תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית לצפייה בדיוידי על המחשב...משהו בסגנון power dvd או winDVD ולא מדיה פלייר או bsplayer כי הם לא ממש נוחות (למשל בניווט בתפריטים וכו) תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה חינמית שסורקת לך את המחשב ואומרת לך איזה דרייברים צריך לעדכן, וגם אשכרה נותנת לך את האופציה להוריד אותם? כי אני פשוט לא מצליח למצוא את כל הדרייברים.
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
איזו תוכנה חינמית לשחזור קבצים היא הכי מומלצת? אני לא צריך לשחזר משהו ספציפי כרגע, אני סתם רוצה לדעת ושתהיה לי האופציה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצות לתוכנה שמתקנת בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה חינמית ופשוטה שתוריד לי למחשב את הדיסק DVD של הברמיצוה של אחי ל קובץ DIVX.. תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ממה שאני הבנתי מכתבות שקראתי שהתוכנה שבאה עם הווינדוס היא לא עושה מי יודע מה את העבודה שלה, לכן ברצוני להוריד תוכנה, עדיף מאוד חינמית שעושה את העבודה בצורה יעילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת בבקשה שיתן את שמה ולינק אם אפשר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קיימת תוכנה שאינה קשורה ל WINDOWS ומסוגלת להפעיל סרטים ?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ה Scheduled Task של windows לא מספיק אמין ועושה לי בעיות. אני מחפש תוכנה חיצונית טובה לניהול משימות מתוזמנות. יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שמות של תוכנות מומלצות ל-Chkdsk של Windows. לפי מה שטכנאי המחשבים שלי אמר, קיימות בשוק תוכנות טובות יותר לבדיקת הדיסק מאשר ה-Chkdsk של Windows.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ממליץ על תוכנה לביקורת של טמפ', מהירות סיבוב של מאווררים ומתח של הליבה [glow=red, 2, 300]חוץ[/glow] מה-MBM5 השקרנית... ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חלופית ל-netlimiter,יש תוכנות דומות שיכולות להגביל אפלווד של תוכנה מסוימת כאשר היא פועלת?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חלופית ל-Norton Utilities 2005 עם מאפיינים דומים וביצועים שווים או טובים יותר. בעיקרון, התוכנה צריכה להגן על הסל מחזור ולאפשר Undelete מתקדם, ולתחזק את המחשב באמצעות תוכנות סריקה, איחוי ותיקון תקלות משופרות.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב: למשך תקופה ארוכה השתמשתי בתוכנה PC Wizard של CPUID, כדי לקבל מידע על המחשב שלי, במטרה למשל לעדכן דרייברים, או לדעת לגבי הטמפרטורות במחשב שלי. לאחרונה התבבר לי כי פיתוח התוכנה הופסק, כאשר באתר של התוכנה הופיעה ההודעה "THIS SOFTWARE IS NO LONGER MAINTAINED". על כן אני רוצה לדעת איזה תוכנות חלופיות חופשיות (שאינן דוחפות לך שטויות במהלך ההתקנה) קיימות בשוק.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם הפיירוול של ווינהדואס SP2 בכך שהוא חוסם לי אתרי FTP ניסית כבר הכל כולל איפשור פורטים 20 21 ועדיין זה חוסם כולל כניסה להגדרות ונסיון לשווא לאפשר FTP רציתי לדעת על איזה תוכנה אתם ממליצים לא רוצה משהו שיתפוס לי את כל הזכרון כשהוא עובד אלא משהו קטן וטוב כמו של ווינדואס
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם זה שוב אני, אוקי אז ככה: מאז שמחקתי את קאזה בעקבות המצאותה כ-ADWARE BUNDLE בתוכנה החדשה של מייקרוסופט הבטא, שמוצאת כל מיני זבלים במחשב, אני לא מוצא תוכנה נורמלית אחרת להורדת שירים מהאינטרנט. חיפשתי בהמון נושאים חרשתי איזה 14 עמודים של כל מיני תוכנות והצעות אבל שום כלום אני לא מוצא שום דבר, ואני לא משתמש באימיול ולמרות שניסיתי את WINMX המאגר שלה דל ואין בה הרבה משתמשים ככה שבתכלס לא מצאתי תוכנה דומה לקאזה שתתן לי להוריד שירים כמו שצריך מהאינטרנט. בבקשה תעזרו לי למצוא תוכנה אחרת או אם למישהו יש קאזה בלי כל הזבל שהיא מתקינה איתה אני מאוד אשמח לקבל את זה, מודה לכם מקרב לב, דודי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש חלופה - עדיף חליפית ל-MOUNT ל-ISO כאות כונן - אשמח לסייועכם לתוכנה המתאימה ל-WIN7 (שנוסע ועבד בהצלחה) כל טוב ובהצלחה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה חליפית לLOGMEIN לא תוכנות שחיבור מבוסס הזדהות IP (לא רוצה לעקוב אחרי המספר IP) אלא ע"פ חשבון - כמו בLOGMEIN אשמח לכמה חלופות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת תוכנה שסוגרת את המוניטור שלכם בשעה שאתם בוחרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני משתמש גם בכונן נייד וגם בכונן הפנימי ומעוניין שעל שניהם יהיו את אותם קבצים מתיקיות מסוימות שיש לי על הפנימי, מכירים תוכנה שכל פעם כשאני מוסיף קובץ לתיקייה על הפנימי היא תוסיף אותו גם לנייד? :s05: (זה פשוט סיוט להדביק כל קובץ שאני מוסיף פעמיים ואני עושה את זה הרבה)
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בשם "חם" חדש - Driver Fusion. עושה רושם של תוכנה טובה, אבל היא לא באמת מוחקת משהו בגרסה החינמית אלא מבקשת לרכוש רישיון פרימיום (30$ - כבר עדיף לפרמט ולעבור לWindows 8). בכל אופן, באיזו תוכנה אתם משתמשים לניהול הדרייברים שלכם? האם בכלל כדאי להתעסק עם תוכנות כאלה? (יותר נזק מתועלת) בעיקרון אני רק רוצה להסיר את הדרייברים של Nvidia בצורה מלאה (היה לי כרטיס מסך של Nvidia והחלפתי בAMD) ביצעתי הסרה דרך לוח הבקרה אבל מידי פעם יש כמה גליצ'ים בתצוגה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה לניהול פרטישנים של ה-HD. יש לי כונן של 320Gb. (תוכלו לראות את מצב הדיסק למטה) הדסיק היה מחולק ל-60 פרטישן אחד (לדוגמא: X) ו-260 בשני. המטרה שלי היא להפוך את זה - שבפרטישן אחד יהיה 60 וב-X יהיה 260. עכשיו, ראיתי שב-Vista יש אופצייה מובנה לניהול הפרטישנים, אפשר להעביר GB מאחד לשני, אבל משום מה הוא לא נותן לי להעביר יותר מ-90 לכונן X וככה אני תקוע ב-150 ו-150 בשתיהם. אני מחפש תוכנה טובה שתעשה את זה דיי מהר, אתמול השתמשתי ב-PartitionManagerPro ולקח לי איזה 25 דקות להעביר 23 ג'יגה. למישהו יש המצלמה לאיזה תוכנה שתעשה את זה ממש מהר?? עכשיו לפיירפוקס, אני נכנס לאתר Logmein אם מישו מכיר ואז הוא אומר שהוא צריך תוסף (הוא ביקש את זה גם ב-XP) ואני מאשר לו ואז הוא פ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממצלמת וידאו שאין לה יציאה דיגיטלית זתומרת מחוברת בעזרת כרטיס טלוויזיה usb. מחפש תוכנה שגם תוכל לקודד את הסרט תוך כדי, כדי שהסרט המיובא לא יתפוס לי 100 גיגה ויחסום לי את הכונן..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם יש המלצה על תוכנת עדכון דרייברים שיכולה להקל על חיינו והיא ידועה כטובה? אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רצוי שיהיו חינמיות (שימושים ב VISTA XP ו 7 ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-