תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. צצה לי בעיה ממש מתסכלת. כשאני מנסה להכניס ל USB מאחורה ואפילו מקדימה הוא לא מצליח לזהות לי את העכבר או המקלדת. וכשהוא מנסה להתקין את הדרייבר. והוא רושם את זה: זה גם ככה כשאני מנסה להכניס את העכבר וגם את המקדלת. ולפעמים בכלל העכבר לא מגיב כי הוא לא מצליח לזהות אותו ב USB עכשיו בלילה אני חיברתי את העכבר ל PS2 והוא עובד. וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים ואין תוצאה. מה יכולה להיות הבעיה? תוטדה מראש
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
הכנתי תפריט לדיוידי והתחלתי בתהליך צריבה וכאשר זה עובר לתוכנה DVD writing Tool אחרי כמה שניות זה מביא הודעת שגיאה שהורסת לי דיסק עזרו לי בבקשה אני הרבה פעמים צורב דרך TMPGENC DVD AUTHER והבעיה הזאת חדשה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני משתמש די חדש בתוכנה וכאשר אני מנסה להוריד קבצים קטנים בסדר גודל של עד 20MB שמתי לב שלאימיול לוקח הרבה זמן להוריד את הקבצים ....... מישהו יכול לעזור לי איך לגרום לאימיול לעבוד יותר מהר???? תודה...
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אנשים... אני מפעיל את הסבבה לייט ואחרי שניה הוא פשוט יוצא.... מה לעשות?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מספר סרטים שברצוני ליצרוב אןתם על דיסק DVD 1 וליצור להם תפריט משלי מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה. למחשב הקודם שלי היה לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה (Sound MAX). הדרייבר של הכרטיס קול המדובר הגיע עם Wave Table משלו שנשמע ממש מצויין יחסית לוויב טייבל של מיקרוסופט. לאחרונה רכשתי מחשב חדש, הפעם לוח אם של GIGABYTE. לכרטיס קול המובנה שלו אין וויבטייבל משלו, וזה משאיר אותי עם הסינטיסייזר של מייקרוסופט בלבד. השאלה שלי היא האם אפשר איכשהו להוסיף לרשימת ה MIDI Music Playback את הטייבל שהיה על המחשב הקודם שלי? אני עובד הרבה מאוד עם Guitar Pro וזה דבר נורא חשוב בשבילי. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
יש לי נורטון אנטיווירוס ואני רואה שהוא ממש מעפן אבל ממש יש לי ספיוור שכל הזמן פותח לי חלונות (DISKCLEANER) ונורטון רק משמיד את התוכנה שמושרצת ולא משריצה אז כל פעם מחדש הוא מתריע לי וזה לא מועיל לא יודע אם זה עוזר אבל אחד מהחלונות שנפתחים הם http://www.drivecleaner.com/.freeware/?p=38&a=0&j=0&pp=0&w=0&ex=0&ap=0&hv=10&ed=2&mpt=1179848359&aid=nm_ik_wav_r5&lid=&affid=nm_67308_62c058e205e111dc8969003048895bfc_2cf289ee+5584ce4c9dba4ecaaa3750d6f8402076 וגם עדכתי את נורטון ולא, זה לא עוזר למישהו יש עצה או אנטויווירוס טוב? נ.ב ניסיתי SPYBOT וזה עזר לאותה פעם אז איך שעשיתי REBOOT זה חזר...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להירשם לSkypeOut כדי להתקשר לחו"ל. יש לי כמה שאלות: בהרשמה רשום שאני צריך להכניס את הפרטים שהאמצעי תשלום שלי שומר עלי (Please use the address your payment provider has on file for you). אז לירשום את מה שרשום ב כרטיס אשראי, בעברית או באנגלית. האם אפשר להשתמש ב ישראכארט? אם אני יתעה במשהו יהיה אפשר לשנות או שזה לא משנה?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות איזה קובץ זה? יש תוכנה שתמחק לי את הקובץ הזה ? (הווינדוס אומר שיש לי קובץ לא מוכר וזה עושה בעיות ...)
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לא פותח את המסנג'ר ובבדיקה שהוא עשה הוא מוצא בעיה בKEY PORTS הוא אומר שזו בעיה בפרוקסי או בפיירוול (ניתקתי את הפיירוול גם של ווינדוס וגם של הראוטר האלחוטי של בזק ) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבעקרון תראה בכמה אנחנו מנצלים תספק כח שבמחשב. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
כשאני טוען קובץ AVI ואני מנסה להגביר את רמת הווליום בכמה אחוזים הוא לא מאפשר לי לשמור את הקובץ.. הוא רושם לי ארור כזה שרשום בו: Error initializing audio stream decompression the requested conversion is not possinle Check to make sure you have the required codec איך אני מסדר את זה?...
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לויסטה ואני מחפש חבילת אבטחה כלשהי שמכילה אנטי-וירוס/פיירוול/אנטיספיי. בXP השתמשתי בחבילה של זון אלארם אבל אין אותה לויסטה ואי לכך אני צריך משהו שמתאים לויסטה. הבנתי מביקורת בYNET שה360 החדש של נורטון לא רע בכלל אבל זה נורטון. מספיק הענשתי את עצמי בויסטה בשביל האלו 2 למה לי גם את נורטון לסבול. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 וכל פעם הנורטון פאנדה מנסה להתעדכן והוא מודיע לי שהוא לא מצליח הנה תמונה : מה יכול להיות הבעיה??? ??? :s05: ???
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מותקן לי אופיס 2003 באנגלית. כעת אני מבקש להתקין את WORD2003 בעברית מאופיס 2003 הגרסה העברית, אבל בלי להסיר את כל האופיס ולהתקין מחדש אלא רק את WORD. ניסיתי פעמיים, הוא נתן לי לבחור בין 3 אופציות: הסרת אופיס והתקנתו מחדש; זיהוי ותיקון פגמים; הסרה לחלוטין. את השתיים הראשונות ניסיתי אבל הן לא עונות לי על הדרישה. אני פשוט לא רוצה להתעסק עם היומן והפרטים שיש לי בOUTLOOK בגלל זה אני לא רוצה להתקין מחדש. ישלמישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איך אני עושה שמתי שהמצגת רצה, לחיצה לא תעביר לשקופית הבאה, אלא רק ההיפר-לינקים יעבדו וכל לחיצה, בכל מקום שאין בו היפ-לינק לא תעשה כלום. (מדובר ב-Office 2003 בעברית) תודה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באחד המחשבים שלי, כל פעם מחדש שאני מדליק אותו מוצגת לי הודעה " נמצאה חומרה חדשה " ואז המחשב מתחיל לחפש אותה . אין שום חומרה חדשה בדקתי הכל , יש לי מקלדת USB מחוברת אולי זאת הבעיה, ומדפסת משולבת של BROTHER . אשמח לשמוע על פתרונות, אולי אפשר לבטל את האפשרות של הצגת ההודעה. תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי סוס טרויני ב Internet Explorer אני מוצא אותו אם נורטון אבל לא יכול למחוק מה אני יכול לעשות הדפדפן לא נפתח לי
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
לפנ זמן מה שמתי לב שכתוב כמה הודעות זבל יש. בעבר זה היה מוסתר. עכשיו אני שם לב שכשלוחצים על תמונות (בגוגל תמונות) לא מגיעים ישר לתמונה אלא לעמוד שהיא נמצאת. תאמינו לי שבדקתי המון פעמים וזה כך כל הזמן. זה רק אצלי?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי יש לי בעיות ב MSN הן בפאלגין שלו למירנדה והן בגרסא 8, אני פשוט לא מצליח להתחבר כבר כמאט 3-4 שעות. עוד מיהשוא נתקל בבעיה בזאתי? או זה רק אני? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-