עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dan1989,

יש לי תוכנה של הקלטת אודיו שנפתחת כקובץ מכווץ של WinRar. עכשיו, כשאני פותח את הקובץ זה פותח לי סדרה של קבצים מכווצים, ושאני פותח את הקובצים האלה זה פותח עוד קובץ מכווץ, וכשאני פותח אותו זה מחלץ קבצים ובאמצע התהליך הוא שולח הודעה שזה זקוק לאיזה קובץ, שאני לא יודע איפה הוא, אם הוא בקבצים המכווצים האחרים או באותו קובץ... מישהו יכול להסביר לי איך אמורים לפתוח את כל הקבצים האלה ושהתוכנה תעבוד? ותתוקן בכלל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בICQ הכל רשום בג'יבריש , פרמטתי את המחשב ועכשיו שהפעלתי את ההתקנה היא הייתה בג'יבריש, הבעיה שגם אחרי ההתקנה כל התוכנה בג'יבריש הורדתי את הקובץ התקנה מחדש, ועדיין אין שינוי *הICQ בעברית אוקיי הסתדרתי פשוט שחכתי להגדיר משהו של העברית בווינדווס

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by atila3,

ערב טוב לכולם אני מחפש תוכנה שעולה דרך הבוט ודרכה אני יכול לבדוק חומרה כגון כונן קשיח , זכרונות... אודה מקרב לב לעוזרים

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  4. אוקיי, אז אחרי שחיפשתי המון המון ברשת, ולא העלתי כלום בחקתי, החלטתי לעשות את זה לבד ב EXCEL. אפילו פורמטים של EXCEL שדומים לחישוב שכר יומי לא הצלחתי למצוא. עכשיו, מה שאני לא מבין, ואני לא מסכים עם זה, זה איך אנשים לא עשו דבר כזה עד עכשיו. זאת אומרת, אני בטוח שעשו, אבל למה לא ניתן למצוא שום דבר דומה לזה בחינם. מה שעושים זה מכניסים תאריך, את שעת התחלת העבודה ושעת הסיום, והקוד ישלים את הכל. כמה שעות רגילות עשיתם, ושעות נוספות. אה, וכמובן צריך לעדכן כמה מקבלים לשעה כדי שזה יעשה את החישוב. אני לא מצפה לתגובות כמו "וואו כל הכבוד, מה הבעיה לעשות את זה..." כי זה לא כזה קשה. א. זה עניין של לפחות שעה לעשות את זה ב. רוב האנשים לא יודעים להשתמש באקסל ולבנות נוסחאות. ג. אני לא משתף את…

• 15 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. שלום! לא מזמן התחלתי להתקל בבעיות של מחסור זיכרון קשה. יש ברשותי WIN7, אנטיוירוס NOD32 מעודכן. כמו שניתן לראות בסקרין המצורף הגורם למחסור לא ניראה. על המחשב יש רק יוזר אחד. סריקה מקיפה עם האנטיווירוס העלתה חרס [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי תוכנה בלי תמונה ליד השעון יש רק 2 אפשרויות כשלוחצים SHOW צופיע חלון שלא ניתן לעשות בו כלום הנה תמונה: מה התוכנה הזאת? היא הופיע מיד אחרי שהתקנתי את Spy Sweeper (ביחד עם AD AWARE וAD WATCH המחשב סוף סוף נקי!)

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Jenia24,

יש לי אייפוד שאפל , וזה סתם מסורבל להפעיל את כל האיי-טונס הזה , האם יש תוכנה שעושה את העבודה במקום?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. תוכנה בסגנון winamp - מה מומלץ וקל לשימוש? לא רוצה משהו כבד שיהיה קל לשימוש עם playlist וזהו.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by cobmetal,

שלום , אני מחפש תוכנה בסגנון וינראר שתומכת ב4 ליבות ו/או 64 ביט ? האם קיימת כזו שיודעת לנצל את העוצמה של המערכת ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום רב, הורדתי תוכנה מסוימת, ולאחר שביצעתי חילוץ, מצאתי שמדובר בקובץ ISO Image בלי קובץ התקנה, בלי שום דבר אחר. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ, עולה לי התוכנה ROXIO CREATOR המותקנת אצלי במחשב, ואז מופיע תהליך: Burn image to disc השאלה- מה אני אמור לעשות עם זה? פשוט לצרוב את זה על דיסק, ואז התוכנה תפעל מתוך הדיסק, בלי התקנה, בלי להכניס קוד? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  12. Started by Clicker7,

שלום ! מישו אולי מכיר תוכנה שאפשר לנהל דרכה תחרות לפי "עץ בתים" הכוונה שלי שיהיה אפשר להכניס שמות של מתחרים ,קבוצות, משקלים גיליים וכו'.. לפי הנתונים האלה התוכנה תסדר לבד את הבתיים וכשמישו מנצח אז היא מעלה אותו לשלב הבא .. ?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by barlevi321,

שלום לכם רציתי לשאול בקשר לתוכנה Dmark 063: מה זה בעצם התוכנה הזאת ? מה היא עושה? שמעתי שזה לכרטיסי מסך אבל לא הבנתי בידיוק מה הכוונה. למה אני צריך אותה? אם יש מאמר בעברית אז מצויין! בתודה מראש בר לוי!!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by alexc32,

http://www.iobit.com/gamebooster.html מישהו כבר ניסה את זה ? והאם זה רלוונטי למחשבים חזקים יחסית?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש תוכנה (ואתר)בשם ZATTO שזה משדר טלויזיה מאירופה אני רוצה לראות את הטלויזיה הזאת בארץ אבל זה עובד הכי טוב מIP שוווצרי . איך משיגים כזה דבר? אני עכשיו נמצא בשוויץ אם זה עוזר איך שהוא לשמור IP או משה וכזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  16. Started by AK,

אני רוצה להתקין תוכנה גרפית. כרגע יש לי שני אפשרויות: Paint shop pro או Photo shop איזו תוכנה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. חיפשתי בגוגל Morph והתוצאות לא היו משביעות. בטח יש לי טעות כתיב. איזה תוכנה עושה את האפקט ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by idg83,

מחפש תוכנה דומה ל-DAEMON כל מי שיעזור אני ישמח

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  19. Started by er0101,

אני מחפש תוכנה דומה שלא מצריכה התקנה ע"מ להוריד טורנט ישירות ל"כונן" ג'ימייל. מצאתי gspace שזה תוסף לפיירפוקס אבל זה עובד כמו FTP כלומר צריך שהקובץ יהיה במחשב לפני שמעלים אותו וזה כנראה מוגבל ל10 מגה לקובץ. אני רוצה אפשרות להוריד לשם קבצים on the fly.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by faceman_007,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה דומה לGOOGLE EARTH רק שתהיה או: 1.איכות תמונה יותר טובה 2.זום גדול יותר 3.יותר מפורטת 4.יותר מעודכנת או כמובן כולם חח :

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by gabig12,

מה המצב אחים שלי אני מחפש תוכנה דומה לTV TOOL ושתומכת בכרטיסים של ATI?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by alex542,

אני מחפש תוכנה שבתפריט הנפתח בקליק הימני היו רק דברים הכרחיים של התוכנה ולא עוד שטויות. BANDIZIP הייתה הכי נוחה אבל היא הוסיפה אפשרות של תיקיה חדשה שלא הייתי מעוניין באפשרות זאת.

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  23. שלום אני צריך קישור או שם של תוכנה שבודקת את בריאות כרטיס המסך כמו hddlife להארד דיסק. תתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by bazuka,

אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים את התוכנה. זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נךתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by miki891,

יש לי מאקפי סיקיוריטי 2006. בעליה חלונות XP. ניפתחה חלון קטן שנקרא: Mcafee Privacy Service למטה רואים User: administrator ומבקש ממני סיסמא. אני רוצה לבטל עליה חלון הודעה כזה. איך מבטלים אותה ובלי שיבקש ממני סיסמא? איך יודעים שניגמר לי תוקף תאריך עידכונים, איפה זה נמצא בתוך מקאפי? ובנוסף יש תמיכה טכנית של מקאפי ישראל, מהו מספרו טלפון שלהם? בתודה מראש מייקל

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים