עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא ממש מבין באימיול, והוא כל הזמן מציג לי הודעות על פורט, אזהרות, התרעות.. כל מיני. מה אני עושה עם זה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. אני הורדתי את ה-Partition Magic גיסאת דמו ולא הצלחתי לשנות פורמט כונן, אפשר לשנות את זה בוינדוס או משהו? +אני רוצה להגדיל את נפח הכונן כי יש לי 100GB שלא בשימוש...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

אני מיתכון לפורמט של הפלאפונים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by nadav275,

שלום. בעיה שהתגלתה אצל חבר- ברגע שמעלים את icq (הגרסא החדשה 5.1) הרזולוציה יורדת ל 640x480 וגם הגדרות הצבעים משתנות ל 16 צבעים או משהו דל דומה... הבעיה החלה לאחר החלפה למסך 17" דק של פיליפס... תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  5. איך אני יכול לגלות איזה קובץ זה? יש תוכנה שתמחק לי את הקובץ הזה ? (הווינדוס אומר שיש לי קובץ לא מוכר וזה עושה בעיות ...)

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by RDS,

אני צריך תוכנה לתרגום מאמרים.... מאנגלית לעברית... עם אפשר משפות אחרות בנוסף לאנגלית, מה טוב... אם יש אתר לתרגום מאמרים, גם טוב.... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. יש לי ת'אימיול שנה וחצי ולא היו שום בעיות של LOW ID וכו' הבעיה התחילה לפני כמה ימים לא מבין מה קרה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by geli,

עד עכשיו השתמשתי באימיול אבל לאחרונה הוא הפסיק לחפש קבצים ובכלל אני בטוח שיש משהו יותר טוב... בכל אופן, עכשיו כשאני מחפש סרט כלשהו, הוא מוצא לי רק קבצים של עד נגיד 5-6 מגה... ולרובם יש שם דומה "ccccc" או משהו בדומה... יש לכם המלצה מה לעשות או לאיזו תוכנה לעבור כדי להוריד סרטים? תודה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

יש לי כונן קשיח של 190 ג'יגה והוא מחולק כך. C: 15G D: 175G אני מעוניין להעביר כ-5 ג'יגה פנויים מD למחיצת C, בעזרת התוכנה הנ"ל, כיצד עושים זאת? (אם אפשר שלב אחר שלב)... עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. לפני יומיים עשיתי סריקה לכל המחשב עם אנטי וירוס של קספרסקי. מאז המסנגר לא מצליח להתחבר... היה לי מסנג'ר 8, הסרתי אותו והתקנתי 7ץ5 ועדיין כלום לא עוזר.... הרצתי פה חיפוש בפורום ומצאתי שמישהו היה לו גם תבעיה ואחרי שהוא הוריד את הרמת אבטחה של האנטי וירוס זה עזר לו.. ניסיתי גם וכלוםםםםםםם מה עושים? בבקשה תצילו אותי!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. אורח Si-Nom

אוקי אני מקבל שגיאה כשאני מנסה להתקין או להסיר את התוכנות Daemon Tools ו Alcohol 120%. זה קרה ביגלל התוכנה Anti Blaxx [המיזדיינת הזאת]. [מישהו אולי יכול לישלוח לי תקבצים האלה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by itays,

יש לי קובץ וידאו עם סיומת mov, אני מעוניין לגזור את הסאונד שבקובץ ולהמירו לmp3. אפשרי? אם כן עם איזה תוכנה עושים זאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by night-fire,

שלום, ניסיתי להתקין מסנג'ר 8.5 ויש לי שגיאה בהתקנה. אין לי קוד שגיאה ולא כלום. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  14. אוקי כולם היום עדכנתי ת avg והרצתי אותו קיצר הוא מצא לי 2 קבצים שהם וורייסום שנהים היו Java/OpenStream הם היו בתייקה של גוואה של סאן קיצר האנטי ווירוס לא עשה לא מחק אותו \ בידד או משהו היתה אפשרות go to file נכנסתי ומחקתי את כול התקייה שלו עכשיו הרצתי וזה לא מצא את זה שוב עכשיו ליתר ביטחון אני ימחק ת java עכשיו מידע על הווריוס לא מצאתי רציתי לדעת מה הוא עשה לי למחשב בבקשה תעזרו לי מהר תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by spinchicken,

שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית להורדה שמקודדת mpeg 4, AAC עם PNS? אני צריך גם קבצי קול שמקודדים כבר...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by PCguy,

קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן אני מקבל הודעה במסך כחול!!! שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by ZorD,

שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) כשאני מכניס סיסמה משלי ואחר כך מנסה להתחבר למחשב שלי (יש אופציה כזאת, זה למטרות בדיקה או משהוא כזה) אז אני נכנס לאתר ששם אני אמור למלא את שם המשתמש שלי והסיסמה ותמיד …

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. התקנתי את התכנה איי סיק יו 2000B כמובן נכנסתי ליוזר שלי ולא רואה את הרשימה שלי.. מה אתם מייעצים לי לעשות? אם אתם ממליצים תחליף ל2000B אז שהתכנה לא תבזבז זיכרון כי המחשב שלי גם ככה לא סוחב ואם אפשרי לסדר את הבעיה אני יהיה סופר מרוצה כי התכנה בכלל לא זוללת זיכרון בערך 1-2

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. אני מחפש שמות של תוכנות לחיתוך קבצי ווידאו מכל הסוגים, אבל שהאיכות אחרי החיתוך לא תרד אפילו בקצת בינתיים אמרו לי רק על Virtual Dub, אז אם אפשר שמות אחרים בבקשה תודה!!!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by kobipk,

רציתי לדעת איך אני מכניס קובץ פלאש לאתר יש לי תפריט שאני רוצה לשים עכשיו אני יודע איך אני שם והכול טוב ויפה אבל הבעיה היא שכדאי ללחוץ על הכפתורים אתה צריך ללחוץ פעמיים איך אני מכניס את זה שפשוט ילחצו פעם אחת וזה יגיע למקום המצוין כמובן HTML תפקודה שעושה את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום כמה שאלות לי אליכים תותחים! הורדתי את cpu-z 1.24 החדש והשאלות הם כדקלמן: הרצה של ה latency.exe מראה לי שיש בעצם 3 לבלים 1.size 8kb latency 2 cycels 2.size 256kb latency 22 c 3.size 512 latency 38 c אשמח אם תוכלו להסביר למה הכוונה בתרשים הנ"ל? לעומת זאת בתוכנה עצמה יש 2 לבלים ולא 3 מדוע? שמתי לב כי בעמודת הזכרון הוא אומר שיש לי זכרון kingston pc3200 אך בסוגריים מראה 200 mhz זה לא אמור להיות 400???

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by efratmiz,

אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!!

23. Started by amiamir,

תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איך אני פותח פורטים ב- norton personal firewall 2003 תודה לכל מי שעוזר..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. השאלה בכותרת... תודה!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים