תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה משו שנוח להתעסק עם ההגדרות שלו, ספציפית אני רוצה חומת אש שאפשר להגדיר בה *בקלות* פורט לתוכנה ספציפית ככה שתוכנה אחרת לא תוכל להשתמש בפורט הזה ברוב חומות האש שאני מכיר או שאי אפשר לעשות את זה או שזה כולל מעבר בהרבה תפריטים ובכלל מסובך...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
טוב אז ככה מי שמכיר את התוכנה הזאת אז היא התוכנה הכי טובה שיש להכנת עיגולים של דיסקים ולהדפסה שלהם אבל יש לי בעייה- בהיאו לי בטעות דפים שהבם העיגולים לא בלאכסון אלה אחד מעל השני ואני לא יודע מה לעשות... חיפשתי שם איך אפשר לשנות את זה ולא מצאתי בשום מקום בתוכה.... אודה מאוד לכל מי שיוכל לעור לי או שיוכל להמליץ לי על תוכנה באותה הרמה שכן מאפשרת את זה... (באותה הרמה אני מתכוון לזה שהיא תתן לי ל"עוות" את התמונה כמו שהיא נותנת....) תודה מראש אור חן
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לידידה של יש מצלמת רשת (לא ידוע איזה ) ואמא שלה עשתה system restor ומאז התוכנה לא עבדה , אין אפשרות להסיר אותה ובהתקנה חדשה זה מתקין רק קובת uninstall וזהו . מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
לאופיס של מיקרוספוט הייתה תוכנה לעריכת תמונות מובנת באופיס Picture Manager או OIS.EXE כול פעם שהייתי דורך על תמונה לחץ על הכפתור הנגדי בעכבר הייתה נפתחת רשימה - ערוך באמצאות - Picture Manager של אופיס בגירסאות 2003 / 2007 / 2010 בגירסה 2013 זה לא עולה לי מה הסיבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, למדתי ליצור כותרות משנה לסרטון וידאו ב "פרמייר פרו". יש לי צורך בכותרת משנה ארוכה שאי אפשר להכניס לפריים אלא אם כן מקטינים לאותיות מקרוסקופיות. האם אפשר לפצל כותרת כזו ל 2 שורות? תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
על שרת קבצים ישראלי ומהיר ! http://www.download.co.il/download.php?file=378562a8c54cfff1790f4d81f9a70cd0 אני בעצמי משתמש בדרייבר הזה למחשב מודינג בשביל לראות בטלויזיה ובדוק זה עובד יפה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב, הרבה פעמים קורה שחילוץ RAR נכשל עקב קבצים פגומים. לעיתים, אני מצליח לסדר זאת באמצעות אופציית ה-REPAIR של WINRAR אבל לא תמיד זה עוזר. לכן רציתי לשאול, אם קיימת תוכנה שיכולה להצליח בתיקון, במצבים שבהם ה-WINRAR REPAIR נכשל. העדיפות היא כמובן לתוכנה חינמית, אבל אם מדובר על תוכנה בתשלום, אז אני מקווה לפחות שתהיה לה אחוז הצלחה גבוה בתיקון קבצים פגומים, אחרת אני שם את כספי על קרן הצבי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לעבור לICQ 2001, אך נתקלתי בבעייה הבאה: פעם, לפני שיצאה הגרסה האחרונה ה"רשמית" של ICQ2001, השתמשתי פעמים אחדות בגרסאות הלא רשמיות שהסתובבו ברשת. וירא Ewingum כי רע ומחק התוכנה מהכונן הקשיח. בינתיים עברו הרבה מים במיסיסיפי, ורציתי להתקין את ICQ 2001. הורדתי את הגרסא הכי חדשה, השתמשתי בDB CONVERTER, המרתי את המאגר נתונים של המשתמש שלי מ2000 ל2001, והפעלתי את אייסיקיו. רק מה, אוטומטית כשזה מתחבר, זה עושה שכל המשתמשים שמצב האישור שלהם הוא AUTHORIZE, הם לא ברשימה, אלא על AWAITING AUTHORIZATION כמו כן שאני מוחק מישהו מה AWAITING AUTHORIZATION אז אחרי שאני מתחבר שוב, הוא שם בקיצור - קוד שרתים וניהול מאגרי מידע של משתמשים יעיל כמו במבה מתוקה ("במבה אדומה"…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים לבניית אתרי פלאש אני צריך תוכנה שהופכת מילים כבר המליצו לי על תוכנת הפוך על הפוך אבל היא לא עושה את מה שאני צריך באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל תוצאות אחרות הפלאש בדרך כלל הופך מילים כמו: ארגנטינה>>הניטנגרא אבל במקרה שלי באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל את המילים כך: יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן אני מקבל באתר כתוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן האותיות לא מתהפכות הן נשארות בסדר הבעיה היא סדר המילים במשפט\בשורה האם מישהו נתקל בתוכנה שעושה את העבודה הזו? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקום הכלים של NVIDIA בדרייברים?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי שלום אשמח אם יש למישהו הצעה לרעיון לפרוייקט בשבילי סוף כיתה י"ד הרעיון צריך להיות בעל אלגוריתם ובסדר גודל בינוני עד גדול אשמח לקבל רעיונות תודהה!!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה, יש לי סרט ב - DVD (מקורי וחוקי, של החתונה שלי), אני רוצה לערוך אותו, לקחת את ה - 4 שעות וליצור מן תקציר של החתונה, אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה עריכה מסוג כזה, אם אתם מכירים ויכולים לעזור אני אשמח מאוד. בתודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
מומלץ להתקין FEREWILL? במה עוזרת לי התוכנה ? אני יודע שהתוכנה מגנה אבל עד היום לא הייה לי את התוכנה ולא הייה לי פורצים לא הייה לי כלום :-X עם התוכנה לא הייתה לוקחת משאבי מערכת לא הייתי שואל!! :-[ אז להתקין? ועכשיו בתוכנה יש לי 3 רמות 1- block all 2-normal 3-allow all מה הרמה הכי נמוכה? ויש לי את התוכנה Sygate 5.6
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, יש לי פלייליסט של מוזיקה של כמה שנים טובות ולאחרונה מחקתי בכרטיס זיכרון של הטלפון מלא שירים שאני כבר לא כל כך אוהב. אני רוצה שגם במחשב הם ימחקו אבל לא בא לי לחפש שיר שיר. יש תוכנה שעושה את זה? (התיקיות בכרטיס זיכרון מסודרות אותו דבר כמו במחשב) תודה
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
A script in this movie is causing Macromedia Flash 6 to run slowly. If it continues, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? מה אפשר לעשות.... לעדכן גירסת פלאש או משהו?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי WINDOWS XP 64 ,הורדתי את התוכנה הנ"ל ורשום שהיא תומכת ב 64 BIT. אחרי שהתקנתי אותה היא לא החליפה את הסל מחזור שלי... הוא נשאר כמו שהיה.. וכשאני מפעיל את התוכנה ישירות אז זה רושם לי את זה: "The Undelete Service is gathering Recovery Bin data. Please wait..." איזה WAIT ואיזה נעליים נתתי לו שעה ולא עזר... התקנתי את התוכנה בעבודה וב VMWARE על XP רגיל ועובד סבבה.. מה יכולה להיות הבעייה? [move]תודה לכל העוזרים![/move] קישור: http://www.undelete.com/undelete/uddesktops.asp?RId=1&CId=1&Aeid=0&Apid=0&SId=2
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקי. קיבלתי היום מערכת מדהימה של polk audio 5.1. חיברתי את הרמקולים לרסיבר ואותו למחשב, רסיבר של JVC עם סראונד. לא הצלחתי לשמוע ברמקולים האחוריים חזק מספיק אז ניסיתי להגביר אותם ברסיבר ובדריבר אבל ללא הצלחה. לאחר מכן ניסיתי לעדכן דריברים והורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של קריאיטיב אבל עכשיו אני שומע רק בסנטר ושני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להגדיר "ולשחק" בהגדרות אבל ללא בצלחה חושב לציין שלפני שהורדתי את הדריברים החדשים זה עבד ללא הרמקולים האחוריים :'( תודה על העזרה עריכה: עכשיו אני כבר לא שומע כלום
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
עד לאחרונה עבדתי עם ת'אנדרבירד אבל היא די עיצבנה אותי. אני מחפש תוכנה או כמה תוכנות שיעשו תעבודה כראוי ויתמכו בEMAILים בעברית (קריאה וכתיבה). רצוי גם הורדה אוטמטית של PODCASTים.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אתמול בלילה הכל עבד מצויין, היום אני מדליק את המחשב, ובדיוק לפני שזה מתחיל לטעון את הווינדוס זה מה שמופיע: chainloader /bootmgr Error 13: Invalid or unsupported executable format Press any key to continue... אם אני לוחץ על איזשהו כפתור, אני מגיע לתפריט בצבע אדום אשר נקרא GRUB4DOS, שם ניסיתי את כל האפשרויות אך כלום לא קרה. יש לי Windows 7 Ultimate, מעבד קונרו, לוח אם גי'גה, הארדיסק 500GB של WD. תודה [br]פורסם בתאריך: 8.04.2010 בשעה 12:47:55 הבעיה נפתרה..הכנסתי את הדיסק של WIN 7 עשיתי REPAIR STARTUP שזה תיקון בעיות שקשורות בטעינת WIN 7 וזה פתר את הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פנדה פלאטינום 2005 שאני מנסה להתקין את TruPrevent הוא לא מאפשר כניראה ששני התוכנות לא יכולות לרוץ במקביל כי הוא מבקש להסיר את אחת מהן איזו מבין שני התוכנות עדיפה בסיכול כללי וניקיון
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מצפה לפיתרון כי כבר נשבר לי הצורה מלנסות להפעיל את האיינשטיין הזה מההארדיסק הבעיה היא שכאשר נכנסים לתפריט ניהול קבצים כדי לשמור או לטעון קובץ אז התוכנה קורסת לדוס (או לווינדוס) עם divide overflow error אם אני מריץ מדיסקט זה נכנס לתפריט בלי בעיה ניסיתי גרסאות של מערכות הפעלה כולל dos 6.22 הגדרות זכרון ..path ואפילו מעבר מfat32 לfat16 עוד דבר שכחתי להזכיר זה שמההארדיסק הישן (500mb) זה רץ יופי לא מבין מה הקטע אם משהו מכיר טריק לגרום לזה לרוץ אז בבקשה תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בעבר הגדרתי גיימייל באאוטלוק 2007.עבד טוב עם המחשב הנייד וןהאייפון 3GS עד שהבן שלי הגדיר תוכנת FIND MY IPHONE ופתחנו חשבון בMOBILE.ME ואז הכל נהרס.נעזרתי בקריאת הודעות מפורומים אחרים וכן,בהגדרות מומלצות מתוצאות חיפוש בגוגל והתייאשתי.כל הודאות הבדיקה יוצאות תקינות ואני יכולהלראות שאאוטלוק שלח הודעת בדיקה כשאני נכנסת לדואר בגיימייל.הגדרתי בגיי מייל POP3(אפשרתי ושמרתי שינויים) ואפשרתי IMAP ואחכ נכנסתי להגדרות באאולוק 20070יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7) והגדרתי חשבון עם הגדרה ידנית, SLL יציאות 995 ו- שרת יוצא SMTP 587 TLS (ואו SSL 465) בחיבורים- דרך אינטרנט (אני עם לפטופ וראוטר אלחוטי).ושרת יוצא כמו שרת נכנס וכו ממש לפי ההוראות.כל הודעות הבדיקה עברו והכל הראה שהוגדר בהצלחה.וכל …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-