עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מיהו יודע כיצד מבצעים שמירה לקבצי מערכת לאחר שהם שונו ע"י העידכונים האוטומטיים של וינדוס?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. מישהו יכו לשלוח לי אותו לכאן או למייל שלי? elieli25@walla.com

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by Asafalfa,

יש לי בעיה שאני פשוט לא מצליח למצוא פתרון אלה : כשאני מנסה לכתוב בWORD נגיד משפט כמו :"שלום צחי זה פשוט כותב אותו : צחי שלום וזאת למרות שהותקן חבילת UMI וSP2 וחבילות תאימות :\... אנשים אני פשוט חייב עזרה כי אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזו ... דבר נוסף כבר נעשה נסיון של מחיקה והתקנה מחדש אבל לא עזר... *מערכת הפעלה WIN 7 . תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Sp_RuS,

אני לא יודע להשתמש לא ב c4d ולא ב 3ds max, אני רוצה לבחור אחת מהן, ולהתחיל ללמוד להשתמש בה. אני יודע להשתמש בפוטושופ. (אני מציין את זה למקרה שזה יעצור לכם ליעץ לי עם איזו תוכנה עדיף להתחיל). איזו תוכנה קלה יותר, ידידותית יותר ושווה ללמוד אותה בתור התחלה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Boris_yo,

שלום, ראיתי תוכנה CS6 Extended ME באתר זה ומחיר הוא 636 ש"ח. אם אני לא מורה ולא סטודנט אני עדיין אוכל להשתמש בה או שצריך לקנות רשיון בנוסף? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SPONER,

http://www.officedepot.co.il/Product/office-365-personal-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%90%D7%97%D7%93 תודה עריכה חח לא קראתי טוב, עכשיו אני יודע שזה לשה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by dimaspector,

היי, לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה חדשה שהיא כמובן X64 גיליתי כי אין למודם שלי דרייבר מתאים. יש למישהו מושג ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. היי, כשאני מנתק את ה firewall אז יש גישה לרשת הביתית. בהגדרות הפיירוול הגדרתי הרשאה לרשת הביתית אך עדיין זה לא עובד. מה עושים? מה אני מפספס פה? אופיר

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by NuXeR,

היי, אני זקוק לתוכנה שתאפשר לי לראות היכן גולש מישהו, מהמחשב שלי. האם מישהו מכיר תוכנה כזו או יוכל להמליץ לי ? תודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by eladbu,

על איזו תוכנה אתם ממליצים לעריכת מצגת תמונות או וידאו שניתן יהיה לעשות מניו יפה ומוזיקת רקע כרגע אני משתמש עם נרו אקספרס אבל בא לי לעלות שלב אחד קדימה חשוב שלא תהיה ממש מסובכת ועם ממשק נחמד! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by celad,

בוקר טוב לכולם, לפני מס' שבועות הורדתי קובץ שהיה אמור להיות קובץ TXT אבל בעצם היה .SCR עם איקון של Notepad שהריץ משהו על המחשב. כמובן שברקע פעלה תוכנת MSE של גילתה דבר אודות הקובץ. מאז ישנה איטיות מסויימת בהרצת תוכניות. ערכתי סריקות ולא נמצא דבר. היום הרצתי את תוכנת ה HIJACK ורציתי לדעת אולי אתם רואים משהו שאני לא. תודה רבה ויום טוב. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 09:12:50, on 16/11/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16671) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskhost.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtHDVCpl.exe …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני משתמש ב Nero Express 8 , ובוויסטה 64 אולטימייט , אני צרוב במהירות 16 , אבל בפועל הוא צורב במהירות משתנה בין 11 ל12.5. לעומת זאת , שהיה לי וויסטה 32 , הנרו היה משתמש בRAM שבמחשב (משהו כמו 70% שימוש בRAM על ידי כל המערכת) וככה היה צורב במהירות גבוהה. עכשיו הוא בקושי משתמש בRAM והתוצאה היא מהירות נמוכה של צריבה... מה אפשר לעשות ? המפרט בצד אגב. תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. מישהו יודע איך אפשר לחתוך עם התוכנה הזאת ? אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת שם (הווגאס פשוט נסגרת לי שאני מנסה לבחור בקבצים (M2TS), אולי לא תומכת או משהו, וזה מוזר כי באתר שלהם כתוב שיש תמיכה ב Blu ) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  14. שלום לכולם . לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ובעקבותיו את כל הדרייברים שלי ועכשיו כשאני רוצה לראות דברים באתרים כמו יוטיוב - הם מנגנים ללא סאונד. אם אני מעתיק את הסרטונים האלה למחשב שלי - אז הם פשוט לא מתנגנים ונשארים קפואים באותו הפריים . מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. בבילון לא מצליח לעדכן שערי המרת מטבעות... למה הוא לא מצליח ? יש לו גישה מלאה לאינטרנט ואני מקבל גם תוצאות מוויקיפדיה. אז מה הבעיה ? כאשר אני לוחץ על "עדכן שערי המרה עכשיו" מייד מופיעה לי ההודעה : "ההתחברות לשרת לעדכון שערי המטבעות נכשלה". זה מעודכן נכון לשנת 2003... אני לא יודע מה הבעיה. מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  17. שבוע טוב יש לי בעיה באאוטלוק 2013 שאני מגדיר שם 5 אימיילים שונים וכהרגלי אני רגיל לכך שיש אינבוקס אחד לכל חמשת המיילים השונים שכל מי ששולח לי מייל מגיע לאינבוקס אחד ויחיד רק בשליחה אני צריך לבחור מאיזה חשבון אני רוצה לשלוח. אבל הבעיה ב2013 שהוא פותח 5 אינבוקסים זתומרת לכל חשבון שאני מקים הוא פותח אינבוקס משלו ופריטים שנשלחו וכך הלאה. אז חשבתי שזה הבעיה ב2013 אז העפתי אותו והתקנתי 2010 ושוב אותה בעיה ואני משתגע זה לא נוח אני חייב לאחד את כל חמשת החשבונות לתיבת דואר נכנס אחת ויחידה ב2010 אשמח לעזרה אם מישהו יודע לכוון אותי איפה ההגדרה

18. Started by OranNuri,

שלום , יש לי מוצר all in one של Hp : officejet v40 , כאשר אני מנסה להעתקין את הדייברים שלו, הוא מתקין, כאשר הוא מגיע לסוף ההתקנה הוא רושם משלים התקנה או משהו בסגנון ופס ההתקדמות כבר בסוף, אבל פה הכל נתקע וגם המחשב קופא. ניסיתי כמה פעמים עם דרייברים הכי חדשים שהורדתי מהאנטרנט וגם מהדיסק המצורף למוצר אך שום דבר לא עזר. אני משתמש ב WINXP. ראוי לציין שכבר התקנתי את הדרייבר בעבר והכל עבד קשורה. (מזמן- המחשב עבר פירמוט מאז...)

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  19. Started by XMB,

שלום , יש לי כמה סרטי DVD במחשב על פורמט גמור של DVD (שיטת שידור שלהן לא ידוע לי). הם נמצאים בקיבצי VOB וכל שאר הקבצים שיש כאשר יש DVD מקורי. אני מעוניין להפוך את השיטת שידור של הסרט ל NTSC בשל שליחה לחו"ל של הדיסק (ארה"ב ) ושזה יוכל להקרא שם. אשמח לדעת איך לעשות זאת , ניסיתי ב Nero Vision אך זה מקודד גם את התפריט המקורי בדיסק וכל שאר הצ'פטרים שאי אפשר לשלוט בהם לאחר מכן (לדוגמה בתפריט של הדיסק להפעיל את הדיסק , לראות תוספות שניתנו בדיסק וכו' אי אפשר לזוז עם החצים ובצדק). אשמח לדעת איך לעשות זאת , תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להקליט אאודיו, ובזמן ההקלטה אני רוצה שתהיה לי אפשרות להקשיב למה שכבר הקלטתי - להשמיע חלק קצת מוקדם יותר של ההקלטה בעוד אני ממשיך להקליט. יש דרך לעשות את זה עם Cubase? או שיש תוכנה אחרת שיודעת להמשיך להקליט בזמן שאני מריץ אחורה בהקלטה? תודה לעוזרים.!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by hendelr,

שלום לכולם אני משתמש בxp sp2 ומחובר למדפסת דרך רשת בייתית ולא ישירות. עד עכשיו הדפסתי ללא בעיות כל שהן, המדפסת היא hp deskjet 3550 בימים האחרונים אני מבצע הכל כרגיל ולאחר שאני שולח להדפסה נפתחת חלונית שם אני מתבקש להקיש :output file name כאשר בחלק העליון (הכחול) של החלונית רשום print to file למרות שהגדרתי את המדפסת הנכונה כרגיל. בפעמים הראשונות רשמתי סתאם משהו , אישרתי וההדפסה היתה מתבצעת אך עכשיו החלון נתקע ואני חייב להפסיק את התוכנה כולה דרך מנהל התוכנות. זה מאוד מפריע ומציק, אם יש לכם תשובה אני אשמח מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. שלום, בFF יש לי איזה תוסף שמראה לי כפתור כזה ליד הLIKE וכשאני לוחץ עליו אני יכול לבחור באיזה איכות להוריד את הסרטון הנ"ל בכרום חיפשתי בEXTENSION ולא מצאתי שום דבר דומה... אודה לעזרתכם בנושא!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by adi naamati,

אשמח לקבל המלצה לתוכנת עריכה של סירטונים מתמונות סטילס, שמשלבת פס קול וכיתוב על התמונות שונות. חינמית ואם אפשר לא כבדה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. שלום, לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך והחלפתי אותו לכרטיס PCI-E Geforce 210gt. לוח האם שלי הוא GA-K8NMF-9 של ג'יגהבייט עם כרטיס קול פנימי סטנדרטי של realtek. ברגע שהתקנתי את הדרייברים של NVIDIA, הפסקתי לשמוע סאונד מכרטיס הקול. עושה רושם שהעברת הסאונד (דיגיטאלית, אבל בכל זאת) ליציאת ה- HDMI שנמצאת על כרטיס המסך, גורמת לאיזשהו קונפליקט. הסתובבתי בהרבה פורומים וזו בעיה שחוזרת על עצמה, אבל הפתרון היחיד שראיתי שעזר לאנשים היה להגדיר בביוס את כרטיס הקול onboard כ- enabled במקום auto. אצלי בביוס יש רק disabled או auto, כך שזה לא ממש עוזר. ניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין כל מני גרסאות שונות ומשונות, אבל מדובר בתהליך מתסכל וארוך של ניסוי וטעיה ומליון ריסטארטים בדרך. בקיצור, האם מישהו …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Wreckovski,

אני יודע לתת כמה דוגמאות שמבצעים עם התוכנה הזאת, אבל השימוש בה לא אמור להיות מסובך. השאלה היא, האם יש מדריכים למתחילים... בעלי תוכן פשוט\הסברה פשוטה... אם אף אחד לא מכיר, אולי כמה טיפים קטנים להתחלה, אני אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.