עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by benibenny,

שלום המחשב שלי לא פותח את המסנג'ר ובבדיקה שהוא עשה הוא מוצא בעיה בKEY PORTS הוא אומר שזו בעיה בפרוקסי או בפיירוול (ניתקתי את הפיירוול גם של ווינדוס וגם של הראוטר האלחוטי של בזק ) מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by alextomin,

אהלן הורדתי קובץ שהוא ISO, כשאני מנסה להפעיל אותו עם ALCOHOL או CLONE CD הוא כותב לי: Windows Cannot read from the disk. The dist might be corrupted or it could be using aformat that is not compatible with windows אז אני מבין שנדפקתי...איולי יש לכם איזושהו רעיון איך לסדר את זה? יש איזה תוכנה? ניסיתי גם לצרוב אבל זה נתן לי את אותה השגיעה... בבקשה תעזרו לי... :

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. אפשר ליצור אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by shoomil,

יכול להיות שזה אנטיורוס? למה זה מאט לי את כל המחשב תופס הרבה זיכרווון..

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. Started by domuzy,

מותקן לי אופיס 2003 באנגלית. כעת אני מבקש להתקין את WORD2003 בעברית מאופיס 2003 הגרסה העברית, אבל בלי להסיר את כל האופיס ולהתקין מחדש אלא רק את WORD. ניסיתי פעמיים, הוא נתן לי לבחור בין 3 אופציות: הסרת אופיס והתקנתו מחדש; זיהוי ותיקון פגמים; הסרה לחלוטין. את השתיים הראשונות ניסיתי אבל הן לא עונות לי על הדרישה. אני פשוט לא רוצה להתעסק עם היומן והפרטים שיש לי בOUTLOOK בגלל זה אני לא רוצה להתקין מחדש. ישלמישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by fc_bunker,

המצב הוא כזה: העתקתי מDisk on key ספרייה שלמה למחשב....במקום ספרייה שכבר ההיתה קיימת בו עם שם זהה.. העיניין הוא שבתיקייה שהייתה על המחשב והוחלפה, היה קובץ מאוד חשוב, שעכשיו נעלם. יש דרך לשחזר את זה? דחוף מאוד.... תודה מראש לעוזרים ------------------------------------------------ אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים לשאלות מסוג זה. פשוט לא מצאתי מקום מתאים יותר

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by slrr,

יש כזה דבר אופיס 2007 X64??

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  9. שלום יש לי שאלה ובעיה. יש לי מחשב חדש.. ויש לי בעיה בגלישה.. שאני גולש באקספלורר יותר מחמש דקות החייגן מתנתק... אבל אם אני 100000 שעות באימיול או באייסיקיו או במסנג'ר או בכולם יחד אז אין בעיה.. זה אומר שמשהו באקספלורר גורם לזה. איך אני מסלק את התקלה המפגרת הזו ? אמרו לי שאולי זה ספיוורים או משהו כזה ואין לי מושג.. הפעלתי את Ad-aware ו-Spy sweeper זה מצא כמה קבצי קוקיז ומחק אותם אבל עדיין הבעיה שם.. והנורטון אינטרנט סקיורטי שווה לתחת לא מצא כלום והוא על הפנים.. מה נראה לכם שיש למחשב שלי ? וואי איזה באסה שבוע וחצי יש לי את המחשב החדש וזה מבאס תחת שאני לא יכול לגלוש יותר מדיי באתרים כי אז זה מתנתק ואז אני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט.. זה מדכא עד כדי כך שאני כבר ב…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by ABLB,

שלום רכשתי מסך LCD - samsung 931c חיברתי אותו בחיבור Dvi והתקנתי את הדרייבר שמצורף עם המסך , ההתקנה נתקעה באמצע- עקב שגיאה בווינדוס פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של SAMSUNG והבעיה עדיין חזרה?! האם יש למישהו עצה כלשהי? אגב הדרייברים הכרחיים לצורך כיונונים של הצבעים במסך. תודה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by MasterDK,

היי יש לי בעיות ב MSN הן בפאלגין שלו למירנדה והן בגרסא 8, אני פשוט לא מצליח להתחבר כבר כמאט 3-4 שעות. עוד מיהשוא נתקל בבעיה בזאתי? או זה רק אני? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by IlanF,

יש לי כרטיס טלויזיה (או איך שלא קוראים לכרטיסים האלה ששמים במחשבי מדיה סנטר) של leadtek winfast tv2000 xp אני לא מצליח לקבוע בתוכנה של winfast pvr מאיזה חיבור הוא יקליט את הוידאו... יש לי בכרטיס 3 כניסות: AV SVideo ו- TV. התוכנה מקבלת וידאו רק מהTV ולא מהאחרים ואני לא מצליח לשנות את זה... מישהו עבד עם כרטיס כזה ויכול לעזור לי להגדיר אותו? עריכה.. מחקתי את הדרייברים שהיו מותקנים (התקנתי לא נכונים) והתקנתי מחדש דרייברים חדשים עכשיו הכל עובד [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by Belgid,

dss

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. יש כזו אפשרות בכלל? והאם ניתן להקליט גם מחלון וידאו של MICROMEDIA כמו למשל בבלוג טי וי של האתר תפוז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by Lol10k,

יש לי כמה שולחים שאני רוצה לחסום,איך אני עושה את זה בתוכנת Mozilla Thunderbird? תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by zaroor,

משהו יכול להסביר כיצד אפשר להעתיק דיסק dvd למחשב ולשלוח ב ICQ כקובץ

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  17. יש לי את הלוח ABIT IS7-E ואני רוצה להוריד את הדריבר הכי חדש שלו מאיפה אני יכול להוריד אותו וגם את של הכרטיס הקול?? תודה מראש :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. Started by Snufkin,

כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר, הוא מגיע לי לאיזה עמוד לא מוכר. ניסיתי דרך : TOOLS ---> Internet Options לשנות את עמוד הבית אבל כל פעם הוא הוף ל- "about:blank" למישהו יש מושג למה זה קורה? :s05: איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  19. אני מחפש שמות של תוכנות לחיתוך קבצי ווידאו מכל הסוגים, אבל שהאיכות אחרי החיתוך לא תרד אפילו בקצת בינתיים אמרו לי רק על Virtual Dub, אז אם אפשר שמות אחרים בבקשה תודה!!!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. Started by ronzilca,

טוב התלבטתי אם לשים את הבעיה פה.. בקיצור, אתמול נכנס לי Trojan למחשב ושיגע לי את הווינדוס. נכנסתי לSafe Mode ובאמצעות Spybot הסרתי אותו ואת ההדברים שפגעו בווינדוס. עשיתי ריסטרט בצורה רגילה למחשב, אך כל פעם שהמחשב עולה מחדש נפתח לי דפדפן עם כל מיני אתרים. הרצתי סריקות וחיפושים ולפי הSpybot הוא הסיר אותם והמיקום שלהם הוא בFavorites או משהו כזה. אך כל פעם שאני נכנס למחשב זה עדיין כאן.. איך אפשר לסדר את זה ?

21. Started by eranx,

שלום לכולם... אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לפתור את התקלה הזאת אז אשמח לשמוע לרעיונתכם. בזמן האחרון כשאני משמיע מוסיקה דרך נגן ה FOOBAR 0.83 שלי, לפתע המוסיקה נעצרת. לא מדובר בשיר מסוים, דיסק מסוים או דקה מוקצבת. זה ראנדומלי לחלוטין. אמרתי לעצמי, אוקיי, אולי הנגן עצמו דפוק... התקנתי מחדש, ללא הועיל. בניסיון אחר עלה שלאחר עצירתו של השיר, גם נגן הווינאמפ איננו מסוגל לנגן את השיר, אם כי הוא מתחיל לנגן שניה-שתיים ראשונות ונעצר. גם MP3, OGG, ו FLAC אינם מנגנים. אולם, כאשר אני מנגן את השיר בעזרת WMP או BSPLAYER, לעזאזל, השיר מתנגן לו בהנאתו. כך שאני די שולל באגים בוא נאמר בLAME 3.97B2 שאני משתמש. פסי-קול של סרטים גם מתנגנים להם. לא זכור לי שהתקנתי משהו משונה בזמן האחרון שיכול…

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין להשתמש בתוכנה CPU-Z. חיפשתי באינטרנט (גוגל), ובפורום ולא מצאתי קישור להורדה שלה. אני מבקש שמישהוא בבקשה, ישלח לי קישור ישיר של ההורדה הזו. תודה מראש לעוזרים וללא עוזרים

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by The Dom,

מחפש WORDART ל OFFICE 2003 כמה שיותר בסגנון עתיק

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  24. שלום חוויתי משהו מוזר עם התוכנה הזאת norton antivirus לוקח הרבה זמן לסיים full scan בערך כבר 5 שעות ועדיין עושה סריקה לכונן האחרון יש לי דיסק קשיח של 40 גיגה מחולק ל 5 חלקים זה ממש מוזר

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  25. שלום לכולם לאחר שהמליצו לי על התוכנות ביטורנט פה באתר ניסיתי אותם ומשום מה אחרי שאני עוזב את המחשב להרבה זמן ומשאיר את התוכנה של הביטורנט פועלת כדי שיעלה לי הרטיו שאני חוזר למחשב אני רואה שהתוכנה לא פועלת כבר.. זה קרה כבר כמה פעמים...עם כל אחת מהתוכנות האלו UTORRENT, BITCOMET 0.6, AZAREUS בדקתי בהגדרות של כל אחת מהתוכנות ולא מצאתי שום דבר שיכול לפתור את הבעיה ... אולי מישהו מכם מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי.. לפחות עם התוכנה AZAREUS כי היא התוכנה שהחלטתי להישאר איתה, היא נראית הכי נוחה .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.