תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ב IE יש לי בעיה תחת Tools אמור להיות לחצן שנקרא manage add-ons ולחלופין בחלק מהדפדפנים הלחצן הזה נמצא ב tools > internet options > programs אבל אצלי הלחצן הזה לא קיים. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כדי להיכנס בכל מקרה לאופציה הזו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק לתוכנת UNINSTALL עבור מחשב לפטופ של החברה. אני עצמי משתמש בתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 שנחשבת לאיכותית, אבל שילמתי כסף עבור רישיון חוקי. פניתי ליצרנית בשאלה האם אוכל להתקין את התוכנה על מחשב נוסף, נאמר לי שאהיה חייב לרכוש רישיון גם עבורו. לכן, לפני שאני נאלץ שוב להכניס את היד לכיס ( ), רציתי לברר האם קיימת חלופה חינמית, שתעשה את העבודה בצורה טובה. בדקתי ברשימת התוכנות בדביק, ולא מצאתי משהו כזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מיני-דיסק של Sony ואני צריך את התוכנה שמעבירים שירים מהמחשב אל המיני דיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמסוגלת להמיר תוכנות או משחקים בגרסת DVD לדיסקים רגילים (CDS), ניסיתי לחפש דרך GOOGLE, לא מצאתי כלום אולי משהוא יכול לעזור לי,
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום . מעוניין אני לשלוט במחשב PC בקבצים של מוזיקה וסרטים מרחוק - דרך נגן / אייפוד . האם יש עוד תוכנות טובות יותר מ TVersity . ???
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעייה בהצגת סרטים באתר מסויים - הנה דוגמא: hhttp://bidur.finder.co.il/online/news/4761.html במקום לראות את הסירטון אני רואה חלון ריק. לשם השוואה, באתרים אחרים שמציגים סרטים כגון YOUTUBE וחבריו אין לי את הבעייה הזו. הבעייה קיימת גם ב IE7 וגם ב FF2. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם כדאי להמיר את ה FAT32 שיש לי בכונן C ל NTFS ? אם כן במה זה ישפיע על מערכת ההפעלה ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אנשים במקביל למודם ADSL יש לי גם מודם אנלוגי PCI V.92 ESS סטדרטי העובד עם דריייבר של XP PRO SP2 (לפי המלצןת חומרה של עדכוני מייקרוסופט). המודם עובד ללא בעיה אבל.. בהגדרות המודם יש מקום לפקודות מיוחדות כמו השתקת המודם. למעשה כל שיחה נכנסת לפקס משמיעה צליל של טלפון מהמחשב! בשימוש כרטיס הקול שמחובר למערכת כך גם שליחה של פקס משמיעה את הצלילים של הפקס וזה כמובן מפריע. מזמן כשהמודמים האנאלוגים האלו היוו כלי גלישהמקובל באינטרנט מישהו מהתמיכה הטכנית נתן לי קוד שרושמים אותו בכרטיסית הגדרות המודם אלא שאני לא מצליח לאתר את הפקודה הזו ואף נציג טכני כיום לא בקיא בענין זו היתה פקודה פשוטה כמו M-0 אבל זה לא עובד. האם במקרה מישהו מתמצא??? תודה הכותר של כרטיסיית הדרייבר תחתיו אמורה ל…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
http://www.download.com/ http://win.softpedia.com/ ניתן להוריד תוכנות ולהירשם לקבוצות דיון בנושאים שונים.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מדוע אין לי קריאה של טפ' ה-HD(מפרט רשום).ומדוע אין התאמה בין הטפ' של התוכנות? שאלה נוספת-האם ל-EASYTUNE5 של GB ניתן לבוסיף מלבד את טפ' המעבד גם טפ' נוספות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תמונה : http://www.geocities.com/nim8201/disk.htm
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות, אני לא יודע כבר איך לצרוב סרט כמו שצריך. תראו נגיד אני רוצה לצרוב סרט כמו מת לחיות 4, שזה סרט ארוך. אז אם אני רוצה לצרוב אותו כ-VCD או כ-SVCD זה אומר לי שזה שוקל יותר ממה שאפשר (אפילו שזה לא)... וכשאני צורב אותו כ-make your own dvd, אז בזמן הצגת הסרט, הסרט מגמגם בשלב מסויים ובסוף חוזר לתפריט ההתחלה... מה אני יכול לעשות?? ובאיזה צורה אתם צורבים? איתי
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
למה זה ישר בעברית עכשיו, פשוט מגעיל... (ואיך משנים, אין לי כח לנבור בתפריטים בעברית בשביל למצוא את זה):
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
והחיפוש עבד בפעם הראשונה, החיפוש השני שלי כבר לא מראה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עליתי על תיקון לבעיות במסנג'ר שעזר לי ב2 מחשבים. באחד בעת ביצוע הלוגין התוכנה היתה מפסיקה להגיב ובשני ההודעת away לא היתה נשמרת. לפי דעתי הפתרון שלי פותר הבעיות אם פתר את שתיהן. נכנסים בregedit לנתיב HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\PerPassportSettings עושה קודם export לנPerPassportSettings (גיבוי במידה ויש צורך בשחזור) ומוחקים את PerPassportSettings. פותחים את המסג'ר מחדש ויתכן והבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני יודע שהיא מנגנת מוסיקה אבל אני צריך מידע בעברית בבקשה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה הגדרות שמתם בµTorrent? בהגדרות של חיבור של 5 מגה? ואיך אני משחזר את ההגדרות הברירת מחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי יהו אני לא מסוגל לשלוח דרכו קבצים זה קרה למישהו פעם מה הפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
^^ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בIE ויש לי בעיה בהצגת תמונה מסוימת או טקטס.. קחו לדוגמא את האתר הזה: http://cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Youngest/Soldiers/Sales/sodiers9.htm אתם רואים שבצד (מתחת לספרה 9) יש ארבע נקודות..אז אני רואה אותן ואחריהן צריך להופיע טקטס שאומר מה המבצע ואת הטקסט הזה אני לא רואה. מה אני צריך להתקין בשביל לראות את זה? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי.. לאחרונה התחלתי שימוש ב - Vista Ultmate 64Bit אני בחיפוש ארוך כלפיי תכנים שנתמכים במערכת - אנטי ספייוור והגנה שקופה הם העיקריים, אשמח לכל עזרה, הפנייה (:
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אנשים, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ AVI מסוים אני מקבל את ההודעות הבאות: ניסיתי לעדכן את כל המקודדים אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור לי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
צריך לבחור מבחן מסויים? כמה זמן לתת לו לרוץ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הדריבר של המצלמה pro5000 אני לא שומע קול במחשב.למה? בטוח הדירבר של המצלמה שינה משהו בהגדרות קול שלי נכסנתי להגדרות של בקרת קול שיניתי שם לכרטיס קול שלי ועדין אני לא שומע כלום מה זה עוד יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לפתור את התקלה הזאת אז אשמח לשמוע לרעיונתכם. בזמן האחרון כשאני משמיע מוסיקה דרך נגן ה FOOBAR 0.83 שלי, לפתע המוסיקה נעצרת. לא מדובר בשיר מסוים, דיסק מסוים או דקה מוקצבת. זה ראנדומלי לחלוטין. אמרתי לעצמי, אוקיי, אולי הנגן עצמו דפוק... התקנתי מחדש, ללא הועיל. בניסיון אחר עלה שלאחר עצירתו של השיר, גם נגן הווינאמפ איננו מסוגל לנגן את השיר, אם כי הוא מתחיל לנגן שניה-שתיים ראשונות ונעצר. גם MP3, OGG, ו FLAC אינם מנגנים. אולם, כאשר אני מנגן את השיר בעזרת WMP או BSPLAYER, לעזאזל, השיר מתנגן לו בהנאתו. כך שאני די שולל באגים בוא נאמר בLAME 3.97B2 שאני משתמש. פסי-קול של סרטים גם מתנגנים להם. לא זכור לי שהתקנתי משהו משונה בזמן האחרון שיכול…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-