עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tzolerguy,

התקנתי את הכל אבלרק אם הכרטיס קול יש לי בעיות אני מתקין את הדרייור אבל אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שלו כדי להגדיר את הרמקולים כלומר 5.1 עם הוא יעבוד בDTS או לא קיצור פשוט לא מצליח להפעיל את התוכנה מישהו הצליח??

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

שלום, נתקלתי בבעיה שבה הפיירוול אינו שומר את החוקים שאני נותן לכל דבר גישה לאינטרנט.. יש איזה פיתרון לבעיה? *אני משתמש בגרסה האחרונה של התוכנה 2.0.7.1 גרסת ניסיון

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by [NOS],

אני רוצה תוכנה שאפשר לטשטש בה דברים בתןך הסרט אהה.. וגם מדריך קצר איך לעשות את זה לא יזיק ... תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי בעיה ב-norton ghost גירסאות 9 ו 10 שתיהם לא מזהים לי את הכוננים בתור צורבים וכך אני לא יכול לגבות ישר לDVD ,התוכנה מזהה את הכוננים בתור כונני read only תודה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by amit27,

הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  6. אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר את המיקרפון של האוזניות או המיקרופון הרגיל ואני לא מצליח ניסיתי הכול.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by Rhx,

שלום, זה תמיד קורה לי.. וזה מתחיל להפריע.. כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, הוא מראה לי את השגיאה "לא ניתן להתחבר", ואז אני עושה תקן שגיאות, ואז הוא נכנס.. מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

איך אני מבטל את ההתראה שקופצת כל שנייה שמישהו מתחבר, זה מרתיח ! תודה רבה אנשים ! ערב טוב ושבוע טוב !

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  9. ניסיתי לשאול כבר ב3 האתרים הכי גדולים לשיתוף קבצים בארץ.. המחשב עשה הפעלה מחדש ואחרי זה הדלקתי את האימיול וראיתי שנעלמו בערך 6 קבצים ונישארו רק 2 יש אפשרות להחזיר אותם? נ.ב יש לי בתיקיה של האימיול כ 30 סרטים כי אין לי מקום בכוננים האחרים... עשיתי את סעיף 5 במדריך הזה וזה לא עזר http://www.geocities.com/slava_907/index.html תודה רבה לעוזרים ואני משתמש באימיול של אל*קומפ תודה :'(

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. איך אני יכול לגלות איזה קובץ זה? יש תוכנה שתמחק לי את הקובץ הזה ? (הווינדוס אומר שיש לי קובץ לא מוכר וזה עושה בעיות ...)

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. עשיתי את מה שכתבתי בכותרת, וזה מאוד מציק שהכותרות של המועדפים מופיעים בכתב סימנים וכל מיני שטויות! ויש לי המון אתרים כך שייקח לי המון זמן לעבור אתר אתר ולשנות את השם לעיברית תקינה! איך אני מסדר את הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. קניתי את הכבל הזה ואני משתמש בתוכנה nokia pc suite אבל כל ההעברות נכשלות. כל הדרייברים וההתקנים מותקנים הייטב ואני לא מובין את הבעיה ניסתי עוד שתי תוכנות להפעלת הכבל וגם בהם לא הצלחתי להעביר מה עושים ?!?! :-[

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. יש לי Windows XP SP2 וכל פעם הנורטון פאנדה מנסה להתעדכן והוא מודיע לי שהוא לא מצליח הנה תמונה : מה יכול להיות הבעיה??? ??? :s05: ???

