עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofeky1,

משום מה הכונן שלי לא קורא תדיסק תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by .Barak,

שלום לכולם! לפני כשנה תכננתי מבנה ציבורי ולאחר מכן הוצאתי תמונות מהדמיה שעשיתי באוטוקאד, הקובץ נפגם ואין באפשרותי לפתוח אותו... התמונות שהוצאתי קטנות מאד ולא מתאימות לפרזנטציה שאני צריך להגיש בימים אלו. האם יש אפשרות לעשות משהו עם התמונות שאוכל להגדיל אותן (להדפסה) ובכל זאת הן יהיו ברורות? אודה מאד לכל עזרה שתינתן. ברק

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. כאשר אני מפעיל תמחשב והמחשב נכנס למערכת הפעלה אז הוא מתחיל לעלות את כל התוכנית אז נפתח לי חלון שהוא מתכונן להתקנה ואני לא יודע של מה זה וזה מפריע למחשב לעלות!! משהו יודע למה זה??? או איך מעיפים את ההתקנה הזאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. היי נדבקתי בווירוס wa6 שהוא רשום ב- VBscript. הווירוס שיכפל את עצמו לכל הכוננים הניידים שלי (דיסק און קיי,איי פוד ועוד) כמו כן הוא חוסם לי את הגישה לכונן. אני לא יכול להיכנס לכונן C למשל בלי ללחוץ על "פתח". האנטי ווירוס לא מזהה את הקובץ בתור ווירוס, הוא "נקי". עוד תוכנות כמו אד אוור וספי בוט הביאו את אותה התוצאה. אם אני מוחק אותו אז הוא רושם לי "קובץ wa6 לא נימצא" ואחרי זה הוא משכפל את עצמו שוב. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by liiight,

יש אתר מסויים שאני מתחבר אליו באופן קבוע. האתר משתמש בהצפנת SSL. עד עכשיו הכל היה סבבה. בזמן האחרון, אני נתקל בבעיה כזו: אני מתחבר אל האתר, לכאורה בסדר גמור. כשאני ניגש לספריה (כל ספריה), הוא מתחיל לעשות את הLIST, ואחרי שהוא טוען חלק ממנה (1,714 BYTE ליתר דיוק), הוא נתקי, ואז מתנתק מהאתר, בלי שום הודעה. חשבתי שהבעיה היא בFIREWALL שלי בהתחלה, כי התופעה החלה בערך לפני כמה ימים כשהוא שידרג את עצמו (ZONEALARM). אבל גם כשהפיירול מכובה לחלוטין, הבעיה משתחזרת. יכול להיות שהבעיה היא מהצד השני? מאוד קשה לי להאמין, כי האתר מאוד פעיל והייתי מקבל דיווח על משהו כזה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שאחרי שאני מגדיר את המקשים היא תיתן בלחיצת כול מקש שיר ספציפי... אם מישהו מכיר משהו כזה..... WINAMP נותנת אפשרות כזאת ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by omri_ro,

שלום. היה לי FF 3.1BETA וחזרתי אחורה ל3.0.5, תהליך המעבר היה כמעט חלק על ששמתי לב שכל הFAVICONS של הBOOKMARK שלי התאפסו. ניתן לשחזר אותם ידנית אבל זה קצת כאב ראש, האם יש תוכנה שתוכל לעשות לי את זה אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by -AKEL-,

אני הבנתי שאני צריך עידכון אבל אני לא מוצא להוריד אותו באתר של Nvidia ועוד משהו קטן... צריך דעה על הכרטיס שלי... אולי יהיה שווה לי לקנות כרטיס חדש

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. שאני ניכנס לתוכנה הוא אומר לי להזין את המספר הסידורי מישהו יכול להביא לי את המספר סידורי?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  10. היי אז ככה אני מנסה לעבוד עם וויטה 64 חומרה מתאימה ישלי כבר הבעיה היא בסרטים שאני מוריד הקודקים שהורדתי עדיין לא טובים התכנת אותם גם לא ניתן ברמה של 32 BIT לא מבין בשביל מה שידרגתי , כדי לקבל פחות מ-MCE למה מיקרוסופט לא דואגים ללקוחות שלהם , פשוט עובד פחות טוב מ32 BIT באיכות התמונה כי אין מבחר של קודקים ואפשרות התיכנות של הקודקים מוגבלות שפתחתי את הקודקים לאחר התקנה ,גיליתי שחזרתי שנתיים אחורה ויותר פיתחו קודקים רק להראות הנה יש פשוט יש ממשק יפה לוויסטה , אבל ביתר הדברים התוכנה עובדת כמו ביטא . האם מישהו הצליח להשוות ולבדוק ? דרך הגב התוכנות של וויסטה כמו הפלייר שלהם ,לא טובות ב-32 BIT ולא ב-64 תמיד השוותי מול BSplayer Pro שפשוט נותנת את התוצאות הטובות ביותר מכל פ…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. שלום, הייתה לי מחיצה ששימשה אותי לאכסון הרבה מידע (בעיקר שירים). גודלה היה בערך 65GB. השתמשתי ב-Partition Magic בפונקציה ה-Redistrebute Space וזה גרם לווינדואס להכשל ב- Boot Up. כרגע הכונן יושב כPrimary Slave וכונן אחר מריץ את ווינדואס. חוץ מהמחיצה שנמחקה, שאר המחיצות נגישות. יש לי 70 ומשהו גיגה של Unlloacted Space. האם יש תוכנה ספציפית שאתם ממליצים עליה לשחזור המידע? האם היה למישהו ניסיון עם בעיה דומה? תודה רבה על כל סוג של עזרה (אפילו תנחומים).

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  12. אני מהמר שלמיקרוסופט עדיין לא עלה הרעיון המבריק לשלוח למשתמשים הישראלים טלאי שיעדכן את הגדרת שעון הקיץ/חורף לשנה הנוכחית. אני מהמר שאלפי אנשים יעדכנו את הזמן ידנית, ושהוא יחזור להם שעה אחורה כעבור כמה ימים (בזכות פיצ'ר ה-Internet Time). הם יעדכנו שוב, ושוב הוא יחזור להם אחורה. למה לעצבן כך את לקוחותיהם? אין לי מושג, אבל אני מאמין שזה עומד _שוב_ לקרות. מה דעתכם? מיקרוסופט סידרו את זה כבר ברוך השם? אם לא, פשוט בושה. הנה הפתרון העקום שלי מ-2002.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by puuma,

שלום הורדתי את התוכנה אבל אך אני עושה בדיקה של הזיכרון? תןדה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by slimshady21,

שלום. פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב ופתחתי פורטים בראוטר אבל כשאני עושה בדיקה באימיול הוא עדיין רושם לי שהפורטים סגורים, ויש לי low id. תעזרו לי בקשה אני משתגע! אין לי מושג מה זה יכול להיות לעזאזל, גם ביטלתי לגמרי את הפיירוול של וינדוס, ושום דבר לא עוזר.....

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by cold fire,

הורדתי את הגרסה 2003 של 3dmark אבל כשניסיתי להריץ אותה על הנייד החדש שקניתי(מעבד duo core2) היא הפסיקה באמצע לרוץ ונפתח חלון מעצבן של microsoft לשלוח או לא... מה הבעיה?, הגרסה לא תומכת במעבדי ליבה כפולה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה לדעת איפה מגדירים את הפיירפוקס שהוא הדפדפן ברירת מחדל שלי באאוטלוק 2003.כל פעם שאני פותח דף אינטרנט זה ניפתח עם האקספלורר. ברור לי שתוכנה של מיקרוסופט תלך לתוכנה של מיקרוסופט..אבל איך אני יכול להגדיר שזה יעבוד איך שנוח לי ולא איך שנוח להם???

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  17. קודם כול המחשב הזה הוא נייד LENOVO V100 ואני חושבב שהבעיה היא בFINGERPRINT SENSOR עכשיו אני לא רוצה את ה FINGERPRINT SENSOR אני רוצה לבאל את הכניסה ב FINGERTYPE SENSOR מה אני צריך לעשות ? ואיך מבטלים את FINGERPRINT SENSOR כי זה מעצבן . אנ AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE שמתי אותו על AUTOMATIC וגם את MASTER PASSWORD AUTHENTICATION שמתי על AUTOMATIC . ונכנס לוינדוס אחרי 10- 15 דקות אז אני רוצה לבטל את כל אלה שאכנס בלי ה AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE וגם MASTER PASSWORD AUTHENTICATION

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. כי זה מה שיש בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by nahum8,

אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור Accaprls ו instrumentals לשם יצירת רמיקס. האקפלה שאני צריך אני לא מוצא אותה... בקיצור אם ישנה תוכנה כזאת אנא תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי את כול המיבחנים וקיבלתי 1856! האם זה נורמאלי? הינה המפרט שלי: Intel Pentium III 1.0 GHz RADEON 9800 PRO ATI 128 MB Total Physical Memory:512 MB

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by ארקדי גאיידמק,

http://www.kaspersky.co.il/aaaaaau/cauaau/aeaau_ae_aoenae_6_0__1

22. Started by DeVieDeXP,

שלום, התקנתי Norton System Works 2005 , עכשיו כשאני פותח את ה NMain.exe , כלומר לוחץ על האייקון של האנטיוירוס, אז הוא לא פותח לי את החלון הראשי. כשלוחצים Ctrl Alt Delete , אז אפשר לראות את NMain פועל ב99% ולא קורה כלום... וגם אי אפשר לסגור אותו עם שום דבר... רק רסט או לוג אוף... למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום יש לי את כרטיס הרשת 3com etherlink xl 10/100 pci 3c905c-tx, ושידרגתי את המערכת ל vista. באתר 3com מצאתי את הדריבר של אותו כרטיס הרשת אבל הוא מתאים רק לגירסאות יותר ישנות מ vista(עידכון של 2003). אפשר לעשות משהו בעניין? תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. כרגע אני עובד על חלונות...אבל יש לי תמונה שגיביתי של המערכת לינוקס שהייתה אצלי, אני רוצה לשחזר אותה אבל לא מוצא כלי שיפתח לי את הקובץ כדי שאוכל להעתיק את כל התכולה. ניסיתי קרך לייוסידי למיניהם אבל כנראה שהייתה בעיה עם הקובץ, אז אני מחפש תוכנה שתעבוד על XP שתוכל לפתוח את קובץ התמונה. תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים