תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך תוכנה שתיתן לי לבחור איזה קבצים מצורפים להוריד ושלא תוריד הכל אוטומטית. (רצוי תוכנה שתומכת ביותר מחשבון דואר אחד)
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
התקנתי אותו היום אז רצית לדעת אם צריך להגדיר אותו או משהוו ותעזרוו לי איך להשתמש בו אני לא כל כך מבין תסימני שאלה האלו צריך לא צריך אני לא בטוח וגם קופץ לי כל פעם כל מיני הודעות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם מאוד!!!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את האוסף תקליטים שלי לקבצי MP3\wav, חלקם ישנים מאוד (סינגלים, תקליטי 44) וסרוטים רצח. אני צריך המלצה לתוכנה ידידותית וקלה להפעלה שתוכל להפעיל פילטרים על ההקלטות, שינקו את רעשי הרקע של הסריטות והחשמל הסטטי שיוצר המגבר. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ניסיתי לפרוץ אייפוד טאצ' דור שני עם ויסטה ובטעות התקנתי את הLIBUSB ועכשיו כל הUSB שלי משותק ואני לא יכול להיכנס לווינדוס מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהתוכנה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלק השני של השיעור השלישי בהדמיה ואנימציה למתחילים - autodesk 3ds max עלה לערוץ ביוטיוב, זהו פרוייקט מעשי בטכניקה של דיגום מבוסס צורות (עקומות בזייה). הכוונה ל lathe, loft, bevel, וכל החברים שלהם. קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/0BB0B3C0699695DD/0/EFKWnVFTuCQ השיעור באורך של 3 שעות, כולל 24 סרטונים, ובונה על ידע השיעורים הקודמים בסדרה. תהנו, עודד
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP ולא משתמש במסך פתיחה כך שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL זה מראה לי כמה אפשרויות ושאני בוחר במנהל משימות הוא לא עולה. לא קורה פשוט כלום.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום! מאז שעדכנתי את תוכנת הITUNES לגרסא 7, השירים יורדים באיטיות מוגזמת. יש לציין שגם כשאני עושה PREVIEW הוא עושה BUFFERING הרבה מאוד פעמים כשפעם ההדגמה של השיר עברה חלק... זה קורה אצל עוד אנשים או שזה רק אני (פשוט לא ראיתי את הבעהי הזו מצויינת ברשימת הבאגים בגרסא החדשה)?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצורך עקיפת קצב הרענון למעלה מ60 הרץ אני משתמש באנוידייה ריפרש טול אבל התוכנה אינה מספקת את ההרצים הגבוהים ביותר עם הפורס וואר החדשים ולכן אני נאלץ להשתמש בגרסאת 30.82 הישנה במקצת, אמנם הכרטיס שלי מיושן והוא מדור הג'יפורס 2 אבל הייתי מעוניין בדרייברים החדשים ואם זאת לקבל את ההרצים הגבוהים ביותר משמע: 1152*864@100Hz 1200*1600@72Hz במה אתם משתמשים ואיך זה עובד ? אגב** לא ניתן לעקוף את קצב הרענון של ברירת המחדל בתוכנה..... כבר ניסיתי
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לאחר מספר מסכים כחולים החלטתי לנתח קבצי DUMP ולהפתעתי גיליתי שהגורם לכך הוא קספרסקי אינטרנט 6... מוזר גם שאני איתו כחודש\חודשיים ורק עכשיו זה התחיל. לאחר בדיקת ה-DUMP, התברר לי שזה בגלל "klif.sys", חיפוש קטן בגוגל נתן לי תוצאה מרשימה של בעיה מוכרת בתוכנת האנטי וירוס קספרסקי אך דווקא על מערכת 2000 ולא על XP, מה גם שבעיה זו "הסתדרה" לאחר UPDATE מהחברה עוד ב-2005... קצת מוזר לא? XP+2006? האם מישהו ניתקל בבעיה זו? האם מישהו לאחר התקנת קספרסקי ניתקל במסכים כחולים? האם מישהו נתקל ב- "KLIF.SYS" ללא קשר לקספרסקי? אשמח לעזרה לפני שאני מעיף אותו קיבינימסטיק וחוזר לפלוץ 32.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לדוגמא בתמונה המצורפת יש המון קבצים ב DIR של תוכנה... מישהו יודע איזה מהם מפעיל סריקה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בניגון קובץ מסויים ב-HTPC שלי ובעקבות זאת פתחתי את הפוסט הבא עכשיו יש לי בעיה יותר חמורה,האם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה איך אני מבטל את הקובץ REG שהוספתי לפי הקישור שנתנו לי ? (תראו את הפוסט שלי בפורום של hometheater). תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מקווה שהבעיה שלי שייכת לפורום הזה... :s05: באתר של אורנג' יש אפשרות לשמוע רינגטונים לפני שמורידים אותם. ליד כל רינגטון יש סמל של רמקול. כשאני לוחץ על הסמל הזה נפתח לי חלון קטן ואז אני אמור לשמוע חלק מהרינגטון. הבעיה שאני לא שומע כלום, בכל הרינגטונים שניסיתי. בדקתי באתר של סלקום ופלאפון ושם אני שומע רגיל. אני חייב לציין שעד לפני כמה חודשים שמעתי את הרינגטונים גם באתר של אורנג', אבל פתאום זה הפסיק. לא שיניתי שום דבר מבחינת האבטחה של המחשב (לא הוספתי פיירוול, או כל תוכנה דומה אחרת). דיברתי עם התמיכה שלהם, והם אומרים שאצלם הכל בסדר (הנציגה שמעה אצלה במחשב שזה מנגן) ואמרה שאצלי כנראה יש איזושהי חסימה... יש לי חלונות XP SP2, ניסיתי למחוק קבצים זמניים, עידכנתי את הדר…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1005061385&start=0]כללי[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני שבוע המשחק הירוס 5 עבד מעולה. פתאום נכנסתי למשחק -אני לא מצליח לדלג על הסרטונים בהתחלה, לא יכול לסובב את נקודות המבט בטירות ובחוץ ובקרב התקנתי את המשחק כמה פעמים והבעה חוזרת- אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חבר שלי קצת התבלגן עם איחוד מחיצות. הווינדוס מסרב לעלות, אבל כשהוא מנסה את ההארדיסק במחשב אחר, הוא יכול לגשת לקבצים., הבעייה שהתיקייה שאמורה להכיל את הקבצים שאוחדו מהמחיצה השנייה לא נגישה עקב הפעולה שלא הושלמה. השאלה היא אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על איזה תוכנה טובה לחילוץ הקבצים הללו, שנמצאים פיזית על ההארדיסק? תוכנה כמו FILE SACAVENGER למשל. תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בס"ד עקב החלפת ד.קשיח אולצתי לפרמט ולהתקין מחדש ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט. לאחר כל ההתקנות של התוכנות הסטנדרתיות הדרושות בכל מחשב גם התקנתי ביטורנט. כל הורדה שאני מוסיף לביטורנט הוא מוריד לכמה שניות הראשונות ואח"כ מודיע על "שגיאה: הגישה נדחתה" למעט הורדה אחת שזכתה לרדת עד הסוף. למישהו יש פתרון??? דרך אגב יש לי אנטיוירוס של AVG הגירסה החינמית מהאתר הרשמי.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מוריד את קובץ ההתקנה דרך האתר שלהם. מנסה לפתוח אותו ולא קורה כלום. תוכנות אחרות לא עושות את זה. מה זה יכול להיות? אנא עיזרו לי הילד משתגע. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז שמתי את זה פה יש לי את המצלמה GPT DC 4110 ואיבדתי את הדיסק התקנה... הסתדרתי עם דרייבים ... אבל אני רוצה להפעיל אותה ולצם סתם ככה .. ולא רק במסנגר... אם משהו יכול לארגן לי תוכנה זה יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יהיה באנגלית ולא בעיברית. ???
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצטער על הכותרת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר ברור, מאחר שאני לא מבין בנושא. זה הפורום הכי מתאים לדעתי לשאלה כזו מבין הפורומים שראיתי. אז ככה: אני מנסה להיכנס לאתר מסוים, אשר משחקים בו במשחק פשוט ברשת. למי שרוצה לדעת, המשחק הוא iSketch. כאשר נכנסים לאתר, צצה הודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל תוכנה מסוימת (ככל הנראה) בשם ActiveX. אין לי מושג למה התוכנה משמשת ואיך היא הותקנה במחשב שלי (אני לא רואה אותה בלוח הבקרה ברשימת התוכנות), אך ככל הנראה היא חלק בלתי נפרד מהפעלת האתר. לאחר מכן מופיעה על המסך התראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר (10.1) ומציעה לי להתקין אותה. לאחר לחיצה על Yes בכדי להתקין אני מופנה לאתר, בו ניתן להוריד את הגר…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס PVR-150 ואני מעוניין להעביר קלטות וידאו שיש לי בבית לוידאו למען ישמרו מספר שנים קדימה... יש לכם המלצה לתוכנה שיהיה נוח לעשות זאת בעזרתה?? לא קריטי ממש לערוך אבל חשוב לי אם יש אפשרות של תוכנה שתדע לעצור הקלטה כשנגמרת הקלטת זה יהיה נחמד שאני לא אמתין סתם ליד כל קלטת....
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
נחמקו לי הפרטישנים בWINDOWS XP הם היו בפורמט NTFS משהו מכיר תוכנה שתוכל להחזיר את ה MBR ולתקן את הנזק
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-