,

אודה לכם מאוד אם תשלחו לי לינק או תגידו לי מאיפה להשיג. **אם ההודעה הזו עוברת על חוקי הפורום אני שולח לכם (המנהלים) התנצלות מראש.

2. Started by Jack_g,

יש לי שלושה קבצים עם סיומת GI אני לא מצאתי שום תוכנה שיכולה לעשות MOUNTלהם כגון התוכנה DAEMON TOOLS הקבצים הללו הם IMAGE של DVD הקובץ הראשון הוא כמו הקובץ CUE שישנו בIMAGE רגיל עם סיומת BIN. התוכנה שצורבת את הקבצים האלו זו PARSSI DVD הבעיה שיש לי גישה לצורב DVD של חברת SONY והתוכנה מזהה רק PIONEER. בבקשה עזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by benor,

שלום וברכה, עם קיים אמולטור כזה אתם יכולים להביא לי בבקשה לינק מאיפה אפשר להוריד אותו כולל את הביוס והפלאגין שלו? בתודה מראש, אור בן צבי

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by overload,

תגידו למה הNERO שלי (זה NERO 5.5) לא מזהה דיסקים של יותר מ700 מ"ב ? ניסיתי להכניס דיסק של -780 מ"ב ו-90 דקות והוא אמר לי שזה 700 מ"ב. זה בגלל הצורב? הצורב הוא sony cd-rw crx175E2 קניתי אותו ליפני חצי שנה בערך.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by guru,

אנשים אני צריך עזרה אני מחפש תוכנה לזיהוי קול באנגלית כמובן אם אין תוכנות חופשיות תנו לי בבקשה שמות של תוכנות רק השם ואם אפשר גם מאיפה אפשר להוריד תודה אחים שלי

6. Started by haimal2002,

שאני מוריד מהאינטרנט קבצים הוא לא שואל אותי איפה אני רוצה לשמור אותם הוא ישר מוריד אותם לתיקיה זמנית למה ? בבקשה תעזרו לי :'(

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by eidova,

יש לי בעיה בפתיחת דפי pdf ואני לא יודע איך לפתור אותה

8. Started by eidova,

יש לי בעיה בפתיחת דפי pdf

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by naorai,

אני צריך תוכנה כזאת, אני יודע שכבר היו ת'רדים כאלו אבל עשיתי חיפוש ומצאתי דברים לא ממש קשורים וחלק קצת בכל מקרה אני מבקש קישור לתוכנה\שם התוכנה (שכמובן אזמין ממיטב כספי ) או ת'רד רלוונטי ששם כבר ענו על השאלה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  10. אני צריך תוכנה לניקוי של תיקיות וקבצים ש"מעיקים" על המחשב ולא בשימוש או שלא צריכים אותם... תודה..

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by oren,

שלום, לאחרונה חלה אצלי בעיה מוזרה. באנימציות פלאש, מסוג פלאש 5 ופלאש 6, אין סאונד האנימציה מוצגת במלואה כמו שצריך, רק ללא הסאונד. ניסיתי להשתיק ולבטל השתקה של הכרטיס קול ולשחק שם עם הווליומים השונים וזה לא עזר. ניסיתי להתקין Flash MX 6.0 ולא עזר ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקינה שנית - לא עזר. עצות ופתרונות יתקבלו בברכה :-[ תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מה היא גירסת GHOST המתקדמת ביותר היום, ואם איזה גירסה אתם ממליצים לעבוד. תודה לכולכם.

13. טוב נו הגזמתי קצת רק רציתי לשאול אותכם איזה תוכנות טובות יש לזיהוי קול (תנו לי שמות) ורצוי גם מאיפה אפשר להשיג אותן בתודה רבה רבה מאוד רוזמרין איתי

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה טובה לתרגום של סרטים מאנגלית לעברית. אני צריך לדעת מה שם התוכנה ואיפה אפשר להוריד אותה בתודה מראש עמית

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by maphisto,

לפני לא הרבה זמן קראתי שניתן להסיר את הפרסומות מהתוכנה אשמח לקבל עזרה .

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by KoM,

האם ניתן להריץ את התוכנה הזאת גם על וינדוס 2000 ולא רק על XP ?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  17. הורדתי איזה תכנה עם התקנה דפוקה שאמרה לי שהיא צריכה להתקין DIRECT משהו 5 לפני ההתקנה אז עשיתי OK והיא רצתה ריסטרט אחרי הריסטרט היא עוד פעם אמרה ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב היא עולה איך אני מעיף אותה?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by zzroni,

שלום לכם. האם יש דרך אולי בעזרת תוכנה מסוימת להעתיק דיסק (משחק) לכונן הקשיח, וכך שלא אצטרך כל פעם שארצה לשחק במשחק , להכניס את הדיסק לכונן הדיסקים ? אני מתכוון לדיסקים המוגנים ולא לסתם משחקים פשוטים. ואולי מישהו בעל ידע טכני יוכל להסביר איך המחשב יודע שהדיסק המקורי לא נימצא בכונן ?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  19. לא אכפת לי אם היא עולה כסף או לא את זה תשאירו לי... רק תגידו לי מה התוכנה הכי מומלצת תודה !!!! טל

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by orendv2000,

איך מכווצים קובץ לפורמט CAB ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by benor,

התקנתי MBM והוא לא מראה לי את הטמפרטורה יכול להיות שהחיישן של הלוח שלי יתקלקל? או שצריך לעשות משהו בשביל שזה יראה את הטמפרטורה? טוב עם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז הנה:

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by niv87,

יש לי אי סי קיו 2002A ואני לא מצליח לקבל קבצים!!! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by m-o-r,

nero וב Office ובעוד כמה תוכנות יש גירסת Enterprise מה ההבדל בנה לבין הגירסה הרגילה והאם היא יותר טובה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by R0ck,

לגירסה הזו של הנגן הועברו הרבה מהפיצ'רים הקיימים בגירסה 3 של ווינאמפ (הבאגית והכבדה), אני אהבתי במיוחד את ה Winamp Library. בנוסף, פאנל ברירת המחדל עוצב מחדש ונראה אפילו טוב יותר. 8) מומלץ להתקין בחום!

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by LRa,

בוקר טוב, הבעיה היא כזאת, ישנם אתרים שאני נכנס אליהם, IE6 טוען את התמונות וכשהוא מסיים הוא מציג את כולן לרגע ואז הכל נעלם. למישהו יש מושג??? נ.ב. SHOW PICTURES הוא על ON.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.