תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את התוכנה POWERDIRECTOR של CYBERLINK? בכל מקרה, יש לי בעיה: כשאני שומר סרט בפורמט MPEG2 (תחכמתי את NERO והCODEC המסריח שלהם - פתחתי סרט MPEG1 ושמרתי אותו כסרטון שהכנתי ב-MPEG2 כדי לצרוב ל-SVCD), אז כשאני רוצה לפתוח אותו אז האורך שלו הוא 6 שניות בלבד במקום 3 דקות! BTW, המדייה פלייר של XP רוצה איזשהו CODEC כדי לפתוח MPEG 2, אבל הוא לא מצליח להוריד אותו אז הסרטון נראה כזה מאורך כאילו מישהו דרך עליו... הקיצר, מה אני עושה בקשר לסרט?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה הרבה קריסות של הדריבר של הכרטיס מסך בשימוש בשועל האש.. דבר מאוד מוזר, הדריבר עובד מצויין בכל שאר הדברים, בדקתי ברשת וגיליתי שיש לא מעט משתמשים שקורס להם הדריבר עם FF , למעשה לפני דקה ה FF הקפיא לא את כל המחשב עד שעשיתי ריסט.. דבר מוזר ומעצבן, כרגע אני עם אקספלורר 9 שעובד מצויין (פשוט כבר התרגלתי לFF)... אשמח לדעת אם יש פיתרון... (כבר עברתי על הדריברים מ 260 ועד לאחרון...)
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקנתי את הנגן flash player גירסה אחרונה מהאתר של adobe בסיום ההתקנה אני מקבלת הודעת שגיאה שאומרת :לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשרויות תיקייה בלוח בקרה"נכנסתי לאפשרויות תיקייה אבל אני לא יודע מה לעשות שם (אני משתמש בנגן לשידורי הסטרימינג מאתר נבא אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להגדיר קבצים מסויימים שאותה היא תפעיל. למשל: לאחר הפעלת התוכנה יהיה תפריט כאשר: אם לחצתי על מקש מס' 1, היא תפעיל את שולה מוקשים. אם לחצתי על 2, היא תפעיל את סוליטר מקש 3 יפעיל את אופיס כו'. התוכנה תיהיה בעלת טיימר להפעלת הקבצים. אם מישהו מכיר תוכנה כזו או דומה, אשמח לדעת על כך. תודה רבה, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
עכשיו צצה עוד איזו בעיה... אני מתחיל לעבוד כמה שניות במובי מייקר פיתאום קופצת הודעה כזאת: ואז שאני עושה OK זה יוצא מהמובי מייקר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה דחוף מאוד, אני רוצה להקליט את התוכנית שבגלגלץ, גוסט קילר ורמדי מופיעים שם משהו פיצוץ. אמרו לי שאני יכול בתוכנה COOLEDIT. עם אפשר גם הסבר מפורט תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ (אני חושב שמסוג ICS) המכיל מספר אירועים ב-outlook כדי שאוכל להעביר אותו למספר רב של משתמשים. משהו בסגנון "add to calander" רק למספר אירועים, ולא לאירוע בודד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבריה כרטיס ל4 מצלמות ,לא מוצא אותו ברשת האינטרנט,אי אפשר לקבל שירות או תמיכה אלא רק בתשלום,אתה רוכש את הכרטיס אינך מקבל דיסק התקנה והם מחייבים אותך בחתונה קטולית כל שנה , אודה באם יש פתרון אוליי באמצעות תוכנה אחרת ואו כל פתרון להפעיל את המצלמות תודה הכרטיס:TIAMBO HJR-4102E-L-05V ) נראה שזה הצ'יפסט מס נוסף על הכרטיס :c1rs-a 0405aaps
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כמה שאלות 1) יש מצב להוריד עוד אנמציות ל-ל-א תשלום ? 2) שאני סוגר את התוכנה היא לא ניסגרת היא מתמזערת חזרה למטה #$!....איך אני גורם לX לסגור אותה לגמרי 3) - והכי חשוב (שזו הסיבה שהתקנתי מלחתחילה) איך היא מסתדרת עם אנטי ספאמים .....? כי כתוב פה junk filter plus is off" ...אז הפילטר שלה כן עובד עכשיו או לא ? (אולי עובד רק לא בגסת "פלוס" ?) ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה בתוכנת הדואר Outlook: כאשר אני שולח אימייל קופצת הודעת שגיאה שיש בעיה בשליחת האימייל. הבעיה העיקרית היא שהאימייל כן נשלח, אולם מכיוון שהוא נשאר עדיין בתיבת הדואר היוצא בגלל השגיאה בשליחה אז הוא ישלח שוב בסבב האוטומטי הבא של ה"Send\Receive". זה יצר לי מצב ממש לא נעים לאחר ששלחתי אימייל בלילה והלכתי לישון לפני שהשליחה הסתיימה וכמה מחבריי (בעיקר בעלי תיבת דואר של 1G ומעלה...) קיבלו אימייל אחד מאות פעמים עד שקמתי בבוקר והפסקתי את התוכנה. מצורפת הודעת השגיאה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו: כאשר אני שולח הודעה למישהו באי סי קיו כשהוא לא און ליין והוא פותח את האי סי קיו שלו מאוחר יותר הוא מקבל את ההודעה שלי במלאאא סימניי שאלה במקום מה שרשמתי ....זה רק מאצלי ככה הוא רואה את מה שכתבתי ככה : "RobiNooB (PM 10:26) : ?? ???? ??? ??? ????? ???? ???? ???? ? 8 ???? ?? ??? ???? ????? !!!!!!!!#$%???????? ??? ! ???? ???? ! " ניסיתי לשנות אצלי פונט ...כלום .....עדיין מה אפשר לעשות ? אי סי קיו גרסת 2003B
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני צריך אפקט של צופר שמפעילים על ידי מנואלה, כמו צופרי אזעקה פרימיטיביים....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו! [attachment deleted by admin]
-
שלום לכולם לפני כמה שעות התנתקתי מהICQ. עכשיו כשאני רוצה להתחבר שוב אני לא מצליח, הוא נתקע לי ב- Loading Contact List... ניסיתי להתקין מחדש, להתקין גירסא אנגלית במקום עברית, כלום לא עזר מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ניסיתי כבר לא מעט PLUGINS באתר של WINAMP להתאמה לSURROUND או ליותר מ2 רמקולים ולא מצאתי משהו באמת טוב מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
eMuleCow 0.1 יותר טוב או פחות טוב מהאימיול הרגיל? והאימיול הזה הוא פרוץ?........(מקווה שלא)
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום איך אני משנה את השם של השיר במדיה פלייאר 11? במדיה פלייאר הקודם ההיתי לוחץ f2
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את הגרסה האחרונה של FIREFOX 3. דף הבית שלי הוא www.haaretz.co.il אני רוצה להחליף את דף הבית ל-www.nrg.co.il אבל כל נסיון החלפה לא מתקבל על ידי התוכנה. האתר החדש אמנם נרשם ב-OPTIONS, אבל כשסוגרים את הדפדפן ופותחים מחדש הוא שוכח את השינוי וחוזר לדף הבית של הארץ. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
במקביל למאיה אני מנסה גם את התוכנה הזו . אני עובד לפי המדריך הזה http://www.vrotvrot.com/xoom/tutorials/Die/dice.html לאחר השלב שבו אני מסמן את מרכז הקוביה בצהוב (ע"י מקש B) ואמור לימחוק אותו (ע"י X ) נימחקים לי גם ריבועים שלא מסומנים (הסימון היה מדויק ככה שאמורה להישאר רק מישבצת אחת מהסוף ) כמו שאפשר ליראות כאן --> http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200601050019485439&user=rsrs6
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות המליצו לי פורום על tirminal. בימים האחרונים המחשב שלי מוכה סוסים טרויאנים, שלאחר ניקוי שלם של המחשב חוזרים עם התחברות לאינטרנט. האם יש מצב שטירמינל זה כולרע שהשאירה פריצה לחארות למיניהם? (אגב, הסרתי אותה עוד לפני התקפות הטרויאנים)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה בטעינת הדפים אני נכנס ויוצא כמה פעמים מהדפדפן עד שהם נטענים? תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הוא אפילו לא מזוהה - מה שאומר שזה לא בעיית קודאק ?! מה צריך כדי לנגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, אני פעיל בעיקר בפורום צילום וזאת ההודעה הראשונה שלי פה אז קודם כל נעים מאוד. כעיקרון התבקשתי לאחרונה ליצור מעין קטע וידאו שיוקרן על מסך שמורכב מתמונות שצילמתי בslide show ובינהן ירוץ קטע שכרגע נמצא בפלאש. בסופו של דבר את הסרט (שיהיה באיזור ה20 דקות ) אני אצטרך לצרוב על DVD. ראשית רציתי לשאול עם איזו תוכנה יהיה לי הכי קל לבצע את זה? אני צריך תוכנה שתתאים למשתמש המתחיל (זה קטע שחדש לי מאוד) מבחינת הממשק שלה וצורת העבודה שלה אך שתיתן לי מספיק כלים ואפקטים שאוכל להשתמש בהם. ושאלה נוספת היא שאלת הייתכנות, האם זה אפשרי לשלב את קטע הפלאש בתוך המצגת הזאת או שאני צריך את הקטע הזה בפורמט אחר? תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-