עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני משתמש ביוטוררנט בגירסא החדשה, יש לי מקום פנוי ב2 כוננים בכל כונן 10 גיג'ה פנוי. אני שם להורדה קוסץ של 4 ג'יגה והם רושמים לי שאין מקום פנוי בכונן. למה?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. Started by Vladgi,

איזה מבחן אני צריך לבחור שם על מנת לזהות שגיאות שהזכרון יוצר או גורם להם?באנגלית בבקשה....

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by ofir38,

אני צריך פיירוול שיהיה קליל.. לא מציק שקופץ כל שנייה ועושה את העבודה בשקט.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  4. בתצוגת לוח השנה נעלמו לי ה"משימות" אשר היו מוצגות בצד ימין מתחת לתצוגת החודשים עצמה. אני לא מצליח להחזיר את זה או למצוא איפה זה בכלל נשלט. אנא עזרתכם (מצ"ב תמונה והסבר). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by x-pac,

מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אוקיי מחקתי את האנטיוירוס שלי כי בדיוק חידשתי CD KEY ולא יודע למה רצתי למחוק אותו הורדתי תוכנה כל שהיא ששמה לי על שולחן העבודה כל מני תוכנות של ופוקר ופרסומת מחקתי אותם ואחרי זה תקנתי את האנטי וירוס הרצתי אותו והוא מצא לי 2 קבצים נגועים בוירוסים לא קבצי מערכת מחקתי אותם ואחרי כל זה שאני רוצה להתמש באינטראנט וגם לפעים כשאני לוחץ על כל מני תקיות במחשב נפתח לי חלון של חיפוש בגוגל של TROJ\WIN ופשוט מסרב לצאת ממנו ואם אני מנסה להעביר אתר הוא עדיין מסרב לצאת מהדף התקשרתי לתמיכה התכנית של האנטי וירוס (KSPERSKY) הם אמרו לי שאין מה לעשות אפשר רק להוציא אותו ידנית או לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אפשר לעשות …

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. אז נכון שממליצים בעוגן על תוכנות חינמיות... אבל זה מלפני חודשיים , אולי יש מאז דברים חדשים.. ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. מה ההמלצה הכי חמה (ועובדת) לתוכנה שאפשר לעשות שחזור לפרטיטישן שנמחק ומעליו נוצר חדש ופורמט תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. ברגע שהמחשב שלי נכנס ל SLEEPMODE הוא מ תנתק לי מהרשת איך אפםשר לתקן זאת. יש לי מחשב נייד ואני בכל זאת מעוניין שיהיה לי SLEEP מוד אבל שלא יתנתק מהאינרנט הוא מחובר ב WIFI ל ראוטר תודה מראש. *שחכתי לציין יש לי וינדוס XP*

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. Started by meni99,

אני רוצה להכניס קובץ (מספר סריאלי) לתוך קובץ האימג' ואז לצרוב אותו מישהו יכול לומר לי אם איזה תוכנה אני עושה את זה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש לי MX1000 עכשיו אני רוצה להשתמש בכפתוריי הקדימה ואחורה להרצה מהירה של דפים בדפדפן אבל משום מה הדפדפן בכלל לא מגיב לפקודות וב IE כן,רציתי לשאול מה צריך לעשות בשביל ש ב FF הכפתורים האלה יפעלו לי. ואני משתמש בגירסה העברית הכי חדשה של FF תודה

11. Started by Aviv Bromberg,

למה שאני מריץ סרטון מופיע לי חלון שרשום: Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. if you were in th middle of something, the information you were working on might be lost. For more infomation about this eror, click here למה זה? אני משתמש במדיה פלייר גרסה 10 מה שמוזר אני עדין רואה את הצגת הסרטון, אבל אם אני יוצא מההודעה הכל חוזר לשולחן העבודה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by the kooks,

שלום. היום אחרי שניקיתי את ההיסטורי קוקוז וכדומה בדפדפן כנראה עשיתי משהו לא בסדר בהגדרות לא זוכר מה.. בכול אופן כל פעם שאני סוגר את הדפדפן נפתח לי החלון הבא מישהו יודע איך אני מבטל את זה לקביעות.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

הורדתי קובץ NGR שהוא בתוך 36 חלקי RAR אני לוחץ לחלץ תקובץ זה עושה 100% ואז זה כותב ליי שהקובץ מקולקל ניסיתי להוריד עוד פעם תקובץ האחרון וזה לא עוזר אז הדבר היחידי שיכול ליות זה שצריך תוכנה שאפשר לחלץ איתה תקובץ או שאם זה לא נכון תגידו לי מה עושים.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by HackNever,

שיחזרתי קבצים בעזרת התוכנה File Scavenger ונגיד שיר היא הפכה אותו ל182k איך אני יכול להחזיר אותם לגודל הרגיל..או להפוך אותם לזה שהם יעבדו..כי הם לא עובדים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. Started by maorsh18,

בעבר יכולתי להקליט מהטלויזיה מה שרק רציתי היום הוא לא מראה סיגנל התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין ישנה הבעיה האם יש איזו תוכנה שמריצה בדיקת חומרה של הכרטיס??

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. עשיתי את מה שכתבתי בכותרת, וזה מאוד מציק שהכותרות של המועדפים מופיעים בכתב סימנים וכל מיני שטויות! ויש לי המון אתרים כך שייקח לי המון זמן לעבור אתר אתר ולשנות את השם לעיברית תקינה! איך אני מסדר את הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by pizzaguy,

שלום הורדתי שיפור מסויים למדיה פלייר 11 וזה סתם דופק לי הכל ואין לי מושג איך להעיף אותו משם!! ניסיתי הכל כבר אין לי מושג

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by giggsy11,

מחקו לי את ההודעה משום מה, אני לא מבין למה היא הייתה עם תוכן ואם כוונה, לא קיבלתי אף הסבר על כך, אז אני אעלה את השאלה שוב: לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציע לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה

19. Started by moris,

היי! איך אני פותח פורטים לאימיול בתוכנת אנטי וירוס נורטו 2003? תודה!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. על כמה זיכרון ווינדוס נקי (בלי אנטי ווירוס וכו') אמור לעבוד כי אצלי זה בערך על 500 איזה תהליכים אפשר לבטל ? ואיך עושים את זה ? עשיתי סריקות עם Ad-Aware SE Spyware Doctor Kaspersky

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by refaels2006,

בעת לחיצה עם העכבר ("לחצן ימני") על כפתור עצור,נפתח לי תפריט כזה כמו בתמונה . מהם המצבים האלה ? איך הם פועלים ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. Started by bugosdckh,

יש לי לוח אם של intel בשם rocklake משום מה הכרטיס רשת פנימי לא עובד לפי דעתי חסר דריבר איפה אני יכול להוריד אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  23. אני רוצה לקבוע פרופילים לעכבר שלי (Logitech MX1000) לכול משחק, שיהיה אפשר להגדיר binding בנפרד לכול משחק וכ'ו. התקנתי Setpoint 4.00 ולא מצאתי את האופציה להצמיד פרופיל לכול EXE (מה גם שהוא דיי כבד יחסית לגרייברים) יש איזה תוכנה אלטרנטיבית?

24. Started by eladbu,

בעיה עם גימייל עשיתי לגימייל פרופיל באאוטלוק 2003 בצורה מסודרת ולפי כל ההנחיות באתר גימייל הבעיה היא שברגע שאני עושה שלח קבל זה מושך מיילים ממש באיטיות ואפילו נתקע ומפסיק פתאום בגלל שהוא לא מצליח למשוך מיילים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by udi,

שלום יש לי את האפשרות כרגע להתקין OFFICE 2003 שאלתי היא האם יש הבדל כל כך גדול בין שני הגרסאות { כפי שהבנתי 2003 עוזרת רק לאנשים שיש להם רשת בבית } או להשאר בגירסת XP תודה על העזרה .

• 1 תגובה
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים