עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GREED,

שלום, אני מחובר כרגע למסנגר עם כתובת מייל של אינטרנט זהב השבוע אני רוצה להיתנתק מהם ולעבור ל012(לא שיש משהו רע בשרות שלהם פשוט קיבלתי חבילה עדיפה) השאלה שלי היא אם אני צריך כתובת מייל פעילה בשביל להיתחבר למסנגר ? ואם לא אז יש אפשרות להחליף כתובת מייל בלי שתימחק לי רשימת האנשי קשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. תוכנה שעורכת קבצי MP3 כולל חיתוכים של חלק מהשיר והמרות של סטיראו/מונו ו KBPS תודה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה\דרייבר או כל דרך אחרת שתוכל לעשות boost לעוצמת כניסת המיקרופון, בנוסף לboost שבוצע דרך ה"Volume Control". אני בעיקר מחפש פיתרון שיעבוד עם המסנג'ר אך במידה והוא לא קיים אשמח גם לפתרון לתוכנות אחרות (Skype ?). בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by No_Man,

יש לי על המחשב HD SATA 2 של 250 GB. . . גיביתי את ה-HD השן שלי (כי לקחו לי אותו), סך כל הגיבוי הוא 57GB . . . ואני שומר אותו בכונן D (ה-Windows מותקן בכונן C). רציתי עכשיו לעשות איזה איחוי קטן לכונן D (ששטחו 116 GB) וראיתי שהרוב שם זה . . . אדום. עשיתי איחוי פעם אחרי פעם אבל האדום עדיין נשאר. מה מומלץ לעשות ? יש תוכנת איחוי חיצונית שתוכל לעשות עם זה משהו משמעותי ? זה ישפיע על המהירות של ה-HD שלי ? אם אני יצור כונן חדש וישחזר את כל הגיבוי לשם האיחוי יראה תוצאה טובה יותר (איחוי של הכונן החדש כאילו). - אין אפשרות למחוק אותו כי אני משתמש בכל מה שנמצא עלי. . . תודה. . .

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. Started by Ohady,

מה אתם אומרים על התוכנה הזאת freeantispyware ? ממליצים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by The Dom,

קיבלתי אותו יחד עם ה X-FI אני יודע שזה דמו אבל בטוח יש שם מקום ליצירת הביט עצמו ... ואני לא מוצא אותו! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by A-L-o-n,

שלום, רציתי להתקין משחק, הרצתי את ההתקנה ולהפתעתי הרבה ראיתי שהוא כבר הרבה זמן לא עולה באחוזים, ניסיתי להזיז את העכבר והוא תקוע ולא זז! פשוט קפוא? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר להתגבר עליה? עשיתי פירמוט ולא עזר... יכול להיות וירוס או משהו שדבוק ואם כן איך מסירים אותו?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by mikitimsit,

????

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by Salwaby,

אוקיי חברה , אז הבעיה שלי היא שאני לא יכול להתחבר לאיי סי קיו .... לא יודע היום שחזרתי הביתה וניסיתי להתחבר לאיי סי הוא לא נתן לי ואיכשו שכח לי את הסיסמה עכשיו הסיסמה הזאת כבר עתיקה יומין, ואני לא זוכר אותה ! סתם חרטתי איזה משהו לפני מלא זמן עכשיו הבעיה האמיתית היא שגם אני לא זוכר את האימייל שהשתמשתי עם האיי סי קיו הזה כי שוב פעם הוא עתיק לפחות בן 6 שנים, ואני לא זוכר ..... וכל הרשימה של האנשים שלי שם, ואני לא רוצה לפתוח אחד חדש כי אז נדפקתי בלי אנשים ... יש איזשהו דרך לא יודע אולי לפרוץ לאיי סי קיו שלי ? לשחזר סיסמה ?? לא יודע, עזרה בקשה !!!

10. Started by alone66,

פירמטתי את המחשב ב NTFS win xp home edition en כאשר הכנסתי את דיסק הדרריברים של לוח האם IL 9 PRO של abit התקלה ההודעה שתמונה כאשר פירמתי את fat32 ההדועה לא התקבלה השאלה האם זה תקין או שישנה בעיה במחשב תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי את כול המיבחנים וקיבלתי 1856! האם זה נורמאלי? הינה המפרט שלי: Intel Pentium III 1.0 GHz RADEON 9800 PRO ATI 128 MB Total Physical Memory:512 MB

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Paint Shop ו corel draw זקוקות לכרטיס מסך חזק או שהן פועלות בעיקר מהזכרון במחשב?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  14. אני מנסה לראות פלאש בפיירפוקס ולא מצליח..הורדתי כבר את הפלאש פלייר אקביאיקס ופלאש פלייר פלאגאין ובכל זאת הוא לא נותן לי לראות בפיירפוקס דברים באתר nrg לגבי האינטרנט אקספלורר הוא גם לא נותן לי ומציע לי להתקין פקד אקטיבאיקס ואני אומר לו להתקין וכלום לא משתנה..באקספלורר זה בכל האתרים , לא רק בnrg מה עושים??

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. בעיה מוזרה מאוד שקרתה לי אחרי שהתקנתי Windows live messenger 2009 החדש . בסיום ההתקנה קיבלתי את ההודעה הזאת : the procedure entry point is IsThreadDesktopComposited could not be located in the dynamic link libary USER32.dll אני לא יודע מה לעשות עם זה מישהו יכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by asinnn,

יש לך המלצה על חומש אש פשוטה לי הרבה סיבוחים וזה ? משהו פשוט ומומלץץץ עם יש בעברית זה יהיה טובבב אפשר להוריד תחומת אש של ווינדוס בעברית ? למה זה בעברית ........

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. אני לא ממש מבין באימיול, והוא כל הזמן מציג לי הודעות על פורט, אזהרות, התרעות.. כל מיני. מה אני עושה עם זה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by nimrod85,

תמונה : http://www.geocities.com/nim8201/disk.htm

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by Googleness,

שלום, לאחרונה שידרגתי לויסטה ואני מחפש חבילת אבטחה כלשהי שמכילה אנטי-וירוס/פיירוול/אנטיספיי. בXP השתמשתי בחבילה של זון אלארם אבל אין אותה לויסטה ואי לכך אני צריך משהו שמתאים לויסטה. הבנתי מביקורת בYNET שה360 החדש של נורטון לא רע בכלל אבל זה נורטון. מספיק הענשתי את עצמי בויסטה בשביל האלו 2 למה לי גם את נורטון לסבול. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. Started by aviv23,

יש לי סרבר של cs&ventrilo עכשיו האדמין השני של הcs לא מצליח להיכנס לונטרילו וכולם כן מישהו יכול בבקשה לעשור לי? ונט 84.95.247.29 פורט 1234 קאונטר 84.95.247.29:20007 תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. חיברתי את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי דרך מתאם לUSB ואז העברתי קובץ שיר (וגם ניסיתי קובץ של "ערכת נושא" שהכנתי) והמחשב כותב לי: "אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ: שם של קובץ. וזה פעם ראשונה..כבר העברתי איזה מאה ומשהו שירים. מה לעשות??? תצילו אותי! :'(

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by hedva,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458961,00.html

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by Anonymous1,

שלום נוצר לי הכתובת הבאה בתור דף בית http://www%20huttwalla.co.il/, ולא ניתן לשנות אותה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. Started by gator_play12,

התוכנה עושה לי SEND DONT SEND ברגע שאני מנסה לעלות קובץ

25. Started by Belgid,

dss

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים