עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mzini,

אתמול בערב כיביתי את המחשב אחרי שהתכתבתי עם אנשים ב-icq והכל היה בסדר אבל כשקמתי בבוקר והדלקתי את המחשב פשוט לא היה כלום ברשימה של ה-icq היא נמחקה לגמרי...אני מצליח להתחבר והכל אבל אין לי פשוט אף אחד ברשימה!! ניסיתי להחליף גירסה של ה-icq וזה לא עזר.... אני פשוט חייב עזרה! חשוב לציין שאני משתמש בגירסה 4.1 ואחר כך החלפתי ל icq4 בעברית וכלום לא עוזר! תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by bitv,

פירמטי את המחשב והתקנתי windows xp sp3 . התקנתי גם את הצ'יפסט מאתר MSI וכן את כרטיס המסך . ב- device manager נשאר סימן קריאה video controler . הרצתי סרט AVI במדיה פלייר של מיקרוסופט , ונשמע רק קול , ללא תמונה , וזה ברור למה . התקננתי K-LITE CODEC גירסה 5.9 . העליתי את המחשב מחדש והרצתי שוב את הסרט. הפעם ראו תמונה אך ללא קול. ניסיתי גם את גירסאות 6 ו- 5.8 . אך ללא הועיל . כנ"ל גם איני שומע קטעי וידאו ב-יוטיוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by בזיק,

אם אני מפעיל את התוכניות usdownloader ו- MAtlab המחשב קורס, והתוכנית windbg מציינת שזו בעיה עם הדרייבר שציינתי. זה דרייבר שייך לavg. הקריסה קורית רק אם אני מעלה את התוכניות לאחר שהמחשב פעל זמן מסוים. אם אני מעלה אותן מייד זמן קצר לאחר עליית המחשב (לאחר שעלה הavg) אז אין קריסה. הסרתי את הavg והתקנתי מחדש. לא עזר רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by tomermu,

שלום יש לי אופיס 2007 (אנגלית) שמותקן על ויסטה SP2 בעברית. בכל פעם שאני פותח מסמך וורד או אקסל , נפתח לי האינסטולר של חלונות והתוכנה כאילו מתקינה עצמה מחדש. זה תהליך שלוקח בערך דקה. זו התוכנה היחידה מכל התוכנות שמותקנות לי על המחשב שקורה לי דבר כזה. התקנתי SP 2 לאופיס - לא עוזר. הסרתי התקנתי מחדש כמה פעמים , איתחלתי מחשב- כלום לא עוזר. חיפשתי פתרונות באינטרנט- לא מצאתי. למישהו יש אולי פתרון לדבר הזה?

5. למישהו יש מושג איך?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by רועי מלר,

היי.. לאחרונה התחלתי שימוש ב - Vista Ultmate 64Bit אני בחיפוש ארוך כלפיי תכנים שנתמכים במערכת - אנטי ספייוור והגנה שקופה הם העיקריים, אשמח לכל עזרה, הפנייה (:

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. בוקר טוב וחג שמח לכולם! הבעיה היא שישנם כמה אתרים קבועים שאני גולש בהם, ובד"כ הכל עובד ללא בעיה רק שהיום משום מה צצו כמה תקלות משונות... אתר אחד לא נפתח בכלל, ואתר שני רושם את זה: Bad Request, Your browser sent a request that this server could not understand... כמובן שאני מבין את המשפט. וזה רק שני האתרים לא עובדים, כל שאר האתרים נפתחים רגיל. עכשיו לפי מה שידוע לי שאם הבעיה היתה באקספלורר אז לא היו נפתחים אתרים בכלל. האם התיאוריה שלי נכונה או שאני טועה...?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by ofeky1,

באיזה ערוצים אתם נמצאים רוב הזמן?? אני ב: #וודקה_לימון #שבלול #דובוני_איכפתלי #שושי

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. לא ידעתי כל כך איפה לשים את הדיון הזה , אבל אני צריך עזרה בעיה נורא מוזרה קרתה לי , אני לא עובד על המחשב שלי , אבל על המחשב שאני עובד עליו יש את התוכנה שדרכה מעבירים הכל לאייפוד itunes , הבאתי את האייפוד מהבית , ואני מנסה להכניס אליו סרט . הסרט קודד לאייפוד ונמצא באייטונז הוא מראה שהוא מכניס אותו לאייפוד טוען והכל , ואז מנתקים את האייפוד הקובץ תופס מקום על האייפוד אבל בלתי נראה על המכשיר עצמו אי אפשר לראות אותו ב moive ושמחברים אותו למחשב בחזרה רואים אותו באייפוד . יש על האייפוד קבצים שהבאתי מהספרית מדיה שנמצאת על המחשב ...למה הוא לא מצליח להעביר ? אפשר להעביר דברים רק ממחשב אחד ?... למה זה קורה אך אפשר לסדר את זה ? תודה המשך לילה נעים .

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by saar3,

שלום! אני חדש עם פיירפוקס לכן יש לי הרבה שאלות איתו: 1.שאני נכנס לאתר שבוא אני רוצה לראות סרט כמו באתר של ערוץ עשר אני לא יכול למרות שבחלק האתרים זה פועל!!. 2.שאני רוצה לראות תמונות באיזה אתר כמו בוא נגיד אורנג הוא כותב הסתיים אבל לא מראה לי שום תמונה!!! אם מישהו יתן לי פתרון לשני הדברים או לאחד מהם אני ישמח. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by Big_White,

לאחר התקנת הדפדפן הדפדפן מוריד תמונה תחת סיומת JPEG והשם המקורי לאחר כמה זמן הוא מתחיל להוריד תמונות ב BITMAP ותחת השם UNTITLED בלי ששיניתי הגדרות כל שהן מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצבו הקודם? תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. *כותרת* למסן ואייסי בעיקר

13. כיצד ניתן למחוק את מילות החיפוש הישנות ?? לדוגמה, בGOOGLE כאשר אני מקליד מילה לחיפוש, אני רואה את כל מילות החיפוש הישנות שהקלדתי בעבר. א. איך ניתן לרוקן את הזיכרון של שורת החיפוש ? ב. האים ניתן לעשות זאת רק מאתר חיפוש מסויים ולא באופן גורף מכל האתרים ? ג. האם ניתן לימחוק מילות חיפוש ישנות באופן סלקטיבי מאתר מסויים ? (כלומר למחוק מהזיכרון מספר מילים מסויימות אבל לא לרוקן את כל הזיכרון). תודה, אמיר

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. עד לא מזמן, כל המייל סונן ע"י הקספרסקי עוד אצל הספק (אני עובד עם אאוטלוק אקספרס), ואז הייתה מגיעה רשימה, בה הייתי בוחר מה לקבל ומה למחוק עוד אצלך הספק. הגיע איזה עדכון ללא פיקוחי וידיעתי, שמשום מה, ממנו ואילך, כל המייל מגיע אליי לאאוטלוק, ורק אז אני יכול למחוק/לחסום. איך אני מגדיר שוב, או מה לעשות כדי שזה יחזור לקדמותו, כלומר שלא יגיע לי מלכתחילה למחשב, אלא ייעצר לביקורת עוד אצל הספק?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה בקאזה, ושאלה לגביי תוכנה אחרת: 1. יש לי קאזה 2.6 ורציתי לדעת מדוע אני לא יכול להתחבר, כלומר התוכנה לא מתחברת לי, ואז אני לא יכול לחפש, אין לי פיירוול ושום תוכנת חסימה, זה ווינדוס אקס פי. 2. יש לי כונן של 4 ג'יגה ואני רוצה לצרף אותו לכונן אחר, יש איזה תוכנה חינמית, או תוכנת ניסיון שאפשר לעשות את זה בעזרתה? מישהו יכול לתת לי את שמה והיכן אני יכול להשיג אותה?, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by jon-E,

נכנסתי למשחק [counter strike] עם FRAPS ע"מ לצלם קטע במשחק וה - fps שלי ישר יורד ל 30 ואני כמעט לא מצליח לזוז. לא משנה אם קבעתי ש - FRAPS יצלם על 30 fps או 100 זה תמיד יורד לי ל 30. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא יש לי כ.מסך חזק לא אמורה להיות לי בעיה, גם ביטלתי את ה v.sync כי בפורום אחר אמרו לי שזה יכול להיות הבעיה אבל זה עדין לא עוזר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by The Dom,

מחפש WORDART ל OFFICE 2003 כמה שיותר בסגנון עתיק

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by nesber,

יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לגזור קטעים מסרטי MPG ו AVI, לערוך ולחבר?

19. Started by risbo,

יש לי קובץ של עבודה בפלאש ובין היתר ראיתי שם בסימבולים אחד שנקרא tree והשני tree movement עכשיו שאני לוחץ על השני אני רואה בתצוגה המקדימה של הסימבולים למעלה בצד ימין שאפשר לעשות play וזה זז שמתי לב שזה רק התנועה אם אני מוחק את tree ז זה זז אבל בלי התמונה.... אני יודע איך עושים את התנועה שהיא תזוז והשאלה שלי היא איך אני שם את התנועה בסימבול... תודה לעוזרים! risbo

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. לחברי הפורום שלום. נכנסתי לאתר של zonelabs ע"מ להוריד חוקית את zonealarm הפשוטה, שניתנת לציבור באופן חינאמי. הורדתי והתקנתי את התוכנית, לאחר ההתקנה התוכנה עשתה ריסט למחשב ולאחר מכן שהמחשב עלה התחילו התופעות המוזרות! בעת הlogin למשתמש שלי המסך נדלק ונכבה כ2~3 פעמים. במיוחד כאשר ניסתי לסגור את הTRAY של quicktime המחשב נתקע וכיבה את המסך והדליק אותו שוב. אחרי כך התחיל לעשות לי עיוותים על המסך, כל מיני פיקסלים שחורים (והם לא שרופים, כי refresh "מחק" אותם) וכל מיני מריחות על המסך. לאחר כמה שניות נכבה המסך ולא חזר להדלק שוב, כמו כן שמעתי שהארד דיסק הפסיק לעבוד (היה רעש שהוא נכבה) עשיתי ריסט ושמעתי את הארד דיסק נדלק, וכך ידעתי בוודאות שהארד דיסק הפסיק לפעול ומיד עלתה מערכת ההפעל…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by liiight,

כשאני מנסה להכנס לIRC, אני מקבל את ההודעה הבאה: [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] התופעה החלה ממש לפני כמה ימים, אחרי שהתוכנה שידרגה את עצמה. אפשרתי לMIRC גישה לכל הפורטים, ובכל כתובות הIP ועדיין אני לא מצליח להתחבר. דבר מעניין הוא שכשאני מנטרל את התוכנה, מתחבר לMIRC ומפעיל אותה מחדש, הכל תקין. כלומר, הבעיה היא בשבלי הכניסה, כששרת הIRC מנסה לקבל מידע אודות הIP שלי. אבל כאמור, פתחתי את כל הפורטים. למישהו יש רעיון? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. עדיפות למשהו שמדמה DOK, הכוונה שאני אוכל להעביר את השירים בגרירה לכונן ב-המחשב שלי

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by dududs,

איזה תוכנה יותר טובה לניקוי הרג'סטרי ? RegVac או Registry Mechanic ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. יש לי בעיה ב Norton Internet Security 2005 לפעמים קורה ואני שם לב שבProcesses יש לי קובץ בשם ccProxy.exe שלוקח לי ברקע 50 אחוז מהמשאבים של המעבד סתם ככה.... זה לא כל הזמן ככה זה לא קבוע זה לפעמים.... הקובץ הזה הוא שייך לסדרה של Processes שהNorton Internet Security 2005 מפעיל ברקע אבל אף אחד מהקבצים האחרים לא לוקח לי שום משאב רק הקובץ הזה... אא וכשהקובץ לוקח לי את ה 50 אחוז האלה אז יש ירידה משמעותית ב FPS שלי במשחקים וירידה משמעותית במהירות האינטרנט ובכלל בביצועים הכלליים של המחשב מן הסתם.... אני לא יודע למה אבל זה מה שקורה וזה מה שהקובץ הזה עושה השאלה שלי האם לעוד מישו פה זה קרה או אם מישו יודע מה לעשות איך לתקן... אם אתם יודעים אולי על תוכנות פיירוול+אנטי וירוס טובות יות…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by BloodFist,

איך עושים? אם איזה תוכנה? גרסא מומלצת? תהליך הביצוע? עברתי קצת על הפורום בחיפוש ולא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים