תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
תגידו זה הודעה השניה שלי ולא עונים לי מה זה מעומעמים מה ניסגר יש בעיה לענות לי איזה פרוםםם מוזר
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אם כן אפשר לינק, תודה.....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו הזאתי שיש בעמוד הראשי רק אחת בחינם מישו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
תגידו יש תוכנה כזאת שהופכת סרטי vcd וגם svcd ל avi או משהו כזה? אם יש תביאו בבקשה קישור וכמה שורות הסבר עליה אם אתם יכולים... תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ראיתי יש מלא תוכנות שכותבות למשל שהאינטרנט שלך ישתפר ב100 אחוז ....... זה בכלל אפשרי? :s05:
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
קיבלתי Sony כתיבה x48 שכתוב x12 קריאה x48 אני צריך תוכנה טובה שמאפשרת לי להשתמש בשיא מהירות הצריבה שלו!!! איזה יש??? תורה מראש!
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מישו מכיר תוכנה שהופכת סרטים של DIVX לפורמט DVD? ומשנה תסאונד ל AC3 תודה סרגיי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כבר כמה זמן אני ראיתי תמילה הזאת אז מזה ??? ומאיפה אני מוצא\משיג אותם??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הV2 אם זה משנה, התוכנות שלה לוקחות לי פול זכרון, הLCDMon לוקח לי פאקינג 550MB זכרון, גם אחרי שעשיתי ריסט למחשב והכל.. אם זה משנה יש לי מעבד Q6600 וזכרונות 2GB חזקים של KINGSTON...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזו: .
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הנה תמנוה... http://img292.imageshack.us/img292/9926/untitledeb9.jpg
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מחשב נייד של HP (מעבד i5, 4GB, כרטיס מסך חיצוני). לפני כמה חודשים החלה להופיע תקלה, רק בשימוש בדפדפן הספציפי. לאחר כמה דקות גלישה דף האינטרנט קופא, והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל. הפסקה ידנית של תהליך GPU דרך מנהל המשימות של הדפדפן, מחזירה הכל לתקינות, לכמה דקות, עד הפעם הבאה. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? פירמטתי (פעמיים), הכל מעודכן, כולל דרייברים, ואני כבר עובד עצות. שוב, התקלה מתרחשת אך ורק בגלישה בגוגל כרום. לא בדפדפן אחר ולא בפעולות אחרות עם המחשב. במשך שנתיים הכל עבד תקין עד שזה הופיע. תודה, עודד.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג אם זו בעיה ממש .. יש לי תהליך System מוזר במנהל המשימות ב - Windows XP .. הוא פשוט לוקח המון משאבי מערכת ומאט את המחשב בצורה רצינית .. המחשב עצמו עובד רגיל, פשוט הזמן תגובה לכל פעולה איטי מאוד .. רק אחרי ריסטרט המחשב חוזר לעצמו ועובד בצורה חלקה .. אין לי שום בעיה של וירוסים / Spyware / Trojan וכד' .. אני משתמש באנטי וירוס Symantec AntiVirus Corporate Edition 9.0 בפיירוול Zone Alarm ובפיירוול המובנה של Windows XP TDS-3 נגד טרויאנים ממה הבעיה נובעת ? איך אפשר לסדר את זה ? אין לי מושג אפילו למה קשור התהליך הזה .. אם הוא באמת קשור ל - System או לא .. התהליך שעליו אני מדבר נקרא "vsmon.exe" כמו בתמונה : תודה רבה מראש ..
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר לגבי התהליך הזה... מישהו פה יודע מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! , שמתי לב שיש אצלי במנהל משימות יודע מדי תהליכים . ממש כפל של תהליכים . יש לי את התהליך chrome.exre בזמן שהדפדפן פתוח , אבל יש אותו 4 פעמיים בזמן שרק חלון(לשונית) אחד פתוח. יש לי את התהליך svchost.exe של המערכת , רק שיש אותו 11 פעמיים , אמור להיות 1-2 לא?. מי שמבין בתוכנה HiJackThis אינה log שלי , ברגע שאני מנסה לעשות Fix Checked ואחר כך סורק שוב הם חוזרים. בדוח שימו לב ב - O23 כמה פעמיים יש דברים דומים כאלה O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\wscsvc.dll,-200 (wscsvc) - Unknown owner - C:\Windows\System32\svchost.exe ב - msconfig (קביעת תצורה של המערכת) בלשונית שירותים / הפעלה אין משהו חשוד שעולה במערכת רק דברים שצריך. אשמח לקבל עזרה לפתרון הבעיה , איציק .
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל מיני CONF'ים למינים... כמו appconf.exe amcconf.exe ansconf.exe bopconf.exe אני מתאר לעצמי שאלה לא דברים טובים אבל אני פשוט לא מצליח להסיר אותם.. מישהו יכול לעזור? בנוסף שתי התהליכים האלה גם הופיעו: panmavic.exe pngfmsne.exe כנ"ל לגביהם תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניינת ללמוד תואר בתקשורת חזותית. מאחר ויש לי כבר תואר בהנדסת תעשיה וניהול אין לי אפשרות להפסיק את החיים שוב לעוד 4 שנים - חייבת לעבוד. האם יש אפשרות לעשות את התואר בלימודי ערב? ביררתי גם על האופציה של לימודי תעודה אך אני מעוניינת בהעשרה מעבר לידע טכני (יש לי יכולת ללמוד לבד את התוכנות, פוטושופ למדתי ואני בדרך ללמוד אילוסטרייטור) לכן אני מניחה שלימודי תעודה לא ממש יעזרו לי, אני צודקת? אשמח לכל תגובה, אני לא ממש מבינה ורק עכשיו התחלתי להתעניין. תודה רבה, שני
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. יש תוכנה נוחה שמאפשרת לי להתקין סיסמה על תיקיות ספציפיות שאני בוחר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני חייב אחשיו תוכנה צריבה חוץ מי nero בברכה שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי שמות של תוכנות שאפשר להשתמש בהם כדי לפרוץ לאייסייקיו ולכל מיני שימושים אחרים באיסיקיו?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
יש לי סרטון שהורדתי למחשב ניסיתי לפתוח אותו בכל תוכנות המדיה שאני מכיר mv2player,bsplayer וwindows media player, וכלום כל פעם שאני פותח את הסרטון התוכנות מתרסקות למישהוא יש פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו כאן מקיר תוכנה שעושה רוורס לסרט כלומר מריצה אותו אחורה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-