עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כבר היו מלא ת'ארדים בנושא הזה, ופשוט רובם מלאים בשטויות, ובתגובות לא מקצועיות, קראתי את רובם ופשוט לא הבנתי מה באמת כדאי להתקין. בהתחשב בהמלצות שראיתי בפורום וברוב הת'ארדים התקנתי SYGATE בתור חומת אש וKASPRESKY בתור אנטי וירוס ופשוט שניהם על הפנים גם כשהם בגרסאות האחרונות שלהם. נתחיל בסיגייט, הממשק על הפנים, הגרסא הכי חדשה תוכנתה לפני כמעט שנה, יש בעיה עם שיתוף הקבצים, והיא שוכחת גם את ההגדרות לפעמים. לעומת זון אלארם היא ממש על הפנים מכל הבחינות, ואפילו מערכת האבטחה של מייקרוסופט לא מזהה את התוכנה, משמע לא יצא עדכון כבר הרבה זמן אז היא בעצם לא מספיק בטוחה. זון אלארם נתן הרבה יותר, תוכנה פשוט מושלמת עד שבשנה האחרונה פשוט הם נדפקו עם העדכונים והתוכנה הפכה להיות מלאת באגי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

שלום, מי יודע כיצד ניתן תאורת אור יום בסטודיו מקס ע"י מנוע הרינדור Mental ray ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום, שדרגתי את המחשב שלי לפניי יומיים אבל שמרתי על מספר רכיבים ישנים.. אחד מהם הוא כרטיס הקול הרשום לעיל. התקנתי win7 ועכשיו נתקלתי בבעיה - אני לא מוצא דריבר שעוזר לי להפעיל את הרמקולים.. חייב את עזרתכם! הקטע הוא שהכרטיס מגיע עם "רסיבר" והרבה פיצ'רים טובים אז אני לא רוצה להחליף את הכל.. חוצמזה, לא קשור אבל לא רוצה לפתוח ת'רד חדש אם אפשר, הווינדוס לא מזהה לי את ההארד-דיסק החדש ששמו.. יכול להיות שצריך לפרמט אותו בשביל זה? אם כן, האם הפירמוט מחייב שימוש בדיסק של התקנת הווינדוס?

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by Avi952,

כותרת. מישהו יודע\יש לו ניסיון אם יש בעיות? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Snufkin,

אני לא בטוח אם זה צריך להיות כאן בגלל הדרייברים (תוכנה) או בכרטיסי מסך. בכל אופן, אני מכיר שלכל כרטיס יש את הדרייברים שלו (אלה שבאים עם הדיסק/ עידכונים מהאינטרנט), אבל אני רואה פה אנשים ממליצים על דרייברים אחרים. ניתן להתקין דרייבר של חברה מסויימת על כרטיס אחר? כלומר דרייבר שלא פותח ע"י החברה שיצרה את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. שלום לכולם מחר אני קונה את התוכנה קיובייס 5 ,ולי במחשב יש ויסטה 32 . חקרתי על הנושא קצת, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית,האם הקיובייס 5 יעבוד כמו שצריך על הויסטה 32. אם יש מישהו שניסה את התוכנה 5 על ויסטה 32 ,או מישהו שיודע בוודאות את התשובה ויוכל לעזור אני מאד אשמח, פשוט אני רוצה לדעת האם לקנות התוכנה או לא. תודה רבה אנשים!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by moshe212,

אשמח לדעת האם ישנם בעיות או שיש תאימות מלאה ועבודה נוחה בגרפיקה עם ויסטה או אקספי64ביט

8. פירסמתי בפורום "מפרטים" עזרה בתחום תאימות חומרה לתוכנת עריכת סרטים "אדיוס 5" הופנתי לכאן כדי לברר לעומק יותר את דרישות החומרה לתוכנה. אשמח לקבל עזרה מבעל נסיון מקיף בתחום על תוכנה זו בשאלות:במה התוכנה משתמשת בזמני רינדור ועבודה ב"זמן אמת"?האם בזיכרון?או במעבד? בזיכרון הכרטיס מסך...?או בכולם יחד? או בחלקם?איזה כרטיס מסך יש לבחור?geforce או Quadro וכו'..? כרטיס מסך בייתי או להשקיע במקצועי? כמה מגה בכרטיס מסך?256?512?...כמה ביטים(bit) בכרטיס מסך?128?256? איזה מעבד?12 מגה או מספיק 8?איזה זיכרון לבחור?DDR2?DDR3? וכמה זיכרון?256?512?או יותר...? איך לייעל את העבודה ע"י הגדרות התוכנה? האם קיימים פרטים חשובים שעלי לדעת בשימוש בתוכנה? תודה!!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ot,

האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by generalA,

שלום. רציתי לדעת האם ישנו אתר והאם תוכלו להפנות אותי לשם ע"מ שהוא יבדוק באופן אוטומטי את גירסאת הויסטה המאימה לי וייתן לי הודעה אוטומטית על כך. תודה אנשים !

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. היה לי עד לא מזמן XP ושיחקתי בage of empires עכשיו שהחלפתי המחשב הצבעים במשחק לא נראים טוב , כאילו שחסר צבעים והדמויות מפוקסלות. יש לי כרטיס GT220 ודיירקטX 11 )SDK) עוד דבר מוזר זה שכשאני רוצה לעשות PSCREEN ומדביק, אני מקבל תוצאה הרבה יותר גרועה, לעומת זאת אם אני עושה סקרישוט ממקש ייעודי לעניין של המשחק זה נראה סדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  12. אהלן, בלינק הבא תוכלו למצוא רשימה ארוכה ודיי עדכנית של תוכנות שנבדקו בוינדוס ויסטה: iexbeta's wiki: vista compatibility list כדאי להתעדכן דרכו לפני התקנת תוכנה חדשה שאינכם בטוחים לגביה. אם נתקלתם בתוכנה בעייתית או תיקון שעובד מעולה, זה המקום, רק חשוב לציין על איזה גרסאות מדובר והאם נבדקו ב-32 או 64 ביט. בהצלחה (:

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אני לא יודע האם הנושא מתאים לפורום הזה, אז אני אפרסם אותו פה: נכון לעכשיו, קורא הכרטיסים שלי שבק חיים ואני מחכה שאבא שלי יקנה לי קורא כרטיסים חדש, כך שבינתיים אני צריך להעביר את התמונות מהמצלמה למחשב דרך כבל USB. ויש עם השיטה הזאת בעייה אחת: כאשר אני מעביר קבצים ישירות מהמצלמה שלי (Canon SX150 IS) דרך כבל USB, מערכת ההפעלה (Windows 7) משנה את תאריך ושעת הקבצים של התמונות והסירטונים, מהזמן של הצילום, לזה של המערכת, כך ששעת הצילום של התמונות והסירטונים שצילמתי הולכת לאיבוד. איך אפשר להתגבר על הבעייה הזאת בלי קורא כרטיסים?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by Aviv Bromberg,

בדקו בבקשה ותשלחו לי בהודעה פרטית מה אני צריך למחוק למה הורדתי firefox כי יש לי בעיה עם internet explore Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:41:53, on 10/04/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\System32\CTsvcCDA.exe C:\WINDOWS\ehome\ehSched.exe C:\WINDOWS\system3…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. מישהו יכול בבקשה לגיד לי מה למחוק ? Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 21:26:17, on 03/05/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\AcPrfMgrSvc.exe C:\Program File…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. ניסיתי את ads gone לא משהו.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. כאילו לסרטים כמו קודקים DIVX ו XVID כאלה אז תביאו לי בבקשה את כל הקודקים

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. תביאו לי הרבה שמות של תוכנות לכרטיס טלויזיה!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  19. כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו? ד"א לכל מי ששם ללב פתחתי את אותו הדיון בפורום של האינטרנט אבל אף אחד לא ענה לי אז כתבתי את זה גם כאן יש אולי מנהל שיכול למחוק\לנעול תהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122827.0

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by moo2004,

אני רוצה שבכל פעם שאני אפתח את ה Word המסמך יפתח עם תבנית קבועה. אני לא רוצה ללחוץ על איזשהו כפתור (טקסט אוטומטי) או לפתוח תסנית ע"י לחיצה על Open->Filename.dot מישהו מכיר דרך כזו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לאחר שהתקנתי כ.מסך חדש(הקודם היה ONBOARD) נוצרה לי תופעה דיי מוזרה: מתי שאני קליק ימני עם העכבר בשולחן העבודה, לוקח לו איזה שניה וחצי עד שהוא פותח את האפשרויות. זה ממש מעצבן ולא ברור לי למה זה קורה. חשוב להדגיש שזה לא קורה בעט לחיצה על תקיה או אייקון. האם יש דרך לסדר את זה(לפני זה נפתח על הלחיצה!) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by snaidis,

רציני לשמוע את דיעותיכם בקשר לדפדפן AVANT. מה אתם אומרים עליו? עד כמה הוא טוב, מהיר, אמין ובטוח?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  23. תגידו kaspersky ניתנת להורדה מאיפה שהו???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שמעו אני מתקין אימיול במחשב החדש שלי ואני רוצה להעביר מהמחשב הישן את הנקודות צבירה של השיתוף איך אני מעביר את החשבון של האימיול הישן אל החדש כי אתם יודעים יש דבר כזה של אם אתה משתף יותר אז המהירות יותר גבוה אז מה אני צריך להעביר את התיקיות שנשארו אחרי ה- UNINSTALL אל התיקיה של האימיול במחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים