תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי אייסי 6, החדש החדש.... זה עם הצאט' והכל.... קיצר מאז שהתקנתי אותו הוא עושה לי בעיות גם ניסיתי להתקין מחדש, עדיין עושה בעיות... הבעיה שהוא עושה זה בזמן ההתכתבות, לא משנה עם מי, וזה קורה רק בזמן ההתכתבות מופיעה לי השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא", אז אני ממשיך להתכתב כמה דקות עד שהוא שוב מופיע... וזה קורה לעיתים די קרובות, אין לי מושג למה וממה. אם אני לוחץ "כן", הוא פותח את הדבאגר של אקספלורר ואין לי מושג מה לעשות שם, אני סוגר אותו וממשיך להתכתב... איך אני מתקן את השגיאה הזאת ומונע ממנה לחזור כל 2 דקות?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הי, הורדתי סרטון מ- youtube תוך שימוש ב- Vixy. WMP11 מנגן אותו ללא סאונד. בדקתי את הקובץ ב- gspot, הקודקים הנכונים קיימים אבל יש בעיה אחרת... משהו בהתאמה של input ו- output של Pin codes מצרף screenshotשל ההודעה מ gspot. למישהו יש רעיון? מה בכלל המשמעות של הודעה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשרטוטים ממש פשוטים... לא לבתים או משהו כזה, אלא רק למבנים צופיים וכיו"ב... כל ההצעות תתקבלנה בברכה...
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שכול פעם שאני מדבר בטלפון דבר המחשב (דרך הבלו טוות') תפסיק את הווינאמפ אבל רק במיקרים של שיחה ולא של העברת נתונים (הדרייברים של הבלו טוות' יודעים להבדיל בין שיחה להעברת קבצים)
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הכנסתי תקליטור צרוב עם סרט למחשב והפעלתי את הסרט מהתקליטור את הסרט הורדתי לפני הרבה זמן מהאימיול יש מצב שבסרט היה וירוס והוא נכנס לי למחשב למרות שלא הורדתי אותו למחשב אלא הפעלתי אותו ישירות מהתקליטור ? ובאופן כללי אם החומר נשאר בתקליטור ואני צופה בחומר מהתקליטור עדיין הוירוס יכול להיכנס למחשב ? תודה ? ? ? ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. המליצו לי פה בפורום אל גרסה חינמית של תוכנת Macrium Reflect, שעושה אימייג'ים לדיסק קשיח לצורך גיבוי. הורדתי אותה והכל בסדר, פשוט שמתי לב למשהו מוזר. כשנכנסים לאתר של החברה : http://www.macrium.com/ אין שום כפתור של free edition, אבל כשנכנסתי דרך קישור לגרסה החינמית : http://www.macrium.com/reflectfree.asp פתאום הכפתור כן מתחיל להופיע. וגם אחר כך אם נכנסים לאתר הרגיל (ולא ישירות לחינמי) אז גם שם זה מופיע לפרק זמן מסויים. אותו דבר דרך גוגל. אם לוחצים אל הקישור לחברה, אין את הכפתור הזה, אבל אם לוחצים אל קישור ל free edition הוא מופיע וגם מתחיל להופיע בקישור הרגיל... גם אצלכם זה ככה או רק אצלי ? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה FRUITY LOOPS והורדתי את כול הגירסאות ובכל זאת אני לא מצליח להשתמש ב-MIXER FX אאם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה טובה שאפשר להקליט באמצעותה את השירים שאני שומע דרך רשת האינטרנט. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר מיילים מ-outlook exprees ( office 2000) ב -98 ל 2003 outlook בXP ניסיתי דרך יצוא ייבוא אבל הoutlook 2000 יוצר קובץ שה03 לא מכיר ,האם יש נתיב כלשהו שה -outlook שומר את המיילים שאני פשוט יכול לעשות העתק הדבק או שיש איזו שהיא דרך אחת..
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה להכין טראקים אני מחשפ תוכנה טובה עם הרבה מבחר.. יש הצעות משהו..?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
היי ברוב התוכנות אפשר לקבוע לאן הן יוציאו Sound, אני אסביר. אני משתמש גם באוזניות (USB) וגם בכרטיס קול. אני רוצה לקבוע ל iTunes שיוציא את ה Sound לכרטיס קול ולא לאוזניות. איפה נמצאת ההגדרה הזו??
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
1. לא ניתן לצפות ב YOUTUBE : בעת הכניסה לאתר אני מקבל הודעה לקונית שעלי להתקין את ADOBE FLASH PLAYER החדש - עשיתי זאת ולא עזר. 2. פיספסוס תווים בעת הקלדה ב IE8 : בעת הקלדת בחלון כלשהו - YAHOO MAIL, HOTMAIL או כל חלון אחר, חלק מהאותיות לא מופיעות כאילו יש תקיעה כלשהי. בעת עבודה על WORD או כל תוכנה מקומית אין בעיה כזאת. 3. ICQ 6.5 : נתמך ב WIN 7 או שלא ? התקנתי, אבל לא ניתן לנהל שיחות או לשלוח SMS . 4. בבילון 7 : הותקן, עובד OFFLINE מצוין. אבל נראה שלא אוהב את ה IE8 . אשמח לשמוע פתרונות אם יש למישהו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני סורק עם הXP מאנאג'ר, והוא מביא לי מלא דברים, איך אני יודע מה חשוב ומה לא? האם יש סמל כלשהוא או משהו בדומה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חבר'ס יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני בוחר מוזיקה אני מקפל את התוכנה כאשר היא ברקע של שורת המשימות עכשיו, אני רוצה לבחור תיקיה אחרת ואני בוחר לי שירים ,מסמן אותם ומפעיל הבעיה היא שהתוכנה קופצת על המסך ומתחילה לנגן יש דרך שהיא לא תקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח אבל שמעתי יש דרך שמאפשרת זאת מישהוא יודע איך????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי אוזניות Sony MDR-1AB שאני גם משחק איתם ולא שומעים איתם כלכך טוב צעדים יש אפשרות אולי עם תוכנה להתאים את הסאונד?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה XP PR0 SP3 חוקית ו IE8. ישנו אתר ספציפי שלא מוצא במלואו ובמחשבים אחרים כן, לצורך העניין כך האתר אמור להיראות: http://www.siz.co.il/my/dezytz0jiylj.jpg אצלו מתקבלת הודעת שגיאה בצד שמאל וכשפתחתי אותה והלכתי לעזרה בגוגל הגעתי לדף הבא: http://support.microsoft.com/kb/308260 ביצעתי את הצעדים הבאים: ניקיתי את המחשב מ cookies וקבצים זמניים באמצעות תכנת ccleaner, איפסתי את ההגדרות של ה IE ואפילו ניסיתי להוריד את רמת האבטחה לנמוכה ביותר, עדכנתי גירסה לפלאש, התקנתי JAVA, ניסיתי גם דפדפנים אחרים (כרום ופיירפוקס) ביצעתי MICROSOFT UPDATE ושום דבר לא הועיל. בסופו של דבר הסרתי את ה IE מהמחשב והתקנתי אותו מחדש ולאחר מכן ביצעתי עדכוני…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 brasor@bezeqint.net לקורות חיים: ולציין "design"
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי היכן אפשר להשיג גופניפ שהם לא גופני ווינדוס(TRUY TIPE) אלא עם סיומת NFT. תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לנו כרטיס חיצוני של פלקסטור (PX M402U). בעבר השתמשנו בWINDVD על מנת ללכוד דרכו סרטי וידאו או DVD או ישירות מהטלויזיה. היות והתוכנה אבדה הורדנו שוב אך ברגע שלוחצים על הקלטה התצוגה המקדימה במסך התוכנה מוחשכת והתוכנה לא מבצעת את העבודה. נשמח לטיפ איך לטפל בכך או לחלופין: מחפשים תוכנה חינמית (או זולה לפחות) ללכידת וידאו בלבד- לא עריכה. המטרה היא לכידת קלטות וידאו קיימות באיכות כמה שיותר טובה כדי להעתיק אותן לDVD או ישירות לUSB לצפייה בטלויזיה. נשמח גם אם יש איזשהו מדריך לתוכנה כזו - כי לא נדע לבחור בעצמנו את האיפיונים המתאימים להקלטה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל לא מצאתי דרייבר למצלמת רשת של חברת GPT הדגם הוא DC-4120, לווינדוס ויסטה 64-ביט, פשוט קראתי גם כאן וגם בפורומים אחרים שהמון משתמשים מחפשים דרייבר למצלמה הזאת אז אולי מישהו נתקל ויכול להפנות אותי ללינק עם הדרייבר?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור דף בית משלי - מחינת עיצוב וקישורים -אני מעוניין להקל על סבי וסבתי מעומס של מידע כשהם צריכים לבצע רק פעולות ספציפיות באינטרנט - בנקים,בדיקת רפואיות , מיילים היות ואני גם צריך ללמד ולהסביר איך להשתמש אני מעוניין ליצור דף בית שבו מקושרים כפתורים בעלי נושא - ללינקים מסויימים באינטרנט ובכך לקל על חייהם בשימוש . אני יודע שיש כלי של OFFICE בשם FRONT-PAGE אבל יש לי רק את גרסאת הסטודנט ואין שם את הכלי הספציפי האם יש איזשהו כלי חינמי שאוכל לעבוד איתו כל עצה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני כבר נואש, איך מעלים את הקובץ CCAPP לרשימה של הSTARTUP ב- msconfig? משום מה הוא לא נמצא לי שם.... אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי.....
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-