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  14. Started by giggsy11,

מחקו לי את ההודעה משום מה, אני לא מבין למה היא הייתה עם תוכן ואם כוונה, לא קיבלתי אף הסבר על כך, אז אני אעלה את השאלה שוב: לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציע לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה

15. Started by Anonymous1,

לפני יומיים העלתי בעיה כתובת דף בית שלא ניתן לשנותה. השימוש בתוכנה Hijackthis לא עזר. גם קובץ registry, לשחרור דף בית נעול, לא עזר. יש פתרון נוסף?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  16. Started by domuzy,

מותקן לי אופיס 2003 באנגלית. כעת אני מבקש להתקין את WORD2003 בעברית מאופיס 2003 הגרסה העברית, אבל בלי להסיר את כל האופיס ולהתקין מחדש אלא רק את WORD. ניסיתי פעמיים, הוא נתן לי לבחור בין 3 אופציות: הסרת אופיס והתקנתו מחדש; זיהוי ותיקון פגמים; הסרה לחלוטין. את השתיים הראשונות ניסיתי אבל הן לא עונות לי על הדרישה. אני פשוט לא רוצה להתעסק עם היומן והפרטים שיש לי בOUTLOOK בגלל זה אני לא רוצה להתקין מחדש. ישלמישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by henwin,

יש לי משחק ששוקל 5 ג'יגה עכשיו כדי שאני יוכל לצרוב אותו אני צריך לחלק אותו לכמה חלקים כי הוא גדול מדיי,יש איזה תוכנה שמפצלת את הקובץ? ואם כן תוכלו לתת הסבר איך מפעילים אותה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

שלום שמי נתנאל אני צריך עזרה לגבי האימיול פשוט הוא זז לעט אז איך אני עושה אותו מהיר ואיזה אימיול הוא הטוב ביותר

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. Started by IlanF,

יש לי כרטיס טלויזיה (או איך שלא קוראים לכרטיסים האלה ששמים במחשבי מדיה סנטר) של leadtek winfast tv2000 xp אני לא מצליח לקבוע בתוכנה של winfast pvr מאיזה חיבור הוא יקליט את הוידאו... יש לי בכרטיס 3 כניסות: AV SVideo ו- TV. התוכנה מקבלת וידאו רק מהTV ולא מהאחרים ואני לא מצליח לשנות את זה... מישהו עבד עם כרטיס כזה ויכול לעזור לי להגדיר אותו? עריכה.. מחקתי את הדרייברים שהיו מותקנים (התקנתי לא נכונים) והתקנתי מחדש דרייברים חדשים עכשיו הכל עובד [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. יש כזו אפשרות בכלל? והאם ניתן להקליט גם מחלון וידאו של MICROMEDIA כמו למשל בבלוג טי וי של האתר תפוז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by alonpartuk,

נכנסתי לאתר של creative ולא מצאתי הכרטיס קול שלי הוא : creative sb pci 128 (ensoniq es1371 ) sound card תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  22. Started by Lol10k,

יש לי כמה שולחים שאני רוצה לחסום,איך אני עושה את זה בתוכנת Mozilla Thunderbird? תודה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by atias aviv!,

יש לי בעיה באיטרנט ואני לא יודע אך לפתור אותה... הבעיה היא שנגיד אני נכנס לוואלה ואני נכנס למשחקים, אז אני לוחץ על המשחק ו אז נפתח החלון שלו אבל אין שם את הכותבת אז כלום לא ניפתח ניסיתי ללעשות רענן אבל לא מצליח זה לא קורה רק שם זה קורה בכול לינק שאני לוחץ אלו... יש כאלה שנפתחים במקום מה שיש לי אז זה לא בעיה אבל שנפתח קישור חדש אז יש בעיה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by rjjb7,

כשאני עושה גוסט גודל הקובץ אימג' שמתקבל הוא פונקצייה של מה? כמובן של גודל השטח דיסק שבשימוש... אבל מה היחס בין גודל הקובץ שנוצר לבין שטח הדיסק שבשימוש? ביתר פירוט, אם אני מבצע גוסט על כונן C שלי והקיבולת של C היא 30 ג'יגה ואני משתמש ב24 ג'יגה מתוך ה30...מה יהיה גודל קובץ האימג' שיווצר?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by lspmaster,

צריך מקודד מ-RM ל- DIVX/XVID *בקשה - אל תזרקו שמות של תוכנות אני רוצה משהו שאתם יודעים שעובד כי אתם הצלחתם... לחפש בגוגל ולהוריד כל אחד יודע...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים