עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, ^^^ כותרת... תמונה: http://img258.imageshack.us/my.php?image=memtestpg9.png

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by AVI.S.T,

הורדתי קובץ NGR שהוא בתוך 36 חלקי RAR אני לוחץ לחלץ תקובץ זה עושה 100% ואז זה כותב ליי שהקובץ מקולקל ניסיתי להוריד עוד פעם תקובץ האחרון וזה לא עוזר אז הדבר היחידי שיכול ליות זה שצריך תוכנה שאפשר לחלץ איתה תקובץ או שאם זה לא נכון תגידו לי מה עושים.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. ניסיתי לשאול כבר ב3 האתרים הכי גדולים לשיתוף קבצים בארץ.. המחשב עשה הפעלה מחדש ואחרי זה הדלקתי את האימיול וראיתי שנעלמו בערך 6 קבצים ונישארו רק 2 יש אפשרות להחזיר אותם? נ.ב יש לי בתיקיה של האימיול כ 30 סרטים כי אין לי מקום בכוננים האחרים... עשיתי את סעיף 5 במדריך הזה וזה לא עזר http://www.geocities.com/slava_907/index.html תודה רבה לעוזרים ואני משתמש באימיול של אל*קומפ תודה :'(

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by avi333,

...... תעזרו... :s05:

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. Started by SciFi7,

יש לאבא שלי תוכנית לבית ואני צריך לשנות את הרקע ללבן בשביל שיהיה אפשר להדפיס עכשיו אני לא מוצא בתוכנה הזאת שום דבר שמראה איך צובעים את הרקע... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by nimrod85,

תמונה : http://www.geocities.com/nim8201/disk.htm

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  7. חיברתי את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי דרך מתאם לUSB ואז העברתי קובץ שיר (וגם ניסיתי קובץ של "ערכת נושא" שהכנתי) והמחשב כותב לי: "אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ: שם של קובץ. וזה פעם ראשונה..כבר העברתי איזה מאה ומשהו שירים. מה לעשות??? תצילו אותי! :'(

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by henwin,

יש לי משחק ששוקל 5 ג'יגה עכשיו כדי שאני יוכל לצרוב אותו אני צריך לחלק אותו לכמה חלקים כי הוא גדול מדיי,יש איזה תוכנה שמפצלת את הקובץ? ואם כן תוכלו לתת הסבר איך מפעילים אותה?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. האחרונה ששמעתי שיצאה היא גרסה 11, האם יש גרסת Portable יותר מתקדמת שניתן לקנות\להוריד\להשיג?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. לפנ זמן מה שמתי לב שכתוב כמה הודעות זבל יש. בעבר זה היה מוסתר. עכשיו אני שם לב שכשלוחצים על תמונות (בגוגל תמונות) לא מגיעים ישר לתמונה אלא לעמוד שהיא נמצאת. תאמינו לי שבדקתי המון פעמים וזה כך כל הזמן. זה רק אצלי?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. Started by eladbu,

בעיה עם גימייל עשיתי לגימייל פרופיל באאוטלוק 2003 בצורה מסודרת ולפי כל ההנחיות באתר גימייל הבעיה היא שברגע שאני עושה שלח קבל זה מושך מיילים ממש באיטיות ואפילו נתקע ומפסיק פתאום בגלל שהוא לא מצליח למשוך מיילים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  12. Started by Belgid,

dss

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by Hr44,

שאני מתקין דריבר חדש של נווידיה אני חייב קודם למחוק את הישן ואז להתקין או שזה לא משנה? אחרי שמתקינים תווינדוס מחדש יש איזשהו סדר כדאי של התקנת דריברים? (לדוגמא קודם לוח אם ואחר כך את כל השאר)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. שלום, אתמול פירמטתי את המחשב כי הוא נדפק ולאחר מכן התקנתי את המסנג'ר החדש... כאשר ניסיתי להכנס עם הדואר שלי של msn לא הצלחתי!! לאחר מכן חשבתי שאולי זו לא הסיסמא אך נכנסתי לאתר והצלחתי להכנס לדואר דרך האתר!!! אז למה אני לא מצליח להכנס למסנג'ר???? תודה רבה רבה!!! :pissed: עריכה: הצלחתי להרשם העיה כנראה הייתה הפיירוול!!!)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. מה צריך לעשות שהוא יהיה פעיל

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by penny1,

שלום לכולם, אני מעונין להקליט משחקי NBA שאותם אני רואה דרך TVUPLAYER נסיתי להשתמש ב-WMRECORDER אך זה לא עובד האם מישהוא מכיר תוכנה טובה יותר שתעבוד עם התוכנה הזאת ???

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. תגידו אתה שיחקתם פעם עם הדרייבר של ה-3D Stereo של NVIDIA? באיזה משחקים, עם אילו משקפיים ואיך זה היה? לי יש בבית משקפיים אדומים כחולים כאלה שקיבלנו מהדיסק של Spy Kids 3 (כן כן...), ואיתם שיחקתי משחקים כמו BF2 ו-CS. הבעיה היא שאז היה לי 6600GT שבקושי הריץ את BF... וקאונטר היה מוזר לשחק עם זה... וגם מה הצבעים לא היו במקום בגלל המשקפים... יש עוד דרך לשחק ב-3D עם משקפים אחרים (שלא עולים 500 ש"ח...)? ו-NVIDIA באמת הגזימו - בגלל שאין לה מתחרים בנושא הזה היא מרשה לעצמה לא להוציא דרייבר, וכל מי שאהב את זה צריך לחכות למה שהם קרוב לוודאי לא התחילו לעבוד עליו!!! ואני מת לשחק במשחקים כמו FARCRY עם 3D, דבר שעכשיו אני טכנית יכול רק בגלל שהדרייברים הדפוקים שלהם לא יצאו אני לא יכול :…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by Snufkin,

כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר, הוא מגיע לי לאיזה עמוד לא מוכר. ניסיתי דרך : TOOLS ---> Internet Options לשנות את עמוד הבית אבל כל פעם הוא הוף ל- "about:blank" למישהו יש מושג למה זה קורה? :s05: איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  19. גיבוי הודעות באווטלוק אקספרס אפשרי? אם כן איך? בתודה manorr

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  20. איפה ניתן לרכוש את תוכנת ZONE ALARM?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by roy1878,

הורדתי והתקנתי פיירפוקס ואני פשוט לא מצליח לפתוח אותו אני לוחץ עליו ושום דבר לא קורא אין שום חלון ואין שום הודעת שגיעה ניסיתי מצב בטוח ועדיין כלום ניסיתי למחוק ולהוריד ולהתקין עוד פעם ועדיין אותה בעיה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום כמה שאלות לי אליכים תותחים! הורדתי את cpu-z 1.24 החדש והשאלות הם כדקלמן: הרצה של ה latency.exe מראה לי שיש בעצם 3 לבלים 1.size 8kb latency 2 cycels 2.size 256kb latency 22 c 3.size 512 latency 38 c אשמח אם תוכלו להסביר למה הכוונה בתרשים הנ"ל? לעומת זאת בתוכנה עצמה יש 2 לבלים ולא 3 מדוע? שמתי לב כי בעמודת הזכרון הוא אומר שיש לי זכרון kingston pc3200 אך בסוגריים מראה 200 mhz זה לא אמור להיות 400???

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by sroolik,

קניתי מחשב חדש ולא יכולתי להוריד מתוכנות שיתוף עד שעליתי על זה שהפיירוול של הווינדוס פועל........... כיביתי אותו אבל הוא עדיין פועל: איך אני מסדר שאני אצליח להוריד מתוכנות שיתוף ? ? ? יש לי אנטי וירוס של קספרסקי שפועל אם זה משנה בכלל......... תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  24. כיצד ניתן למחוק את מילות החיפוש הישנות ?? לדוגמה, בGOOGLE כאשר אני מקליד מילה לחיפוש, אני רואה את כל מילות החיפוש הישנות שהקלדתי בעבר. א. איך ניתן לרוקן את הזיכרון של שורת החיפוש ? ב. האים ניתן לעשות זאת רק מאתר חיפוש מסויים ולא באופן גורף מכל האתרים ? ג. האם ניתן לימחוק מילות חיפוש ישנות באופן סלקטיבי מאתר מסויים ? (כלומר למחוק מהזיכרון מספר מילים מסויימות אבל לא לרוקן את כל הזיכרון). תודה, אמיר

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא

• 4 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים