עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the king2006,

מה זה אופיס ENTERPEICE והאם יש הבדל בינו לבין הברופישינאל???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

לאחרונה התקנתי את גירסאת הבטא של המסנג'ר והכל עבד מעולה, לאחרונה שידרגתי את הגירסא ל 0562 וכעת אני לא יכול להתחבר, לוקח למסנג'ר הרבה זמן לעלות, כאשר אני מזין את האימייל שלי הוא נתקע ובזמן שאני מנסה להתחבר את מקבל את השגיאה 80048883 , ניסיתי לחזור לגירסה הראשונית של 8 בטא אך הבעיה עדיין קיימת. המסנג'ר תקוע ובעל המון באגים רק כאשר אני מחובר לרשת, ברגע שאני מתנתק מהאינטרנט יש הבדל ניכר במהירות האפליקציה. מישהו נתקל בבעיה? עריכה: סודר

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by DeadByDawn,

Antivirus+Firewall טוב???

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by Men7a,

שלום , לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש, יש לי כרטיס מסך: Sapphire X1950 Pro 512MB עכשיו אני מנסה להישתמש ב Catalyst Control Center אבל כל פעם שאני נכנס מופיע לי שגיאה וזה סוגר לי את התוכנה התקנתי מחדש את זה אבל עדיין זה לא מסתדר... הינה תמונה שמראה את כל הפרטים על הCatalyst Control Center + הודעת השגיאה , אשמח מאוד לעזרה תודה רבה על העזרה!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by cvtt.z88,

המחשב מבצע ריסט בכמה משחקים ופועל מצויים במחשקים אחרים בדיקתי את חומרת המחשב הכל היה בה תקין . אני חושב שהבעיה היא מדרייבר כי במשחק כמו קרייסס אין בעיות ועוד כמה משחקים כבדים כשאני מוריד רזילוציה במשחקים שיש בהם בעיה עד שהמחשב עושה ריסט לוקח יותר זמן אגב המשחקים פועלים חלק מה אתם חושבים שהבעיה תודה לעוזרים . המפרט של המחשב : 600W ספק כרטיס 9800+ לןח P5QC אסוס מעבד Q9550 [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 15:20:41 עדכון נוסף עדכנתי דרייברים ויש אותה בעיה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by sagioto,

שלום, הורדתי KLITE- חבילת קודקים אז אני יכול לשמוע את הקבצים בWMP אבל אי אפשר לראות כמה זמן נקובץ מתנגן ולהעביר אותו, ניסיתי להוריד מפענח צהאתר לש WMP בשם OGG (תומך גם בקבצים אלו) אבל אחרי שאני מתקין אותו אם אני מנסה לנגן FLAC התוכנה פשוט נופלת, למישהו יש פתרון בשבילי? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by DJ_VAKNIN,

אני צריך תוכנה שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Spirit Crusher,

שלום יש לי בעיה עם הICQ בשבוע האחרון שהוא מתנתק ומתחבר כל הזמן..אני משאיר אותו דלוק והוא מתנתק לי ומתחבר אני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר כי לפני שהיה ראוטר לא היתה את הבעיה הזאת הראוטר הוא ראוטר אלחוטי של 3Com שמתחבר לאינטרנט דרך מודם של ECI יש לציין שמלפני שבוע...היתי כמה שנים משתמש בכלל במודם פנימי PCI שמתחבר ישירות לADSL ולא היו לי איתו שום בעיות בגלל שקניתי את הראוטר האלחוטי אז היתי חייב לחבר אליו את המודם כך שאולי הבעיה היא המודם..אין לי מושג ראיתי בהגדרות של הראוטר כשאני נכנס לאייפי שלו..שיש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים..יכול להיות שזה מה שצריך? ובאיזה פורטים משתמשת התוכנה? תודה מראש

9. Started by moo2004,

אנימ חפש תוכנה שתוציא כפלט את כתובת ה IP שלי בבית ותשלח את הכתובת לחשבון מייל שלי. ככה אני אוכל להתחבר למחשב שלי בעזרת FTP בזמן שאני בעבודה ולהוריד ממנו מה שאני רוצה. הסיבה שאני לא רושם פשוט את כתובת ה IP שלי על דף ולוקח אותה לעבודה היא שאני לא נמצא בבית כל השבוע. אבא שלי עושה כמה פעמים בשבוע Reset למחשב ואח"כ מתחבר לאינטרנט (אז הכתובת IP משתנה).

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by shabo,

שלום.. מכיוון שלא הצלחתי לראות את משחק ה all-tar של האן בי איי שבוע שעבר החלטתי להוריד אותו מ bitcomet והבעיה היא שהקובץ דורש סיסמא על מנת לפתוח אותו ב winrar... קיבלתי קובץ מצורף שמסביר איך לקבל את הסיסמא אבל אני לא מצליח לעשות מה שכתוב... זה פשוט לא עובד.. מישהו יודע איך אפשר להשיג את הסיסמא בכל זאת? אולי אפשר לפרוץ את זה איך שהוא? או שמישהו הוריד את הקובץ ויודע את הסיסמא?

11. אני יודע שזה דרייבר לא תואם אבל הורדתי מאתר של ati למי שיש דרייבר הכי עדכני שיביא לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  12. Started by אקו,

לא,אין לי בעית תוכנה.אני מחפש תוכנה להסרת קולות אדם מוידאו כך שנשארת רק המוסיקה.זה נחוץ לי כדי ליצור mp3nzv

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני עובד עם תוכנה בשם targumatik שמתרגמת מאנגלית לעברית טקסים שלמים (לא כל כך מוצלח אבל זה מה שיש) לאחר התירגום מתקבל מסך עם טקסט בעברית והוא גם מועתק לקליפבורד (כמו לעשות העתק) בקיצור גם במצב הזה וגם כשאני עושה העתק , ברגע אני במדביק בוורד או תוכנה אחרת הוא נותן לי גיבריש. יש לכם העצות לפתרון? ובכלל אם מישהו מבין מספיק אז אולי הוא יסביר לי/לנו איך זה קורה ואז נוכל לפתור את בעיה גם בתוכנות אחרות תודה לכל העונים ערן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yuvalg,

מחפש תוכנה טובה להעתקת דיסקים של BR. מכיר את ה-DVDHUB אבל לא כ"כ אוהב את הממשק שלה. יש אחרות מומלצות? יש חינמיות טובות?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by GamePad,

כאמור, אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by omri123,

מישהו יודע במקרה עם אילו תוכנות עובדים בתוכניות ריאליטי (כוכב נולד, האח הגדול וכו') כשחצי מדינה שולחת SMS איפה זה נקלט? עם איזו תוכנה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by x-pac,

בזמן גלישה בדפדפן מופיעות הדעות בזמנים שונים שINERNET EXPLORER נתקל בבעיה ועליו להסגר יש ל IE8 תודה לכל מי שיכול לעזור (:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iakovl,

מדובר בסרטון של ידידה שלי, לירון, שלומדת אנימציה בבצלאל ופרסמה את הסרט שלה אחרי הרבה זמן וציפיות. זהו פרויקט שהיא עבדה עליו כמה שנים ואני חייב להגיד, רואים את התוצאות בעיניים. פשוט כישרון טבעי אתר הסרט - http://ladyice.darkplan.com/ (צריך לסדר לHW תמיכה בוידאו מובנה ולא רק לינקים כמו בכל פורום נורמלי)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yotamavi,

בדקתי עם התוכנה "Debugging Tools for Windows" וזה מה שייצא: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז ניסיתי להחליף דרייבר להכי חדש (93.81 )ועדיין יש את הבעיה..מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. טוב, המחשב בתהליכי קריסה. אני חייב להציל כמה שיותר דברים, ובראשם הlibrary נiTunes. איך עושים את זה?? אני חייב לעשות את זה באון ידני כי אני ל יכול להריץ תוכנות בכלל! אז איזה קבצים צריך לגבות? תודה Install

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by IlanF,

יש לי בעיה במחשב.. הIE לא מתחבר לאינטרנט ולא נכנס לשום אתר... FF עובד מעולה וגם שאר המחשבים ברשת... זה המחשב שמשתף את האינטרנט

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  22. קיבלתי קובץ *.cdr (השם הוא לא באמת כוכבית כמובן) ואני לא יודע איך לפתוח אותו (אני חייב את זה דחוף!) עם איזו תוכנה פותחים את הקובץ הזה... נראה לי שזה קשור למשהו גרפי.

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  23. Started by sausage,

היי, אני מחפש תוכנה אשר מציגה את רוחב הפס (uploadו-download) של כל פרוסס במחשב. כמו הtask manager -> processes, אבל עם עמודה של רוחב פס (כלומר מהירות ולא כמות תעבורה). אני מכיר את הנט לימיטר אבל אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by ychig,

כשאני מנסה לעשות REPAIR זה לא מצליח, כבר התקנתי גרסא חדשה באנגלית ועדיין יש את הבעיה..

• 6 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.