תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שולחים שאני רוצה לחסום,איך אני עושה את זה בתוכנת Mozilla Thunderbird? תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
word 2003 לא מייצר לי את Normal.dot לא חשוב מה עושים הקובץ לא מיוצר ולכן התוכנה לא עובדת תקין מחפש כוונים. ניסיתי להעתיק את הקובץ ממחשב זהה וללא הואיל. ניסיתי לייצר לבד ועדיין אין פתרון התקנה מחדש של כל חבילת ה אופיס לא עזרה מה שנשאר לי זה פירמוט של המחשב מחפש כוונים אחרים ורעיונות יצירתיים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
איזה מבין הדריברים הבאים אני צריך להוריד כדי שהכרטיס SD של המצלמה יעבוד לי במחשב
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי DVD של פייונר (קניתי היום) ואני צריך להפוך את הכתובית בעברית כדי שאני אראה אותם טוב בDVD האם יש תוכנה כזאת? (הקובץ +התירגום שאני רוצה לצרוב חוקיים לגמריי)
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בכותרת שאני מנסה להכנס לאתרים זה פשוט עושה לי שמירת יעד בשם ולא נכנס לאתר וזה לא קשור לאקפלורר כי נסיתי גם FIREFOX ואותה בעיה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש את תוכנת ZONE ALARM?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 RC1 עם Virtual Pc הכל עבר חלק. איך אני עושה שהוא יזהה את הכרטיס מסך וקול המקוריים ולא וירטואלים.?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום כמה שאלות לי אליכים תותחים! הורדתי את cpu-z 1.24 החדש והשאלות הם כדקלמן: הרצה של ה latency.exe מראה לי שיש בעצם 3 לבלים 1.size 8kb latency 2 cycels 2.size 256kb latency 22 c 3.size 512 latency 38 c אשמח אם תוכלו להסביר למה הכוונה בתרשים הנ"ל? לעומת זאת בתוכנה עצמה יש 2 לבלים ולא 3 מדוע? שמתי לב כי בעמודת הזכרון הוא אומר שיש לי זכרון kingston pc3200 אך בסוגריים מראה 200 mhz זה לא אמור להיות 400???
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
צילמתי מרחוק אזור חשוך יחסית ואני לא רואה את האנשים שהתצלמו איך אני יכול להבהיר את התמונה באופן אחיד ?????
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי האם משהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קבצי AC3 וDTS לFLAC, או אפילו OGG (עדיף FLAC) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לפתור את התקלה הזאת אז אשמח לשמוע לרעיונתכם. בזמן האחרון כשאני משמיע מוסיקה דרך נגן ה FOOBAR 0.83 שלי, לפתע המוסיקה נעצרת. לא מדובר בשיר מסוים, דיסק מסוים או דקה מוקצבת. זה ראנדומלי לחלוטין. אמרתי לעצמי, אוקיי, אולי הנגן עצמו דפוק... התקנתי מחדש, ללא הועיל. בניסיון אחר עלה שלאחר עצירתו של השיר, גם נגן הווינאמפ איננו מסוגל לנגן את השיר, אם כי הוא מתחיל לנגן שניה-שתיים ראשונות ונעצר. גם MP3, OGG, ו FLAC אינם מנגנים. אולם, כאשר אני מנגן את השיר בעזרת WMP או BSPLAYER, לעזאזל, השיר מתנגן לו בהנאתו. כך שאני די שולל באגים בוא נאמר בLAME 3.97B2 שאני משתמש. פסי-קול של סרטים גם מתנגנים להם. לא זכור לי שהתקנתי משהו משונה בזמן האחרון שיכול…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו קונפבולטור, ויש לי כמה שאלות: 1)איך מוסיפים "פגישות" או "אירועים" ללוח השנה. 2)מחקתי את כל התזכורות, ואני לא מוצא את הלחצן של הוסםת תזכורת, איפה הוא נמצע עכשיו? 3)האם יש NOTEBOOK כזה, עם כמה לשוניות לKONFABULATOR?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
פירמטתי את C אבל הפירמוט לא הושלם ויש עליו מידע חשוב מאד רציתי לדעת אם יש איזה דרך להחזיר את המידע שיש עליו
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי נוד 32 סמארט סקיורטי. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מצליח לפתוח קבצים ולחפש בהם ווירוסים. כנראה נכנס לי איזה וירוס והוא לא מגלה אותו... ואני לא יודע מה לעשות!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
איך לעזזל אני מבטל את הבדיקה שהוא עושה בהתחלה שווינדוס עולה הוא בודק בערך כ 5000 קבצים .....(בדך סוג של בדיקה מהירה כזו) אבל זה מקפיא לי ת'מחשב בערך ל דקה וחצי !!!! עברתי על כל האפשרויות !! איך אני מבטל את זה !!? ועוד שאלה יש לו שם אפשרות של NETWORKING ATTACKS .......מזה בדיוק ? סוג של פיירוול ? האם כדאי לבטל את זה על מנת לא להכביד על המערכת כי גם ככה יש לי כבר פייר וול ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באאוטלוק 2003 ולאחר שינוי פרטי איש קשר ברשימת אנשי הקשר שלי הויא זוכר תמיד את המייל הישן ורק לאחר שאני עושה בדיקת שמות הוא מגלה את המייל החדש. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני צריך שתי תוכנות פקס ומקליט שיחות למודם של 56K מי שמבין יבין מה אני צריך...
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בזמן האחרון הוא מוריד ממש לאט יש לי 1.5 אז רציתי לדעת עם הנתונים האלו בסדר:
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למי, שמעונין תוכנה חדשה להתאמת הגדרות במערכת ההפעלה. http://software.nana10.co.il
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
what is "WINDOWS INSTALLER"? (WINDOWS INSTALLER 3.0)
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של EMAIL שמעבירה הלאה את המיילים שהיא מקבלת בצורה אוטומטית למספר כתובות לפי הסדר, כלומר אם אני מקבל הרבה אימילים ממקור מסויים ואני צריך לחלק אותם למספר משתמשים שברשימה, אז התוכנה תעביר לכל משתמש אימייל לפי התור שלו בצורה אוטומטית. נסיתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי. 5 $ בונוס ב PAYPAL למי שמוצא לי אך אני עושה את זה בחינם
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת שיחזור(אני חושב ששמעתי פעם עלה) שאתה מגבה את המחשב ישר אחרי הפירמוט ואז כשאתה רוצה לפרמט במקום להתקין הכול מהתחלה אתה מכניס את הדיסק שצרבת עליו את הגיבוי ואז מחזיר את המחשב ישר לזמן אחרי הפירמוט(הכול נימחק) ויש לך מחשב חדש אחרי פירמוט בלי לפרמט. יש תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח!! ניסיתי לצרוב סרטים ע"ג דיסק DVD , בנפח כולל של 4GB ~. יש לציין שאני עושה זאת כבר שנים ע"ג שנים את הצריבות הללו, ומשום מה אתמול הוא החליט לתת לי שגיאת צריבה של memory. הוא עושה BUFFER - ותקוע על 1%, ואחרי דקה בערך הוא מוציא את הדיסק עם הודעת השגיאה הזו. חשבתי בעייה של צורב אולי - אבל לא, צרבתי סתם ע"ג דיסק CD רגיל סרט בפורמט AVI, והכל עבר חלק. ניסיתי להוריד את מהירות הצריבה כפי שהיה רשום בHELP - לא עזר. דיסק DVD אחר - לא עזר. שתי תוכנות שאיתן בדקתי (NERO + ASHAMPOO) - לא עוזר. למישהו יש פתרון פלא?? תודה, מוטי.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-