עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofir38,

אני צריך פיירוול שיהיה קליל.. לא מציק שקופץ כל שנייה ועושה את העבודה בשקט.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  2. אני מחפש משהו חינמי וקל לשימוש שיקטין את הגודל של השירים שבעתיד יכנסו לפלאפון שלי... תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by mikitimsit,

????

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  4. באמצע שזה מעתיק את הקבצים זה רושם לי שגיאה: DATA Eror וההתקנה שהועתקה, היא קטנה ב-50 מגה בערך מההתקנה המקורית. מה הבעיה ? אפשר להמשיך גם ככה ? זה ישפיע על ה-Widndows בזמן ההתקנה ? איך פותרים ? שאלה נוספת, מה הגירסא הכי חדשה של Windows XP Pro SP2 ומאיפה אני יכול להוריד אותה (יש לי בנתיים גירסא 5.1.2600.2180). תודה.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  5. מחפש תוכנות כמו אנטי וירוס טוב, תוכנת צריבה, ואופיס. הבנתי שבאופן אופיס אין OUTLOOK זה נכון?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  6. הוא מחריכ אותך להתקין איזה מנוע פירסומות והוא רוצה גם serial או משהו מחפש ץוכנה עם אותו אפקט בלי כל הבלאגן

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by nadav1379,

יש לי סרט שמחולק ל 2 חלקים ואני רוצה לחבר אותו מתי שאני מחבר אותו אם Easy Video Joiner אני לא יכול לראות את הסרט שהתוכנה חיברה לי אבל שאני רוצה לראות את שני החלקים לפני שחיברתי זה כן מראה מה אני יכול לעשות בשביל לראות את הסרט אחרי שהתוכנה חיברה לי אותו? הורדתי את Cole2k[1].Media.-.Codec.Pack.V6.0.6.-Advanced-.Setup וזה גם לא עוזר

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by naknir,

שלום חברים, התקנתי את הקודאק-פאק של K-lite ובאמת הכל עובד כמו שצריך עכשיו, אבל משום מה שמתי לב שכשיש סרט שרצועת הקול שלו מקודדת כ-AC3, הווליום שיוצא הוא מאוד נמוך. האם זו בעיה ידועה? האם הורדה של קודאק AC3 והתקנתו בנפרד תפתור את הבעיה? אשמח אם תעזרו, ניר.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by meni99,

אני רוצה להכניס קובץ (מספר סריאלי) לתוך קובץ האימג' ואז לצרוב אותו מישהו יכול לומר לי אם איזה תוכנה אני עושה את זה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by pringles,

יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להעיף אותה אבל היא בכלל לא רשומה בהוספה\הסרה וקיצר איאפשר למחוק אותה כמו שצריך אני צריך תוכנה שתעשה את זה תודה מראש אלכס.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. יש לי תוכנה בשם power producer2 gold ואני רוצה לצרוב איתה סרט עכשיו יש לי 4 פורמטים אחד dvd השני זה vcd השלישי svcd והרביעי זה vr וברביעי יש לי גם אפשרות לבחור dvd+r או dvd-r עכשיו אין לי מושג מה כל אחד אומר ובאיזה פורמט הכי כדאי לי לצרוב, מה שאני רוצה זה איכות הכי טובה לא יותר מזה. אם זה נתון חשוב אז הסרטים כרגע בפורמט avi ויש לי גם דיסקים רגילים (cd) וגם דיסקים של dvd ה4.7 GB

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by kobibo,

לפני יומיים החלה הבעיה באימיול (0.47C ) האימיול נפתח תמיד ב low id וגם בכל חיבור לשרת אחר אני מקבל low id. הפורטים פתוחים כמו שצריך ב router שלי וכמו כן ב firewall של ה windows, גם כשאני בודק את הפורטים באימיול אני מקבל "ןי " ירוק שמראה לי שאין שום בעיה בפורטים שלי. כמו כן נסיתי גם לבטל כליל את ה firewall של ה windows ושום דבר נראה שלא פותר לי את בעיית ה low id. נסיתי להחליף לפורטים אחרים וזה בדיוק עזר לי לפעם פעמיים ושוב חוזר לי ל low id . נסיתי את הפאצ' שרץ ברשת לגבי הגבלת ה connections וגם זה לא הועיל. שמתי לב שבעיה מופיעה גם אצל אחרים במיוחד בפורומים בחו"ל. מה שמוזר שעד לפני יומיים הכל עבד חלק ויפה. אודה לעזרה ואו כיוון פתרון אחר.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by sgt_flippy,

הפעולה שלו היא כך: מתי שאני נכנס לתיבת הפקודות וכותב cmd הוא מאתחל את עצמו ומתי שאני מוריד איזה קובץ הוא מאתחל את עצמו מישהו יודע מה זה? ואיך אני מעיף אותו?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by tomer87,

יש לי את הפיירוול וגם את האנטיווירוס...ושאר התוכנה של מאחה הדיסק נראת לי כבר כמיותרת.... מהבחינה הזאת שאני חושב שזה מעט לי את המחשב....מה אתם אומרים כדאי להוריד אותה??? והאם זה ישפיע על המחשב???... תומר בכר

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. Started by tangush,

שלום חברים, אני משתמש במדפסת וירטואלית שמדפיסה לACROBAT כדי ליצור קובץ תמונה ואז להדפיס בגלל שהמדפסת לא מדפיסה עברית. הכל עבד יופי עד שפתעום הפסיק לעבוד ואחרי שאני "מדפיס" ל ACROBAT אני מקבל הודעת שגיעה: "לא נמצאה מדפסת" אני מקבל את ההודעה כאשר אני מדפיס מתוך ACROBAT למדפסת. המוזר הוא שאת אותה ההודעה אני מקבל ב- OUTLOOK EXPRESS !!! לאומת זאת כשאני מדפיס דרך WORD או דרך KODAK תוכנה להצגת תמונות, הכל עובד מצויין. איך אני יכול לסדר שה - ACROBAT יחזור להדפיס כמו קודם למדפסת? תודה לכולם מראש רביב

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by AVI.S.T,

הורדתי קובץ NGR שהוא בתוך 36 חלקי RAR אני לוחץ לחלץ תקובץ זה עושה 100% ואז זה כותב ליי שהקובץ מקולקל ניסיתי להוריד עוד פעם תקובץ האחרון וזה לא עוזר אז הדבר היחידי שיכול ליות זה שצריך תוכנה שאפשר לחלץ איתה תקובץ או שאם זה לא נכון תגידו לי מה עושים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by slip,

בטח הרבה מכירים שמבטלים הדפסה או שנדפקה ההדפסה מסיבות כאלו ואחרות,רוצים להדפיס משהו אחר ווינדוס לא נותן כי הוא "באמצע הדפסה" וכשנכנסים לתפריט ההדפסה ולוחצים בטל הוא לא מבטל את ההדפסה ורק כותב שהוא מוחק או משהו כזה,אפילו כיבוי המחשב והוצאת הכבלים של המדפסת לא עוזר,מישהו מכיר דרך שדרכה יהיה אפשר לבטל את ההדפסה בלי לשבור את הראש?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by maorsh18,

בעבר יכולתי להקליט מהטלויזיה מה שרק רציתי היום הוא לא מראה סיגנל התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין ישנה הבעיה האם יש איזו תוכנה שמריצה בדיקת חומרה של הכרטיס??

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. Started by SciFi7,

יש לאבא שלי תוכנית לבית ואני צריך לשנות את הרקע ללבן בשביל שיהיה אפשר להדפיס עכשיו אני לא מוצא בתוכנה הזאת שום דבר שמראה איך צובעים את הרקע... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by Cain,

נשבר ה___ מאיסיקיו. עושה לי יותר מדי בעיות. רציתי לשאול: האם סוף סוף בטריליאן החדש העברית מיושרת לצד ימין כמו שצריך _גם_ בחלון הכתיבה ו_גם_ בחלון קבלת מסרים? זו היתה הבעייה הקריטית של הטריליאן הישן לטעמי. תודה לפותרים

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by mtfl,

שלום לכולם אני משתמש בווינדווס XP SERVICE PACK 2 ודף הבית שלי הוא וואלה כשאני מעלה את הדף הבית האקספלורר נתקע אם אני אלחץ על אתר אחר אז אחרי שתי דקות האתר האחר יעלה ואז אם אני אחזור לוואלה או לכל אתר אחר האינטרנט חוזר לעבוד בסדר גמור לא שיניתי כלום בהגדרות אני רק מריץ תוכנה לשיחזור קבצים (כי נמחקו לי כמה תמונות) אבל זה לא נראה לי קשור. מישהו?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  22. חיברתי את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי דרך מתאם לUSB ואז העברתי קובץ שיר (וגם ניסיתי קובץ של "ערכת נושא" שהכנתי) והמחשב כותב לי: "אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ: שם של קובץ. וזה פעם ראשונה..כבר העברתי איזה מאה ומשהו שירים. מה לעשות??? תצילו אותי! :'(

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by the king2006,

שלום .. תראו כשאני נכנס לוינדוס הוא לא רוצה לפעול אין התחל אין סרגלים אין כלום איך אני יכול לסדר את זה עשיתי במנהל משימות explorer.exe אבל אין הוא עושה טרמניט לבד מה זה יכול להיות ?? איך אני מטפל בזה??

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by ran_meir,

כבר הרבה זמן שבמחשב שלי רואים את כל קובצי הוידאו באופן שקשה לצפות בכלל. הבעיה היא שהסירטונים מאוד מאוד בהירים והצבעים לפעמים אפילו הפוכים. ניסיתי להתקין כל מיני מקודדים ואוספי מקודדים שונים אבל שום דבר לא עוזר... מישהו מכיר את הבעיה? רן.

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  25. Started by BigDragoon,

ניסיתי לעבוד עם BSPLAYER, אבל הוא "מתנגש" עם ממשק ה AERO. רציתי לשאול על תוכנה טובה לניגון וידאו + כתוביות?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים