תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של intel בשם rocklake משום מה הכרטיס רשת פנימי לא עובד לפי דעתי חסר דריבר איפה אני יכול להוריד אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה ואשמח עם מישהו יוכל להגיד לי מה אפשר להעיף תודה מראש http://www.rar.co.il/files/eMule-1135895457.txt
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש את תוכנת ZONE ALARM?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
טוב התלבטתי אם לשים את הבעיה פה.. בקיצור, אתמול נכנס לי Trojan למחשב ושיגע לי את הווינדוס. נכנסתי לSafe Mode ובאמצעות Spybot הסרתי אותו ואת ההדברים שפגעו בווינדוס. עשיתי ריסטרט בצורה רגילה למחשב, אך כל פעם שהמחשב עולה מחדש נפתח לי דפדפן עם כל מיני אתרים. הרצתי סריקות וחיפושים ולפי הSpybot הוא הסיר אותם והמיקום שלהם הוא בFavorites או משהו כזה. אך כל פעם שאני נכנס למחשב זה עדיין כאן.. איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לעשות שאנשים שיש להם את התוכנה שמראה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בזק שלחו לי אימייל שאומר שהגיעו תלונות שמחשב שלי שולח דואר זבל לאנשים וזאת חובתי לטפל בזה אז התקנתי את mcafee והוא באמת מצא וירוסים מחק אותם וחשבתי שזהו אחרי ראיתי שהmcafee בודק אימיילים שהמחשב שלי שולח ולא שלחתי שום אימייל אז הבנתי שכנראה יש לי תוכנה ששולחת אותם... אז פשוט חסמתי את מה ששולח דרך אופציה בmcafee אבל תקובץ עצמו אני לא יכול למחוק והוא עושה שימוש במעבד וגורם לזה שהמחשב יתקע מה אפשר לעשות בשביל להסיר את זה בלי לפרמט את המחשב אני יודע איזה קובץ זה אבל הוא של ווינדוס ואין אפשרות למחוק אותו כי המחשב אומר שהוא חיוני...
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
לא מצאתי את זה ב costmize google :
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מסכים LCD נפרדים בגודל 19 אינץ'.זה אומר שאני רואה מסך יותר רחב. זה בשביל משחקים אני רואה בגדול רחב. אבל יש לי בעיה אני מקבל מחברים אימיילים קבצי PowerPoint ואני מפעיל קובץ תצוגה ורואה תצוגה מלאה ויש באמצע בין מסכים תמונה חצי. איך אני מפעיל ב- PowerPoint 2003 שיתן לי תמונה תצוגה רק מסך אחת מלא באמצע ולא בשתי מסכים מלאים תמונות חצויים? צריך להיות אופצייה שינויי גודל תצוגה בתוך הגדרות PowerPoint 2003.אני לא מוצא.ולא יודע. מישהו יודע איך עושים? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי נייד חדש והסמל של הסוללה בשולחן העבודה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם זמן נותר???????????????
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, נתנו לי מצלמת אינטרנט לכמה חודשים. המצלמה מתחברת בחיבור USB אבל אין לי את הדיסק עם הדרייברים. מדובר במצלמה של GPT רגילה. כאשר היא מחוברת רשום לי שהמחשב מחפש דרייבירים של CIF USB DRIVER. חיפשתי ברשת ואני פשוט לא יודע מה להוריד. ניסיתי כמה דרייברים וכלום לא עוזר. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
זה אפשרי להתקין תוכנה כמו alcohol 120% לתוך כונן אופטי שלה, להעביר לשם "גיבוי" של מערכת ההפעלה שלי, לפרמט, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה מתוך הכונן האופטי? אם כן, יש משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל עם זה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הי!. אני רוצה לבנות אתר עם נגן שירים אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אשמח. תודה!.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם שמחתי לגלות את הפורום הנהדר הזה. ברצוני את עזרתכם אני לא מצליח למצוא אף תוכנה שתוכל להכניס את התרגום לתוך הסרט. אנא מכם נבטו אותי לתוכנה מסוימת עם עזרה מינימלית. בתודה אבי
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
בטעות לחצתי על remove all בחלון הססמאות השמורות של הפיירפוקס יש דרך לשחזר ???
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעיה ! חיברתי את הOUTLOOK ל ג'י מייל הכל טוב ויפה מקבל הודעות הבעיה היא שזה לא מצנזר לי את הפילטרים ב OUTLOOK (מה שמסומן לי ב ג'י מייל) אני עדיין מקבל אותם ..!! (אנשים ששמתי שאני לא רוצה לקבל מהם אי מיילים) העלתי תמונה מה אני עושה ? האמתי שפתאום התחילו להגיע כל האנשים ששמתי בפילטרים ולא נגעתי בכלום !! מישהו ניתקל ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם מעבד Q6700, ובהתקנה של הוינדוס(חוקי) הוא נתקע ומופיע מסך כחול כאשר הוא התקין את ההתקנים, (בתחילת תהליך התקנת הווינדוס), ניסיתי את זה כבר פעמים וזה תמיד נתקע באותו מקום, למישהו יש מושג מה קורה פה? המחשב חדש.. תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת מוזיקה..לא משהו כבד...הכוונה היא לקחת חלק משיר ולהדביק אותו איפשהוא....זהו.. תודה מראש, אליאב.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש אופציה בנרו שאני יכול לראות שם את כל מה שצרבתי עד עכשיו? :\
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
זהו קטע אינסטרומנטלי מהופעה , אין לי דרך לקנות אותו ( או להוריד אותו באותה נימה ) , אז אני רוצה להקליט אותו למחשב ( במקום כל פעם להכניס את הdvd בשביל שיר אחד ) . כיצד אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שאני מוריד קובץexe אני מקבל קובץ מדיה מה עושים
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-