תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בטעות לחצתי על remove all בחלון הססמאות השמורות של הפיירפוקס יש דרך לשחזר ???
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
חבר'ה אני זקוק לעזרה כאשר מעתיקים גרף כלשהו מאקסל לוורד ישנה אפשרות להעתיקו לוורד עם הקישור לאקסל או פשוט כמונה בלבד. הבעיה שלי היא לשנות את זה עכשיו רטרואקטיבית. משמע העתקתי כמה עשרות גרפים מגיליון אקסל לוורד עם הקישור לקובץ האקסל אולם המסמך שהתקבל תפח לממדי זיכרון נכבדים ביותר (60 מ"ב), כעת אני רוצה לשנות את גרפים אלה בוורד לתמונות פשוטות, שלא יהיו מקושרות לגיליון האקסל. השאלה המכרעת היא איך עושים את זה ?!? וזאת כמובן בלי להעתיק את כל הגרפים מחדש אחד אחד אל המסמך כתמונות (מדובר בלא מעט...). המון תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
מידי כמה דקות החלון האקטיבי ממוזער באופן לא רצוני (כאילו לחצתי ALT + TAB). למישהו יש רעיון כיצד לפתור?
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי פאלם Vx ישן (שחור-לבן) ואני מחפש תוכנה חינמית לקריאת קבצי excel שמתאימה לו, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה מראש, ערן
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני אשמח לעזרתכם. בעייתי היא כדלקמן: נכנס אליי סוס טרויאני (ת'אמת- באשמתי, לחצתי "אוקיי" על איזה הורדה בלי לשים לב). הוירוס הזה כל הזמן פותח לי אתר שנקרא spylocked.com ומנסה לאנוס אותי להוריד כביכול תוכנה שתפטור לי את הבעיה. בנוסף הוא התקין לי איזשהו toolbar שקורא לעצמו security toolbar 7.1, ובשורת המשימות יש לי אייקון אזהרה מהבהב שכשלוחצים עליו הוא ישר פותח לי את האתר אינטרנט spylocked. ניסיתי להוריד את הרכיבים המותקנים דרך "add or remove programs" של ווינדוס- אבל כל פעם שלחצתי remove, קפץ חלון שמחייב לעשות reboot לפני המחיקה, וחוזר חלילה. ה-AVG antivirus לא הוריד לי את הוירוס. בבקשה תעזרו לי- אני עובד עצות!!!
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך פיירוול שיהיה קליל.. לא מציק שקופץ כל שנייה ועושה את העבודה בשקט.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, יש לי 8800GT, ועד עכשיו השתמשתי בתוכנה RIVA TUNER כדי לשלוט על המאוורר שלו. העניין הוא שאני מחפש תוכנה חלופית שתתן לי את האופצייה של השליטה במאוורר, בגלל שגיליתי שהRIVA גורמת למספר בעיות בכמה משחקים... יש תוכנה כזו קלילה או איזה תוסף ללוח הבקרה של NVIDIA שיהיה אפשר לשלוט על מהירות המאוורר? תודה..
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
משום מה לפעמים מקשי החיצים פשוט מפסיקים לתפקד אצלי ורק אתחול של הFF מחזיר אותם לפעולה ולפעמים פשוט סגירת הTAB ופתיחתו מחדש (לא RELOAD) היא המוצא ולפעמים זה קורא גם עם מקשי END/HOME. מישהו שמע אולי על בעיה כזו ו/או יש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חינמי וקל לשימוש שיקטין את הגודל של השירים שבעתיד יכנסו לפלאפון שלי... תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום ! יש לי תקלונת- כאשר אני נכנס ל YNET ולוחץ על כפתור "PLAY" של כתבות וידאו (זה הכפתור האדום הזה) , אז כל הדף של הדפדפן נסגר לי, בלי שום הודעה מה שניסיתי- "טיפול עשרת אלפים" ל EXPLORER , ניסיתי להשתמש ב MOZILA ו OPERA (שמה , אגב, הדף לא נסגר, אך הסרט פשוט לא מתנגן), העפתי כמה HOTFIX TO MEDIA PLAYER מתוך ADD REMOVE PROGS ולא עזר. הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של תוכנת Open Office ורציתי להתקין אותה, אבל כשההתקנה מתחילה, התפריט כתוב בג'יבריש. אני משתמש ב- Windows 2000. ניסיתי להעביר את כל המאפיינים ב- Regional settings לעברית, אבל זה עדיין לא סידר את הבעיה. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום יש לי בבעיה אני לא מצליח למחוק איקונים מ ה DESKTOP שלי (זה רושם לי את זה c:\documents and settings\desktop\cscz.exe is using by other program or other person) )ניסיתי גם במצב בטוח וזה לא מביא לי מה אני עודה כדי למחוק את זה??? אה והקבצים שוקלים 0 MB
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי את הקודאק-פאק של K-lite ובאמת הכל עובד כמו שצריך עכשיו, אבל משום מה שמתי לב שכשיש סרט שרצועת הקול שלו מקודדת כ-AC3, הווליום שיוצא הוא מאוד נמוך. האם זו בעיה ידועה? האם הורדה של קודאק AC3 והתקנתו בנפרד תפתור את הבעיה? אשמח אם תעזרו, ניר.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להעיף אותה אבל היא בכלל לא רשומה בהוספה\הסרה וקיצר איאפשר למחוק אותה כמו שצריך אני צריך תוכנה שתעשה את זה תודה מראש אלכס.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב של אבא שלי התקנתי WIN עדכנתי את כל השטויות של WIN וגם את הIE7 (כל זאת לאחר שהפכתי את WIN ל-VALIDATED , כלומר חוקי מבחינתם) עכשיו כשאני מפעיל את IE7 ומנסה להיכנס לאתר כלשהו...אני מקבל את ההודעה "the requsted lookup key was not found in any active activation context" למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לפני יומיים החלה הבעיה באימיול (0.47C ) האימיול נפתח תמיד ב low id וגם בכל חיבור לשרת אחר אני מקבל low id. הפורטים פתוחים כמו שצריך ב router שלי וכמו כן ב firewall של ה windows, גם כשאני בודק את הפורטים באימיול אני מקבל "ןי " ירוק שמראה לי שאין שום בעיה בפורטים שלי. כמו כן נסיתי גם לבטל כליל את ה firewall של ה windows ושום דבר נראה שלא פותר לי את בעיית ה low id. נסיתי להחליף לפורטים אחרים וזה בדיוק עזר לי לפעם פעמיים ושוב חוזר לי ל low id . נסיתי את הפאצ' שרץ ברשת לגבי הגבלת ה connections וגם זה לא הועיל. שמתי לב שבעיה מופיעה גם אצל אחרים במיוחד בפורומים בחו"ל. מה שמוזר שעד לפני יומיים הכל עבד חלק ויפה. אודה לעזרה ואו כיוון פתרון אחר.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה. למחשב הקודם שלי היה לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה (Sound MAX). הדרייבר של הכרטיס קול המדובר הגיע עם Wave Table משלו שנשמע ממש מצויין יחסית לוויב טייבל של מיקרוסופט. לאחרונה רכשתי מחשב חדש, הפעם לוח אם של GIGABYTE. לכרטיס קול המובנה שלו אין וויבטייבל משלו, וזה משאיר אותי עם הסינטיסייזר של מייקרוסופט בלבד. השאלה שלי היא האם אפשר איכשהו להוסיף לרשימת ה MIDI Music Playback את הטייבל שהיה על המחשב הקודם שלי? אני עובד הרבה מאוד עם Guitar Pro וזה דבר נורא חשוב בשבילי. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
Symantec Fax Starter Edition קיים לאחר התקנת אופיס איך משתמשים ומפעילים את השרות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה וזה מה שיצא לי מישהו מבין בזה ? מה זה אומר ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-