תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ של עבודה בפלאש ובין היתר ראיתי שם בסימבולים אחד שנקרא tree והשני tree movement עכשיו שאני לוחץ על השני אני רואה בתצוגה המקדימה של הסימבולים למעלה בצד ימין שאפשר לעשות play וזה זז שמתי לב שזה רק התנועה אם אני מוחק את tree ז זה זז אבל בלי התמונה.... אני יודע איך עושים את התנועה שהיא תזוז והשאלה שלי היא איך אני שם את התנועה בסימבול... תודה לעוזרים! risbo
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא ידעתי איך לנסח את הכותרת אז אם מישהו יודע שיגיד לי ואשנה אותה. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להחליט דרכה אילו יישומים ישמיעו קול ואילו לא. אני אתן דוגמא, אני שומע מוזיקה ובו זמנית אני מתקין משחק, ההתקנה של המשחק [COD2 לצורך העניין] משמיעה מוזיקה קלאסית מאוד דרמטית שדי מפריעה לי לשמוע מוזיקה. האם יש דרך שאני אוכל להשתיק יישומים שאני רוצה ?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תראו בZone Alarm שלי יש Anti SpyWare, הרצתי את זה.. ומאז שאני מנסה לעשות Start >> Control panel / לעשות על קיצור דרך מאפיינים ואז find target זה פשוט לא מוצא את התיקיה! מה עושים? ניסיתי לעשות system restore וזה פשוט נכשל משום מה.. מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי סרט מסויים, והDVD הבייתי שלי כבר לא כל-כך קורא את הדיסק מפני שהוא שרוט... הייתי רוצה ליצור עותק נוסף של הדיסק על מנת שאוכל לצפות בו ב DVD הביתי... יש דרך לעשות זאת? (ניסיתי דרך הנרו וזה אומר שהדיסק מוגן) ד"א - ניסיתי כבר את התוכנה Magic DVD Copier, אבל היא נכשלה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ואם לא, אז ממליצה מה להוריד, או אפילו נותנת לינקים... ניסיתי אחד כזה, אבל הוא דורש הרשמה של 30$ לחודש.... מישהו מכיר? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600GT VIVO אשר תומך כידוע בכניסת וידאו אני מעוניין להקליט מהטלויזיה בעזרת חיבורי RCL אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי להקליט בעבר מצאתי תוכנה (CRISS TV) אבל היא לא הייתה טובה מספיק...
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס לפני כמה ימים... ואחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (realtek ac'97) לא שמעו סאונד בכלל.. אחרי ששיחקתי הרבה עם ההגדרות סידרתי את זה (משום מה הצלחתי רק בהגדרה של 6 ערוצים למרות שיש לי 2..) עכשיו מה שקורה זה שלא שומעים את הצלילים של הוינדוס בכלל, ושל עוד ישומים.. נגיד את במשחק COD 4 כדי שאני אשמע הייתי צריך להגדיר בסאונד שם במקום windows default ל stereo כדי שישמעו... מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הסאונד :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
למי, שמעונין תוכנה חדשה להתאמת הגדרות במערכת ההפעלה. http://software.nana10.co.il
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך עושים? אם איזה תוכנה? גרסא מומלצת? תהליך הביצוע? עברתי קצת על הפורום בחיפוש ולא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
האם גם בצורב זה בדומה לצורבי הNEC\OPTIARC\SONY יש עידכוני קושחה או דברים דומים שמשפרים את איכות\מהירות הצריבה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
רציתי להתעייץ אתכם לגביי תוכנות אבטחה (אנטיוירוס+פיירוול) מה לדעתכם התוכונות הכי טובות, תוכנה שהיא שתיהם ביחד כמו norton secuirty או פיירוול של חברה שונה מהאנטיוירוס זה לא משנה לי. היא צריכה להיות תוכנה מבחינת רמת האבטחה שלה (חוזק הפיירוול, איתור ומחיקת ווירוסים) וגם כמה "כוח" היא לוקחת מהמחשב ככה שהיא רצה בTESKBAR ובקושי מרגישים אותה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי חלונית קטנה של rss על הדסקטופ. יש לו חלונית אחת קטנה של עדכונית מynet ואחת שמודיעה על דואר נכנס בGMAIL. אך עושים את זה? יש לי ויסטה דרך אגב...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
שלום. בחלק מהאתרים, כמו YNET, כשלא ניתן ללחוץ על קונטרול ולשחק עם הגלגלת לצורך שינוי גודל הפונט, נוכחתי לדעת כי גודל הפונט פשוט קטן מדי. היכן אני יכול לשנות את גודלו כך שאף על פי הרזולוציה הגבוהה, הכתב יהיה בגודל סביר וקריא ולא קטן מדי ? (אגב, הגודל הקטן מדי תקף גם לחלק מהחלונות כמו חלון הורדה וכו') ניסיתי במאפייני שולחן העבודה, אבל לא הצלחתי למצוא את המאפיין שישנה את גודל הכתב באותם מקרים. עוד שאלה קטנה- בשורת כתובת, כאשר אני בוחר לשנות היישור משמאל לימין (Right Click->left to right reading order), כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב זה חוזר למצב הקודם. כיצד אני יכול "לקבע" את השינוי ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש (radeon x2900 pro ) ה-3D MARK לא עולה , יש לי 3DMARK מקורי שקיבלתי עם לוח האם . מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה הזאת תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי בבעיה אני לא מצליח למחוק איקונים מ ה DESKTOP שלי (זה רושם לי את זה c:\documents and settings\desktop\cscz.exe is using by other program or other person) )ניסיתי גם במצב בטוח וזה לא מביא לי מה אני עודה כדי למחוק את זה??? אה והקבצים שוקלים 0 MB
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל 2 חלקים ואני רוצה לחבר אותו מתי שאני מחבר אותו אם Easy Video Joiner אני לא יכול לראות את הסרט שהתוכנה חיברה לי אבל שאני רוצה לראות את שני החלקים לפני שחיברתי זה כן מראה מה אני יכול לעשות בשביל לראות את הסרט אחרי שהתוכנה חיברה לי אותו? הורדתי את Cole2k[1].Media.-.Codec.Pack.V6.0.6.-Advanced-.Setup וזה גם לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הוינדוס אולי עם TUNE.UP 2006 אני ידע? או עם תוכנה אחרת..? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי את הפיירוול וגם את האנטיווירוס...ושאר התוכנה של מאחה הדיסק נראת לי כבר כמיותרת.... מהבחינה הזאת שאני חושב שזה מעט לי את המחשב....מה אתם אומרים כדאי להוריד אותה??? והאם זה ישפיע על המחשב???... תומר בכר
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש: מעבד כפול ליבה של AMD 4400+, 2GB RAM וכרטיס מסך x1950, מערכת הפעלה XP pro sp2. אלו עיקרי המפרט. המחשב עובד בצורה מעולה ואני מבסוט עליו, משחקים כמו HL2, Hitman bloodmoney, NWN2 רצים חלק עם האפשרויות הכי גבוהות הבעיה היא במשחקים יותר חלשים. לדוגמא במשחק GTA: san andreas אני נתקל בבעיה מוזרה. כשאני נכנס לבתים פתאום הכל רץ מהר מאוד (השעון של המשחק, האנימציות) ואי אפשר לתפקד. חשוב לציין שלפעמים הבעיה הזאת נעלמת ופתאום היא חוזרת. עוד חשוב לציין שGTA הוא לא המשחק היחיד שזה קורא בו, זה קורה גם בworms 3d וכנראה בכל משחק יחסית חלש שאני אתקין. הידע שלי במחשבים יחסית נרחב ואני לא מצליח להבין את הבעיה הזאת, אשמח אם תעזרו לי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בפיירפוקס ולאחרונה העלתי את הרזולוציה מ1024X768 ל1280X1024 ומכוון שכל האינטרנט מותאם לרזולוציה של 1024X768 (הקודמת) אז אני רואה הכל קטן. בווינדוס העלתי את הDPI והכתב קטן רק בפיירפוקס. האם יש הרחבה או תוכנה לפיירפוקס שתאפשר למתוח את דף האינטרנט ממימדים של1024X768 למימדים של 1280X1024?? נ.ב. שכחתי לכתוב שגם כל התוכנות של הזום והגדלות התמונה והטקסט הם הורסים את הדף ולא מותחים אותו.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא מספיק לי החוסם המובנה, אז אני צריך תוסף שמאפשר לחסום עוד אתרים דרך החוסם המובנה או פשוט חוסם שמתלבש על התוכנה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
האקספלורר שלי מתפקד נורמלי עד למצב בו אני לוחץ על לינק הפותח דף אחר או כשאני רושם כתובת אתר בשורת המשימה ומנסה להכנס במצבים אלו פתאום נפתח דף חדש ושניהם נתקעים, מכאן והלאה כל פעם שאסגור דף אחד יפתח עוד אחד (גם תקוע) והמצב לא נפתר עד שאני "סוגר משימה" ממנהל המשימות ובכך סוגר את שני הדפים יחדיו לאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 מהמחשב בגלל שהיה לי קצת כבד על המחשב (מאד ישן) אולי זו הסיבה בכל מקרה אודה לכם אם תעזרו בכל דרך אפילו בלהסביר לי איך מתקינים מחדש את האקספלורר (6)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-