עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי במחשב גם פיירפוקס וגם IE7,והעיקרי שלי הוא IE7 פתאום הוא לא עובד וכל הזמן נתקע,בעוד שהפיירפוקס זז ואפילו יותר מהר,יש סיבה כלשהי? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  2. ברגע שהמחשב שלי נכנס ל SLEEPMODE הוא מ תנתק לי מהרשת איך אפםשר לתקן זאת. יש לי מחשב נייד ואני בכל זאת מעוניין שיהיה לי SLEEP מוד אבל שלא יתנתק מהאינרנט הוא מחובר ב WIFI ל ראוטר תודה מראש. *שחכתי לציין יש לי וינדוס XP*

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  3. Started by meni99,

אני רוצה להכניס קובץ (מספר סריאלי) לתוך קובץ האימג' ואז לצרוב אותו מישהו יכול לומר לי אם איזה תוכנה אני עושה את זה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום רב, כאשר מופעל סרט שנפתח משולב בדף אינטרנט רק שומעים אבל לא רואים. הציעו לי להתקין FFDshow אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? בתודה, הכותב.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. האם יש תוכנה\פקודה\דרך מסויימת אחרת ... שכאשר אני פותח תוכנה מסויימת זה יבקש ססמא קודם לפני העלתה ? אני רוצה לנעול את תוכנת WORD\INCREDIMAIL והאי מיול שלי ע"י ססמא ... ? תודה .

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by tangush,

שלום חברים, אני משתמש במדפסת וירטואלית שמדפיסה לACROBAT כדי ליצור קובץ תמונה ואז להדפיס בגלל שהמדפסת לא מדפיסה עברית. הכל עבד יופי עד שפתעום הפסיק לעבוד ואחרי שאני "מדפיס" ל ACROBAT אני מקבל הודעת שגיעה: "לא נמצאה מדפסת" אני מקבל את ההודעה כאשר אני מדפיס מתוך ACROBAT למדפסת. המוזר הוא שאת אותה ההודעה אני מקבל ב- OUTLOOK EXPRESS !!! לאומת זאת כשאני מדפיס דרך WORD או דרך KODAK תוכנה להצגת תמונות, הכל עובד מצויין. איך אני יכול לסדר שה - ACROBAT יחזור להדפיס כמו קודם למדפסת? תודה לכולם מראש רביב

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by maorsh18,

בעבר יכולתי להקליט מהטלויזיה מה שרק רציתי היום הוא לא מראה סיגנל התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין ישנה הבעיה האם יש איזו תוכנה שמריצה בדיקת חומרה של הכרטיס??

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. היי כל פעם שאני מוסיפה משהו למועדפים (גם תיקיה חדשה) הוא נרשם בתחתית רשימת המועדפים לאחר פירמוט המחשב והעברת המועדפים למחשב המפורמט הכל הסתדר לפי א-ב אך מאז כל מועדף נוסף שאני שומרת נרשם בתחתית הרשימה שאלתי היא:כאשר אני לוחצת על אייקון הכוכב איך אני מסדרת ורואה את המועדפים (בחלונות XP) לפי ה א-ב ולא לפי סדר שמירת המועדף

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל גם לגבות את ההיסטורית הודעות של האיסיקיו איך אני עושה זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

מדוע אין לי קריאה של טפ' ה-HD(מפרט רשום).ומדוע אין התאמה בין הטפ' של התוכנות? שאלה נוספת-האם ל-EASYTUNE5 של GB ניתן לבוסיף מלבד את טפ' המעבד גם טפ' נוספות? תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. קניתי את הכבל הזה ואני משתמש בתוכנה nokia pc suite אבל כל ההעברות נכשלות. כל הדרייברים וההתקנים מותקנים הייטב ואני לא מובין את הבעיה ניסתי עוד שתי תוכנות להפעלת הכבל וגם בהם לא הצלחתי להעביר מה עושים ?!?! :-[

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by et_gershon,

מה אני יכול לעשות, אני לא יודע כבר איך לצרוב סרט כמו שצריך. תראו נגיד אני רוצה לצרוב סרט כמו מת לחיות 4, שזה סרט ארוך. אז אם אני רוצה לצרוב אותו כ-VCD או כ-SVCD זה אומר לי שזה שוקל יותר ממה שאפשר (אפילו שזה לא)... וכשאני צורב אותו כ-make your own dvd, אז בזמן הצגת הסרט, הסרט מגמגם בשלב מסויים ובסוף חוזר לתפריט ההתחלה... מה אני יכול לעשות?? ובאיזה צורה אתם צורבים? איתי

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

יש לי בעיה מוזרה באימיול אני מעלה אותו הכל בסדר מתחיל להוריד יש HIGH ID מוריד בסדר אחרי כמה זמן אני חוזר אני רואה זה בקושי מוריד ורשום LOW ID ניסיתי כמה סוגים של אימיולים וכולם עושים את הבעיה הזאת עכשיו אם אני סוגר את החמור ופותח עוד פעם אז הוא עוד פעם יהיה HIGH ID בהתחלה ואחרי זמן מסויים LOW ID אני אשמח לשמוע מה לדעתכם הבעיה והאם נתקלתם בבעיה כזאת ואתם יכולים לעזור

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. יש לי את התוכנה past river audio converter , (ניתן לומר כי היא "מוציאה" פסקול מקבצי מדייה והופכת אותם לקבצי שמע עם קידוד לבחירתי ...יש mp3 יש wav וכו'...) כל הקידודים עובדים לי חוץ מל mp3 ואני מקבל חלון שגיאה כזה : מה עושים ? ומה צריך לרשום ב compressor שם בצד? מי שמכיר את התוכנה או כל אחד אחר יכול בבקשה לעזור לי אני מאוד אודה לכם אם תצליחו לפתור את הבעיה. תודה מראש. נ.ב יש לי direcx 9.c ומחשב ממש מעולה ככה שהבעיה בתוכנה -מה עושים?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. Started by BigDragoon,

ניסיתי לעבוד עם BSPLAYER, אבל הוא "מתנגש" עם ממשק ה AERO. רציתי לשאול על תוכנה טובה לניגון וידאו + כתוביות?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by alonpartuk,

נכנסתי לאתר של creative ולא מצאתי הכרטיס קול שלי הוא : creative sb pci 128 (ensoniq es1371 ) sound card תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  17. למישהו יש מושג איך?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. תגידו אתה שיחקתם פעם עם הדרייבר של ה-3D Stereo של NVIDIA? באיזה משחקים, עם אילו משקפיים ואיך זה היה? לי יש בבית משקפיים אדומים כחולים כאלה שקיבלנו מהדיסק של Spy Kids 3 (כן כן...), ואיתם שיחקתי משחקים כמו BF2 ו-CS. הבעיה היא שאז היה לי 6600GT שבקושי הריץ את BF... וקאונטר היה מוזר לשחק עם זה... וגם מה הצבעים לא היו במקום בגלל המשקפים... יש עוד דרך לשחק ב-3D עם משקפים אחרים (שלא עולים 500 ש"ח...)? ו-NVIDIA באמת הגזימו - בגלל שאין לה מתחרים בנושא הזה היא מרשה לעצמה לא להוציא דרייבר, וכל מי שאהב את זה צריך לחכות למה שהם קרוב לוודאי לא התחילו לעבוד עליו!!! ואני מת לשחק במשחקים כמו FARCRY עם 3D, דבר שעכשיו אני טכנית יכול רק בגלל שהדרייברים הדפוקים שלהם לא יצאו אני לא יכול :…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. שלום אנשים , התקנתי את החבילה AVTP שהופכת את הווינדוס XP שיראה כמו ויסטה. הוספתי ב sidebar את הגאדג'ט שמראה את מזג האויר , הבעיה היא שהוא במעלות פרנהייט ואני רוצה להפוך אותו לצלסיוס... מישהו יודע איך? תודה חברים. עריכה : שכחו מזה... גיליתי , מסתבר שפשוט לוחצים על המעלות וזה משתנה לצלסיוס (למי שזה מעניין אותו)

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by roy1878,

הורדתי והתקנתי פיירפוקס ואני פשוט לא מצליח לפתוח אותו אני לוחץ עליו ושום דבר לא קורא אין שום חלון ואין שום הודעת שגיעה ניסיתי מצב בטוח ועדיין כלום ניסיתי למחוק ולהוריד ולהתקין עוד פעם ועדיין אותה בעיה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום כמה שאלות לי אליכים תותחים! הורדתי את cpu-z 1.24 החדש והשאלות הם כדקלמן: הרצה של ה latency.exe מראה לי שיש בעצם 3 לבלים 1.size 8kb latency 2 cycels 2.size 256kb latency 22 c 3.size 512 latency 38 c אשמח אם תוכלו להסביר למה הכוונה בתרשים הנ"ל? לעומת זאת בתוכנה עצמה יש 2 לבלים ולא 3 מדוע? שמתי לב כי בעמודת הזכרון הוא אומר שיש לי זכרון kingston pc3200 אך בסוגריים מראה 200 mhz זה לא אמור להיות 400???

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by Lancer,

יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by Icontrol,

הי, אני צריך ליצור תיבת טקסט שתחליף בזמן ריצה מילים לתמונות . איך עושים את זה???? דחוף!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. *כותרת* למסן ואייסי בעיקר

25. מחקתי את כל הססמאות השמורות בפיירפוקס, איך משחזרים אותם? ??? עריכה... שחזרתי אותם עם FEBE.. (שכחתי שהתקנתי אותו בכלל )

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים