עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liranman,

איך אני מתקין PHP על המחשב?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  2. באוסף הסרטים שלי במחשב מסתתרים שני סרטים של 700 מגה כל אחד איכות התמונה מעולה, אבל הסאונד בא באיחור של כמה שניות אז המליצו לי על התוכנה nandub אבל אני לא מבין בה כלום..... מישהו מכיר את התוכנה הזאת? או אולי מישהו מכיר תוכנה אחרת? תודה מראש DJ - (FAZUL) - TOMER

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by liranman,

שאני יתקין את הפורומים?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by shmuel,

???

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by or,

ב-system doctor הןא מראה לי שהמעבד עסוק למה ואיך אפשר לשנות את זה????????

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה זה????

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by KapiSH,

תמיד כשהייתי פותח סרטים ה-mplayer2 היה נפתח ומריץ את הסרט שפתחתי, לא יודע מה קרה אבל עכשיו כשאני מפעיל סרטים הם נפתחים ב-mplayer2 במצב stop ואני צריך ללחוץ play כדי לראות את הסרט המבוקש :-/ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by Eviljelly,

ניסיתי להתקין אנטי וירוס והוא מחזיר לי שגיאה שהקובץ בשימוש ...

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by Real_Me,

יש לי מדפסת HP 695C ורוב הזמן אני משתמש באופציית ה-DUPLEX (הדפסה בשני צידי הדף). הבעיה המטרידה היא שאני נאלץ כל פעם לסמן את האופציה הזו מחדש לפני הדפסה כי היא לא נשמרת כברירת מחדל. לא ראיתי שום עצה בעזרה של המדפסת לגבי זה. מישהו יודע מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by SEangel,

אני צריך קודק לאודיו (לAC3) יש המלצות?(אם בכלל יש כזה קודק)

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by JUVE,

צריך הסבר על תוכנת FLEXLM איך עובדת תואיך משנים נתונים בה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ybe,

הורדתי והפעלתי בטעות תוכנה קטנה(100K) בשפ PLUG IN .התוכנה ביצעה מספר פעולות,החליפה אתדף הבית בדפדפן,הוסיפה רקע שחור מתחת לשמות התוכנות בdesktop , הוסיפה אתרים למעודפים בדפדפן, והגרוע מכל:בכל פעם שנמחשב עולה מופיע מסך קטן המאפשר לחפש דרך LOP.COM בנושאים שונים. התוכנה באה בלי אפשרות לunistall כשניסתי להסיר אותה דרך add\remove בwindows גם לא הצלחתי מהסיבה שהתוכנה לא מופיעה שם. בסופו של דבר השתמשתי cleansweep של norton ואז כביכול התוכנה הוסרה.אבל בכל פעם שאני מעלה את המחשב מסך החיפוש הקטן ממשיך להופיע(המעודפים לא חזרו למצבם המקורי וכו').. איך אני נפטר ההתוכנה המרגיזה הזאת?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

לא תוכנה כבדה במיוחד

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by udi,

האם יש תוכנה להורדת קבצים מהאינטרנט חוץ מה- mirc, kaza, morfous ואם לא מה הכי טובה ? אני אישית משתמש ב KAZA אבל לא תמיד מוצא את הקבצים שאני רוצה או שהם האיכות לא ממש גבוה במיוחד הסרטים!!.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by z.g,

אני מנקד הרבה בוורד ואני רוצה ליצור סרגל מיוחד לניקוד. אולי מישהו יכול להסביר לי את כל התהליך, איך אני יוצר את הסרגל הזה או אולי מישהו מכיר אתר ששם מסבירים איך לעשות את זה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הנרו תוקע את המחשב כשאני עושה Verify data בחלון הצריבה הדיסק נצרב כמו שצריך אבל , אני חייב לעשות Hard Reset הכוונה לחיצה על הכפתור, כי שום דבר אחר לא עוזר. קרה למישהו? יש פיתרון? בתודה יובל Carpe Diem

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by Stone Eagle,

טוב, אז ככה, בהודעות הקודמות שלי התלוננתי ש KaZaA ת(what's with the caps?e), ו IMesh וכל תכנות הורדת הקבצים למינהו שהתקנתי על המחשב שלי (Pentium 2, 350MHZ, dual boot: win98 & win2000 SP2), על ה win2000 גרמו לבעיות חמורות בתפקוד המחשב (windows explorer לא תפקד וכך גם ה IE). סה"כ ניסיתי כ 5 תכנות, ולכולן היו אותן בעיות. ניסיתי את WinMx ו KaZaA על ה 98 שלי, וזה עובד יופי. נו, טוב, אז שומר המסך מתבייש לעלות כשקזה רצה, נו, מה אני בכלל מתלונן... (כאילו ששילמתי עליה). ובכלל, win98 ידועה בנטיות הנוירוטיות-סדיסטיות שלה. תכנה קטנה ומטורפת. המסקנה שלי היא, בכל מקרה, שכל הערב רב הזה של תוכנות נכתב במקור ל 98, או ל XP, אבל לא ל NT או ל 2000. נכון, הורדתי את הגירסא של 98/2000, אבל …

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by Stone Eagle,

הי, יש לי Win2000 SP2. ב Control Panel, ב Administrative Tools יש קיצור דרך ל PWS. ניסיתי להריץ אותו לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה והוא ניתקע. התקנתי את כל הרכיבים של Windows שקשורים לאינטרנט (וכמה שלא קשורים, רק ליתר ביטחון), ונראה שה PWS התחיל לעבוד. עכשיו הוא שוב לא עובד, כלומר - הוא ניתקע כשאני מנסה להשתמש בו. אני מכיר די טוב את ה PSW של 98, ושם לא היו לי בעיות כאלה. מישהו יודע למה זה קורה? דניאל.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by The Terminator,

אני מתכוון לפי מהירות הורדה ונגיד כזאת שלא דופקת קבצים בהורדה... תודה ועוד משהו... אתם מכירים תוכנה שמאיצה את הגלישה?

20. Started by Stone Eagle,

איך מעיפים את ה "Awards" של Morpheus? הסרתי את המורפיאוס, אבל אני כל הזמן מקבל את ההודעה המעצבנת שלו כשאני גולש. יש לי Win2000 SP2.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by Stone Eagle,

יש דרך לזהות את העוגיות שאתר אינטרנט ספציפי שם על המחשב שלי? או, האם יש תוכנות שעושות את זה?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  22. יש תכנה טובה שמאפשרת לצור מצגת תמונות לצפייה על נגן DVD רגיל (כלומר לא כונן למחשב)?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Real_Me,

אני מנסה שוב לקבל עזרה לעניין הנ"ל ומקווה שהפעם למישהו תהיה תשובה : מדובר במדפסת BJC 2100 של CANON. אני רוצה להגיע למצב שברירת ה-DUPLEX תהיה מאופשרת באופן קבוע לעומת המצב הנוכחי שאני צריך לסמן אותה לפני כל הדפסה. בספר של המדפסת יש הסבר איך ליצור פרופיל הדפסה רצוי אבל לא איך להגדיר שהוא יהיה ברירת המחדל. אני מפספס משהו?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by KapiSH,

מצטער שאני כותב פעמיים, פשוט זה קשור גם לכרטיסי מסך (שם כתבתי מלכתחילה) וגם לתוכנות... אז הנה הדיון המקורי. אני פשוט מחפש תוכנה שעושה את העבודה של Tv Tool אבל תהיה חופשית (או שלא יהיה כל כך קשה לפרוץ אותה )

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי בעיה בדפדפן אקספלורר שהתחילה לפני יומיים שאני מגיע לאתרים מסוימים כמו YNET ו-SPORTLINE אז אני מקבל הודעת שגיאה בפינה השמאלית תחתונה של הדפדפן של ג'אווה - DONE,BUT WITH ERRORS , וכמו כן כשאני מנסה לרשום תגובה באתרים הללו לא נפתח לי בכלל החלון אלא מתקבלת הודעת שגיאה ERROR בפינה השמאלית תחתונה. האם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מהדבר הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.