עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by satlan1,

זה רק מהיום התחיל...מודיע לי שיש טרויאן בYNET. הנה תמונה: וכמה שניות אחרי זה זה מודיע שהטרויאן עבר לבידוד. זה רק אצלי ככה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by galh_5,

?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  3. Started by j,

שלום אני מזין המוווווווווווווון נתונים אבל אני לא רוצה שתא אחד יחזור פעמיים. יש איזה שיטה איך להראות אם הכנסתי תא אחד פעמיים??? אולי משהו שיחסוך את האופציה של המיון..

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by shahar07,

אני מקבל הודעה על עדכון Realtek Semiconductor Corp. - Networking - Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter לאחר הניסיון לעדכן אני מקבל את ההודעה הבאה: update were not installed code: 80070436

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

התקנתי עכשיו קונפבולטור, ויש לי כמה שאלות: 1)איך מוסיפים "פגישות" או "אירועים" ללוח השנה. 2)מחקתי את כל התזכורות, ואני לא מוצא את הלחצן של הוסםת תזכורת, איפה הוא נמצע עכשיו? 3)האם יש NOTEBOOK כזה, עם כמה לשוניות לKONFABULATOR?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by nehmia,

קניתי אתמול מאורר והוא רועש....חיברתי אותו ללוח אם והורדתי-speedfan ועדיין אני לא יכול לשלוט במאורר...איך אני יוכל לשלוט בו???

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. אין אפשרות כזאת ? איך יכול להיות .. זה מעצבן תחפשו לי ... !

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

אני צריך משהו ברמה פשוטה מאוד. אני צריך שתהיה בו אפשרות להוריד איכות sound ולחתוך את השיר בשתי נקודות. תודה.

9. כל 60 שניות שאני מקליט מהתוכנה Total Recorder יש לי בזזזז,והתוכנה חוקית,למה זה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by Hitman_47,

אני מחפס תוכנה כמו טימר שאני רוצה שידליק דברים מסוימים בשעה שאני רוצה וסוגר תוכנות בזמן שאני קובע לו תודה לכל מי שעוזר

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  11. אשמח אם תגיבו... ה 3DMark_Vantage לא עובד לי... יש לי ויסטה 64ביט (יש לי שגיע בהתקנה ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by The-Devil,

עם איזה תוכנה צורבים קבצי MDF & MDS ??

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by urich,

הקבצים שהורדתי באזורוס נשארו עם סיומות 01 02 וכ' ולא של סרט והקבצים מחולקים ל100 קבצים במקום שניים (הורדתי סרטון) למה זה ואיך משנים את זה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

סרט מחדש מאיכות Divx לאיכות Divx יותר נמוכה.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  15. עדיפות למשהו שמדמה DOK, הכוונה שאני אוכל להעביר את השירים בגרירה לכונן ב-המחשב שלי

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. שלום אני מחפש תוכנת ANTI SPYWARE שעובדת ב Win XP64 כי רוב התוכנות או לפחות אלו שנחשבות לא עובדות עליו. בנוסף אני מחפש גם תוכנת registry cleaner ל xp64 תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by מומה6,

אהלן, אני מנסה להפעיל את Tiberium Wars, והוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=j5tany4zzgjk.jpg מישהו יודע מה הפתרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by RandomG,

אוקיי...אז לפני יומיים שמו לי כונן חדש בשם F. אז עכשיו יש לי 2 כוננים - C - נמצא בו כל התוכן של המחשב שלי וF - ריק. אני רוצה להעביר את כל התוכן מC לF, והבנתי שצריך תוכנה של GHOST או משהו כזה, ואני לא מבין בזה כלום, אז אני אשמח לקבל עזרה על התוכנה, או לפחות את שם התוכנה ומקום להוריד אותה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. אני צריך תוכנה שתיתן לי לבחור איזה קבצים מצורפים להוריד ושלא תוריד הכל אוטומטית. (רצוי תוכנה שתומכת ביותר מחשבון דואר אחד)

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by iakovl,

מה הRATIO שלכם בביטורנט? אני אישית: תוכנה: uTorrent 1.7.5 ירד: 1285 גיגה עלה: 1228 גיגה זמן: 9659:49:26 שעות שזה בערך שנה וחודש יחס: 0.955

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שמראה את כמות המתח/הספק שכל המחשב מנצל יחד מתוך הספק?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. מישהו יוד מתי אקספלוור 7 ומדיה פלייר 10 יוצאים בעברית?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. היי כולם. יש לי בעיה בתוכנה של ווינראר. לא משנה איזה תוכנה או קובץ כלשהו או לאמשנה מה אני מוריד (קבצים של ווינראר שזה part1 והלאה) - תמיד אבל תמיד יהיו כמה קבצים שכשאני אחלץ יהיה רשום "paced data CRC faild" ("סכום ספירת הנתונים נכשל" משהו כזה בעברית). תמיד אבל תמיד. ורק אחרי שאני מוריד כמה פעמים מחדש את הקובץ זה עובד (וגם זה לפעמים לא). אני יודע שהבעיה היא במחשב ולא בקבצים כי זה קורה תמיד! בכל קבוצת הורדות שאני מוריד. נניח קבוצה של 7 חלקים שמרכיבים תוכנה שאני מוריד, אז לפחות שני חלקים לא יעבדו. אני מתחנן לעזרה! בתודה מראש, אבי המיואש...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים