תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי הגדרתי את הגדרות המאורר כמו שאני רוצה ואני לא רואה שום שינוי הנה תמונה (בקרוב אני אעלה סרטון) הגדרתי שמטמפ' 56 ומעלה המאורר יתחיל לעלות RPM כמו שאתם רואים זה על 70 ולא עלה שום RPM ואישרתי תפרופיל מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי נייד חדש והסמל של הסוללה בשולחן העבודה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם זמן נותר???????????????
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של LG שהגיע עם ויסטה ואני מעדיף להריץ עליו XP אבל יש לי את כול הדריברים פרט לדריבר של כרטיס המסך הלפטופ הוא R405 וכרטיס המסך הוא ATI RADON 1250 וכול קטליסט שניסיתי להתקין טוען שהוא לא מתאים לחומרה המון תודה מראש למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הדפדפן כבר כמה חודשים, הוא פשוט מסרב להוריד Plugins! גם בגירסא עברית וגם באנגלית. ניסיתי למחוק ולהקתין שוב אך גם זה לא עוזר. כשיש באנר פלאש שהוא לא מסוגל להציג, אני מנסה להוריד את הפלגאין, אך ההורדה לא זזה. אז רציתי לדעת: א. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? ב. יש מקום אחר דרכו אני יכול להוריד את הפלאגין של המקרומדיה פלאש פלייר 7 לפיירפוקס? עריכה: הבעייה נפתרה, למי שנתקל באותה בעייה, הנה הפתרון: בעברית: כלים > אפשרויות > מאפייני אינטרנט > אפשר הורדה מאתרים. (לא מדוייק, לי יש את הגירסא האנגלית). באנגלית: Tools > Options > Web Features > Allow web sites to install software.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
יש אתר מסויים שאני מתחבר אליו באופן קבוע. האתר משתמש בהצפנת SSL. עד עכשיו הכל היה סבבה. בזמן האחרון, אני נתקל בבעיה כזו: אני מתחבר אל האתר, לכאורה בסדר גמור. כשאני ניגש לספריה (כל ספריה), הוא מתחיל לעשות את הLIST, ואחרי שהוא טוען חלק ממנה (1,714 BYTE ליתר דיוק), הוא נתקי, ואז מתנתק מהאתר, בלי שום הודעה. חשבתי שהבעיה היא בFIREWALL שלי בהתחלה, כי התופעה החלה בערך לפני כמה ימים כשהוא שידרג את עצמו (ZONEALARM). אבל גם כשהפיירול מכובה לחלוטין, הבעיה משתחזרת. יכול להיות שהבעיה היא מהצד השני? מאוד קשה לי להאמין, כי האתר מאוד פעיל והייתי מקבל דיווח על משהו כזה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לIRC, אני מקבל את ההודעה הבאה: [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] התופעה החלה ממש לפני כמה ימים, אחרי שהתוכנה שידרגה את עצמה. אפשרתי לMIRC גישה לכל הפורטים, ובכל כתובות הIP ועדיין אני לא מצליח להתחבר. דבר מעניין הוא שכשאני מנטרל את התוכנה, מתחבר לMIRC ומפעיל אותה מחדש, הכל תקין. כלומר, הבעיה היא בשבלי הכניסה, כששרת הIRC מנסה לקבל מידע אודות הIP שלי. אבל כאמור, פתחתי את כל הפורטים. למישהו יש רעיון? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס win-tv pvr 15 mce kit יש לי ויסטה אולטימט עם מדיה סנטר התקנתי תכרטיס הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני בשיחה עם מצלמה במסנג'ר אז זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי...המצלמה לא נדלקת בכלל.... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה לפתוח נוסחה חדשה מופיעה לי שגיאה שרשום בה: שהקובץ עם הסיומת .csproj לא מותקן על המחשב ניסתי למחוק את התוכנה כדי להתקין מחדש אח"כ אבל התוכנה לא יכולה להימחק... 2) מותקן לי על המחשב שתי תוכנות אופיס אחת ENTERPRISE ואחת PROFESSIONAL אני מנסה למחוק את גרסת הפורפשיונל אבל זה אומר לי שחסרים לי קבצים ומסרב למחוק... תודה רבה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך עושים? אם איזה תוכנה? גרסא מומלצת? תהליך הביצוע? עברתי קצת על הפורום בחיפוש ולא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין GOOGLE TOOLBAR ולא מצליח איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי בעיה באינטרנט יש אתרים כמו ONE או המייל החדש של וואלה שאני פשוט לא מצליח לראות אותם כמו שצריך.. לדוגמא במייל החדש של וואלה אני לא רואה כלום רק את האפשרות חיפוש. ובONE אני לא יכול ללחוץ על התפריטים בצד. משהו מוזר כי במחשב של אחי אני כן מצליח . אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם או קישור להורדה חינמית או טרייל וירזיון.. תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חינמי וקל לשימוש שיקטין את הגודל של השירים שבעתיד יכנסו לפלאפון שלי... תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הורדתי את המקסטון החדש גירסה 2 ואני נורא אוהב את הדפדפן הזה ותמיד השתמשתי בוא. הבעיה שלי עם הגרסא החדשה זה להגדיר את פתיחת הסימניות כמו שאני רגיל. כלומר, כשאני עושה לחצן ימני ואז" פתח בכרטיסיה חדשה" אז הוא פותח כרטיסיה חדשה ונכנס אליה וזה מעצבן אותי בטירוף כי ככה כל פעם אני צריך לחזור לכרטיסיה הקודמת שלי כי אני רגיל לפתוח כמה ואז לעבור על מה שפתחתי. מישהו יודע מה לעשות ?.. מקווה שהבנתם אותי.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לתיקיה של NVIDIAיליתי שיש שם 2 תיקיות בשמות Win2k והשניה Win2KXP.. עכשיו גיליתי שמותקנים אצלי הרבה דרייברים ואני חשבתי שכל פעם שמתקינים אחד חדש הקודם נמחק והחדש מחליף אותו.. אז השאלה שלי זה האם אני יכול למחוק ללא כל חשש את הדרייברים 163.75,169.02,93.71 מהמחשב ולהשאיר רק את 169.21 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של תוכנת Open Office ורציתי להתקין אותה, אבל כשההתקנה מתחילה, התפריט כתוב בג'יבריש. אני משתמש ב- Windows 2000. ניסיתי להעביר את כל המאפיינים ב- Regional settings לעברית, אבל זה עדיין לא סידר את הבעיה. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שאפשר לטשטש בה דברים בתןך הסרט אהה.. וגם מדריך קצר איך לעשות את זה לא יזיק ... תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
פרסתי תוכנת סימולטור טיסה שהורדתי מהרשת.(2 גיגה) לאחר מכן התוכנה בקשה ממני להכין 4 דיסקים ולמספרם וכך אומנם עשיתי. בשלב הבא התבקשתי להכניס דיסק אחר דיסק ושוב כך עשיתי. לאחר מכן שאני מנסה להריץ את המשחק הוא אומר לי הכנס דיסק 4והתחל. אני עושה כך אבל כלום לא קורה. חשבתי אולי כי ההעלאה מהרשת נדפקה ,מחקתי הכל ושוב העלתי ממקור אחר ושוב אותה בעיה. י מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שבת שלום פירמטתי אתמול מחשב HP Compaq dx2300 Microtower עכשיו אני לא מצליח להשיג לו את הדרייבר של הכרטיס רשת אני חושב שיש לו אחד מובנה חיפשתי כבר בכל אתר אפשרתי הפכתי את גוגל 100 פעמים לא מצאתי כלום אני משתגע כבר בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להוריד תחום תדרים מסויים. כלומר, להשאיר רק גיטרה חשמלית ולא תופים למשל... תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנת FLASH PLAYER ? (אבל לא של ADOBE) תודה !
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לאחר סריקה עם הנורטון אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להכנס לכתובת מסויימת ולסרוק אותה, 1) למה שייכת הכתובת (איזה דברים שמורים בכתובת הזו) 2)האם הדבר הזה נגרם כתוצאה מוירוס או שאני יכול לשנות את הגישה לאיזור מהמחשב יש לי XP פרו באנגלית p4 אני מצרף קובץ כדי להמחיש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להעיף אותה אבל היא בכלל לא רשומה בהוספה\הסרה וקיצר איאפשר למחוק אותה כמו שצריך אני צריך תוכנה שתעשה את זה תודה מראש אלכס.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-