תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל משחק שניסיתי להעלות על המחשב זה עשה אותו דבר, המחשב מעלה את המשחק הכל טוב ויפה אבל מכירים את זה שבפעם הראשונה שאתם מתחילים משחק המחשב מראה לכם כל מקש מה הוא עושה? אז אצלי רואים ככה , למשל: To pick up an object press '_' please . ובמקום מקש יש לי פשוט תקו הזה!! וזה בכל המשחקים ככה לא יודע מזה הדבר הזה ! יש למישהו מושג מזה ואיך אני מתקן את זה? תודה רבה רבה רבה !!!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כיצד ניתן להוריד קריצות לתוכנת המסנגר שלי כי אייוקנים לא בעיה להוסיף אבל קריצות כן וראיתי שלאחרים יש עוד קריצות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שניתן באמצעותה לכתוב הודעה והתוכנה תוציא מענה קולי . כל חופשת חגים אנחנו מחפשים מישהי שתקליט את עצמה , אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה... ואם ניתן יהיה להכניס רק את התאריכים כל פעם זה בכלל יהיה מצוין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי חלונית קטנה של rss על הדסקטופ. יש לו חלונית אחת קטנה של עדכונית מynet ואחת שמודיעה על דואר נכנס בGMAIL. אך עושים את זה? יש לי ויסטה דרך אגב...
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שמעתי שיש את התוכנה של SYMANTEC גוסט (GHOST). איך היא? איזה גרסא מומלצת? אפשר מדריך קטן איך עובד כל הגוסט בעצם. ואם יש המלצה על תוכנה אחרת, אז אשמח גם לשמוע. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני צריך פיירוול שיהיה קליל.. לא מציק שקופץ כל שנייה ועושה את העבודה בשקט.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
משום מה לפעמים מקשי החיצים פשוט מפסיקים לתפקד אצלי ורק אתחול של הFF מחזיר אותם לפעולה ולפעמים פשוט סגירת הTAB ופתיחתו מחדש (לא RELOAD) היא המוצא ולפעמים זה קורא גם עם מקשי END/HOME. מישהו שמע אולי על בעיה כזו ו/או יש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שאני לוחץ על הכפתור: "חיפוש בעיות" אז SPYBOT נישארת בחלון של הבדיקה (כמו בתמונה המצורפת, התוכנה עצמה לא ניתקעת אפשר ללחוץ על כפתורים אחרים) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אוקיי מחקתי את האנטיוירוס שלי כי בדיוק חידשתי CD KEY ולא יודע למה רצתי למחוק אותו הורדתי תוכנה כל שהיא ששמה לי על שולחן העבודה כל מני תוכנות של ופוקר ופרסומת מחקתי אותם ואחרי זה תקנתי את האנטי וירוס הרצתי אותו והוא מצא לי 2 קבצים נגועים בוירוסים לא קבצי מערכת מחקתי אותם ואחרי כל זה שאני רוצה להתמש באינטראנט וגם לפעים כשאני לוחץ על כל מני תקיות במחשב נפתח לי חלון של חיפוש בגוגל של TROJ\WIN ופשוט מסרב לצאת ממנו ואם אני מנסה להעביר אתר הוא עדיין מסרב לצאת מהדף התקשרתי לתמיכה התכנית של האנטי וירוס (KSPERSKY) הם אמרו לי שאין מה לעשות אפשר רק להוציא אותו ידנית או לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אפשר לעשות …
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מה יותר כדאי להוריד??? CATALYST 6.9 או OMEGA 6.9? THX DUDES
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שאני נכנס לאתר הזה www.go4score.com, התוצאה אצלי היא הפוכה. למשל במשחק הפועל עכו - עירוני ראשל"צ, התואה היא כרגע 1-0 לראשון (שמשחקת בעכו), כלומר ה1 בצד שמאל (של ראשל"צ) וה0 בצד ימין (של עכו). הבעיה שאצלי זה הפוך. כלומר ה-1 בצד ימין - כאילו עכו מובילה 0-1. מה העניין?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני משתמש די חדש בתוכנה וכאשר אני מנסה להוריד קבצים קטנים בסדר גודל של עד 20MB שמתי לב שלאימיול לוקח הרבה זמן להוריד את הקבצים ....... מישהו יכול לעזור לי איך לגרום לאימיול לעבוד יותר מהר???? תודה...
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להוריד תחום תדרים מסויים. כלומר, להשאיר רק גיטרה חשמלית ולא תופים למשל... תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את Norton Internet Security 2006 ישנם אתרים מסוימים שלא עולים לי ואני רואה רק דף לבן מלא בג'יבריש (זה לא כמו בעיה בקידוד כי אני לא רואה בכלל את העיצוב של האתר). דרך אגב, אחד מהם זה HWZone... מישהו יודע פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לפני יומיים החלה הבעיה באימיול (0.47C ) האימיול נפתח תמיד ב low id וגם בכל חיבור לשרת אחר אני מקבל low id. הפורטים פתוחים כמו שצריך ב router שלי וכמו כן ב firewall של ה windows, גם כשאני בודק את הפורטים באימיול אני מקבל "ןי " ירוק שמראה לי שאין שום בעיה בפורטים שלי. כמו כן נסיתי גם לבטל כליל את ה firewall של ה windows ושום דבר נראה שלא פותר לי את בעיית ה low id. נסיתי להחליף לפורטים אחרים וזה בדיוק עזר לי לפעם פעמיים ושוב חוזר לי ל low id . נסיתי את הפאצ' שרץ ברשת לגבי הגבלת ה connections וגם זה לא הועיל. שמתי לב שבעיה מופיעה גם אצל אחרים במיוחד בפורומים בחו"ל. מה שמוזר שעד לפני יומיים הכל עבד חלק ויפה. אודה לעזרה ואו כיוון פתרון אחר.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
אני אוהב את התוכנה אבל אין לי מכשיר אייפוד - כיצד אני מעלה את הסרטים במחשב שלי לתוכה? בתודה מראש, יניב
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות איזה קובץ זה? יש תוכנה שתמחק לי את הקובץ הזה ? (הווינדוס אומר שיש לי קובץ לא מוכר וזה עושה בעיות ...)
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64. יש איזו תוכנה שמגבילה רוחב פס כמו NETLIMITER אבל בחינם. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור להפעיל את NETLIMITER ב VISTA 64 בפרטי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
http://www.download.com/ http://win.softpedia.com/ ניתן להוריד תוכנות ולהירשם לקבוצות דיון בנושאים שונים.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מדוע אין לי קריאה של טפ' ה-HD(מפרט רשום).ומדוע אין התאמה בין הטפ' של התוכנות? שאלה נוספת-האם ל-EASYTUNE5 של GB ניתן לבוסיף מלבד את טפ' המעבד גם טפ' נוספות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-