תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
נשבר ה___ מאיסיקיו. עושה לי יותר מדי בעיות. רציתי לשאול: האם סוף סוף בטריליאן החדש העברית מיושרת לצד ימין כמו שצריך _גם_ בחלון הכתיבה ו_גם_ בחלון קבלת מסרים? זו היתה הבעייה הקריטית של הטריליאן הישן לטעמי. תודה לפותרים
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כשאני טוען קובץ AVI ואני מנסה להגביר את רמת הווליום בכמה אחוזים הוא לא מאפשר לי לשמור את הקובץ.. הוא רושם לי ארור כזה שרשום בו: Error initializing audio stream decompression the requested conversion is not possinle Check to make sure you have the required codec איך אני מסדר את זה?...
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! ראשית, שמי גיל, אני חדש בפורום (הוא הומלץ לי על ידי חבר). שנית - יש לי בעיה די חמורה במחשב. כל משחק שאני מפעיל, פועל לכמה דקות ולאחר מכן מאתחל את המחשב, ובמקרה הטוב, רק קורס. יש לציין כי זה החל לקרות רק לאחר הפירמוט האחרון שלי. לפני הפירמוט היו לי יותר מ5 משחקים על המחשב, וכולם פעלו בצורה מושלמת. כיום יש לי רק משחק אחד על המחשב, ובכל פעם שאני פותח אותו ומשחק בו לכמה דקות, המחשב שלי מאתחל את עצמו. עוד יש לציין, כי זאת אינה בעיה בחומרה (כך נראה לי לפחות). אמרו לי כי הבעיה יכולה להיות במאווררים או בזיכרון, שהוא חם מדי, או משהו דומה לכך; אז עשיתי ניסוי, פתחתי 30 חלונות של דפדפן האינטרנט והפעלתי סרטון של נגן המדיה, והמחשב עבד בשלמות. (אני עדיין לא יודע אם …
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של חבילת פונטים חינם? אני מחפש חבילה ולא להוריד אחד אחד.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי דרך מתאם לUSB ואז העברתי קובץ שיר (וגם ניסיתי קובץ של "ערכת נושא" שהכנתי) והמחשב כותב לי: "אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ: שם של קובץ. וזה פעם ראשונה..כבר העברתי איזה מאה ומשהו שירים. מה לעשות??? תצילו אותי! :'(
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לפני יומיים העלתי בעיה כתובת דף בית שלא ניתן לשנותה. השימוש בתוכנה Hijackthis לא עזר. גם קובץ registry, לשחרור דף בית נעול, לא עזר. יש פתרון נוסף?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
כמו בוואלה למשל..יש כותרת וכתוביות מתחת לסרטון אבל אין את הסרטון עצמו. אני יכול לראות סרטים רק בYOUTUBE
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מכיוון שהמחשב שלי בתיקונים אני נאלץ לעבוד עם מחשב ממש ישן שיש בו כרטיס של Cirrus Logic GD5446. משום מה אף דרייבר שאני מצליח למצוא ברשת ולא אלה שבחלונות 98 לא מאפשרים לי לעבוד לפחות ברזולוציה של 1024*768 ב-16 BIT צבע. מישהו יכול לשלוח לי דרייבר מתאים? אולי יתברר שהבעיה בכלל לא קשורה לדרייבר. אני ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ברשותי DVD מקורי ואני רוצה להוציא ולהמיר ממנו שני 'פרקים'. (לDIVX או XVID, לא אכפת לי) יש איזה תוכנה שעושה את זה? יש המון תוכנות שסתם הופכות את כל הדיסק ל.AVI אבל אני צריך רק את שני הפרקים האלה. עריכה: חחח, מצאתי במקרה http://www.aheaddvd.com/index.htm
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני יודע שהיא מנגנת מוסיקה אבל אני צריך מידע בעברית בבקשה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בעיה עם גימייל עשיתי לגימייל פרופיל באאוטלוק 2003 בצורה מסודרת ולפי כל ההנחיות באתר גימייל הבעיה היא שברגע שאני עושה שלח קבל זה מושך מיילים ממש באיטיות ואפילו נתקע ומפסיק פתאום בגלל שהוא לא מצליח למשוך מיילים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי את האפשרות כרגע להתקין OFFICE 2003 שאלתי היא האם יש הבדל כל כך גדול בין שני הגרסאות { כפי שהבנתי 2003 עוזרת רק לאנשים שיש להם רשת בבית } או להשאר בגירסת XP תודה על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שאני מתקין דריבר חדש של נווידיה אני חייב קודם למחוק את הישן ואז להתקין או שזה לא משנה? אחרי שמתקינים תווינדוס מחדש יש איזשהו סדר כדאי של התקנת דריברים? (לדוגמא קודם לוח אם ואחר כך את כל השאר)
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
לאחר התקנת הדפדפן הדפדפן מוריד תמונה תחת סיומת JPEG והשם המקורי לאחר כמה זמן הוא מתחיל להוריד תמונות ב BITMAP ותחת השם UNTITLED בלי ששיניתי הגדרות כל שהן מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצבו הקודם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי של תיקייה מסויימת בכונן אחר בצורת "מראה", כל שינוי שיתקיים בתיקייה המקורית, שיתעדכן בתיקיית הגיבוי בכונן האחר. קיימת כזאת תוכנה? אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לעשות שאנשים שיש להם את התוכנה שמראה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חברים! אודה לכם אם תעזרו לי. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וגלשתי באינטרנט כרגיל... לפתע קפץ לי מסרגל ה"התחל" אייקון שמזהיר אותי מוירוסים וכאלה. אחרי כמה זמן הבנתי שזה SPYWARE. הוא מקפיץ לי כל שניה הודעות ופותח דפי אינטרנט..... בקיצור, משגע אותי! איך אני נפטר מזה? וכמה שיותר מהר? תודה מראש! תומר עריכה: יש לציין גם שהופיע לי TOOBAR באקספלורר שלא רוצה להסגר, וגם שאין לי אנטי וירוס. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
לא מצאתי את זה ב costmize google :
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
C:\program files\NavNT\vpmsece.dll could not be installed or loaded זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני נמסה להעלות את האאוטלוק 2003 משיטוט ברשת הבנתי שזה עניין הסרה של נורטון אבל עד כמה שידוע לי מעולם לא היה מותקן על העמדה נורטון אלאטרנד מיקרו.פעלתי לנסות למחוק את ה EXTAND.DAT ולנסות להוריד את הטול של נורטון להסרה אך ללא הצלחה יש לכם מושג כיצד אני פותר את העניין???
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, נתנו לי מצלמת אינטרנט לכמה חודשים. המצלמה מתחברת בחיבור USB אבל אין לי את הדיסק עם הדרייברים. מדובר במצלמה של GPT רגילה. כאשר היא מחוברת רשום לי שהמחשב מחפש דרייבירים של CIF USB DRIVER. חיפשתי ברשת ואני פשוט לא יודע מה להוריד. ניסיתי כמה דרייברים וכלום לא עוזר. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כיצד ניתן למחוק את מילות החיפוש הישנות ?? לדוגמה, בGOOGLE כאשר אני מקליד מילה לחיפוש, אני רואה את כל מילות החיפוש הישנות שהקלדתי בעבר. א. איך ניתן לרוקן את הזיכרון של שורת החיפוש ? ב. האים ניתן לעשות זאת רק מאתר חיפוש מסויים ולא באופן גורף מכל האתרים ? ג. האם ניתן לימחוק מילות חיפוש ישנות באופן סלקטיבי מאתר מסויים ? (כלומר למחוק מהזיכרון מספר מילים מסויימות אבל לא לרוקן את כל הזיכרון). תודה, אמיר
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם הדפדפן כבר כמה חודשים, הוא פשוט מסרב להוריד Plugins! גם בגירסא עברית וגם באנגלית. ניסיתי למחוק ולהקתין שוב אך גם זה לא עוזר. כשיש באנר פלאש שהוא לא מסוגל להציג, אני מנסה להוריד את הפלגאין, אך ההורדה לא זזה. אז רציתי לדעת: א. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? ב. יש מקום אחר דרכו אני יכול להוריד את הפלאגין של המקרומדיה פלאש פלייר 7 לפיירפוקס? עריכה: הבעייה נפתרה, למי שנתקל באותה בעייה, הנה הפתרון: בעברית: כלים > אפשרויות > מאפייני אינטרנט > אפשר הורדה מאתרים. (לא מדוייק, לי יש את הגירסא האנגלית). באנגלית: Tools > Options > Web Features > Allow web sites to install software.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש במיול של ליאונהארט 0.42E והכל היה טוב ויפה וסבבה והמיול הוריד מהר ואז אבא שלי הביא לי מתנה הארד של 120 גיגה , אחרי כל זה התחילו הבעיות , העברתי את התיקינות הזמניות והאינקאמינג להארד החדש בכדי שאני אוכל להוריד הרבה דברים כי בהארד הקודם לא היה לי כבר מקום ואז התחילו הבעיות , המיול פשוט מת , הוא בקושי זז , אני זוכר שהוא היה עובד על 40 + על כל קובץ ועכשיו הוא בקושי מגיע ל 30 - . אני לא ידוע מה לעשות , הקרדיט נשאר אותו דבר והוא מעל 60 אלף , אני משתף מלאה אבל המהירות דפוקה , ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל זה לא פתר את הבעיה . תעזרו לי בבקשה חברה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-