תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות להגדרת תיקיית קבצי אופיס במחשב שלי שיסתכרנו מול חשבון ה-Google Docs שלי בפעם ביום? תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כמה תמונות שבאות כקובץ PDF שעל כל אחת מהם אני רוצה לכתוב איזה משפט אבל אני רוצה לעשות את זה באלכסון ואם אפשר ככותרת כזו כמו ב-WORD.. אני רוצה לכתוב משפט שהמילוי שלו בצבע אחר והמסגרת שלו בצבע אחר. אני פשוט לא מבין איך מתעסקים עם התוכנה הזאת. אם עוזר יש לי פוטושופ CS3 בעברית. לאחר מכן אני רוצה לעשות עוד תמונה אשר תורכב מ-4 תמונות שונות שאותם אני רוצה לחבר ושהאיכות לא תרד כי כל התמונות שאני מדבר עליהם פה הולכות להגדלה והדפסה. בבקשה עזרה מהר זה ממש חשוב עכשיו... תודה ממש ענקית לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היום רכשתי את כרטיס הג'יפורס הראשון בחיי. אחרי 5 רדאונים חשבתי שהגיע הזמן לרענן קצת. אני מחפש תוכנה לנתר טמפ' \ מהירויות מאוורר באופן דינאמי + אפשרות לבצע OC ולסרוק ארטיפקטים. משהו כמו ATT רק לג'יפורס. מצאתי את NTUNE, NVIDIA SYSTEM TOOLS, RIVA TUNER ועוד משהו עם TUNE. מה הכי מומלץ? (אין לי סובלנות להתקין אחת אחת ולשחק איתן)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ווירוס הצליח ללחדור למחשב שאין עליו AV מותקן, אבל יש קובץ התקנה לקספרסקי הבעיה שהוירוס סוגר את ההתקנה של הקספרסקי מיד כשמעלים אותה אני מנסה להוריד AV אחרים אבל הדפדפן נסגר כשאני מנסה להריד AV אחר ניסתי להעלות את המחשב בSafe Mode אבל אותה בעיה אין תהליכים שאני לא מכיר בTask Manager וביטלתי את כול הסרביס שניראים לי חשודים ניסתי לעשות סריקה online דרך BitDefender אבל הסריקה לא עולה יש מה לעשות חוץ מלגבות ולפרמט?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שהוא יזכור את המיקום שהייתי בקובץ לאחר שסגרתי אותו? למשל אם אני יוצא כשהסרט ב 40:55 אז הוא יפתח לי את הקובץ ויעביר לזמן שבו הפסקתי. אני יודע שיש את זה ב bsplayer, אבל MPC יותר נוח לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הורדתי טקסט מסויים והכל יצא הפוך. אני משתמש בויסטה עם אופיס XP והיא משתמשת בXP, עם אופיס 2007 אז אני צריך להפוך שם הכול
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני משדר ב BLOGTV.COM הבעיה שפעם היה אפשר לפתוח חדר ולשדר סרטים עם תוכנה CAMASTASIA LIVE היום אי אפשר התוכנה הזאת לא משדרת LIVE יש תוכנה שדרכה אפשר לשדר ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה typography tutorial פשוט וטוב לפוטושופ ?? אני רוצה לנסות לעשות איזה פוסטר קטן ...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי מישחק דפדפן השם של המישחק powerchallenge וכל פעם שאני מנזסה ליתעון תמישחק הוא מסקש ממני להתקין JAVA ושאני מתקין הוא נותן לי תבעיה הזאת בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp מה לעשות "??? http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
התוכנה מאד טובה ואני מאד אוהב להשתמש בה נאלצתי לפרמט את המחשב ולאחר התקנת חלובות xp רציתי למשוך דואר מגימייל לאאוטלוק אבל מופיעה לי השגיעה הבאה An unknown error has occurred. Account: 'pop.gmail.com', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(SSL): Yes, Error Number: 0x800C0133 אודה למי שיכול לעזור בפתרון הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו... זה קורה במחשב של אבא שלי ורק ביוזר ספציפי אחד, בשאר היוזרים זה בסדר! כשמנסים להתחבר לאימייל של WALLA ב: ב IE הוא נתקע ולא מגיב. ב Google Chrome הוא נותן "סיסמא שגויה", במחשב אחר, ובמשתמש אחר באותו המחשב זה פועל כרגיל!!! מישהו מכיר, למישהו יש רעיון? תודה! *חשוב לנו להישאר עם היוזר הזה ספציפית אז אם אפשר לתת פיתרון ולא לעבור יוזר, תודה שוב!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ובעקבותיו את כל הדרייברים שלי ועכשיו כשאני רוצה לראות דברים באתרים כמו יוטיוב - הם מנגנים ללא סאונד. אם אני מעתיק את הסרטונים האלה למחשב שלי - אז הם פשוט לא מתנגנים ונשארים קפואים באותו הפריים . מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה(חינמית) שאפשר להקליט בעזרתה קטע ווידאו (מתוך podcasts) מ iTunes ? ניסיתי בעזרת Real play שבה אפשר להקליט מ youtube , אך ללא הצלחה...אשמח ואודה לעזרה? איתי.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לפעמים במכתבי שרשרת שאני שולח אני מקבל הודעה שהמייל לא נשלח. זה תמיד מגיע מאותו שם - "Mail Delivery", וכשאני מנסה ליצור מסנן הוא מוחק את כל ההודעות ולא רק את ההודעה הזאת. יש לזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד עם ה OrbitDownloader עמוד שלם של תמונות והוא שומר לי רק את האייקונים ולא את התמונות מישהו יודע איך אפשר להוריד ? (או המלצה על תוכנה אחרת) תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
PICAVIEW... תוכנה שממש אהבתי... פשוטה, שוקלת כלום, ונותנת גישה נוחה מאוד לתמונות, כפתור ימני בEXPLORER\MY COMPUTER וכל ממשקי WINDOWS בעצם... ואתה מקבל את התמונה מוגדלת אבל בקטן בתוך התפריט עם כמה אפשרויות עריכה בסיסיות ובלחיצה על התמונה היא הייתה נפתחת לגודל מלא. פשוט, נוח ועוזר המון לעבודה על המחשב. עכשיו עם XP pro 64bit היא כבר לא עובדת ואין לה עדכונים, זאת תוכנה שלא עודכנה מסוף שנות ה90... אני מחפש בנרות משהו דומה, אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים ! תודה! אוהד.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה אני מתקין את התוכנה TURBOCERT CBT PLAYER בא להפעיל אותה , הכל טוב ויפה פועל , בא לטעון תוכנית שיעור ,בוחר שיעור , מציג לי את השגיאה הבאה: Teasy DatabaseManager.CreateDatabase-cannot create database file C:\program files\turbocert\courses\ccna\ccnaF.tsx וזה לא מתחיל את השיעור... מה שהתוכנה הזאת עושה זה בעצם מדריך שיעורים לדברים מסוימים, לדוגמא פה זה שיעורים להסמכת CISCO CCNA תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.0.11. לפני כמה זמן רציתי להשתמש בפרוקסי כדי שיהיה לי IP מארצות הברית בשביל לראות סדרות באתרים של הערוצים. שיניתי משהו בהגדרות. Tools > Options > Advanced > Network > Settings ושם שיניתי ל Manual Proxy Configuration ושמתי את הIP וה Port של הפרוקסי. בכל מקרה, אחרי כמה זמן רציתי לחזור להשתמש בפיירפוקס כרגיל ( כמו לפני זה, בלי פרוקסי) ושיניתי ל No Proxy. זה עבד סבבה עד שסגרתי את החלון. כל פעם שאני פותח את החלון זה חוזר ל Manual Proxy Configuration. ואני חייב לשנות את זה חזרה ל No Proxy. למה זה כל הזמן משתנה לי? יש למישהו מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי במספר אתרים שלא יכולתי לשמור את הגרפיקה שלהם כקובץ ארכיון mht. כאשר ניסיתי לשמור אותם אז במהלך ההורדה הופיעה הודעה the page can not be saved. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואיך אני פותר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
לגיבי EMAILים, מועדפים ושאר פירות וירקות (ללא מע"מ),משהו פשוט וקל לתפעול שיתאים למשתמש הפשוט. ולא אחת מהתוכנות בסטיקי של ה"תוכנות המומלצות" כי בדקתי אותן והן לא כ"כ לטעמי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבדוק טמפ' במצב של עומס על המערכת ולכ אני מחפש תוכנה שמאמצת בו-זמנית את כרטיס המסך ואת המעבד לאורך זמן, בדומה למשחק. ניסיתי: ORTHOS - מאמצת רק את המעבד. 3DMark - מאמצת את שניהם, אבל עם הפסקות בין טסט לטסט, דבר שמאפשר להם להתקרר. יש לכם רעיונות נוספים?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי היה לי פעם תוכנה שהייתי מושך אליה תמונה והיא אוטומטית הייתה מדפיסה את זה לגודל של קופסאת DVD... ברח לי השם שלה ! אז מישהו מכיר איזה שהיא תוכנה שירשום שם... תודה !
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתקן לדודה שלי את המחשב ובשביל זה הוצאתי את הHD כדאי לגבות אותו למחשב אחר. אני רוצה לגבות את רשימת הכתובות מהאוטלוק. איפה הOUTLOOK שומר אותם כדאי שאני יוכל לגבות את זה. תודה מראש לעוזרים.-- זה דחוף אז אם אפשר תשובות בהקדם! תודה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אנשים! פרוייקט חדש, לפיתוח משחק 2D בפלאש. בסגנון משחק תפקידים (mmorpg) אני בונה את המשחק ב- "flex", יש בבעלותי סרבר פעיל עם blazeDS ו mySql כרגע יש כבר מסגרת למשחק מבחינה רעיונית ותכנותית מחפש חבר'ה שיוכלו לעזור מבחינה גרפית ופיתוח המשחק. אם יש לכם שליטה באחת מתוכנות אלה: Adobe Flash cs4 , Flex , php , sql , xml אנא צרו איתי קשר gazman1986@gmail.com אתר המשחק - http://gazman.000space.com Icq - 356717193
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-