עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האחרונה ששמעתי שיצאה היא גרסה 11, האם יש גרסת Portable יותר מתקדמת שניתן לקנות\להוריד\להשיג?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. Started by BloodFist,

מקווה מאוד שזה הפורום המתאים. יש לי בעיה באופיס, יש לי אופיס XP התקנתי אותו התקנה מלאה לפני חודש בערך, וזה לא התקין לי את סרגל קיצורי הדרך. למישהו יש מושג ממה זה יכול לקרות או איפה אפשר למצוא את זה או משהו דומה בסגנון שיעשה את אותה העבודה?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by roy1878,

הורדתי והתקנתי פיירפוקס ואני פשוט לא מצליח לפתוח אותו אני לוחץ עליו ושום דבר לא קורא אין שום חלון ואין שום הודעת שגיעה ניסיתי מצב בטוח ועדיין כלום ניסיתי למחוק ולהוריד ולהתקין עוד פעם ועדיין אותה בעיה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. Started by Lancer,

יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by talic35,

פתחתי את הכונן וחיפשתי את שם ההתקן ולא מצאתי אין לי את הדרייבר מה אני יכולה לעשות כדי למצוא את שם ההתקן?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. Started by sroolik,

קניתי מחשב חדש ולא יכולתי להוריד מתוכנות שיתוף עד שעליתי על זה שהפיירוול של הווינדוס פועל........... כיביתי אותו אבל הוא עדיין פועל: איך אני מסדר שאני אצליח להוריד מתוכנות שיתוף ? ? ? יש לי אנטי וירוס של קספרסקי שפועל אם זה משנה בכלל......... תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by SpLiNtEr,

http://www.vr-zone.com/articles/First_3DMark_Vantage_Scores_Out/5565.html כבר ניתן לראות שהמסורת של futuremark לקרוא למוצרים על פי שנת היציאה נשברה.(3DMark2006/5 וכדומה) שימו לב לתוצאות!, אי הפשר לדמיין כרגע מהי כמות הצריכה של Vantage!. 8800GTX מקבל 4203?, לא יאומן. -עוד תמונות- http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257 רועי.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. קניתי לפטופ חדש של LG שהגיע עם ויסטה ואני מעדיף להריץ עליו XP אבל יש לי את כול הדריברים פרט לדריבר של כרטיס המסך הלפטופ הוא R405 וכרטיס המסך הוא ATI RADON 1250 וכול קטליסט שניסיתי להתקין טוען שהוא לא מתאים לחומרה המון תודה מראש למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. יש לי בעייה עם הדפדפן כבר כמה חודשים, הוא פשוט מסרב להוריד Plugins! גם בגירסא עברית וגם באנגלית. ניסיתי למחוק ולהקתין שוב אך גם זה לא עוזר. כשיש באנר פלאש שהוא לא מסוגל להציג, אני מנסה להוריד את הפלגאין, אך ההורדה לא זזה. אז רציתי לדעת: א. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? ב. יש מקום אחר דרכו אני יכול להוריד את הפלאגין של המקרומדיה פלאש פלייר 7 לפיירפוקס? עריכה: הבעייה נפתרה, למי שנתקל באותה בעייה, הנה הפתרון: בעברית: כלים > אפשרויות > מאפייני אינטרנט > אפשר הורדה מאתרים. (לא מדוייק, לי יש את הגירסא האנגלית). באנגלית: Tools > Options > Web Features > Allow web sites to install software.

10. אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by tick tak,

לא מצליח להתקין itunes מופיעה הודעת שגיאה(התמונה) משום מה זה מצליח להתקין את הquick time שבה עם itunes תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. בטעות לחצתי על remove all בחלון הססמאות השמורות של הפיירפוקס יש דרך לשחזר ???

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. Started by The-Devil,

עם איזה תוכנה צורבים קבצי MDF & MDS ??

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  14. יש DAO/ SAO RAW SAO RAW SAO + SUB RAW DAO מה ההבדל, מה הכי מהיר ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by maorsh18,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600GT VIVO אשר תומך כידוע בכניסת וידאו אני מעוניין להקליט מהטלויזיה בעזרת חיבורי RCL אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי להקליט בעבר מצאתי תוכנה (CRISS TV) אבל היא לא הייתה טובה מספיק...

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by igal_nazar,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והתקנתי דיסק ווינדוס מקורי (והדגש על מקורי) (home edition) ואחרי כמה ימים הוא פשוט שבק חיים. הגעתי למצב שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש מבלי להגיע באמת לווינדוס. לפני שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא מראה מסך כחול לשבריר שנייה (אי אפשר בכלל לראות מה כתוב). אז החלטתי לפרמט את המחשב עם הדיסק ווינדוס וגיליתי לתדהמתי שגם את זה אי אפשר. ההודעה שמופיעה על המסך אומרת: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer כתוב גם שאם הוספתי חומרה חדשה אז שאני אסיר אותה או אעדכן (כמובן אני לא יכול לעדכן) (אני לא הוספתי שום חומרה!!) כתוב גם stop: 0x00000051 (0x00000003,0x00000003,0x00000000,0xE11F5000 מה עלי לעשות? איך א…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by shibie,

מה ההבדל בין quick format ל format רגיל?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  18. שלום לי ולאח שלי יש רשת עם כבל רשת מוצלב עכשיו אני התקנתי את KASPERSKY ANTI-HACKER והוא עם הגדרות הראשוניות שלו והוא חוסם את אח שלי הוא לא מצליח לגלוש באנטרנט אך אני יכול לסדר את זה כדי שהוא יוכל לגלוש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by freee,

שלום, אני רוצה לדעת איך אפשר לשמור את כול הרשימה שלי באיסקיו. כי אם נגיד יהיה לי פריצה אז אני יוכל להחזיר הכול ואז יהיה סבבה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by ETB,

אני לא מצליח להתחבר לסרבר על מנת שהתוכנה תתחיל לפעול. מופיעה לי הודעה: Error2250: server unavailable will try contacting server again in 60 minutes.

21. Started by M.G.,

הפסקתי הורדה של קובץ מסויים כשהוא הגיע ל-50%, ואז מחקתי את הקבצים - גם את קובץ הטורנט וגם את קבצי המידע. כעבור כמה ימים רציתי להוריד את אותו הקובץ מחדש. הורדתי את אותו קובץ הטורנט, והתחלתי להוריד - הבעיה היא שההורדה נמשכה מ-50% והלאה, למרות שאת ה-50% הראשונים מחקתי... האם יש אפשרות לבטל את זה? כלומר, שכל פעם שאני מפסיק הורדה באמצע ומוחק את הקבצים, אם אני רוצה להוריד אותם שוב, אז שההורדה תתחיל באמצע? אני מקווה שהבנתם מה שאמרתי... ;D לצורך העניין, אני משתמש בביטורנדו.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  22. שלום, בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לMSN SPACES שלי או של יוזרים אחרים. לא מופיע האייקון של כניסה ל SPACE שלי במסנגר למעלה, וכשאני מנסה לראות SPACE של אחרים אני מקבל הודעה שאי אפשר להיכנס עכשיו ולנסות להיכנס מאוחר יותר : We cant get to this space right now. Please try again later. כדאי לציין שזה קורה רק כשאני משתמש במסנגר (יוזר) שלי וזה קורה על כל מחשב, יוזרים אחרים של מסנגר מצליחים להכנס לSPACES על אותם מחשבים שניסיתי. יש למישהו מושג ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. ברצוני לקנפג את ה- IE6 כך שייפתח תמיד עם אותו Endcoding קבוע מראש. (Auto selec) לא עוזר לי.. האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by sabanhid,

שלום, אני חדש פה ואני אשמח לעזרתכם. בעייתי היא כדלקמן: נכנס אליי סוס טרויאני (ת'אמת- באשמתי, לחצתי "אוקיי" על איזה הורדה בלי לשים לב). הוירוס הזה כל הזמן פותח לי אתר שנקרא spylocked.com ומנסה לאנוס אותי להוריד כביכול תוכנה שתפטור לי את הבעיה. בנוסף הוא התקין לי איזשהו toolbar שקורא לעצמו security toolbar 7.1, ובשורת המשימות יש לי אייקון אזהרה מהבהב שכשלוחצים עליו הוא ישר פותח לי את האתר אינטרנט spylocked. ניסיתי להוריד את הרכיבים המותקנים דרך "add or remove programs" של ווינדוס- אבל כל פעם שלחצתי remove, קפץ חלון שמחייב לעשות reboot לפני המחיקה, וחוזר חלילה. ה-AVG antivirus לא הוריד לי את הוירוס. בבקשה תעזרו לי- אני עובד עצות!!!

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by eitanb3,

שלום חברים! עלי לבקש ממכם עזרונת יש לי מחשב נייד חדש, ZX5000 אמור להיות בו כרטיס אלחוטי פנימי, איך אני יודע אם יש או אין וכיצד אני מנסה להפעיל אותו? יש תוכנה מיוחדת נפרדת ממה שבא עם חלונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים