עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. 1. אני כותב מסמך עם הערות שוליים בתחתית העמוד. ואני רוצה להגדיל את הגודל של המספרים שבהערות השוליים למטה בתחתית הדף. מישהו יודע איך אפשר לשלוט במספרים, להגדיל אותם? 2. מישהו יודע אם אפשר למחוק את הקו המפריד בין הטקסט למעלה לבין הערות השוליים למטה. כי אני לא מעוניין בקו מפריד. תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. שלום! חזרתי לפני יומיים מארצות הברית וצילמתי בערך 15 ג'יגה בייט במצלמת וידאו של סוני DCR-DVD710 עכשיו אני מנסה לערוך סרט על הטיול עם החומר המצולם. ניסיתי לעשות זאת ב-Windows Movie Maker והגעתי למצב שאני שומע רק את הסאונד ולא רואה תמונה. באיזה תוכנה אני צריך להשתמש. ארד

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. שלום! אני צריך המלצה לתוכנה שתפריד לי כמה שניות של סרטון וידאו לקבצי תמונות עבור כל פריים BSplayer לא עוזר

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  4. שמתי לב שavgnsx.exe לוקח את אותו רוחב פס כמו הדפדפן בזמן צפייה בסרטונים ברשת (למשל יוטיוב). בNETLIMITER אני רואה את התהליך של הדפדפן לוקח X קילובייט ואת התהליך של AVG לוקח X קילובייט באותו זמן (תמיד שניהם לוקחים את אותו רוחב פס בדיוק). והרוחב פס הכולל הוא כמובן 2X קילובייט. האם הAVG באמת זולל חצי מהרוחב פס שלי?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. שלום, אני צריך את עזרתכם בבקשה. אני צריך לשלב בעשרות דפים קטעי וידאו שונים. השאלה היא באיזה פורמט של קטעי וידאו ובאיזה קידוד לבחור? יוטיוב? WMV? AVI? 1. איזה פורמט מכביד הכי פחות על המעבד ועל הראם? 2. איזה פורמט שוקל הכי פחות? 3. עם איזה פורמט הכי קל לעבוד ולשלב באתרים? 4. יש הבדל בקבלת הפורמטים השונים ע"י פיירפוקס\כרום\IE? אשמח להבהיר עוד פרטים אם לא הסברתי את עצמי כדי שתבינו. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by asafgolan,

בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס? עריכה: עכשיו גם שמתי לב שאני לא יכול להוריד קבצי וידאו מGAMETRAILERS וגם לוקח להם זמן רב להטען בסטרימינג, מה שעובד כראוי בIE.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. שלום כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה שתגביל את זמן השימוש במחשב, עפ"י שעון\זמן שאני אקבע, לדוגמה: בין 8 בבוקר ל- 4 בצהריים התוכנה נועלת את המחשב (עדיף עם סיסמה, שבמקרים דחופים בכל זאת יהיה אפשרי לגשת למחשב), ו- 4 בצהריים עד 10 בלילה התוכנה מאפשרת גישה למחשב. יש דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by Posford,

משתמש בפיירפוקס גרסא 3.5.1. הצ'אט בפייסבוק מתנתק ומתחבר כל שניה, מה גורם הבעיה ואיך מסדרים? אני יודע שזו בעיה שכיחה שקוראת להרבה אנשים. ובנוסף אפלקציה של Flash, למי שמשחק בפוקר בפייסבוק, עד לפני כמה ימים היה עובד חלק. היום כשאני נכנס זה מגיע לדף הראשי, אל האפליקציה של פלאש לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. כשאני נכנס לסימניות של בפיירפוקס ולוחץ על הקישור מופיעה יד אך כאשר אני לוחץ עליה הקישור איננו נפתח. הוא נפתח רק כאשר אני גורר את הסימניה אל תוך החלון עצמו או כאשר אני פותח את התפריט באמצעות הסמן הימני של העכבר ולוחץ על אחת האפשרויות - פתח בחלון חדש, או פתח בלשונית חדשה. האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. ואיך אפשר להקליט את המוזיקה ממצגת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by amir85,

לאחרונה גוגל הוסיפה "תמיכה" בתוספות וסקינים, בינהם התווסף התוסף ADSWEEW שבעיקרון כמו ADBLOCK אבל בינתיים אפילו מחזיר תוצאותיותר טובות. אחת הדרכים להתקנה היא בעזרת גרסאת הפיתוח של הדפדפן, אשר ניתן להוריד מכאן: http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=devchannel לאחר ההתקנה תוסיפו לקיצור דרך שלכם לגוגל את השורה הבאה: --enable-extensions יש רווח בהתחלה וכן אלו 2 מינוסים. עכשיו יש להתקין את התוסף (כמובן לאחר הפעלה מחדש של הדפדפן) מכאן: http://www.adsweep.org/AdSweep.crx וזהו תבדקו שזה עובד, אפשר גם לוודא התקנה כאן: chrome://extensions/

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  12. אני משתמש בacronis כבר תקופה ולא נתקלעתי בדבר הזה אני בה לעשות image לאחת המחשבים ואני לא מצליח התוכנה רושמת שהיא לא מוצעת hard disk (עים לתת לחלונות לעלות אז עולה הכול כמו שצריך ועובד כמו שצריך) אני עושה image מפלאש (הפלאש boot עים התוכנה ) מה יכול להיות הסיבה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by db9,

שבוע טוב לכולם, ברשותי 2 תיבות מייל של hotmail.com. לאחר שאני מגדיר את שתי התיבות בoutlook 2007, לא מתבצע סינכרון מלא של התיבה. ישנם מיילים שפשוט לא מסתנכרנים לoutlook. לפעמים המצב הוא שאחת התיבות בכלל לא מסתנכרנת ומידי פעם אחת לכמה ימים פתאום התיבה כן מסתנכרנת *האם הדבר נובע מזה שיש 2 תיבות של hotmail תחת ה outlook דבר היוצר בעיה בזמן הסנכרון מול השרתים? (לא נשמע כל כך הגיוני) *למעט ההגדרה הבסיסית של התיבה שרובה כמעט מתבצעת אוטומטית ברגע שהoutlook מזהה שמדובר בתיבה של hotmail צריך להגדיר עוד משהו? *לאחר הגדרת התיבה נפתח חלון של outlook ששואל אם אני מעוניין להגדיר את החשבון הזה עם hotmail connector או משהו כזה. האם זה הגורם? *(כוכבית אחרונה) האם ניתן להגדיר את אותה תיבת מ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by אישי555,

ניסיתי ליצור סרטון ממוזיקה ותמונות אבל בכל פעם שהטענתי תמונה כלשהי הוא נתקע. ויתרתי על התמונה וניסיתי לטעון קובץ GIF. הכל עבד יופי. הבעיה שפתאום הוא החליט שלא מתאים לו ונתקע וחייבים לסגור את התוכנה. הבעיה שבכל פעם שפותחים את התוכנה היא זוכרת את הקבצים שהיו קודם ולכן בכל פעם היא נתקעת ואין מה לעשות אלא לסגור אותה דרך מנהל המשימות. איתחלתי את המחשב וזה עדיין נשאר. האם עד שלא אפרמט את המחשב אצטרך לחיות עם זה???

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by gor84,

החלטתי לבדוק את התוכנה הזאת....דבר ראשון מעצבן זה שהיא לא מתמזערת ICON TRY וזה ממש לא נוח שהיא נמצאת על הסרגל כל הזמן... משהו מכיר אותה אולי ויכול להוציא אותי מהשוק? או שזהו טריק ממש מטומטם לנסות ולגרום לי לקנות אותה...

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by orendia,

שלום לכולם, אני מעוניין למחוק את רשימת האנשים שאלהם התחברתי דרך ה-Outlook כלומר ברגע שרוצים להתחבר אל לוח שנה של משתמש אחר בארגון אז נכנסים דרך קובץ=>פתח=>תיקייה של משתמש אחר..ובקובץ פתח רשום את כל ההסטוריה שאלהם נכנסתי.. איך מוחקים את זה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by GWeizman,

לא ראיתי שום סטיקי פיירפוקס (חוץ מזה של התוספים, ואני כרגע דיי מקווה שאין פה שום צורך בתוסף אלא רק בלמצוא את ההגדרה) בקיצור, עד עכשיו פיירפוקס טען ש3.0.12 היא הגרסא הכי חדשה משום מה (כשהחדשה היא 3.5.1). בכל מקרה, את הבעיה הזאת פתרתי בעזרת הורדה ועדכון ידני, ופה הופיע משהו שמאוד מפריע לי: כשגוררים טאבים ממקום למקום (לשנות את הסדר וכו'), מופיע מעין Preview של הטאב (עם פייד [fade]), כמו כשגוררים תמונות. לא קרה לי אף פעם בגרסאות הקודמות (עד כמה שזכור לי), וזה ממש מציק לי. יש דרך לבטל את זה? תודה (ובתקווה שאין שום סטיקי / נושא מרוכז שפספסתי), גיא.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by LN,

לפני כמה זמן הורדתי תוכנה מהאינטרנט, תוכנה שהיתה מפוצלת ל-19 קבצים. כשניסיתי לפתוח את הקבצים WinRaR ביקש ממני סיסמא, האתר אינו קיים עוד ואני לא יודעת מה לעשות ...... HELP !!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001624624&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001796256&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני שם ציטוט שדיברתי עם KOM כדי שאני לא אצטרך לכתוב וזה גם יחסוך לכם שאלות: KoM: (5:17 PM) מה הבעיה? eewc_ee_king: (5:18 PM) בהתקנה של EE כל פעם הוא מגיע לאחוז אחר כשהוא אומר לי שהוא לא יכול להעתיק את הקובץ ל C ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מההתקנה ניסיתי להתקין כבר עשרים פעם... פעם אחת זה הגיע עד לאחוז 63 לפני שזה יצא לי eewc_ee_king: (5:19 PM) מה עושים? KoM: (5:19 PM) ההתקנה עצמה לא פגומה? ולא נארה לי שהיא פגומה-מאות ואלפים כבר התקינו בלי בעיות eewc_ee_king: (5:20 PM) ויש לי מספיק מקום בהארד דיסק 2. ניסית תיקיות שונות להעתקה? eewc_ee_king: (5:22 PM) מה הכוונה? ואי אפשר לשנות תיקיות...ניסיתי אבל זה לא הולך באג בהתקנה KoM: (5:22 PM) זה קובץ זיפ? eewc_ee_king: (5:22…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by onn_the_vy,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1002274755&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der

23. Started by TNT,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1002706608&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by omri_ro,

יש איזה פונט לכתיבת עיברית באוטוקאד, כל מה שיוצא לי עכשיו זה כתב ראי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by THE_COMMANDER,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.