תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבחון את המחשב שלי תעזרו איך להפעיל את התוכנה כי אין לי מושג מה לעשות!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם ניתן וכיצד להוסיף את כל ה cliparts הנמצאים בדיסק ההתקנה של ה office97 מבלי להכניס כל פעם מחדש את ה CD ? נ.ב. (בהוספה והסרה של תוכניות > office97 > תחת הסר/ שנה ומשם > כלי אופיס, שם כבר מסומנות כל האופציות הרלוונטיות של ה clipart.) תודה מראש יאיר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הדמו הנ"ל ואת ה DLL שצריך (שמתי את ה DLL בסיפריית הסיסטם בווינדוס) ועדיין - גורנישט הוא פותח חלון דוס שכזה ונותן הודעת שגיאה עלומה. למה? הוא רושם: display : error - invalid operation את זה הוא רושם בחלון "דוס" שבכותרתו הוא רושם את ה PATH ממנו מורצת התוכנה אה וד"א - נפתח חלון עם לוגו של NVIDIA שבכותרת שלו כתוב סופרפלוו... מה קורה פה :-/ אפא שמתם את ה DLL שהורדתם?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את Live! ware 3 ל XP?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אולי מישהוא מכיר תוכנה לניהול מאמרים וספרים בסגנון של ספרייה. תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS MEDIA PLAYER גירסא 7.01 מע' הפעלה WIN 98 אני מנסה שלא יופיע בתפריט של WMP הקבצים האחרונים שנוגנו\הוצגו מישהו יודע אם ואיך ניתן לפתור את העניין?? אם לא דרך ה OPTION של התוכנה עצמה אז אולי ע"י תוכנה שמוחקת עקיבות , ומוחקת גם עקיבות אילו... תודה, אריק.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו יודע על קיומה של תוכנת פתקי תזכורות לdesktop עדיף מועצבת כמולוח שעם אבל לא חובה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה רמת הדיוק של הSANDRA לא מבחינת ביצועים אלא מבחינת איבחון של המערכת
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי , נזכרתי שכמה אנשים חיפשו פה תוכנה שתבדוק ביסודיות את הזיכרון של המחשב , אז מצאתי משהו כזה , שטוענים שזאת התוכנה הכי טובה לבדוק את העניין . תהנו [attachment deleted by admin]
-
אני אנסח את השאלה שלי בקצרה: איך אפשר להגדיר לActive Desktop, שכשאני לוחץ על לינק שמופיע בחלון שלו על שולחן העבודה שלי, הוא לא יפתח אותו בחלון אקספלורר חדש, אלא על אותו חלון דסקטופ?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם ( זה אני ax_cool לשעבר שיניתי את הניק שלי היתחשק לי משהו חדש) יש לי כרטיס טלוויזיה וyes מחובר למחשב ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאיתה אני יכול לקודד לקבצי mp3 באיכות גבוהה בזמן שאני רואה משהו דרך הכרטיס טלוויזה, ושזה יהיה רק לקובץ שמע באיכות גבוהה בלי ויזואלי תודה וחזרתי!!!!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הנה רשימה לא קטנה של עצות לטוויק שפורסם בפורום של "מאדוניון" הרוב פה לא מובן לי, אנא עיזרו לי ולשאר חברי הפורום לנתח את הדברים... בתודה גבי - Get RivaTuner, go into the power user section and set the LODBias Range to 15. Then go into the DirectX tweak section and use these for benches: Car Chase - 10.0 Dragothic - 12.0 Lobby - 4.0 Nature - 3.1 - Turn off your monitor b4 running the bench (from Gibbo) - this should be your last trick, IMO Take away the best bit: watching the FPS increase in 3DMark _________________________________________________ Well here are a few tricks I've found for 3DMARKs increase. The first thing I always do before I run. Defrag your hard drive t…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מפאת חוסר מקום בהודעה אחת אצטרך לנצל את הודעה זאת להמשך, שילחו לי על זה :-) By ARC1450 _________________________________________________ I've tested the SE version of 3DM2K1 using XP and here are some info(new or not i dont know because i dont have the time to search all the posts ): SE gave about 150 points more(Card not o/ced CPU at 100@118).One certain thing(in my opinion) is that WinME and 98SE o/c better than XP for CPU and GPU.I benched not after a clean installation but with a 20gb partition 80%full. First of all,regarding the det drivers in XP,i had the highest overall scores with 22.40,although i noticed that with 27.10 the first 3 games' scores were higher than …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אקווה מאוד שתעזרו לי אני מחפש תוכנה טובה למשחק הצ'אנס של מפעל הפיס הורדתי תוכנה מGEOCITIES ושמה "צ'אנס תתחיל להרוויח" (נדמה לי) גירסה 2.80 ופתאום לאחר כמה הפעלות הוא כותב לי שזמני תם וצריך לרכוש את התוכנה המלאה לכן בקשתי או קראק לזה, או תוכנה אחרת לצ'אנס של מפעל הפיס הרבה והמון תודה אם תעזור לי ביי ביי ברוך
-
- 0 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה שמחברת קבצים כאלה אני אשמח מאוד לשמוע!!! אני צריך כזו תוכנה דחוף!!!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך ELSA ERAZOR RIVA TNT2 32 (אני יודע) אז איזה דרייברים להוריד מפה ומישהו מוכן להסביר לי למה טוב לעדכן את הדרייברים?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין שהמחשב יבצע סינכרון לקבצים/תיקיות מסוימות שאני עובד איתם מול השרת ב Windows XP - קיימת האפשרות הזאת אבל מאחר ולמחשב הזה כמות הזיכרון בינתיים נמוכה (64MB) התקנתי עליו Windows 98SE. יש למישהו איזושהיא תוכנה/רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שטח המסך שלי(רזולוציה) הוא 600*800.בכל האתרים הגודל מתאים לאתר עצמו. הבעייה שלי היא עם האתר הזה,כלומר בפורום,הגודל המתאים הוא 1024*768.אני בדר"כ עובד עם מספר מסכים , האם יש אפשרות לשנות את הרזולוציה לפי אתרים?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולכם ! לאור מספר שאלות שקיבלתי בנוגע לרקע שעשיתי לתחרות הרקעים החלטתי לשתף אותכם במספר תוכנות (חלקם חינמיות) שאני נוהג להשתמש בהם. אז הבה נתחיל? 1) terragen תוכנה מצויינת הדומה ל bryce היא מסוגלת לרנדר סצינות פתוחות באיכות ובריאליזם מדהים והכי חשוב היא גם בחינם! החסרון היחיד שאם ברצונכם להכניס אובייקטים לסצינה תאלצו לעשות יצוא לתוכנה תלת מימדית אחרת. planetside.co.uk 2) I-TEX סט כלים מצויין ליצירת טקסטורות ורקעים , קיימים מגוון רחב של פילטרים ואפקטים המאפשרים ליצור טקסטורת מרשימות בשניות. הכלים האהובי עליי הם מנוע ה particles וכלי המסוגל להמיר כל חלק מתמונה לטקסטורה אפילו אם הוא נמצא בפרספקטיבה הכי מוזרה שיש זה הכלי הכי שימושי בתכנה. 3) d3DemoMaker2 תוכנה פשוטה א…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כשאני נמצא בחדר כלשהו אני מקבל כל כמה דקות פרסומות שאנשים שולחים לי (אם זה לחדר או לאתר...) וזה יכול מאד לעצבן אם אני למשל עוזב את המחשב וחוזר לגלות ערימות של הודעות תפלות ומעצבנות... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהי אפשרות בהגדרות או סקריפט כלשהו כדי שלא לקבל את הודעות מאנשים... אני מניח שאני יכול להכנס במצב invisible אבל האם המצב הזה משאיר אותי פעיל לכל הפונקציות האחרות חוץ מקבלת הודעות?? (שליחת הודעות וקבלת\שליחת קבצים??) ??? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג סקריפט להעלאת קבצים בasp? ???
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-