תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי שוב, :s05: הAVG שלי זיהה את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR פעמיים ביום בערך הוא מתריע עליהם ואני מסמנת REMOVE AS POWER USER ו משהו עם VAULT ? שהבנתי שזה אמור לכלוא את הקובץ או משהו ה אני לא יודעת אם זה קשור לוירוס אבל החל מהיום ה AVG שזהה עידכונים אבל לא מצליח ליצור קשר עם השרת כדי להוריד אותם יש לי ספייבוט יש לי ADAWARE עשיתי סריקות עם כולם במצב רגיל ובמצב סייף שום דבר לא עוזר. ואז הורדתי את AVILA אבל בהתקנה הוא אמר שאיזשהו קובץ שונה והוא לא יכול להתקין... יש לכם הצעות??? אני די מבוהלת ואני ממש לא יכולה לפרמט את המחשב ....
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני עובד ברזולוציה גבוה בגלל המסך, ואני סתם הורס לעצמי את העניים בגלישה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בזמן האחרון הוא מוריד ממש לאט יש לי 1.5 אז רציתי לדעת עם הנתונים האלו בסדר:
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למחשב שלי, אחרי 5 שניות בערך לא משנה מה אני עושה אם אני נכנס לתקיה או פשוט לא עושה כלום מופיעה לי ההודעה הבאה: זה התחיל לפני יומיים בערך........ניסיתי לבדוק אם זה קורה גם בסייפ מוד.....וגם שם זה קורה =\....... עשיתי שחזור מערכת וגם זה לא פתר את הבעיה............למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך מסדרים את זה? תודה לעונים![br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 17:06:52 ההודעה שמופיעה*:[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שאני נכנס לצ'אטים כמו נענע למשל וכאלה אז אני מתקין את פקד ה-ActiveX ואז זה טוען לי את הצ'אט וישר יש לי שגיאות.. למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש אופציה בנרו שאני יכול לראות שם את כל מה שצרבתי עד עכשיו? :\
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת שיחזור(אני חושב ששמעתי פעם עלה) שאתה מגבה את המחשב ישר אחרי הפירמוט ואז כשאתה רוצה לפרמט במקום להתקין הכול מהתחלה אתה מכניס את הדיסק שצרבת עליו את הגיבוי ואז מחזיר את המחשב ישר לזמן אחרי הפירמוט(הכול נימחק) ויש לך מחשב חדש אחרי פירמוט בלי לפרמט. יש תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הרגו אותנו עם הבילבול קישקוש הזה. ציטוט מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254990,00.html
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לדוגמא כאן : http://img77.imageshack.us/img77/6808/ynetrssjp2.jpg הישור הוא שמאלה (כמו כל ה Bookmarks) ולא ימינה כמתבקש בעברית, האם ניתן להגדיר ש RSS מסויימים יהיה ישור לימין ובאחרים ישור לשמאל ? זה דיי לא נוח שתחילת הידיעה מוסתרת.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איפה מגדירים את הפיירפוקס שהוא הדפדפן ברירת מחדל שלי באאוטלוק 2003.כל פעם שאני פותח דף אינטרנט זה ניפתח עם האקספלורר. ברור לי שתוכנה של מיקרוסופט תלך לתוכנה של מיקרוסופט..אבל איך אני יכול להגדיר שזה יעבוד איך שנוח לי ולא איך שנוח להם???
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור מה outlook express לGMAIL ואני מקבל בזמן האחרון הרבה timeouts כשאני מנסה לשלוח מיילים (ובעבר זה עבד טוב). העלתי את הזמן עד timeout ל5 דקות (בעבר הוא היה דקה) והבעייה עדיין לא נפתרה. לדוגמא אני מנסה לשלוח מייל (עם קובץ בגודל 1.16M) כבר 3 ימים וזה פשוט לא זז. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שאני מוריד קובץexe אני מקבל קובץ מדיה מה עושים
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אוקיי מחקתי את האנטיוירוס שלי כי בדיוק חידשתי CD KEY ולא יודע למה רצתי למחוק אותו הורדתי תוכנה כל שהיא ששמה לי על שולחן העבודה כל מני תוכנות של ופוקר ופרסומת מחקתי אותם ואחרי זה תקנתי את האנטי וירוס הרצתי אותו והוא מצא לי 2 קבצים נגועים בוירוסים לא קבצי מערכת מחקתי אותם ואחרי כל זה שאני רוצה להתמש באינטראנט וגם לפעים כשאני לוחץ על כל מני תקיות במחשב נפתח לי חלון של חיפוש בגוגל של TROJ\WIN ופשוט מסרב לצאת ממנו ואם אני מנסה להעביר אתר הוא עדיין מסרב לצאת מהדף התקשרתי לתמיכה התכנית של האנטי וירוס (KSPERSKY) הם אמרו לי שאין מה לעשות אפשר רק להוציא אותו ידנית או לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אפשר לעשות …
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם . הורדתיסרט מאתר מסויים וזה הוריד לי אותועם שוליים (2 קווים שחורים בצידו התחתון והעליון של המסך). אפשר לסגור אותם דרך המחשב ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מחפש תוכנות כמו אנטי וירוס טוב, תוכנת צריבה, ואופיס. הבנתי שבאופן אופיס אין OUTLOOK זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם. צצה לי בעיה ממש מתסכלת. כשאני מנסה להכניס ל USB מאחורה ואפילו מקדימה הוא לא מצליח לזהות לי את העכבר או המקלדת. וכשהוא מנסה להתקין את הדרייבר. והוא רושם את זה: זה גם ככה כשאני מנסה להכניס את העכבר וגם את המקדלת. ולפעמים בכלל העכבר לא מגיב כי הוא לא מצליח לזהות אותו ב USB עכשיו בלילה אני חיברתי את העכבר ל PS2 והוא עובד. וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים ואין תוצאה. מה יכולה להיות הבעיה? תוטדה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
פרסתי תוכנת סימולטור טיסה שהורדתי מהרשת.(2 גיגה) לאחר מכן התוכנה בקשה ממני להכין 4 דיסקים ולמספרם וכך אומנם עשיתי. בשלב הבא התבקשתי להכניס דיסק אחר דיסק ושוב כך עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להריץ את המשחק הוא אומר לי הכנס דיסק 4והתחל. אני עושה כך אבל כלום לא קורה. חשבתי אולי כי ההעלאה מהרשת נדפקה ,מחקתי הכל ושוב העלתי ממקור אחר ושוב אותה בעיה. י מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אופרה, ןחש לי בעיות עם אתרים כמו טורק שהתפריטים נמצאים באמצע המסך או בYNET שאני מגלגל ופתאום מופיע מלבן לבן ומעצבן איך אני מסדר את זה? :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
סתם לדוגמה אם אני לוחץ CTRL+C, אז שיציג לי על המסך CTRL+C. מצאתי תוכנה כזאת למאק, אבל לא ראיתי כזאת לווינדוס...
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הוא נוטה להתקע ולא להגיב אחרי כמה זמן בכניסה לאתרים מסויימים. זה לא היה לי לפני כן במחשב הקודם, זה בגרסאת MAXTHON 2, זה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה. תודה. *הסרתי והתקנתי מחדש כבר, אבל הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אנשים... אני מפעיל את הסבבה לייט ואחרי שניה הוא פשוט יוצא.... מה לעשות?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר את המיקרפון של האוזניות או המיקרופון הרגיל ואני לא מצליח ניסיתי הכול.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-