תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התוכנה עושה לי SEND DONT SEND ברגע שאני מנסה לעלות קובץ
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי סוס טרויני ב Internet Explorer אני מוצא אותו אם נורטון אבל לא יכול למחוק מה אני יכול לעשות הדפדפן לא נפתח לי
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה באקספלורר..שאיך שאני פותח אותו...בדיוק אחרי כמה שניות באות לי ההודעות הבאות.. אחרי שאני לוחץ על "click here" מגיע לי החלון הזה ובחלון הזה אחרי שאני לוחץ "click here" מגיע לי החלון הזה מישהו יכול לעזור ? תודה..=]
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה ובעיה. יש לי מחשב חדש.. ויש לי בעיה בגלישה.. שאני גולש באקספלורר יותר מחמש דקות החייגן מתנתק... אבל אם אני 100000 שעות באימיול או באייסיקיו או במסנג'ר או בכולם יחד אז אין בעיה.. זה אומר שמשהו באקספלורר גורם לזה. איך אני מסלק את התקלה המפגרת הזו ? אמרו לי שאולי זה ספיוורים או משהו כזה ואין לי מושג.. הפעלתי את Ad-aware ו-Spy sweeper זה מצא כמה קבצי קוקיז ומחק אותם אבל עדיין הבעיה שם.. והנורטון אינטרנט סקיורטי שווה לתחת לא מצא כלום והוא על הפנים.. מה נראה לכם שיש למחשב שלי ? וואי איזה באסה שבוע וחצי יש לי את המחשב החדש וזה מבאס תחת שאני לא יכול לגלוש יותר מדיי באתרים כי אז זה מתנתק ואז אני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט.. זה מדכא עד כדי כך שאני כבר ב…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך LCD - samsung 931c חיברתי אותו בחיבור Dvi והתקנתי את הדרייבר שמצורף עם המסך , ההתקנה נתקעה באמצע- עקב שגיאה בווינדוס פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של SAMSUNG והבעיה עדיין חזרה?! האם יש למישהו עצה כלשהי? אגב הדרייברים הכרחיים לצורך כיונונים של הצבעים במסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי יש לי בעיות ב MSN הן בפאלגין שלו למירנדה והן בגרסא 8, אני פשוט לא מצליח להתחבר כבר כמאט 3-4 שעות. עוד מיהשוא נתקל בבעיה בזאתי? או זה רק אני? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בויאנמפ מבטלים את הסימון של ה-open duplicate windows איך עושים את זה באפשריות של FF?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להעביר hd בין 2 מחשבים עם ציפסים שונים קראתי באחד הנעוצים שצריך לבטל דרייברים ide+agp אני לא מוצא את הדרייבר של agp יש לי אקספי בעברית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כול מה שאני מוריד זה תמיד עושה HASHFAIL וככה מוריד בלי סוף,למה זה? האם ההרדיסק שלי עומד למות??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב לפני חודש בערך הורדתי מהאימיול קובץ רגיסטרי שנקרא ac3 booster הפעלתי אותו ומאז בנגנים כמו media player bsplayer אני שומע רק מהרמקולים האחוריים ומהרמקול המרכזי (מערכת 5.1) ורק בתוכנה media player classic זה עובד רגיל וטוב.. יש דרך להפוך את הפעולה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD במחשב ואני מעוניין לצרוב לי סרט בפורמט AVI ולראות אותו בנגן DVD שלי בסלון. בנוסף לצריבה אני רוצה לשים לו תרגום(יש לי קובץ תרגום crt). איך אני שם את התרגום?, שהסרט ינגן אותו בנגן DVD שלי עם תרגום. תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הייי.. שנים שלא הייתי פעיל...ככל הנראה כבר אף אחד כאן לא יזכור אותי... אבל בכל מקרה. נתקלתי בבעיה רציני אם המחשב הראשי שלי.. קצת רקע: יש לי שלושה הארד דיסקים אחד מקסטור 200 GB סאטה שני WD 160 GB סאטה ושלישי מקסטור 40 GB IDE אז הכל התחיל שלקחתי את הWD לחבר להתקין לו כמה דברים מההארד דיסק...וכאשר החזרתי את ההארד דיסק הכל היה בסדר.. יום למחרת המחשב העלה מסך כחול ועשה ריסט...מהרגע הזה ווינדואס לא עלה, הוא הגיע למצב שהוא כותב לי FFFFFFFFF וכל מיני שטויוצת כאלה... (לא מסכים כחולים) וזה הכל.. אחרי שבוע של נסיונות תיקון שרק גמרו למצב יותר גרוע...החלטתי שלא אכפת לי כבר...פירמטתי את שלושת ההארד דיסקים ורציתי להתקין ווינדואס מהתחלה... (השארתי 50 GB של גיבויים של דברים ממש ממש חשובים…
-
זה רושם לי שהאופיס נעול שאני מנסה לרשום משו או לעשות משהו ודבר שני מאיפה אני מוריד חבילה בעברית? תודה, מתן.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
פעם היתה לי תוכנת ריגול שנקראה : invisiabale keloger לגבי הדיוק של כול אות ואות אני לא בטוח אבל זה היה שמה בטוח!!! אני זוכר גם שהאייקון היה של בלש עם זכוכית מגדלת... בצבעים כחול, וצהוב אם אני לא טועה. לא רלוונטי מצאתי אותה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום המתאים שפתחתי בו את הנושא אבל אני עושב בדיקות על כול מיני אנטי וירוסים ואנטי ספי אני מחפש קובץ שיש בו הרבה וירוסים וגם קובץ שיש בו הרבה רוגלות לשם השווה בין חברות אני וירוס ורוגלות מישהו יכו לתת לי לינק להורדת קבצים כאלו
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך תוכנת גיבוי אבל זה גיבוי שיעבור דרך האינטרנט ממחשב למחשב , לכן אני צריך תוכנה מהירה ממש שגם יודעת לזהות רק את הקבצים שהשתנו ורק אותם להעתיק. הכמות המגובה היא בסביבות 10 ג'יגה כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה שתעבור כל פעם על כך הקבצים. עדיף כמובן שזו תהיה תוכנה חינמית מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באאוטלוק 2003 ולאחר שינוי פרטי איש קשר ברשימת אנשי הקשר שלי הויא זוכר תמיד את המייל הישן ורק לאחר שאני עושה בדיקת שמות הוא מגלה את המייל החדש. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני רואה ש Yahoo הוציאו גרסה משלהם ל IE7 אני לא מבין רק למה זה יצא לפני הגרסה של microsoft ? קישור http://downloads.yahoo.com/internetexplorer/index.php יש למישהו הסבר?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק SATA ואני זוכר שפעם שעברה שהתקנתי ווינדוס אקס פי פרו זה פשוט זיהה לי אותו... ועכשיו הוא מבקש ממני דרייברים להארדיסק.. בהתקנה של ווינדוס אקס פי הום יש אפשרות אחרת חוץ מלהכניס דיסקט פלופי WD 80GB SATA ABIT NF7SL זה מה שיש לי... תודה מראש... צ'יקו
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
what is "WINDOWS INSTALLER"? (WINDOWS INSTALLER 3.0)
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שידרגתי לפני כמה ימים לגרסה 0.42, והתחלתי לקבל הודעות בזו הלשון : יש למישהו מושג מה הקטע ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, שפשוט תקליט VIDEO IN וLINE IN (של הסאונד...) בשקט, ז"א אני אקבע שם שעה והגדיר אותה בהתחלה והיא כבר בשעה הזאת תדלק ותקליט בלי צורך שאני אראה את הוודיאו הנכנס ואשמע את הקול, יש תוכנה כזאת ? אם היא בדרך גם תקודד את זה, אז זה יהיה בכלל מעולה. תודה מראש לעוזרים. ד"א אני משתמש בVIVO בX1900XT שלי אם אתם צריכים עוד מידע בקשר לכניסה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-